ΚΑΙ Ο ΒΕΛΛΗΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ...



Ο γραφικός πρόεδρος του Απόλλωνα Αθηνών (κι όχι Σμύρνης) ξανακτύπησε και αυτό (θυμάστε αυτό?) αποφάσισε να το κάνει στο κανάλι του λατρεμένου του παράγοντα τουίτη, όντας δεκανίκι του ποα από την στιγμή που ανέβηκε στην superleague. Έχει την σημασία του δε, ότι αυτό έγινε στην λατρεμένη εκπομπή όλων των αντιολυμπιακών, την δίκη του σαγόνια. Άλλο που δεν ήθελε το βαζελέτα και αναπαρήγαγε την ΄΄είδηση΄΄.
 
Βελλής για Ολυμπιακό και... ευνοημένους!
Λάβρος ξανά ο Σταμάτης Βελλής, μιλάει για... καλωδιωμένους, υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες που ευνοούνται διαιτητικά και τονίζει πως είναι κανονισμένα όλα!
Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης δεν δίστασε για μία ακόμα φορά να βάλει κατά πάντων, μιλώντας στη ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ με πολύ σκληρά λόγια για την ΕΠΟ, συλλόγους της Σούπερ Λιγκ, χαρακτηρίζοντας ορισμένους εξ αυτών... παραρτήματα κάποιας μεγάλης ομάδας, ενώ σχολίασε με άκρως ειρωνικό τρόπο το εμφατικό 0-3 της Βέροιας επί της Καλλονής. 
«Αυτό που είδα σήμερα είναι για γέλια. Τα σούπερ μάρκετ του κύριου Αρβανιτίδη δεν εκδίδουν τιμολόγια. Αν ο κύριος Μώραλης είδε το σημερινό ματς και είπε τι μπαλάρα παίζουμε πρέπει να πέσουμε όλοι στη θάλασσα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Βελλής για το διπλό της Βέροιας στο ΟΑΚΑ, ενώ για το αν κινδυνεύει η Καλλονή μετά από αυτό το αποτέλεσμα συμπλήρωσε: 
«Η Καλλονή θα έχει άλλες άκρες. Ο κύριος Ματζουράκης είπε μια καλή κουβέντα: "Δεν ήμασταν στην πρίζα". Πολλές ομάδες επιλεκτικά βγαίνουν από την πρίζα. Εύχομαι οι αντίπαλοί μου στο πρωτάθλημα να μην βγουν από την πρίζα. Να μείνουν καλωδιομένες. Θα μπορούσα να παρακαλέσω ομάδες να βγουν από την πρίζα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο όπως ο Λεβαδειακός λες και πάει για Ευρώπη. Είναι αδικημένος ο Κομπότης. Έπρεπε να είναι Γιουρόπα Λιγκ. Τους ξεφτιλίζει. Είναι κανονισμένα όλα. Δεν είμαστε μαλ..ς».
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα. ούμπαλα η ΕΠΟ θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται».

Έπειτα κλήθηκε να απαντήσει για το ποια ομάδα εννοεί με τη λέξη «μεγάλος», απαντώντας (ακριβής η απομαγνητοφώνηση μέσω του του skai.gr): «Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες. Ο Πλατανιάς είναι συμπαθής ομάδα αγωνιστικά, είναι μετά τον Ολυμπιακό σε κίτρινες, σε αποβολές αντιπάλων κτλ. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση. Συνεννοούνται και η μια βοηθάει την άλλη. Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα για να μην πω ότι βολεύεται. Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο».
Από τα... βέλη του δεν γλίτωσε κι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής: «Ο κύριος Σαρρής έδειξε άσχετος με το αντικείμενο. Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε πως δεν διοικεί αυτός ο άνθρωπος».
Σχετικά με το θέμα του Ατρομήτου και τον Γιώργο Σπανό, δήλωσε: «Ο Ατρόμητος είναι η ΕΤΕΚΑ, αυτή έχει ο κ. Σπανός. Αν αυτά τα λεπτομερέστατα που άκουσα για την ΕΤΕΚΑ, επιβεβαιωθούν τότε τι είναι; Λαθρεμπόριο. Αυτό το χρήμα που πήγαινε; Δεν ξέρω αν είχε γνώση ο κ. Σπανός ή όχι, θα τα αποδείξει η δικαιοσύνη. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ και μου είχε κάνει και πολύ καλή εντύπωση. Αν τα χρήματά του προέρχονται όμως από την ΕΤΕΚΑ, τότε είναι προϊόν λαθρεμπορίου». 
 Έπειτα πρόσθεσε πως: «Τους άλλους ιδιοκτήτες τους έχουν ελέγξει; Εγώ έχω έξι χρόνια την ομάδα, δεν έχει έρθει να με ελέγξει κανείς! Εγώ καταθέτω πόθεν έσχες και στην επιτροπή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και παντού. Δεν είμαι μπροστά για να ξέρω τι κάνουν οι άλλοι ή αν απλά τα καταθέτουν και δεν τα ελέγχει κανείς και λέει "όλα καλά", επειδή κατατέθηκε. Δεν πρέπει να γίνει καταγγελία. Ανώνυμες εταιρίες είναι η ΠΑΕ, ελέγχονται τακτικά από το κράτος και ελέγχονται. Είναι υποχρέωση του κράτους, να κάνει αυτούς τους ελέγχους. Το θέμα είναι πως, η δική μου άποψη είναι αυτή, το κράτος δεν ακουμπά αυτό το κομμάτι. Και δίνει χώρο για να χορεύουν όλοι!».
Ενώ ξεκαθάρισε ότι: «Δεν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τα έσοδα και κάνει αγοραπωλησίες παικτών, παίζει Ευρώπη κλπ. Δεν έχει τέτοια ανάγκη. Μιλάμε για το γύρω-γύρω του ποδοσφαίρου».
Αναφορικά με το αν επενδύει στο ποδόσφαιρο, τόνισε: «Η λέξη επενδυτής για το ποδόσφαιρο, είναι λάθος γιατί η επένδυση προϋποθέτει την προσδοκία κέρδους. Εμείς δεν περιμένουμε κέρδος, γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε για τη δική μας ευχαρίστηση. Εγώ είπα πως σταματάω, γιατί δεν υπήρχε πια αυτή η ευχαρίστηση. Όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές από τους συνεταίρους μας, τέτοιες διαιτησίες, τι να πω. Προφανώς δεν το ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα. Υπάρχουν και καλοί διαιτητές στην Ελλάδα, αλλά όταν θέλουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε τους επίλεκτους. Μου τα είχε πει κι ο κύριος Κούγιας, εγώ δεν τα ήξερα. Δυστυχώς, με αυτές τις διαιτησίες, παίρνει η μπάλα και τους άλλους που σφυρίζουν καλά. Αλλά δεν προωθούνται αυτοί οι άνθρωποι».
Για τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, επανέλαβε: «Ξέρω τον κ. Κωστούλα από τις μικρές κατηγορίες. Είναι ο πιο ήπιος ιδιοκτήτης που υπάρχει. Όταν ανεβήκαμε κι οι δυο στη Σούπερ Λίγκα, του είχα πει να συνεργαστούμε, να βρούμε μια λύση, να υπάρξει μια διαφάνεια. Μου είπε να μην κάνω τίποτα, γιατί θα χτυπήσω σε ντουβάρι. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον έκαναν έξαλλο, έτοιμο να τραβήξει πιστόλι. Και προσέξτε, η ομάδα του δεν κινδυνεύει όπως εμείς, είναι μια θαυμάσια ομάδα σε υψηλή θέση, και είπε όλα αυτά τα πράγματα έξω από τα δόντια, που εμείς δεν είχαμε διανοηθεί να τα πούμε. Όταν αυτός ο άνθρωπος που δεν κινδυνεύει να πέσει, γιατί φωνάζει; Ο κ. Πανόπουλος, γιατί φωνάζει; Εμένα μου λένε ότι φωνάζω γιατί θα πέσω, εντάξει εγώ, οι άλλοι; Και ο κ. Μώραλης με τον κ. Σαρρή δεν ξέρουν τίποτα! Είμαστε μια ομάδα ιδιοκτητών που έχουν αγανακτήσει!».
Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Δεν είναι συνάρτηση του πόσο κόσμο έχεις με το πόσο καλή ομάδα έχεις. Υπάρχουν ομάδες με λιγότερο κόσμο από εμάς αλλά είναι καλύτερες. Είναι στενάχωρο να βλέπουμε τα άδεια γήπεδα. Εκεί έχουμε ευθύνη και εμείς οι ιδιοκτήτες. Αυτό που οφείλει να σεβαστεί η ΕΠΟ απέναντί μας είναι ότι δεν μπορεί να μας τιμωρεί επειδή δεν έχουμε πολλούς οπαδούς, ούτε αν δεν παίζουμε καλά. Ο αντίπαλος σε τιμωρεί αν δεν παίζεις καλά. Ο μισός βαθμός κάνει τη διαφορά. Δεν θέλει πολύ, τρία "χειρουργεία" θέλει».

 
Λοιπόν, ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή τα πράγματα γιατί τόση προπαγάνδα και γκεμπελισμό, τύφλα να χει η μπύρα 13 με τις ανακοινώσεις της.
Αλήθεια για την νίκη της ομάδας σου (πρώην, νυν θα σε γελάσω με έχεις μπερδέψει) επί του Πλατανια έχεις κάτι να μας πεις? Δεν σπρώχθηκε τελικά ο Πλατανιάς όπως μας κλαίγεσαι παρακάτω? Αυτό που συμβαίνει φέτος με το ΄΄αδικημένο΄΄ Απολλωνάκι έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Από του λεγόμενους ΄΄μεγάλους΄΄ έχει πάρει ένα χηνάρι στην τούμπα από τον μπάοκ (απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον γνώστη Βελλή) και ένα χηνάρι στο γήπεδό του από τον ζέλα. Κατά τα άλλα έχει ηττηθεί κατά κράτος, εύκολα ή δύσκολα, απ' όλους τους μικρομεσαίους της κατηγορίας. Ποιό είναι το περίεργο? Μα, φυσικά το γεγονός ότι έχει καθαρίσει πανεύκολα τα παιχνίδια με τους γύρω του στον βαθμολογικό πίνακα. Όταν έριχνε ο Βελλής 4 στον Πας Γιάννενα, 4 στον Λεβαδειακό, 3 στον Πανθρακικό, 3 στον Πλατανιά προφανώς και δεν μίλαγες για τα δικά σου αποτελέσματα, έτσι? Τότε και στις συγκεκριμένες αγωνιστικές, σύμφωνα με τον Βελλή όλα ήταν αγγελικά πλασμένα και τα αποτελέσματα φυσιολογικά?
Δεν γίνεται να κερδίζουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο όπως ο Λεβαδειακός λες και πάει για Ευρώπη. Είναι αδικημένος ο Κομπότης. Έπρεπε να είναι Γιουρόπα Λιγκ. Τους ξεφτιλίζει. Είναι κανονισμένα όλα. Δεν είμαστε μαλ..ς».
Όταν έχει νικήσει δύο φορές τον Άρη και δεν έχει χάσει εκτός έδρας στην Λιβαδειά, στην Καλλονή, στην Βέροια, δηλαδή με ομάδες που παλεύει εναντίον τους για να σωθεί τις συγκεκριμένες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ήταν όλα καλά, αλλά μόλις μπούκωσε με τα 5 του Ολυμπιακού ξανάρχισε το ίδιο τροπάριο, απολογούμενος προφανώς στα πράσινα αφεντικά του. Αλήθεια πως εξηγείς το γεγονός ότι μόνο με τις ομάδες που κατηγορείς έχεις πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας? Τότε δεν ήταν όλα στημένα, αν δεχτούμε το αρχικό επιχείρημά σου?
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα. ούμπαλα η ΕΠΟ θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται».
Ωραία τα ακούσαμε κι αυτό από έναν άνθρωπο που βρίσκεται προφανώς σε παραλήρημα. Ο πιο ευνοούμενος σύλλογος της superleague τα τελευταία χρόνια είναι ο παναθηναϊκούλης. Με την λογική του Βελλή η ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ κρατάει τον ζέλα στην κατηγορία γιατί κι αυτός είναι παράρτημα του γαύρου? Ο Μαρινάκης ελέγχοντας το παρασκήνιο, σύμφωνα με τους απανταχού Βελλήδες, διασώζει τον Αλαφούζο?
Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες.
Υπάρχει κανένας αθλητικός εισαγγελέας να φωνάξει αυτόν τον γίγαντα του παραγοντισμού στην Ελλάδα και να του ζητήσει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γι αυτά που λέει? Να του ζητήσει αποδείξεις για να δούμε αν πράγματι ισχύουν αυτά τα πράγματα, αν ισχύουν να πάει ο Μαρινάκης φυλακή ρε αδελφέ, να σωθεί επιτέλους το Ελληνικό ποδόσφαιρο που αγέννητος ακόμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το ήλεγχε απόλυτα. Βέβαια εκεί δεν υπάρχει το άκουσα, μου είπαν, νομίζω, ψυχανεμίζομαι, την βάση δηλαδή όλης της προπαγάνδας των απέναντί μας. Εκεί χρειάζονται ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απτές και δυνατές, αλλά κοκοκο και σε αυτό.

Βέβαια για να καταλάβουμε την καφενειακή διάσταση της σκέψης αλλά και της πράσινης νοοτροπίας που τον διακατέχει, απλά θαυμάστε απάντηση, στην πρόσκληση του Μώραλη για να προσκομίσει τις απαιτούμενες αποδείξεις των όσων λέει Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο. Είπατε τίποτα? Κλασσική μέθοδος Γκέμπελς, ή όχι? Πες, πες, πες κάτι θα μείνει στο τέλος. Συνεχίστε νεόκοπε παραγοντίσκο, μας διασκεδάζεις αφάνταστα.
«Τους άλλους ιδιοκτήτες τους έχουν ελέγξει; Εγώ έχω έξι χρόνια την ομάδα, δεν έχει έρθει να με ελέγξει κανείς! Εγώ καταθέτω πόθεν έσχες και στην επιτροπή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και παντού. Δεν είμαι μπροστά για να ξέρω τι κάνουν οι άλλοι ή αν απλά τα καταθέτουν και δεν τα ελέγχει κανείς και λέει "όλα καλά", επειδή κατατέθηκε. Δεν πρέπει να γίνει καταγγελία. Ανώνυμες εταιρίες είναι η ΠΑΕ, ελέγχονται τακτικά από το κράτος και ελέγχονται.
Έλα μου ντε, αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Τον λαθρέμπορο καναλάρχη τον έλεγξε ποτέ κανένας? Τον νέο μεγαλοεπενδυτή του τόπου, πρόεδρο της μπουγάτσας τον έλεγξε κανείς? Τον νέο ιδιοκτήτη του ΟΠΑΠ τον έλεγξε κανείς? Εεε ας αρχίσουν από εκεί και μετά να δούμε ποιοί θα μείνουν τελικά στην κατηγορία. Γιατί δεν μιλάς όμως ονομαστικά και σε αυτή την καταγγελία? Γιατί δεν λες ότι η παε παναθηναϊκός δεν ελέγχεται από το κράτος όπως άλλωστε σωστά λες ότι οφείλει σαν ανώνυμη εταιρία να ελεχθεί? Μόλις όμως αναφέρεσαι σε θέμα που πουλάει και ειδικά στην εκπομπή του σαγόνια, αμέσως γίνεσαι συγκεκριμένος και λαλίστατος και αναφέρεσαι στον Ολυμπιακό.
Μου τα είχε πει κι ο κύριος Κούγιας, εγώ δεν τα ήξερα.
Εντάξει τώρα βεβαιώθηκα για τις παπαριές που λες. Αφού στα είπε ο μέγας γνώστης και ρουφιάνος των αρχών Κούγιας, οκ τώρα ηρέμησα. Αλήθεια γιατί δεν τον ρωτάς να σου πει για εκείνο το στημένο παιχνίδι που κατηγορείται, που όλως τυχαία θάφτηκε μόλις ο Κούγιας έγινε μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών? Αλήθεια γιατί δεν τον ρωτάς ακόμα που στην ευχή του Θεούλη είναι ο παρτενέρ του στην συγκεκριμένη υπόθεση, Κος Πατέρας - μπουγάδας? Αλήθεια γιατί ο Αλέξης δεν έχει πάει ο ίδιος σε έναν εισαγγελέα για να καταγγείλει τον Μαρινάκη και το ΄΄κατεστημένο΄΄ του? Ο σοφός λαός λέει, δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιός είσαι...
Για τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, επανέλαβε: «Ξέρω τον κ. Κωστούλα από τις μικρές κατηγορίες. Είναι ο πιο ήπιος ιδιοκτήτης που υπάρχει. Όταν ανεβήκαμε κι οι δυο στη Σούπερ Λίγκα, του είχα πει να συνεργαστούμε, να βρούμε μια λύση, να υπάρξει μια διαφάνεια. Μου είπε να μην κάνω τίποτα, γιατί θα χτυπήσω σε ντουβάρι. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον έκαναν έξαλλο, έτοιμο να τραβήξει πιστόλι. Και προσέξτε, η ομάδα του δεν κινδυνεύει όπως εμείς, είναι μια θαυμάσια ομάδα σε υψηλή θέση, και είπε όλα αυτά τα πράγματα έξω από τα δόντια, που εμείς δεν είχαμε διανοηθεί να τα πούμε. Όταν αυτός ο άνθρωπος που δεν κινδυνεύει να πέσει, γιατί φωνάζει; Ο κ. Πανόπουλος, γιατί φωνάζει; Εμένα μου λένε ότι φωνάζω γιατί θα πέσω, εντάξει εγώ, οι άλλοι; Και ο κ. Μώραλης με τον κ. Σαρρή δεν ξέρουν τίποτα! Είμαστε μια ομάδα ιδιοκτητών που έχουν αγανακτήσει!».
Καταρχήν τι είδους συνεργασία του πρότεινες? Μήπως εννοείτε κάτι σχετικό με την ισοπαλία του πρώτου γύρου στην Ριζούπολη? Αφού ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την δική σου (εσύ το είπες είναι μια θαυμάσια ομάδα σε υψηλή θέση,) τότε πως δεν χάσατε το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως είναι και το λογικό και πρέπει να ισχύει στο ποδόσφαιρο, μιας και δεν δέχεσαι τίποτα άλλο στα αποτελέσματα, παρά την λογική και την δυναμικότητα των ομάδων. Αν θεωρείς έκπληξη την νίκη της Βέροιας (16η) επί της Καλλονής (10η), γιατί δεν θεωρείς τεράστια έκπληξη την νίκη της ομάδας σου (15ος) επί του Πας Γιάννενα (7ος) και μάλιστα με 4άρα? Γιατί τότε δεν μιλούσες περί διαιτησίας, περί ομάδων δορυφόρων, γιατί άραγε? Μονά ζυγά μονόζυγα όπως πάντα το πας το θέμα...
Αλήθεια πόσοι είστε εσείς που έχετε αγανακτήσει? Εγώ καταλαβαίνω ότι είστε 3 ιδιοκτήτες (Αγρίνιο, Απόλλων και Ξάνθη - εδώ γελάμε) σε σύνολο 18. Άντε να βάλω και τους μόνιμα διαμαρτυρόμενους ποα και μπάοκ, αυτόματα μας κάνει η σούμα 5 ιδιοκτήτες σε σύνολο 18. Αλήθεια πιστεύετε αυτές τις μπούρδες που λέτε? Αλλά ξέχασα σε εκπομπές τύπου δίκης του σαγόνια δεν χρειάζεται λογική και επιχειρήματα απλά να αναφέρετε τις σωστές λέξεις, όπως Ολυμπιακός, παράγκα και Μαρινάκης, κατά προτίμηση στην ίδια πρόταση. Γιατί δεν αποχωρείτε από την ένωση για να ξεβρομίσει ο τόπος? Αλλά ξέχασα όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια είναι για να πετύχεις την σωτηρία, δεν έχουν ουσία και περιεχόμενο.
Ο μισός βαθμός κάνει τη διαφορά. Δεν θέλει πολύ, τρία "χειρουργεία" θέλει».
Δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο με σχόλιο. Αυτή είναι η κλασσική δικαιολογία παράγοντα ομάδας που κρύβει κάτω από το χαλάκι τις δικές του αδυναμίες. Δηλαδή σε έναν μαραθώνιο αγώνων με συνολικά διεκδικούμενους 36 Χ 3 = 108 βαθμούς, μια ισοπαλία, ένα ΄΄χειρουργείο΄΄, ένας βαθμός είναι αρκετός για να σε υποβιβάσει? Υπάρχει κανείς που το βλέπει λογικό αυτό? Με αυτή την λογική μετά την ισοπαλία στην τούμπα, έπρεπε να είστε ήδη σωμένοι, είστε?

Εύχομαι ολόψυχα καλό υποβιβασμό για την ομάδα σου και εξαφάνιση σου από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα μας. Όταν παραλάμβανες μια ομάδα απαλλαγμένη από χρέη, με απόφαση ΚΑΙ της επο που τώρα κατηγορείς, γιατί δεν έλεγες τίποτα για την ομαδούλα σου? Γιατί δεν μιλάς και κάνεις κοκοκο για το ποιός σου έφτιαξε το γήπεδο που αγωνίζεσαι σήμερα? Μήπως ήταν ο τιτανοτεράστιος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ο Ολυμπιακός? Πλήρωσες κανένα ποσό στον Ολυμπιακό για την ανακατασκευή του γηπέδου και δεν το γνωρίζουμε?
Εγώ απλά περιμένω με ανυπομονησία την τελευταία αγωνιστική, την φιέστα για τον τίτλο του πρωταθλητή στον ναό για να σου απαντήσουμε και εσένα στον μοναδικό μέρος που έχουμε μάθει σαν γαύροι να απαντάμε, μέσα στο γήπεδο, όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και κρύβουν βρωμιές και δυσωδία, πράσινης απόχρωσης.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς. 

ΥΣΤ 1. Η Βέροια ήδη απάντησε στον Βελλή.
"Μετά το νέο σόου σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κος Βελλής χρησιμοποιώντας φράσεις που χρήζουν την αυτεπάγγελτη κινητοποίηση του εισαγγελέα, άρχισε να λοιδορεί εναντίον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ομάδας της Βέροιας.
Σας θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι Βέροια - Απόλλων Σμύρνης οι διαιτητές δεν έδωσαν στην ομάδα μας 3 πέναλτι. Βγήκε κανείς να πει έστω μία κουβέντα;
Μήπως ξεχνά ο Κος Βελλής ότι ο Απόλλων Σμύρνης ανέβηκε 3 κατηγορίες σε 4 χρόνια;
Οι αγώνες δίδονται μέσα στα γήπεδα και εκεί αγωνίζεται η Βέροια.
Τα τηλεοπτικά στούντιο είναι για τους ηθοποιούς και τους παραμυθάδες του ποδοσφαίρου."

Για την ταμπακιέρα θα μιλήσετε επιτέλους εκεί στην Ριζούπολη, ακολουθείτε πιστά τα χνάρια των αφεντικών σας, μιλάτε εσείς για παρασκήνιο όταν έχετε υπάρξει κύριος εκφραστής του. Αυτό υποστηρίζει η Βέροια και απάντηση σοβαρή δεν έχω διαβάσει, κοκοκο

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

ρε βελλή , νικάς , εισαι ομαδαρα...
χάνεις, σε στήνουν...
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ?

Εικόνα yiage

ΛΑΣΠΗ,ΛΑΣΠΗ,ΛΑΣΠΗ και εχει ο θεος...Ολο και ΚΑΤΙ θα μεινει...Ελα ομως που αυτο το ΚΑΤΙ εχει γινει ΧΑΒΟΥΖΑ.

ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ο Βαγγελας να φτιαξει ενα Ολυμπιακο τηλεοπτικο καναλι μεσω του οποιου θα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η ατελειωτη και χυδαια προπαγανδα τους και οι ολοι οι πολεμιοι του Ολυμπιακου μας.
Συγγαυροι, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Για πολλους λογους, ενας ειναι οτι ακους ακομα και μικρα παιδια να μιλανε για παραγκες Μαρινακη κλπ που τους εχει "φυτευτει" ηδη ο ΑΝΤΙ-Ολυμπιακος σπορος που αργοτερα συνηθως γινεται ΜΕΝΟΣ, αλλος ενας λογος ειναι που ακους και "ολυμπιακακηδες" να ενστερνιζουν τα ψεμματα,αλλος λογος η αντιμετωπιση των αντιπαλων παραμυθιασμενων οπαδων σε ολα τα αθληματα του Ολυμπιακου και υπαρχουν πολλοι αλλοι λογοι ακομα που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την αναγκη δημιουργιας μιας δυναμικης προστασιας ολοκληρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εκτος απο την καταπολεμηση της συκοφαντιας ειναι και αλλα παρα παρα πολλα που θα μπορει να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ενα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ καναλι.
Μηπως δεν θα ειναι βιωσιμη επιχειρηση ενα τετοιο καναλι? Με τοσους Γαυρους στην Ελλαδα και δεν θα τρεξουν σε αυτο οι διαφημιστικες εταιρειες?
Ας το προσπαθησουν μαζι ο Βαγγελας και οι Αγγελοπουλοι μα δεν θα ειναι καθολου δυσκολο να το επιτυχουν ουτε και χρονοβορο να φτασει στην ΚΟΡΥΦΗ. Με τον ερυθρολευκο λαο που εχουμε δεν πρεπει να εχουν καμμια αμφιβολια για την επιτυχια ενος ΟLYMPIAKOS TV .

υγ. Ωστοσο δικαστηρια και αγωγες για καθε συκοφαντια και συκοφαντη για μεγαλες αποζημιωσεις οι οποιες θα ισχυροποιουν οικονομικα τα ταμεια του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

Η ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΟΠΟΤΕ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΙΕΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ 1000%.ΓΙΑ ΤΟ ΥΓ.ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτη ειναι μια σκεψη που εχει ξαναπεσει στο τραπεζι και αλλες εποχες ( επι Κοκκαλη ) και δεν προχωρησε. Φαινεται πως κατι τετοιο, ειναι πολυ δυσκολο. ΟΜΩΣ, τον τελευταιο καιρο ζουμε μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ποταπη επιθεση εναντιον του ΘΡΥΛΟΥ, απο ΠΑΝΤΟΥ. Μια λυσσασμενη αντι-Ολυμπιακη ΥΣΤΕΡΙΑ απο τηλεοπτικους σταθμους, διαδικτυακους τοπους οπαδικους και << αντικειμενικους >>, εφημεριδες οπαδικες και << αντικειμενικες >>, απειρους ραδιοσταθμους και δεν συμμαζευεται... Ειναι καιρος τωρα, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ. Εμεις οι οπαδοι, σχεδον δεν κανουμε αλλη δουλεια απ΄αυτο! Οσο σαρωνουμε τους τιτλους και ξεφευγουμε σε ποιοτητα απο τις αλλες ελληνικες ομαδες, τοσο και καινουργιοι εχθροι μας ξεπεταγονται, παλιοι που << ξυπνανε >> μας χωνονται, συνασπισμοι κατα της ομαδας μας επιχειρουνται να δημιουργηθουν και γενικα παρατηρω οτι το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ενω η επισημη αντιδραση της ομαδας μας ειναι απο χλιαρη γενικα εως εντελως ανεπαρκης. Τουλαχιστον για τα κριτηρια του μεσου ΓΑΥΡΟΥ.

Δεν ξερω αν αυτη η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΣΤΑΣΗ αποτελει συνειδητη επιλογη των διοικουντων ή εκδηλωση αδυναμιας. ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
1. Η κατασταση χειροτερευει συνεχως και θα χειροτερευει ( ως που; ),ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ!
2. Ενω αριθμητικα ειμαστε πολλοι, φαινομαστε καθημερινα ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΙ!
3. Αλλο να τους βριζεις ή να τους << δουλευεις ψιλο γαζι >> ή να τους το βουλωνεις ( και αν... ) μ΄ενα καρο αποδειξεις στο διαδικτυο ( βλεπε RATM ) κι΄ελαχιστα στο συμβατικο τυπο, κι αλλο ναχεις εναν ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΠΙΣΗΜΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ/ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ 24ΩΡΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ, ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! Δεν φτανουν οι Δον Κιχωτες, οσο καλοι και ναναι! Ας ξεκινησουμε μ΄ενα ραδιοφωνικο σταθμο πανελληνιας εμβελειας ρε παιδι μου και βλεπουμε μετα! Να γινει ομως καποιο πρωτο βημα!

Θαθελα ειλικρινα την αποψη ή και την πληροφορηση των δημιουργων αυτου του πολυ μαχητικου ιστοτοπου σχετικα με τα οσα γραφονται σε τουτο το σχολιο απο μενα και στο δικο του, απ΄τον jage. Επιθυμω μονο να κλεισω το κειμενο μου ενημερωνοντας σας για το τί λενε στα παιδια τους οι βαζελοι πατεραδες, οταν αυτα τους ρωτανε: << Γιατι μπαμπα παιρνει ο Ολυμπιακος τοσα πρωταθληματα και΄μεις οχι; Ειναι καλυτερη ομαδα απο΄μας; Ετσι μου λενε οι Ολυμπιακοι συμμαθητες μου και με κοροιδευουνε...>>.Και οι στερημενοι βαζελοπατεραδες τους λενε: << Μην τους ακους παιδακι μου...ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ...ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..>>. Αυτη ειναι προσωπικη εγκυρη πληροφορηση απο εκπαιδευτικο σε μεγαλο Σχολειο της Αθηνας και τα σχολια δικα σας...

Εικόνα yiage

Ετσι ακριβως Αποστολε.
Οσον αφορα τους εν δυναμει μελλοντικους φιλαθλους και οπαδους θα ηθελα να υπενθυμισω κατι το οποιο γνωριζουμε οτι συμβαινει ολοι μας. Τα μικρα παιδια λοιπον ακουγοντας και μονο εκει που συναναστρεφονται ειτε απο την οικογενεια(πατεραδες/θειους/ξαδερφια)ειτε απο συμμαθητες και φιλους στο σχολειο και στην γειτονια ακουγοντας λεξεις οπως κλεμμενα,ψευτικα πεναλτι,στημενα,κερδιζουν με τους διαιτητες και αλλες προπαγανδιστικου περιεχομενου αντιλαμβανονται και ταυτοποιουν την ΕΝΟΧΗ που προσδιδουν οι λεξεις αυτες με τον Ολυμπιακο. Με αποτελεσμα την απαξιωση και αμαυρωση της υποληψης του Ολυμπιακου στην συνειδηση.
Εχουμε υπαρξει παιδια και κουβαλουμε μνημες και βιωματα αυτης της ηλικιας εφ ορου ζωης.Ειναι η κρισιμη περιοδος που το παιδι εισερχομενο στις κοινωνικες ομαδες(φιλοι γειτονιας,συμμαθητες δημοτικο/γυμνασιο κ.ο.κ.)κανει τις πρωτες προσπαθειες του να γινει αποδεκτο αυτες.
Οταν οι βαζελοι εχουν 3πανελλαδικα τηλεοπτικα καναλια και μεσω αυτων καθως και αλλα περιφερειακα μπουγατσοειδη καναλια εκτοξευουν λασπη καθημερινως τοτε καποια στιγμη ο νους θα ενστερνιστει αυτα τα ψεμματα για αληθειες.Εδω ηδη εχουμε μεγαλυτερης ηλικιας Ολυμπιακους που δηλωνουν ντροπη για την ομαδα τους.Φανταστειτε τα παιδια ποσο επηρεαζονται.

υγ.Θυμαμαι ακομα αν και σε ηλικια 4ετων το πως εγινα Ολυμπιακος για να κανω τους πρωτους μου δυο φιλους.
Και ημουν ΤΥΧΕΡΟΣ γιατι ηταν ΓΑΥΡΑΚΙΑ δασκαλεμενα το καθε ενα απο τα αδερφια του.

υγ.2 Τον ανηψιο μου σε ηλικια 7ετων τον ειχα ηδη φτιαξει Ολυμπιακο (μπλουζες,κασκολ,υμνο,συνθηματακια) αλλα σε ηλικια 9-10ετων αλλαξοπιστησε (φταιει κιολας οτι ειχα μετεγκατασταθει σε αλλη πολη) ελεω "αλλοθρησκων" συγγενων του αλλα επηρεαστηκε περισσοτερο απο τους συνομηλικους φιλους του γειτονιας και σχολειου.Οταν τον πρωτοειδα μετα την "μεταλλαξη" του, τον ρωτησα το γιατι και η απαντηση ηταν <<Κλεμμενα πρωταθληματα,ψευτικα πεναλτι,στημενα,κερδιζουν με τους διαιτητες>> ,ξενερωσα ασχημα.Η ζημια ειχε ηδη γινει.