ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ...



Τους ξέρω πολλά χρόνια... Μιλάω γι΄αυτούς που παίζουμε αύριο... Το ΄΄παίζουμε΄΄ είναι φυσικά ευφημισμός. Προβλέπω να γίνεται της πουτάνας την Κυριακή εκεί πάνω, τόσο πριν, κατά, όσο και μετά τον αγώνα, τη μάχη καλύτερα, στην κυριολεξία... Κάθε φορά έτσι ήτανε κι έτσι θα΄ναι... ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ ΠΑΝΤΩΣ στα τέλη της δεκαετίας του ΄60, όταν - θυμάμαι - ένα καλοκαίρι ήμουνα στο Καντούνι στην Κάλυμνο και ξυπνώντας το πρωϊ στο ράντζο μου δίπλα στο κυματάκι για να διαβάσω το απαραίτητο καθημερινό μου...ευαγγέλιο, είδα ξαφνικά στο ΦΩΣ τη φωτογραφία του παίχτη με την... ερυθρόλευκη, ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ... Οι αγώνες μεταξύ μας αποτελούσαν βέβαια πάντοτε ντέρμπι, απ΄την εποχή του Κουϊρουκίδη ακόμα όσο ΄΄πάει΄΄ η μνήμη μου, αλλά οπωσδήποτε μετά τα γεγονότα του Κούδα, το χρονόμετρο ξεκίνησε να μετράει την εποχή της...ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. Για δαύτους...

Να΄ρθω στο θέμα μου όμως. Δεν θα πρωτοτυπήσω λέγοντας ότι περιμένω κλίμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  Δεκαετίες τα ίδια και τα ίδια... Στόχοι, δύο. Να κιοτέψουν οι παίχτες μας και οι διαιτητές, ώστε να πάρουν τη νίκη - λύτρωση... Περιμένω ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΤΟΥΣ, απ΄το πρώτο μέχρι το τελευταίο ( όποιο και να΄ναι αυτό...) λεπτό. Κάποτε δεν γυρίζανε οι παίχτες μας κατά το ημίχρονο στ΄αποδυτήρια. Παραμένανε εκείνο το τεταρτάκι στη σέντρα, απ΄το φόβο... Περιμένω Ν΄ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ κάθε μα κάθε φορά που έχουμε την μπάλα και κατεβαίνουμε προς την περιοχή τους, κάθε μα κάθε φορά που...θα τολμήσει να σφυρίξει ο διαιτητής φάουλ ή και άουτ εναντίον τους ( δεν μιλάω για πέναλτι... άσε που δεν το πιστεύω πως θα δοθεί σε βάρος τους κάτι τέτοιο, ακόμα και με...εκσπλάγχνωση παίχτη μας μεσ΄την περιοχή τους ), κάθε μα κάθε φορά που πάμε να παίξουμε το δικό μας αράουτ, κάθε μα κάθε φορά που πάμε(;) να χτυπήσουμε κόρνερ με την αναπόφευκτη συνοδεία των απαραίτητων σχετικών...΄΄αντικειμένων΄΄. Κι αν τους χώσουμε και κανα τεμάχιο, σαν να τους ακούω: Ουουουου μυριόστομο κι ατάκα μετά ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ και τα ρέστα: ΤΥΠΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΦΡΩΝ... Αυτά στην αρχή, γιατί έτσι και το γκολάκι ή τα γκολάκια μας είναι καθοριστικά για την τελική έκβαση του αγώνα, δεν τον βλέπω ( κανείς μας δεν το βλέπει ) να τελειώνει ομαλά... Ή θ΄αρχίσουν να φεύγουν οι μπουγατσόμαχοι αδειάζοντας τις κερκίδες, ή - το πιθανότερο - θα μπουκάρουνε μεσ΄τον αγωνιστικό χώρο με την πρόθεση να μας χτυπήσουνε ΠΡΙΝ Ή ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ/ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ και γενικότερα να κάνουνε τα πάντα ΜΟΥΝΙ - ΚΑΠΕΛΟ εκεί μέσα... ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΙΛΑ... Ματ, συμπλοκές, στριγγλιές απ΄τα μεγάφωνα, φωτιές στο γήπεδο ή/και στις κερκίδες, αναβρασμός, ασθενοφόρα, φυγαδεύσεις... Δεν ξέρω αν θα συμβούν ΟΛΑ τα παραπάνω, είμαι όμως ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σε περίπτωση διαφαινόμενης ή οριστικής φάπας μας σε δαύτους, το πράμα δεν θα τελέψει καθόλου μα καθόλου ομαλά. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...Αφήνω παράμερα το τί θ΄ακούσουμε και θα δούμε υστερογενώς απ΄τη μεριά τους, καθώς και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ( ειδικά των Βάζελων και Ποδονιφταίων ) συμπεριλαμβανομένων πολλών ΄΄αντικειμενικών΄΄. Συνηθισμένα τα βουνά θα μου πείτε... Και μιλάμε πάντα για σενάριο. Πιθανό, αλλά όχι σίγουρο, τουλάχιστον ως προς το αποτέλεσμα. Τα λέω πιο κάτω...

Κι 'ερχομαι τώρα στα δικά μας. Θα πω τί παρατηρώ και μετά τί περιμένω απ΄την ομάδα ΜΑΣ.

Βλέπω πρώτα - πρώτα μια στροφή όσον αφορά την πρόθεση του Μαρινάκη ν΄ανέβει στην Τούμπα, μετά το  +8 . Είναι γνωστή η θέση μου από΄δω για την μη μετάβασή του πέρσι στον αγώνα του Κυπέλου. Τον ήθελα να συνοδέψει τους παίχτες μας και να ηγηθεί της αποστολής. Ο αγώνας ήταν ΚΟΜΒΙΚΟΣ. Παιζόταν η πρόκριση για ΤΙΤΛΟ. Δεν το΄κανε. Για μένα λάθος. Πέρασε αυτή η ιστορία. Τούτη τη φορά όμως, μάλλον δεν το βλέπω σκόπιμο να...μολυνθεί. Ας μην πάει στο καφρογήπεδο. Το επιτρέπει βασικά η βαθμολογία κάτι τέτοιο. Εκτός... κι αν μας εκπλήξει.

Ένα άλλο που παρατήρησα επίσης, είναι οι δηλώσεις του Περέϊρα για τον αγώνα. Τυπικές και αναμενόμενες. ΄΄Δεν πάμε για πόλεμοοο, δεν είναι αγώνας χωρίς αύριοοο...΄΄ και τα ρέστα. Βλέπετε, δεν...ξέρει ο κακομοίρης. Δεν έχει βιώσει. Ό,τι του΄χουνε πει. Άλλο να στα λένε όμως κι άλλο να ΤΑ΄ΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ... Πορτογάλε!  Εδώ, Σ΄ΑΥΤΟΝ τον αγώνα, θα κριθείς ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. Αύριο, και με τον Βάζελο στη Λαγοφλώρο... Καλά τ΄αποτελέσματα μέχρι τώρα και σ΄ευχαριστούμε... Όμως εδώ στο Ελλάντα, ΕΤΣΙ είναι  και ΕΤΣΙ ήταν ανέκαθεν τα πράματα.... Πρώτα βέβαια ο τίτλος, ο κάθε τίτλος, αλλά και τ΄αποτελέσματα στα ντέρμπι, ειδικά αυτά, με...βραχεία  κεφαλή ξοπίσω... Τόσο βραχεία ξοπίσω για μας τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που να χρειάζεσαι φωτο - φίνις για να ξεχωρίσεις τον πρώτο στόχο απ΄τον δεύτερο... ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΒΙΤΟΡΑ, ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Αν τα πας καλά, θ΄ανέβουν οι μετοχές σου και θ΄αρχίσεις να βγάζεις τις πρώτες ριζούλες για την καρδιά μας. Να ΄΄γραπώνεσαι΄΄... Διαφορετικά, μια ξυσιά θα ΄΄γράψει΄΄ σάνβουαρ πάνω της. Όπως έγινε πέρσι με τον Ισπανό προκάτοχο σου... Καλό ήταν το πρωτάθλημα σίγουρα ( μιλάμε και για οπαδούς κομμάτι...εθισμένους, έτσι; ), αλλά η τριάρα από τον Βάζελο στο σπίτι ΜΑΣ και ο αποκλεισμός μας απ΄το Κύπελο - έστω όπως έγινε - δεν χωνεύτηκαν ΠΟΤΕ και ΄΄γράφτηκαν΄΄ δεόντως και ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ στα μνημονικά κέντρα του φλοιώδους ΄΄ρετιρέ΄΄ μας.... Το με ποιούς και πώς θα κατέβεις να παίξεις, καθώς και το τί θα κάνεις στη διάρκεια του αγώνα ανάλογα με την εξέλιξή του, είναι δικιές σου δουλειές. Εγώ θέλω να δείξεις ότι είσαι ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ... Ίδωμεν.

Τελειώνω με τους παίχτες μας. Δέν ξέρω τί θα σας πει ο προπονητής σας, τα τεχνικά, τα ψυχολογικά κι ό,τι άλλο τέλος πάντων νομίζει ότι χρειάζεστε και δεν μ΄ενδιαφέρει στο κάτω - κάτω και πολύ. ΄΄ Όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια ΄΄. Φυσικά και θα ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, μετά τον αγώνα. Ας γίνει όμως πρώτα. Εγώ θα σας πω, πώς τη βλέπω τη δουλειά και τί περιμένω από σας.

ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ:

1.  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣ -  ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΑΠ΄ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

2.  ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΣΑΣ, ΩΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

3.  ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ,  ΠΟΥ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ  Ο  Λ  Ω   Ν      Μ   Α   Σ !!!

4.  ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΟΡΝΙΟΥ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΄΄ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ΄΄, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΟΛΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ... ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ   Ο  Ι   Α  Ν  Τ  Ρ  Ε  Σ !

5.  ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΄΄ΘΕΛΩ ΄΄ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ: ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ, ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ. Τ  Ι  Π  Ο  Τ  Α   Λ  Ι  Γ  Ο  Τ  Ε  Ρ  Ο !!!

 

 

 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Κύριε απόστολε, γνώμη μου είναι ότι ο Πορτογάλλος δεν θα κριθεί μόνο από τα ντέρμπυ, ο προηγούμενος και-δεν κατανοώ το λόγο- αγαπημένος των φιλάθλων τηλεσχολιαστής έχασε αρκετά και ορισμένα μάλιστα ντροπιαστικά. Έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του, βελτιώνοντας τη λειτουργία της ομάδας, ανασταίνοντας κάποιους παίχτες και περνώντας καθαρά ποδοσφαιρική νοοτροπία. Είναι μπαλαδόφατσα και μου φαίνεται δουλευταράς. Μπορεί στο μέλλον να μην κολλήσει απόλυτα με το σύλλογο, αλλά τουλάχιστον είναι αληθινός προπονητής, που γνωρίζει τα βασικά στο χόρτο κι έξω απ αυτό. Με το σχολιαστή πιστεύω ότι θα είμαστε πίσω από το σωματείο με το αμπελόφυλλο και το άλλο με τη φραγκόκοτα και θα ψάχναμε τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε. Και με την ευκαιρία: πώς λέγεται η μπάλλα στη θεσσαλλλλονίκη; Μπουγάτσα με αέρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν είμαι σίγουρος φίλε koropiώτη... Αυτό που γράφεις είναι ενδεχομένως εκείνο ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ισχύει. Τα αποτελέσματα στα ντέρμπι όμως, ΄΄γράφουνε΄΄ στη συνείδηση των οπαδών αλλά και του προέδρου... Κι αν δεν τα πας καλά, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ, βγαίνουν κάποτε στην επιφάνεια και μαζί με κάτι άλλες αφορμές, ακόμα και όχι σπουδαίες φαινομενικά, διαμορφώνουνε τα ΄΄ΑΝΤΙΟ΄΄... Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ, μπαλαδόφατσα είναι, δουλευταράς είναι. Τον περιμένω στη συνέχεια, για να τον αξιολογήσω καλύτερα. Ο ΧΤΕΣΙΝΟΣ, έφυγε πια. Εγώ τον ΄΄πήγαινα΄΄. Δεν έχει όμως καμιά σημασία τώρα πια. Είναι παρελθόν κι εμείς ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αρνητικός ο ΜΠΑΟΚ στο ν΄ανέβαινε ο Μαρινάκης στην Τούμπα, αρνητικός ο ΜΠΑΟΚ στο να μπουν οι παίχτες μας στο γήπεδο με πανό για τ΄αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7... Δεν πηδιώσαστε λέω΄γω...

Εικόνα apostolos gaganis

Γιώργο...Το ρήμα είναι ΠΗΔΙΩΝΩ... Έτσι;

Εικόνα μαουνιέρης

Γιγαντιαίο!

Εικόνα Αλέξανδρος

Αν και είναι λίγο αργά (ε Σάββατο είναι) το ξενύχτησα και εγώ λιγάκι αλλά θα σχολιάσω παρά το περασμένο της ώρας...

Κύριε Απόστολε αναφέρετε ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ντέρμπι και πριν τον Κούδα. Δεν το νομίζω αυτό. Πιστεύω ότι εκείνα τα χρόνια η κόντρα ήταν μεταξύ του Π.Ο.Κ και ότι οι μπουγατσομάχοι βλέπανε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ως ντέρμπι και όχι εμείς. Εμείς θεωρώ ότι το βλέπαμε σαν ένα δυσκολότερο παιχνίδι από τα υπόλοιπα. (Δεν έζησα εκείνη την περίοδο αυτά τα έχω ακούσει από μεγαλύτερους γνωστούς μου αλλά αν κάνω λάθος διορθώστε με είναι χαρά μου να διαβάζω λόγια σας. Εκτός και αν εννοείται αυτό που λέω και εγώ αλλά το διατυπώσατε αλλιώς) Θεωρώ ότι η υπόθεση Κούδα (που οι ΑΡΔ την ξέθαψαν και λέγανε ότι κάνανε και αφιέρωμα και στην Αγγλία για το παιχνίδι αλλά και για τον Κούδα. Φυσικά αφιερώματα επί αφιερωμάτων...) έδωσε από τον αέρα του ΄ντέρμπι΄των αέρα του κομπλεξισμού στο εν λόγω ματς..

*ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Σε κάποιο αθλητικό σάιτ αναφέρετε ότι η Χούντα αποφάσισε για να σπάσει την μεταγραφή του Κούδα στον Ολυμπιακό ότι αποφάσισε οι ομάδες να μην αλλάζουν παίκτες μεταξύ τους... Μάλιστα... Γιατί στην μεταγραφή του Αντωνιάδη από την Ασπίδα (νομίζω) στον ΠΟΑ όμως έκλεισαν τα μάτια τους και στον Κούδα έγινε χαμός; Τροφή για σκέψη...

Όσο αφορά τον πρόεδρο μας εννοείτε συμφωνώ ότι πέρυσι έκανε λάθος και φέτος θέλει να το διορθώσει. Στα 'αντικειμενικά' οι μπουγατσομάχοι και λοιποί αντί-Ολυμπιακοί λένε ότι ο Βαγγέλας θέλει να πάει εκεί να προκαλέσει και η ΠΑΟΚάρα να τιμωρηθεί να τις αφαιρεθούν βαθμοί γιατί φοβάται για το πρωτάθλημα και να μην έχει καλή θέση στα πλέι-ωχ... Με λίγα λόγια μαλακίες περί οπής γιατί ούτε που τους φοβόμαστε στο κυνήγι του τίτλου, αλλά ούτε και θα πάρετε καλή θέση στα πλέι-ωχ γιατί βαράτε προσοχή στον ΠΟΑ και δεν νοείτε να μην δώσετε στα καλά σας αφεντικά την ευνοϊκή θέση των πλέι-ωχ... Άρα για άλλη μια φορά μυγιάζεστε για μαλακίες που δεν ισχύουν (αυτό το έγραψα σε περίπτωση που διαβάσει -που είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει- κάποιος αντί-Ολυμπιακός) Ο πρόεδρος πάντως καλό θα είναι αν μπει στο γήπεδο τους να φοράει κάνα αλεξίσφαιρο... Ποτέ δεν ξέρεις... Στα υπόλοιπα περί Περέιρα και παικτών εννοείτε ότι συμφωνώ αλλά αν μου επιτρέπεται να συμπληρώσω στην 5η σημείωση σας ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και το Κύπελλο Ελλάδος μαζί με το πρωτάθλημα. Το νταμπλ με μία λέξη πρέπει να είναι ένας στόχος και όχι 2 ξεχωριστοί...

Υ.Γ) Αύριο στο καφενείο των γαύρων θα δούμε το ματς... Θρύλος θρησκεία και στην Γερμανία! Πάρτε και σεις μια γεύση αδέρφια από τον χώρο που θα ζήσουμε το παιχνίδι... http://prntscr.com/62es0r

Υ.Γ.2) Δεν περίμενα να το δεχόντουσαν, αλλά ρε ΜΠΑΟΚια δεν ντρέπεστε λίγο; Να μην τιμήσετε τους νεκρούς της θύρας 7 και έχετε και εσείς μια ανάλογη τραγωδία; Αλλά θα μου πεις εδώ την πέφτετε σε πιτσιρίκια γιατί παίζουν στον Ολυμπιακό εκεί θα κωλόσετε; Και φυσικά τα ΜΜΕ το περάσανε στο ντούκου και όσο λιγότερο αναλυτικά γίνεται...

Υ.Γ.3) Πριν κάποια χρόνια που έγινε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα είχα επισκευθεί την πλατεία Συντάγματος να δω τα αδέρφια μας από το Λίβερπουλ. Είχα δει ένα πανό που είχαν κρεμάσει ανάμεσα στα δεντράκια το οποίο έγραφε αυτό που θα γράψω εδώ και θα το αφιερώσω στα αδικοχαμένα παιδιά του 1981.
Our Reason
Our Inspiration
Our Pride

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Εικόνα apostolos gaganis

Είχα για 22 χρόνια ιδιαίτερους δεσμούς με τη Γερμανία. Απ΄το 1978 μέχρι το 2000. ΝATTERMANN, ASTA WERKE και HOMBURG ( DEGUSSA ), KNOLL AG της BASF ( σήμερα στην ABBOTT ), BOEHRINGER MANNHEIM ( σήμερα στην ROCHE ), LUITPOLD... Λουντβιχσάφεν, Μανχάϊμ, Φρανκφούρτη, Μόναχο... Όλες φαρμακευτικές εταιρίες. Εξαιρετικές, αξέχαστες, συνεργασίες...

Εικόνα Αλέξανδρος

Εγώ 2ος χρόνος σε λίγες μέρες! Εύχομαι να μην τραβήξει 22 χρόνια και εμένα!

Εικόνα Αλέξανδρος

Τον αέρα του κομπλεξισμού****

Και μια ερώτηση για εσάς που ξέχασα να γράψω στο σχόλιο μου. Εσείς που είδατε τον Κούδα να παίζει ποδόσφαιρο και προλάβατε την ομάδα του Μπούκοβι θεωρείτε ότι αν ο παίκτης ερχόταν στον Ολυμπιακό (ήρθε μεν αλλά να έμενε στην ομάδα εννοώ) ότι θα είχε μια μεγαλύτερη εξέλιξη και θα έφτανε ακόμη ψηλότερα στα χέρια του Μπούκοβι; (βέβαια μεσολάβησε και η χούντα και στερηθήκαμε πολλά αλλά υποθετικά μιλώντας εννοείτε) Και τέλος αν έπαιζε στον Ολυμπιακό της δεκαετίας του 70 μαζί με τον Δεληκάρη θα ήταν το μεγαλύτερο δίδυμο που θα είχε βγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Εικόνα apostolos gaganis

Πιθανότατα το δίδυμο αυτό, ΝΑΙ. Περίφημο δίδυμο της ομάδας, ήταν και το Σιδέρης - Γιούτσος. Μεγαλύτερος πάντως Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, για μένα ( το΄χω γράψει πολλές φορές ), είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΜΠΗΣ. Αν υπήρχε αυτός ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στον Θρύλο σήμερα, θα΄χαμε...ζουρλαθεί όλοι οι γαύροι. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. Είμαι πολύ τυχερός που τον ΕΖΗΣΑ στα γεμάτα... Ένα κράμαα...Τσόρι, Ιμπαγάσα, Δομάζου και Χατζηπαναγή, κάπως. Σαδιστικός με τους αντιπάλους του, τους οποίους είχε το πάθος να...ξεφτυλίζει, παμπόνηρος, μέγας στρατηγός, πάσα διαβήτης, έξοχος ντριπλέρ και με τα γκολάκια του...ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ. Όποτε πήγαινε η μπάλα στα πόδια του, ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

Όσο για το άλλο που λες, πάντα τα ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ ήταν έντονα και το περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη ιδιαίτερα εχθρικό για΄μας. Και προ του Κούδα. Απ΄τον Κούδα και μετά όμως, προστέθηκε εκ μέρους τους εκεί πάνω Η ΒΙΑ και Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σε κάθε αγώνα μας... Η ΄΄ανταπόδοση΄΄ στο Καραϊσκάκη ήταν πάντα της τάξης των... 2/10, συγκριτικά με την ΤΟΎΜΠΑ. Παρά τους θεατρινισμούς των με κάτι Παρίδηδες και Ασλανίδηδες... Δεν την είχαμε ανάγκη, βλέπεις, ούτε τη βία ούτε τίποτα, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ. Ακόμα και την εποχή του Κούδα, του Σαράφη, του Φουντουκίδη, του Τερζανίδη κ.α. ΕΞ ΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ...

Εικόνα Αλέξανδρος

Με καλύψατε! Ευχαριστώ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όσο η ασυλία συνεχίζεται, τόσο η αλητεία θα συνεχίζεται είναι απλό. Γιατί να μην το ξανακάνουν πουτάνα το παιχνίδι, όταν δεν υπάρχει τιμωρία; Ειδικά τώρα που έχει χαθεί κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα και έχουν αποκλειστεί από το κύπελλο, θα το κάνουν πουτάνα το παιχνίδι. Για την ακρίβεια, επιφυλάσσομαι για το κατά πόσο θα γίνει ο αγώνας... Σ' αυτό που θα διαφωνήσω, Απόστολε, είναι ότι θα έκαναν χειρότερα αν έχαναν. Ας έβαζε πέρυσι το γκολ ο Μαρκάνο στο τέλος και θα σου 'λεγα εγώ τι επεισόδια θα έκαναν. Αγάλματα θα μένανε. Άσε μωρέ, με τα μαλακισμένα γυφτάκια. Κάτι πιτσιρικάδες γύφτοι από τον Δενδροπόταμο και το Άδενδρο είναι και κάνουν τους μάγκες. Αλλά όπως αρπάξανε πέρυσι τις μάπες τους από τους παίχτες και το επιτελείο μας , έτσι και σήμερα θα τους γαμήσουμε αν τολμήσουν να κάνουν κάτι. Κανονίστε και τα λέμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Το έλαβες φαντάζομαι το μήνυμά μου...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το είδα τώρα. Μου έκανες ντρίπλα. Σου έστειλα από ένα μέιλ και μου απάντησες στο άλλο. ΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Τελικά ο πρόεδρος με εξέπληξε και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, ηγούμενος της αποστολής του ΘΡΥΛΟΥ. Γιαυτό και προβλέποντας το...απρόβλεπτο του Μαρινάκη, είχα κρατήσει και μια ΄΄πισινή΄΄ στο κείμενό μου... Να δω τώρα τα καρντάσια τί θα κάνουν και πώς θα φερθούν αύριο, μπροστά σε τούτη την εξέλιξη. Την οποία, δεν μπορώ να πω, επικροτώ απολύτως εκφράζοντας την βαθιά μου ικανοποίηση όπως και την περηφάνια που μου προκαλεί. Για...να δούμε τώρα ρε μπουγατσόμαγκες, τίιιι να περιμένουμ΄από σας αύριο; Δυο διεξόδους έχετε: Ή θα κωλώσετε και θα μαζευτείτε κάπως ή θα ξεσαλώσετε... Και στις δυο περιπτώσεις, ΕΣΕΙΣ θα είστε ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ! Εμπρός λοιπόν να σας δω ρε θρασίμια, που μου ΄΄κουνηθήκατε΄΄ ήδη στο πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο εκεί πάνω...Ψευτοτσαμπούκια... Όσο για σένα Βαγγέλα, έκανες επί τέλους αυτό που ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΕΠΡΕΠΕ. Απέδειξες με τούτη την ενέργειά σου, τί σημαίνει να είναι κάποιος ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Η Γ Ε Τ Η Σ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΟΤΕΥΕΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ, ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΕΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΕΤΣΙ ΣΕ ΗΘΕΛΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!

ΥΠΟΜΝΗΣΗ: ΓΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ! ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ!

Εικόνα μαουνιέρης

Γαύρος = Υπερήφανος και οργών προς συνουσίαν.

Εικόνα apostolos gaganis

Συνουσία...συνουσία... Τί΄ναι αυτό ρε Γιώργο; Μίλα ελληνικά τέλος πάντων...

Εικόνα μαουνιέρης

Ομοικαταληκτεί με την αμουσία και την Αχαρουσία, αλλά και με τα... μίση!

Εικόνα μαουνιέρης

Ομοιοκαταληκτεί

Εικόνα pantzo

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1)ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ (2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΘΥΜΙΖΩ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ 1 ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ (Γ'ΕΘΝΙΚΗ) ΕΧΕΙ 3)

2)ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΑΟΓΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΟΝ Μ.Ο. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ Υ Π Ο Τ Ι Θ Ε Τ Α Ι ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ!ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ!)

3)ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ (ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΕΝΤΑΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ) ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ...

ΜΑΓΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΑΙΣΧΗ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ.

ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΓΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η' ΤΟΝ ΑΡΗ).

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...

ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ...

ΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 21 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν είναι ΟΛΟΙ τους έτσι και το ξέρεις. Μιλάμε μόνο για τους ΚΑΦΡΟΥΣ εξ αυτών. Είναι όμως πολλοί δαύτοι... Αν πάνε καλά τα πράματα, θα τους περιγράψω αυτούς τους τελευταίους από Δευτέρα. Πατάνε όμως χώματα ΙΕΡΑ. Χώματα που ΠΡΕΠΕΙ να τα φυλάνε μόνο ΣΩΣΤΟΙ άνθρωποι. Για παράδειγμα, ξέρω έναν. Τ΄όνομά του είναι pantzo...

Εικόνα pantzo

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΦΡΩΝ" ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ) ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΖΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ".

Η ΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

ΥΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΩ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Να συμπληρώσω μόνο "στις απαιτήσεις" μας ως υστερόγραφο το ότι το +8 δίνει στους παίκτες μας ψυχολογικό αέρα και καταπραΰνει την πίεση από τα πόδια τους. Να παίξουν ελεύθερα και να το απολαύσουν, παιδιά σαν τον Τσόρι, τον Φουστέρ και τον Μανιάτη, των οποίων οι επιτυχίες αμφισβητούνται και οι κόποι ισοπεδώνονται, πρεπει επιτέλους να πετύχουν αυτό που ολοι προσδοκούμε. Νίκη και μόνο νίκη, ποδοσφαιρικός αλλά και ανθρώπινος Ολυμπιακός εγωισμός χρειάζεται. Ας τους βουλώσουν το στόμα επιτέλους μες το μπουρδέλο τους!

Εικόνα apostolos gaganis

Πα - ρά - σχου Κύυυ - ρι - εεεε...

Εικόνα lemmy

Και μόνο που έχουμε την ευκαιρία-τύχη μέσα σε 2 βδομάδες να παίξουμε με μπάοκ,αεκ και βάζελο αρκεί για βουλωθούν στόματα μια και καλή.Όσοι στην ομάδα δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει το αυριανό παιχνίδι και λόγω της ημέρας αλλά και όσων έχουν προηγηθεί,ας τους δείξει κάποιος τις ανακοινώσεις των μπαοκτζήδων ότι "αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε θα μιλήσει ο νόμος της τούμπας" ή αυτά που λέγανε πριν 2 μήνες κάτι κουράδες τύπου στοχ και κόλκας για "κοριτσάκια" και "πουτανάκια"...

Τα σέβη σε όλους

Εικόνα apostolos gaganis

Και - τω - πνεεεύ - μα - τιιι - σουυυ...

Εικόνα Romain

Θα κάνω μια πρόβλεψη Απόστολε για το ματς:

0-2

Θα σκοράρει ο Τσορι και ο Ντοσεβι.

Εικόνα apostolos gaganis

Άααα - μηηην... (γένοιτο)

Εικόνα CVRED

Συμφωνώ με το άρθρο αλλά η νίκη πρέπει να έρθει για ένα και μόνο λόγο.
Επειδή ο αγώνας είναι στις 8/2.
Ακόμα και με την μεικτή Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Τσέλσι, Μπάγερν κτλ να παίζαμε, θεωρώ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ τη νίκη εφ'όσον ο αγώνας πέφτει την συγκεκριμένη ημέρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Χτύπησες τον στόχο της ψυχής ΜΑΣ στο κέντρο, αδελφέ... Μακάρι να σκεφτούν έτσι και οι παίχτες μας. Κανονικά, ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη ντόπα...

Εικόνα dgkirle

Γειά σου Απόστολε.

Εγώ θέλω αύριο να δω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να παίζει στο μισό γήπεδο αυτή την ομαδούλα και όλες τις μπουγάτσες να μη μπορούν να βγάλουν μιλιά. Θέλω αυτοί που θα παίξουν να ξέρουν εκ των προτέρων τι θα συναντήσουν και να σκυλιάσουν. Πρέπει επιτέλους να το βουλώσουν οι ουρακοτάγκοι. Και ο μόνος τρόπος είναι με μια εμφατική, νταηλίδικη, πειραιώτικη νίκη.

Εικόνα apostolos gaganis

Άααα - μήηηην (γένοιτο)

Εικόνα john

Αυτά που ζητάς ειναι αυτα που θα ζήταγε καθε γαύρος που σέβεται την ομάδα του την τιμή και την αξιοπρέπεια του. Η πραγματικότητα ειναι δυστυχώς διαφορετική πάντως. Το εχω εξηγήσει πολλές φορες θα το κάνω άλλη μια.
Ο συλλόγος εχει εξευρωπαϊστει. Φέρνει παίκτες κλάσης δεν παιζει με Έλληνες ,πουλάει οποιονδηποτε σε οποιαδήποτε τιμή οποιαδήποτε ωρα( δεν ειμαι αντίθετος με αυτο ) κοντολογίς εχει γίνει selling club. Αυτο φέρνει πολλά λεφτα στα ταμεία του συλλόγου λεφτα που ειναι απαραίτητα για τον εξορθολογισμό των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ και για την εξισορρόπηση του ισολογισμού στα έσοδα και στα έξοδα. Γιατι τα λεω ολα αυτα? Για να δείξω πως στο ποδόσφαιρο (και στη ζωη μάλλον) για να κερδίσεις κατι πρέπει να χάσεις και κατι. Και ο ολυμπιακος που ακολουθεί πίστα αυτήν την πολιτική κερδιζει σε ρευστό, ο σύλλογος μέσω των συνεχών πωλήσεων γίνεται γνωστός ευρωπαϊκά και πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν εδώ βλέποντας τον θρύλο σαν σκαλοπάτι για να εκτοξεύσουν την καριέρα τους ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αυτη η πολιτικη κερδίζει ΤΙΤΛΟΥΣ και μας προσφέρει καλές ευρωπαϊκές πορείες.
ΟΜΩΣ η ομάδα εχει χάσει την σκληράδα το τσαγανό και τον τσαμπουκά της σε κολασμένες έδρες πράγμα κατανοητό για μένα. Δεν μπορώ να περιμένω απο τον αφελαι και τον Ντουρμαζ να καταλάβει την σημαντικότητα αυτού του αγώνα για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Για τους μισθοφόρους παίκτες μας αυτός ο αγωνας ειναι ενα βαθμολογικά αδιαφορο παιχνιδι. Παλαιότερα ο Τζόλε ο Καστίγιο ο Ανατολάκης ζούσαν για αυτα τα παιχνίδια γιατι είχαν μπολιαστεί με την ιδέα του θρύλου και γνώριζαν τις ειδικές καταστάσεις αυτών των παιχνιδιών. Τωρα εγω πως θα απαιτήσω πάθος απο παίκτες που βλέπουν τον ολυμπιακο σαν σκαλοπάτι για την καριέρα τους και με την πρωτη ευκαιρία θα φύγουν ?

Εικόνα apostolos gaganis

Τα ξέρω Γιάννη καλά όσα λες. Μιλάς τη γλωσσα της σημερινής πραγματικότητας. Του λόγου μου έγραψα όσα πίστευα, πιστεύω και ζητάω δεκαετίες τώρα... Μέχρι τέλους... Άλλο πάντως τί μπορεί τελικά να δούμε αύριο. Δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ. Βέβαια τί τα θες, τί τα γυρεύεις; Δύσκολο να μάθει πια ΄΄γέρος γάϊδαρος, καινούρια περπατησιά΄΄...

Εικόνα john

Ποια ομως απο τις 2 πραγματικότητες ταιριάζει καλύτερα και εκφράζει τον Ολυμπιακο? Αυτη των παλαιοτερων χρόνων που βλέπαμε τους παίκτες να ματώνουν και να πονάνε την φανέλα αρνούμενοι προσφορές απο μεγαλύτερες ομάδες( Τζόλε ) η η σημερινή , όπου γίνεται το ακριβώς αντίθετο το οποίο ομως συνδυάζεται με ευρωπαϊκές επιτυχίες? Με τη ψυχρή λογική θα έλεγα πως τωρα βρισκόμαστε στην καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας. Αν το σκεφτώ συναισθηματικά ομως μου λείπει η εποχή του Λεμονή του Τζόλε του Γεωργάτου και του Καραταΐδη.. Θυμήσου μόνο την κραυγή του Γεωργάτου μεσα στη λεωφόρο οταν γίνεται το 1-2 και το πάθος και η ΚΑΥΛΑ που βγάζει ... Ισως το βλεπω απο τη σκοπιά της εξιδανίκευσης του παρελθόντος και της νοσταλγίας η οποία ομως οδηγεί σε λανθασμενες κρίσεις.. Η μήπως απλα αλλοτριώνεται με την πάροδο του χρόνου ο ψυχισμός η αγωνιστική ταυτότητα και η δυναμική του συλλόγου ? Πολύ μπέρδεμα πέφτει σε αυτο το ζήτημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Μη σταματήσεις ΠΟΤΕ να σκέφτεσαι έτσι... Παρελθόν, παρόν, μέλλον, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: Θ Ρ Υ Λ Ο Σ!

Εικόνα john

Να σαι καλα Απόστολε και θα προσπαθήσω να γράφω συχνότερα ώστε να τα λέμε πιο τακτικά

Εικόνα Chicagianos

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΙ με τα χανούμια ΚΑΙ Κύπελο. Σωστά! Αυτό έπρεπε να ήταν το υστερογραφό μου. Ας βάλω και την Νντίπρο μέσα σαν Υ.Γ.2...