ΡΕ, Μ΄ΕΧΟΥΝΕ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΟ...



Τί μου λέτε για δίδυμα Καρέλη - Μπεργκ, Ζέκα - Ταυλαγίδι και τα ρέστα ρε... Εγώ αυτούς τους δυο είναι που φοβάμαι μεθαύριο. Καθ΄ότι πατεντάτοι βάζελοι, αμφότεροι... Δεν είδατε;  Ο νάμπερ ουάν δεν έδωσε το χέρι του στ΄ομορφόπαιδο τον Γκιρτζίκη κατά την προσέλευσή του στο φιλικό της Πόλης σαν να του΄λεγε "άντε ρε...κωλόγαυρε που μας έχεις κάψει, θες και χαιρετούρες", με αποτέλεσμα ο τελευταίος για να ρεφάρει να...σκηνοθετήσει φωτό κρυφοψιλοαγκαλίτσας με τον Αλέξη, ενώ ο Ζακυνθινός είδε μυστικά τον Τουίτη και εκτός των...αόκνων προσπαθειών αντι-βίας που καταβάλλει το πράσινο σωματείο, συζητήσανε, μάθαμε, και ολίγα τινά περί - τί άλλο; -  της "εγκληματικής"... Καλό το άρθρο, μπάϊ δε γουέϊ, του Γαβαθιώτη στον "Γαύρο" σήμερα...

ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΕΛΩ! ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ! Ξέεερω΄γω τί εγκυμονούν ετούτοι οι...οιωνοί για την πάρτη μας; Μωρ΄ δε πα΄να οργανώνεται συνάντηση του...ριζοσπάστη υφυπουργού με τους βετεράνους των δυο ομάδων, ως ειρηνικός συμβολισμός "αδελφωσύνης" και ευκταίος οδηγός...αναίμακτης διεξαγωγής του επερχόμενου δέρβι; ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ! ΤΣΑΜΠΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ! ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΛ΄ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΟΡΜΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...

ΑΣ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ: ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΜΕ ΨΥΧΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣ΄ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ! ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΔΟΜΕΜΕΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ΄ΧΟΥΝΕ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...

Υ.Γ. 1.  Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορεί να΄ναι κι ο Μαρινάκης μεθαύριο στον αγώνα. Δεν ξέρω. Δικό του θέμα. Προσωπικά πάντως, με ξέρετε. Πολύ θα γουστάριζα....

Υ.Γ. 2. Σε περίπτωση νίκης μας, το λέω από τώρα. Στους πρώτους που θα την αφιερώσω, είναι στους δυο της φωτογραφίας της ανάρτησης. Τους το χρωστάμε όλοι οι Ολυμπιακοί, νομίζω, αυτό, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Μιλάω οπαδικά.

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ...ΠΕΗ ΚΥΑΝΑ.

Σχόλια

Εικόνα Romain

Πολύ επίκαιρο και στοχευμενο το άρθρο του αδερφού Απόστολου. I think you've hit it on the button.

Θα έλεγα ότι με την έλευση Αλαφουζου το ποδόσφαιρο μπήκε στο μάτι της διαπλοκης των ΜΜΕ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά. Αν και η γνώση μου πριν το 2007 ήταν επιφανιακη.

Ο Αλαφουζος λοιπόν έδειξε από την αρχή τι είδους προσωπικότητα είναι και πως χειρίζεται τις όποιες καταστάσεις. Με τη... διαπλοκή. Μαζί με αλλοίωση, με στοχευμενο αποτέλεσμα. Και το προσπαθεί χρησιμοποιώντας ότι μέσο έχει στη διάθεσή του χωρίς να υπολογίζει τίποτα, και γνωρίζοντας την δύναμη των μέσων που διαθέτει ή και επηρεάζει.

Δεν διστάζει να κάνει το άσπρο μαύρο και το αντίθετο.

Αυτός ο τύπος του χαρακτήρα του φάνηκε από την αρχή με την προσπάθεια να σεντραρει τον Καραβουτα αντί να έρθει σε ένα εντιμο συμβιβασμό μαζί του.

Αυτή η διαπλοκη συνεχίστηκε και εντός και εκτός ομάδας. Οι ρουφιανιες όμως των υπαλλήλων του, δείχνουν πόσο αδιστακτος είναι και πόσο πολύ ποντάρει σε αυτό το στυλ. Οι Φυσσας, Θωμαιδης, και Βαρουχας, είναι οι γνωστοί ρουφιανοι που προσπάθησαν να ευχαριστησουν το αφεντικό τους και να πληξουν τον Βαγγελαρο.

Ο καναλαρχης έχει σαν στόχο να μπλέξει και αυτούς τους δύο. Τσιπρα και Κοντονή. Που είναι βαζελοι και όπως δείχνουν και αντί -Ολυμπιακοί. Δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά αλλά αυτούς τους δύο δεν θέλω να τους δω. Τους σιχαίνομαι περισσότερο και από τη Χρυσή Αυγή.

Τον Ολυμπιακό όμως όσο και να προσπαθήσουν με τα ψεύτικα και υπουλα μέσα ΔΕΝ μπορούν να τον αγγίζουν. Διότι είναι πολύ μικροί για να του κάνουν κακό.

Όσο για τον Τζάμπα, φαίνεται ότι φοβάται πολύ το αποτέλεσμα του ντέρμπι και ιδίως μην τον πάρουν με τις ΝΤΟΜΆΤΕΣ σε περίπτωση που η ΦΑΠΑ είναι μεγάλη. Γιαυτό και είπε στους οργανωμένους της μπύρας 13 ότι θα ΦΎΓΕΙ αν κάνουν επεισόδια.

Έτσι μια μεγάλη νίκη θα έχει διπλό αποτέλεσμα για τον Θρύλο. Θα αποδείξει την ανωτερότητα του έναντι των άτιτλων, αλλά θα προκαλέσει και εσωτερικούς τριγμους στους μπογιατζηδες, τους βαφιαδες, και τους καθαριστες.

Και αντε νερά με DNA και ΣΚΑΕΙ να τα μπαλωσεις.

Από ένα 0-2 μέχρι 0-4 θεωρώ ότι γίνεται η δουλειά μας.

Άσε που η διαφορά δυνατότητας είναι για μεγαλύτερο σκορ. Θα ευχαριστηθω όμως να τους κατουρησει ο Ιντεγιε.

Εικόνα red7neck

Εγώ πάντως κύριε Απόστολε αυτή την νίκη (με το κάλο να ρθει πρώτα ο Θεός) θα την αφιέρωνα σε όλους αυτούς τους επαγγελματικές ρουφιάνους-λασπολόγους που σπιλώνουν άνευ προηγουμένου τον Ολυμπιακό (Παπαθεοδωρου, Ασβεστά, Θωμαϊδη) και στον Γιαννάκη (αυτό το ταλαίπωρο φαλακρό κοντό κομπλεξικό παιδάκι)

Εικόνα apostolos gaganis

Έννοια σου! Ας τελειώσουμε πρώτα με το καλό...

Εικόνα apostolos gaganis

Για λόγους τάξης και πληρότητας:

Έμαθα ότι ο κ. Κοντονής είδε, εκτός από τον Αλαφούζο, και τον Σάββα Θεοδωρίδη και τους έκανε συστάσεις για αποφυγή οξέων τόνων στις δηλώσεις τους έτσι ώστε να μην καλλιεργηθεί ατμόσφαιρα βιαιοτήτων πριν, κατά και μετά το ντέρμπι κ.λ.π. Έχω να σχολιάσω λοιπόν πάνω σε τούτη την πρωτοβουλία του υφυπουργού, τα εξής:

1. Δεν ήταν κακή κίνηση... Το πόσο ΧΡΗΣΙΜΗ όμως θ΄αποδειχθεί στην ΠΡΑΞΗ, μέλλει να φανεί. ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

2. Ο κ. Κοντονής ξέρει πολύ καλά ότι όσα μηχανεύεται και διαπράττει ΕΠΙΜΟΝΑ, ΕΚΝΟΜΑ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ο Αλαφούζος είναι ΟΛΑ ή εντελώς αβάσιμα και ψευδή ή διαστρεβλώσεις, που δεν εξυπηρετούν παρά μόνο την συγκάλυψη της αδυναμίας του να επενδύσει όπως ΠΡΕΠΕΙ στον Παναθηναϊκό έτσι ώστε αυτός να γίνει - και ανεξαρτήτως του μεθαυριανού αποτελέσματος - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανταγωνιστικός προς τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ΟΛΑ ΟΣΑ δηλώνει επανειλημμένα ( έστω με τον τρόπο του κάποιες φορές ) ο Σάββας ο Θεοδωρίδης, είναι απολύτως ΑΛΗΘΙΝΑ και γιαυτό τσούζουν με τρόπο καυστικό ΟΛΟΥΣ τους αντιΟλυμπιακούς πρωκτούς... Επομένως, ΟΦΕΙΛΕ να νουθετεί με τον ΑΡΜΟΖΟΝΤΑ τρόπο τον Αλαφούζο, που δυναμιτίζει και δηλητηριάζει ΔΙΑΡΚΩΣ το ποδόσφαιρό μας με την πολιτική του, εδώ και καιρό. Πολύν καιρό... Και όχι να ενεργεί την τελευταία στιγμή και πιθανώς ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ( αφού δεν ξέρουμε στο φινάλε τί θα "παιχτεί" ), φοβούμενος καταστάσεις που θα του...αμαυρώσουν έπεα και πολιτικές προθέσεις/φιλοδοξίες.

Εικόνα Spiros Legend

Τον κυρ-Σάββα,όμως,τον είδε στα πλαίσια της συνάντησης με τους Παλαίμαχους,η οποία ήταν κανονισμένη και προαναγγελθείσα από τα ΜΜΕ.Αντίθετα,όπως επισημαίνεις για το άρθρο του Γαβαθιώτη,που τον...περιποιείται ιδιαιτέρως τον Κοντονή,η συνάντηση με Αλαφούσκα ήταν θεσμικό ατόπημα και προσπάθησαν να την κρατήσουν κρυφή από το Υφυπουργείο,αλλά βγήκε από τους επαγγελματίες ρουφιάνους-χαφιέδες των πράσινων ΜΜΕ,για τους λόγους που εξηγεί ο Γαβαθιώτης...Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά,είναι ύπουλα και φούστικα,Παναθηναικά δηλαδή...Και μέσα σε όλα,έχουμε και τον προστατευόμενο του Βαρούχα,τον Παππά,ο οποίος δεν τους κάνει!Δηλαδή,σκέψου να δούλευε σε κανάλι του Μαρινάκη ο Χ τηλεδιαιτητής-Πρόεδρος Συνδέσμου διαιτητών Πειραιώς,να οριζόταν διαιτητής αυτού του Συνδέσμου,του υπαλλήλου του Μαρινάκη,δηλαδή,και να έβγαινε ο Ολυμπιακός να διαμαρτυρηθεί και από πάνω!Την έχουν τερματίσει την ξεφτίλα και την παλιανθρωπιά,δεν υπάρχει κανένα όριο πλέον στην ναζιστικού τύπου προπαγάνδα τους.Από την μία λένε ότι οι διεθνείς διαιτητές είναι της...εγκληματικής οργάνωσης και οι μη διεθνείς διαιτητές είναι οι άξιοι,αλλά δεν κάνουν χατήρια,γι αυτό και δεν προωθούνται,και από την άλλη διαμαρτύρονται γιατί τους έβαλαν διαιτητή από τους μη διεθνείς,αυτούς που...τιμωρεί η εγκλημ.οργάνωση!!!Φυσικά,αν οριζόταν διεθνής,θα ήταν πιόνι της συμμορίας και καμικάζι σε αποστολή κ.λ.π...Το ιδανικό σενάριο για την Κυριακή,Απόστολε,είναι 2-3 μπαλάκια από Ιντέγιε,Ντουρμάζ,Φορτούνη και να μπουκάρουν στο τέλος μέσα να τα σπάσουν όλα και να κυνηγάνε Αλαφούζο και Κωνσταντίνου οι υπάλληλοι-καθυστερημένοι!Αυτό θα είναι Θεία Δίκη,τίποτα λιγότερο από αυτό!Στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν όλοι τους εκεί μέσα,να τιμωρηθούν για 10 αγωνιστικές,να βαρέσουν διάλυση,να ευχαριστηθούν οι ψυχές μας για όσα έχουν κάνει τόσα χρόνια.

Εικόνα apostolos gaganis

Το Σάββατο θα κριθούν πολλά, ειδικά γιαυτούς. Έχουμε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία, εμείς, να τους στρέψουμε προς μια πολύ σοβαρή κρίση. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ο αγώνας έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία, που ξεφεύγει σημαντικά από εκείνη ενός ντέρμπι - έστω και μεγάλου - στην πορεία προς τον τίτλο.