Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η SUPERLEAGUE ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ



Τώρα που το πρωτάθλημα των...Πρεσπών τελείωσε και πήρε τον κάλπικο τίτλο μετά από 34 χρόνια το γυφτοπαοκάκι, ας δούμε μία είδηση που αφορά το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από το blog του Βάιου Μπαλάφα.
 
Όπως έχουμε γράψει η FIFA είναι αποφασισμένη να αλλάξει κάποια πράγματα στην ΕΠΟ, μέσω της ενίσχυσης της παρουσίας ξένων παραγόντων στο Πάρκο Γουδή, όπου αρμόδιοι για την ομοσπονδία είναι δυο τοποτηρητές (Βασάλο, Λάκοβιτς), η τριμελής Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, με πρόεδρο τον Αυστριακό, Χέρμπερτ Χούμπελ και ο Τσέχος υπερσύμβουλος, Πετρ Φούσεκ, ο μόνος που μένει μόνιμα στην Αθήνα. Όλα τα συμβούλια γίνονται με την παρουσία της προαναφερόμενης Επιτροπής, όπως και του Φούσεκ.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναζητεί το κατάλληλο πρόσωπο στο εξωτερικό, προκειμένου να αναλάβει με αρμοδιότητες υπερπροέδρου. Δηλαδή, να μην περνάει τίποτα χωρίς την έγκρισή του.
Φυσικά, πρόκειται για μια ακόμη ξεφτίλα της διοίκησης του Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες η FIFA έλαβε την παραπάνω απόφαση επειδή: 1) Η ΕΠΟ είναι απούσα από όλα τα προβλήματα,  με μεγαλύτερο παράπονο δεν έκανε πρόοδο για την πάταξη της βίας, 2) Οι ξένοι έχουν παράπονα από τον τρόπο λειτουργίας της αθλητικής δικαιοσύνης, 3) Διαπιστώθηκε πλήθος κρατικών παρεμβάσεων, κυρίως από τον Βασιλειάδη που έγιναν με την ανοχή της ίδιας της ομοσπονδίας.
Και να σκεφτεί κανείς, όταν (18/08/17) ανέλαβε πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος ότι «ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες», όμως όχι μόνο οι ξένοι δεν φεύγουν αλλά γίνονται περισσότεροι. Ακόμη, ο Γραμμένος είχε πει «το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», άρα για να παραμένει τα πράγματα γίνονται χειρότερα».
Και μόνο ότι… ξεφτίλισαν τη λέξη «εξυγίανση», σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι απέτυχαν και δεν το ξέρουν.
 
Για του χρόνου, λοιπόν, υπάρχει ένας και μόνο ένας δρόμος, ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο στη Superleague. Περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω βήματα.
 
- Πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πτώση θα συμβεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 το αργότερο.
 
- Αλλαγή στην ΕΠΟ, με ξένο πρόεδρο ή έστω υπερπρόεδρο που θα φέρει η FIFA, εκπαραθυρώνοντας τον ΤΣΑΤΣΟ Βαγγέλη Γραμμένο, τον αχυράνθρωπο του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 
 
- Ξένοι διαιτητές ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της Superleague.
 
Αυτό είναι το πραγματικό στοίχημα για την επόμενη χρονιά και σε καμία περίπτωση το ''αν θα περάσει η αναδιάρθρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες που θέλει ο υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης και για την οποία αντιδρούν διάφορες ομάδες''. Η αναδιάρθρωση αφορά τον ΤΣΑΤΣΟ Βασιλειάδη, ο οποίος πηγαινοέρχεται Αθήνα-Θεσσαλονίκη, για να δει τον...εργοδότη του, Ιβάν ''Σαββίδη'', όπως διαβάσαμε για παράδειγμα το Σάββατο που μας πέρασε στην στήλη ''Πολιτικός Καφές'' του Γιάννη Κουρτάκη, στο ένθετο ''SECRET'' της εφημερίδας των ''Παραπολιτικών''.
 
 
Αν γίνουν όλα τα παραπάνω βήματα, ΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, θα διεξαχθεί κανονικά το επόμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Προσέξτε, ΔΕΝ θα είναι και πάλι επί ίσοις όροις το...έργο που θα δούμε, αφού και πάλι το γυφτοπαοκάκι από τα 26 ματς που θα έχει να δώσει απέναντι στις υπόλοιπες 13 ομάδες του πρωταθλήματος μέσα-έξω, θα βρει αντίσταση στα 6, το πολύ στα 10 παιχνίδια του. Τουλάχιστον 16 ''φιλικά'' θα δώσει και του χρόνου, μια και τα ΜΑΥΡΑ ρούβλια του Golendri έχουν πνίξει τη χώρα και δεν προλαβαίνει κανένας να μας γλυτώσει από την...ασφυξία, μέσα στο χρονικό διάστημα που θα ολοκληρωθεί η επόμενη ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδος. Με δεδομένα το ότι στα αντίστοιχα 16-20 δικά μας ματς τουλάχιστον δεν θα μας...σφάξει ένας ξένος διαιτητής, το ότι ο ξένος υπερπρόεδρος της ΕΠΟ θα ελέγχει τους τακτικούς δικαστές-ΑΝΕΚΔΟΤΑ που στελεχώνουν τα πειθαρχικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μην τιμωρείται για ψύλλου πήδημα με αφαιρέσεις βαθμών ο Ολυμπιακός και το ότι με την αλλαγή Κυβέρνησης δεν θα έχουμε τον κίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιτεθεί απρόκλητα μία διμοιρία Αστυνομικών σε οπαδούς του Ολυμπιακού, ώστε να ''τσιμπήσουν'' αυτοί, να ''γίνει μανούρα'' και να αφαιρεθούν βαθμοί από την ποδοσφαιρική μας ομάδα, δεχόμαστε να αντιμετωπίσουμε τη ΔΕΚΟ του Βορρά, την αγαπημένη ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έστω με το ''χάντικαπ'' του να γνωρίζουμε ότι ξεκινάει με 16, μην πούμε με 20 νίκες στη σεζόν, τις οποίες έχει πάρει από τον...Ιούλιο του 2019, πριν ξεκινήσει η επόμενη διοργάνωση. Αν έστω μία από τις παραπάνω προϋποθέσεις αναιρεθεί, του χρόνου πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Superleague ΔΕΝ ΓΙ-ΝΕ-ΤΑΙ. Αυτό κρατήστε το σήμερα, 3 μέρες μετά τη φιέστα για το ΜΟΥΦΑ πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ...
 
Υ.Γ. Γελάμε πραγματικά με κάποιες...δημοσιογραφάρες, μεταξύ αυτών και ορισμένες ''Ολυμπιακάρες'' υποτίθεται, οι οποίες προέβλεπαν με στόμφο εκεί κοντά στα Χριστούγεννα που μας πέρασαν ότι ''αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κάνει σερί νίκες και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Θα ξεφουσκώσει, θα αρχίσει να στραβοπατάει, δεν θα αντέξει. Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει τα δικά του ματς''. Βλέπετε μπάλα εσείς, όχι αστεία...

Σχόλια

Εικόνα George_Str

Χρονια πολλα σε ολους ,αυτο με τις εικοσι<< νικες>> απο τον ιουλιο θελει ξετιναγμα παιζουν με τις μπουγατσες σαν σε προπονηση.....και με μας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΣ ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ ΚΛΠ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΤΟ..ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΟΝ ΠΟΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ <<ΕΞΥΠΝΟ>> ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ...ΙΔΩΜΕΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.