ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΟΚ: ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...



Αύριο παίζω με την Άρσεναλ στο Emirates και την Κυριακή με τον Πάοκ στην Τούμπα. Δύσκολοι αγώνες και οι δύο. Με ιδιαιτερότητες. Και σημαντικά τεστ αξιολόγησης της δυναμικότητας, της ισχύος της ομάδας μου. Ευκαιρία λοιπόν να διατυπώσω μερικές σκέψεις. Με ειλικρίνεια και ρεαλισμό, όπως πάντα πιστεύω και ΠΡΕΠΕΙ άλλωστε. Ξεκινάω απ΄τον πρώτο χρονολογικά αγώνα, αυτόν με την Άρσεναλ.

Τον θεωρώ ως τον δυσκολότερο από τους δύο. Κατά τη γνώμη μου, η επίτευξη ισοπαλίας θα ισοδυναμεί με άθλο. Το λογικότερο και αναμενόμενο αποτέλεσμα, είναι η ήττα μας. Το σκορ δεν μπορώ να το προβλέψω, ευχόμενος απλά να μην πάρει διαστάσεις. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, παίζει στη έδρα της ( και μάλιστα στο νησί ) κι έχει απόλυτη ανάγκη τους πρώτους της βαθμούς. Κι εμείς φυσικά, αλλά... Η αναποδιά, βλέπετε, που προέκυψε από την νίκη των Κροατών σε βάρος τους, ήταν διπλή. Και τους 3 βαθμούς τους πήρε η άμεση ανταγωνίστριά μας για έξοδο στην Ευρώπη και κατέστησε συγχρόνως την νίκη για τους Λονδρέζους αύριο, υπερ-απαραίτητη. Και τα δυο, δυσάρεστα για την ομάδα μου. Νίκη του Ολυμπιακού, δεν την βλέπω με τίποτα. Όσο κι αν στο ποδόσφαιρο, το τίποτα δεν είναι ποτέ σχεδόν απόλυτο... Από τις ελλείψεις μας πάλι σε παίχτες, θεωρώ πρώτιστα εκείνες των Τσόρι και Ντα Κόστα ως σημαντικότερες συγκριτικά με αυτές των Μίλι και Ντουρμάζ. Περιμένω στήσιμο ομάδας με σαφή αμυντική διάταξη και προσανατολισμό, πίεση μεγάλη και συνεχή από την Άρσεναλ και επιχείρηση κόντρα επιθέσεων εκ μέρους μας για δυνητικό ΄΄κλέψιμο΄΄ αποτελέσματος. Αναμένω, από την άμυνα ιδιαίτερα, αμείωτη προσοχή και αποφυγή λαθών. Έχω βαρεθεί τα φτηνά εκτός έδρας γκολ εναντίον μας και ταράζομαι στην σκέψη του αρνητικού για΄μας μομέντουμ μετά το πρώτο τους τέρμα, διατηρώντας πικρή, δυστυχώς, πείρα από το παρελθόν. Με ανησυχεί γενικότερα η φετινή αμυντική μας επάρκεια και ΕΙΔΙΚΑ σ΄ένα παιχνίδι τέτοιο, όπως το αυριανό. Σε περίπτωση ήττας πάντως και βέβαια δεν θα τα βάψω μαύρα. Εκτός αν είναι άδικη ή βαριά. Θα...το ξεπεράσω όμως. Δεν γίνεται κι αλλιώς, αφού έρχεται στη συνέχεια καπάκι το επόμενο - σπουδαίο -  ματς με τον Πάοκ.

Τούτο το παιχνίδι, το θέλω περισσότερο από άλλες φορές... Γιαυτό και η κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης, με τον διάσημο πίνακα ΄΄Μάθημα ανατομίας του Δρ. Βαν Μάριν΄΄, ζωγραφισμένο το 1632 από άγνωστο καλλιτέχνη. Τί να βάλω΄δω μέσα δηλαδή; Τον δικέφαλο; Σημειώνω, ώστε να ολοκληρωθεί η εν λόγω...εικαστική παρένθεση μιας και ξέρω πως είσαστε όλοι...εραστές των καλών τεχνών, ότι πρόσφατα ανευρέθη ευτελές αντίγραφο του προηγούμενου αριστουργήματος υπό τον τίτλο ΄΄Μάθημα ανατομίας του Δρ. Τουλπ΄΄, φιλοτεχνημένο ( εεεε, τρόπος του λέγειν ) από κάποιον άσημο Ολανδό ζωγραφίσκο ονόματι Ρέμπραντ, το οποίο και σας παραθέτω προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τις...χαώδεις καλλιτεχνικές του διαφορές από το πρωτότυπο.

Αρκετά όμως με τα...φλωρίστικα, καθώς μόρτες λιμανίσιοι του λόγου μας, και πάμε στα σοβαρά.

Τον αγώνα λοιπόν με τον Πάοκ την Κυριακή, τον περιμένω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ δύσκολο. Δεν λέω κάτι καινούριο. Οι λόγοι, πολλοί. Η παράδοση πρώτα-πρώτα, το πάγιο εξαιρετικά...φιλόξενο για μας περιβάλλον, ο αέρας που απέκτησαν μετά το 2 - 1 εκτός με τον Ατρόμητο, ο τρόπος που επιτεύχθηκε, το γκολ του εθνικού τους ήρωα και το συνακόλουθο ντοπάρισμα των υπολοίπων παιχτών απ΄την παρουσία του Βούλγαρου στην ενδεκάδα για τη συνέχεια, οι κυριότεροι. Βάλτε και το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού σε νίκη τους οι πέντε γίνονται δύο, φτάνουν οι παράμετροι... Κατ΄εμέ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Είναι ένας αγώνας κομβικός, για να μετρήσουμε ΄΄πόσα απίδια πιάνει ο σάκος΄΄  του φετινού Ολυμπιακού. Παιχτών και προπονητή. Η έκβασή του, περιττό να τονίσω πως θα΄χει ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ επιπτώσεις και σε περίπτωση νίκης μας ο αρνητικός αντίκτυπος μεταξύ των κύριων ανταγωνιστών μας για τον τίτλο, θα΄ναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ. Οι πέντε θα γίνουν οκτώ, ο άλλος αγωνίζεται στα Πηγάδια, ενώ και η ικτερικιά παίζει με Ατρόμητο, του οποίου ο κώλος διεστάλη βιαίως την περασμένη Κυριακή και εισέτι αλγεί...

Τί ζητάω απ΄την ομάδα μου; Θέλω να δω κυρίως, Τ Σ Α Μ Π Ο Υ Κ Α.  Οι τεχνικές ανωτερότητες, τα συστήματα, τα μπάτζετ και τα ΄ρεστα, πάνε κατά κανόνα περίπατο στα ντέρμπι και τούτο θα΄ναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, με κορυφαίο - ως αναμένεται - ρυθμιστικό παράγοντα για την έκβασή του, ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ. Αν εκεί πάμε όπως θέλουμε ΟΛΟΙ οι γαύροι, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. ΚΑΝΕΝΑ. Γιααα να δούμε επομένως. Είμαι αισιόδοξος και, παρά την συνήθη κόλαση, θεωρώ ότι η ομάδα μας ΟΦΕΙΛΕΙ μια καραμελίτσα σαν την από κάτω στον μαυρόασπρο αντίπαλό της. Δεν μου φτάνουνε ΜΟΝΟ οι τίτλοι. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ. Και τώρα τελευταία...

Υ. Γ.  Για όσους μπορούν να διακρίνουν τα νούμερα στο μέτρο, είναι σε ίντσες...

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.... ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... ΕΧΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΥΟ ΚΟΛΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΤΟΥΣΑΡΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ...ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΜΕ ΄΄ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ΄΄....

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕ...ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕΕΕΕΕ.....

Εικόνα RED HELL

Δεν μπορω να πιστεψω αυτο που εγινε σημερα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
...ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩ

Εικόνα apostolos gaganis

Προηγούμαστε, ισοφαρίζουνε... Ξαναπροηγούμαστε, ξαναϊσοφαρίζουνε... ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ... Μεσ΄το νησί... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...

Εικόνα el trick

Απλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Ελτρίκειε! Θ-Ρ-Υ-Λ-Α-ΡΑΑΑΑΑΑΑ...

Εικόνα REDNYC

APOSTOLE, AYTH H OMADA PETAEI TRIARES OPOU KAI NA PAEI! NOMIZW OTI H OMADA DIANYEI THN KALYTERH PERIODO THS NEOTERHS ISTORIAS THS! THRYLARA MOU ME TRELANES GIA AKOMA MIA FORA!

EMEIS TRIARA STHN ARSENAL EKTOS EDRAS KAI O POA APOKLEISMO APO THN KAMPALA! APISTEUTH KAVLA!

SAS GAMAEI O VAGELAS MOUNIA! SAS GAMAEI O SILVA! SAS GAMAEI O FORTOUNHS! SAS GAMAEI O APOSTOLOS! (KALO? :-)

Εικόνα apostolos gaganis

!!!!!....

Υ.Γ. Ρετουσάρισα το πρώτο κολάζ... Ξεκινάω να φτιάξω τ΄άλλα δύο... Τυράκι τυλιγμένο σε ζαμπονάκι και κόκκινο κρασάκι...

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕ...

Εικόνα CVRED

Θεωρώ οτι ο Σίλβα θα πιάσει κορόιδο τον Βενγκέρ (ο οποίος είναι manager και όχι προπονητής) και θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Μπορεί η Άρσεναλ να έχει παικταράδες, αλλα δεν έχει συμπαγή ομάδα, ενώ απο κινήσεις, αλληλοκαλύψεις και τακτική είναι 0. Με σωστή διαχείρηση του αγώνα και σοβαρότητα, θεωρώ πως μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε, αδελφέ. ΄΄Με σωστή διαχείριση του αγώνα και σοβαρότητα΄΄... ΣΩΣΤΟ. Να τα΄δω λοιπόν. Σε καλό αποτέλεσμα άλλωστε, όλοι μαζί θα τα πιούμε το βράδυ...

Εικόνα red7neck

Το αυριανό παιχνίδι δυστυχώς δεν το χουμε! Είμαστε κατώτεροι από την Άρσεναλ και ας ελπίσουμε σε μία καλή εμφάνιση μήπως και τσιμπήσουμε κανένα βαθμό. Πάντα τέτοια λέω για να έρθει το αντίθετο για το γούρι!

Εμένα το μυαλό μου είναι στην Κυριακή! Εκεί θα φανούν τα καρύδια της ομάδος! Μέσα σε αυτό το κοτέτσι! Ένα διπλό περήφανο, μάγκικο και παντελονάτο όπως αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού και της ερυθρόλευκης ριγωτής φανέλας!

Καλή επιτυχία για αύριο και το μυαλό (το δικό μου τουλάχιστον) στην Τούμπα!

Εικόνα apostolos gaganis

Πες ότι στην τελευταία σου πρόταση, πατάγαμε - αόρατος εγώ - μαζί τα πλήκτρα σου...

Εικόνα RED HELL

Καλησπερα μαγκες.Συμφωνω σε ολα με το αρθρο.Αυτο που φοβαμαι για αυριο(οπως και με τον παιχνιδι με τη Ντιναμο εκτος)ειναι οτι μπορει να παιζουμε για 80 λεπτα καλα(που λεει ο λογος)και απο κει και μετα να φαμε 2-3 γκολ.Το ματς ειναι απιστευτα δυσκολο και πανω απο ολα θελει συγκεντρωση και αρχιδια.Αν μπουμε μεσα ψαρωμενοι και δεδομενου οτι οι αγγλικες ομαδες ξεκινανε πολυ δυναμικα τον αγωνα καλυτερα να τους δωσουμε το ματς στα χαρτια.Παιζουμε με μια μεγαλη ομαδα αναμφισβητητα και για αυτο δεν με νοιαζει τοσο το αποτελεσμα.Αν δω εναν Ολυμπιακο ψυχωμενο με παικτες καμικαζι θα ειμαι ευχαριστημενος ακομα και αν χασουμε.Θα πικραθω βεβαια αλλα αλιμονο αν κραξουμε την ομαδα γιατι δεν πηρε αποτελεσμα στο Εμιρειτς.Αλλωστε η ομαδα θα κριθει σοβαρα στα 2 ματς με την Ντιναμο.Εκει πρεπει να τα δωσουμε ολα.
Παμε τωρα και στους κομπλεξικους του Βορρα.Η ψυχολογια τους ειναι στα υψη μετα τις 2 ανατροπες και θα ειναι ακομη καλυτερα σε ενδεχομενο καλο αποτελεσμα με Ντορτμουντ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ.Εδω και πολυ καιρο διατεινονται οτι το μεταξυ μας ειναι ο πιο ευκολος ασσος.Για αυτο το λογο θελω οσο τιποτα να τους γαμησουμε εκει μεσα.Δεν γινεται οι ΑΕΛ+1 να μιλανε ετσι σε αυτον που τους γαμαει 90 χρονια και που θα συνεχισει να τους γαμαει.Εδω ειναι που θελω τους δικους μας να μπουν μεσα και να τους γαμησουν τη μανα.Αν μπουμε μεσα και κανουμε το παιχνιδι μας αυτοι θα τα παιξουν και θα κλειστουν πισω.Αν τους αφησουμε να παρουν τα ηνια τοτε θα χαθουμε μεσα στο χαμο της εξεδρας.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Έξοχο σχόλιο. Και όχι γιατί έτσι αισθάνομαι κι εγώ. Αλλά γιατί είναι πολύ καλά γραμμένο, με ορθόδοξη...γαυρολογική. Κατά την άποψή μου. Που την ξαναθυμίζω: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ...ΠΡΕΣΒΥΣ. ΑΥΤΟ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ( ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ή ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΦΕΙ...ΚΑΡΑΠΑΠΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πάλι Απόστολε, σε αντίθεση με όσα λέγαμε πριν το ματς με την Μπάγερν, όπου ήμουν σίγουρος ότι δεν έχουμε καμία τύχη, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα αύριο. Φυσικά η Άρσεναλ έχει πολλές κλάσεις ανώτερους παίκτες από τους δικούς μας, αλλά επιμένει να αναπτύσσεται με έναν τρόπο που είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος. Όταν έχεις άξονα χαφ με Αρτέτα-Καθόρλα-Ράμσει και τους βάζεις να περιμένουν τις προωθήσεις των ακραίων, Μονρεάλ ή του εξτρέμ Γουόλκοτ για να κάνεις παιχνίδι, έχεις πρόβλημα. Αν κλειστουμε και φρακαρουμε τα άκρα τους, θα βραχυκυκλώσουν. Δεν έχουν συνηθίσει να βρισκουν λύσεις απο τον αξονα τους. Ετσι τους κερδισε ευκολα στην πρεμιερα εκει μεσα η Γουεστ Χαμ, ετσι τους κερδισε και η Ντιναμο Ζαγκρεμπ. Στην κοντρα, με παικτες που φαινεται οτι βολευονται σε αυτο το στιλ παιχνιδιου, οπως οι Παρντο-Ιντεγιε, νομιζω θα βρουμε χωρους να τους τρυπησουμε. Κοφτη δεν εχουν, ενω στοπερ παιζει ο βαρυς και ατσουμπαλος Μερτεζακερ. Φυσικα αν τους δωσουμε τον παραμικρο χωρο, θα μας διαλυσουν, οπως διελυσαν τη Λεστερ το Σαββατο. Με παικτες οπως ο Σιοβας και ο Κασαμι μπορουμε να τους χτυπησουμε και στα στημενα, οπου υστερουν δραματικα. Το ματς ειναι ανοιχτο σε ολα τα αποτελεσματα, αλλα μπορουμε να φυγουμε ακομη και με το διπλο, αρκει να προσαρμοστουμε τακτικα στις απαιτησεις του ματς. Όσο τωρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, φυσικα ολοι θελουμε διπλο, αλλα για'μενα αν ειναι να παρουμε διπλο στο Λονδινο, στα αρχιδια μου η Τουμπα. Γαμω την Τουμπα και το ελληνικο πρωταθλημα, το οποιο θα παρουμε με 15 βαθμους διαφορα τουλαχιστον απο το δευτερο. Την οποια γκελα κανουμε τωρα στο πρωταθλημα, εχουμε 5 μηνες να την καλυψουμε. Στην Ευρωπη αυριο κρινεται το μεγαλυτερο κομματι της χρονιας.

Εικόνα john

Προσυπογράφω ειδικά στο κομμάτι για την Τούμπα. Ξερεις καλα βέβαια τι θα ακούσουμε σε περίπτωση που δεν πάρουμε διπλό με ΠΑΟΚ . "Ο προεδράς γέμισε την ομάδα παίκτες που δεν πονάνε την φανέλα και απαξιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας στο μυαλο του μονο την Ευρώπη Που ειναι οι Έλληνες υπέρ παίκτες που καταλαβαίνουν την σημασία των ντέρμπι ?" Βέβαια αν χαναμε απο την αρσεναλ και κερδαγαμε τον ΠΑΟΚ θα ακούγαμε για τους χαμηλούς στόχους της διοίκησης και για την έλλειψη ευρωπαϊκού οράματος αφου ο "πρόεδρος δε Βάζει το χερι στη τσέπη να πάρουμε παικταράδες και να κανουμε ευρωπαϊκή πορεία " . Τι να πεις . Συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Το θέμα δεν είναι τελικά πώς τα προ-βλέπουμε εμείς οι απέξω. Το θέμα είναι ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ των παιχτών μας ΠΡΙΝ απ΄τον αγώνα και ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του, κατά την εξέλιξη που θα έχει. Το πρώτο απαιτεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ εκ μέρους των για να βγει προς τα έξω ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΘΕΤΙΚΟ απέναντι σε μια απ΄τις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας ΜΕΣΑ στο νησί, που δεν την διαθέτουμε. Από πού κι ως πού εξάλλου;... Το τί εικόνες θα παίζουνε ΒΑΘΙΑ στο μυαλό των παιχτών ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΣ για τον επικείμενο αγώνα, νομίζω ότι πάνω-κάτω μπορώ να τις μαντεψω και θεωρώ ότι αυτοί θα παραταχθούν ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ. Ό,τι και να κάνει το τεχνικό τιμ, ό,τι τρικ απόσπασης και να χρησιμοποιηθούν, έχω την εντύπωση ότι μια ηττοπάθεια θα την έχουν, ευχόμενος να μην είναι σοβαρή... Έτσι πιστεύω. Το δεύτερο πάλι εξαρτάται πολύ απ΄τις ΄΄αγωνιστικές ορμές΄΄, τις συγκυρίες που θα παρουσιαστούν κατά τη ροή του παιχνιδιού, που με τη σειρά τους θα απαιτήσουν από εμάς ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, η οποία επίσης δεν μας διακρίνει. ΓΕΝΙΚΑ λοιπόν, είμαι πολύ σκεπτικός όσον αφορά τα ψυχικά αποθέματα και τις αντιστάσεις των δικών μας. Εστιάζω βλέπεις πολύ στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των ομάδων, ένα ζήτημα που σκέπτομαι να το ΄΄σηκώσω΄΄ εδώ στο άμεσο μέλλον και στο οποίο ΣΑΦΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ, προφανώς γιατί στην Ελλάδα δεν το χρειαζόμαστε, αφού εδώ ΄΄περνάμε αέρα-πατέρα΄΄ και παίρνουμε συνέχεια τους τίτλους, που από μόνο του χτίζει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...

Αν χάσω απ΄την Άρσεναλ, ειδικά ΜΕΣΑ στην Αγγλία, εκτός ( το΄γραψα ) αν ξεφτιλιστώ, αδικηθώ ή ατυχήσω του κερατά, θα το ξεπεράσω γρήγορα. Άν χάσω όμως απ΄τις ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ την Κυριακή, θα το φέρω για καιρό βαρέως. Θα δώσω πάλι λαβή σ΄όλα τα καρακώλια για συνεχή σχόλια εις βάρος μου, για τα οποία δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ν΄αναπτύξω ανοχή ( tolerance στα...μανιάτικα ). Έχε υπόψη σου πάντως, ότι έχω έτοιμα στα ημέτερα...πυρέξ διάφορα ΄΄μενού΄΄ για την ό-π-ο-ι-α έκβαση αύριο. Η ΕΛΠΙΔΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ...

Εικόνα john

Απο τις λίγες φορες που διαφωνούμε..

Εικόνα Pipis

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.

Και στο σκεπτικό των αποτελεσμάτων και στο τρόπο αντιμετώπισης. Πιστεύω ότι έχουν γνώση οι φύλακες.

Δεν συνηθίζω να λέω για ενδεκάδες, ποιός πρέπει να παίξει, ποιος όχι, αυτά είναι για άλλους, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής που, έτσι νομίζω εγώ, δεν πρέπει να αγνοηθεί και στους δύο αγώνες.

Μαζουακού στον πάγκο!

Εικόνα apostolos gaganis

Την φοβάμαι όλη την άμυνα, Πίπη... Και στο κέντρο της και στα πλάγια. Κι όχι τώρα μόνο...

Εικόνα thita

γεια σου απόστολε, ωραίος as usual

ψυχή και λίγο τύχη για αύριο λέω εγώ, αλλά την κυριακή θέλει πολύ ξεφτίλισμα στα πουτανάκια στυλ αθανασιάδη, τζαβελίτα και την παρέα τους

σε επόμενη δουλειά σου, προτείνω να βάλεις τον βαγγέλα να τους περνάει από πέλεκυ ή, άντε, γκιλοτίνα, τους απέναντι, η νεκροτομή δεν του πάει χεχεχε, τι να δούμε, από τι πεθαίνει ο μακαρίτης (ποα)? ξέρουμε όλοι από τι (από ποιον) αργοσαπίζει με δηλητήριο, είναι καναλάρχης (όχι για πολύ ακόμη πιστεύω/ελπίζω) και του αρέσει η καυτή σάρκα

Εικόνα apostolos gaganis

Υπόδειξις λαμβάνεται σοβαρώς υπ΄όψιν...