ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Τα αγωνιστικά συμπεράσματα από το χθεσινό ματς στην Τούμπα θα σας τα πούνε άλλοι. Σε πρώτη φάση, μένουμε σε ένα μήνυμα με δύο αποδέκτες.
 
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ''ΚΛΑΟΥΣ'' ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
 

 
ΙΩΑΝΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ
 

 
Σε λίγες μέρες έχουμε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Για καλό όλων, μα πάνω από όλα της κωλοτρυπίδας σας, μην εμφανιστείτε στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα προφασιστείτε. Βρείτε όποια δικαιολογία θέλετε. Πιάστε το Γ.Χ. Γεωργιάδη και πείτε του πως σας ήρθε περίοδος. Μην πατήσετε όμως στο Καραϊσκάκη, γιατί βλέπω να κάνετε καιρό μετά να ξανακάτσετε σε καρέκλα.

Σχόλια

Εικόνα tsaki7

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑΑ

Εικόνα Hank

καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε

Εικόνα vagio

Πολυ φοβαμαι πως θα συμφωνησω με το Hulio.
Θα ερθουν στο καραισκακη και θα τους κλασουμε ταρχιδια στο κομματι του τσαμπουκα. Αυτο με αρρωσταινει , οχι η ηττα. Που τις τρωμε και καθομαστε σαν τις κοτες. ΚΑι δε μιλαω μονο για τσαμπουκαδες και διακοπες. Απλα οταν σου τσαμπουκαλευονται μια, τσαμπουκαλευομαστε δεκα. Τρως κλωτσια, δεν πεφετι καρτα? Δωσε κι εστ καμια!!
ΜΟΝΟ ο Περεζ το εκανε αυτο. Που ειναι ο Αβρααμ που πηγαιενε καροτσακι τον κυργιακο 30 μετρα και δεν τον κρατουσαν οι υπολοιποι 20?
Πως να τσαμπουκαλευετι ο κοσμος, μονος του??? Ντροπη..
Θα συμφωνησω και με το Γοδα, ελπιζω κι ευχομαι μετα το ματς κυπελλου με τους γυφτους να φαμε μεγαλη τιμωρια.

Εικόνα Hulio

ευτυχως που υπαρχουν ακομα Γαυροι σαν κ εσας κ τα λετε οπως πρεπει....γιατι πλεον εχουμε βαζελοποιηθει κ φοβομαστε να πεταξουμε κ τα πασατεμπο κατω....εις το ονομα του ευρωπαικου οραματος και το ονομα των προεδρων .....θρυλε μου πως καταντησες....απο Βαμβακαρης μοδιστρος του Κολονακιου....εγω ειμαι απο επαρχια....εμενα με εμπνεει ο Θρυλος σαν ιδεα...ειμαι Ολυμπιακος για καποιους λογους...το σιχαινομαι το ποδοσφαιρο, το σιχαινομαι το μπασκετ...τα σιχαινομαι ολα....ειμαι απλα Γαυρος....δεν μπορω αλλο ευρωπαικες ατμοσφαιρες ,αδεια επισημα και καλους τροπους...θελω δυναμη και τρελα και ριζουπολη και οτι αλλο περναει απο το χερι μας για να καταλαβουν οι σκατοκαριολες (αντιπαλοι, δημοσιογραφοι κλπ αρχιδια) οτι με εμας δεν τα βαζουνε....αλλα δυστυχως εμεις εχουμε οραμα ευρωπαικο....τ αρχιδια μου τα δυο....δωστε σουιτες οταν κατεβουν, κεραστε τους ουισκι....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας προεδρος του Ολυμπιακου δεν πηγαινει σε αντιπαλες εδρες......ρε κοτες...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Θα χουν προβλημα με τον κωλο τους....Θα χουμε γελια...Πολλα γελια

Εικόνα paneos

ποσο...μα ποσο με καλυπτει αυτο που λες!!!ευχομαι οντως να μην πατησουν τα μπασταρδα...κ αν πατησουν ευχομαι να πατηθουνε!!

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα, πολλά γκολ. Πάρα πολλά γκολ. Μα πάρα πολλά γκολ. Τίποτε άλλο - φτάνει τούτο: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.
Έτσι τιμωρεί ο Θρύλος. Με πάρα πολά γκολ. Και αφήνοντάς τους άτιτλους εις τον αιώνα, και είς τους αιώνας των αιώνων.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

Αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει κάποιος να το πει και στους παίκτες μας. Να τους το πει και να το καταλάβουν.

Να τους πει και να καταλάβουν ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να βάλουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

Εικόνα yiage

Σιγουρα μπορουμε να τους τους ριξουμε και 6 και 7 γκολ γιατι ποιοτικα ειμαστε κατα πολυ ανωτεροι τους.
Και στις μπουγατσες και στις ζελες απο 6 γκολ και πανω.Χωρις σταματημο.Χωρις ελεος.
Και θα ειναι το καλυτερο φαρμακο.Πιπα-Κωλο μεχρι να σφυριξει την ληξη του παιχνιδιου ο κορακας.
Ειμαι σιγουρος φιλε Μαουνιερη οτι οι παιχτες μας οντας ηττημενοι μετα το βρωμοξυλο σε αυτα τα δυο παιχνιδια, λογια και τα εργα απο τους σιχαμενους εχουν θιχτει προσωπικα και ομαδικα με αποτελεσμα να ειναι ΑΚΡΩΣ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ και στις 4 μαχες(Μαντσεστερ,2xMπουγατσες και Ζελες).
Βαζω και την Μαντσεστερ μεσα στα θυματα λογω του timing της ΠΟΡΩΣΗΣ,της ΨΥΧΩΣΗΣ αλλα και της ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που καλλιεργειται και επαυξανεται μετα απο σοκαριστικα γεγονοτα,συμπεριφορες,αδικιες κλπ.

Οποτε και συντομα περιμενω να απολαυσω την τσοντα με πρωταγωνιστη τον Δαφνοστεφανωμενο Εφηβο με την μπουτσα ΚΑΓΚΕΛΟ να ξεμουνιαζει και τις αγγλιδουλες αλλα ιδιαιτερα μπουγατσοκουλες και πρασινες τζουλιες.

Εικόνα μαουνιέρης

Άμποτες - που λένε και στο χωριό μου.
Εγώ θέλω, σύγγαυρε,τσεστερ να παίξουμε έξυπνα και σκυλιασμένα, και με τους άλλους δύο να παίξουμε έτσι, ώστε να τους διασύρουμε. Σε χαιρετώ.

Εικόνα clark gheibol

Εγώ θα άλλαζα ένα γκολ με ένα ίσιο δεξί στη μάπα αυτουνού του γκέι που βαράει και κάνει το Γκινέζο. Ας βάλουμε απλά πολλά γκολ μαζί με ένα κάταγμα στο ρινικό για τον Ινσαουράλδε

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ξέχασες τον Τζαβέλλα Σάββα. Μιλάμε για την επιτομή της αγάμητης πουτάνας. Αυτής που σε όλες τις πιάτσες δεν σταματάει κανένα μπήχτης για να την πάρει και αν σταματήσει κανένας θα την πλακώσει στις μάπες. Αν δεν την έχουν πλακώσει πρώτα οι άλλες πουτάνες. Το καλό που μας θέλω, μετά τον ημιτελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκη να τιμωρηθεί η έδρα μας...

Εικόνα Χατζηκυριακειο

"Το καλό που μας θέλω, μετά τον ημιτελικό κυπέλλου στο Καραϊσκάκη να τιμωρηθεί η έδρα μας..."

ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΩ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

Εικόνα Hulio

αφου δεν θα τους κανουμε τιποτα....θα ερθουν θα μασ κοπανησουν και στο γηπεδο μας οπως κανοθν καθε φορα και εμεισ θα ει μαστε κοτες στο γηπεδο και κυριως στην κερκιδα για να μην μας κανουν νταντα η διοικηση και οι εφημεριδες....και ασε καθε μαλακισμενο να πουλαει μαγκιες στον Πειραια......τα ιδια θα κανουν....δεν εχω δει ποτε παιχτες του Ολυμπιακου να υποστηριζουν ο ενας τον αλλον.... και θα ερθει ο καθε Ρωσοποντιος Ποικιλιδης και θα σουλατσαρει ανενοχλητος....οποτε αφηστε τα αρθρα για κολοτρυπιδες τραυματισμενες γιατι ειεγω το εχω ξαναδει το εργο.....η θα τους γαμησουμε την μανα η να το βουλωσουμε και οταν πηγαινουμε στην Τουμπα να μας κραζουν με το δικιο τους.....Πουτανα σε ολα τα γηπεδα οι Γαυροι γιατι αλλιως θα μας κανουν ολοι τα ιδια

Εικόνα nikos michalopoylos

Βρε θα τους φυγει ο κωλος! Κι εχει και πολυ λαο στις κεντρικες που κρατιεται με τα χιλια ζορια! Ακου που σου λεω!

Εικόνα savvas gridlock

Παλιότερα αυτά. Τώρα το έργο άλλαξε.

Εικόνα Mhtsaras

Προπάντων εφτούνη η γελαδομούρα ο Κλάους...ο κοιμιζμένος που κσετσούμισε και δάφτος και γαμάει τη μάνα και το σπίτι του Μανωλά...μισή κλανιά μουνόπανο ο κοιμίσης μας έγινε μάγκας και δάφτος...κι εκειό το μουνόσκελο ο Τζαβέλας...Αλλά για μνια στεγμή ρε σεις...Ο Τζαβέλας και ο Σκόδρας δε θέλανε σα ντρελοί να παίκσωνε στο Γάβρουλα και κινούσανε λετούς και δεμένους, μανατζέργια και πάρεδρες να είπωνε ούλοι μνια καλή κουβένταπαραπάνου στο Μαρενάκη για να ντους πάρει στο Γάβρουλα ;Μάιστα καπγοιανές κακές γλωσσίστες λαλούσανε ότι ο Τζαβέλος από την εποχιά πόπαιζε Τζερμάνα είχε στείλει δικούς του άθρωπες εδανά για να πσήσωνε τον Ερνέστουλα να είπει το ''ναι'' σε επικείμενη μεταγράφα του στο Γάβρο...
Τι στα δγιάλα ρε πούστη μου ;Ρε μπας και θεμάμαι λαθος ;Εφτούνοι δε γκάμανε πίπες για νάρθωνε στο Θρύλατσο ;Τώρα τι γένηκε άκσαφνα ;Δίνωνε κώλο για το...ΜΠΑΟΚ ;Αχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααααααααααααα
Πουτανάκια πουλημένα !!!!

Εικόνα red apple

Πώς θα αντικρύσουνε αυτά τα σιχάματα τους δικούς μας, στην Εθνική, Οέο;

Εικόνα vagio

Πως θα τους αντικρυσουν??
Καποτε ο αδελφος Pesetero ειχε δημοσιευσει ενα κομματι συνεντευξης του Ντεταρι οταν αυτος τα ειχε παρατησει. Σε αυτο ελεγε μεταξυ αλλων πως του ειχε κανει εντυπωση η συμπεριφορα των παικτων του παοκ στην τουμπα που τους εβριζαν απο τη φυσουνα χυδαια και οταν κατεβαιναν κατω χτυπουσαν τις πλατες των δικων μας φιλικα και χαμογελαστα ρωτωντας τι γινεται ολα καλα, σαν να μην τρεχει τιποτα. Πριν το ματς. Με πιανεις τι σου λεω.
Ε, ετσι θα τους αντικρυσουν. Οι δικοι μας οι μαλακες δεν καταλαβαινουν με τι ερασιτεχνες αντιπαλους παιζουν. Πολυ κυριοι ρε παιδι μου, πολυ ευρωπαιοι..