ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...



            Την Τρίτη, 3/1/2017, ανεβάσαμε ένα άρθρο για την υπερβολική «συμπάθεια» που δείχνει το SDNA στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, και την Πέμπτη, 5/1/2017, ακόμη ένα με το πολυδαίδαλο ιδιοκτησιακό καθεστώς του εν λόγω ιστότοπου. Στο άρθρο της Τρίτης (για όσους δεν το διάβασαν) παρουσιάσαμε τα 345 άρθρα του SDNA για τον Ιβάν Σαββίδη (τα διπλάσια από όσα έχουν γραφεί για τους άλλους δύο της συμμαχίας, Αλαφούζο και Μελισσανίδη) αλλά και τον μηχανισμό της σπέκουλας που έχει στηθεί στο συγκεκριμένο site με σκοπό την προβολή και την προστασία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170103/sdna-poso-sabbidi-antexeis
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170105/sdna-posi-eksothen-kali-martyria-antexeis
      Χθες, Παρασκευή 6/1/2017, μας απάντησε ο ίδιος ο Βασίλης Παπαθεοδώρου με άρθρο του στο SDNA. Ο τίτλος του άρθρου ήταν αυτός: «Σκούξτε, κλάψτε αλλά τα 554 άρθρα για την εγκληματική μην ξεχνάτε!»

http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/282759/skoykste-klapste-alla-ta-554-arthra-gia-tin-egklimatiki-min 

               Μέσα στον πανικό σας, κύριε Παπαθεοδώρου, ξεχάσατε να φορέσετε τη στολή του Γιάννη Αυλακιώτη. Το ποιος σκούζει και κλαίει το βλέπουμε κάθε Κυριακή μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, στο KICK OFF, δόξα τω θεώ, έχουμε μάτια και βλέπουμε.
                Εμείς δεν ξεχνάμε τα 554 άρθρα περί «εγκληματικής», εξάλλου αυτός ήταν ο λόγος που ο αφανής χρηματοδότης σας «έστησε» το SDNA, με τη δική σας βοήθεια. Εγώ προσωπικά περίμενα να είναι πολύ περισσότερα… Στη δική μας καταγραφή παρουσιάσαμε ένα προς ένα και τα 345 άρθρα για τον Σαββίδη. Τα άρθρα είναι υπαρκτά και αφορούν συγκεκριμένο και υπαρκτό πρόσωπο, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Καλό θα ήταν να μας παρουσιάσετε και εσείς ένα προς ένα τα 554 άρθρα για την «εγκληματική οργάνωση». Η συγκεκριμένη κατηγορία που εσείς δημιουργήσατε είναι, όπως καταλαβαίνετε, ρευστή προς το παρόν, η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν όντως τα 554 άρθρα σας αφορούν κάποια εγκληματική οργάνωση. Αν, για παράδειγμα, έχετε συμπεριλάβει στην καταμέτρηση 200 άρθρα για ένα άτομο που ΕΣΕΙΣ θεωρείτε πως  έχει την οποιαδήποτε σχέση με την «εγκληματική οργάνωση» αλλά  η Ελληνική δικαιοσύνη τελικά αποφανθεί πως δεν έχει, τότε έχετε στα χέρια σας 354 άρθρα για την «εγκληματική» και 200 που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστούν συκοφαντικά. Για αυτό καλό είναι να μας παρουσιάσετε ΟΛΑ τα άρθρα περί «εγκληματικής»… 
          Εμείς, όπως βλέπετε, δίνουμε τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας (όσοι και αν είναι) να διαβάσουν και το δικό σας άρθρο, ώστε να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματα τους. Εσείς, αντίθετα, στο δικό σας άρθρο δεν δώσατε τη δυνατότητα στους δικούς σας να διαβάσουν και τη δική μας έρευνα. Αναφέρατε απλώς ότι καταγράψαμε τα άρθρα των Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου (αυτό μόνο), χωρίς να τους ενημερώνετε για το αποτέλεσμα της καταγραφής! Δεν γράψατε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσετε την υπερβολική προβολή του Ιβάν Σαββίδη, ούτε μια λέξη για όσα αποκαλύψαμε σχετικά με τον μηχανισμό προώθησης και προστασίας του. Ούτε ένα επιχείρημα δεν ακούστηκε από τη μεριά σας, ούτε μια δικαιολογία. Περιοριστήκατε για άλλη μια φορά στα περί «εγκληματικής», ΚΕΔ, ΕΠΟ, το συνηθισμένο σας θεματικό μενού, αλλά για όσα εμείς θίξαμε ΤΙΠΟΤΑ! Υπάρχει καλύτερη παραδοχή από μέρους σας όλων όσα γράψαμε;
       Πάντως, δεν τα πήγατε και άσχημα. Μετρήσατε 554 άρθρα μέσα σε δυο μέρες, ενώ σε εμάς πήρε πολύ περισσότερο για τα 345 περί Ιβάν. Μάθαμε πως για την καταγραφή των σχετικών με την «εγκληματική» άρθρων επιστρατεύτηκε όλο το δυναμικό του SDNA. Ξεκίνησε ο Κετσετζόγλου αλλά στα πρώτα 50 λαχάνιασε και του ανέβηκε η πίεση.  Την σκυτάλη πήρε ο Βασιλαράς αλλά, καθώς πλησίαζε στα 200,  έχασε το μέτρημα και ξεκίνησε από την αρχή, αφού πρώτα του δώσανε έναν άβακα. Συνέχισε ο Κόλκας που, όταν κάποια στιγμή έφτασε στα 346, φώναξε έντρομος: «Μαλάκες ΣΤΟΠ, σπάσαμε το ρεκόρ του μεγάλου!» Η πληροφορία πως για τις ανάγκες της καταμέτρησης κατέβηκαν 5 πούλμαν με καπνεργάτες από τη Βόρειο Ελλάδα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί… 
        Τελειώνετε το άρθρο σας, κύριε Παπαθεοδώρου, χαρακτηρίζοντας μας ως ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ της παραδημοσιογραφίας… Κατ’ αρχάς, χίλιες φορές ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ αγαθός, αφελής αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ παρά καλοταϊσμένο και υπάκουο σιβηριανό Χάσκι (το πιάσατε το υπονοούμενο;) που σφιχτά δεμένο σέρνει το έλκηθρο του αφέντη του ο οποίος κρατάει μαστίγιο... Όσον αφορά την παραδημοσιογραφία, δεν έχουμε καμία σχέση γιατί, πολύ απλά, δεν είμαστε δημοσιογράφοι ούτε με ούτε χωρίς την πρόθεση «παρά». Η δική μας πρόθεση είναι μόνο να προστατεύουμε την ομάδα που αγαπάμε. Αν τα γραπτά μας και οι έρευνες μας σαν κάνουν να πιστεύετε κάτι άλλο, αυτό οφείλεται στον πήχη σας που είναι πολύ χαμηλά. Όταν συνεργάζεστε με δημοσιογράφους επιπέδου Κόλκα, είναι λογικό εμείς να φαντάζουμε στα μάτια σας όχι απλώς δημοσιογράφοι αλλά νομπελίστες λογοτέχνες. Ακόμη κι αν ήμασταν, όμως, δημοσιογράφοι, γιατί χαρακτηρίζετε την  έρευνα μας «παραδημοσιογραφία» από τη στιγμή που περιέχει πραγματικά στοιχεία τα οποία και έχουμε συλλέξει αυτούσια από το δικό σας site; Απλά στρέψαμε τα δικά σας όπλα προς την δική σας κατεύθυνση. 
        Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο για εσάς να πιστέψετε πως κάποιοι γράφουν ως οπαδοί που αγαπάνε αληθινά την ομάδα τους, χωρίς αφεντικά και μυστικές εταιρείες να κινούν τα νήματα, οπαδοί που μπορεί να είναι κολλημένοι και να φοράνε παρωπίδες σε ορισμένα θέματα αλλά είναι πάντα ελεύθεροι να γράφουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν και όταν τους το επιτρέπουν οι οικογενειακές-κοινωνικές-επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Είναι πολύ ωραίο να γράφεις για την καύλα σου και για εμάς εδώ η καύλα μας είναι ο ΘΡΥΛΟΣ…   Αλήθεια, κύριε Παπαθεοδώρου, εσείς θυμάστε την τελευταία φορά που γράψατε ή δουλέψατε για την καύλα σας; Μήπως το κάνατε στην «Πράσινη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου; Το όνομα «Πρασινοφρουρός» ήταν δική σας επιλογή ή σας το επέβαλε ο ίδιος; Γράφατε πάντα ό,τι θέλατε; Σε εσάς επιβλήθηκε κάποτε να ζητήσετε συγγνώμη για ένα υβριστικό άρθρο που είχε γραφτεί εκεί ή μήπως στον τότε εντολέα σας; Τη συγγνώμη που ζητήθηκε μέσω της στήλης σας σε ποιον να την πιστώσουμε; Μήπως νιώσατε ελεύθερος μέσα από τον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου; Δεν νομίζω. Το να κλαίγεσαι κάθε Κυριακή βράδυ για την διαιτησία φαντάζει πολύ κουραστικό και άχαρο. Μήπως το καταφέρατε μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό SPORT FM, επίσης ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου; Μήπως στο SDNA; Όταν το αφεντικό είναι μακριά και όχι συνεχώς πάνω από το κεφάλι σου,  νιώθεις πιο ελεύθερος. Φανταστείτε ελευθερία εμείς που δεν έχουμε καν αφεντικό.
        Πάντως, τυχαίνει συχνά να συνεργάζεστε με αθλητικά μέσα που οι ιδιοκτήτες τους είναι παράλληλα και ιδιοκτήτες ομάδων, ΠΑΕ ή ΚΑΕ… Εσείς που είστε τόσο ευαίσθητος με την παραδημοσιογραφία πώς κρίνετε κάτι τέτοιο; Να το παραλληλίσουμε με έναν πολιτικό συντάκτη που εργάζεται σε μέσο ιδιοκτησίας του Μητσοτάκη ή του Τσίπρα; Δεν είναι πολύ ηθικό και κάθε άλλο παρά αντικειμενικό….

ΥΓ. Η καταγραφή δεν σταματάει, του χρόνου τέτοια εποχή θα «ανεβάσουμε» τα πεπραγμένα του 2017 και μπορεί να τυπώσουμε και ημερολόγιο μαζί με συνταγές και ανέκδοτα του Γιάννη Αυλακιώτη!

Σχόλια

Εικόνα thita

φίλε τσιφ είσαι δυνατός, η απάντηση εξαιρετική και επιπέδου, επιφυλάσσομαι (για απάντηση, όχι επίπεδο ε χαχαχα)

Εικόνα Romain

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι διαιτητές της "εξυγειανσης" αλλά και της εξομαλυνσης:

1) Απαγορεύεται να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
2) Απαγορεύεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός αριθμητική διαφορά στο παιχνίδι. Ακόμα και μετά από εγκληματική ενέργεια όπως αυτή του Λισγαρα. Που παρόμοια της δεν έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια.

Δεν γνωρίζω αν είναι γραπτοι αυτοί οι κανόνες ή τον τρόπο που μεταφέρονται στους διαιτητές. Το μόνο που είναι φανερό σε όλους είναι ότι εφαρμόζονται στο έπακρο. Και από όλους τους διαιτητές. Η' τουλάχιστον αυτούς που η ΚΕΔ ορίζει /διαλέγει να διευθυνουν τους αγώνες του Θρύλου.

12 βαθμούς μπροστά από τους μεγάλους μας αντιπάλους. Την Ξανθουλα και τον Νιονιο.

Ο Σμπαουγκ και η κουλαρα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Είναι τυχεροί που οι άλλοι πόντιοι (Ηρακλής Ποντίων) και η Βέροια βαρεσαν διάλυση. Διαφορετικά αν ήταν κάνας Πλατανιας... να ούμε, θα ήταν δύσκολο να τον περάσουν. (Δεν μιλώ για την Κέρκυρα)

Εικόνα el trick

ΘΕΤΩ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
Ως πότε οι διαιτητές θα μας αντιμετωπίζουν σαν ομαδίτσα γειτονιάς;;;;;
Ο μανταλος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΕΙ.

Εικόνα Harry red logic

....Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά!
"...υπάρχει ο οφθαλμός (μάτι) της δικαιοσύνης, που βλέπει τα πάντα". Συνήθως αναφέρεται στον Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη, η οποία εποπτεύει τα πάντα και στο τέλος απονέμει το δίκαιο, χρησιμοποιούμε τη φράση, όταν θέλουμε να τονίσουμε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η δικαιοσύνη και οι αδικούντες θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν!!!!"---- Αυτό για τους Χουντονήδες-Τουίτη-Ρώσο-ΚουτσόκουμπάροΝ-ΑΡΔακια -ΚΕΔ κλπ λαμόγια!

Αλλά και "συν Αθηνά και χείρα κίνει"
...«Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λέμε παραινετικά σε όσους τα περιμένουν όλα από το θεό ή την τύχη, χωρίς να κάνουν τίποτα οι ίδιοι σε μια δύσκολη στιγμή.
Στους μύθους του Αισώπου, αναφέρεται ότι η φράση ειπώθηκε από κάποιο ναυαγό (πλούσιο Αθηναίο), ο οποίος, αντί να επιχειρήσει να κολυμπήσει για να σωθεί, έκανε παρακλήσεις στη θεά Αθηνά να τον γλιτώσει χωρίς αυτός να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να σωθεί!!!"
Αυτό για την Διοίκηση, να προστατεύσει την ομάδα!!!!!Αρκετά=enough is enough!!!!
Ο Μάνταλος εξίσωσε τον θύτη με το θύμα!Προφανώς τρέμει την Δικαιοσύνη(ποός υπουργεύει άραγε?
Ποιός θα δικάσει τους ηθικούς αυτουργούς της πραγματικά εγκληματικής οργάνωσης που διαπλέκεται με το "παρέακι της εξουσίας?
Ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χερι του!Λαέ του Θρύλου τρίξτους τα δόντια!!!!

Εικόνα Arxidakos

Ήταν ωραίο το κόκκινο μίλι? Το σέρβικο μίλι, καλό?? Ήταν ωραία που οι γάβροι στις εξέδρες ακούγονταν πιο πολύ από τους και καλά Ξανθιώτες μπουγατσοκιμάδες?
Άι σιχτίρ από δω πέρα...

Υ.Γ.: Σας γαμάει ο Βαγγέλας ρεεεεεεεεεε

Εικόνα CEN-TAURUS

Να μην ξεχάσω να υπενθυμίσω: κάποιοι εει έξω, για λίγα ευρώ, πλαγίως ή ευθέως, στιγμάτισαν και εξακολουθούν να στιγματίζουν για εμπόριο ναρκωτικών έναν άνθρωπο, που η δικαιοσύνη ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, με αποτέλεσμα, τα παιδιά του ανθρώπου αυτού, στο σχολείο, το ίντερνετ, το παιχνίδι ή αλλού, να πληροφορηθούν ενδεχομένως ότι ο πατέρας τους τάχα εμπορεύεται ναρκωτικά. Όλοι αυτοί διαπράττουν έσχατο αθρωπιστικό έγκλημα, το οποίο να είναι σίγουροι ότι δεν θα μείνει ατιμώρητο, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Είναι αδιανόητο η δικαιοσύνη να έχει εκκαθαρίσει μια υπόθεση, να μη σε έχει περιλάβει στους με οποιονδήποτε τρόπο δράστες, συμμετέχοντες, βοηθούντες, εμπλεκόμενους, αλλά να βρίσκονται κάποια σκουπίδια με ανθρωποειδή μορφή, να συνεχίσουν τη δηλητηριώδη τακτική των υπαινιγμών και των συγκαλυμένων σχολίων. Φανταστείτε σκουπίδια, μια υπόθεση βιασμού και δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού να εκδικάζεται και να τιμωρούνται οι ένοχοι, αλλά εγώ, που έχω κανάλι και δεν σας γουστάρω, να λέω συνεχώς "ρε παπαθεοδωρόπουλε, το κοριτσάκι φώναζε όταν το βίαζες;". Θα σας άρεσε ρε τοξικά απόβλητα; Ωραία θα νοιώθατε αν στο σχολείο ή τη γειτονιά έβριζαν κι απομόνωναν τα παιδιά σας ως παιδιά βιαστή; Ωραία κοινωνία χτίζετε ρε για λίγα πενηντάευρα!

Εικόνα RED HELL

Αυτος ο πισωγλεντης(που λεει και η μορφη ο sada)εφαρμοζει αντιστροφη ψυχολογια.Τι εννοω:αποκαλει Ολυμπιακους υπαλληλους και σουργελα.Κατηγορει τους δικους μας για στοχοποιησεις κλπ.Γραφει "σκουξτε-κλαψτε"και προβαινει σε ηθικες μομφες εναντι οποιουδηποτε με κοκκινη αποχρωση.Τι συμβαινει στην πραγματικοτητα:ειναι ενα καταπτυστο σκουπιδι που απο τις glory days που εγραφε εμετους στην πρασινη προκαλωντας ανοιχτα τους Ολυμπιακους πρεπει να επαιρνε 30 ευρω για το καθε αρθρο.Τωρα μπορει να εχει αναβαθμιστει.Εχει φτιαξει ενα πουστοσαιτ με αποκλειστικο στοχο να γραφει οτι πιο αρρωστο του κατεβει στο νου(μαζι με τον Ρουλη που ειναι σαν τον Μπαρνι-μια μωβ μασκοτ που βλεπαμε μικροι στα κινουμενα σχεδια-και τον αλλο τον υπνο τον μεντορα του μπασκετ Ασπρουλια που ειναι σαν να βρισκεται σε μονιμη καταστολη αν και περυσι ειχε ξυπνησει λιγο στο Ελ.Βενιζελος γιατι παραλιγο να πεθανει απο χτυπημα στο μεταταρσιο)και να στοχοποιει οποιον τασσεται ανοιχτα υπερ του Ολυμπιακου.Εχει ξεφτιλισει την εννοια "κλαμα" μαζι με τα ζωα που σχολιαζουν απο κατω(2-3 φορες μπηκα στο σαιτ και αυτο απο λινκ που ειχατε εδω)καθως δεν υπαρχει περιπτωση να μην ριξουν καποια μπηχτη για τον αιωνιο γαμια τους μπας και ξεχασουν για λιγο τις ψωλες που αρπαζουν.
Και το σημαντικοτερο εχει το θρασος να μιλαει για εγκληματικες οργανωσεις οταν τα αφεντικα τους εκπροσωπουν οτι πιο βρωμικο.Αυτο ομως που δεν πρεπει να ξεχναμε ΠΟΤΕ οσοι νευριαζουμε με αυτα τα ερπετα ειναι ενα:οταν εχεις μεγαλωσει οντας το μαυρο προβατο και ενας αποτυχημενος ολκης με συμπλεγματα καθε ειδους το να καταληξεις πληρωμενος δημοσιογραφος ειναι φυσικο επακολουθο.Τι αποψη νομιζετε εχουν ο κοινωνικος περιγυρος του καθενος απο αυτα τα βδελυγματα??Ποσο χαρουμενη ειναι η οικογενεια τους που ανεθρεψε τετοια σιχαματα(εκτος και αν ειναι και οι γονεις τα ιδια σκατα οποτε παω πασο).Μια ζωη στη φαπα ηταν και τοσο προσπαθουν πισω απο οθονες να κανουν αισθητη τη μιζερη παρουσια τους.Ασε που καποια χρονια πριν θα ηταν δοσιλογοι και γερμανοτσολιαδες.
Οσο πιο πολλες μαλακιες γραφετε τοσο πιο μεγαλες θα ειναι και οι πικρες που θα σας κερναμε.Και εσας και τους μαλακες που χαιρονται στα σχολια σαν μαλακισμενα 15χρονα.Αυτο παντως χρηζει και ψυχιατρικης αναλυσης.Πως γινεται να μην μπορεις να συνελθεις απο τα γαμησια και απο την αλλη με το παραμικρο να πουλας τρελα και να προσπαθεις να την πεις σε Ολυμπιακους.Πραγματικα για λυπηση.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο σχόλιο.

Εικόνα Aprosarmostos17

Εδώ υπάρχουν κάποιοι που πληρώνουν 30€ για να στείλουν εξώδικο προς την εφορία για να δεχτεί τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα, δεν θα βρεθούν κάποιοι να πάρουν στα σοβαρά αυτό το σούργελο της δημοσιογραφίας ονόματι Παπαθεοδώρου;

Εικόνα koropi48

Σε όλους τους φίλους, προς γνώση και συνειδητοποίηση. Βρίσκουν αυτιά και μάτια να τους δουν και να τους ακούσουν, γι αυτό δεν ντρέπονται να υποστηρίζουν αυτές τις τερατολογίες όλοι ετούτοι οι ΑΡΔ. Ως λαός, έχουμε μια φυσική απέχθεια για όποιον μας λέει την αλήθεια και μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και γουστάρουμε αυτούς που μας παραμυθιάζουν. Στην αρχαιότητα σκότωναν τον αγγελιαφόρο των κακών ειδήσεων. Στα πρόσφατα χρόνια, ακολουθούμε τα κινήματα "δεν πληρώνω" (και πληρώνουμε σαν πούστηδες), πιστεύουμε στους παπάρες που υπόσχονται σεισάχθειες (διαγραφή χρεών), τους απατεώνες που σκίζουν μνημόνια (και υπογράφουν χειρότερα), που μας ελευθερώνουν από τα δεσμά των ξένων (και ταυτόχρονα τα πουλάνε όλα στους ξένους για 100 χρόνια), ακολουθούμε σώρρες και δωδεκαθεϊστές απελευθερωτές... Τί να πεις, έχουμε διαζύγιο με την πραγματικότητα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι, όταν ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος ζούσε την αναγέννηση, εμείς ήμαστε υπό μουσουλμανικό ζυγό κι έτσι μείναμε πίσω σε αξίες, ορθολογική σκέψη και πολιτισμό. Μη σας φανεί παράξενο αν το σάιτ για το οποίο ο λόγος, είναι ψηλά σε επισκεψιμότητα ή αν οι -πολλάκις καταδικασμένες τελεσίδικα ως συκοφαντικές- βοθροδίκες με το παράνομο υλικό έχουν υψηλή τηλεθέαση. Αφορούν όλους αυτούς, που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι οι ομάδες τους τελείωσαν οριστικά, μέσα στο γενικότερο τέλμα και ψάχνουν κάποιον να τους πει ότι είναι ακόμα ομαδάρες, αλλά αδικούνται από κάποια εγκληματική οργάνωση, που τους κλέβει τα πρωταθλήματα.

Υ.Γ. 1. Κύριε παπαθεοδώρου, αλήθεια, επειδή δεν μπαίνω στο σάιτ σας, έχετε δημοσιεύσει αναλυτικές αρθρογραφίες για τις αρκετές δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάζονται συνεχώς τώρα τελευταία οι αλαφούζος- θωμαϊδης ως συκοφάντες ή δεν προλαβαίνετε από την εργολαβία αγιοποίησης του ιβάν, που έχετε αναλάβει;
Υ.Γ. 2. Αυτονόητο για όλους ότι, ακόμη και στα έμμισθα εκτελεστικά όργανα των ορκισμένων εχθρών της ομάδας, αξίζει σεβασμός και κατανόηση. Ούτε ύβρεις, ούτε πολύ περισσότερο βία. Μόνο αντιπαράθεση λεκτική και τρολάρισμα και καζούρα όπου τους πετυχαίνουμε. Και φυσικά, ούτε κλικ στα σάιτ τους, ούτε ευρώ στις εφημερίδες τους, ούτε ακρόαση-θέαση στα κανάλια και τα ράδιά τους. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση εκ μέρους του ερυθρόλευκου κόσμου.

Εικόνα apostolos gaganis

Ρέστα. Με εκφράζεις απόλυτα.

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυρε έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Ενας λαός-σε μεγάλα ποσοστά- εύπιστος χωρις κριτική σκέψη με ασθενέστατη μνήμη παρασύρεται πανεύκολα απο επιτήδειους δημαγωγούς και κάνει αυτές τις επιλογές που νομοτελειακά τον καταστρέφουν!Η σημερινή παρέα της εξουσίας,όλοι ευκατάστατοι,άνεργα πλουσιόπαιδα με ακίνητα και καταθέσεις, φαφλατάδες με αριστερή φρασεολογία κοροιδεύουν τους πάντες με μοναδικό στόχο την παραμονή στην εξουσία όσο γίνεται περισσότερο(βόλτες με το Gulf stream,ταξίδια συνέδρια κλπ) και άν τμπορούσαν να μας έκαναν Κούβα του Φιντέλ που τόσο θαυμάζουν!
Ε σε αυτή την χώρα ανθίζουν και τα παράσιτα τύπου τουίτης,πράκτορες του Βλαδίμηρου, νιαουρίδηδες σκατόσαιτ, χουντονίσκοι,Τσάρλιδες,παπαθεοδώρου,αυλακιώτης σαμπράκος,τσώχος φαφούτης/real fm ,κλπ.
Ο Λαός μας παραμυθιάζεται, κοιμάται και φοβάμαι oti θα αργήσει πολύ να ξυπνήσει!
Εμείς απο τούτο το μετερίζι κάνουμε ότι μπορούμε να ξεσκεπάζουμε και να καταγγέλουμε όλη την σαπίλα!
Θα συνεχίσουμε απτόητοι αλλά πρέπει οι φωνές μας να αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια!Θα βοηθούσε το κανάλιτου Προέδρου αλλά τα λαμόγια και η παρέα τους το πνίξανε,εξαπάτησαν τους πάντες και όλα πάνε στο απροσδιόριστο μέλλον. Και οι εξυγιαντές χορεύουν!Αμφιβάλλει κανείς οτι οι "εξυγιαντές" είναι πακέτο με την παρέα της σημερινής εξουσίας?(έχουμε και πολλά τζακ ποτ"" στο Joker!)
Ας ενισχύσειλίγο ο Πρόεδρος μας την ομάδα με 2-3 ποιοτικές μεταγραφές να τους ξεσκίζουμε στα γήπεδα,μέσα στις έδρες τους και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη!Να συσπειρώσει, ενθουσιάσει την ερυθρόλευκη λαοθάλασσα, να σηκώσει τσουνάμι να τους σαρώσει!

Εικόνα CEN-TAURUS

Αυτή η ξεφτίλα, να βγαίνουν υπουργοί-βουλευτές και να καλούν τον κόσμο να φέρει τα λεφτά του πίσω στις τράπεζες και, ταυτόχρονα, οι ίδιοι ή συνάδελφοί τους να έχουν απίστευτες καταθέσεις στο εξωτερικό, δεν έχει φίλοι μου ιστορικό προηγούμενο. Είναι κυριολεκτικά αδιανόητο να μη σηκώνονται κι οι πέτρες να τους κυνηγήσουν. Να βλέπεις τον τσακαλώτο να κάνει ταρζανιές και να ρισκάρει τις όποιες καταθέσεις μας, αλλά ο ίδιος, χωρίς καμια ντροπή, να έχει τα λεφτά του στην αγγλία!!! Την ίδια στιγμή, αυτοί που κατηγορούσαν τόσα χρόνια την οικογενειοκρατία, έφεραν την χειρότερη μορφή της. Βουλευτές Παππάς πατέρας και υιός, υπουργοί αμφότεροι οι σύζυγοι Δρίτσας-Τασία Χριστοδουλοπούλου, βουλευτής η Καφαντάρη, διευθυντής σε δημόσια επιχείρηση ο σύζυγος, περιφερειάρχης η δούρου διοικητής στην ΕΥΔΑΠ το ταίρι της, σε δημόσιες θέσεις τα ξαδέρφια του τσίπρα... και ο κατάλογος ατέλειωτος. Ο δε κόσμος δεν αντιδρά, ακούγοντάς τους να τον κοροϊδεύουν στα μούτρα με ηθικά πλεονεκτήματα, αριστερό ήθος και άλλες μπαλαφάρες. Από αυτό τον κόσμο να περιμένετε το χειρότερο: απάθεια, ανοχή, υποκειμενισμό, παράλογη σκέψη...

Εικόνα apostolos gaganis

Επίσης ωραίο σχόλιο.

Εικόνα Mhtsaras

Χου ρε μπρόκολο !ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΔΙ ΜΟΥΔΩΚΕ ΚΛΩΤΣΑ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙ !!!Ρε μαλακα κακομοίρη κωλοτρεπίδη κσέρεις πώς σε θωράνε ακόμα και οι δεκοί σου οι πρασινόπουστες ; α ;Απλά γελάνε μαζί σου ρε γίδι !Ακόμα και μαλακιες που γράφεις για τα μπουρδέλα τους τους κάμεις και γελάνε και δε σε πετσέβωνε ό,τι κι αν γράπσεις ρε μπινε !Νομίζεις θέλει πολύ ρε παπαράκο να χαραχτηρεφτείς από ''γελοίος'' την άλλη μέρα ''καραγκιόζης'' ;Εγω πάντως δε μπερίμενα καμνιά καλυτερότερη απάντεπσις απ' τη μαλακία πόγραπσες.Τι να είπεις δελαδής ;Ότι ''ρε παιδγια παίρνωμε κανα 100μπαλο από τη γκοντή καραφλή πούστρα κι από την άλληνε τη ρούσα κσαδέρφη κάτιτις για να συντεράμε το σάι'' ;Εμένανε πάντως μικρέ καργιολάκο μαρέσεις ρε μουνάκο...Ειδεκά όντα κάθομαι και παρακολουθάω ΣΚΑΗ αθλετικιά εκπομπή και κάθεσαι σε μνια γωνιά σα τη γκακομοίρα την αγάμεφτη πουτάνα μέχρι να πάρεις το λόγο και να κάμεις γαργάρα το σπέρμα του Βαγγέλα...Είσαι για λύπησις ρε μαλάκα βραδίκαφτε...Άιντα μαλάκα τώρα...Πάρε αγκαλίτσα το Γκόλλλλκα το μπαπάρα και κάμετε αλλακσοκωλιές και παιχνιδάκια και γράφτε καμνιά μαλακία για το ματάκια και τη ρούσα κσαδέρφη μπας και σας δώκουν κανα πγιάτο ληγμένες φακές μαλακες...ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ !!!

Εικόνα REDHERAKLIO

CEN-TAURUS ΣΗΜΕΡΑ 10.00 πμ σε σχόλιο στο γραπτό του ΑΠ.ΓΑΓΑΝΗ αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι "η καλντεριμιτζού πόρνη ψαρεύει πελάτες στα στενά και τη βλέπουν όλοι, αλλά η ανάγκη της να ζήσει υπερνικά την ντροπή και την ξεφτίλα να πουλάς το κορμί σου για τρία τάληρα." Κατόπιν τούτου η προσπάθεια απάντησης στην συνομοταξία των κάθε λογής ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ καθίσταται περιττή...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ

Εικόνα CEN-TAURUS

Γεια σου πατρίδα ηράκλειο και καλή χρονιά.

Εικόνα REDHERAKLIO

Καλή χρονιά από το ασπροκόκκινο Ηράκλειο

Εικόνα Chief Bromden

Η πορνη όπως λες κάνει ότι κάνει για να ζήσει και αυτό ειναι σεβαστό, θα σκύψει το κεφάλι και μέχρι εκεί. Φαντάσου τώρα μια πορνη που να κάνει βίζιτες απο το πρωί μέχρι το βράδυ και στην συνέχεια να πηγαίνει με την Αγία γραφή στο χέρι και να κάνει μαθήματα ηθικής σε κορίτσια επειδή φοράνε κοντές φούστες...Κάτι τέτοιο γίνεται και εδω...

Εικόνα REDHERAKLIO

ΣΩΣΤΟΣ

Εικόνα Harry red logic

Ακριβώς αυτό γίνεται!Υποκριτές Φαρισαίοι δεν πιστεύουν σε τίποτα μόνο στην την κουτάλα της εξουσίας,και ταίζουν αβέρτα κουτόχορτο το λαό!
Ποιός,ποιοί,πως θα ξυπνήσουν αυτόν το λαό?
Αρκεί η απέχθεια σε όλους τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης να εξηγήσει την μακρόσυρτη χειμέρια νάρκη του λαού,την αδράνεια, απαθεια στις ατέλειωτες καταστροφές που λαμβάνουν χώρα και θα φορτώσουν και τις επόμενες γενιές?????
Επειγόντως να βρεθούν κοινωνιολόγοι ,ανθρωποβιολόγοι,ψυχίατροι, ψυχαναλυτές να ερμηνεύσουν το φαινόμενο και να ανακαλύψουν θεραπεία!

Εικόνα sada

rantaplan mas eipe o anthrwpos pou ap ta gamisia pou xei faei apo ton Al Afouz perpataei kai tou feugei to skato..xaraktirizei tin noimosini anthrwpwn o lakis o gabalas tis dimosiografias.eipa prin gia 288 kathara twra pou to skeftomai dn iparxei oute mia periptwsi sto ekatommirio na dinei o dragka kai o karaflos nanos se auton ton kwlopousta panw apo 60-80 evrw..allwste anagkes dn exei me sperma trefetai k opote strimwxtei oikonomika ton periferei o kir Giannis k tou kanoun tin tripa san tin roda to sintagmatos.gi auto k apo kala pliroforimenes piges kserw oti kathe kiriaki sto kick off ksemirizei skatila afenos ap ta koprana tou zwou tou alexi pou exei parei k episima tin morfi kaprou kai afeterou ap tin stavropodimeni gamiola pou xezetai panw tis ton prasinofrourouli o opoios arneitai oti einai o prasinofrouroulis..milame gia malaka kai gia rodela mazi dld ena malakopousta.

Εικόνα savvas gridlock

Τι εγραψες ρε μυθε παλι, χαχαχαχα.

Εικόνα yiage

Κωλομαγουλε Φαπαφλωρου σου ευχομαι ενα καλο ξεβρακωτο 2017! Και η σαμπανια σαν αλλη Τζουλια που θα πιεις με την οπισθεν -ξερεις εσυ- να εχει μεσα και το δηλητηριο που βαζεις μεσα στο σανο!

Εικόνα Chief Bromden

Φίλε είσαι ο Γιάννης που σχολίαζε παλαιότερα;

Εικόνα yiage

Ναι Αρχηγε μου ο ιδιος. Μπορει να εχω αραιωσει κατα πολυ τα σχολια αλλα σας διαβαζω καθημερινα.

Εικόνα Chief Bromden

Να είσαι καλά ρε Γιάννη! Όποτε βρίσκεις ευκαιρία κάνε την εμφάνιση σου. Τώρα βρήκα το δόλωμα που σε προσελκύει , ο Πρασινοφρουρος...

Εικόνα yiage

Ολα τα ΑΡΔοια θελουν το καρφωμα τους Αρχηγε. Αρκει να εχουμε χρονο. Αυτη η ΕΦΗΒΙΚΗ καυλα ειναι ατελειωτη!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Γλιώδες υποκείμενο...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Αρχηγέ, το:

« Τελειώνετε το άρθρο σας, κύριε Παπαθεοδώρου, χαρακτηρίζοντας μας ως ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ της παραδημοσιογραφίας… Κατ’ αρχάς, χίλιες φορές ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ αγαθός, αφελής αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ παρά καλοταϊσμένο και υπάκουο σιβηριανό Χάσκι (το πιάσατε το υπονοούμενο;) που σφιχτά δεμένο σέρνει το έλκηθρο του αφέντη του ο οποίος κρατάει μαστίγιο... Όσον αφορά την παραδημοσιογραφία, δεν έχουμε καμία σχέση γιατί, πολύ απλά, δεν είμαστε δημοσιογράφοι ούτε με ούτε χωρίς την πρόθεση «παρά». Η δική μας πρόθεση είναι μόνο να προστατεύουμε την ομάδα που αγαπάμε. Αν τα γραπτά μας και οι έρευνες μας σαν κάνουν να πιστεύετε κάτι άλλο, αυτό οφείλεται στον πήχη σας που είναι πολύ χαμηλά. Όταν συνεργάζεστε με δημοσιογράφους επιπέδου Κόλκα, είναι λογικό εμείς να φαντάζουμε στα μάτια σας όχι απλώς δημοσιογράφοι αλλά νομπελίστες λογοτέχνες. Ακόμη κι αν ήμασταν, όμως, δημοσιογράφοι, γιατί χαρακτηρίζετε την έρευνα μας «παραδημοσιογραφία» από τη στιγμή που περιέχει πραγματικά στοιχεία τα οποία και έχουμε συλλέξει αυτούσια από το δικό σας site; Απλά στρέψαμε τα δικά σας όπλα προς την δική σας κατεύθυνση.»

θα έπρεπε να είναι με έντονη, πλάγια, υπογραμμισμένη γραμματοσειρά, πλαίσιο με λαμπτήρες τύπου νέον που να αναβοσβήνουν και έναν προβολέα γηπέδου από απέναντι να το φωτίζει!!!

αναμένουμε συνέχεια καταγραφής των ημερών κι έργων του Τζων Αυλακιώτη και των αφεντικών του που κρατούν το καμτσίκι...

Υ.Γ.1 who is who: Τζων Αυλακιώτης,
μυθιστορηματικό δημιούργημα του Γιάννη Μαρή, συνεργάτης και ομοτράπεζος του δικτάτορος Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος με το ξέσπασμα του Β' Π.Π. γίνεται ΔΙΠΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ των ναζιστών και των Άγγλων, παίζοντας διπλό παιγνίδι. Τα αφεντικά του Γερμανοί τε και Άγγλοι ενώ αρχικώς τον προστατεύουν και τον αμείβουν, αργότερα απολύουν κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, προσπαθούν να τον εξολοθρεύσουν και τελικώς το κατορθώνουν, διότι, όπως είναι γνωστόν, τη ρουφιανιά πολλοί ηγάπησαν, τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ, ουδείς.
οι όποιοι συνειρμοί σχετικά με πρόσωπα, καταστάσεις και μελλούμενα γεγονότα, επαφίενται ες υμάς.

Υ.Γ.2 μπορεί κάποιοι με τις επιλογές τους να μην έχουν γνωρίσει το τι είναι «καύλα», αλλά τον καυλό τον έχουν νιώσει... μέσα τους!

Εικόνα Chief Bromden

Διπλός κατάσκοπος ε; Μαζι με τους Γερμανούς μαζι και με τους Άγγλους. Μαζι με Σαββιδη μαζι και με Αλοαφουζο. Την κατάληξη μένει να δούμε...

Εικόνα sebn

Νευριασα με εσας. Με υποχρεωσατε να μπω να δω τι μαλακιες εχει γραψει και παρασυρθηκα διαβαζοντας τα σχολια παρακατω. Απιστευτο το ποσο ανεγκεφαλοι εχουν γινει οι Ελληνες. Απιστευτο το τι πλυση εγκεφαλου εχουν υποστει. Κανουν εν γνωση τους το ασπρο μαυρο μονο και μονο για να βαυκαλιζονται οτι για ολα τα χαλια τους φταιει ο Θρυλος και ο Βαγγελης. Ελπιζω και προσβλεπω στα λογια του προεδρου. Για πολλα χρονια ακομη να τους παταει στον λαιμο. Νικος.

Εικόνα Chief Bromden

Αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα σχόλια κάτω απο τα άρθρα θα παρατηρήσεις πολλές ομοιότητες, καρμπόν...
Δεν ευθύνεται μόνο η πλύση εγκεφάλου για αυτό, έχουν φροντίσει άλλοι....

Εικόνα MIKE.A

Επισις αυτος ο ξεφτιλας να μας πει...
Ποιος ο λογος ενα αθλητικο σαιτ να εχει μονιμη στηλη για μηνες η και για χρονο για το Νορ1! Το ιδιο βεβαια εκανε και το αλλο μ..νι ο δικαστης στην εκπομπη του! Οταν απο που πουθενα δεν φαινωτανε να εμπλεκετε ο Μαρινακης! Και το μονο που εκαναν ηταν να αφηνουνε υπονοιες για τον χρηματοδοτη κτλ με τα αντιολυμπιακα προβατα να τσιμπανε! Και η πλακα ειναι οτι ενω γραψανε (σκατοσαιτ) και ειπανε (στην σκατοδικη) τοσα και τοσα, και για πολυ καιρο, για τις δικες που γινωτανε στην Τουρκια και Βελγιο για τους χρηματοδοτες, για αυτες δεν αναφερθηκανε πουθενα!
Ξεφτιλισμενα οντα!

Εικόνα Chief Bromden

Ακριβώς!
Κατα τα αλλα μιλάει για παραδημοσιογραφία, απο την πρώτη μέρα λειτουργίας του site υπήρχε ξεχωριστή ενότητα "εγκληματική οργάνωση". Φυσικά μια εγκληματική που έκανε την εμφάνιση της στην Βόρειο Ελλάδα μια με τον Δωνη και μια με το καμένο αυτοκινητο του μάνατζερ του Κάτσε έμεινε στο σκοτάδι στο site της αλήθειας...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εν τῳ μεταξύ η ...τούρτα στο αυτοκίνητο από ζαχαροπλαστείο Θεσσαλονίκης, μου φέρνει συνειρμούς με την ...τούρτα στο εξοχικό του Μπίκα στην Χαλκιδική... μοιάζει ίδια η συνταγή Pavlova-Ivanova.

Εικόνα koropi48

Καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά το να δουλεύεις για λαθρεμπόρους, που σου υπαγορεύουν τα κείμενα που δημοσιεύεις ή τους "δημοσιογραφικούς" στόχους που θα χτυπάς καθημερινά, δεν αντέχεται με τίποτα. Πριν τέσσερα χρόνια δούλευα για έναν καργιόλη ιδιοκτήτη, που μ΄έβαζε να κάνω πουστιές με ληγμένα προϊόντα. Την πρώτη μέρα βριστήκαμε και τη δεύτερη του πέταξα στα μούτρα μια δήλωση παραίτησης που είχα γράψει από το σπίτι και έφυγα. Απορώ λοιπόν πώς αντέχουν αυτά τα παιδιά να "γράφουν" 650 άρθρα το χρόνο- 2 τη μέρα δηλαδή- για την "εγκληματική οργάνωση", η οποία βέβαια ουδεμία σχέση έχει με τις καταγγελίες δώνη για απειλές και εκβίαση ή με το φάκελο που έστειλαν από το εξωτερικό για το ματς- παρωδία με την κέρκυρα. Αυτά να υποθέσω δεν σχετίζονται με εγκληματική οργάνωση και γι αυτό μάλλον δεν τους απασχόλησαν δημοσιογραφικά. Ούτε τα προσχήματα ρε παιδιά;

Εικόνα CEN-TAURUS

Ρε τσιφ, άσε τον άνθρωπο να ταϊσει τα παιδιά του! Για το ψωμάκι τα κάνει όλα ρε! Μην τον εκθέτεις άλλο. Απ όλο το "διάλογο", μου άρεσε περισσότερο που αποδόθηκε στο σάιτ η κατηγορία για "παραδημοσιογραφία", από υπαλλήλους-εκτελεστές, που και μόνο να σκεφτούμε ότι έχουν δημοσιογραφική ταυτότητα, αρκεί για να γελάμε όλο το 2017.
Υ.Γ. Πού σαι υπαλληλάκο, μπορείς σε μια επόμενη ανάρτηση να σκανάρεις και να μας δείξεις τα πτυχία που σου δίνουν το δικαίωμα να παριστάνεις το δημοσιογράφο; Γιατί οι "παραδημοσιογράφοι" που συχνάζουν εδώ, αν μαζέψουν τα πτυχία και τις επαγγελματικές τους εξειδικεύσεις, χρειάζεται φορτηγό να σου τα φέρουν να τα δεις. Άντε αγράμματοι, που βρήκατε τη χώρα των μαφιόζων και των λαθρεμπόρων να κρατάτε τα πόστα και να μας κουνάτε το δάχτυλο!

Εικόνα sada

na agiasei to xeri sou file me auto p grapses...akrivws auto atoma dianotika anapira pou exoun teleiwsei me to zori to gimnasio krinoun atoma apo edw mesa pou k mono to apolitirio likeiou na vlepan tha dakrizan..o pio morfwmenos apo dautous einai autos o dipodos elefantas o bouxesas o spyropoulos pou einai san ton krono pou xe faei ta paidia toy kai reuotan..paei na milisei k vgainei xolisterini..alla kalitera xolisterini para sperma tou frourou...

Εικόνα Chief Bromden

Τον παραδέχομαι, θέλει πολλά αντερα για να δίνει μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας ο πρώην πρασινοφρουρος! Μιλάμε για την πιο βρώμικη και εμετική οπαδική στήλη που εχει φιλοξενηθεί ποτε σε εφημερίδα...

Εικόνα sada

3 4 paratiriseis epeidi asxolithikes me to agapimeno mou thema tin katapiola tou alafouzou...katarxas pws einai dinaton na apeuthinesai se ena atomo pou parexei sarkikes apolauseis sto afentiko tou me to kyrie..milame gia ena atomo pou o giannis tou xei topothetisei mitra gia na ksekavlwnei..milame gia ena site autistikwn pou pairnoun etoima artha apo ton afenti dinasti tous kathontai gamiountai kai diorganwnoun party tipou matia ermitika kleista kai dn einai ikanoi na allaksoun oute tin epikefalida sta arthra..gia tin vasiliki ti na peis oti arneitai tin taytotita tis?fainetai ap tis ormones pou tis dinei o alafouzos k o rwssos o apatewnas o valtos tou poutin stin banania exoun ksexasei k poioi einai..pithanotata dn tha thimatai oute oti ton lene Vasiliki o sigekrimenos..oi filoi tou einai oi eksis:o vergis pou ton exei kollisei aids o daimonios kontos gavraros kai o aris asvestas pou dn ton exei plisiasei ap tn asximia oute zwntani iparksi sta 3 xlm..mlk poso asximos autos o Asvestas auton sigoura o rwssos tha ton exei i na xezei stin mouri dn nomizw na ton gamaei..ton frouro omws ap ta xisia tou xei kanei ena magoulo frapa..ton kamarwnoume kathe kiriaki k dn exei xnoudi trixas sto magoulo...einai euergetika ta flokia tou Gianni Vasiliki?grapse mas kana arthro gia to igro pir tou afenti sou kai ase ton Thrylo ton gamia sas re bouli..rapsou giati stazeis se 6354 athlimata dn iparxeis pantou poutsa trws pou thes bala poutsa basket pou vgaines me ta daxtilakia k metrages poutsa bolley pou erikses ton irakli a2 me poustia poutsa polo epipleeis me to zori...se tetoia sixamata dn aksizei analisi..k kt teleutaio epeidi se kapoia fasi sto arthro sou les gia ton arithmo anagnwstwn oti einai mikros k kala sto redsagainsthemachine exeis tn entipwsi oti to sdna to diavazoun panw apo 2000 atoma?tous exei valei o rwsos o kountelin kai o alafouzos na dinoun klik..o avlakiwtis k o frouros onta agrammata pou exoun vgalei me to zori tin g gimnasiou einai mono gia na stinoun tin kwlara tous pou exei ginei san piato tis nova..se panagiwti kollimeno apeuthinontai kai stous gamimenous voulgarous pou einai kata vasi vazeloi kai san 2i omada ipostirizoun tin omada tis geitonias tous san ton fwkiko ena pragma gt tetoia istoria exei o pao(k) san ton eordaiko san tin ear kai paei legontas...koubwsoy Vasiliki twra pou exei krio ante kaimeni mou

Εικόνα Chief Bromden

Σύμφωνα με τον Ζαμπούνη καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να τον προσφωνούμε κύριο. Κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΙ βγαίνει κυριλέ ντυμένος και κάθεται σταυροπόδι ώστε να ειναι φαίνεται η μεταξωτή καλτσα. Επίσης οταν μιλάει ο Βαρούχας δεν τον διακόπτει αλλα περιμένει ευγενικά να τελειώσει πριν πάρει τον λόγο...

Εικόνα sada

tous mathainei tropous o kir giannis oxi paikse gelase einai...to kako file einai oti tous dinoume aksia auto epizitoun tetoies poustares gt o poustis thelei tin prosoxi akrivws epeidi einai poustis tha kraksei tha fwnaksei gia na akoustei..distixismena plasmata einai gia fantasou na eisai anagkasmenos na dineis kwlo se ena konto karaflo nano kathe mina kai na s dinei 288 evrw gia na ziseis ..oute aksioprepeia oute tpt afiste ton loipon sta xisia k tin mizeria pou ton perivalloun gia lipisi kai mono einai

Εικόνα DoctorRED

Γλέντα τους Chief γλέντα τους!! Όπως τους γλεντάει ο Βαγγέλας!! Όπως τους γλεντάνε όλοι οι συγγαυροι με τα σχολια τους στο σκατοDNA (και που πέφτει και πολυ κόψιμο)...

Εικόνα Chief Bromden

Τα καλύτερα σχόλια του SDNA ειναι όσα δεν θα δούμε ποτε, τα λογοκριμένα...

Εικόνα apostolos gaganis

Τα 554 άρθρα για την "εγκληματική", εξηγούνται ΑΚΡΙΒΩΣ από τα 691 συνολικά για το αντιΟλυμπιακό "τρίο", δηλ. τα 345 του Ιβάν, τα 178 του Δημητράκη και τα 168 του Τουίτη. Ομολογούνε χωρίς ξύλο... Σωστός, αν και σε βρίσκω κάπως αβρό. Πολύ κόσμιο. Δεν πολυχρειάζεται με κάποιους σαν και δαύτον. Προσωπικά, τον περιφρονώ...

Εικόνα Chief Bromden

Κα για τους άλλους δυο αγιογραφίες ειναι αν εξαιρέσουμε ένα η δυο προσεχτικά γραμμένα άρθρα. Για τον Ιβαν δεν υπάρχει ουτε μια εξαίρεση....
Είμαι αβρος με τους Βαζελους μέρες που ειναι, απο όπου και να τους πιάσεις ειναι πολύς ο πόνος...

Εικόνα holland74

Respect Chief, πργματικά δεν θα άντεχα να ασχοληθώ καν, αλλά κάποιος πρέπει να τους ξεφτυλίζει όλους αυτούς τους ξευτιλισμένους...

Εικόνα Chief Bromden

Αν ο Τσάρος τους πληρώνει με το άρθρο και αυτοί θα συνεχίζουν να ασχολούνται μαζι μας απαντώντας με νέα άρθρα νιώθεις σαν να βάζεις χέρι στην τσέπη του αφανούς ( ο κόσμος το εχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι) χρηματοδότη.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Πέστα Αρχηγέ, να τ΄ακούει ο κάθε πληρωμένος ΑΡΔ. Θα σας πονάει και θα σας ξευτελίζει ο Θρυλος.REDS against all.