ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ...



Αυτή η φωτογραφία χαρακτηρίζεται ως ΄΄ γονατάτο΄΄ ή ΄΄ χείλος του καναπέ΄΄. Θα΄λεγα και ΄΄χείλος του γκρεμού΄΄...

Οι μέρες είναι δύσκολες. Πολύ. Η χώρα βρίσκεται σε σύγχυση. Στους πολίτες της διακρίνεις εύκολα τον θυμό, τον φόβο, τη δυσθυμία, τον εκνευρισμό, την αγωνία για το τί ξημερώνει... Δύσκολα οι οπαδοί ΟΛΩΝ των ομάδων βρίσκουν κέφι για τ΄αθλητικά. Η ΠΡΙΖΑ της κοινωνίας έχει γυρίσει απότομα απ΄την Παρασκευή το βράδυ και μετά, στη θέση ΕΠΙΒΙΩΣΗ... Όλα τ΄άλλα, εύλογα, παραμερίστηκαν. Το βλέπεις καθαρά σ΄όλα τα αθλητικά ΜΜΕ. Νερόβραστα πράματα, ακεφιά, τυπικότητες, αναμάσημα χλιαροτήτων, υποστολή, ρίντι παλιάτσο με το ζόρι, χειμωνιάτικες θερμοκρασίες που καμώνονται εκείνες του κατακαλόκαιρου... Μου λείψανε ακόμα και οι συνήθεις λαμογιές των αντιπάλων. Σπαθί! Τίποτα... Κάνω λοιπόν την...υπερβαση να γράψω, γιατί σχεδόν περί υπέρβασης πρόκειται, πριν πάω για το 60άρι μου στο ΑΤΜ της πιο κοντινής μου τράπεζας. Μια σύνταξη έχω όλη κι όλη πια... Τα μεγαλεία, έχουν τελειώσει από καιρό... Και το κάνω τόσο για τους αδελφούς μου, τους Συρρατμίτες, έτσι για να μην υποσταλεί έστω και κατ΄ελάχιστον το Ρατμίτικο μπαϊράκι της άποψης, αλλά και για μένα. Κάτι σαν ετερο- και αυτοθεραπεία... Προχωράω λοιπόν.

1.  ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ως συνήθως, καθυστερούμε... Από σήμερα σε αύριο και μεθαύριο πάμε συνέχεια. Τί΄χες Γιάννη, δηλαδή... Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μακάρι να βγει καλός, αλλά μου΄ρχεται στο στόμα και θα το βγάλω: Καλά, απ΄ όλους τους προπονητές του κόσμου ρε Βαγγέλη παιδί μου, έναν τύπου...Πουλίδο πάλι βρήκες να πάρεις ( ΑΝ θα πάρεις στο φινάλε ); Έστω και υπερβολικός, αλλά ενδεικτικός ο χαρακτηρισμός.  Καμιά πιο ...ζμουθ περίπτωση, δεν έβρισκες σ΄ολάκερο τον προπονητικό ντουνιά; Μερικά φύλλα μάλιστα γράψανε ότι ο νεαρός Πορτογάλος κουμαντάρει ΗΔΗ. Μόνο με τα βίντεο και τα φαξ; Θα μου πεις όμως, εδώ κυβερνιότανε κάποτε με φαξ κοντζάμ χώρα... Πότε θα΄ρθει ο Σίλβα, πότε θα εξοικειωθεί με το νέο περιβάλλον και το υπάρχον έμψυχο υλικό ΙΝ VIVO, πότε θ΄αρχίσει να το αξιολογεί, πόσον καιρό θα θέλει γιαυτό, πότε και ποιούς παίκτες θα ξεχωρίσει οριστικά, ποιούς θα υποδείξει για απόκτηση, πότε το΄να πότε τ΄άλλο;... Στριμόκωλα Βαγγέλα μου... ΠΑΛΙ. Εύχομαι βεβαίως ν΄αποβεί ΄΄καλό πράμα΄΄ ο τύπος κι ας αργεί... Αλλά η κύηση παρατείνεται εκ νέου, πρόεδρε, λόγω... περιγεννητικών δυσκολιών και τοκετό δεν βλέπω ακόμα... Πιστεύω πάντως, όπως προείπα, το...κύημα να΄ναι εύρωστο τουλάχιστον και σταματάω εδώ την γκρίνια αναμένοντας τη γρήγορη...λεφτεριά.

2.  ΘΕΜΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Τέσσερις οι κατηγορίες. Οι περσινοί, οι επανακάμπτοντες στην ΄΄πατρώα΄΄ γη, οι νεοαποκτηθέντες έλληνες κυρίως και οι αναμενόμενες ισχυρές προσθήκες από ξένους ΄΄πρώτου ραφιού΄΄, όπως μας υποσχέθηκε ρητά ο Ευάγγελος. Στην πρώτη κατηγορία, τα πράγματα είναι αξεκαθάριστα. Ποιοί θα μείνουν τελικά, ποιοί θα πάνε για δανεισμό, ποιοί θα πουληθούν... Το ίδιο και στη δεύτερη κατηγορία, χωρίς καθόλου να μπορεί ν΄αποκλείσει κανείς και τα απρόσμενα...λαυράκια. Δεν ξέρεις. Όλα μέσα είναι. Επίσης το ίδιο μπορεί πιθανότατα να συμβεί και με την...τράτα, στην τρίτη κατηγορία. Έγινε ΣΑΡΩΜΑ πράγματι κι αυτό αρέσει σ΄όλους μας. Μιλάμε πάντως για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με ό,τι σημαίνει τούτο σε βάρος φανέλας ( ιδίως... καινούριας ) και απαιτήσεων, που κάνουν δύσκολη την ψαριά αλιευμάτων άλφα... Όσον αφορά την τέταρτη τέλος κατηγορία, που αυτονόητα και κυρίως μας ενδιαφέρει, δεν έχω - όπως όλοι μας - ιδέα του τί πρόκειται να γίνει. Και εξηγούμαι παρακάτω:

α)  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

- Πώωως θα πάω παρακαλώ, στην ΟΔΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ;

- Αααα... εύκολο. Θα τραβήξετε την Σπάχιτς, θα στρίψετε δεξιά την πρώτη που θα βρείτε, την οδό Μπερμπάτοφ,  και στα 30 μέτρα αριστερά σας είναι η Νενέ... Θα την περπατήσετε μέχρι να βρείτε την πλατεία Ροναλντίνιο και απέναντι απ΄το περίπτερο θα δείτε να ξεκινάει η λεωφόρος Ζαπάτα. Θα την πάρετε και στα φανάρια κόβετε δεξιά την Ζόνατας, όλο ευθεία και στο τέταρτο στενό αριστερά σας είναι η Μιραλάς. Έχει κίνηση αυτή... Την προχωράτε λοιπόν προσεκτικά και στα 50 μέτρα θα δείτε αριστερά σας το σινεμά Κάμπελ. Μην μπείτε μέσα... Είναι κλειστό. Αμέσως μετά, υπάρχει μια μεγάλη μουριά και δεξιά της θα βρείτε την οδό Μεξές. Παίρνετε την Μεξές, και το τρίτο δεξιά, όπου υπάρχει κι ένα μεγάλο ξυλουργείο, είναι η Μπαφό... Μπαίνετε μέσα κι ύστερα απο΄κανα 5λεπτο απέναντι απο μια εκκλησία, την Βαγγελίστρα, θα συναντήσετε λοξά δεξιά, την Εμενίκε. Την περπατάτε κι αυτή, μικρή είναι άλλωστε, και στα 30 μόλις μέτρα αριστερά σας πέφτετε στη Ντιοπ που, όταν την πάρετε, θα σας βγάλει από μόνη της στην ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ που ζητάτε...

β)  ΠΩΛΗΣΕΙΣ

- Μια ταβέρνα παρακαλώ, ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, είναι μακρυά;

- Μπα! Το τρίτο στενό όπως κοιτάμε τώρα, αριστερά, είναι η Μασουακού... Στρίβετε παλι αριστερά και μετά απ΄τα δεύτερα φανάρια λοξά δεξιά βρίσκεται η Μποτία. Την παίρνετε κι ύστερα από΄να μεγάλο φούρνο ( με ωραίες τυρόπιτες...) θα κόψετε στην πρώτη αριστερά, την Ρομπέρτο. Λεωφόρος η Ρομπέρτο, με δια-χωριστικό στη μέση... Θα την περπατήσετε κανα τρίλεπτο, να δείτε και μερικά αξιοθέατα εκεί, και στο πρώτο φανάρι δεξιά είναι η Μιλιβόγεβιτς. Αυτή θα την πάρετε ευθεία και το δεύτερο στενό δεξιά σας είναι η Ελαμπντελαουί. Στο τέλος της, θα βρείτε φάτσα και εγκάρσια ένα μικρό δρομάκι, την Ντουρμαζ ή Αχρήστων όπως είναι τώρα το ελληνικό της όνομα, το περπατάτε καμιά 25αριά όλα κι όλα μέτρα δεξιά και πέφτετε πάνω στη είσοδο της ταβέρνας ΜΑΡΟΥΛΙ, που ζητάτε...

3.  ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ

Να μην καθυστερούμε, Ευάγγελε... Η χώρα, θέλω να πιστεύω ότι ΜΠΟΡΕΙ να συνέλθει ΕΓΚΑΙΡΑ. Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι! ΄Εστω και την τελευταία στιγμή. Κι αυτό είναι ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ! Επειδή όμως τυγχάνει, που λέμε, να είμαστε και άρρωστοι με τον ΘΡΥΛΟ, πλιιιζ, φέτος τουλάχιστον κίνησε τα νήματα γρήγορα ΚΑΙ σωστά. Μη μας στερείς το γαυροχαμόγελο μέσα σ΄αυτή την γενικευμένη κατσουφιά, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ... Έχουμε ΚΑΙ έχεις ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ γιαυτό... Τους ξέρουμε και μην τα ξαναλέμε τώρα. Έτερον εκάτερον, πρόεδρε... Όσο για την πολυαναμενόμενη συνέντευξή σου, κοίτα - σίγουρα θα το ξέρεις, αλλά δεν πειράζει μια...επανάληψη - να την κάνεις, ειδικά τώρα, στο σωστό τάϊμινγκ...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άργησα, λόγω άγνοιας, αλλά σου εύχομαι τώρα: χρόνια πολλά, Απόστολε. Να είσαι υγιής, να μας μεταφέρεις εικόνες του παρελθόντος. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πολύ όταν μας μεταφέρεις εικόνες που δεν έχω ζήσει. Από παίχτες, από οπαδούς, από εφημερίδες, από το κλίμα της εποχής κ.α.

Εικόνα apostolos gaganis

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΝΙ ΜΟΥ! ΝΑ΄ΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...

Εικόνα Chief Bromden

Χρόνια πολλά Κ. Απόστολε έστω και καθυστερημένα!
Να είστε πάντα καλά!
Ραντεβού για γνήσιο Βραζιλιάνικο καφέ στην πλατεία Ροναλντίνιο...

Εικόνα apostolos gaganis

Αύριο κατά τις 11 το πρωϊ για τον καφέ, γιατί έχω να περάσω πριν απ΄την τράπεζα, ξέρεις, εκεί...γωνία Κάμπελ και Μιραλάς, να πάρω το 50άρι μου ( ρε, πολύ ΄΄γλήγορα΄΄ τους τελειώσανε τα 20άρικα...).

Εικόνα μαουνιέρης

χρόνια πολλά, Απόστολε! (Τρέχω...)

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΑΡΕ...

Εικόνα KCS

Χρόνια πολλά με υγεία κύριε Απόστολε! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και πάντα κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΕΪΣΙΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΕ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

η αλήθεια είναι ότι δεν μου είναι οικείο το εορτολόγιο και το εθιμοτυπικό της Ορθοδοξίας, οπότε η παράλειψή μου να ευχηθώ ἐπί τῇ ὀνομαστικῇ ἑορτῇ ελπίζω να θεωρείται συγχωρεμένη.

Απόστολε, εύχομαι υγεία, δημιουργικότητα και πολλές αληθινές και ουσιαστικές χαρές!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΛΦΕ!

Εικόνα Ψηλός

Χρόνια πολλά, Απόστολε, υγείες και χαρές, να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς και φυσικά το Θρύλο μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΨΗΛΕ! ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...

Εικόνα nissios

Απόστολε, πολύχρονος. Προσπάθησα και τηλεφωνικώς αλλά δεν μου έκατσε. Να 'σαι πάντα καλά, και με την ευκαιρία θα σου πω τα δύο κυριότερα χαρακτηριστικά σου που θαυμάζω:
α) έχεις ένα μυαλό που δεν θέλει και δεν μπορεί να σταματήσει να μαθαίνει (εδώ κολλάει άνω τελεία, αλλά άντε να τη βρώ)
β) κρατάς μέσα σου ολοζώντανο το παιδί.

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

Εικόνα Spiros Legend

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!Αγαπητέ σύγγαυρε και φίλε,εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να μας φωτίζεις με τις γνώσεις,τις θύμησες και τις αναλύσεις σου!Προσωπικά,θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η οπτική σου για τις δραματικές στιγμές που περνάει η Χώρα,με δεδομένο ό,τι οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε ζήσει τόσο δύσκολες πολιτικές,κοινωνικές,οικονομικές καταστάσεις και σίγουρα πολλοί είναι μπερδεμένοι,ακόμα και αν έχουν κάποια άποψη-τοποθέτηση...Σέβομαι όμως την επιλογή σου να μην τοποθετηθείς και ελπίζω ό,τι κάτι...έπιασα από το Επιμύθιόν σου.Αυτήν τη απορία ό,τι πέφτουμε σε όλες τις μυστήριες υποθέσεις προπονητών και παικτών την έχω και εγώ,voodoo μας έχουν κάνει ή πάμε γυρεύοντας?Υ.Γ.Έχω πολιτική πρόταση για να βγει η Χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο!VAGGELIS MARINAKIS FOR PRIME MINISTER AND MINISTER OF ECONOMICS!!!Τελείως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,ξέρετε κάποιον καλύτερο στην διαχείριση των οικονομικών,στην δημιουργία επενδύσεων και υπεραξιών-κερδών,παράλληλα με την επίτευξη των υποσχόμενων στόχων?Με διεθνές κύρος,εμβέλεια και ακτινοβολία,διαπραγματευτική ικανότητα και που να νοιάζεται και να κάνει πράξεις για τον τόπο του,με την στενή του Πειραιά ή την ευρεία της Ελλάδας έννοια?!Πλάκα-πλάκα από ΟΛΟΥΣ όσους έχουν περάσει,τον έχω για πολύ ικανότερο τον Ευάγγελο...

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΟΣΠΥΡΕ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΠ΄ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ... ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ!

Εικόνα KYTHNOS 7

Πόσο ωραία ανάρτηση κάνατε στο fb για τις μη πολιτικές θέσεις, αλλά Ολυμπιακες θέσεις του RATM. Μπράβο ρε μάγκες... (το γράφω εδώ γιατί δεν έχω fb)...

Αποστόλη χρόνια πολλά από όλο το νησί!!!!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

παίζει οι δύο μας, να έχουμε απομείνει οι μόνοι επί της γης δίχως να διαθέτουμε fb.

Υ.Γ. βάστα γερά, δε θα ...ενδώσουμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΘΝΙΕ ΛΕΒΕΝΤΗ!

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγω δεν ειχα, αλλα εφτιαξα. Τι να γινει. Αντε κανε ενα λογαριασμο να τα λεμε κι απο εκει.

Εικόνα vagio

Μια ψυχη καποτε ειχε πει εδω μεσα πως το φουμπου ειναι για τις ξεκωλιαρες και τους πουστηδες..

Εικόνα savvas gridlock

Αυτο ηταν υπουλο χτυπημα κατω απο τη ζωνη, με σεντερχαφισια μπουκα απο τον αξονα.

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι είχες πει Σάββα?!Ωραίος,δεν έχεις καθόλου άδικο,όχι για το ίδιο το μέσο,αλλά για το πως το χρησιμοποιεί το κάθε ζωντόβολο...Εγώ,πάντως,παρότι δεν το γουστάρω,εδώ και 2-3 μήνες ανακάλυψα το προφίλ του R.A.T.M. στο facebook,και κόλλησα!Δεν σχολιάζω εκεί,αλλά είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο,με συνεχή ενημέρωση για πολλά και διάφορα...Αυτό μάλιστα!

Εικόνα KYTHNOS 7

Φίλε Σάββα δε θέλω να φτιάξω προς το παρόν...
Για να μη δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση έχετε το mail μου , έτσι ώστε να μη νομίζετε ότι είναι απρόσωπος ο λογαριασμός!!!

Εικόνα savvas gridlock

Εννοειται καμια παρεξηγηση.

Εικόνα john

Που λες Αποστόλαρε ανοιγω σημερα το ΦΩΣ,ξεφυλλίζω τις σελίδες και διαβάζω την στήλη ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ που απαριθμει γεγονότα οχι μονο αθηλτικα αλλα και κοινωνικοπολιτικά απο το Μεσαίωνα εως σήμερα.Και απο κάτω το μάτι μου πέφτει στο εορτολόγιο.Και τι να δω??Σήμερα γιορτάζει ο Απόστολος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑΝΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

Εικόνα vagio

Γεια σου Αποστολε γιγαντα, εμψυχωτη αλλα και απορροφητη κραδασμων στα δυσκολα (ξερεις εσυ..)!

Κλασικη αργοπορια στα μεταγραφικα, σημα κακατεθεν του Θρυλου. Μονο μια φορα ειχαμε κανει τις μεταγραφες μας νωρις, επι Σολιντ, μια χρονια που δεν απεφερε δα και τρομερες επιτυχιες.
Στα ελαφρυντικα η ασαφεια που καλλιεργειται/υπαρχει σχετικα με την παραμονη μας στο γιουρο.
Επισης το γεγονος πως τυχαινει σχεδον διαχρονικα, οι δικοι μας στοχοι να ειναι κατατι πιο περιζητητοι απο αυτους των αυτοαποκαλουμενων αντιπαλων μας, συνεπως πιο μπελαλιδικες.
Αν ειχες στοχο πχ εναν αμυντικο που δεν ειχε απο αλλου προτασεις (αν και απο τους καλυτερους της πριμερα λεει, παλι κοτσο τους πιανει ο απλοχερης), φανταζομαι θα τον ειχες κλεισει.

Ειμαι σιγουρος πως θα κανουμε δυνατες μεταγραφες. Και ουσιας. Αρκει να μην τρελαινομαστε και να μη διαβαζουμε πολλα αθλητικα αυτη την περιοδο.
Τα σεβη μου!

Εικόνα john

Οχι απλά δεν απεφερε τρομερες επιτυχιες η χρονια Σολιντ το 2006-2007,αλλά ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτυχημένη.Απέτυχε ο μεταγραφικος σχεδιασμός(Μπορχα,Ουαντου,Νε,Μπουτινα),αποτυχαμε στο τσ.λ. κανοντας μια απο τις χειροτερες χρονιές μας με 2 μονο βαθμούς,και στην Ελλάδα αγκομαχουσαμε στηριζομενοι αποκλειστικα στις εκλάμψεις Ριβαλντο,Καστίγιο.Πηραμε το νταμπλ ελλείψη αλλου σοβαρου διεκδικητή και αποκλειστήκαμε στο κύπελλο απο ομάδα β εθνικής.Τα λεω αυτα για να δείξω οτι το να παρεις παικτες νωρις δεν συνιστα αυτοματα μεταγραφικη επιτυχία.Το θέμα είναι να βγουν καλοί οι παικτες οποιαδηποτε στιγμη και να τους αποκτήσεις.Ο Λουα λουα π.χ ηρθε τελη Αυγουστου και αμέσως έκανε τη διαφορά

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι Γιάννο... Ασφαλώς και δεν έχει πάντα -τόσο απόλυτη- σημασία το να σηκωθείς νωρίς για να ψωνίσεις στη ΄΄λαϊκή΄΄, όσο το -τί- θα πάρεις από΄κει, κάτι που εξαρτάται βέβαια ( τις περισσότερες τουλάχιστον φορές ) απ΄το -πόσα- μπορείς να διαθέσεις...

Υ.Γ. Αλλά κι από -ποιόν- αγοράζεις...

Εικόνα apostolos gaganis

Kαι τα δικά μου σέβη V(άγιε)...

Εικόνα vagio

Συμπαθα με Αποστολε, ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τις γιορτες. Χρονια σου πολλα κι απο μενα. Υγεια και χαρα σου ευχομαι, με εκτιμηση σαν να σε ξερω χρονια.

Εικόνα apostolos gaganis

Κακώς... Να κάτσεις να γράψεις 100 φορές ΄΄δεν θα ξαναξεχάσω ποτέ ότι στις 30 Ιουνίου γιορτάζουν οι Απόστολοι΄΄... ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΑΥΡΕ!

Εικόνα koropi48

Καλημέρα κύριε απόστολε, καλημέρα στους συντρόφους απανταχού.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλημέρα αδελφέ! Κρατάμε γερά...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αν και είμαι έντονα πολιτικοποιημένος και εκλογικά εδ΄ς και 25 έτη σταθερά στα όρια του εμμονικού κομματικοποιημένος (η διευκρίνιση αφορά στο ότι δεν είμαι, ούτε υπήρξα εγγεγραμμένος σε κανένα κόμμα, όμως ψηφίζω σταθερά το αυτό κόμμα) και παρότι έχω και γνώμη και θέση, δε θα κάνω καμία πολιτική νύξη σχετικά με τα τεκτενόμενα σε έναν οπαδικό ιστότοπο, άρα θα παρακάμψω τον σχολιασμό της πολιτικοκοινωνικής επικαιρότητας και θα σταθώ στα της ποδοσφαιρικής:

μα καλά να στχτιρίζουμε ολημερίς τους «αντικειμενικούς» γα τη στάση τους σε ό,τι αφορά τα του Ολυμπιακού, αλλά να αυτο-troll-αριζόμαστε με τα δικά μας, έστω και κατ' όνομα ερυθρόλευκα μέσα και να βλέπω σε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ότι ο Ολυμπιακός προτίθεται να «κλέψει» κάποιον Ανδριόπουλο της Κέρκυρας μέσα από γαμψά νύχια του δικέφαλου κοτόπουλου;!

εάν ισχύει το δημοσίευμα, πότε επιτέλους θα εγκαταλείψουμε την πρακτική να μαζεύουμε τον κάθε 25χρονο Έλληνα «ταλαντούχο με προοπτικές» απλά για να μην τον πάρουν οι ...απέναντι;
μπαίνουμε σε σύγκριση και πλειοδοσία με τους ανύπαρκτους άφραγκους;
γιατί;
τους ίδιους στόχους και το ίδιο επίπεδο έχουμε;

αυτά τα ολίγα αν και δε συνηθίζω να σχολιαζω μετεγγραφικά έως ότου τελεσιδικήσουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ και στα δύο. Κι εγώ δεν πρόκειται να κάνω κανένα πολιτικό σχόλιο σ΄αυτή την ιστοσελίδα. Έχω παγιωμένη άποψη και πολλά επιχειρήματα, αλλά δεν έχουν θέση εδώ. Για το θέμα Ανδρεόπουλου, αν αληθεύουν όσα γράφουν για την υπόθεση τα φύλλα, βάζω αρνητικό πρόσημο στη διοίκησή μας. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από τέτοια ΄΄παιχνίδια΄΄... Τον παίχτη, αν ήτανε παιχτρόνι, θα τον είχε καπαρώσει πιο μπροστά ο Ολυμπακός στο άψε-σβύσε. Τούτος, δεν επρόκειτο να δει πρώτη ομάδα, στον αιώνα τον άπαντα. Ή μόνιμος παγκίτης ( το πολύ ) ή δανεικός, λοιπόν. Οπότε; ΑΝ αληθεύουν φυσικά τα γραφέντα στον Τύπο...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Υ.Γ. σπεύδω να παρακολουθήσω Τσουκαλά και Βαρδαλάκη!

Εικόνα KYTHNOS 7

Μιας και η φωτογραφία...
Βλέπει κανείς το γαμησι που ρίχνει η Κωνσταντοπουλου στο δελτίο ειδήσεων του σκάει και στην Κοσιωνη???

Τι για τα χρέη του λαθρεμπορα τους λέει, τι για τον τρόπο που παρουσιάζουν τις ειδήσεις, τι για την προπαγάνδα τους....

Μιλάμε τους πηδαει μέσα στο κωλοκαναλο τους....

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, όχι και κωλοκάναλο... Είπαμε, να συγκρατιόμαστε και λίγο παιδί μου Κύθνιε... Τηλεοπτικός πρωκτοδίαυλος, μάλιστα...

Εικόνα mikele7

χα,χα,χα,αχ,να εισαι καλα αποστολε ξεκαρδιστικα!φοβερη εμπνευση, η ονοματοδοσια
των δρομων.Νομιζω οτι η εισαγωγη θα επρεπε να ηταν το κυριο πιατο,προσπερασες
πολυ γρηγορα την πρωτογνωρη πολιτικο-οικονομικη επικαιροτητα.βλεπω με αγωνια,
οτι στο αριστερο-ψεκασμενο-λαικιστικο ζευγος σιριζανελ,μπαινει και το ναζι,
εκρηκτικο τριο,δεν νομιζεις?εδω να ευχηθω,ο θεος να σωσει τη χωρα.εγω ετουτες
τις δυσκολες ωρες, θεωρω υποχρεωση μου να εκφραστω:ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και το
ΕΥΡΩ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ:UEFA,CH.L.KAI EUROLING.

Υ.Γ.Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ σαν πανεξυπνος μπισνεσμεν,περιμενει το φοβερο ενδεχομενο,GREXIT,
που θα σημανει οτι παμε σε ενα κοντονιστικο ερασιτεχνικο πρωταθλημα,εκτος ευρωπης,
απο οπου,οι καλοι ξενοι παιχτες θα αποχωρισουν.

Εικόνα mikele7

αποστολε,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ειναι σιγουρο,οτι οσοι ασχολουμαστε με το
ΡΑΤΜ,ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΜΕΡΕΣ! δεν περασαν λιγες ωρες,απο την ανω πολιτικη
μου εκφραση και ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ πηρε θεση για το δημοψιφισμα:
http://www.gavros.gr/content/football/101682-laquo-adiapragmateyto-kekth...

Εικόνα apostolos gaganis

Κάθε άποψη σεβαστή Μικέλε. Είπα ότι δεν θα πολιτικολογήσω εδώ. Τώρα, σ΄αυτά που έγραψες, κουνάω κάπως το κεφάλι μου, αλλά δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να με δει πώς...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

και όταν ήταν ερασιτεχνικό το Πρωτάθλημα, πάλι τους γλεντούσαμε!

ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ !!!

Εικόνα Romain

Για τη χώρα δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάτι το θετικό. Αντίθετα και μια λύση του τωρινου αδιεξοδου βλέπω να οδηγεί σε μελλοντικά τέτοια.

Για τον Θρύλο όμως δεν είναι το ίδιο αν και είναι ταυτισμενος με την Ελλάδα.
Προπονητής υπάρχει και δεν μπορεί να χάσει την αποζημίωση του, 3 εκ. Ευρώ, για να μας έρθει δέκα μέρες νωρίτερα. Είναι και θέμα της πρώην ομάδας του που και αυτή θα χρειαστεί προπονητή σύντομα. Εκτός και αν άλλαξε γνώμη ο πρόεδρος της Σπορτιγκ και δεν θέλει τον Ζεσους, κάτι που δεν γίνεται αφού θα έχουν δεσμευτει.

Για παίκτες, βλέπω να φεύγουν τώρα ή προς το τέλος τουλάχιστον δύο δικοί μας. Μεταξύ των ακολουθων επτά: Μιλο, Ντουρμαζ, Μποτια, Κασαμι, Ρομπέρτο, Ομαρ, Μαζουακου.

Ελπίζω να έρθουν δυνατοί και σε καλή ηλικία παίκτες που θα προσφέρουν και όχι μόνο για το όνομα και τα ένσημα. Γιαυτό και αργεί λίγο το πράγμα μέχρι να έρθει και ο Σιλβα. Που για μένα μου προκαλεί μια αισιοδοξία και πιστεύω ότι θα μας βγει. Τώρα έχει και η διοίκηση αλλά και ο κόσμος περισσότερη εμπειρία σε τέτοια θέματα. Θα ήταν πολύ δύσκολο για τον νέο προπονητή να επιβληθεί στα αποδυτήρια όταν ερχομενος ευρησκε έτοιμη την ομάδα.

Άσε που βλέπω και παίκτες που έχουν κλείσει από τη Souperleague να παίρνουν ευκαιρίες από φέτος. Είναι και το στυλ του νέου προπονητή να δοκιμάζει νέα παιδιά.

Κύριο ανταγωνιστή βλέπω φέτος τους Μπουρπους, ειδικά αν τα καταφέρουν να μείνουν εκτός Γιουροπα. Γιατί για Champion's League είναι σίγουρο ότι θα το αφήσουν να περάσει αρχίζοντας και από τη θέση που είναι στην UEFA. 122 αν δεν κάνω λάθος.
Το τελευταίο που αφορά τις "Δικες" έχει γίνει ήδη φανερό ποιοι το έχουν στήσει, ποιους ρουφιανους έχουν χρησιμοποιήσει και τι ρουφιανιες έχουν γίνει.

Επειδή το έβλεπα από την αρχή έτσι το θέμα, ειμουν σίγουρος για τον Πρόεδρο και τις στημενες παγίδες που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει από τους "εξυγειαντες" του χώρου. Τους καταδικασμένους λαθρέμπορες και αυτούς που έχουν κλέψει τον εμπορικό στόλο της Ρουμανίας.

Εύχομαι καλά ξεμπερδεματα με τους "φίλους" μας τους Ευρωπαίους,
Καλή κλήρωση στο τσουλου για τον Θρύλο μας.
Και να μας βγουν οι νέες μεταγραφές.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλά λες... Τον ξέχασα τον Κασάμι στους πιθανούς για πώληση. Δυνατός παίχτης πάντως. Και έξω απ΄τα γήπεδα...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Εικόνα Romain

Καλά δεν συγκρίνεται. Πολύ πιο δυνατός... έξω.

Εικόνα Red Dragon

Καλησπερα Αποστολε.
Για να πω και εγω την αποψη μου προσωπικα δεν περιμενω αυτη την βδομαδα καμια ανακοινωση περαν καποιου που εχει ηδη κλεισει οπως ο Μαρτινες,ο Λορια κλπ αντε και του προπονητη αν επιτελους βρεθει λυση με τον ψυχακια προεδρο της Σπορτινγκ.
Οσον αφορα τις πωλησεις οπως ειναι τα πραγματα στην χωρα θα πουλουσα και Μιλιβογιεβιτς τον οποιο θα ηθελα του χρονου στο ροστερ και τον Ντουρμαζ ή τον Μποτια ειδικα αν μιλαμε για ενα ποσο πανω απο 8 εκ ευρω ενω δεν θα με χαλουσε και ανταλλαγματα οπως ο Εμενικε.

Ειμαι σιγουρος οτι ο Σιλβα ηδη εχει κανει καποια προεργασια,ηδη γνωριζει ποιους παιχτες θα παρει μαζι του στην προετοιμασια και ηδη εχουμε μιλησει με υποψηφιους μεταγραφικους στοχους και απλα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με την χωρα μας αυτες τις μερες και μετα θα παρουν ολα τον δρομο τους.Αλλωστε και να θελαμε να ενεργοποιησουμε καποια συμφωνια τωρα αντε να πεισεις καποιο μεγαλο παιχτη με την κατασταση που επικρατει.Συνειδητα λοιπον οι περισσοτερες ομαδες κανουν υπομονη τουλαχιστον μεχρι την αλλη Δευτερα κατι που θεωρω φυσιολογικο.

Ελπιζω να μας φωτισει ο Θεος και η χωρα να συνελθει εγκαιρα.Για τον Θρυλο δεν ανησυχω.

Υστ.Ευτυχως που υπαρχουν τυπακια-υπαλληλακια σαν τον Γεωργεα και γελαμε οπου ξεφτιλιζονται ξανα και ξανα με τον χειροτερο τροπο.Μια αναγνωση του αποψινου αρθρου του Μανωλαρου και θα καταλαβει κανεις.

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄Ελπίζω να μας φωτίσει ο Θεός και η χώρα να συνέλθει έγκαιρα΄΄.

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

Για το ικτερικό ρεντίκολο που γράφεις στο υστερόγραφό σου, σημειώνω σήμερα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ της ΨΩΡΑΣ γύρω απ΄το θέμα. Γιατί άραγε; Να΄χει μήπως σχέση με το ΄΄πρόεδρος Μελισσανίδης΄΄ που ανέφερε τρις ο κρετίνος; Όσο για το πούστικο τιτλάκι στα υπόγεια της ΄΄σοβαρής΄΄ του Βορρά, απλώς το ξεπερνάω μ΄ένα υπομειδίαμα... Έχουν περάσει, βλέπεις, πολλά χρόνια από τότε που ασχολιόμουνα με την παρηγορητική θεραπεία των ανίατα πασχόντων...

Εικόνα RED HELL

Ειναι λογικο με τετοια κατασταση να υπαρχει στασιμοτητα(λες και τις αλλες φορες ημαστε σβελτοι θα μου πεις αλλα τεσπα).Πολυ δυσκολα τα πραματα γενικοτερα αλλα πιστευω οτι εστω και την υστατη στιγμη θα τα καταφερουμε και εννοειται ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.
ΥΓ.Προσοχη ακολουθει πολιτικο σχολιο.Η καθε παραταξη λεει τα δικα της και δεν ξερεις ποιον να πρωτοπιστεψεις γαμω την κοινωνια μου.Μηπως τελικα μας δουλευουν ολοι μαζι?
ΥΓ1.Φουλη ο Τζολε σου δημιουργησε πολλους εφιαλτες.