ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΜΟΥ



Ενας απ τους πολλούς τσοπάνηδες του βαζελέτα, ένας απ αυτούς που δηλαδή που σκοπό έχει την χειραγώγηση των κουραδιών που συνωστίζονται από κάτω και την πλύση του εγκεφάλου τους  (αν εχουν εγκέφαλο τα κουράδια) έγραψε χτες, ο ταραμάς, άλλη μια μνημειώδη ανοησία νομίζοντας ότι μας προκάλεσε κάτι περισσότερο από κνησμό ανάμεσα στα σκέλια μας.
 
Σε τέτοιες περιπτώσεις γενικά λέμε εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις εμείς που τα ξέρουμε καλά τα ελληνικά, ξυνόμαστε και προσπερνάμε, και αφήνουμε την υπόλοιπη επιστήμη να ασχοληθεί.
Όμως, ως ανθρώπους της διανόησης και της επιστήμης εν γένει, μας ευαισθητοποίησαν κάποια πράγματα που έγραψε ο αρχηγός του ασπρόμαυρου κουραδιού, Κολλλκας (υπάρχει ελληνική λέξη με τριπλό σύμφωνο;) υπό την έννοια ότι τη γνώση πρέπει να τη μοιραζόμαστε, και να μην αφήνουμε τους αδαείς και τους αμμόρφωτους να ζουν μέσα στην πλάνη και να βαυκαλίζονται ότι είναι επαρκώς κατηρτισμένοι ώστε να κάνουν και δουλειές που απαιτούν γνώσεις περαν απ αυτές που απαιτεί το επάγγελμα του τσοπάνη.
Και βέβαια, με τους τσοπάνηδες που επέλεξαν να βόσκουν ζωντανά και στο πεος τους κιόλας οι περαιτέρω γνώσεις, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Μ’ αυτούς όμως που επειδή έχουν κινητό, η λαπτο, στη στάνη και νομίζουν ότι είναι κατι άλλο, μιας πιάνει το ανθρωπιστικό, και η συμπόνοια μας.
Κι ετσι λοιπόν, ως άλλοι Προμηθείς, θα προσπαθήσουμε να στάξουμε λίγη γνώση μέσα στα μουχλιασμένα τους μυαλά.
Εγραψε λοιπόν σε ένα σημείο ο αστειάτωρ αυτός, αναφερόμενος στον Πειραιά και το Θρύλο, νομίζοντας ότι ευφυολογεί (κατι βέβαια που απαιτεί την ύπαρξη πνεύματος, και σίγουρα γνώσεων αρκετών, σχετικών έστω με το αντικείμενο της υποτιθέμενης ευφυολογίας):
 
"Για παράδειγμα, η γιορτή του Πειραιά ήταν τα Μουνίχια στις 16 του Μουνιχίωνα που ήταν η σημερινή Πρωταπριλιά. Τίποτα τυχαία.
Η Μουνιχία, ιδρύθηκε από ποιον άλλο; Τον Μούνιχο,"
 
Καθώς καθόνταν μέσα στη μέση του κουραδιού λοιπόν ο φιλόδοξος αυτός τύπος και πιθανώς μέσα απ το ζμαρτφον του, έψαξε και βρήκε στη Wikipedia (την μοναδική πηγή μόρφωσης και Ευαγγέλιο των πνευματικά ευνουχισμένων) τα σχετικά με Μούνυχο και Μουνυχία.

Για να μην μακρηγορούμε, ας πουμε ότι γενικά είναι έτσι. Ο αρχαίος ηρωας Μουνιχος ίδρυσε μια αποικία στο μέρος που σήμερα είναι ο Ενδοξος Πειραιάς.
Πιάνεται από μια λέξη που ηχητικά στα νεοελληνικά θυμίζει κάτι άλλο και εξυπνακίζει νομίζοντας κιόλας ότι ξέρει και την αλήθεια.
Μόνο που στα ελληνικά (ξέρεις ελληνικά;) η λέξη «μουνί» δεν υπάρχει. Αυτή που στα ελληνικά που μιλάμε τώρα σημαίνει το γυναικείο γεννητικό όργανο, δεν είναι –μάλλον- ελληνική λέξη… πιθανώς να είναι σλάβικη…
 
Η ελληνική λέξη (αλήθεια, ξέρεις ελληνικά;) είναι το «αιδοίον». Κι εμείς οι γαύροι ξέρουμε καλά από αιδοία.
Πιο πιθανό είναι η λέξη «αηδιαπουέχετεκαταντησει» να έχει σχέση με το μουνί-αιδοίο (αιηδίο>αηδίο>αηδία), παρά ο Μουνιχος με τη λέξη μουνί.
Ετυμολογικά (ξέρεις τι είναι ετυμολογία;) η λέξη προέρχεται απ’ τη ρίζα «μουνος» ,στην αττική διάλεκτο,  η «μώνος» στη δωρική.

Ξέρεις ποια είναι η αττική διάλεκτος; Αυτή απ την οποία προέρχεται η σημερινή ελληνική γλώσσα, αυτή που μιλούσαν στην Αττική και στα παράλια της Μ. Ασίας κυρίως.
 
Ξερεις ποια είναι η δωρική; Αυτή που μίλαγαν τα Δωρικά ελληνικά φύλλα και ομιλείτο κυρίως στη Λακεδαίμονα (ξέρεις ποια είναι η Λακεδαίμονα; Αυτή που εσείς οι άλλοι γνωρίζετε απ τη νταινια «300» και τους «300» Νο2. Αλλά με ελληνική γεωγραφία θα ασχοληθούμε σε προσεχές κεφάλαιο).

Μουνος λοιπόν ή Μώνος, είναι αυτό που λέμε σήμερα Μόνος, Μονάχος.
Πως λέμε μόνοι μας και όλοι σας; Κατι τέτοιο. Που προφανως ο ιδρυτής του Πειραιά, το ήξερε από τότε αυτό μιας και το όνομα του, Μουνιχος, σημαίνει εκτός από Μοναχογιός και Μοναχικός.
 
Σαν τον Δαφνωστεφανωμένο Εφηβο. Μοναχικός, και ένας, αλλά αρκετός για να σας γλεντάει όλους. Ταυτόχρονα.
 
Και κλείνοντας, να θυμηθώ εδώ την πρώτη φορά που πήγα Σαλλονίκη (όντως, ισχύει: ωραίες και πολύ ανοιχτόμυαλες γκόμενες) και δεν είχα πάρει την καπότα μου… μάγκες, είχα χοντρό πρόμπλεμ… από τότε, κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω, παίρνω τη γκαπότα μου. Για την ακρίβεια, παίρνω περισσότερες από μια.
 
ΥΓ.1: Χτές, είδαμε αυτό στο πρωτοσέλιδο των Σπορ του Βορρα:


 

Αρθρο του κ. Βασιλόπουλου με τίτλο «Τα… πρόβατα του Πειραιά».
Ενευπνεύσθην προσωπικά, και ετοιμάζω σύντομα το πρώτο κεφάλαιο ενός βιβλίου με τίτλο
«Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΗΤΑΝ…ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ.»
 
ΥΓ.2: Η φωτογραφία του άρθρου, είναι πραγματική. Και είναι από ένα κομμωτήριο στη Μανα Σαλονίκη, ισως το μοναδικό στην υφήλιο (εκτός ίσως απ τη Βραζιλία) όπου οι υπηρεσίες παρέχονται από θηλυκές υπάρξεις ντυμένες με τα ελάχιστα, ημίγυμνες, η με ζαρτιέρες και τα σχετικά… πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες  εκεί στη Νυμφη του Θερμαϊκού, και πάντα πρωτοπόροι σε τέτοια θέματα. Στη Σαλόνικα μάγκες, όποιος πάει, περνάει καλά, χωρίς να ψάξει και πολύ… να τα λέμε αυτά.
 
ΥΓ.: (κυρίως για όσους νομίζουν ότι ξέρουν ελληνικά και ακόμα χειρότερα για όσους νομίζουν ότι τη λένε στους γαύρους)
Καπότα: Ιδιωματισμός για την κάπα, και γενικά το βαρύ χειμωνιάτικο ένδυμα. Kι αυτη η καπότα, χρειάζεται πάντα στη Σαλονίκη. Καλή η Σαλόνικα, αλλά κάνει και κρύο.
Κουράδι: Κρητικός ιδιωματισμός για το κοπάδι με τα ζωντανά.
Γαυριάω-γαυριώ: Οργώ προς συνουσίαν
 

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Hank, επειδή έχω φάει κάμποσα χρόνια του βίου μου παρέα με τον πλατωνικό "Κρατύλο", πιάνω το ετυμολογικό νήμα από εκεί που υπέροχα το πήγες και το άφησες εσύ και με κρατύλεια διάθεση συνεχίζω λέγοντας τα εξής:

Ή ορθή γραφή του ονόματος "Κόλκας" είναι "Κώλκας", που αποτελεί τον εξελληνισμένο τύπο της γαλλικής λέξης "culcas", αναλυόμενης ως "cul + cas", ήτοι "υπόθεση του κώλου". To "u" μετατρέπεται χάριν ευφωνίας στα ελληνικά σε "ω" και προστίθενται μερικά υγρά "λλλ" για να διευκολύνεται η όποια διείσδυση στο όποιο στόμιο. Το ωμέγα εν προκειμένω δρα τρόπον τινά ως εικαστική απεικόνιση του σημαινόμενου, δηλαδή του "κώλου". Από δε την έντονη υγρασία εξ αιτίας της συνδρομής των πολλών λάμβδα εξυπονοείται ότι το χρησιμοποιηθέν ρήμα "διευκολύνεται" γράφεται σωστά "διευκΩλύνεται".

Πιθανόν ωστόσο -γιατί με την ετυμολογία ποτέ δεν είσαι σίγουρος- το όνομα "Κώλκας" να είναι εξ ολοκλήρου αγγλικό, αναγόμενο στο frasal verb "call cash", παναπεί "πάρε με τηλέφωνο και σ' τα σκάω κας", δηλαδή τοις μετρητοίς.

Υπάρχει και τρίτη εκδοχή, πολύ πιθανή και αυτή: στα ιρλαδικά η λέξη "olcas" σημαίνει "τσουλήθρα". Η τσουλήθρα γίνεται βεβαίως πάντα με τη συνδρομή του "κώλου". Γι' αυτό και στα ιρλανδικά η "κωλοτσουλήθρα" λέγεται "colcas".

Και για να μην αφήνουμε κενά, σημειώνεται, τέλος, ότι στα ελληνικά το "τσούλ" της "τσουλήθρας" είναι νεώτερος κατηγμένος τύπος εκ του "κωλ", οπότε και η "τσουλήθρα" παλαιότερα πρέπει να λεγόταν "κωλήθρα" ή "κωλκήθρα".

Εικόνα apostolos gaganis

Τουσκισες την << κωλλλλκηθρα >> δικε μου...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Απόστολε, ειλικρινώς σου λέω ότι καθόλου δεν μου αρέσει να σχολιάζω ή να κοροϊδεύω "ονόματα" - δεν είναι σωστό, γιατί κανείς δεν φταίει για το όνομα που άλλοι του έδωσαν (κύριο ή/και επώνυμο). Άμα όμως πάει γυρεύοντας, όπως ο Κωλλλκίδης, θα το φάει το στραβάγγουρο βαθιά στο ωμέγα του, γιατί εμείς οι Γαύροι με αυτά δεν παίζουμε.
Σε χαιρετώ γαυρικώς και γαυραλέως από την Κέρκυρα.

Εικόνα vagio

Ρε παιδια, ποτε προβλεπεται να γινουν οι αγωνες του κυπελλου?
Αν και δεν υπαρχει επισημη ενημερωση, τι πιστευετε εσεις?

Εικόνα savvas gridlock

Υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Αν περάσουμε τη Γιουνάιτεντ, το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη θα γίνει στις 16 Απριλίου. Αν αποκλειστούμε, δυο εβδομάδες πριν, 2 Απριλίου.

Εικόνα jimakos

16 Απριλίου M.Tετάρτη. Τους ρίχνεις 4, τους εύχεσαι Καλό Πάσχα και τους κάνεις δώρο και τη σούβλα για το αρνί ή για όπου αλλού θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν.

Εικόνα Hank

Α γειά σου

Εικόνα koraki3gr

Καλησπερα από έναν Περαματιώτη του PORTO LEONE που η δουλεια τον έκανε να σας γραφει δυστυχώς απο Σαλονικη. Σας λέω να μη μασατε τα αρχ...σας όπως και κανετε, εδώ το κομπλεξ είναι μεγαλο , τόσο που πραγματικά τους λυπάμαι και δεν μπορώ να δώ πως μπορεί να μην έχουν αυτοι που λέτε, απο φιλαθλοι μεχρι Κολκες, πραγματικά ψυχολογικά τραύματα, μιλάμε οι μαλάκες το πρωι της Δευτερας έβαζαν κλαρίνα και λοιδορουσαν τα γενεθλια του Θρυλου. Μια ερώτηση ρε μαγκες για όποιον ξερει, με τη μπουνια τι θα γινει τελικά, περιμενουμε αυτεπάγγελτη, θα το καταγγειλουμε ή θα κανουμε την παπια? Περασαν 3 μερες, ο Μαρινακης δεν κανει ποτε τιποτε στην τυχη αλλά μια πρεμουρα την εχω. Κατακόκκινη Καλαμαριά

Εικόνα Hank

Καλώς τον
Τους γλένταγες καλά θυμάμαι στο βαζελετα

Εικόνα koraki3gr

Ναι φιλε μεχρι που επεισα όλο το ερυθρόλευκο σόι να μην ξαναδωσει μισο κλικ στον ρουφιανο, κακή του ώρα και καλή ανεργία για όσα στημενα έγραψε 3 χρονια ο Βασιλάκης Καϊλας, διαφθείροντας ακόμα και Ολυμπιακους που μασησαν παπά. ΥΓ.Περιμένω αν ξερετε κατι περισσότερο για το μπουκέτο και μπορεί να γραφτει και παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε το συνηρημένο ρήμα "Πάω" κάνει συνειρμούς με την κωλο-ομάδα, οι Ολυμπιακοί λέμε "Πηγαίνω".......

Εικόνα Hank

Για το μπουκετο της αδερφής και την αυτονόητη αυτεπάγγελτη δίωξη των αρμόδιων οργάνων που δεν έχει γίνει ακόμα, ξέρουμε ό,τι κι εσυ. Και έχουμε τις ίδιες απορίες.
Γιατί εδω, δε μιλάμε για περίπτωση που πρέπει να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας. Εδω μιλάμε για περίπτωση που πρέπει να αναλάβουνε τα Ο.Υ.Κ. Δεν τον ήξερα τον τύπο, και ειδα προχτές ένα βιντεάκι με κατι μπαλταδιές σε κάτι αντιπάλους του στην Αργεντινή, που ειδα μπροστά μου έξαφνα το Μπαμπλο το Γκαρσία με ροζ φορεματάκι κι ασπρη κορδελα και ασορτι σοσονια, να τρέχει στην εξοχή τραγουδώντας τη τζιγκολελέτα.

Εικόνα koraki3gr

Γιασάν του Hank

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήρθες φίλε Περαματιώτη. Οι απαντήσεις θα δωθούν στο γήπεδο στο ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Μέσα και γύρω τριγύρω από το γήπεδο. Για την μπουνιά περιμένουμε...

Εικόνα koraki3gr

Τα αυτονόητα τα ξερω και γώ Σαββα, ευχαριστω παντως για την απάντηση

Εικόνα savvas gridlock

Εκεί στη Μουνιχία που λέει και η Σταυρούλα η Κόλλλκα, αλλά και από πίσω στον Προφητηλία, έχει κάτι καφενεία που σκάνε παλιοί ναυτικοί. Ας κάνει καμιά βόλτα η Σταυρούλα μας, γιατί όποτε βλέπουν αγοράκια με προχωρημένη γυναικομαστία σαν κι αυτόν, τα κωλομπαρεύουν. Θα βρει το νόημα της ζωής της...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αρχίζει και δυσκολεύει πολύ η ανάγνωση του site. Δηλαδή ρε μάγκες πώς της είδατε έτσι; Πρέπει να έχουμε πτυχία για να σας διαβάζουμε; Και άντε εμείς εντάξει, λαϊκά παιδιά είμαστε και λογικό να μην σας πιάνουμε. Αλλά αυτό που κάνετε στον Κόλλλλλλλλλλκα -αυτό είναι το σωστό σας διαβεβαιώ, δεν είναι το Κόλλλκα- είναι άνανδρο. Θέλετε να του την πείτε κύριοι; Κάντε το αντρίκεια, στα ίσα. Μιλήστε του στη γλώσσα που μιλάει. Όχι να τα λέτε μόνο και μόνο για να σας διαβάζουν μερικοί και να μην μπορεί να σας διαβάζει ο Κόλλλλλλλλλλλλκας για να σας απαντήσει. Γιατί κατα βάθος αυτό θέλετε, να μην έχετε αντίλογο από τον Κόλλλλλλλλλλλλλλκα. Ε λοιπόν, ως εδώ! Ήταν το κύκνειο άσμα! Σας λατρεύω!

Εικόνα Hulio

Γοδα συμφωνω απολυτα... οι ανθρωποι ειναι ανικανοι να απαντησουν εστω και σε καριοληδες δημοσιογραφους που μας κανουν πλακα και μας βριζουν οποτε γουσταρουν.....το εχω πει....ο Ολυμπιακος εχει μεταλλαχτει σε ολα τα επιπεδα....απο οπαδους διοικηση παιχτες....τους κλανουμε τα αρχιδια....ο Κολκας μας ξεφτιλιζει, ο Τζορμπατζογλου το ιδιο...στοχοποιουν προεδρους παιχτες οπαδους και εμεις σαβουαρ βιβρ και παπαριες...αμα φοβαστε μηπως σας πουν οτι εσεις στοχοποιειτε αυτους.....κλειστε το το σαιτ, μην ασχολειστε...αμα φοβαστε γαμηστε το να παει στο διαολο....γιατι οι απεναντι δεν μασανε....εσεισ κοιταχτε να δωσετε γραμμη σε αυτους που θα πανε στο γηπεδο να ειναι κυριοι και να μην πειραξουνε τους Βουλγαρους και στεναχωρηθει η διοικηση και μας κανει ντα η sportday και η goal....πιστευα οτι αυτο ειναι ενα σαιτ που πρεσβευει τον Ολυμπιακο και τους Γαυρους...αλλα τελικα ειναι οπως ολα...στην αρχη μιλαμε για Θρυλο...και μετα μας ενδιαφερουν τα κλικ...

Εικόνα clark gheibol

ποιον να φοβηθούμε ρε φίλε; Τον γυναικομαστία το Γκόλκα; Εδώ δε φοβηθήκαμε το Μπούστη και Πρεζάκια, το Μπρόεδρο της ΚΑΕ Καράμπαμπας, θα φοβηθούμε την αδέρφω;
Όσον αφορά στην ανάρτηση, εγώ έλεγα να μην τη γκάνουμε, αφού ο μπουγατσομαστίας στο άρθρο του μας δείχνε πώς θωπεύεται η βουλγάρικη κωλοτρυπίς από το νυχάτο μπουγατσοδαχτυλάκι, αλλά ο Χανκ είχε χαλαστεί από τις 20 μπίρες που κατέβασε για να ξεπλύνει τα δυο μπουκάλια ουίσκι και του 'ρθε τρέλα καβαλητή κι απάντησε με παρόμοιο τρόπο.
Τώρα, αδερφέ, δε σε κρατάει κανένας, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με σάιτ, αλλά αυτό με τα κλικς που έγραψες ήταν έμμεση μομφή και σε καλώ να ανακαλέσεις. Εμείς εδώ δε βγάζουμε λεφτά απ' αυτήν την ιστορία. Εμείς εδώ συντηρούμε το σάιτ από τη τζέπη μας και έχουμε αποφασίσει να μη βάλουμε ποτέ διαφημίσεις. Το αν θα μας διαβάζει ένας ή ένα εκατομμύριο μας ενδιαφέρει μόνο στο θέμα της διάδοσης των απόψεών μας, καθώς και στο σερβίρισμα της ιστορίας μας.

Εικόνα Hulio

clark gheibol ζητω ειλικρινα συγνωμη,,,,οντως οπως το εξηγησες το θεμα δεν παιρνετε ουτε διαφημισεις ουτε χορηγιες ωστε να στεκει αυτο που ειπα....εχεισ δικιο και θελω να δεχτεις την συγνωμη μου....

Εικόνα clark gheibol

εντάξει φίλος, δεν τρέχει, είσαι σωστός και παντελονάτος, έτσι που θέλουμε το γκόζμο εδώ μέσα. Καταλαβαίνουμε ότι τα έχεις πάρει κρανίο, μας σφάζουν και κανείς δε λέει τίποτα, η σούμα όμως για τη σεζόν γίνεται στο τέλος και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας, Μάρτη μήνα. Βασικά είμαστε μέσα στους δύο από τους τρεις στόχους μας, καθώς τον έναν ήδη τον έχουμε επιτύχει. Οπόταν κάνε λίγη υπομονή κι εσύ γιατί κάτι τέτοιες αντιδράσεις εν θερμώ μας αποσπούν από το βασικό μας στόχο αυτή τη στιγμή, το Μεγάλο Παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης. Έχουμε τσάμπιονς λιγκ και δε μας παίρνει να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο. Όσο έχει τσάμπιονς τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Αφήνουμε σιγά σιγά πίσω μας τα μίζερα σύνορα του ελληνικού ποδόμπαλου και εκτινασσόμαστε στη μεγάλη κατηγορία των ομάδων. Αν του χρόνου κάνουμε μια αξιοπρεπή σεζόν με 2-3 νίκες στο τσου λου, του παραχρόνου κατά πάσα πιθανότητα πάμε για κατάταξη κάτω από την εικοστή θέση. Αυτό το έχουμε χτίσει 3 χρόνια τώρα και δε θ' αφήσουμε κανένα μπουγάτσα να μας βγάλει από το δρόμο μας

Εικόνα apostolos gaganis

Εισαι ΓΑΥΡΟΣ πραγματικος φιλαρακο και μπραβο σου. Στις αρκετες δεκαετιες που μ΄αξιωνει ο Θεος να ζω, ειναι πολυ λιγοι εκεινοι που συναντησα και που ειχαν ζητησει ειλικρινα -οπως εσυ- συγγνωμη για καποιο λαθος τους. Αυτο το χαρισμα δειχνει τον ΑΝΤΡΑ και τον ανεβαζει ψηλα στα ματια μου. Γιατι, προς στιγμην, δεν σου κρυβω οτι με ειχαν ξαφνιασει δυσαρεστα τα γραφομενα σου...Τελος καλο ομως, ολα καλα! ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΓΑΥΡΟΣΥΝΗΣ, ΤΟ RATM!

Εικόνα teethoflions

ακου Hulio λιγο πολυ ολοι βαραμε τις τσιτες στο κεφαλι που βαρας και εσυ...καταλαβαινομαστε νομιζω...αλλα οι εποχες εχουν αλλαξει μεγαλε, αρεσει δεν αρεσει δεν ειμαστε ουτε δεκαετια 90 ουτε 80 ουτε καν 2000...δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα αν εισαι ανω των 30-35 και πανω θα καταλαβαινεις τι λεω...καποια στιγμη θα τιμωρηθουν οπως πρεπει γιατι οντως εχουν ξεφυγει πολλοι εκει εξω...οσον αφορα ομως το site εγω ουτε τα ξερω τα παιδια ουτε τπτ...αλλα η δουλεια που γινεται εδω φιλε ειναι αποκαλυψη ακομα και για γαυρους, χωρις μοδατες μαλακιες ουτε ψευτοχουλιγκανισμους πληκτρολογιου και ολα τα συναφη τυπου διαφορων σκατοφλωρων ψευτοδημοσιογραφισκων...ιστορια αληθειες ντοκουμεντα γεγονοτα του παροντος του παρελθοντος και παει λεγοντας...μην τρελενεσαι αδικα λοιπον...

Εικόνα savvas gridlock

Τα'χεις κάνει αχταρμά στο μυαλό σου. Με άρθρα σαν κι αυτό,

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140310/athanasiadis-skondras...

στο οποίο μάλιστα σχολίασες, σου φαίνεται πως δίνουμε γραμμή να είναι όλοι κύριοι στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη; Το τι θα γίνει τότε, θα το δεις στο γήπεδο, δεν θα βγάλουμε ντουντούκα από εδώ να το διαλαλούμε. Και πού ακριβώς σου δείξαμε εμείς πως μασάμε μην μας στοχοποιήσουν;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Hulio, κανείς από το site ούτε κι' εγώ δεν είμαστε του σαβουάρ βιβρ....

Υ.Γ. Παιδιά, βάλτε τώρα στον ANT1 και στο "Κωνσταντίνου και Ελένης". Έχει το επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στον Μελισσανίδη, τον κουροπαλάτη.

Εικόνα Hank

Πριν παμε παρακάτω, εγώ λέω να ρωτήσεις το Γόδα, να σου εξηγήσει τι ακριβώς έγραψε.

Επίσης, βλέπεις κανενα λόγο εδω μέσα για να συμπεράνεις οτι μας ενδιαφέρουν τα κλικ;

Εικόνα Hulio

ζηταω συγνωμη και απο σενα Hank...εγινα μελος της παρεας για να γραφω αυτα που αισθανομαι την συγκεκριμενη στιγμη, εστω και τρελαμενος...τα παντελονια που φοραω τα τιμω και μπορω να ζητησω συγνωμη....

Εικόνα ΔΙΑΣ

hulio γραφε οπως γουσταρεις. και αμα νομιζεις οτι πρεπει να μας μπινελικωσεις καντο. απο ΓΑΥΡΟΥΣ δεχομαστε τα παντα....

Εικόνα Hank

Ολα εντάξει Hulio.
Μη μασάς, δεν τρέχει τίποτα

Εικόνα savvas gridlock

Aμπράβο, πες τα. Εγκεφαλικό θα πάθουμε στο τέλος. Πήξαμε στη θολοκουλτούρα να πούμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ενας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ιστοτοπος οπως τουτος εδω, οφειλει να αγκαλιαζει ΟΛΟΥΣ τους χρηστες του. Να΄χει πλουραλισμο ΚΑΙ στον τροπο εκφρασης. Και τον εχει. Εξαλλου ο ΣΩΣΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, δεν πρεπει ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ναναι και αγραμματος...Μπορει ναι, μπορει και οχι. Σε μας ολους, εκεινο που μας ΕΝΩΝΕΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ειναι βασικα ενα: Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ, Η ΓΑΥΡΩΣΥΝΗ! Υπαρχει λοιπον και το: << θα σου ξεσκισω τον κωλο >>, και το: << θα σου προκαλεσω ρηξη του πρωκτικου δακτυλιου >>...Εξαρταται σε ποιον απευθυνεσαι... Σ΄εναν ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ π.χ. οπως ο Κολλλκας, δεν μπορεις, οταν τον σχολιαζεις, να χρησιμοποιεις λεξεις του << χυδην οχλου >>. Νομιζω;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αρκεί, Απόστολε, να γαμηθεί ο κωλαράκος... χαχαχα!

Εικόνα Νίκος Γόδας
Εικόνα savvas gridlock

Καλά του τα'πε ο Τσάκωνας του σκατόπουστα. Ο σωστός ο άντρηδος διαβάζει μόνο αθλητικές εφημερίδες και ψάχνει να μοντάρει. Κάτσε εσύ μαλάκα λεβιέ να ασχολείσαι με τον Πλάτωνα τον πισωκίνητο, που κωλοτριβότανε με το Σωκράτη...

Εικόνα apostolos gaganis

Γουσταρω που σε τουτο τον ιστοτοπο μαθαινω - εκτος απο τ΄αθλητικα - και Ετυμολογια, Νομικη, Ιατρικη, Ιστορια, Οικονομικες επιστημες, Ποιηση, Λογοτεχνια, Μουσικη, Φιλοσοφια και..και...Τι΄ναι τουτο ρε παιδι μου; Περιβολι αποκαλυψεων, ξεμπροστιασματων, ξευτιλισματων, γελοιοποιησεων, αστεισμων, χαρακτηρισμων, ενημερωσης πισω απ΄τις κουιντες ( Που ΄σαι Κολλλκα; Ειναι εκεινα τα ορθια παραπετασματα στις δυο ακρες της σκηνης που κρυβουν τα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ στο Θεατρο ),ελευθεροστομιας, απολυτως αιτιολογημενου σνομπισμου , πολυτιμου αρχειακου υλικου, γαυροχαρακτηρων καθε ειδους και αλλων πολλων, ων ουκ εστιν αριθμος...

Εγω φιλε ΗΑΝΚ, τί να σου΄ πω τωρα ο φτωχος μετα απ΄ αυτον τον ετυμολογικο καταρρακτη; Μαλλον οτι πολυ του επεφτε κατι τετοιο, του φουστακου...Δικο σου θεμα παντως. Αντιλαμβανομαι την προθεση και επιδοκιμαζω το αποτελεσμα...

Φετος θαχουμε 41 - 2, αν δεν απατωμαι, ετσι; Μετα απ΄αυτο, τί εχουμε να πουμε μαζι ρε δυσμοιρε Κολλλκα; Επιτομη της εννοιας Σ-Τ-Ε-Ρ-Η-Σ-Η; Καλα σ΄εχω λοιπον γραμμενο απο καιρο πανω μου, εκει ακριβως που φανταζεσαι. Ξερεις...γωνια ΟΣΧΕΟΥ και ΔΕΞΙΑΣ ΜΗΡΟΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΗΣ...

Εικόνα Hank

Απόστολε, μην του τα γράφεις έτσι, σε τόσο καλά ελληνικά. Θα πάθει εγκεφαλικό κάταγμα

Εικόνα apostolos gaganis

Ανθρωπος που πεταει τετοια, οπως αυτα > > ή αυτα < < στο κειμενο του οταν ετυμολογει λεξη, ειναι μπασμενος στα κολπα κι εγω τον παω πολυ. Γεια σου ρε Ηank!

Εικόνα Mhtsaras

Άσε μας ρε φιλλλλλλαράκι κι εσύ...
Εκειδά πόκλασε ο Περαίας βγήκε ο εκάστοτες Βασελόπουλας...
Ρε πλλλλλλλάκα με κάμετε ρε ;
Παίζω εγώ σε λίγο με τους Ματσεστεργιώτες, μνια από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτου και θα κάτσω νασχολεθώ με το....Κόλλλλκα ;Ρε πλλλλλλάκάμε κάμετε ;
Η καλυτέρα τεμωρία τους είναι ότι θα πεθάνωνε και θα εκσαφανιστώνε στην αφάνεια ρε !
Με μας ήρθαν εδανά οι Μπεμφικαίοι και κεταβάσανε ό,τι καλύτερο διέθεταν !Και φάγαν κι ένα μπούτσο στο τέλος !
Κι όντα πήγανε στη Τούμπα κατεβάσαν τη μισή ομάς και ο πούτσος έπεσε στα κεφάλια άλλωνε !
Και μετά τους περμένανε μέσα κει κι ο Μπουγατσας έφαε τρία πανέμορφα πσωλάργια κι ακόμα γαργάρα τα κάμει...
Και μετά ο Βασελόπουλας λαλεί εμάς προβατα έτσα ;Να σε γαμεί δελαδής ο καθείς κι εσύ να νομίζεις ότι είσαι ο....πσωλαράς της παρέας !Καλό ρε !Πού το παίζει να πα να το ιδώ ;
Άιντα μαλάκες ανύπαρχτοι....

Εικόνα red apple

Συντάκτα μου, πώς μπορώ να εγγραφώ στη σχολή σου; Υπάρχουν κεναί θέσεις για νέους σπουδαστές;

Διευρύνθη, σήμερα, ο πνευματικός κόσμος μου...

Ελπίζω και του Κόλλλλλλκα μας -για δαύτον, δέον όπως ανοίξει ειδικό ταχύρυθμο τμήμα