ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ



Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από την απαράδεκτη ανακοίνωση του μπάοκ κατά πάντων, δηλαδή κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και προσωπικά του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ήρθε η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η φάπα ακούστηκε μέχρι την μακρυνή Ρωσία, αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι αυτονόητο, θα προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία πλέον θα ασχοληθεί με τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η επιλογή της όξυνσης, σε βαθμό υπερθετικό από τον «ιδιοκτήτη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τους συνοδοιπόρους του που εμπλέκονται στις μαύρες μέρες του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, έχει στόχο προφανώς να αποπροσανατολίσει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας του, απέναντι στους οποίους απέτυχε να είναι συνεπής σε όσα τους είχε υποσχεθεί.
Τους έταξε οικονομική εξυγίανση και αντί να πληρώσει, απαιτεί, ως δικτατορίσκος, να απαλλαγεί -με το έτσι θέλω- η ομάδα του από τους φόρους που πληρώνει κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης.
Εμείς, κύριε Σαββίδη, έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις...
Τους έταξε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους και αντί αυτού βλέπουν την ομάδα τους να χάνει το Πρωτάθλημα πριν τα Χριστούγεννα.
Τους έταξε Ροναλντίνιο και τους προσέφερε Βούκιτς και Ινσαουράλδε. Σε όλα τα επίπεδα...
Το γεγονός ότι επέλεξε να δυναμιτίσει τώρα το κλίμα εν όψει των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα την Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η στάση του βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων.
Ο κύριος Σαββίδης πρέπει να σεβαστεί τους ελληνικούς νόμους και να πάψει να φέρεται ως... αποικιοκράτης ακόμα και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, δίνοντας εκβιαστικά τελεσίγραφα στην Ελληνική κυβέρνηση.
Πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ως όχημα για τις επιχειρηματικές κινήσεις του στη Μακεδονία με αγορές ή ενοικιάσεις, με αντίτιμο ένα κομμάτι ψωμί, επιχειρήσεων (ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Palace, ξενοδοχεία στη Χαλκιδική) με αμφιβόλου προελεύσεως κεφάλαια, καθώς και για την προώθηση των πολιτικών του «οραμάτων» στη χώρα μας, που ξεπερνάνε τα όρια της γραφικότητας.
Τέλος, καλό θα είναι να δούμε κάποια στιγμή και το «Πόθεν Έσχες» του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τι πραγματικά του ανήκει, σε ποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικός ιδιοκτήτης και αν τα χρήματα έχουν έρθει στη χώρα μας από νόμιμες επιχειρήσεις.

 
Τα ψέματα τελείωσαν Κύριοι για όλους και για τα πάντα που θίγουν το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από εδώ και στο εξής, μην ξεχνάτε ότι εκκρεμεί και η προσφυγή κατά του τουίτη για τον ίδιο λόγο. Πρέπει κατά την γνώμη μου να απαντά πάντα η ΠΑΕ σε τέτοιες ανήθικες και στοχευμένες προκλήσεις των απέναντι γιατί την σιωπή και την ανοχή όποιοι θέλουν την εκλαμβάνουν ως αδυναμία κια μόνο έτσι δεν νιώθουμε εμείς οι γαύροι, πολύ περισσότερο ο πρόεδρος της ομάδας που αυτός είναι που θίγεται περισσότερο και προσωπικά από τα λιβελογραφήματα του όποιου νεόκοπου τυχάρπαστου ενασχολιστή με το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν μπορεί ένα νέο είδος επενδυτή, όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, να λειτουργεί και να συκοφαντεί ασύστολα όποιον γουστάρει χωρίς καμία συνέπεια. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε που θέλει να κρύψει τις δικές του αδυναμίες να καταφέρεται εναντίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο και μόνο γιατί αυτό πουλάει ή είναι trendy ή δίνει τροφή στα πρόβατα οπαδούς του.
Εδώ μέσα ένας σύγαυρος έχει προτείνει κάτι απολύτως λογικό. Να μαζευτούν οι πρόεδροι της ΠΑΕ και της ΚΑΕ και να αρχίσουν τις μυνήσεις εναντίων οποιουδήποτε συκοφαντεί τον σύλλογο. Ότι λεφτά κερδιθούν από αυτές τις υποθέσεις να δοθούν στον ερασιτέχνη. Φανταστείτε μόνο να τους διασύρουμε του χρόνου σε τμήματα που στηρίχθηκαν με τα λεφτά του... αντιπάλου. Αυτό κι αν είναι η πιο βιτσιόζικη ηδονή που μπορώ να φανταστώ.
Ξέχωρα από αυτά, η ΠΑΕ τονίζει στην ανακοίνωσή της τα αυτονόητα. Ελάτε Κε Σαββίδη και αποδείξτε κατ΄ αρχήν που βρήκατε τα λεφτά που επενδύετε (λέμε τώρα). Ελάτε Κε Σαββίδη και αποδείξτε ποιό είναι το πλάνο σας για τις εταιρίες του Δημοσίου που σας δόθηκε έναντι πινακίου φακής, γιατί οι εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις άλλα λένε και ισχυρίζονται. Με τσάμπα μαγκιές και απειλές δεν κάνεις ομάδα, με πρακτικές μαφίας (βλέπε υπόθεση Δώνη) δεν κατάφερε κανείς τίποτα τουλάχιστον στον Δυτικό κόσμο, με εκβιασμούς στην κυβέρνηση δεν δημιουργείς συνθήκες προόδου για την ομάδα σου, πολύ περισσότερο όταν είσαι έτη φωτός πίσω από τον άμεσα ανταγωνιστή σου. Με ανακοινώσεις δεν πήρε κανείς το πρωτάθλημα ΠΟΤΕ. Βέβαια εάν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χρειάζονται λεφτά και επενδύσεις, πράγματα άγνωστα για εσάς τόσο για την μέχρι στιγμής πρακτική σας, όσο και για τα μελλοντικά σας σχέδια για την ομάδα της μπουγάτσας.
Για τα αγωνιστικά τι να πούμε εμείς τώρα, η βαθμολογία της superleague σήμερα 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος μιλάει από μόνη της.Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αποδόσουμε και τις ευθύνες στα διάφορα ΑΡΔάκια που θυμάστε τι μας έλεγαν το καλοκαίρι? Γαύροι τώρα με τον Σαββίδη θα εξαφανιστείτε, αλλά τους ψάχνουμε στο γήπεδο από τα τέλη του 2013 να μας εξηγήσουν τι έγινε ΚΑΙ φέτος.
Αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης γιατί μπορεί να είναι απαρχή για την πραγματική εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Άντε πολύ ασχοληθήκαμε με τις μπουγάτσες, έχουμε αγώνα σε δύο ημέρες.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Μαγκες, την κάνω για μαντσεστερ.
Πάω να ζήσω τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μας στιγμή μέχρι την επόμενη.
Χαιρετώ!!!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φώναξε ρε vagio και για μας! Φέρε μας και τη νίκη! Και αφού πάρουμε την πρόκριση, ρίξε κι' ένα πούτσο σε καμμιά Αγγλίδα!

Εικόνα jimakos

Στο καλό και φώναξε και για μας.
ΘΡΥΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εικόνα yiage

ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗΗΗΗΗ!

Εικόνα clark gheibol

κοίτα να φέρεις πίσω τους βαθμούς της πρόκρισης, καλό ταξίδι

Εικόνα Chief Bromden

Αυτό τους χρειάζεται, κυνήγι και συνεχές ξεμπρόστιασμα χωρίς έλαιος,εντός και εκτός, με αυτούς που έχουμε να κάνουμε δεν πας με το γάντι, χοντροκομμένα θα πάς αλλά και έξυπνα, μόνο έτσι καταλαβαίνουν, να μην αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, δυστυχώς η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Και με αφορμή προηγούμενα σχόλια φίλων σχετικά με το γραφείο τύπου συμφωνώ πως πρέπει να δραστηριοποιηθεί πιο ζεστά προς αυτή την κατεύθυνση, καλές οι βασιλόπιτες και τα διαφημιστικά χάπενιγκ αλλά είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πόλεμο και θέλει συστράτευση από όλους μας!

Εικόνα Chief Bromden

Αυτονόητο ότι η καλύτερη απάντηση μπορεί και πρέπει να δοθεί μόνο από τους παίχτες μας στους αγώνες κυπέλου!
ο καθένας στον τομέα του...

Εικόνα yiage

Chief ολοι οι Γαυροι συμφωνουμε σε αυτα που αναφερεσε, ελπιζουμε οι διοικησεις του Θρυλου παε και καε αφουγκραζομενες τον τεραστιο κοσμο μας να φτιαξουν το OLYMPIAKOS tv ετσι ωστε να υπαρξει πιο αποτελεσματικη καταπολεμηση της "επιστημονικης" προπαγανδας ολων των αντι-Ολυμπιακων.
Αποκτωντας παραλληλα και πολλες αλλες δυνατοτητες που μπορει ενα τηλεοπτικο καναλι με μεγαλη απηχηση να προσφερει.
Ετσι ακριβως οπως λες, οι παικτες μας ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ μεσα στο γηπεδο.

Εικόνα Chief Bromden

Μπράβο! Ένα κανάλι του Θρύλου θα ήταν ιδανικό,και είναι απαραίτητο, η προπαγάνδα μέσω SKAI δεν έχει προηγούμενο, και μπορεί οι γνωρίζοντες να γελάμε ειδικά με το σαλιάρη της Δίκης που απευθύνεται και σε συγκεκριμένο κοινό το πεντάλεπτο όμως των αθλητικών ειδήσεων και οι διάφορες σφήνες που είναι του ίδιου επιπέδου περνάνε σε κάθε σπίτι προς τηλεθεατές που δεν έχουν την γνώση για να κρίνουν όπως πρέπει, κακά τα ψέματα την σημερινή εποχή η TV μετράει πολύ.
Και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως ένα μελλοντικό Ολυμπιακό κανάλι θα πρέπει να λειτουργεί στα πρότυπα του ΣΚΑΙ, εδώ μιλάμε για άρρωστη προπαγάνδα που δεν την έχουμε ανάγκη.
Μακάρι να πραγματοποιηθεί η ιδέα!

Καλή τύχη στο παλικάρι πιο πάνω που πετάει για Μάντσεστερ, φέρε μας την πρόκριση αδερφέ!

Εικόνα yiage

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!!!!!!!
Απο αυτη την ΣΒΕΡΚΙΑ πρεπει να εσκασε και το φυλλο της μπουγατσας(σαν μια φουσκα)που ειχανε στο στομα!

Εικόνα ze ηλιας

βγήκε πάλι αυτή η κλασομπανιέρα η Παναγιώτα Ποικιλίδου και έκανε ξανά προκλητικές δηλώσεις

Μ αρέσει που τη λένε και ολυμπιονίκη ενώ δεν έχει πάρει ούτε μετάλλιο στους Ολυμπ.αγώνες

Εικόνα REDHERAKLIO

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ