ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ


Tags: -

Αμέσως μετά την διακοπή του Σαββατιάτικου αγώνα η στημένη μηχανή παραπληροφόρησης δούλεψε με πατημένο το γκάζι. Τα μέσα του Αλαφούζου προσπάθησαν να κάνουν με εξωφρενικό τρόπο το άσπρο μαύρο υποτιμώντας την κοινή λογική.
Μπροστάρηδες τα βαριά εξαρτήματα της μηχανής. Νικολογιάννης, Βασιλαράς, Θωμαΐδης Ασβεστάς, Παπαθεοδώρου, από κοντά και ο Κετσετζόγλου…
Γνωστοί σε όλους μας, γνωστός ο ρόλος τους, γνωστό και το παρελθόν τους…
Η μηχανή δουλεύει με πολλά εξαρτήματα, πράσινα, κίτρινα, ασπρόμαυρα, δήθεν ανεξάρτητα, δήθεν αντικειμενικά. Όμως κομβικό ρόλο στην λειτουργία της μηχανής παίζει  ένα κόκκινο γρανάζι, το μοναδικό στο σύστημα…
Τον Γιώργο Νοικοκύρη πριν από το SDNA δεν τον ήξερα. Μετά από μια γρήγορη έρευνα διάβασα πως είχε δουλέψει σε Ώρα και Sentra fm. Τώρα εργάζεται σε Goal ,ΣΚΑΙ και Sport fm...
Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και παθιασμένος φίλος του δηλώνει ο ίδιος…

Ποιος είναι ο ρόλος του όμως στα μέσα που εργάζεται;

Χθες παρακολουθούσα την εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Πανούτσο και Βαϊμάκη. Εμφανίζονται σε διπλανά παράθυρα οι Νικολογιάννης και Νοικοκύρης για να αντιπαρατεθούν για τις καφρίλες τις Λεωφόρου. Ο Νικολογιάννης ξερνάει χολή για τον Θρύλο χρησιμοποιώντας τα γνωστά επιχειρήματα περί Βέροιας και παλαιότερων αναμετρήσεων, η γνωστή καραμέλα που πιπιλάνε από το Σάββατο το βράδυ και μετά. Τον Νικολογιάννη ακόμα και ένας δωδεκάχρονος φίλος του Ολυμπιακού που παρακολουθεί στοιχειωδώς την αθλητική επικαιρότητα μπορούσε να τον ξεφτιλίσει on air με δύο – τρία απλά επιχειρήματα, ειδικά στο σημείο που προσπαθεί να εξισώσει τα αίσχη της Λεωφόρου με τον αγώνα της Βέροιας…
Πόσο μάλλον ένας επαγγελματίας και παθιασμένος με τον Ολυμπιακό δημοσιογράφος, αμ δε!
Κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση…
Ο ευνουχισμένος Νοικοκύρης μάσαγε τα λόγια του και αερολογούσε. Ούτε ο νέος αθλητικός νόμος του ήρθε στο μυαλό, ούτε οι φωτοβολίδες ευθείας βολής, ούτε  η πρόθεση, ούτε μια ντουζίνα ακόμα επιχειρήματα, τίποτα απολύτως. Μπουρδουκλωμένα κλισέ του κώλου…

Ο Πανούτσος από την άλλη σε πολλές περιπτώσεις στην χθεσινή εκπομή «χάλασε» τα στημένα ρεπορτάζ των παπαγάλων απλά με μια επισήμανση ή μια προσωπική του άποψη. Ο Πανούτσος δεν είναι μαλάκας, έχει μια ιστορία στον χώρο και δεν θα την αμαυρώσει με την ρετσινιά του φερέφωνου, ειδικά σε θέματα τόσο εξόφθαλμα όπως της Λεωφόρου. Δουλειά θα βρει και εκτός του συγκροτήματος Αλαφούζου…

Γενικότερα αν αναλύσουμε το θέμα θα δούμε πως ο ρόλος που παίζει ο Νοικοκύρης (ηθελημένα ή μη) είναι κομβικός για τα αντιολυμπιακά μέσα που εργάζεται:

Τι θα ήταν το  SDNA  , η μάλλον τι εικόνα θα έβγαζε προς τα έξω χωρίς κάποιον επώνυμο ρεπόρτερ – αρθογράφο του Ολυμπιακού με κάποια προϊστορία στον χώρο;
Θα ήταν απλώς ένα οπαδικό μέσο με αντιολυμπιακό ύφος…
Η παρουσία του Νοικοκύρη προσδίδει την δήθεν πολυφωνία και την δήθεν αντικειμενικότητα που χρειάζεται το συγκεκριμένο μέσο για να σκεπάσει τον πραγματικό σκοπό της λειτουργίας του,  παράλληλα παίζει και τον ρόλο της ξόβεργας για  αναγνώστες ερυθρόλευκων αισθημάτων.
Κατά την προσωπική μου γνώμη ο Νοικοκύρης είναι ένας απλός φερετζές, η παραλλαγή, το ξεκάρφωμα τόσο για το SDNA όσο και για τον ΣΚΑΙ και τον Sport fm. Η ταυτόχρονη ενασχόληση σου σε αυτά τα τρία μέσα φανερώνει πάρα πολλά, δίπλα του πάντα οι παραπάνω γνωστοί ΑΡΔ και επίσημοι λασπολόγοι του Ολυμπιακού…
Αν ρίξουμε μια ματιά στους αρθογράφους του SDNA θα παρατηρήσουμε  πως την πλειοψηφία αποτελούν «ανεξάρτητοι - αντικειμενικοί» που βγάζουν μεροκάματο γράφοντας για την εγκληματική οργάνωση και όποτε το  θυμηθούν και για ποδοσφαιρικά θέματα. Το team συμπληρώνουν οι χρωματισμένοι Βασιλαράς, Κόλκας, Κετσετζόγλου και ο «δικός μας» Νοικοκύρης. Οι τρεις πρώτοι σε κάθε τους ανάρτηση θα αφιερώσουν μια παράγραφο τουλάχιστον στον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως θέματος, με το γνωστό ειρωνικό ύφος που χαρακτηρίζει το SDNA. Μικρές ή εντελώς ανύπαρκτες οι διαφορές τους από τους «ανεξάρτητους - αντικειμενικούς» συναδέλφους τους.
Και μας μένει ο «δικός μας» ο Νοικοκύρης σαν την καλαμιά στον κάμπο, ή στον βόθρο καλύτερα…
Στις αναρτήσεις του θα αντικρούσει θέματα για την διαιτησία, θα γράψει για την ανυπαρξία των άλλων , για τις επενδύσεις του Μαρινάκη και θα χλευάσει τους αλλόθρησκους. Μέχρι εκεί όμως και με τρόπο τέτοιον ώστε  να τσιμπήσουν τα πιτσιρίκια των απέναντι και να ανέβουν τα σχόλια σε μια διαμάχη με τους Ολυμπιακούς. Θέματα και σκάνδαλα που χτυπάνε καίρια τους συκοφάντες του Θρύλου δεν τα αγγίζει ή δεν τα παρουσιάζει με τον τρόπο που πρέπει. Οι πολυπληθέστεροι συνάδελφοι του χρησιμοποιούν πυρηνικά και αυτός τους δροσίζει με το νεροπίστολο, όταν δεν του έχουν κόψει το νερό…
 
Δεν χτυπάει το σύστημα, δουλεύει και πληρώνεται από αυτό…
 
Όσο έγραφα το άρθρο αισθανόμουν κάπως περίεργα που έγραφα για έναν «δικό μας»

Ανήκω όμως στους REDS και αυτός είναι εξάρτημα της MACHINE …
 
 

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Βλέποντας τις 3 από τις 4 τελευταίες αθλητικές εκπομπές το τελευταίο διήμερο (Kick-Off στον σκάει, Derby στο Μακεδονία TV και φυσικά τον σαγόνια, λόγω αϋπνίας) κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:
1. Ο Μαρινάκης υποχρέωσε τον Κοντονή να υποχρεώσει τον Παππά να μην γίνει ο αγώνας και για 2 ώρες έπαιζαν θέατρο. Γιατί αν το είχε διακόψει αμέσως, δεν θα έλεγε κανείς ότι "βιάστηκε να το διακόψει" και ότι "δεν συμβουλεύτηκε την αστυνομία".
2. Ο θεατρίνος Φιμπόγκασον προκάλεσε την θ13 γυρνώντας την πλάτη του και επιδεικνύοντας τα οπίσθιά του. Αμέσως μετά, αφού τον χάιδεψε μια φωτοβολίδα που τον πέτυχε κατά λάθος και μετά από προτροπή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, έκανε πως κούτσαινε και γελούσε κρυφά. Γενικά ο Ολυμπιακός κατέβηκε με σκοπό να προκληθούν τα επεισόδια από τα αγνά αθώα παιδιά της μπύρας 13. Αυτοί οι μπουνταλάδες δεν κατάλαβαν ότι είχαν παρεισφρίσει ανάμεσά τους προβοκάτορες ερυθρόλευκοι Τζέιμς Μπόντ που πέταξαν τις φωτοβολίδες. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
3. Το γήπεδο ήταν εκκλησία (δεν κάνω πλάκα, το είπε ο νικολογιάννης).
4. Οι οπαδοί του παο καταταλαιπωρήθηκαν τόσο στους γύρω δρόμους για να πάνε στο γήπεδο, όσο και μέσα στο γήπεδο όπου λόγω του ασυνήθιστα μεγάλου ψύχους των ημερών, έπρεπε να βάλουν τις φουλ-φέις κουκούλες για να μην ξεπαγιάσουν. Οι αλήτες μπάτσοι χτυπούσαν μπαμπάδες με παιδάκια επειδή τους στραβοκοίταγαν και επειδή ο μπέμπης πείνασε και γκρίνιαζε για την φρουτόκρεμα. Όλα αυτά τα είδε ο νικολογιάννης, που όπως είναι γνωστό δεν λέει ποτέ ψέμματα και είναι αντικειμενικός.
5. Στο παρελθόν έχουν γίνει τέρατα, πολύ χειρότερα πράγματα ΜΟΝΟ από τον Ολυμπιακό και δεν έχει τιμωρηθεί ΠΟΤΕ. Άλλωστε ένα κυπελλάκι καφέ είναι φονικό όπλο, τί νας μας πει το στυλό-φωτοβολίδα; Άσε τα αίσχη της Βέροιας, όπου κινδύνεψε η χωρίστα του μπολ-μπόι από τις εγκληματικές φωτοβολίδες που έπεσαν. Εκεί που κανονικά έπρεπε να επέμβει η αντιτρομοκρατική. Αλ-Κάιντα και ISIS μαζί.
6. Όλα τα επεισόδια οφείλονται στην ηγεσία της ΕΠΟ-Σούπερ Λίγκας, στον προκλητικό Μαρινάκη, στην αργή δικαιοσύνη, στην κυβέρνηση, στην τρόικα, στην εκμετάλλευση του ανθρώπου, την αλλοτρίωση, τα προβλήματα κοινωνικής παθογένειας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την καταραμένη παγκοσμιοποίηση, το 666 το θηρίο, την πουτάνα τη Μαρία-Τερέζα και τον πούστη τον Δαλάι-Λάμα. Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο συμπαθής κοντούλης καραφρούλης με τα περίεργα ερωτικά γούστα. Αυτός είναι θύμα. Επίσης, έχει απυηδήσει. Παραιτείται, αλλά μετά οι συνεργάτες του (που τους λέει τι να κάνουν) τον πείθουνε να ανακαλέσει. Βγάζει (για πολλοστή φορά) τον κούλη εκτός πρωταθλήματος, αλλά μετά το διαψεύδει. Είναι όμως ΑΘΩΟΣ, ένα θύμα ρε παιδάκι μου. Ένας αγνός μαχητής του δικαίου, κάτι σαν Ζορό στο πιο κοντό, χωρίς μάσκα και μαλλί.
7. Πιο σημαντικό από τα επεισόδια, τις δολοφονικές φωτοβολίδες, τον τραυματισμό του μπάτσου και όλες τις άλλες ομορφιές είναι το τεράστιο ερώτημα "με ποιον μίλησε ο Κοντονής". Αυτό είναι που κατατρώει τον μέσο Έλληνα. Δεν κοιμάται ο μισός πληθυσμός καθώς το ερώτημα είναι αμείλικτο. Μήπως υπάρχει και κάτι που μας κρύβουνε; Μήπως πήρε και την γυναίκα του ο διπλός πράκτορας υπουργός; Μήπως της είπε ότι θα αργήσει να πάει σπίτι για να κάνει το σιδέρωμα; Ποια ήταν η σοκαριστική απάντησή της; Πως τον αποκάλεσε; Ποιος ο ρόλος της πεθεράς; Που κρύψανε την παντόφλα οι δύο γυναίκες; Είχε προλάβει να στεγνώσει; Και πάει λέγοντας με τα αμείλικτα ερωτήματα που μας βασανίζουν όλους και περιμένουμε την ΕΥΠ με τον υπερκοριό να δώσει απαντήσεις με μπόλικο άσχετο και λίγο από ακατάληπτο.
8. Ο αγώνας δεν διακόπηκε με υπαιτιότητα του γηπεδούχου, όχι, λάθος καταλάβατε, απλώς... αναβλήθηκε. Όπως "αναβλήθηκε" και η παραίτηση του τουίτι, η αποχώρηση του κούλη και το συλ-αλητήριο. Όπως θα αναβληθεί και η ανακοινωθείσα ΑΜΚ, η μεταγραφική ενίσχυση, η αποπληρωμή των χρεών και πάει λέγοντας. Άλλωστε βρε αδερφέ στην Ελλάδα ζούμε, γιατί να κάνει σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο;
9. Το πρόβλημα δεν είναι του κούλη, όχι βέβαια. Το πρόβλημα κυρίες και κύριοι είναι του ελληνικού ποδοσφαίρου, έτσι επειδή γουστάρουμε να τα γενικεύουμε όλα. ΟΛΕΣ οι ομάδες έχουν πρόβλημα. ΟΛΟΙ οι οπαδοί είναι σαν αυτούς που βρέθηκαν στο ντέρμπι. Όπως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΑ, έτσι εδώ ισχύει το ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ.
10. Και τέλος η αποθέωση ήταν η δήλωση του μπουγατσομάχου δημοσιογράφου πετρουλάκη που δήλωσε "ο Ολυμπιακός ελέγχει την προπαγάνδα, έχει φτάσει στην στρατόσφαιρα, εγώ τον παραδέχομαι". Το τερμάτισε ο τύπος.

Εικόνα Romain

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα thita

το σχόλιο τα σπάει χαχαχα

Εικόνα apostolos gaganis

Σούπερ σχόλιο... Συμφωνώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ξεπέταξα τα σχόλια κι έχω να πω τούτο: Μπήκες καλά ρε Τσίφη! Όλοι οι καλοί χωράνε εδώ μέσα. Αναρτησιολόγοι και σχολιογράφοι. Μανούλες... Βάρδα ρε καρακώλια αντίχριστοι!

Εικόνα Romain

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι υποκινει τον Νοικοκυρη να συμπεριφερεται σαν χαμένος, όμως μου είχε κάνει και εμένα εντύπωση η στάση loser που διατηρεί απέναντι στους ψευτοτσαμπουκαδες και στις ψευτομαγκιες των ΑΡΔοΜεΜΕδων (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...) του... Πειναθηνάικος -Γ ελλάς-Ευρωπη.

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο του Chief. Πιο κοντά στην πραγματικότητα η εκτίμηση του Red Apple.

Θα κάνω όμως μία παρατήρηση :

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τη μιζέρια των άλλων.

... Τον ανύπαρκτο Αλαφουζαικο, που υπάρχει μόνο σαν όνομα ή σαν brand στα κίτρινο πράσινα μέσα, και ονειρεύεται την ΓΑΜΑ εθνικη,

... Την υποβιβασμενη κουλλαρα με τις μετοχές στο χρηματιστηριο του Λονδίνου, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... ( Και τις ακριβείς και ακριβές...ΜΑΚΕΤΕΣ)

... Και τις ΝΈΕΣ... Μπαλαρίνες του Βορρά.

Γιαυτό ίσως να είναι καλύτερα να μην τους λαμβάνουμε πολύ στα σοβαρά. Να το κάνουμε μόνο για την πλάκα μας.

Εικόνα Chief Bromden

Φίλε Romain δεν έχεις και άδικο αλλά εσύ, εγώ , τα υπόλοιπα παιδιά και τόσο άλλοι Γάυροι εκεί έξω δεν τρώμε το παραμύθι. Κάποιες φορές γελάμε μαζί τους, κάποιες άλλες βγαίνουμε από τα ρούχα μας, αλλά στην τελική ξέρουμε...
Κάποιοι άλλοι που δεν γνωρίζουν σε βάθος το «παιχνίδι» που παίζεται το τρώνε και
μάλιστα αμάσητο...

Στον β γύρο στο Καραϊσκάκης λες ο ΠΑΟΚ να μας παρουσιάσει τον Καρυοθραύστη;

Εικόνα Romain

Chief, κάτι θα μας παρουσιάσουν αλλά δεν ξέρω ποιος θα είναι ο χορογράφος. Ακούγεται ότι ο Ρωσσοποντιος θα τους αλλάξει.

Καλό θα είναι να φέρει και νέες μπαλερινες από το... Μπολσοι.

Εικόνα red apple

Τσίφι μου θα συμφωνήσω μαζί σου. Πώς γίνεται να είσαι άρδαξ και ολυμπιακάρα και να μου κρατάς "χαμηλούς τόνους" δήθεν επειδή -όπως υποστηρίζει ο Σάββας- δεν θα έχεις εργασία; Μια χαρά ξέρουν και ανακυκλώνονται όλοι δαύτοι στο συνάφι μου... Δηλαδή, όλα τα βαζελοκουλομπαόκια άρδακες είναι φωνακλάδες, εριστικοί και προκλητικοί, αλλά οι καημενούληδες οι ολυμπιακάρες κρατούν χαμηλούς τόνους μπας και τους φάει ο ΟΑΕΔ. Παπαριές καμαρωτές, στο λέω μετά πλήρους γνώσης της κατάστασης που επικρατεί στα ΜΜΕ. Δηλαδή, για να μην τρελαθούμε, ο Γαβαθιώτης και ο Νικολακόπουλος που τους έχουν κάνει ρόμπες πώς επιβίωναν και επιβιώνουν τόσα χρόνια σε αυτό το "εχθρικό", για γαύρους περιβάλλον; Η γνώμη μου είναι πως είναι: άλφα μικρόν/ λίγοι σαν προσωπικότητες και βήτα μικρόν/ κοινωνικοπουσταριά του κερατά και πως δεν αγαπούν ούτε θρύλο ούτε θεό ούτε τίποτε!
Η γνώμη μου συμπληρώνει απολύτως την του Διός

Εικόνα Chief Bromden

Καλημέρα Αδάμ!
Εσύ τα ξέρεις από πρώτο χέρι...

Εικόνα thita

Ναι,το χρήμα ορίζει πολύ κόσμο. Κι αν δεν ήταν αυτός,θα ήταν κάποιος άλλος να τους κάνει τη δουλειά εκεί μέσα βέβαια.Δεν μου αρέσει αλλά κατανοώ το κίνητρο. Άλλο ότι μπορούσε σε μια κουβέντα να ήταν στοιχειωδώς σοβαρότερος,από σεβασμό στον εαυτό του και στο κοινό,δεν μπορεί να κάνει τον μαλακά,δεν είναι αξιοπρεπές.

Η τελευταία φράση του τσιφ όμως όλα τα λεφτά.

Εικόνα ze ηλιας

Παιδιά,τόχουμε πει 100 φορές.(το λέω γι αυτούς που δεν ξέρουν)
Δεν έχει καμμία σημασία ποιά ομάδα υποστηρίζουν αλλά ποιός τους πληρώνει.
Ο ΜΑΜΩΝΑΣ κάνει κουμάντο.
Μην ασχολείστε με δαύτους.
Κοιτάζουμε μόνο την ΟΜΑΔΑ μας και ενημερωνόμαστε από τα site που ξέρουμε οτι δεν είναι πιασμάν.

Εικόνα MIKE.A

Νομιζω οτι καλα τους τα ειπε εκει μεσα στο σκατοκαναλο οπως καλα τους τα λεει αρκετες φορες και στο σκατοσαιτ! Αν και δεν μπαινω πολυ σε αυτο το μπουρδελοσαιτ! Απλα επειδη η ομαδα του (ΟΣΦΠ)ειναι ανωτερη δεν ειναι τοσο φανατισμενος οσο οι αλλοι εκει μεσα οι 6-7 κομπλεξικοι! Χθες βεβαια θα μπορουσε να πει οταν του δωσανε τον λογο για δευτερη φορα, ενω ειχαν παιξει βιντεο μονο αυτα που ειχαν κανει κατα καιρους οι οπαδοι του Ολυμπιακου και οτι δεν τιμωρηθηκε, θα μπορουσε ξαναλεω και αυτος να αναφερει πολλα παραδειγματα και για τους αλλους που κανανε και χειρωτερα αλλα δεν ειχαν τιμωρηθει! Ισως δεν το σκεφτηκε! Παντως την εριξε την μπηχτη του μεσα στο σκατοκαναλο οτι "οπως παμε για αυτα που εγιναν στο τελος θα βγει φταιχτης ο Ολυμπιακος" η κατι τετοιο! Αλλα και ο Πανουτσος με ξαφνιασε λιγο με αυτα που πεταγε που και που κατι που δεν νομιζω οτι θα αρεσε στην "διευθυνση"! Μην ξεχναμε οτι δουλευει εκει και οτι πρεπει να ειναι και λιγο προσεχτικος!

Εικόνα Chief Bromden

Πιστεύεις MIKE πως θα μπορούσε να εμφανιστεί πιο φανατισμένος και αιχμηρός αν ήταν στο χέρι του; Ξέχωρα από την δική μας αγωνιστική ανωτερότητα που τον κάνει υπεράνω, θα μπορούσε να το κάνει αν ήθελε; Θα έχανε τρείς δουλειές σε μία νύχτα σου λέω εγώ...

Εικόνα MIKE.A

Οχι φιλε μου αλλα πιστευω οτι οταν εβαλαν το βιντεο και εδειξαν 5-6 που κανανε οι δικοι μας σε αντιπαλους παιχτες, θα μπορουσε και αυτος οταν επειτα του εδωσαν για δευτερη φορα τον λογο να αναφερει και αυτος μερικα των αλλων χωρις να εχουν τιμωρηθει αφου εχουν γινει αρκετα και λογικα πρεπει να θυμαται αφου δεν ειναι και μικρος σε ηλικια! ΠΧ το τασακι στον Μιραλας στην Τουμπα, το πεσιμο στον Ζεβλακωφ τοτε που χασαμε με αυτογκολ του Κωστουλα, το πεσιμο στον Νικοπολιδη στην Τουμπα παλι, ακομα και στο μπασκετ να πηγαινε τοτε με τα αεροβολα στο ΟΑΚΑ αφου και αυτοι στο βιντεο τους αναφερανε για τα σημαδια του Τζορβα! Η οταν αναφερανε για το χαρτινο ποτηρι στον Αναστασιου (σκετο ποτηρι το αναφερανε και οχι χαρτινο) να αναφερωταν και αυτος στο κουτακι κοκα κολας στον Μητρογλου! Και τοσα αλλα! Και επισις να δωσει μια απαντηση στον πουστοπαπαθεοδωρου οταν αυτος ειπε οτι 4 αγωνες που διακοπηκαν η που τιμωρηθηκαν ομαδες επαιζε σε ολα ο ΟΣΦΠ! Αλλα μαλλον δεν τα σκεφτηκε; Τι να πω;

Εικόνα markonis

Ούτε εγώ ήξερα το Νοικοκύρη πριν το σκατοDNA φίλε Chief και επίσης είχα αρκετές επιφυλάξεις,όπως κι εσύ.Στην πορεία όμως διαβάζοντας,αλλά και βλέποντας τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο σε εκπομπές βοθρολύματα όπως Derby,Κick off κλπ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για άτομο χαμηλών τόνων και με επίπεδο.

Παρά το ότι ήθελα να μπουκάρω στην τηλεόραση,τόσο στην εκπομπή Derby,όσο και στους ξεφτιλισμένους του Kick Off εκ των υστέρων κατάλαβα πως η στάση του Νοικοκύρη είναι η ενδεδειγμένη.Εμείς είμαστε Ολυμπιακός,δεν είμαστε ούτε βάζελοι,ούτε κλάψες,ούτε φυσικά μπουγάτσες.Είμαστε μονίμως στην επίθεση και όχι στην άμυνα.Δεν δικαιολογούμαστε,δεν αντεπιχειρούμε,δεν γράφουμε για διαιτητές.

Και όλα αυτά ΔΕΝ τα κάνουμε ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.Να γίνουμε τα ίδια σκ*τά με εκείνους.

Σε εμάς τους Ολυμπιακούς η μιζέρια δεν αρμόζει.Αφήνουμε τους ξεφτιλισμένους να συμψηφίζουν και να τσουβαλιάζουν ότι θέλουν.Στο κόμπλεξ και τη μιζέρια είναι ανίκητοι.Εμείς έχουμε στόχους που εκείνοι δεν τολμούν να διανοηθούν.

Τι να μας πει τώρα ο τεβδός ΝιΚΩΛΟγιάννης με το κομοδινί μαλλί;

Για μένα ο Νοικοκύρης έχει επίπεδο,είναι Ολυμπιακός και καλό παιδί,όπως είμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί.Ίσως τον έχεις αδικήσει.

ΥΓ1.Να μου έλεγες για το ραμολιμέντο τον Πανούση,θα συμφωνούσα μαζί σου με τη μια.Ούτε τα καπνογόνα δεν είχαν σβήσει και έσπευσε να αθωώσει τον Αλαφούζο.

http://www.gazzetta.gr/panoutsos-daily/article/835441/gia-na-ta-kano-pen...

ΥΓ2.Το πιο ζουμερό σημείο στην εντελώς εμετική εκπομπή kick off είναι όταν λέει ο Παπαθεοδώρου «αν είναι έτσι θα βάλω κι εγώ μια κουκούλα και θα πάω στο γήπεδο του αντίπαλου (βλέπε Καραϊσκάκη) να ρίξω μια φωτοβολίδα να μην αρχίσει το παιχνίδι» εμ δεν κοπιάζεις αγοράκι μου; κόπιασε και θα φας καλά. κόπιασε που σου λέω (χαχαχα)

Εικόνα thita

Αμήν ρε παπαθεοδωρου,έλα να σε χαρώ.

Εικόνα Chief Bromden

Marconi τον συγκεκριμένο τον γνώρισα μέσα από το SDNA και εν συνεχεία από ορισμένες εμφανίσεις του στο Kick off. Χθες δεν με ενόχλησε επειδή ήταν χαμηλών τόνων, η έλλειψη επιχειρημάτων (που ήταν αμέτρητα) για να υπερασπιστεί τον Ολυμπιακό με ενόχλησε. Μπορούσε να τον βάλει στην θέση του όμορφα και ωραία, δεν ήθελα να κάνει τον υστερικό...
Το κακό δεν είναι πως δεν ήξερε τι να πει αλλά πως δεν ήθελε...
Καλώς ή κακώς ο Νοικοκύρης αποτελεί την μοναδική (τυπικά) φωνή του Ολυμπιακού σε δύο μέσα που έχουν εξαπολύσει τον πιο βρώμικο πόλεμο ενάντια στην ομάδα μας (τον sport fm δεν τον υπολογίζω γιατί δεν εκπέμπει εδώ που βρίσκομαι και δεν έχω άποψη). Έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον εργοδότη του; Θεωρείς πως έχει το ελεύθερο από τον εργοδότη του να λέει και να γράφει ότι θέλει; Αν ναι τότε γιατί δεν γράφει σαν Γαύρος και θέματα παρασκηνίου στo SDNA και σκάνδαλα που αφορούν τους απέναντι; Καταπιάνεται ή όχι μόνο με αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού εκτός από ειδικές εξόφθαλμες περιπτώσεις και αυτές πάλι προσεκτικά; Αν πάλι λογοκρίνεται και φοβάται μην χάσει την δουλειά του σημαίνει ότι έχει συμβιβαστεί με το εργοδότη – σύστημα που μας κυνηγά.
Πόσοι Γαύροι δημοσιογράφοι έχουν πάρει πόδι από τα μέσα του Αλαφούζου;
Αυτός εξαπλώνεται και στα υπόλοιπα...
Μην μου πεις πως εκτίμησε ο Αλαφούζος το επίπεδο του;
Το αν μας υπερασπίζεται ο Νοικοκύρης δεν το αμφισβητώ, έτσι παίζεται το παιχνίδι. Αυτό θέλει ο Αλαφούζος από αυτόν, μια Ολυμπιακή φωνή αλλά μέσα σε όρια που αυτός θα καθορίζει, μέχρι εκεί που θα τον εξυπηρετεί. Πρέπει να μας κρατάνε όλους στην τσίτα, η ποικιλομορφία που γράφω στην ανάρτηση είναι το κλειδί αυτών των μέσων. Μας θέλουν σαν κοινό για να τρώμε την προπαγάνδα τους, πώς θα βγουν οι νέοι βαζελόγαυροι που θα κράξουν κάποια στιγμή τον Μαρινάκη;

Όσο για τον Παπαθεοδώρου τον άκουσα και εγώ, μυαλό προβοκάτορα, ευτυχώς που βγαίνει στον ΣΚΑΙ και εκτίθεται ο Αυλακιώτης...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τον ήξερα ή δεν τον είχα προσέξει αυτόν. Από΄δω και πέρα θα τον προσέχω. Δούρειος ίππος; Καλά έκανες και τον επισήμανες. Γράφει και πουθενά αλλού, εκτός από τούτο το σκατοσάϊτ;

Εικόνα Chief Bromden

Στο σκατοσαϊτ, κάθε Κυριακή βράδυ στον ΣΚΑΙ και ράδιο στον sport fm...
Στρατός ξηράς, αεροπορία και ναυτικό...

Εικόνα nissios

Τσιφάκο μου αγαπημένε, το έχω βάλει σκοπό να μην αφήσω ποτέ καμιά ανάρτησή σου ασχολίαστη. Αλλά τώρα δυσκολεύομαι, καθώς έθιξες ένα θέμα για το οποίο έχω επιλέξει να σωπαίνω. Η ρημάδα η machine... Μας αναγκάζουν να γινόμαστε αστυνομικοί ρεπόρτερ, να βυθιζόμαστε στην ίντριγκα και στο παρασκήνιο, να σκαλίζουμε το παρελθόν τους, να κάνουμε έναν σωρό πράγματα που ξεφεύγουν από τον ρόλο του οπαδού, όπως τον ξέραμε κάποτε. Και μετά αυτοί οι ίδιοι λένε ότι ο Ολυμπιακός "τους σκότωσε αυτό που αγαπούσαν", εννοώντας το ποδόσφαιρο! Πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, και μετά λένε μόνοι τους ότι δεν παίζεται μπάλα στο χορτάρι. Και είναι έτσι διαμορφωμένες οι συνθήκες, ώστε θέλοντας να προστατέψουμε την ομάδα μας, υποχρεωνόμαστε να απαντάμε στα πικραμύγδαλα, λες και αυτά που λένε αξίζουν απάντηση. Αλλά έχω βρει τον τρόπο να μη με ενοχλούν αυτά όλα: λέω, δεν απαντάμε σε αυτούς αλλά στους μωρόπιστους ολυμπιακούς που είναι επιρρεπείς στο να τους πιστεύουν. Μόνο έτσι τα συμβιβάζω τα πράματα. Ρε δε μπα να γαμηθιώνται. Κάτσε να βάλω έναν τραγούδαρο απ' τα παλιά, να γουστάρω:
https://www.youtube.com/watch?v=Se8srYEdi2I

Εικόνα Chief Bromden

Να είσαι καλά φίλε, δεν έχεις και άδικο! Στείλε με σήματα καπνού κανένα καλό από την πατρίδα σου...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν συμφωνώ, Chief. Καλά τα λέει ο Νοικοκύρης. Αν τα έλεγε πιο δυναμικά εκεί μέσα, δεν θα τον είχανε εκεί μέσα.

Εικόνα kokkinos

φιλε Σαββα καλησπερα και απο μενα.Συμφωνω μαζι σου. ο κος Νοικοκυρης ειναι Ολυμπιακος και μοναχικος καβαλαρης σε ΜΜΕ που πετανε τονους χολης στην ομαδα μας. Η παρουσια του στο ΣΚΑΙ ηταν οντως αναιμικη την Κυριακη, αλλα ας ειμαστε ειλικρινεις σε ενα ξεκαθαρα εχθρικο περιβαλλον, δεν μπορεις και πολλα περισσοτερα. Να μαστε καλα, καλο παιχνιδι αποψε. ολα να πανε κατ΄ευχήν

Εικόνα Chief Bromden

Το θέμα Σάββα είναι το είναι εκεί μέσα, όχι τόσο το τι λέει εκεί...
Δεν τον πρόλαβαν οι εξελίξεις μέσα στο εργασιακό του περιβάλλον και απλά έμεινε, ακολούθησε μια πορεία που μόνο τυχαία δεν είναι...
Από SDNA σε ΣΚΑΙ και Sport fm, από την Σκύλα στην Χάρυβδη. Δεν σου λέει κάτι αυτό;
Προσωπική μου άποψη πως πιο πολύ κακό κάνει με την παρουσία και μόνο παρά καλό με αυτά που λέει...

Εικόνα ΔΙΑΣ

εγω θα συμφωνησω με τον chief. και δεν ειναι μονο ο συγκεκριμενος. Ειναι κι αλλοι. Αν βαζεις πανω από όλα το μεροκαματο δηλωνεις επαγγελματιας . Αντικειμενικος Οχι Ολυμπιακος. κι εμεις θα τους κρινουμε σαν αντικειμενικους. Στο τελος τελος οταν οι υπολοιποι παθιαζονται με το κωλοσωματειο τους, οι ολυμπιακοι πρεπει να παθιαζονται με το δικο τους.
Δες τε για παραδειγμα τους Λυριτζη και Οικονομου. Ολυμπιακοι δηλωνουν. ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον ΦΛΑΣ του Κοκκαλη. τωρα ειναι παλακιδες του αλαφουζου