ΨΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ...



Αύριο παίζουμε με την Κούλα στο ΟΑΚΑ και σήμερα η ΨΩΡΑ για ΣΠΟΡ κυκλοφόρησε με το παρακάτω πρωτοσέλιδο:
 
 
Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ…
 
Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ…
 
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…
 
Όσον αφορά τον Λεμονή να προσέχουν τι εύχονται γιατί ο Τάκης τους έχει καρφώσει μία 4άρα και μία 6άρα, τότε που ο Ηλίας ανεβασμένος στο ρολόι μέτραγε τα γκολ.
Το ότι ο Κετσπάγια γλίτωσε τον Μπέντο στον πρώτο γύρο μόνο στην ΨΩΡΑ για ΣΠΟΡ μπορούσες να το διαβάσεις όταν και οι πέτρες γνωρίζουν πως λόγω της τριάρας του πρώτου γύρου απομακρύνθηκε ο Γεωργιανός, και ας του δώσανε μια- δύο αγωνιστικές παράταση. Τον πούλο λόγω ΘΡΥΛΟΥ είχε πάρει και ο Δέλλας μετά από την τεσσάρα την πρώτη χρονιά των ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Προπονητές αλλάζετε εσείς μετά από τις στενές επαφές μας και όχι εμείς. Να τους θυμίσουμε το αποτέλεσμα της συνεύρεσης μας με τον νυν προπονητή της Κούλας Χιμένεθ;  6 στο χαλαρό γιατί ο Βαλβέρδε ήταν πονόψυχος και σπίτι με ταξί…  
 
Να ασχοληθούμε με το βλακώδες επιχείρημα πως οι αγώνες με την Κούλα είναι το μόνο παιχνίδι που πραγματικά μας καίει;
 
Άλλοι συμπεριφέρονται  σαν μικρομεσαία ομάδα , ζώντας και αναπνέοντας  για ένα παιχνίδι απέναντι στον αιώνιο βιαστή τους Ολυμπιακό, για να δούμε:
 
Την περασμένη περίοδο 2015-16 η υπεράνω και ακομπλεξάριστη απέναντι στον Ολυμπιακό Κούλα είχε κόψει τα εξής εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια της:
 
(Τα στοιχεία προέρχονται από το site της Super league)
 
ΑΕΚ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ          5.221
ΑΕΚ-  ΞΑΝΘΗ                     11.677
ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ                  9.673
ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ               7.121
ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ            6.802
ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ               3.822
ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ          3.755
ΑΕΚ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ                4.069
ΑΕΚ – ΤΡΙΠΟΛΗ                  5.025
ΑΕΚ – ΒΕΡΟΙΑ                     7.396
 
Μόνο στον αγώνα με την Ξάνθη ο διψασμένος λαός των ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ  που πάει γήπεδο μόνο για την κιτρινόμαυρη φανέλα έκοψε πάνω από 10.000 εισιτήρια.
 
Να δούμε τι έγινε στα ντέρμπι;
 
19η  αγωνιστική  ΑΕΚ – ΠΑΟΚ :                   13.792 εισιτήρια
24η  αγωνιστική  ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   20.930 εισιτήρια
Πόσα έκοψε η Κούλα απέναντι στον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική;    31.121 εισιτήρια!!!
 
Πανστρατιά απέναντι στον Ολυμπιακό που σύμφωνα με την ΨΩΡΑ  τον αντιμετωπίζουν όπως κάθε άλλον αγώνα τους. Δεν  τους καίει καθόλου…
 
Τα εισιτήρια που έκοψε ο Ολυμπιακός στα φετινά (2016-2017) εντός έδρα ντέρμπι του πρώτου γύρου ήταν τα ακόλουθα με σειρά προσέλευσης:
  
10η αγωνιστική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -   ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ         31.823
8η αγωνιστική  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   - ΠΑΟΚ                           24.727
6η αγωνιστική  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -   ΑΕΚ                              24.175
 
Τόσο πολύ μας καίει να σας αντιμετωπίζουμε...
 
Να δούμε πως αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τον αγώνα φέτος;
 
Διαβάζουμε για τρελή ζήτηση των εισιτηρίων και εκστρατείες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εικόνα φυσικά αντίθετη με ότι συνηθίζεται μέχρι σήμερα στα εντός έδρας παιχνίδια της Κούλας.
 
Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ντέρμπι ο προπονητής της ΑΕΚ παρέθεσε γεύμα για όλη την ομάδα:
 
Δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Το μυαλό μας πλέον είναι μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρετε τι σημασία έχει αυτό το ματς και πόσο θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας»
 
Δηλώσεις έκανε και ο Μάνταλος:
«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να το κερδίσουμε, όπως κάναμε και πέρυσι»
 
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ …
 
Τι σημαίνει ρε παιδιά; θα πέσει η διαφορά κάτω από τους 20 βαθμούς ;
Ρίχτε μια ματιά καλύτερα στον Πανιώνιο, την Ξάνθη, τον Πλατανιά και τα Γιάννενα και χαλαρώστε λίγο ρε ακομπλαξάριστοι…
 
Για τον αυριανό αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Δίπλα στην ΑΕΚ σε ένα ακόμα ντέρμπι με τον δικό μας ποδοσφαιρικό πολιτισμό και χωρίς να ξεφεύγουμε από τα επιτρεπτά όρια, προστατεύουμε την ομάδα μας και αποφέυγουμε παγίδες και προκλήσεις»
 
Επίσης  ανακοίνωση εξέδωσε και η ORIGINAL:
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…Την Κυριακή το μάτι θα γυαλίζει, νικήστε, νικήστε , νικήστε…»

 
Κάτι που είχε κάνει και πριν από το παιχνίδι του πρώτου γύρου:
«Αύριο έχουμε την συνέχεια της τιμωρίας τους…Αύριο ότι πιο μισητό έχει γεννήσει ποδοασφιαρικά αυτός ο τόπος είναι μπροστά μας και θα τιμωρηθεί ξανά για τα επί 20ετίας εγκλήματα που έχει κάνει στο ποδόσφαιρο και στην χώρα. Αύριο το κακό θα φοράει κόκκινα και ο τιμωρός του θα είμαστε ξανά εμείς…Αύριο το βράδυ δίνουμε ξανά δουλειά και μεροκάματα σε ζαχαροπλάστες, φαναρτζήδες, σιδεράδες, τζαμάδες και φέρνουμε εμείς την ανάπτυξη στην αγορά»
 
Κάτι που δεν είχε κάνει σε κανέναν απο τα υπόλοιπα ντέρμπι...
 
Μέσα έπεσαν τα παιδιά της ORIGINAL, Καλώς τα παιδιά 3-0 και ο μόνος κλάδος που συνάντησε  την ανάπτυξη εκείνο το βράδυ ήταν για μια ακόμα φορά οι ταξιτζήδες….
 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ  ΡΕ ΨΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;
 
ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ  ΕΤΣΙ  ΓΙΑ ΤΟ  ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ…
 
Αν λάβουμε υπόψη μας την δήλωση του Κετσπάγια πως μερικοί δημοσιογράφοι της ΑΕΚ γράφουν για ένα σουβλάκι , το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο της ΨΩΡΑΣ μπορεί να αποδοθεί στην επιρροή της τσικνοπέμπτης στην αγορά κρεάτων. Μεγάλη η ζήτηση και η τιμή για το σουβλάκι στα ύψη…

Σχόλια

Εικόνα GEORGEM1978

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ
ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Εικόνα Harry red logic

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!
Ο νιαουρίδης μας χειρουργεί χωρίς αναισθητικό!
Ο Μπέντο εφαρμόζει σύστημα μπουλούκι! ας παει στην Εστορίλ μαζί τον Ντα Κόστα , Βιάνα και Καρντόσο!
Πρόεδρε έλεος γινόμαστε χλεύη των ηττημένων!

Εικόνα Harry red logic

. Στενοχώρια? Ναί! Αγανάκτηση?Ναί!
1.Εντάξει την διαιτησία σφαγή του Μάνταλου την αναμέναμε!Γιατί? διότι
η εξίσωση: Κυβέρνηση + Εξυγιαντές +ΟΠΑΠ/ΤΖΟΚΕΡ + ΑΡΔ= Αντιολυμπιακή λύσσα!
Σύγγαυροι, Πρόεδρε, το βλέπεις ο νιαουρίδης μας χειρουργεί χωρις αναισθητικό! Η δική μας αντίδραση? Καταγγελίες του κυρ Σάββα, του Καραπαππά του Γαβαθιώτη! Στα παπάρια τους, ηδονίζονται!
Αυτοί έχουν το 90% των MEDIA και τον παρακοιμώμενο του αυτοκράτορα και τον Αρχιδικαστή Χουντονοειδή!
2. Η ομάδα μπουλούκι με τους περισσότερους παίκτες νάνους σε ικανότητα για την φανέλα του δαφνοστεφανωμένου!(κοντρόλ με το καλάμι,αδυναμία για ένα συνδυασμό της προκοπής, αυτογκόλ,ζεμπεκιές--κάποιοι μοχθήσανε ,τρέξανε αλλά δεν μπορούν((ίσως είναι καλοί για τον Πλατανιά!)!
3. Ο προπονητής μάγκας! Δεν ήθελε μεταγραφές η ομαδα ήταν πλήρης , έχει τους ογκόλιθους Ντα Κόστα, Βιάνα,Καρντόσο κλπ., παίζει το σύστημα μπουλούκι! Μπέντο δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται οτι νομίζεις οτι είσαι στην Εστορίλ η στην Γκιμαράες!Ντροπή!!!!
4.Συμπέρασμα: ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!(όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά λόγω αδυναμίας να επιτύχουν μια υποφερτή συμπεριφορά απο τα θεσμικά όργανα! Αν ο νιαουρίδης που είχε βρεί την άκρη με τον πρώην Μεγάλο καλαματιανό(ΟΠΑΠ γαρ) τώρα τα βρήκε με τον Φλάμπουρο, τζούλη, Ρένα κλπ, τι να πούμε? Να υποκλιθούμε στην καπατσοσύνη του???. Και έρχονται και άλλα σφαγεία σε Τούμπα, βαζελοχανείο κλπ.
5.Σύγγαυροι δεν χάθηκε ο κόσμος μπορεί να μας πνίγει η οργή αλλά αν η Διοίκηση δεν κάνει κατι δραστικό, αν ο προπονητής(αυτός???) δεν προσγειωθεί αν οι 4-5 παίκτες μας που έχουν ποιότητα δεν τα δώσουν
όλα φοβάμαι οτι θα γευθούμε και άλλες στενοχώριες!
6. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΑΝΑΣΎΝΤΑΞΗ!!!!ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ,O καθένας απο το μετερίζι του!
Υ.Γ.Οι ολυμπιακάρες βουλευτές, υπουργοί, καναλάρχες ,παράγοντες, να νοιώσουν την καυτή ανάσα του ΘΥΜΩΜΈΝΟΥ ερυθρόλευκου λαού!Το πολιτικό κόστος , τα ψηφαλάκια , η ακροαματικότητα! οτι τους τσούζει!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα, πάντως, φίλος μου αεκτσής μου είπε ευθαρσώς ότι δεν τον ενδιαφέρει ούτε το πρωτάθλημα ούτε τίποτα. Μόνο να κερδίζει τον Ολυμπιακό... Ρε συ, κατάντια, του λέω, σαν τον ΠΑΟΚ γίνατε. Δεν με νοιάζει, μου λέει...

Άντε και μας νίκησε η ΑΕΚ, τι θα γίνει δηλαδή; Ή, άντε και νικήσουμε εμείς, θα τους κλείσουμε τα στόματα; Ούτως ή άλλως, δεν στηρίζονται στα αγωνιστικά.

Εικόνα Romain

Chief είσαι πολύ ωραίος!

Αυτή η Ψ 'Ώρα ανταγωνιζεται μόνο την εφημερίδα του τρακη. Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνονται. Υπάρχει κόσμος που τις διαβάζει? ή απλά τυπώνουν για τους UFO?

Εικόνα red7neck

Λίγα λόγια και απλά (προς παίκτες του Ολυμπιακού)

Αυρίο παίζετε με την ομάδα των λαθρεμπόρων, των τραμπούκων, των μαφιόζων, των άτιτλων. Κάντε το χρέος σας επιτέλους και στείλτε μας στον 7ο ουρανό..Και αν δεν θέλετε για μας, ΓΑΜΗΣΤΕ τους για πάρτη σας.

Καλό βράδυ!

Εικόνα kg

AYTO.........TO....................AEK.................ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!

Εικόνα Αλέξανδρος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ευχαριστώ τους συντάκτες της εν λόγω εφημερίδας, αλλά και της Αλογοτροφής για το γέλιο που μας χαρίζουν απλόχερα! Μην σταματήσετε ποτέ!!!!

Εξαιρετική ανάλυση απο τον Τσίφη επίσης. Πάμε αύριο στο ρελαντί να τους δείξουμε ότι δεν κανει να βγάζεις γλώσσα στον ΘΡΥΛΟ...

Εικόνα Warrior 7

Το πρωτοσέλιδο είναι χειροπιαστή απόδειξη ότι τελικά και οι πεθαμένοι κλάνουν...

Πάντως, οι σουβλακοφάγοι της (ΦΛ)ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΡ 6-0 κρατάνε ζεστό και το θέμα του γηπέδου για παν ενδεχόμενο. Οι "Παραμύθι Ερχόμαστε", από την άλλη, φαίνεται επιτέλους να αποδέχτηκαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης και περιμένουν να το απολαύσουν...Κακώς πάντως που δεν εξέδωσαν άλλη μια παρόμοια ανακοίνωση για να φτιαχτούν οι παίκτες μας.

Εμείς το μόνο που ζητάμε από την ομάδα μας είναι να κάνει το καθήκον της απέναντι στους τέως νεοφώτιστους και ίσως τότε να δούμε την πραγματική διοίκηση που αξίζει να έχει η ομάδα των σουβλακοφάγων της (ΦΛ)ΩΡΑΣ, δηλαδή ένα consortium αποτελούμενο από Μπομπ Κοζώνη, Αλεχάντρο Σκλαβενίτη, Σταύρο Αδαμίδη και Πετί Σ(κ)ατώ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τσιφ είσαι όπως πάντα εξαιρετικός.Στην Ψ-Ώρα των Σπορ έχουν τεράστιο και απύθμενο κόμπλεξ με τον Θρύλο.Περιμένατε τίποτε άλλο από τη φυλλάδα που εκδίδει ένα λαμόγιο,ο Κωνσταντίνος Γέρου,διευθύνει ο Πάνος Λούπος,και γράφουν διαμάντια της αθλητικής δημοσιογραφίας όπως ο Τάσος Τσατάλης,ο Σπύρος Δαρσινός,ο τσάτσος του Μελισσανίδη-ρουφιάνος-υπάλληλος του Αλαφούζου και του Σαββίδη,Άρης Ασβεστάς και πολλοί άλλοι?