ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Tags: -

Γενικότερα με το ρόστερ θα ασχοληθούμε αύριο, μόλις ολοκληρωθεί και η τελευταία προσθήκη - αποχώρηση για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για να σχολιάσουμε.
Ξεχωριστή μνεία όμως πρέπει να γίνει στην σημερινή αποχώρηση του αρχηγού και κατά την γνώμη μου σύγχρονη σημαία της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Για να πιάσουμε λίγο την ιστορία από την αρχή και να ξεδιαλύνουμε το κουβάρι της ιστορίας κυκλοφόρησε μια φήμη τις τελευταίες ημέρες ότι ο Αβραάμ ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτό τελικά έγινε γεγονός και η Διοίκηση αναγνωρίζοντας την προσφορά του με την φανέλα της ομάδας του έδωσε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του σε αντίθεση κάθε έννοια λογικής που θα απαγόρευε την συναίνεση σε μια τέτοια μετακίνηση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Πράγματι ο Αβραάμ βρήκε την Τουρκική Τραμπζονσπόρ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όπως ανακοίνωσε και η ομάδα επίσημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Τραμπζονσπόρ.
Μετά την αποδέσμευση του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε:
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη και τη Διοίκηση που σεβάστηκαν την επιθυμία μου, παρά την έντονη διαφωνία τους, να μείνω ελεύθερος από την ομάδα και να κυνηγήσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, χωρίς μάλιστα το παραμικρό οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σκέφτηκα σοβαρά και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο, στον οποίο όπως γνωρίζουν όλοι αγωνίστηκα για να γίνω μέλος του, διότι ποτέ μου δεν ένιωσα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τωρινού προπονητή. Έτσι έφτασε το σημείο όπου η συνύπαρξη μαζί του κατέστη πλέον αδύνατη.
Δεν ξεχνώ ότι o κ. Μαρινάκης και οι άνθρωποι της Διοίκησης υπήρξαν πάντα σωστοί απέναντι μου και με στήριξαν ουσιαστικά στο σοβαρό τραυματισμό μου, όπως και το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες προσπάθησαν να με μεταπείσουν, προσφέροντας μου μάλιστα και νέο συμβόλαιο ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, δείχνοντας για μια ακόμα φορά έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Το σεβάστηκαν αυτό και τους ευχαριστώ.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι με βοήθησαν, όλα αυτά τα χρόνια στα οποία μάλιστα είχα την τιμή να φέρω το περιβραχιόνιο του αρχηγού της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.
Είναι δεδομένο πλέον ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και θα φτάσει ακόμα ψηλότερα διότι έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που την αγαπάει και έχει όραμα.
Εύχομαι υγεία σε όλους και μεγάλες επιτυχίες στο ΘΡΥΛΟ μας!
Αβραάμ Παπαδόπουλος

Τον Αβραάμ θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε γι΄αυτά που πρόσφερε αλλά κυρίως γιατί ήθελε - γούσταρε να έρθει στην ομάδα μας, φτύνοντας τον Αρούλη που ήθελε να τον δώσει στον παναθηναϊκούλη. Θα τον θυμόμαστε πάντα λόγω του πάθους του και για το γεγονός ότι εντός γηπέδου ήταν όπως έπρεπε και άρμοζε στον αρχηγό της ομάδας μας. Θα μείνει στην ιστορία γιατί αποτέλεσε μαζί με τον Μέλμπεργκ ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα της ιστορίας μας και θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά τυχερό που είδαμε τους δύο αυτούς παίκτες με την ερυθρόλευκη.
Από ένα σημείο και πέρα όμως η αποχώρησή του μου αφήνει πολύ πικρή γεύση κυρίως λόγω της συμπεριφοράς και της απαίτησης για αποχώρησης από την μεριά του ίδου του παίκτη, που στα μάτια μου φαντάζει εκβιαστικό και τελεσίδικο. Ο Αβραάμ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ουσιαστικά μακρυά από τον γνωστό εαυτό του, φυσικά λόγω του τραυματισμού που τον σημάδεψε στο euro πριν 2 καλοκαίρια. Με την ανακοίνωσή του προφανώς επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για την απώλεια της φανέλας του βασικού στόπερ της ομάδας στον προπονητή του, χωρίς να κοιτάζει την δική του αγωνιστική κατάσταση. Θα πρέπει να θυμήσουμε στον παίκτη ότι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η απόδοσή του προκαλούσε θλίψη και την ανάγκη της αναπόλησης του παλιού Αβραάμ που ξέραμε. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο παίκτης υποστηρίζει ότι ενώ ήταν έτοιμος για να παίξει βασικός, ο ΄΄κακός΄΄ Μίτσελ πήγε να τον φάει, να τον εξαφανίσει ποδοσφαιρικά. Αν ο Αβραάμ πιστεύει ότι θα αναγεννηθεί στην γείτονα χώρα καλώς πήγε εκεί, αλλά νομίζω ότι είναι το λιγότερο μικροπρέπεια να επιρρίπτει ευθύνες στον προπονητή του για την αγωνιστική του κατάσταση όταν όλοι μας βλέπουμε την πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο. Για την ιστορία ο ΄΄κακός΄΄ Μίτσελ πέρυσι του έδωσε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με περίπου 1700΄ συμμετοχής. Για να έχουμε όλη την εικόνα πέρυσι ο Αβραάμ έπαιξε περισσότερο στο Ελληνικό πρωτάθλημα από τον Τσόρι, τον Σιόβα, τον Σαλίνο, περίπου ίδιο χρόνο με τον Χολέβα και περισσότερα λεπτά συμμετοχής είχε μόνο ο Μανωλάς. Δηλαδή απ' όλη την περυσινή άμυνα, μόνο ο Μανωλάς τον ξεπέρασε καθαρά. Τα νούμερα δεν τα λες και παραγκωνισμό...
Για τον λόγο ότι πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου απλά θα συμπληρώσω ότι αγωνιστικά η αποδέσμευση του Αβραάμ είναι για το καλό της ομάδας γιατί ακόμα και ο άγουρος Αυλωνίτης είναι καλύτερος από ΑΥΤΟΝ τον Αβραάμ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΥΣΤ 1. Ήταν μεγάλη μαγκιά της Διοίκησης η αποδέσμευση του παίκτη, δείχνοντας σε όλους ποιό είναι το πραγματικό αφεντικό στην ομάδα, κανένας άλλος πλην του προπονητή μας Μϊτσελ

Σχόλια

Εικόνα el trick

Εγώ είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ
Δεν είμαι με τον Ολυμπιακό επειδή εκεί παίζει ο Χ ή ο Ψ «παικταράς» και αν φύγει ο «παικταράς» πρέπει να τον ακολουθήσω και εγώ.
Ο Αβραάμ ήταν ένας παίκτης που ΗΘΕΛΕ να παίζει στον ΘΡΥΛΟ (αυτό το απέδειξε και ακόμη και η τελευταία του ενέργεια - η μεταγραφή του- αυτό ουσιαστικά έδειξε). Όμως στον ΘΡΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν όσοι κρίνει ο προπονητής και μόνο αυτός. Αν αυτοί που παίζουν ΘΕΛΟΥΝ να παίζουν και δεν το κάνουν από αγγαρεία τότε έχουμε ιδανική κατάσταση και αυτό είναι το ζητούμενο. Ο Αβράμης όμως ναι μεν ήθελε να παίζει αλλά, όπως ο ίδιος είπε, δεν τον έκρινε άξιο προς τούτο ο προπονητής. Άρα δεν είχαμε το ζητούμενο.
Για τον προαναφερόμενο λόγο κρίνω τελικά ότι ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ και για τον ΘΡΥΛΟ και για τον Αβραάμ που έφυγε.
Ο ΤΡΟΠΟΣ μάλιστα που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαχειρίστηκε την φυγή του είναι ένα ακόμη παράσημο στην ένδοξη ιστορία του.
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι ο ΘΡΥΛΟΣ δεν ξεχνάει τους ανθρώπους του. Αυτούς που δίνουν τον εαυτό τους για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Αυτό το τελευταίο είναι που με κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟ που είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Υ.Γ. Τα διάφορα ΛΑΓΟΓΙΑ και μάλιστα τα ΑΡΔικειμενικά γράφουν συνέχεια για αφελληνοποίηση του ΘΡΥΛΟΥ και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ μπουχου μπου
Αν όμως απλά κοιτάξουμε το πόσοι έφυγαν και πόσοι ήρθαν βλέπουμε την «αφελληνοποίηση»
Έφυγαν: Μανωλάς Σάμαρης Παπαδόπουλος Χολέβας
Ήρθαν: Φορτούνης Αυλωνίτης Γιαννούλης Διαμαντάκος και ο Μήτρογλου.
Έφυγαν 4 ήρθαν 5.
Μακάρι όλες οι αφελληνοποιήσεις να ήταν σαν αυτή.

Εικόνα μαουνιέρης

Νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή προσέγιση του θέματος. Το καλύτερο είναι αυτό που γράφεις:
"Ο ΤΡΟΠΟΣ μάλιστα που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαχειρίστηκε την φυγή του είναι ένα ακόμη παράσημο στην ένδοξη ιστορία του. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι ο ΘΡΥΛΟΣ δεν ξεχνάει τους ανθρώπους του. Αυτούς που δίνουν τον εαυτό τους για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ". Θα προσθέσω: "Ακόμη και όταν οι τελευταίοι κάνουν λάθος".

Εικόνα el trick

ΦΤΟΥ γαμώτο
Μα να μην γράψω τον Μπουχαλάκη;;;;
Κάποιους άλλους παίκτες σαν τον Κολοβό π.χ. δεν τους γράφω γιατί δεν θα παίζουν φέτος για τον ΘΡΥΛΟ.
Επίσης δεν γράφω αυτούς τους Έλληνες παίκτες που υπήρχαν και την περασμένη σαιζόν και παραμένουν όπως Μανιάτης, Χουτεσιώτης, Βέργος.

Εικόνα Sandokan

Συμφωνώ μέχρι τελείας με το άρθρο.Μέχρι Υστερογράφου για την ακρίβεια και εκεί θα θελα να σταθώ.Στα τοσα χρόνια που παρακολουθώ Θρύλο πρώτη φορά βλέπω να συμβαίνει αυτο το πράγμα. Ποιό; Ο προπονητής να χαίρει 200% της εμπιστοσύνης του προέδρου και να είναι αυτος που κάνει κουμάντο κατι που αρχισα να υποψιαζομαι με την φυγη των 2 αλγερινων(Ο τζιμπουρ νομιζω σε 56 αγωνες με το θρυλο εχει βαλει 39 γκολ).Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί καθώς είναι φανερό οτι ο Μίτσελ θα κριθεί αυστηρότερα.Του Αβραάμ του είχα μεγάλη αδυναμία και πάντα πίστευα πως αυτός ο παίχτης θα μπορούσε να παίξει παραπάνω απο 10ετία στο Θρύλο μας και να γίνει σημαία σε μια εποχή που κατι τετοιο οσο παει και σπανίζει.Για αρχηγους τωρα Θα ηθελα Μητρογλου Τσορι και Ρομπερτο

Εικόνα apostolos gaganis

Ο καθενας μπορει βεβαια να λεει ελευθερα αυτο που πιστευει. Αναφαιρετο δικαιωμα. Κι αν αλλοι δεν συμφωνουν σε οσα υποστηριζει, κι αυτονων δικαιωμα τους. ΟΜΩΣ, μην αρχισουμε παλι τις εσωστρεφειες τυπου Σαμαρικοι - αντιΣαμαρικοι, Μιτσελικοι - αντιΜιτσελικοι, Μαρινακικοι - αντιΜαρινακικοι και τωρα Αβρααμικοι - αντιΑβρααμικοι, ακομα δεν αρχισαμε...Ενταξει η πολυγνωμια, αλλα και η υπερβολικη...Πνύκα ρε αδελφια κουραζει και μου θυμιζει κατι 87άρηδες που συζητανε με ανησυχια στην Αιδηψο πριν μπουνε στα ΄΄ιαματικα΄΄ για την χοληστερινη και το ουρικο τους, ΄΄αρρωστιες πολυτελειας΄΄ δηλ. σ΄αυτες τις ηλικιες, ενω εχουνε θαψει ΗΔΗ 5 - 6 απ΄την οικογενεια ή ενω καιγεται κυριολεκτικα το πελεκουδι στον κοσμο π.χ. απ΄το χαμο παιδιων λογω πεινας, διψας ή τυφοειδους... Χοντρο το παραδειγμα, ο.κ., αλλα και λιγο φρενο δεν βλαφτει...Γιατι ειδα και κατι σημεια...ρεντπλανετ-ισμού σε τουτο τον σχολιόχωρο πρωινιατικα, κι αυτο ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟ με την ταυτοτητα του RATM. Αφηστε τα λοιπον ρε συγγαυροι να πανε στο διαολο. Λιγη, λογικη σε χρονικο διαστημα, υπομονιτσα δεν κανει κακο...

Στο θεμα μας τωρα. Θα΄μαι ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ συνοπτικοτερος.

1. Συμφωνω απολυτα με την αναρτηση του dono. Σ΄αυτη την ομαδα, κουμαντο κανει ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ο προπονητης. Η γραπτη αναφορα του Παπαδοπουλου για τον Μιτσελ απο το επισημο διαδικτυακο βημα του Ολυμπιακου, επιεικως αστοχη, προβοκατορικη και εν δυναμει διχαστικη ( αλλα δεν θα...φαει ). Προσφερε ο παιχτης αναντιρρητα πολλα στην ομαδα, αλλα ΠΟΤΕ δεν βρηκε δυο χρονια τωρα τον παλιο, καλο εαυτο του. Προσπαθησε, συμφωνοι. Αλλα ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, Τί να κανουμε; Και στο τελος, ΄΄εβγαλε΄΄ εναν εαυτο ΑΝΑΞΙΟ της σημαντικης πραγματι προσφορας του.

2. Δεν ειναι λογικο για τον Αβρααμ να ισχυει επι δυο και βαλε περιοδους το ΄΄αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι΄΄ και για τους Μποτια - Αμπινταλ το ΄΄η καλη΄μερα απ΄το πρωϊ φαινεται΄΄. Ή το΄να ή τ΄αλλο. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΟΧΙ. Αυτο ανεξαρτητα απ΄την προσωπικη μου επιφυλακτικοτητα για το διδυμο. Περιμενω ομως. Και μετα την Αθλετικο θ΄ανακεφαλαιωσω. Σε πρωτη τουλαχιστον φαση.

3. Παρατηρησα πολλα, διαβαζοντας προσεκτικα ΟΛΑ τα σχολια. Δεν ειναι δυνατον ν΄αναφερθω λεπτομερως σε οσα σημειωσα. Ουτε και φρονιμο. Δεχομαι οτι ΟΛΑ εχουν γινει με αφετηρια και γνωμονα την ΑΓΑΠΗ για τον Θρυλο. Εξαλλου...κωλοτουμπες κανουμε ΑΠΑΝΤΕΣ ( μεσα κι εγω ). Ανεξοδες ειναι. Σιγα το...πρεστιζ της ανωνυμιας. Θα σταθω μονο σ΄ενα, μιας συμπαθητικης παρουσιας. Διαβασα ( αυτο ειναι το νοημα ): Οταν μιλαει το RATM για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ προτασσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ενω οταν αναφερεται στον κοσμο προτασσει το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και το ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. Ειναι μια αποψη. Αλλα πού και ποιό το κακο αυτης της στασης; Δηλαδη, πώς θα το θελαμε το πραμα; Ειναι αποδεκτο, το αντιθετο; Για να σκεφτουμε...Να πρότασσε δηλ. τουτη η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ιστοσελιδα το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και οσον αφορα τον ΛΑΟ του Θρυλου την παραμετρο ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οχι το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και το ΟΠΑΔΙΚΟ ΄΄ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ΄΄;

Εικόνα savvas gridlock

Aπόστολε, η Κατερίνα (αν κατάλαβα καλά το τι θέλει να πει) στάθηκε στο θέμα της τιμής των εισιτηρίων, που κατά την γνώμη της είναι η αιτία να μην έρχονται πολλοί γαύροι στο Καραϊσκάκη. Εκεί κατ'αυτήν έπρεπε να προτάξουμε το οπαδικό συναίσθημα και να πιέσουμε τη διοίκηση να ρίξει τις τιμές. Το έχουμε κάνει, π.χ. εδώ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120912/eisitiria

αλλά διαβάζουμε διαφορετικά την κατάσταση. Φυσικά υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακοί που έχουν γονατίσει από την κρίση, αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί Ολυμπιακοί που έχουν λεφτά, μπορούν να έρθουν στο γήπεδο και δεν έρχονται. Υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακοί που αγοράζουν διαρκείας και δεν πατάνε στα περισσότερα ματς της Superleague, όχι επειδή μένουν εκτός Αττικής, αλλά επειδή βαριούνται. Στο κάτω κάτω της γραφής, στα περισσότερα εντός έδρας ματς του Θρύλου στο Καραϊσκάκη τα προηγούμενα χρόνια, τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο ήταν γεμάτα την ώρα του ματς από αυτούς που δεν έμπαιναν μέσα. Τώρα και αυτά άδεια είναι. Γιατί δεν κατεβαίνει ο κόσμος να κάτσει γύρω από το γήπεδο την ώρα του ματς; Τζάμπα το έκανε πριν, τζάμπα θα το κάνει και τώρα. Πολύς κόσμος έχει ξενερώσει με τον Ολυμπιακό, έχει άλλες προτεραιότητες πλέον στη ζωή του. Δικαίωμα του καθενός το τι θα κάνει, αλλά πάει πολύ μετά τέτοιοι Ολυμπιακάρες να μας πουλάνε και Ολυμπιακοφροσύνη και να χρεώνουν στη διοίκηση ή στους ''οπαδούς-υπαλλήλους'' τη δική τους απροθυμία να στηρίξουν την ομάδα. Ξαναγράφω, σίγουρα υπάρχει κόσμος που θέλει και δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο. Γι'αυτούς υπάρχουν οι σύνδεσμοι και οι άκρες που μπορούν να βρεθούν για τον καθένα. Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτή η κατηγορία Ολυμπιακών που δεν εμφανίζονται στο γήπεδο.

Εικόνα Chief Bromden

Λάθος μεγάλο του Αβραάμ όπως και να το δεί κανείς, δικαίωμα του όμως και θα κριθεί για αυτό, φυσικά μονόδρομος και η μετέπειτα απόφαση της διοίκησης να τον αφήσει, δεν θα ήταν υγιές για την ομάδα να παραμείνει.
Δηλαδή ο Μανιάτης γιατί δεν μιλάει που ήρθαν νέοι παίχτες για την θέση του και ακούγονταν μέχρι και προχθές άλλοι τόσοι; Ο Τσόρι πέρυσι παγκίτης ξεκίνησε την σεζόν και δεν έβγαλε άχνα, και πολλοί άλλοι συμπαίχτες του...
Αρχηγός ή σημαία είναι κομμάτι του συνόλου, αγωνιστικά πρέπει να κρίνεται όπως και ο Μπουχαλάκης...
Απλά ο Αβραάμ πλέον έχει επίγνωση πως δεν βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν και πως δύσκολα θα επανέλθει, δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του και βλέπει τον χρόνο να περνάει γρήγορα, μετά και από την κλήση του στη Εθνική προσπαθεί βιαστικά να καλύψει τον χαμένο έδαφος από μια καριέρα που αναμφίβολα υποσχόταν πολλά.

Εικόνα clark gheibol

στεναχωρηθήκαμε για τον Αβραάμ, κλάψαμε και λίγο, στο μπούτσο μας τώρα, στο καλό και να μας γράφει. Ο προπονητής κοιτάει τα εργομετρικά πρώτα και κύρια. Αν δεν μπορείς, δε μπαίζεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε οι Αιγύπτιοι τρανσέξουαλ και στο φουμπού: δηλαδή τι ήθελαν, να διώξουμε το Μίτσελ τέλη Αυγούστου και να κρατήσουμε τον Αβράμη;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παιδιά, εγώ δεν ασπάζομαι και δεν αντιλαμβάνομαι την αναστάτωσή σας. Υπάρχει φυσικά σαν δεδομένο μέσα μου η στεναχώρια που έφυγε ο Αβραάμ, αλλά μέχρι εκεί. Η στεναχώρια πηγάζει για το ότι έφυγε ο αρχηγός της ομάδας, τον οποίο μέχρι σήμερα τον θεωρούσα σημαία μας. Όμως, όπως έχουμε πει πολλές φορές, όλοι μας κρινόμαστε επί καθημερινής βάσεως μέχρι το τέλος. Δε θα απαξιώσω την προσφορά του, αλλά με τη συμπεριφορά του κατάφερε να γίνει ένας κοινός θνητός. Αποδείχτηκε λίγος. Αγωνιστικά, δε μου κάνει καμία διαφορά αν ήταν παγκίτης ο Αβραάμ ή ο Αυλωνίτης. Άσε που γενικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί από τον Αυλωνίτη και αγωνιστικά και οικονομικά στο μέλλον. Τι έγινε, λοιπόν, και ζητάει ο Αβραάμ να φύγει; Δεν έπαιξε σε δύο αγώνες. Προσωπικά και το έχω εκφράσει στα φιλαράκια μου (ο Βασίλης-Ντέταρι-Φούνες μπορεί να με επιβεβαιώσει) είχα διαφωνήσει που έβαλε τον Μποτία και όχι τον Αβραάμ. Όπως και για άλλα πράγματα που έκανε ο Μίτσελ διαφώνησα. Ωστόσο, η αντίδραση του Αβραάμ ήταν παιδιάστικη. Για την ακρίβεια σαν ενός παιδιού που έφαγε γκολ. Απαράδεκτο και δεν συνάδει με το περιβραχιόνιο του Θρύλου. Καλά να είναι στην υγεία του, να παίξει μπάλα στην Τουρκία, αλλά ποτέ δε θα μνημονεύεται πλέον όπως παλιά. Καλή του συνέχεια. Μου μένει, λοιπόν, από τη φυγή του Αβραάμ, μία στεναχώρια για τη συμπεριφορά του αρχηγού της ομάδας. Αν μη τι άλλο, δεν είναι ευχάριστα τα συναισθήματα. Εμείς όμως προχωράμε. Όποιος θέλει μαζί μας.

Υ.Γ. Βλέπω ότι πολλοί διαφώνησαν με το παρών άρθρο στο fb και άρχισαν τις απειλές και τα βρισίδια. Πολλοί που νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός τους ανήκει. Πολλοί που θυμούνται με λαγνεία και περηφάνια τα πέτρινα χρόνια. Πότε θα γίνει η έκρηξη καμιά μέρα και θα φεύγουν τα κλωτσομπουνίδια σύννεφο ούτε εγώ ξέρω... Παιδιά, συνεχίστε την αξιόλογη δουλειά που κάνετε και να θυμάστε πάντα το εξής: για κάθε ένα μαλάκα που σας βρίζει, υπάρχουν 10 θρυλέοντες που ευχαριστούν το Θεό που σαν ανακάλυψαν.

Εικόνα dono

Μα να μιλάς για τα πέτρινα χρόνια και να είσαι 31 χρονών???? Είναι δυνατόν αυτό?

Εικόνα ΔΙΑΣ

Θωμα ο συγκεκριμένος μας απειλεί συνέχεια. Είναι κάτι σαν τη "ροζίτα" που μπαίνει εδώ μέσα στο πιό "επιθετικό". Τον περιμένουμε.....

Εικόνα savvas gridlock

Οποιον φευγει απ'το μαντρι, τον τρωει ο λυκος. Κακη συνεχεια στην καριερα σου Αβραμακο, που ηθελες να παρεις και τη φανελα του βασικου σπιτι σου, μπαρμπα-Γιωργο Ανατολακη του 2014.

Εικόνα RED HELL

Περιμενω πως και πως το αρθρο που θα ανεβει εδω.Ειναι τοσα πολλα που εχουν γινει αγωνιστικα εξωαγωνιστικα αλλα κυριως στα οπαδικα τα οποια πρεπει οπωςδηποτε να ειπωθουν οπως επισης και τα λαθη του Προεδρου.Αντε να ανεβει το αρθρο.Εξαρτηση εχουμε παθει με το σαιτ σας ρε μαγκες.

Εικόνα john

Έχουν γίνει τόσα πολλά την τελευταια μέρα που ακόμα δε μπορώ να τα κατανοήσω.Ας επικεντρωθούμε στον Αβρααμ και τα υπόλοιπα αυριο με καθαρό μυαλό.

1)Δεν γίνεται να αφήνεις ελεύθερο έναν παίκτη σαν τον Αβρααμ τελευταια μέρα των μεταγραφών χωρίς να προλαβαίνεις να τον αντικαταστήσεις.Ο παίκτης έβγαλε επιτέλους φετος μια ολόκληρη προετοιμασία χωρίς προβλήματα εκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά και έδειχνε έτοιμος να ξαναποκτήσει φανέλα βασικού.
Μέχρι που ο Μίτσελ για κάποιον ανεξήγητο λόγο(απο τα ελάχιστα λάθη του μέχρι Σήμερα)ξεκινά βασικό τον Μποτια με την Νικη Βόλου.Αυτη η κίνηση μου εκανε μεγάλη εντύπωση διότι ξερω πόσο αξιοκρατικος ειναι ο Μιτσελαρος στις επιλογές της ένδεκαδας.Αφηνει λοιπόν πρωτη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη τον Αβρααμ στον πάγκο που εχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία και βάζει τον ανέτοιμο Και φτωχό σε απόδοση μέχρι τωρα Μποτια.Καπου εκεί ο Αβρααμ(δικαιολογημένα εώς ενα βαθμό βέβαια)θολώσε και τα πήρε στο κρανίο με αποτέλεσμα να εχει άθλια απόδοση και να ειναι γεμάτος νεύρα.
2)Απο την άλλη πλευρά ειναι εντελώς μικρόψυχος ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να αφήσει ξεκρεμαστη την ομάδα τωρα στο τελος των μεταγραφών.Δεν δέθηκε καθόλου με τον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια ,ώστε να νοιάζεται για τον σύλλογο που υπηρετεί?Με ποιο δικαίωμα κύριε Αβρααμ απαιτείς απο την διοίκηση να σε αφήσει ελεύθερο?Ειναι δυνατόν ποτε να είσαι αρχηγός της ομάδας και να την αφήνεις ξεκρέμαστη επειδη(ξαναλέω κακώς κατα τη γνώμη μου) σε άφησε ο Μίτσελ στον πάγκο στην πρεμιέρα ?
3)Αυτο που θα πω τωρα το γράφω έν θερμώ και ετσι σκέφτηκα αμέσως μόλις διάβασα τον ρεπορτάζ της αποδέσμευσης του.Δεν γίνεται κύριε Μαρινάκη να δίνεις το ελεύθερο στον παίκτη να φύγει,να τον αφήνεις ελεύθερο επειδή σου παραπονιέται για το χρόνο συμμετοχής του.Η ομάδα δεν ειναι ξέφραγο αμπέλι και με τέτοιες πρακτικές ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ειναι σαν να αφήνει την πόρτα αποχώρησης ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ για καθε παίκτη που δεν θα εχει τον απαιτούμενο (απο τον ιδιο) χρόνο συμμετοχής.Αν ήτανε σωστός ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ας του έλεγέ´ΑΒΡΑΜΗ ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΟΥ Σ Κ Ι Σ Ο Υ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΉ´´ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ´´ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΌ´ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ

Ειναι πολύ σοβαρό το θέμα ισως συμβαίνει και κατι άλλο πιο σοβαρό που ποτε δεν θα δει το φως της δημοσιότητας(θυμάστε Άντζα Ανατολάκη?) πάντως όλες οι πλευρές χειριστηκαν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ το θέμα κατα τη γνώμη μου και αυτός που θα την πληρώσει τωρα θα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ.
ΥΓ Όσο για τη σύγκριση Αυλωνίτη Αβρααμ ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω...ο Αυλωνίτης ηταν έτοιμος να παει δανεικός(και αγυριστος πιστεύω) στον Νιωνιο.Ακομα και αυτός ο Αβρααμ ειναι πολύ καλυτερος του

Εικόνα savvas gridlock

Ρε Γιαννη, φταει ο Μαρινακης που ο αλλος γινεται γιο γιο απ'τον Σκουρτι, αλλα θελει να παιζει βασικος στο Τσου Λου; Στο καλο Αβραμακο και περαστικα σου.

Εικόνα john

Ναι ρε φίλε αλλα το θέμα ειναι πως ο Αβρααμ εγινε γιο γιο απο τον Αλβανό, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο Μίτσελ έδειξε πως δεν τον υπολογίζει παρά την καλη του εικόνα στην προετοιμασία.Δεν γίνεται ο Αβράμης να παιζει εκπληκτικά κόντρα στη σίτυ τον Ιούλιο και να μην μπορεί να πιάσει τον Σκουρτη.Η κατακόρυφη πτώση του με τη Νικη Βόλου είχε ψυχολογικά και οχι αγωνιστικά αιτια.Εννοειται βέβαια πως με το να ζητήσει ετσι απροκάλυπτα να φύγει τελευταια μέρα των μεταγραφών μετα απο τόσα πολλά χρονια στην ομάδα χάνει όλο το δίκιο του και δεν συγχωρείται.Στο κακό και να μη μας γράφει.

Το πρόβλημα ειναι πως δημιουργήθηκε έλλειμα απο το πουθενά στην αμυντική γραμμή,και το κυριότερο για μένα,οι νεογαυροι έχουν ξεσαλωσει στον γνωστό ιστότοπο(όπως ειπε και ο φίλος ο ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ) καλώντας ανοιχτά και ξεδιάντροπα για Αποχή απο το γήπεδο(ναι σωστά διαβασες).
Προμηνύεται καταιγίδα σε ενδεχόμενη αποτυχία με την Ατλετικο σε 2 εβδομαδες....

Εικόνα didier thee

"Αβράμης να παιζει εκπληκτικά κόντρα στη σίτυ τον Ιούλιο"

γκουχ γκουχ

http://oi62.tinypic.com/2ptnxci.jpg

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, σε αυτό δίκιο έχεις, δεν μπορώ να πω τίποτε. Το είχα γράψει και στο κείμενο του ματς και στραβώσανε κάποιοι, επειδή προφανώς έπρεπε να βαφτίσουμε τον μπαρμπα-Γιώργο Αβραμάκο ''Τιάγκο Σίλβα του Θρύλου''.

Εικόνα savvas gridlock

Στο καλό βαζελογαυράκια. Καλά θα κάνουν να μην εμφανιστούν στο γήπεδο, γιατί βλέπω να στήνονται στα 4 (δεν υιοθετούμε)...

Εικόνα ΔΙΑΣ

jogn ειμαι κι εγω εν πολυ θερμω και δεν θελω να πω πραγματα που μπορει να αδικησουν τον αβρααμ ή καποιον αλλο ποδοσφαιριστη. προσπαθω να αποφυγω να εκφραστω ελευθερα και καταπιεζομαι. Ειναι δυνατόν η ΣΗΜΑΙΑ να κανει ναζακια επειδη δεν ξεκινησε σε δυο ματς? κακα τα ψεματα όλοι ξεραμε οτι ο μανωλας θα φυγει. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ότι ΑΥΤΟΣ ο Αβρααμ θα ηταν ο αντικαταστάτης του? ΟΛΟΙ ζητούσαμε σεντερ μπακ. Αν ο Μποτία πιασει είναι ένα άλλο θεμα. Ομως σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν ο Αβρααμ η απάντση. Πολύ ασχημο τελος που διχάζει τον κοσμο.
Καλα για τον Χολέμπας καλυτερα να μην πω τιποτα τωρα....

Εικόνα katerina

Προσωπικά διαφωνώ.Με βάση τα στοιχεία που έχουμε για το Μποτία και τις 2 πρώτες εμφανίσεις του,ο Γαύρος Αβραάμ πρέπει να παίζει βασικός.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ήταν ο παλιός Αβραάμ.
Και μια παρατήρηση παιδιά.Κατά την άποψη μου είναι λάθος ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ομάδα.Όταν πρόκειται για μεταγραφές και οικονομικά,την αντιμετωπίζετε σαν εταιρεία.Όταν πρόκειται για το κόσμο,προτάσσετε το συναίσθημα και το οπαδικό καθήκον.Προσωπικά είναι το μόνο που με χαλάει.Από τη στιγμή που παίρνουμε σαν ομάδα τόσα ρίσκα και δεν επενδύουμε σε πιο σίγουρες λύσεις,μη ζητάς (σαν ΠΑΕ Ολυμπιακος) 20 ευρώ στη 18.
Καλή συνέχεια στην πραγματικά καλή και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ δουλειά σας.

Εικόνα savvas gridlock

Κατερινα, πιστευεις οτι αν πει αυριο ο Μαρινακης "5 ευρω γενικη εισοδος στο επομενο εντος εδρας ματς στη Superleague", θα εχουμε περισσοτερο κοσμο στο Καραισκακη;

Εικόνα katerina

Κρίνοντας από το περιβάλλον μου,ναι θα είχε περισσότερο κόσμο.

Εικόνα dono

Κατερίνα καλώς ήρθες, έχω μόνο μι απορία. Δέχομαι ότι λες αλλά πως εξηγείς το γεγονός ότι ακόμα και σε παιχνίδια με 5€ είσοδο το γήπεδο δεν γέμισε?

Εικόνα savvas gridlock

Δεν έχω αντίρρηση φυσικά και μακάρι να γίνει, εξάλλου πιέζουμε κι εμείς από εδώ γι'αυτό το πράγμα με σειρά άρθρων. Κρίνοντας όμως από αρκετούς γνωστούς μου που δεν εμφανίζονται στο Καραϊσκάκη, αν και έχουν αγοράσει διαρκείας, δεν ξέρω το κατά πόσον θα είναι αποτελεσματικό ένα τέτοιο μέτρο. Άσε που αν εφαρμοστεί και δεν φέρει αποτέλεσμα, θα δώσει υλικό για καζούρα στους απέναντι, σε φάση ''κοιτάτε ρε τους γαύρους, βάζουν 5 ευρώ το εισιτήριο μπας και γεμίσουν το γήπεδό τους αλλά κανείς δεν πάει. Ξύπνησαν τα πρόβατα''.

Εικόνα john

Οχι να πούμε για τον πούστη τον Χολέβα.Αυτον που φυλλαγε τα ποδαράκια του έν όψει Τουμπας για να ειναι φρέσκος στο mundial.Γι αυτόν που δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια με την συμπεριφορά και με τα ηλίθια tweets του(τι πουστριλικι και αυτο ολοι τωρα έχουν ενα κωλοTwitter η Facebook και γράφουν οτι κατέβει στην κουτρα τους γαμω τα social media μεσα).

Τα παραπάνω ισχύουν και δεν αμφισβητούνται απο ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΟΜΩΣ ο κωλοχολεβας εκτος απο καρκίνωμα στα αποδυτήρια και κωλοχαρακτηρας ειναι και ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.Μιλαμε για ενα απο τα καλύτερα μπακ του Παγκόσμιου Κυπέλλου.Μιλαμε για έναν παίκτη που αμα ήθελε να παίξει,ανέβαζε ενα επίπεδο όλη την ομάδα.Τετοιον παίκτη λοιπόν φίλοι μου,όσο κωλοπαιδο και αν ειναι δεν τον ξεπουλάμε...Η αξία του ηταν πάνω απο 5 μυρια..Πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακο αλλα έφυγε τζάμπα(στην περίπτωση του δεν λειτούργησε το μοντέλο του selling club όπως λειτούργησε με Μανώλα,Μητρογλου κλπ.)
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΧΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ?Γιατι δεν πωλήθηκε με πολλά μυρια εφ όσον προερχόταν απο εξαιρετικό Μουντιάλ?και έν πασει περίπτωση αμα ήθελε τόσο πολύ ο Μαλακας να φύγει γιατι δεν το δήλωσε στα μεσα Ιούλιο η Αυγούστου?Γιατι περίμενε τελευταια στιγμή αφήνοντας και αυτός ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ την ομάδα που τον ανέδειξε ??

Εικόνα savvas gridlock

Ποια 5 μύρια για το Χολέμπας ρε Γιάννη; Η Γιουβέντους αγόρασε με 5 μύρια τον Εβρά από τη Γιουνάιτεντ και ο 30άχρονος Χολέμπας του Ολυμπιακού κάνει 5 μύρια; Τι να πρωτοπιάσουμε, τα δεκάδες δεξιά εξτρέμ που τον έχουν κάνει γιο γιο ή τις δεκάδες φορές πoυ κολλάει το μυαλό του και γίνεται ο 12ος παίκτης του αντιπάλου, με αποκορύφωμα το απερίγραπτο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες στο Ολντ Τράφφορντ;

Εικόνα john

Κοιτα αυτο το ελάττωμα του Χολέβα με το πρόβλημα που εχει στη διαγώνια κίνηση του εξτρεμ,μας εχει στοιχεισει άπειρες φορες(με πιο σοβαρές τα ματς με Λεβάντε,ΠΑΟ και φυσικά Γιουναιτεντ) Όμως δεν αλλάζει το γεγονός, πως αυτο το κωλοπαιδι εχει τρομερά φυσικά προσόντα,πολύ καλη σέντρα και σουτ,γενικά ρε παιδί μου ειναι απο τους καλύτερους Μπακ που εχω δει στην μετά Γεωργάτο εποχή.Ειδικα μετα απο Μουντιάλ όπου οι αξίες των διακεκριμένων ποδοσφαιριστών εκτοξεύονται και οι περισσότεροι πουλιούνται με υπεραξία,θα περίμενα μεγαλη πρόταση για τον Χολέβα.Εδω ο Σαμαρης με μισό ημίχρονο κόντρα στους Ελέφαντες πουλήθηκε δέκα μυρρια(ενώ σε εμάς είχε χάσει και τη θέση του απο τον πολύ καλύτερο του έν Ντιγκα στο δεύτερο γύρο)
Τωρα για τον Εβρα πιστεύω πως αυτός ειναι στα τελευταια του,παει για απόσυρση και πληρώνεται τόσο καλα για το μεγάλο όνομα που είχε φτιάξει με τη Γιουναιτεντ παλαιότερα.περυσι όσο παρακολούθησα τον βρήκα πολύ ντεφορμε και πεσμένο(και δεν ξερω ποσο καλυτερος ειναι απο τον Χολέβα που είδαμε στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρικα)

Εικόνα savvas gridlock

Eνώ ο Χολέμπας στα 30 του τι είναι ρε Γιάννη; Aκμαίος; Ξαναλέω, για'μένα έφυγες από τον Ολυμπιακό; Τελείωσες κύριε. Όποιον φεύγει απ'το μαντρί τον τρώει ο λύκος. Μας έκανε και ναζάκια ο Χολέμπας, δεν γούσταρε να παίζει στο πρωτάθλημα, αλλά σκιζόταν με την Εθνική. Στα τσακίδια...

Εικόνα dgkirle

Είναι δεδομένο πως αυτή η εξέλιξη θα αποκωδικοποιηθεί ποικιλοτρόπως απο το κόσμο μας. Διότι όπως λέει και το άρθρο ο Γαβραάμ δεν ήταν όποιος και όποιος. Ήταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας και σε πολλά σημεία η έκφραση του ΓΑΥΡΟΥ μέσα στην ομάδα. Και όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει πως αισθάνθηκε όταν ο Μίτσελ έφερε τον Μποτία και τον εμπιστέυτηκε αμέσως την πρώτη εβδομάδα, και ενώ τη δεύτερη δε προπονήθηκε κανονικά λόγω τραυματισμού τον ξεκίνησε πάλι. Προς θεού δε λέω πως ο Αβραάμ έχει επανέλθει πλήρως αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αγωνίστηκε σε μια σειρά απο συνεχόμενα ματς ώστε να λυθεί. Επίσης πέρσι ναι μεν έκανε αρκετές συμμετοχές αλλά κυρίως στα πιο δεύτερα ματς και προς το τέλος και αφού είχε τραυματιστεί και ο Σιόβας. Αυτό που δε μου άρεσε είναι που κάρφωσε το Μίτσελ στις δηλώσεις του. Θα μπορούσε να το αποφύγει. Τώρα έδωσε πάτημα να τον κρίνουν.
Τέλος πάντων, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε διότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απο όλα και όλους και σίγουρα θα βρούμε τη λύση.

Σε ευχαριστούμε Γαβραάμ και να είσαι πάντα υγιής.

Εικόνα dono

Σε καθόλου δεύτερα παιχνίδια δεν ξεκίνησε πέρυσι ο Αβραάμ και μάλιστα είχε συνεχόμενα παιχνίδια με την σταθερά όμως ίδια μέτρια παιχνίδια. Αυτός ο Αβραάμ γιατί έπρεπε να παίζει βασικός αυτό δεν καταλαβαίνω, εσύ μπορείς να μου δώσεις μια εξήγηση?

Εικόνα dgkirle

Δε διαφωνώ στη μέτρια απόδοση. Φέτος άρχισε να στρώνει λίγο.Έχεις δίκιο. Ούτε λέω πως επρεπε να πάιζει ντε και καλά βασικός. Και εννοείται πως δε τον δικαιολογώ αδερφέ. Δεν ήταν σωστή η χρονική στιγμή. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι όμως. Θεωρείς αυτή τη στιγμή που μιλάμε και με ότι έχουμε δει απο Μποτία και Αμπινταλ πως αυτοί οι δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση?

Εικόνα dono

Μα το ζουμί όλο είναι ότι ζήτησε φανέλα βασικού, αλλιώς δεν θα συζητάγαμε τώρα
Η γνώμη μου που προφανώς είναι αντελώς υποκειμενική είναι πως ναι και οι δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση φέτος και αυτό μου το πιστοποιεί η εμφανιση του Αβραάμ με την Νίκη. Συμπτωματικό? Ίσως αλλά δεν έχω κάποιο άλλο δεδομένο να σου δώσω

Εικόνα dgkirle

Όλων μας η γνώμη είναι σε ένα βαθμό υποκειμενική και για αυτό και δε συμφωνούμε πάντα. Σε ένα μόνο συμφωνούμε: Πέρα απο προσωπικές συμπαθειες ή αντιπάθειες σε ποδοσφαιριστές/προπονητές ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω απο όλα/ους και έτσι θα πορευτούμε. Και στη τελική απο τη μεγάλη μας αγάπη για το Θρύλο καθόμαστε βραδιάτικα και συζητάμε για τα μεταγραφικά. Τέλος πάντων, θα δούμε που θα βγει αυτή η μεγάλη διακίνηση έμψυχου υλικού και αν θα βγούμε καλύτεροι(μακάρι) ή όχι.

Εικόνα dgkirle

Δε διαφωνώ στη μέτρια απόδοση. Έχεις δίκιο. Ούτε λέω πως επρεπε να πάιζει ντε και καλά βασικός. Και εννοείται πως δε τον δικαιολογώ αδερφέ. Δεν ήταν σωστή η χρονική στιγμή. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι όμως. Θεωρείς αυτή τη στιγμή που μιλάμε και με ότι έχουμε δει απο Μποτία και Αμπινταλ πως αυτοί οι δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση?

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά στην ομάδα. Ο Αβραάμ έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση φέτος (αν και στην πρεμιέρα δεν ήταν καλός λόγω του εκνευρισμού του που δε ξεκίνησε), πίστεψε ότι θα έπαιζε φέτος μετά την αποχώρηση μανωλά. Κρίμα που φευγει, μακάρι να συνέλθει και να επανέλθει στον Θρύλο καλύτερος, είναι παίκτης που ταίριαξε με τη νοοτροπία μας. Κρίμα..πολύ φοβάμαι ότι η ομάδα πίσω θα 'χει πρόβλημα, ούτως ή άλλως.

Εικόνα olympiakaraga7te

Δηλαδη δωσαμε Χολεμπας και πηραμε Γιαννουλη, αφησαμε Αβρααμ και φεραμε στην 1η ομαδα τον Αυλωνιτη. Το κενο που αφησε ο Σαμαρης καλυψε ο Μιλιβογιεβιτς. Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφησαμε τον Σαβιολα και πλεον εχουμε μεινει με 3 επιθετικους Μητρογλου, Διαμαντακο και Μπενιτες. Μην ξεχναμε οτι μεσα σε μια χρονια υπαρχουν τραυματισμοι, καρτες, κουραση κτλπ και κανεις δεν περισσευει. Ως αλλαγη και επαναλβανω ως αλλαγη και μονο δε με χαλουσε ο Σαβιολα. Για τον Αβρααμ αμα δεν ηθελε να μεινει στον Ολυμπιακο επρεπε να μας το ξεκαθαρισει απο την αρχη γιατι ουτε η τετραδα των στοπερ με ικανοποιει. Μποτια, Σιοβας, Αμπινταλ, Αυλωνιτης μας φτανουν για ολη τη σεζον; Μονο στα χαφ μας βλεπω να εχουμε επαρκεις ροστερ.

Να γυρισουν οι τραυματιες ενοψει Ατλετικο (πλην Μανιατη που αργει ακομα) και μακαρι να διαψευστω και να παιξει μπαλα ο Ολαιταν φετος στην επιθεση και ο Αυλωνιτης να δειξει οτι αξιζει να βρισκεται στο ροστερ μας. Ομως κατα την αποψη μου δεν ειμαστε πληρης και πιστευω χρειαζομαστε να κανουμε το μπαμ της τελευταιας στιγμης ως το βραδυ της Πεμπτης με την αποκτηση ενος σεντερ φορ για να πλαισιωσει τον Μητρογλου.

Εικόνα fun3s

ο ολαιταν φέτος δεν θα παίξει, στον Ολυμπιακό τουλάχιστον. Εχουμε συμπληρώσει τις θέσεις ξένων, Σαλίνο-Ντινγκα-Μπενίτεζ-Γκαζαριάν-Μιλιβόγιεβιτς

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο χολεμπας και ο αβρααμ ΖΗΤΗΣΑΝ να φυγουν. Ο Χολεμπας απο περσι μάλιστα. Πρεπει να ειναι και ο μονος που δεν εκανε καποια δήλωση για την ομαδα που τον ανεδειξε. Οποιος δε γουσταρει να ειναι στο ΘΡΥΛΟ ακομα και γυαλιζοντας παγκο στο καλο. Ο Σαβιολα τον γυαλισε για τα καλα. και δεν εβγαλε κιχ. Ο ΣΑΒΙΟΛΑ! της Μπαρτσα και της ΡΕΑλ! Η αποχώρησή του όμως ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ!

Εικόνα dono

Ο Γιαννούλης έρχεται σαν 3η επιλογή πίσω από Μαζουάκου και Αμπιντάλ
Ο Σάμαρης πέρυσι στον δέυτερο γύρο μετά τον Δεκ ήταν αλλαγή
Ο Πουλίδο σύμφωνα με δήλωση του πρόεδρου και του προπονητή έχει υπογράψει, άρα σέντερ φορ αργά (μάλλον) ή γρήγορα θα βρεις.
4άδα έχεις στα στόπερ, αν έρθει 5ος πότε θα πάιξει?
Γενικότερα κράτα τις ενστάσεις - απορίες σου μέχρι να ανέβει και η κριτική στο ρόστερ συνολικά και τότε μόλις κλείσουν όλα τα μέτωπα θα δούμε που είμαστε

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Το ότι "επετράπη" να γίνει η δήλωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου δε λέει κάτι..;

Εικόνα dono

Να λέει τι?

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Με το σκεπτικό ότι ενδεχομένως να υπήρχε κάποιου είδους "λογοκρισία" στις όποιες δηλώσεις μέσω του επίσημου σάιτ της Π.Α.Ε., μήπως εντοπίζεται έκφραση δυσαρέσκειας της Π.Α.Ε. προς τον προπονητή, αυτό λεω!

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, ισχύει αυτό που λες, φίλε. Η αλήθεια είναι όμως πως παρά το ότι κατά βάση παίρνουν το μέρος του Αβραμάκου πολλοί εκεί στην ΠΑΕ, τελικά στηρίζουν το Μίτσελ. Αυτό μετράει.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Δε ξέρω τι κάνουν στην Π.Α.Ε., ξέρω ότι τέτοιου είδους περιστατικά πρέπει να πνίγονται, και αν όχι, να τυγχάνουν καλύτερου χειρισμού. Για μια ακόμη φορά, επικοινωνιακά πήραμε κάτω από τη βάση. Ασχέτως ευθυνών ή και προτιμήσεων- συμπαθειών του καθενός, πάνω απ' όλα η ομάδα και η ηρεμία της, και με τέτοια σκηνικά γινόμαστε πουτάνα. Κανείς αναμάρτητος, αλλά και κανείς ανεξέλεγκτος. Δυο μέρες τώρα (είχε στραβώσει από το Αγρίνιο το πράγμα), κοντεύουμε να διχαστούμε. Έγραψαν και κάποιοι "άμα γίνει καμμιά στραβή με την Ατλέτικο".. Δεν κατάλαβα και στραβή να γίνει, τι έγινε; Μην τρελαινόμαστε, η ομάδα είναι ένας συλλογικός οργανισμός και θα έχουμε διαφορές, άλλο όμως αυτό και άλλο το εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Και ένα παράπονο-παραίνεση, καταλαβαίνω ότι και εσάς, παιδιά που γράφετε ή τελοσπάντων "διαφεντεύετε" το σάιτ, σας πνίγει το δίκιο σας σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά πρεπει να είστε πιο επιεικείς στις εκφράσεις σας για παίκτες ή πρώην παίκτες της ομάδας, που έχουν αναντίρρητα προσφέρει και κάποιοι από εμάς τους "έχουν καψούρα", αλλά και, κυρίως, απέναντι σε όσους από τους σύγγαυρους φέρουν άλλη άποψη από τη δική σας, έστω και λανθασμένη. Έχετε ένα ρόλο καθοδηγητικό, τουλάχιστον εδώ μέσα, και άρα δέον να είστε πιο συγκαταβατικοί.
Δε κάνει καλή εντύπωση και οφείλουμε να το υπογραμμίσουμε, όπως κάνουμε και για τα καλά!

Εικόνα dono

Θα μιλήσω μόνο για εμένα. Αν κοιτάξεις τις ΄΄αβάντες΄΄ που έχω κάνει στις περυσινές ατομικές κριτικές των παικτών στα περυσινά παιχνίδια, θα καταλάβεις σε πόσο μεγάλη υπόληψη είχα τον αρχηγό Αβραάμ. Είναι όμως άλλο η προσφορά και η γνώμη μου για τον πάικτη κι εντελώς άλλο η κριτική μου για τους λόγους και τον τρόπο που έφυγε. Από εκεί και πέρα οποιοσδήποτε μπορεί να έχει όποια γνώμη θέλει αρκεί να την έκφράζει κόσμια και με επιχειρήματα όπως εσύ.
Κανείς δεν έγραψε ή υποστήριξε ή υποννόησε ότι σωστή άποψη είναι μόνο η δική μας, εξάλλου γι αυτό ακριβώς είναι και ανοιχτά τα σχόλια κάτω από τα άρθρα.

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυροι, ο Αβραάμ δεν χρειάζεται να αποδείξει την ολυμιακοφροσύνη του. Κι εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είπε για τον Μίτσελ, αλλά η ιστορία του στον Θρύλο βαραίνει, γι' αυτό και έγινε αμέσως ό,τι ζήτησε. Ο Ολυμπιακός τιμά πάντα αυτούς που έχουν προσφέρει. Τους πονηρούς υποστηρικτές του Αβραάμ (που είναι ταυτόχρονα και υβριστές της διοίκησης του Θρύλου) είμαι βέβαιος ότι ο γαύρος Αβραάμ Παπαδόπουλος τους έχει γραμμένους.

Εικόνα dono

Όποιος αμφισβητεί την προσφορά του Αβραάμ, μάλλον θέλει οφθαλμίατρο. Από εκεί και πέρα όμως κάθε ποδοσφαιριστής κρίνεται και από τον τρόπο που ρίχνει τους τίτλους τέλους της καριέρας του στην ομάδα μας κι αυτό το περιστατικό με τον Αβραάμ δεν τον τιμά

Εικόνα μαουνιέρης

Με ελάχιστες και αμελητέες διαφορές λέμε το ίδιο, σύγγαυρε. Πάνω από όλους και από όλα είναι ο Ολυμπιακός. Το λάθος του Αβραάμ αφορά τον Αβραάμ και μόνο, όχι τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά του Αβραάμ, απλώς "δεν είδε" το λάθος. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Γι' αυτό:

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα k1p

Συμφωνώ σε όλα με το άρθρο.Ολόσωστη η αντιμετώπιση του φαινομένου "Αβραάμ".Όλα συνηγορούσαν πως η περίπτωσή του θα εξελισσόταν σε μεγάλη αρρώστια για τα αποδυτήρια.

Κλαίνε βέβαια οι νικολακόπουλοι αλλά δυστυχώς για αυτούς τα προδιαγεγραμένα ρουφιανιλίκια δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους φέτος.Ο "κακός" μίτσελ δεν θα πριονιστεί επειδή δεν βάζει τον αβράμη που σύμφωνα με το κόκκινο ΑΡΔολόι πετάει στις προπονήσεις και είναι στο επίπεδο προ τραυματισμού αλλά για εμάς τους τυφλούς και άμπαλους της εξέδρας (και της τηλεόρασης) είναι για να τον λυπάσαι όποτε πατάει χορτάρι.