''ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΤΕ;''



Μέρα που είναι σήμερα και γιορτάζει ο μεγάλος μας πρόεδρος (ας μην είναι πρόεδρος της ΠΑΕ τυπικά, λόγω του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για εμάς είναι πάντοτε ΑΥΤΟΣ ο πρόεδρός μας...) ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα που μας απευθύνουν συχνά διάφοροι στα social media, εχθροί και φίλοι. ''Γιατί υπερασπίζεστε με τόση λύσσα το Μαρινάκη; Σας πληρώνει;''. Ας απαντήσουμε για μία ακόμη φορά με στοιχεία.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ εμφανίστηκε το 2010 σε μία ΠΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας ο τότε μεγαλομέτοχος, Σωκράτης Κόκκαλης, δήλωνε δημοσίως τα παρακάτω.
 
 
«Θυμάσαι Γιώργο Λούβαρη τι είχαμε βρει το 1992 όταν αναλάβαμε την ομάδα; Χρέη, ούτε γραφεία. Κάτι καφάσια με κάτι βιβλία θυμάμαι. Μια ομάδα με 8 δις χρέη και ένα σύλλογο που δεν είχε τίποτα. Τα φτιάξαμε όλα από την αρχή. Νέες εγκαταστάσεις, νέο γήπεδο, μεγάλες μεταγραφές. Κάναμε τόσα για τον Ολυμπιακό και φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ακούμε... “το πώς καταντήσαμε τον Ολυμπιακό”...Κουράστηκα! Βάζω μόνο εγώ χρήματα τόσα χρόνια. Δεν θέλω να βάλω άλλα. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, ας έρθει. Και εσείς (σ.σ απευθυνόμενος στα άλλα μέλη του Δ.Σ) αν ξέρετε κάποιον, μπορείτε να ενεργήσετε...
(σ.σ. το λόγο ο Μιχάλης Κουντούρης) -Πρόεδρε, σεβαστό είναι, εάν δεν μπορείς άλλο να βάζεις λεφτά.
-Δεν το κατάλαβες. Δεν είναι ότι δεν μπορώ. Δεν θέλω να βάλω άλλα...
Δεν έχω πρόβλημα να μείνω και απλός φίλαθλος! Δεν είναι ανάγκη να είμαι πρόεδρος...Αν δεν έρθει κανείς, θα κοιτάξει ο επόμενος πρόεδρος πόσα έσοδα υπάρχουν και ανάλογα να είναι κα τα έξοδα. Εγώ δεν βάζω άλλα χρήματα, δεν θα πληρώνω μόνο εγώ...Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν 5-6 που είναι στο προσκήνιο κα βάζουν χρήματα. Υπάρχουν ακόμη 5-6 που δεν είναι μπροστά και έχουν βάλει 2-3 εκ. ευρώ ο καθένας. Εγώ είναι μόνος μου 20 χρόνια».
 
 
Με βάση τον ισολογισμό της 30ής Ιουνίου 2010, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε συσσωρευμένες ζημίες από προηγούμενες χρήσεις ύψους...97,2 εκ. ευρώ, ενώ το σύνολο των υποχρεώσεών της, βραχυπροθέσμων και μακροπροθέσμων, διαμορφωνόταν στα...106 εκ. ευρώ, με 29 εκ. ευρώ που έρχονταν από το...παρελθόν να έπρεπε να αποπληρωθούν ΑΜΕΣΑ. Μιλάμε δηλαδή για συνολικό χρέος κι ''άνοιγμα'' που πλησίαζε, αν δεν ξεπερνούσε, τα...100 εκ. ευρώ, σε μία εποχή που η Ελλάδα μόλις είχε μπει στο μνημόνιο και λεφτά δεν υπήρχαν ΠΟΥΘΕΝΑ εκεί έξω...
 
 
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έβαλε από την προσωπική του περιουσία, μέσω αυξήσεων κεφαλαίου, συνολικά 61 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μιλάμε για χρήματα που ΠΕΤΑΞΕ, ουσιαστικά, αφού εξ αυτών δεν έχει πάρει ποτέ πίσω έστω ένα ευρώ κι αυτό το βεβαιώνουν τα ΦΕΚ, οι αναρτήσεις στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και οι ορκωτοί λογιστές που ελέγχουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τα ταμεία της ΠΑΕ.
 
 
Σε μια ΠΑΕ που δεν θα είχε τα έσοδα του Champions League και ήταν γεμάτη με...ανοίγματα οικονομικά, με το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος στην ΕΡΤ να έχει προεισπραχθεί το 2009 από τη διοίκηση Κόκκαλη, όπως είχε γίνει και με το συμβόλαιο με την Puma για το αθλητικό υλικό, φανέλες κ.λπ., το οποίο συμβόλαιο έληγε το...2015, από το 2010 και μετά, σε μνημονιακά χρόνια για να μην ξεχνιόμαστε, ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ να εξορθολογίζει οικονομικά την ΠΑΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, δίχως κρατικές επιδοτήσεις ή συμπαράσταση από άλλους ''επενδυτές'', οι οποίοι είναι...άφαντοι. Σε αυτά τα 9 χρόνια ο Ολυμπιακός κατέκτησε 7 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα  στο ποδόσφαιρο στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ έγραψε ιστορία στην Ευρώπη, φτάνοντας στην υψηλότερη θέση που βρέθηκε ποτέ στην επίσημη βαθμολογία της UEFA, την 24η το 2016, με μεγάλες νίκες επί των εν ενεργεία πρωταθλητριών ομάδων των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από τις χώρες Αγγλία-Ισπανία-Ιταλία-Γερμανία-Γαλλία, με ''διπλό'' στο Λονδίνο και την ιστορική φετινή πρόκριση επί του μεγαθηρίου που λέγεται Μίλαν, επιτεύγματα που είναι πρωτοφανή για τα δεδομένα του Ολυμπιακού από το 1959 που πρωτοέπαιξε στην Ευρώπη σε επίσημο παιχνίδι μέχρι σήμερα.
 
Με μία τεράστια επένδυση (με έσοδα της ΠΑΕ), ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ βελτίωσε κατά πολύ τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδος μας στου Ρέντη. Πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί για κατασκευή 5 νέων γηπέδων, σε σχέση με τα 3 που υπήρχαν μέχρι το 2010, για πολλές καινούριες κτηριακές εγκαταστάσεις και για αγορά υπερσύγχρονων μηχανημάτων, Μιλάμε για εγκαταστάσεις-περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ, αφού κάθε μήνα καταβάλλονται 25.000 ευρώ ως ''ενοίκιο'' για την χρήση τους στα ταμεία του Συνδέσμου του Ολυμπιακού από την ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί το χώρο στου Ρέντη. Αυτά όλα δηλαδή, ακόμη κι αν φύγει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αύριο-μεθαύριο, θα μείνουν ως ''προίκα'' στον Ερασιτέχνη μας.
 
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή που μιλάμε συντηρεί 17 τμήματα. Tα έσοδά του είναι οι κάρτες μέλους (τα 50 ευρώ που δίνει μία φορά τον χρόνο όποιος θέλει να πάρει διαρκείας σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και γενικά όποιος θέλει να τα δώσει), οι κάρτες φιλάθλου (τα 10 ευρώ που δίνει μία φορά τον χρόνο όποιος θέλει να αγοράσει απλό εισιτήριο σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και βεβαίως όποιος θέλει να δώσει το 10ρικο αυτό), οι 300.000 ευρώ τον χρόνο που πληρώνει ως ''ενοίκιο'' η ΠΑΕ για την χρήση του Ρέντη, αλλά και το 10% επί των ακαθαρίστων εισπράξεων των εντός έδρας παιχνιδιών της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας ανδρών του Ολυμπιακού στο ''Καραϊσκάκης'' και το ΣΕΦ, βάσει νόμου (5,7 εκ. ευρώ τα συνολικά έσοδα της ΠΑΕ πέρυσι από αυτό το κομμάτι). Όπως έχει εξηγήσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, πέρα από αυτά τα χρήματα, απαιτούνται κι άλλα ώστε να φτάσουμε στο σημερινό συνολικό ύψος του μπάτζετ των 17 ερασιτεχνικών μας τμημάτων. Τα πάγια έσοδα είναι λίγο πάνω ή λίγο κάτω από 2 εκ. ευρώ και το συνολικό μπάτζετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κάποιες χρονιές ξεπερνάει τα 3,5 εκ. ευρώ, αγγίζοντας τα 4 εκ. ευρώ. Απαιτούνται λοιπόν περίπου 2 εκ. επιπλέον ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που βάζει ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Από τις αρχές του 2011 που ανέλαβε να εξυγιάνει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό η τωρινή του διοίκηση, με τους μετριότερους υπολογισμούς, το συνολικό ποσό που έχει βάλει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στα ταμεία του Συνδέσμου μας πλησιάζει τα 15 εκ. ευρώ, σε τμήματα με μικρή προβολή, δίχως την παραμικρή πιθανότητα κερδών. Ποιο είναι το αγωνιστικό αποτέλεσμα αυτής της ''επένδυσης''; Το έχουμε δει σε δύο ξεχωριστές αναρτήσεις, εδώ κι εδώ, αλλά ας το δούμε πιο καθαρά με μία ξεχωριστή φωτογραφία.
 
 
 -Το 1991, όταν μπήκε ο Σωκράτης Κόκκαλης στο μπάσκετ του Ολυμπιακού αρχικά, μετά στο ποδόσφαιρο και στήριξε τα ερασιτεχνικά μας τμήματα στην πορεία, ο ΠΑΟ είχε τη μέγιστη διαφορά τίτλων από εμάς, στη μέχρι τότε ιστορία των 2 Συλλόγων. Προπορευόταν κατά 78 τρόπαια.
 
-Το 2010 που ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ΠΑΟ είχε ένα μικρό προβάδισμα στους συνολικούς τίτλους, σε όλα τα σπορ, κατά 3 τρόπαια, 300 έναντι 297 δικών μας.
 
-Σήμερα, έπειτα από 9 χρόνια με Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι της ΠΑΕ και αφανή χρηματοδότη στα ερασιτεχνικά μας τμήματα, αλλά και με τη Θύρα 7 να διοικεί το Σύνδεσμό μας, ο Ολυμπιακός προηγείται του Παναθηναϊκού Α.Ο. κατά 91 τίτλους συνολικά.
 
- Από το 1925 μέχρι το 2010 είχαμε κατακτήσει συνολικά 297 τίτλους και σε 9 χρόνια έχουμε φτάσει ήδη τους...122, χωρίς να σταματάμε ΠΟΥΘΕΝΑ. Κι όλα αυτά με ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ σε διάφορα αθλήματα, των οποίων οι πρωταγωνιστές, έπειτα από κάθε επιτυχία τους, ευχαριστούν το ΜΑΡΙΝΑΚΗ προσωπικά, με δημόσιες δηλώσεις τους.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ μόνο βάζει λεφτά στον Ολυμπιακό, δίχως να κερδίζει τίποτε από την ενασχόλησή του με αυτόν, έμμεσα ή άμεσα. Όχι μόνο δεν βγάζει λεφτά από τον Θρύλο, αλλά δεν κάνει καμία δουλειά εδώ στην Ελλάδα, ώστε να πει κάποιος ''βγάζει από αλλού όσα χαλάει για τον Ολυμπιακό''. Τα ΜΜΕ που έχει, όπως και ο Δήμος Πειραιά με τον οποίο ασχολείται, δεν του αποφέρουν κέρδη, αλλά βάζει το χέρι στην τσέπη, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ για αυτές τις δραστηριότητές του. Το μόνο πράγμα που κερδίζει σε αυτήν τη χώρα, είναι...ποινικές διώξεις, όλες αστείες, οι οποίες δεν φτάνουν καν στο ακροατήριο, αφού έχουν μεθοδευτεί με ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ που έστησαν οι αντιολυμπιακοί πολιτικοί που υπηρετούν τους παράγοντες των αντιολυμπιακών ομάδων, το Νικόλα Πατέρα δηλαδή, το Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 
Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, για την ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ προσφορά του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ σε 18 τμήματα του Ολυμπιακού μας, η οποία προσφορά είναι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, αλλά και για τον ΑΠΙΘΑΝΟ πόλεμο που δέχεται ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, μόνο και μόνο επειδή ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ...ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, εμείς εδώ είμαστε ΜΕ ΛΥΣΣΑ στο πλευρό του μεγάλου μας προέδρου. Χρόνια πολλά λοιπόν γίγαντα προεδράρα μας, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
 
 
Κάθε μέρα προσεύχομαι εγώ ο Σάββας στην Εκκλησία της γειτονιάς μου, εδώ στα Μανιάτικα του Πειραιά μας, στην Παναγία την Οδηγήτρια, να σε έχει ο Θεός καλά και να μην λυγίσεις από τον πόλεμο που δέχεσαι, ώστε να συνεχίσεις να χρηματοδοτείς ουσιαστικά την...τρέλα σου. Και κάνω λόγο για ''τρέλα'', αφού όχι μόνο δεν κερδίζεις κάτι με το ότι έμπλεξες με τον Θρύλο, αλλά σε κυνηγάνε κιόλας, εχθροί και φίλοι. Αν λυγίσεις, τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ θα γίνουν....πολύ δύσκολα. Είμαστε στο πλευρό σου για να μείνεις για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και να γεμίσουμε τίτλους, όχι μόνο εγχώριους, αλλά και διεθνείς, ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο. Θα πάψουμε να είμαστε στο πλευρό σου μόνο σε μία περίπτωση. Αν δεν κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πάνε ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ όλοι όσοι κατασυκοφάντησαν τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια και μας στέρησαν το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Αυτοί εδώ
 
 
κι όσοι πολιτικοί, παράγοντες, δικαστές και δημοσιογράφοι συνδέονται με το Αντιολυμπιακό Μέτωπο...
 

Σχόλια

Εικόνα Pavlos

Σπουδαίο άρθρο, φίλε Σάββα. Κι εγώ προσεύχομαι στην Παναγία την Παρηγορήτισσα να σας δίνει δύναμη στο ΡΑΤΜ, για να κρατήσουμε το κουράγιο μας και την αγωνιστικότητά μας -- Κάνετε υπομονή, και δεν θ᾽ αργήσει το ξημέρωμα.

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα matrasimca

Χρόνια Πολλά και Υγεία στον δικο μας Βαγγέλη που στα δύσκολα και ενάντια σε Θεούς και δαίμονες κρατά την ομάδα ψηλά.

Εικόνα John Zolo

Εύγε Σάββα...συγχαρητήρια !!!

Εικόνα Φαιδων

Καλημέρα σε όλους του Ολυμπιακούς,από Αμερική. Έχω ασκήσει κριτική στον Μαρινάκη. Δυστυχώς. Μπορεί, να μην έχει φέρει Τζιοβάνι και Καρεμπε,αλλά έχει τον θρύλο, στην υψηλότερη θέση στο takin, της ΟΥΕΦΑ, έχοντας να αντιμετωπίσει,την χειρότερη οικονομική κρίση,των τελευταίων 50 χρόνων, και την υψηλότατη ,φορολογία. Ο Κόκκαλης προσέφερε πολλα στον Θρύλο μας.Μας έβγαλε από τα πέτρινα χρόνια,μας έφτιαξε γήπεδο έφερε παιχταράδες κλπ.Μπορει στην αρχή να έβαλε λεφτά,αλλά αργότερα ο Ολυμπιακός ,ήταν το όχημα,που τον βοήθειες ,να πάρει πολλα κράτικα έργα και να βγάλει με δω του Ολυμπιακού,πολλα περισσότερα απ´οτι έβαλε. Το χρήμα,ήταν για αυτόν πάνω απ´ολα. Απόδειξη,όταν δεν πήρε τα λεφτά του GL, τα παράτησε όλα υπερχρεωμένα,όπως είχε παρατήσει και το μπάσκετ πρι χρόνια. Η όλη ,τελευταία συμπεριφορά του ,είναι η απόδειξη. Δεν μπορώ να μην είμαι ευγωμωγ,για αυτά που πρόσφερε στον Ολυμπιακό,αλλά και παλι ευμαι πολύ στενοχωρημένος,για την σημερινή του συμπεριφορά απέναντι, στον Θρύλο. Το μεγάλο λάθος του Μαρινάκη,είναι ότι, δεν βγήκε από την πρώτη μέρα,να μιλήσει για το χάος που παρέλαβε. Έτσι είναι ίσως,ο χαρακτήρας του. Να μην θέλει να εκθέσει τον άλλον. Εμείς όλοι είμαστε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο ηγέτης του Θρύλους μας και ΟΛΟΙ ήμαστε υποχρεωμένοι να τον στηρίξουμε.Τον Κόκκαλη θα τον κρίνει η ιστορία,αν και στα μάτια μου η εικόνα του,έχει Ίδη αρχίσει να ξεφτίζει. Ζήτω ο ολυμπιακος

Εικόνα TRDE61

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΥΓ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ. ΓΡΑΨΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ

Εικόνα Marios

Και ολα αυτα να προσθεσω,με μια προσπαθεια τεχνοκρατικης προσσεγισης,σιγουρα αν ειχε λιγο περισσοτερη υπομονη στο αγωνιστικο κομματι και αν δεν προσπαθουσε παντα να ευχαριστησει το θυμικο των γαυρων που ειναι μονο για σχολια στο gazzetta,Θα ειχαμε ζησει καλυτερα,θα βλεπαμε τον Ζαρντιμ να κανει το μπαμ εδω και οχι στην Μονακο και πολλα αλλα πιστευω.Ομως αυτα ειναι πταισματα μπροστα στην προσφορα του στον συλλογο,δεν υπαρχουν πολλα να πεις.Εμενα το πραγματικο μου παραπονο ειναι οτι δεν ασχολειται π.χ με αυτα εδω <>,αρθρο απο το σαιτ της αληθειας,πως δεν ζηταει αυριο κιολας μια συνεντευξη τυπου ωστε να βαλει τους τρυπιους στην θεση τους,πως δεν καλει τους δημοσιογραφους της ομαδας να δειξουν αν πραγματικα νιωθουν οτι ο συλλογος δεχεται πολεμο,και να τον προστατευσουν,απλα αναδεικνυοντας τα στοιχεια.Ωστε να καταλαβουμε αν ειναι με τον Ολυμπιακο ή με την Ρομα ας πουμε.Χρονια του πολλα του ευχομαι και εγω,και μακαρι να μεινει για παντα η οικογενεια του στον Θρυλο γιατι κακα τα ψεμματα τοσα λεφτα ο απλος κοσμος δεν μπορει να τα προσφερει,και δεν θεωρω οικονομικο τον λογο,αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα!

Εικόνα ze ηλιας

ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΕΡΑ
ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

ΥΓ Σάββα δεν ξέρω τι γίνεται σλλά μην απαξιώσουμε το site ,μην το εγκαταλείπετε

Εικόνα matrasimca

Ειμαι σίγουρος πώς θα επανακάμψουμε όλοι αρκει να υπάρξει σεβασμός στις απόψεις του κάθε ενός απο εμάς.
Ενω δεν γίνεται ολοι να έχουμε κοινή αποψη η αγαπη για την ομάδα ειναι η κοινη συνιστώσα που μας ενώνει.
Ας μην το ξεχναμε αυτό.
Πανω απο ολους μας η μια και αιώνια αγάπη ο Ολυμπιακός μας.