ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΧΤΕΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ΄ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ...



Σε χτεσινή ανάρτηση, περιέγραψα πώς θα ήθελα να αισθάνομαι σήμερα και μετά τον αγώνα μας με την Δυναμό Ζάγκρεμπ. Μια χτεσινή μέρα κατάφορτη από καλαθοσφαιρική δυσθυμία, πίκρα, απογοήτευση, συγκρατημένη οργή, γεναία αυτοκριτική και - ναι, ναι - ακόμα και αυτολύπηση μερικές στιγμές. Του λόγου μου, προσπαθούσα, μάταια μάλλον, να...ποδοσφαιροποιήσω την ατμόσφαιρα με προτροπές στο γνωστό, ρατμικό ηλεκτρονικό μας μπασκετογήπεδο DRAZA-Arena, θυμίζοντας τί κομβικής σημασίας αγώνα είχαμε το βράδυ στο Ζάγκρεμπ μήπως και... αποπροσανατολίσω κάπως το συνωθούμενο - ως συνήθως - κοινό του, ΑΛΛΑ μπααα... Μάταια.

Ήρθε όμως το χτεσινό παιχνίδι, ήρθε και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μηδέν - ένα... Εκεί μέσα, απ΄τον μαύρο Ιδέγειο Ερμή, με το ευμέγεθες μαύρο παπάρι, ξεχωριστό για την μπαλοβάλανό του, μοναδική μεταξύ...θεών και ανθρώπων. ΧΡΑΤΣ! Γιααα...να θυμηθούμε και την αρχαία περικαλλή τοιχογραφία του θύτη των βαλκάνιων βάζελων και...όχι βέβαια ΜΟΝΟ.

Πώς αισθάνομαι λοιπόν; Μααα...όπως όλοι οι Ολυμπιακοί του πλανήτη, από χτες το βράδυ: περήφανος, βαθιά ικανοποιημένος, πιο σίγουρος για την ποιότητα της ομάδας μου, άκρως και δικαιολογημένα ορεξάτος για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του παιχνιδιού της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε εγχώριους τίτλους αλλά και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Λογικά πάντα.

Πώς αισθάνεται, αντίστοιχα, απαξάπαν το αντιΟλυμπιακό μέτωπο και ΕΙΔΙΚΑ αυτή η ομάδα, τα χρώματα της οποίας στολίζουν το δεξί μάγουλο της κυρίας στην κεντρική φωτό της ανάρτησης; Πριν το καταγράψω, ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ για τούτο το τελευταίο: "Κεφαλή της Μέδουσας" στο πιάτο, του περιώνυμου δηλ. τέρατος με τα φίδια αντί μαλλιών, που καρατόμησε ο Περσέας. Αναγεννησιακός πίνακας του επονομαζόμενου μαέστρου του φωτός, μεγάλου ιταλού ζωγράφου ( και...καυγαντζή ) Μικελάντζελο Καραβάτζιο. Τί να κάνω; Λάτρης της τέχνης, γαρ. ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ και επανέρχομαι στο θέμα. Θα σας πω, το λοιπόν, πως αισθάνεται. Έχει από χτες βράδυ μια πολύ έντονη και διαξιφιστικού χαρακτήρα πρωκταλγία με συνοδά αισθήματα ζηλοφθονίας, φούρκας, απογοήτευσης, ανάσχεσης των επιθετικών του τάσεων, κοινώς κωλώματος, ανορεξίας, βάρους στον θώρακα, "πεφυσιωμένου" στομάχου, ηχηρούς βορβορυγμούς διαχύτως στην κοιλιακή χώρα ( γρρρ, βριιτς, ιιιιιννν, βούϊ - βουϊ οι κοιλιές τους ), έπειξη για ατελείς ή εντελώς ξεγελαστικές κενώσεις (= μόνον πορδές ), αλλά και συχνουρία, δυσουρία, πολλακισουρία, κρίσεις κλασικής ημικρανίας και άλλα ών ουκ έστιν αριθμός... ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΟΥΝΙΕΡΙΚΗ, "ΟΞΕΙΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑΣΗ ΤΗΣ...ΚΩΛΟΠΑΤΟΥΡΑΣ"... Δεν πειράζει, παιδιά... Νωρίς είν΄ακόμα. Στα...ορντέβρ βρισκόσαστε για την ώρα. ΝΕΜΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ... ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ... ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

ΑΣ ΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

1.  Ο φετινός Ολυμπιακός χτίζει εξακολουθητικά την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ εκείνη που διακρίνει τις ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΑΣΗΣ. Διαδικασία δύσκολη, αλλά βρίσκεται σε σωστό δρόμα. Υπομονή και στήριξη σε Μαρινάκη, προπονητή και παίχτες. ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΡΓΗ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Κι όχι μόνο χτυπήματα πλήκτρων και αδαή κριτική σαλονιού.

2.  Ο Σίλβα πάλι, δείχνει να είναι αυτό ακριβώς που ζητάμε. Επαγγελματίας, εύστροφος, σεμνός, χωρίς συμπεριφορικές μαλακίες, ακριβοδίκαιος, αγαπητός εκεί που χρειάζεται και πρέπει, συνεργάσιμος, συνετός βαδιστής με πλάνο και γνώμονα την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, που στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά κοινή είναι. Αντιθέτως, σπανίζει εξαιρετικά πλέον και όχι μόνο στην μπάλα...

3.  Βλέπω προοδευτική ανάπτυξη "διδύμων", που με ευχαριστούν καθώς δένουν ολοένα και σφιχτότερα, όπως Σιόβας - Μποτία, Μιλιβόγεβιτς - Κασάμι, Ελαμπντελαουί - Πάρντο, Φορτούνης - Ντουρμάζ ( ας μην ήτανε χτες ) και κάτι πάει να γίνει και με Φορτούνη -  Ιντέγιε, το πράμα όμως θέλει μπόλικη δουλειά ακόμη. Ο Φορτούνης άλλωστε, έχει πάρει ήδη την μπαγκέτα από τον Τσόρι και αναμένουμε ανάπτυξη και άλλων τέτοιων  συνεργασιών.

4.  Ο Νιγηριανός τώρα, αρχίζει να μας αποκαλύπτει στόφα παίχτη ΔΙΕΘΝΟΥΣ κλάσης και εύχομαι να συνεχίσει. Το χτεσινό του γκολ ήταν τέτοιο, που το βλέπει κανείς μόνο από παιχταράδες, σε κρίσιμους αγώνες πάντα κι όχι σε προπονήσεις ή σε φιλικά... Όσο θα βάζει γκολ, τόσο θ΄ανεβαίνει - αναμενόμενο -  και η απόδοσή του. Μακρυά από τραυματισμούς.

5.  Σε μερικές περιπτώσεις ΚΑΙ του χτεσινού αγώνα, παρατήρησα ορισμένους ατομισμούς από επιθετικούς παίχτες μας που χρήσιμο είναι να παύσουν ή να περιοριστούν στο ελάχιστο, για το καλό της ομάδας. Καταλαβαίνω την άμιλλα, την επιθυμία για διάκριση και το πάθος της στιγμής, αλλά...

6.  Γουστάρισα τον τσαμπουκά του Μίλι με το καπελάκι του Ερυθρού Αστέρα στις μεταγωνιστικές του δηλώσεις και το γραψαρχίδισμα που έκανε στην αντίδραση κάποιου Κ.Κ. ( κροάτη κομπλεξικού ). Σημείωσα επίσης την απόδοση καθώς και την - καλώς εννοούμενη - σοβαρότητα τούτη την φορά, του Μασουακού. ΙΣΩΣ, παλεύεται η υπόθεσή του. Αν έρχονται επιτυχίες στις οποίες θα συμμετέχει... Ίσως. Ίδωμεν.

7.  Είμαστε σε πολύ κρίσιμη φάση, αναφορικά με την πρόκριση στους 16. Η επίτευξη του πολύ μεγάλου όντως αυτού στόχου, με ΤΕΤΟΙΟΝ όμιλο, εξαρτάται ΑΠΟΛΥΤΑ απ΄τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, την ποθούμε με όλη μας την ψυχή και την περιμένουμε.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ  Ε-Ξ-Υ-Γ-Ι-Α-Ν-Τ-Ε-Σ   ΝΤΕΕΕ....

Υ. Γ.  Τώρα που μίλησα για εξυγίανση, μου΄ρθε.... Το πέναλτι του Μίλι στο 94΄, που δεν σφύριξε ο "πιασμένος". ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ! Είπα να το "πνίξω", αλλά τούτη η πουτάνα η συνείδησή μου δεν μ΄αφήνει... Το ευρωπαϊκό υποκατάστημα της εγχώριας ΠΑΡΑΓΚΑΣ, δούλεψε πάλι... Τί να πω; Πολύ μακρουλές οι χερούκλες σου, ρε Βαγγέλα... Αποτελεσματικές βέβαια, δεν λέω, αλλά...να...όσο να΄ναι, εγώ μια ντροπή την έχω...

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣΠΥΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ;

Εικόνα Spiros Legend

ΠΑΡΩΝ!Ηθελα να τσεκάρω αν θα παρατηρήσει κανείς την απουσία μου!(Πλάκα κάνω,έτσι;Από την ώρα ανάρτησης του σχολίου μου,καταλαβαίνεις ότι Μεγάλη η Χάρη σου,Απόστολε!)Είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τους περισσότερους,αν όχι όλους,ότι θέλουμε δουλειά ακόμα και πολύ προσοχή στα επόμενα παιχνίδια,σε Ελλάδα και Ευρώπη,για να δρέψουμε τους καρπούς από αυτά τα πρώτα εντυπωσιακά απότελέσματα.Σίγουρα δεν είναι τυχαία,αλλά έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μας,που είμαι επιφυλακτικός,δεν θέλω να λέω και να λέμε μεγάλες κουβέντες.Η μεγαλύτερη επιτυχία θα είναι να μπορέσει ο Ευτραφής βιαστής των Κυριακών των αλλοθρήσκων,να κρατήσει,και με το στανιό ακόμα,αυτόν τον προπονητή,να δουλέψει σε βάθος χρόνου,και επίσης,να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω,σε απόκτηση παικτών που θα κάνουν την διαφορά.(Δεν το συνδέω με χρήματα απαραιτήτως).Γιατί να καρδιοχτυπάμε χωρίς λόγο στο κέντρο της άμυνας,όπου είναι σούπερ φιλότιμοι οι Σιόβας,Μποτία,αλλά ο παίχτης που θα ερχόταν να κάνει την μεγάλη διαφορά,η πυργοκολώνα της άμυνας που περιμέναμε,είναι ο Ντα Κόστα,ένας ακόμα Μποτία δηλαδή;Και πίσω από αυτούς,Αυλωνίτης,Βούρος,Γούτας,6 στόπερ σύνολο,ο ένας,τουλάχιστον,θα έπρεπε να ήταν κλάσση Μέλμπεργκ,κατά την φιλόδοξη ματιά μου...Ή ο Σεμπά,εργάτης,μαχητικός,αλλά θα κάνουμε αυτό το τιμημένο βήμα παραπάνω με τέτοιους;Για να δούμε τι θα δούμε!Και τα λέω τώρα που είμαστε Πρώτοι σε Ελλάδα και Ευρώπη,όχι περιμένοντας κάποια στραβή σαν μερικούς-μερικούς,που βγαίνουν μόνο για να κράξουν...Ο Ιντέγιε είναι μια ομάδα μόνος του επιθετικά,αλλά,όπως παρατήρησαν και άλλοι,χρειάζεται περισσότερη ομαδικότητα,καλύτεροι συνδυασμοί,αυτοματισμοί και ειδικά σε κλειστές άμυνες,όπως π.χ. ήταν και η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο,αλλά πιστεύω ότι με την δουλειά θα διορθωθούν πολλά.Ίσως,ότι μετά από 2ο σερί διπλό στην Ευρώπη,κοιτάμε ΨΥΧΡΑΙΜΑ,πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι,είναι δείγμα του πόσο μεγαλώνουμε ως Σύλλογος!Αυτό δεν θέλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ;Έχουμε όλες τις προυποθέσεις να πάμε πιο ψηλά,ας σκεφτούμε τι θα είχε γίνει αν τελευταία ημέρα και ώρα των μεταγγραφών ΔΕΝ είχαμε αποκτήσει τον Πριαπισμένο Ιντέγιε!Μαγκιά της Διοίκησης που έκανε τα αδύνατα-δυνατά και ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ για να πάρει αυτόν που ήθελε ο Σίλβα.Όσο για τα ΑΡΔόφιδα,ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει ο Μαρινάκης σε όλες αυτές τις επιτυχίες του Ολυμπιακού,ο Σίλβα ήρθε με αλεξίπτωτο και όλοι οι παίχτες επίσης,ρε μια καλή κουβέντα οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,μία,δεν έχουν πει!Για την ώρα απολαμβάνω το δράμα που ζούνε(τα θέλει ο παρα-βιασμένος κωλαράκος τους!) και τα παραλληρήματά τους.Εμείς,συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να δουλεύουμε,προσοχή σε όλα τα εγχώρια φίδια,που κωλοτρίβονται με τους εξυγιαντές,τύπου Ατρομήτου και Βέροιας που ακολουθούν.Είπαμε,φέτος είναι χρονιά απαντήσεων μέσα στο χόρτο πάνω από όλα(ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!)Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν πάρουμε ΟΛΑ τα(δήθεν)ντέρμπυ,μέσα-έξω,να βουλώσει και η τελευταία τρύπα...των τρύπιων!Σ-Ο-Υ-Ρ-Ω-Τ-Η-Ρ-Ι λέμε ρε!

Εικόνα apostolos gaganis

Διάβασα πρώτα την ανάρτηση του Αδιέξοδου, έγραψα ότι μου΄φτιαξε τη μέρα και μετά ήρθα΄δω και πέφτω πάνω σου... Ε, σίγουρο το προηγούμενο. Δεν μ' "ενδιαφέρει" τί έγραψες. Μ΄ενδιαφέρει ότι είσαι κοντά μας. Το είδα και ησύχασα...

Εικόνα REDNYC

OLA TA KOKKINA ADELFIA APO KATW ME KALYPSAN ME TA SXOLIA TOUS - EGW APLA NA SYMPLIRWSW KATI, AFIERWMENO SE OLA TA MIZERA ARDAKIA KAI TOUS LOIPOUS TIMITES TON SYNETAIRAKWN / LATHREMPORWN / FOROFYGADWN / PAIDOFILWN:

SAS GAMAEI O VAGELAS!

Εικόνα apostolos gaganis

Είπαμε: με λήψη των κατάλληλων προφυλάξεων. Σούρνωνται και STD...

Εικόνα red7neck

Κύριε Απόστολε, οι πανηγυρισμοί πρέπει να κρατήσουν όσο κρατά το δρομολόγιο Ζάγκρεμπ - Αθήνα. Και χαίρομαι που ο Σίλβα είναι τόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος που δεν ενθουσιάζεται με τίποτα, γιατί γνωρίζει ότι είναι ακόμη ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ειδικά όταν έχεις τρεις αγώνες δύσκολους.

Ο Μαζουάκου έχει ανεβάσει στροφές (αν και στο προσωπο του ακόμη φαίνεται ότι είναι ξενερωμένος που δεν έφυγε το καλοκαίρι). Ο Κασάμι έτρωγε σίδερα χθες. Μαύρο διαμάντι ο Ιντέγε. Α, και Κώστα Φορτούνη, νέες μας ηγέτη, μη σε πιάνει το παρορμητικό της ηλικίας σου...ξέρεις τι εννοώ!

Το ντέρμπι είναι τώρα στο Περιστέρι...με τον Ατρόμητο! Κάτω το κεφάλι και με ανεβασμένη απόδοση για να πάρουμε ένα πολύτιμο διπλό. Δύο χρόνια έχουμε να κερδίσουμε

Περήφανος για μια ζωή για σένα Ολυμπιακέ!

Εικόνα apostolos gaganis

Σώπα, βρήκα και φωτογραφία ( για...αρχείο ) του Μασουακού που, κράτα την αναπνοή σου, ΓΕΛΑΕΙ... Αμα βρω την ευκαιρία, θα την βάλω...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
Μετά και το χθεσινοβραδυνό, λίγες σκέψεις - εκτιμήσεις.
1. Η διαφορά μεταξύ της νίκης στο Λονδίνο και της νίκης στο Ζάγκρεμπ είναι ότι με νίκες επί ομάδων επιπέδου Άρσεναλ δείχνεις ότι ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ επίπεδο, ενώ με νίκες επί ομάδων επιπέδου Δυναμό δείχνεις ότι ΑΝΕΒΗΚΕΣ επίπεδο.
2. Μην ακούω μπούρδες περί ευκολότερου Europa κλπ, ο Ολυμπιακός πρέπει ΠΑΝΤΑ να αναζητά το καλύτερο δυνατό στη μεγαλύτερη δυνατή διοργάνωση. Μια ματιά στις πρόσφατες 8αδες του Europa θα σας πείσει....
3. Μπράβο Σίλβα - περιμένουμε κι αλλά στο μέλλον.
4. Μπράβο παίκτες που τρελαίνεστε να παίξετε εναντίον των 'πέστε κάτω' - that's the spirit.
5. Μπράβο Διοίκηση - Η περσινή κριτική ΔΕΝ πήγε χαμένη.
6. Πάμε με προσοχή και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στα επόμενα 3 παιχνίδια, για να κάνουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία Ελληνικής ομάδας σε όμιλο CHL.

Καλή συνέχεια σε όλους

ΥΓ Τι πίκρα έχει μοιράσει η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στους απανταχού βόθρους, δε λέγεται....
¨Εχουν αγγίξει την παράνοια πλέον....

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλησπέρα μου, σύγγαυρε. Ας ετοιμαζόμαστε πια τώρα για Ατρόμητο. Με το ίδιο "spirit" που λες κι εσύ...

Εικόνα RED HELL

Για μενα η ομαδα επαιξε μια χαρα.Δεν επιασε καποια τρομερη αποδοση αλλα ουτε και επαιξε φοβισμενα.Αν αφηνε πιο πολλους χωρους στη Ντιναμο κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν.Εδω σε αντεπιθεσεις εβγαζαν φασεις στο αψε-σβησε.Δεν εχουμε τετοια αμυντικη ποιοτητα ωστε να μπορουμε σε εκτος εδρας ευρωπαικο να βγαζουμε τους αμυντικους στη σεντρα.Γουσταρα που ειδα 11 καμικαζι(αν και ο Ομαρ ειχε πολλα θεματα και ισως ηταν/ειναι καλυτερα να παιξει ο Σαλινο)και καλυτερος ολων για μενα ο Κασαμι που οχι μονο καταπινε τα αντιπαλα χαφ αλλα και ηρεμουσε το παιχνιδι(ενω σε αλλα ματς ηταν επιπολαιος).Και ο Μιλι εκανε καποια λαθακια αλλα ειχε καιριες επεμβασεις.Σιοβας-Μποτια ειχαν καποια τσαφ.Παρολα αυτα ηταν ακρως θετικοι.Ενα μεγαλο μπραβο και στο Μαζουακου.
Το προβλημα ηταν οτι ενω βγαζαμε ωραια τη μπαλα μπροστα με εξαιρεση το αναγνωριστικο πρωτο 10λεπτο υστερουσαμε πολυ στην τελικη ενεργεια.Σεμπα-Παρντο-Φορτουνης(πολυ ατομιστης χθες)εκαναν αβιαστα λαθη που θα μπορουσαν να αποβουν μοιραια.Για τον Ιντεγε τι να πουμε.Ο ανθρωπος ειναι τανκ και γαμαει και δερνει.Τοσο απλα.
ΥΓ.Μια γαμημενη φορα να μας βοηθησουν τα αλλα αποτελεσματα γινεται?
ΥΓ1.Δεν μου αρεσει να συγκρινω ποδοσφαιρο-μπασκετ αλλα θα το πω.Η διαφορα νοοτροπιας φαινεται στην αντιδραση Τομιτς στη φυσουνα και στην αντιδραση Μιλι-Κασαμι και λοιπων στον ΚΚ.

Εικόνα apostolos gaganis

Συ είπας, καλώς είπας.

Εικόνα Pr0pheT7

για εμένα ο Φορτούνης, όταν είδε πως μάλλον πάει για αλλαγή, τράβηξε 2-3 φάσεις από τα μαλλιά. το φαινόμενο αυτό συμβαίνει παντού και στις καλύτερες ομάδες. δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούν παιδάκια αυτό το ζήτημα και ας μην ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι παιδιά.

Εικόνα Pr0pheT7

το παιχνίδι το είδα internetικά και με αγγλική μετάδοση (χίλιες φορές καλύτερα από ότι με Σωτηρακό)...

οι τύποι έγερναν προς Δυναμό και δεν τους κατηγορώ, γιατί ως Άγγλοι θεωρούσαν ότι αυτό το αποτέλεσμα βόλευε καλύτερα την Άρσεναλ... (και πάλι ήταν πιο αποδεκτό να ακούω τους Άγγλους να είναι υπέρ Δυναμό/Άρσεναλ παρά να ακούω Σωτηρακό)

στην φάση του "πέναλντυ" είπαν πολλές φορές και με απόλυτη σαφήνεια πως δεν σφυρίζεται. προσέξτε καλά, οι τύποι που ήταν κατά του Θρύλου στην μετάδοση. γιατί οι άγγλοι δεν είναι κομπλαρισμένοι και ότι βλέπουν το λένε.

αυτά για τα διάφορα μεζεδάκια που θα λένε το κοντό τους (δεν έχουν μακρύ) από σήμερα για παράγκα στην Ευρώπη

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχουν μακρύ, ε; Δηλαδή...nullo. Ρε τί βλέπουν τα μάτια μας...

Εικόνα KYTHNOS 7

Πουστρακο κοντέ είδες τελικά CHAMPIONS LEAGUE???? Φυσικά για τον κύριο Βανδη λέω...

Εικόνα Romain

Σωστές όμως οι δηλώσεις του Ντεμακου.

Σίγουρα δεν σκέφτηκε τι είχε γράψει. Ότι Champion's League παίζει ο Θρύλος.

Εικόνα fasteddie

Μεγαλο,τεραστιο διπλο,κυριως γιατι εχουμε βαρεθει να την παταμε στα ''ευκολα'' ματς (Μαλμε,Μολντε,Χερενφεν,Λεβαντε,Μεταλιστ κτλ κτλ κτλ...).Εγω εκει τον φοβαμαι τον Ολυμπιακο στα ''ευκολα''...Τελος καλο ολα καλα.Και για να πω την αληθεια περισσοτερο φοβαμαι το ματς το εντος ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ.Ελικρινα το θεωρω το πιο δυσκολο φετινο παιχνιδι,ολοι καταλαβαινετε τους λογους.Ειδατε τι εγινε χθες.Ενας ΝΩΘΡΟΣ,ΝΩΘΡΟΤΑΤΟΣ Ολυμπιακος ο οποιος δεν επαιξε καλα (θα αναλυσω αργοτερα),λυτρωθηκε απο τη γκολαρα του Ιντεγε.Και εξηγουμαι.Το χθεσινο ηταν το χειροτερο ματς της ομαδας στην ευρωπη.Μπηκαμε απελπιστικα χαλια στον αγωνα και επι 10 λεπτα ουτε δευτερη μπαλια δε μπορουσαμε να αλλαξουμε.Μολις συνηθισαν τον αγωνιστικο χωρο καπως ισορροπησε το πραγμα αλλα και μεχρι το τελος του ημιχρονου ο Ολυμπιακος απειλησε μονο με ενα ασθενικο μακρινο σουτ του Μαζου,ουτε περιοχη πατησε ουτε τπτ.Ουτε ΜΙΑ κανονικη ευκαιρια ετσι για το γαμωτο.Εν τω μεταξυ συνεχιζε τα πολλα λαθη,τα πουληματα μπαλας και τις επιπολαιοτητες.Στο δευτερο τωρα,μπηκε παλι ψιλονωθρα και η πρωτη μεγαλη και πραγματικη ευκαιρια ηταν το αχαστο του Ιντεγε.Τα λαθη και τα πουληματα συνεχιστηκαν,σου κανουνε δοκαρι και μετα μπαινει το γκολ.ΜΕΤΑ το γκολ και αφου ψιλοανοιχτηκαν οι κροατες χασαμε 1-2 καλες ευκαιριες για γκολ,ειδικα του Σεμπα δεν χανεται...Και φτανουμε στα 5+καθυστερησεις τελευταια λεπτα που ανεξηγητα σε βαζει μεσα στα διχτυα μια κατωτερη ποιοτικα και ΠΕΘΑΜΕΝΗ απο την κουραση ομαδα,σου κανει δευτερο δοκαρι (ουτε η Μπαγερν...),η μπαλα γυρναει συνεχως γυρω απο την περιοχη μας και φτανει ως και στο 94 να παει να γινει η στραβη με το ακουσιο,που ειλικρινα αν ηταν κανενας πιο απειρος διαιτητης μπορει και να το σφυριζε.Με το Σιλβα να βαζει και τριτο στοπερ μπας και γλιτωσει αυτο που ΕΒΛΕΠΕ να ερχεται και την αμυνα πολλες φορες να παραπαιει (ειδικα αυτη η κεφαλια-τσαφ του Μποτια που σχεδον εφαγε χωμα,οκ ασχολιαστη).Εκανες τον Παλταδο να φαινεται Μοντριτς.Εν κατακλειδι,εγω δεν συμμεριζομαι τα διθυραμβικα σχολια και τις φανφαρες.Καναμε μια δυσκολη,ψιλοτυχερη επαγγελματικη νικη απλα.Εχουμε πολυ δρομο και πολυ δουλεια ακομα να διανυσουμε μεχρι να δεσει η ομαδα,ας κρατησουμε χαμηλα τη μπαλα και προχωραμε.Τεραστια εμφανιση απο Μιλι,Ιντεγε,Παρντο και Κασαμι (αν και ο τελευταιος κλασικα τα τσαφακια του τα εκανε...).Δεν μου αρεσε ο Σεμπα,ο Ομαρ (πολυ κακος) και ο Φορτουνης ο οποιος δεν ειχε καλες επιλογες σε φασεις για γκολ και πρεπει να προσγειωθει λιγο,να πατησει λιγο στη γη γιατι ακομα δεν εχει γινει ουτε Μεσι ουτε τπτ.Αυτα,τα κεφαλια μεσα τωρα και το μυαλο συγκεντρωμενο μονο για νικη στο Περιστερι ουτε προκρισεις ουτε Αρσεναλ ουτε Ντιναμο ουτε τπτ.

Εικόνα apostolos gaganis

Η Ντιναμό είναι καλή ομάδα. Και θέλει όντως μεγάλη προσοχή εδώ. ΘΑ΄ΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... Δεν γίναμε ομαδάρα. Απλώς, βαδίζουμε προοδευτικά προς τα πάνω. Βαδίζουμε, όμως. ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Εικόνα fasteddie

Τα ΑΛΜΑΤΑ που εχει κανει ο Ολυμπιακος στην ευρωπη σε ολα τα επιπεδα (στατους-πρεστιζ,αποτελεσματα,βαθμολογια,μεταγραφες κτλ) την πενταετια Μαρινακη δεν τα εχει κανει στα υπολοιπα 85 μαζι...Μπορει ο μεγιστος Σωκρατες να τους ειχε ξεκωλιασει εντος ελλαδας και να ειδαμε παιχταραδες που τωρα ουτε τους πλησιαζουμε αλλα επι Μαρινακη γιναμε σοβαρο ευρωπαικο κλαμπ τι να λεμε τωρα.

Εικόνα john

Μα αυτο ακριβώς ειναι το τεράστιο κέρδος του Θρύλου. Να κερδιζει ματς εκτος έδρας κι ας μην παιζει καλα. Δεν γίνεται καθε φορα που παίρνουμε διπλό εκτος έδρας να παιζουμε μπαλαρα. ΕΦ όσον η ομάδα εχει μάθει τα τελευταια χρονια να παίρνει διπλό με μέτριες εμφανίσεις ( Άντερλεχτ, Μονπελιέ,Δυναμό) εγω ειμαι κατι παραπάνω και απο ok με αυτο. Τη μεγαλη εμφάνιση φετος την κάναμε με την αρσεναλ. Δεν γίνεται σε καθε ματς να φτάνουμε αυτα τα στάνταρ απόδοσης. Είμασταν και πολύ καλα στημένοι στην αμυνα και στο παιχνιδι πίσω απο την μπάλα. Ο Ολυμπιακος του Σολιντ και του Προτασοφ θα έτρωγε χαλαρό διμπαλο εχτές.

Εικόνα fasteddie

Μα και περυσι σε ματς που ''επρεπε'' να παρουμε στη Σουηδια,τον ηπιαμε (βεβαια ηταν και ο χασαπης ο ρωσος αλλα τεσπα...).Και αυτο ακριβως γραφω οτι τον Ολυμπιακο τον φοβαμαι στα ''ευκολα'' ματς.Απο εκει και περα για χθες,οσο και να μη μας αρεσει,οταν ο αντιπαλος εχει 2 δοκαρια,ειχες και τυχη.Απλα δε μπορω να δεχτω οτι επι δεκα λεπτα στο τελος κινδυνεψαμε οσο δεν κινδυνεψαμε μεσα στο εμιρειτς...Λες και τους γυρνας ενα διακοπτη ρε παιδι μου εκει γυρω στο 80-85 και πινουν θαλασσα...Ακομα θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ποσους βαθμους εχουμε χασει διαχρονικα σε αυτα τα γαμημενα τα τελευταια λεπτα των αγωνων.Και να σε πιεσει π.χ. η αρσεναλ η η μπαγερν στο τελος που στην τελικη εχουν πολυ ποιοτικοτερες ομαδες το καταλαβαινω.Να σε πιεζει τωρα η Ντιναμο (και η καθε ντιναμο) ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΑΦ,ε μου κανει καπως,πως θα γινει...Τελοσπαντων ισως ειμαι υπερβολικος αλλα επειδη εχουμε καει 100 φορες στο χυλο φυσαμε και το γιαουρτι τωρα.
Ο Ολυμπιακος του Σολιντ και του Προτασοφ πιστευω ειχε πολυ ανομοιογενη ομαδα καποιους πολυ καλους παιχτες και καποιους οχι τοσο,δεν ειχε σχετικη ισορροπια σε ολες τις γραμμες οπως η τωρινη ομαδα...

Εικόνα john

Και μεσα σε ολα αυτα έχουμε και τον Κεφαλογιαννη τον γνωστό αρδ να μιλάει για τον Σαββα Θεοδωριδη. Κατάλαβες Απόστολε, η ιντερνετική κουραδα που επιβιώνει γράφοντας εξυπνάδες σε αντι ολυμπιακά site κρίνει τον Σάββα ,που ειναι η ζωντανή ιστορια του Θρύλου και αγωνίζεται καθημερινά γι αυτόν απο την εποχή που ο Κεφαλογιαννης ηταν στα αρχιδια του πατέρα του. Άκου τωρα κατι προσωπικότητες που λοιδωρουν τον Σάββα που ειναι παντα στη πρωτη γραμμή ,σωστός στρατιώτης του Θρύλου αν και κοντεύει τα 80. ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτόν που λες, τον έχω στα υπόψη... Άμα βλέπεις τίποτα καλό, σφύρα μου πού το διάβασες για ν΄αρχίσω να του τα μαζεύω κιαυτουνού... Κουραστικό όμως, ρε παιδί μου... Τί να πρωτομαζέψεις... Είναι πια τόσοι πολλοί... Πού να τους προλάβεις; Απορώ μ΄εκείνον τον άλλο. Ξέρεις ποιόνα...

Υ.Γ. Πήγαινε στο σχόλιό σου στην χτεσινή ανάρτησή μου με το λιοντάρι, να δεις πώς τα 50 είναι 65 δυστυχευτυχώς Τζόνυ μου...

Εικόνα savvas gridlock

https://gifs.com/gif/ywJD3k

Aυτό εδώ είναι το ''πεναλτι'' που θελανε ολοι οι αντιολυμπιακοι χθες, με την μπαλα να πηγαινει απο το ποδι στο χερι του Μιλιβογεβιτς. Εχουν καει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα βαζελων, χανουμιων και μπουγατσοβλαχων, γαμω την προπαγανδα τους.

Εικόνα apostolos gaganis

Αααα... Τους είπαμε τους νευροδιαβιβαστές των εγκεφαλικών τους κυττάρων. Δεεεν κάνεις επαναλήψεις... Νομίζεις ότι αρκεί η εξυπνάδα... Αμ δεεεε... Βάση θα πάρεις, αν εξακολουθήσεις έτσι, στο εξάμηνο. Τους ξαναλέω, προς...εμπέδωσιν: αποπατίνη, χεστρίνη, σκατεϊνη, τσιρλεϊνη, κουραδίνη. Τελευταία φορά...

Υ.Γ. Μπούτι πρώτα, σούρσιμο στο δεξί πλάγιο της κοιλιάς μετά και τελευταία και καταϊδρωμένη η μπάλα στο έσω πλάγιο του δεξιού αντιβράχιου και αγκώνα. Καλά, γκαβοί είναι; Γκαβοί είναι θα μου πεις...

Εικόνα LaM

2010. χάνουμε το πρωτάθλημα από τους βρωμιάρηδες. Όλο το γήπεδο φωνάζει «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Εμφάνιση Μαρινάκη, λεφτά, παίχτες, πρωταθλήματα αλλά πάλι το 2014 δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Πιο πολλά λεφτά, πιο καλή οργάνωση, και τώρα… αυτό που βλέπουμε. ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΒΑΖΕΛΙΚΟ σύμπαν όμως, ο μέσος βαζελος οπαδός, αντί να φωνάξει ευθύς εξ αρχής, προτιμά να κάτσει στην πολυθρόνα του και να ταυτιστεί με τον Σαγωνια και την λάσπη…

Συμπέρασμα: Ο κάθε ένας στο στοιχείο του. Έμενα δεν μου άρεσε η ομάδα μου, φώναξα και απαίτησα να αλλάξει. Ο άλλος, γούσταρε να κυλιέται στην λάσπη και εκεί έμεινε. Αλλιώς θα φώναζε να φύγει ο μπουρμπος και ο ταυλαγίδης. Δεν φωνάζει όμως. Τόσο απλά. Μακάρι να μείνει έτσι, και να μην σηκώσουν κεφάλι.

Και κάτι αιρετικό… ΔΕΝ θέλω να περάσουμε στην επόμενη φάση… Θέλω να πάμε μέχρι τον τελικό του europa. Το έχουμε, το αξίζουμε, το μπορούσαμε ίσως να το πλησιάσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα το μπορούμε…!

Εικόνα john

Και ξερεις ποιο ειναι το γαμωτο? Ολοι οι γνωστες του ιντερνετ σε μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού γράφουν "τρέλανε μας θρύλε μου" , κλάμα τα βαζελιααα, ιντεγιε τι παικταρα είσαι εσυ ,και αλλα τετοια έξυπνα. Δεν λεω να τα γράψεις και αυτα,αλλα πες και ενα μπράβο στον πρόεδρο ρε γαμωτο. Δεν γίνεται σε καθε γκέλα να ακούμε "χοντρέ πουλα με τα σαπάκια που κουβαλήσει," κοιτα πως κατάντησες τον ολυμπιακο " και σε καθε νικη να αποθεώνουμε όλους τους άλλους εκτος απο την διοίκηση. Στις ήττες ξερνάνε χολή προς τον Μαρινάκη και στις νίκες αποθεώνουμε τον θρύλο ετσι αόριστα ξεχνώντας ποιος εχει βάλει τις βάσεις για να βλέπουμε αυτήν την ομαδάρα. Το θέμα ειναι να εχεις μια συνέπεια στα λόγια σου και την κριτική σου. Και αυτο δεν συμβαίνει. Οταν έρθουν οι 2-3 πρώτες στραβές ολοι οι γνωστες θα αρχίσουν παλι να βρίζουν την διοίκηση. Ειμαι σίγουρος για αυτο.

Ποτε δεν πρεπει να στοχεύεις σε europa. Παντα στοχεύεις ψηλότερα και όπου βγει. Δεν ξερεις ποια θα ειναι η συμπεριφορά των παικτών στο Europa. Η διοίκηση εχει την εκνευριστική τάση να το απαξιώνει συνεχώς και αυτο το κλίμα περνάει στην ομάδα. Δεν σημαίνει πως επειδή παμε καλα τωρα θα παμε ακόμα καλύτερα στο Europa.Διαφορετικες συγκυρίες,διαφορετικές διοργανώσεις,αλλες απαιτήσεις. Μπορει αυτή η υπερομάδα που βλέπεις τωρα νς αποκλειστεί απο ενα καφενείο του Europa league τον Φεβρουάριο. Παμε για την δεύτερη θέση

Εικόνα apostolos gaganis

Το μυαλό των παιχτών μας, τ΄απαξιώνει πρώτα-πρώτα. Κάτι σαν να ταξιδεύουνε στ΄αερόπλανο μπίζνες κλας κι έρχεται η χαμογελαστή και τους λέει, σόρι, μπέρδεμα με τα εισιτήρια, οι θέσεις σας είναι πίσω, στην τουριστική...

Κι όμως. Κι εγώ θάθελα να προχωρούσαμε μέχρι τέλος-τέλος στο ΟΥΕΦΑ, αφού όμως είχαμε πρώτα περάσει στους 16. Πιο τρελά όνειρα δεν κάνω. Τον...συμμαζεύω τον εαυτό μου, άμα πάει να ξεφύγει. Ιτς του σουν για όλ΄αυτά...

Εικόνα ze ηλιας

Φίλε Απόστολε,έχουμε και λέμε:
1 για το Ζάγκρεμπ
2 για τον μπάοκ
3 για την Αρσεναλ
4 για την κλάψα
5
6
Έχουμε αφήσει δύο κενά στις θέσεις 5 και 6
Ποιοί θάναι οι τυχερούληδες?

Εικόνα Ψηλός

5 για τους Ακατανόμαστους στο κοτέτσι
6 για τους Ακατανόμαστους στο ναό

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν πειράζει παίδες... Βολεύομαι και με ( λίγο ) λιγότερα...

Εικόνα Ψηλός

Μεγάλη νίκη η χτεσινή, όχι μόνο επειδή ήταν εκτός έδρας, όχι επειδή ήτανε δεύτερη σερί (αυτό θα πει δυναμικό καμπάκ μετά το 0-3 της πρεμιέρας), αλλά επειδή μιλάμε για 3 ΧΡΥΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. Άμα νικήσουμε κι εδώ μέσα τη Ντιναμό, είμαστε καβάλα στ' άλογο και τελευταία αγωνιστική με την Άρσεναλ τα δίνουμε όλα και προκρινόμαστε. Όπως βλέπω την ομάδα μέχρι στιγμής, με 7 νίκες σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα, διπλό αέρα στην Τούμπα, δούλεμα στην Α.Ε.Κ. και διπλό μες στο Λονδίνο και καπάκι διπλό σε ένα ματς στρυφνό, δύσκολο, που ήθελε πολλή προσοχή και ωριμότητα και εμπειρία για να το κερδίσεις κι ας μην παίζαμε με μεγαθήριο, δε βλέπω κανένα λόγο να μην κερδίσουμε εδώ μέσα. Φαίνεται ότι η ομάδα αποκτά σοβαρότητα κι ευρωπαϊκή στόφα, κι αν σκεφτούμε πόσα χρόνια έχουμε ταλαιπωρηθεί με όλους τους πιθανούς και τους απίθανους τρόπους, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι το πάμε βήμα-βήμα κάθε φορά. Επόμενο σημαντικό βήμα η νίκη επί της Ντιναμό κι οι 9 βαθμοί σε 4 ματς.
Με τους Άλλους μην ασχολείστε. Τά 'χουμε ξαναπεί, "απ' τη ζήλια τους φωνάζουν και πονάνε γιατί δε μπορούν εκεί που πας να πάνε". Είναι σα να πηδάω τη Σκάρλετ Γιόχανσον και να ασχολούμαι με τη χοντρή περιπτερού της γειτονιάς που μου κάνει ζηλοτυπίες. Σκέτη σπατάλη ζωής το να τους παίρνεις στα σοβαρά...
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Μια χαρά τα λες, Ψηλέ. Ως συνήθως. Όσο για την προτροπή σου να μην ασχολούμαστε με τους άλλους, θα σου πω ειλικρινά. Όταν με προκαλεί ΣΥΝΕΧΩΣ ο άλλος, θ΄αντιδράσω. Είναι θέμα χαρακτήρα. Θα βρω ευκαιρία και θ΄απαντήσω. Το΄χω αυτό το συνήθειο. Κακό μερικές φορές, αλλά δεν μπορώ ν΄αγνοήσω κάποιον ενοχλητικό, ει μη κατ΄εξαίρεσιν π.χ. πνευματική υστέρηση... ΔΕΝ Μ-Π-Ο-Ρ-Ω ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ Μ΄ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΒΛΑΨΕΙ, ΜΕΙΩΣΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ... Ένα χούϊ, βασανιστικό ενίοτε. Με τους αντιΟλυμπιακούς, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Πνευματικής υστέρησης δηλαδή και τα συναφή. Διόλου. Τουλάχιστον όσον αφορά τους εμπνευστές και καθοδηγητές αυτού του απηνούς, ανήθικου και υστερικού αντιΟλυμπιακισμού που βιώνουμε όλοι εμείς οι γαύροι στον τόπο μας. Ε, Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ "ΧΩΣΩ", ειδικά αν με βοηθάνε και τ΄αποτελέσματα της ομάδας μου στο γήπεδο, που είναι βέβαιο ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ. Να΄σαι καλά!

Εικόνα SAINARK

Mπραβο στην ομαδα.Ηρεμια,υπομονη και πιστη.Κατω από το συννεφο
ολοι.Ακομα δεν εχουμε πετυχει τιποτα και πρωτος από όλους το ξερει αυτό το
ωραιο τυπακι ο Σιλβα.Ουτε γιναμε ομαδαρα,ουτε θα ημαστε της πλακας στην πρωτη
στραβη(που καποια στιγμη θα γινει).Ο προπονητης είναι νεος και ακομα
προσαρμοζεται,μαθαινει και μονταρει.Μπορει να πετυχει παρα πολλα.Αυτο που δεν
αρεσε ηταν η αντιδραση του Κωστακη του Φουρτουνη στην αλλαγη του οπου τον
πιανει η καμερα να δυσανασχετει και να σιγομουρμουριζει.Κωστακη εισαι ένα καλο
ελπιδοφορο παικτακι(μακαρι να γινεις παιχταρας).Ειναι τιμη σου που αλλαγη σου είναι
ο Τσορι.Προσγειωσου στον πλανητη γη γρηγορα για το καλο σου τωρα που είναι νωρις.Πανω
από όλα η ομαδα σε συνολο και μετα τα προσωπα. (Mακαρι η αντιδραση του να αφορουσε καποια μορφης κριτικης στον εαυτο του μονο και οχι στην επιλογη του προπονητη). Τη σημερον ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια-ευλογια για καθε παικτη να παιζει σε αυτον τον Ολυμπιακο, συκρινοντας τα διπλανα μπουρδελα,και δεν πρεπει να την αφησει κανενας χαμενη.ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ..ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Τα πουστρακια οι κροατες στον επαναληπτικο οταν περασουν το Μοσχατο πρεπει να χανουν ηδη 1-0.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρεσε το σχολιό σου... Μ΄άρεσε αυτό το "ωραίο τυπάκι", που΄γραψες για τον Σίλβα. Έτσι είναι, φίλε. Πράγματι. Ωραίο τυπάκι ο Πορτογάλος, με ό,τι σημαίνει τούτο. Για το...Μοσχάτο πάλι που λες στο τέλος, το επικροτώ κι αυτό. Τώρα, για τον Φορτούνη και την αντίδρασή του που περιγράφεις... Θα σου πω: Κάαατι ψιλοπήρε κι εμένα το μάτι μου χτες, αλλά δεν το πολυζύγισα για να΄μαι ειλικρινής. Ίσως κι απ΄την ένταση της στιγμής... "Κόβεις" κίνηση καλά πάντως... Θααα μπω κι εγώ στο τριπάκι να τα ψαχουλέψω ετούτα ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ τον παίχτη, για να δω αν έχουμε high index of suspicion ή όχι. Καλό παιδί δείχνει πάντως, αν και η ΑΠΟΤΟΜΗ δόξα και διασημότητα, ειδικά σ΄ενα παιδί 22-23 χρόνων, είναι πάντα επίφοβη για...παρενέργειες. Θααα επιληφθώ κι εγώ...

Εικόνα Romain

Απόστολε, πως όμως την πέρασε από... τόσο μικρή και... κλειστή γωνία? Με... τόοοοση μεγάλη!

Και έκανε... τόσο κόσμο δυστυχισμενο? Ακόμα και τους εκφωνητες του ΟΤΕ TV.

Με ποιο κουράγιο τώρα θα συνεχίσει το θεαρεστο έργο της εξυγειανσης ο Αλαφουζος και ο Μελισσανιδης? Πως θα τα παρουσιάσουν τώρα στη "Δίκη του ΣΚΑΕΙ"? Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του Σαγονια.

Ή ακόμη πως ο Υφυπουργός θρησκευματων και αθλητισμού θα μπορέσει να παρουσιαστεί? Και αν του κάνουν την ερώτηση για τον Ολυμπιακό και το Champion's League? Τι να απαντήσει? Δεν θα βρεθεί σε δύσκολη θέση?

Έχει μια βδομάδα που τα χανουμακια έχουν εξαφανιστεί από προσώπου της γης. Τώρα χάσαμε και τους άλλους. Αυτούς με τις... ΤΡΑΜΠΑΛΕΣ!

Υ. Γ. 1. Τι γκέλες έκανε ο Λεβαντόφσκι... Δύο με τρία τετ-α-τετ έχει χάσει.

Υ. Γ. 2. Τι γκέλα ήταν αυτή από τον Νοιερ?

Υ. Γ. 3. Το Κερατσίνι τελικά το υποτιμάς, αλλά βγάζει καλά παικτάκια. Τι Arsenal... "Κερατσινίου" ήταν αυτή!

Υ. Γ. 4. Διπλό στην Τούμπα. Το εύχομαι. Αν χάσουν τα βαζελακια θα έχει βρομησει το πρωτάθλημα. Ο κάθε ΑΡΔ θα μας μιλάει για την ομάδα του, City, Liverpool, Arsenal?, United.... Έτσι κι αλλιώς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα είναι πίσω με περισσότερο από 10 βαθμούς ( μινιμουμ) μετά από δύο νίκες με τα συνεταιρακια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θααα σταθώ τούτη την φορά στην απορία σου, πώς δηλαδή ο Ιντέγιε με τόσο...μεγάλη, κατάφερε και την πέρασε από τόσο...στενό πέρασμα, που αποτελεί - νομίζω - και το...κέντρο βάρους του σχολίου σου.

Δικό μου λάθος. Μάλλον, παράλειψη. Ξέχασα δηλ. να γράψω προς το...φιλοθεάμων ρατμοκοινό, ότι το ευμέγεθες πέος του Νιγηριανού ανήκει στην κατηγορία εκείνων που η Ανθρωπολογία αποκαλεί πρωτεϊκά, που μπορούν τουτέστιν ν΄αλλάζουν μορφή (= Πρωτέας) ανάλογα με την...τρύπα την οποία έχουν μπροστά τους. Στην περίπτωσή μας χτες, του..λέπτυνε πολύ και του μάκρυνε επίσης πολύ, γιαυτό και πέρασε τον...ισθμό φτάνοντας μέχρι το απέναντι διχτάκι... Δικό μου το φταίξιμο αδελφέ, που δεν εξήγησα για να γίνει κατανοητό. Σόριιιι...