ΤΟ "ΓΩΓΟΥΛΙΝΙ" ΚΑΙ Η "ΚΟΤΟΛΕΤΑ"...



Διαβάζω πρωτοσέλιδα και στέκομαι στις μεταγραφές της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η πρώτη, σχεδόν σίγουρη. Η άλλη...εκκολάπτεται. Και τις δύο, τις υπερτονίζουν πια όλες οι αντιΟλυμπιακές. Ως συνήθως, δηλαδή. Και καλά οι δυο οπαδικές τους. Αυτές συγχωρούνται, λόγω - εσκεμμένης - ανηκέστου εγκεφαλικής βλάβης. Μιλάω για τις άλλες. Τις "αντικειμενικές". Τις "σοβαρές"...

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΑ:

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΖΟΥΚΟΥΛΙΝΙ, Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, Η "ΚΑΨΟΥΡΑ" ΤΟΥ ΠΟΓΕΤ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ"  ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ, ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΖΟΥΚΟΥΛΙΝΙ, ΧΑΦΑΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ... 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΟΤΟ-ΛΕΤΟ"  ΜΑΣ, ΣΑΣ...ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΕΤΟ ( Σ.Σ. ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ...), ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΕΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ Κ.Λ.Π.

Ε, εύλογο είναι να κάνουν το σκατό παξιμάδι... Να στηρίξουν θέλουν το ηθικό των στερημένων ( δεν κάνουν κι άλλη δουλειά εδώ που τα λέμε, εκτός βέβαια από την γνωστή-άλλη ) και να πουλήσουν ( κατανοητό αυτό ). Για να δούμε όμως πια είναι η πραγματικότητα, όσον αφορά αυτούς τους δυο. Τον Μπρούνο την...χαφάρα και τον...φόβο και τρόμο του ΘΡΥΛΟΥ, τον Σεμπάστιαν τον ιδιότροπο... ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ TRANSFERMARKT. Έχουμε λοιπόν:

1.    Μ  Π  Ρ  Ο  Υ  Ν  Ο      Ζ  Ο  Υ  Κ  Ο  Υ  Λ  Ι  Ν  Ι

Είναι Ιταλοαργεντινός, 22 στα 23, ύψος 1.82, δεξιοπόδαρος και παίζει χαφ. Ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι. Μέχρι τον Ιούλιο του 2015, η εμπορική του αξία ανερχόταν στα 1,4 εκατομ. ευρώ. Από τον Αύγουστο του 2014 που από την αργεντίνικη Αβελλανέντα πήγε στην Σίτι και μετά, πηγαινοέρχεται σ΄αυτήν έχοντας δοθεί δανεικός διαδοχικά σε 3 ομάδες: Βαλένθια, Κόρντομπα και Μίντλεσμπρο. Κάτι λέει αυτό... Την σεζόν 2015-16 έπαιξε ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ 4 ενενηντάλεπτα όλα κι όλα, ενώ για γκολ μη συζητάτε, έχει...σκίσει τα δίχτυα ( 0 ). Η αξία του, τον Φλεβάρη του 2014, έφθασε τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, για να κατρακυλίσει σ΄ενάμισι χρόνο στα 1,4. Κάτι λέει κι αυτό... Αυτή είναι η "ΠΑΙΧΤΑΡΑ" που φέρνει ο Τίγρης, άσχετο βέβαια με το τί θα παίξει τελικά ετούτος εδώ. Λέμε, επειδή σοβαρολογούμε και δεν...πουλάμε φύλλα ή κλικς, τί αποκαλύπτουν τα επίσημα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ στοιχεία γιαυτόν...

Σ  Ε  Μ  Π  Α  Σ  Τ  Ι  Α  Ν      Λ  Ε  Τ  Ο

Γνωστό βλήμα. Ποδοσφαιρικό ταλέντο είχε. Χαρακτήρα σωστό δεν είχε. Φτηνιάρης, θεατρίνος, μπραβοσυλλέκτης του κώλου, ευερέθιστος, ιδιότροπος, κακότροπος. ΕΡΧΕΤΑΙ μας λένε οι...ΑΡΔ-ΟΠΑΔΙΚΟΙ, στην όντως φιλότιμη προσπάθειά τους να...κλάσουμε μέντες, και ήδη πρόσεξα πως έχουν πράγματι ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ οι  μετακινήσεις γαύρων στα...καταφύγια όλων των πόλεων και χωριών της πατρίδας. Γιααα να φρεσκάρουμε όμως λιγάκι τις γνώσεις μας περί του συγκεκριμένου, πάλι απ΄την ίδια έγκριτη, διεθνή, ενημερωτική πηγή. Το Τranfermarkt. Να δούμε πώς έχουν ΣΗΜΕΡΑ τα πράγματα για δαύτον.

Στον Ολυμπιακό το 2009 η αξία του είχε φθάσει τα 2,5 εκατ. ευρώ, στον Βάζελο κορυφώθηκε το 2011 στα 5,8 εκατ., για να τον αφήσει στα 4,7 το 2012 και να κατρακυλίσει έκτοτε στην Κάλτσιο Κατάνια το 2014 στα 1,4 και το καλοκαίρι του 2015 στην Ατλέτικο Λανούς στο 1 εκατομμύριο περίπου. Τον Γενάρη φέτος έχει παίξει σε 3 παιχνίδια, συνολικά 50 λεπτά, με μηδεν γκολ. Καλά πάει... αν και γιαυτόν ισχύουν όσα προείπα για τον Ζουκουλίνι...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ... ΘΑ΄ΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΕΙΔΙΚΑ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΕΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ...

ΑΝ ΘΑ΄ΡΘΕΙ...

Σχόλια

Εικόνα mrjohnes969

Βρήκαν "λεφτά" και σκέφτηκαν να αλλάξουν ...... την γκαρντα-ΡΟΜΠΑ τους οι άνθρωποι με καινούρια παλτά.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βγάζετε τόσοι "κακία";;

Εικόνα holland74

Αααα οκ, ευχαριστώ...

Εικόνα holland74

Τα λεφτά που τα βρήκε ο Αλαφούζος και κάνει και μεταγραφές;;;

Εικόνα savvas gridlock

Απο εδω τα βρηκε

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Ηδη εχει καλυψει σχεδον ολα τα δικα του δανεια και του ΣΚΑΙ, ενω εβαλε και 9 εκ. ευρω στο βαζελο με αυξηση μετοχικου κεφαλαιου. Θα βαλει κι αλλα σε λιγο καιρο στο βαζελο, ειναι πλεον φορτωμενος.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Εικόνα apostolos gaganis

Το ψάχνω, το ψάχνωωω....

Εικόνα thita

να χαιρόμαστε με τέτοιες κινήσεις, πωρώνουν τον κόσμο του Θρύλου, την μπαλαρίνα θα την καμαρώσουμε στο φάληρο (αν έρθει βέβαια, μπορεί να πάθει τζαβέλλας μέχρι τότε και να μην μπορέσει), κάτι μου λέει το ίδιο θα γίνει και με το αεκάκι που πιστεύω θα κληρωθούμε μαζί στο κύπελλο

Εικόνα apostolos gaganis

Μπαλαρίνα εννοείς την Ουλάνοβα;

Εικόνα holland74

Αααα, τύφλα να έχει ο Κωστάλας αδερφέ...

Εικόνα thita

Μπα-λετο

Εικόνα red7neck

Και έτσι νομίζουν ότι θα κάνουν προκοπή και θα πάρουν πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Κούνια που τους κούναγε μου φαίνεται. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι υπάρχουν ακόμη αρκετοί χιλιάδες κοιμισμένοι που πιστεύουν ότι φταίει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης και όχι οι διοικήσεις τους που δεν βάζουν στο χέρι στη τσέπη για να φέρουν καλούς, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο μόνος ΒΛΑΚΑΣ με όλη τη σημασία της λέξης είναι ο Σαββίδης. Και ρίχνει λεφτά για παίκτες (3ης διαλογής βέβαια, όχι ποιοτικούς) και εκστρατεία προπαγάνδας (βλέπε sdna) και είναι τέταρτος και καταϊδρωμένος. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στη ζωή. Αυτοί στη μιζέρια με Ζουκουλίνι και κουρκουμπίνι και εμείς νταμπλ και δόξες πολλές! Αυτή είναι η τιμωρία τους και αυτό τους στέλνει στο ψυχιατρείο!

Κυρ Απόστολε είναι ακόμη Δεύτερα. Πότε θα ρθει αυτή η Κυριακή? Έχουμε να αποδείξουμε πολλά και εκεί πιστεύω...γιατί στη Τούμπα χαλαρώσαμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί; Πήρανε και τον Κουρκουμπίνι; Όοοοοοχι ρε! Τη βάψαμε αδελφέ τώραα....

Εικόνα red apple

Πάλι καλά που δεν πήραν και τον ...Ζουκίνι (όταν εννοείς ΓΙΓΑΝΤΕΣ, στο τέλος, εννοείς πως θα έχουν φάει τα γνωστά όσπρια και θα πέσει η πορδή σύγνεφο;)

Εικόνα apostolos gaganis

Πρεσπών. Σπουδαίοι. Απ΄τους Ψαράδες...

Εικόνα Romain

Απόστολε πολύ καλά τα λες.

Είναι όμως κινήσεις Αλαφουζου για να μην έχει την τύχη του σοφερ. Είναι μία γρηγορη αντανακλαστικη κίνηση (που εμβολιαστηκε και συνεχίστηκε) Αλαφουζου η οποία του βγήκε. Και όταν του βγαίνει, μας βγαίνει και μας. Διότι με Αλασκου στον παναθηναικουλη, τα πρωταθληματα δεν θα σταματήσουν να πιάνουν λιμάνι.

Ποια είναι?

Μα άρχισε μετά το... "Πουλο Πουλο Αλαφουζο Πουλο ".

1. Πρώτη κίνηση η διακοπή του ντέρμπι στη λεωφόρο. Όπως δήλωσε και ο βαζελος Τσάρλι, κανείς από τη διοίκηση δεν προσπάθησε να σταματήσει ή απλά να ηρεμήσει τα μπουμπουκια της μπυρας13. " Ήταν σαν τα επεισόδια να είχαν προσχεδιαστει ".

2. Στη συνέχεια, ήταν η στήριξη από πλευράς Αλαφουζου των επεισοδίων, και το ριξιμο της ευθύνης στον Παπά.

3. Οι μεταγραφές των Μπουμαλ και των Ιταλών μετά βεβαια την πώληση Καρέλη.

4. Ακόμα και η τρέχουσα μεταγραφή του Λετο που είναι τελειωμενος από την ενεργό δράση. Μια όμως κίνηση που θα δώσει μια πρόσκληση χαρά στους οπαδούς.

5. ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ. Για πορείες και διαμαρτυρίες.

6. Ανακοίνωση, 3η ή 4η, ότι θα ανακοινώσει το κοτέτσι.

Εικόνα apostolos gaganis

ΘΕΛΩ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ΄ΧΩ ΠΑΡΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΩ ΣΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ. ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ΄ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...

Εικόνα Chief Bromden

Στον βάζελο και στην κούλα έχουν την εντύπωση πως όσο μεγαλύτερο διάστημα έχει να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής τόσο πιο ξεκούραστος και φρέσκος θα παρουσιαστεί...
Ειδικά στον Βάζελο κόβεται όποιος έχει παίξει έστω και έναν αγώνα από τον Μάιο του 2015 και μετά.

Εικόνα MIKE.A

Ρε παιδια τι ειναι ο Ζουκουλινι; Μαρκα σοκολατας;

Εικόνα Chief Bromden

Παιδικά ζαχαρωτά...

Εικόνα savvas gridlock

Αποστολε, το Ζουκουλινι τον ξερω απο την Αργεντινη και τη Ρασινγκ. Μιλαμε για παλτο πολυτελειας. Αναμενομενο το να καθεται 6 μηνες μαξιμουμ σε ομαδες οπως η Βαλενθια και η Κορντομπα. Πιστευα οτι στη Β' Εθνικη Αγγλιας, στην Championship, θα μπορουσε να κανει κατι, αλλα δεν μπορει με τιποτε ουτε εκει. O Λετο ειναι παλαιμαχος, δεν στεριωνει ουτε στην παραπαιουσα αργεντινικη Λανους, ουτε στην Κατανια που ειναι στη Γ' Εθνικη Ιταλιας. Ειναι πλεον μεταγραφη επιπεδου Παναιτωλικου, οχι ΠΑΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα πρέπει να χτυπήσουμε πολύ δυνατά τα τρία παιχνίδια μαζί τους. Το ξέρουνε φυσικά αυτό εκεί κάτω. Περιμένουμε όμως να το κάνουν πράξη. Κανείς δεν θέλει ούτε...σοφτιές, ούτε συμπόνιες. Λύσσα ζητάμε, γιατί ετούτοι οι 3 Σ΄ΑΥΤΑ τα ματς ποντάρουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Ένα βαρύ αποτέλεσμα εναντίον τους ή έστω καθαρό, όσο να΄ναι μια εσωστρέφεια, μια γκρίνια κ.λ.π. θα τους τα φέρει. Μπορεί και τίποτα περισσότερο... Αυτά τα τρία, η Άντερλεχτ ( σε πρώτη φάση ) και το Κύπελλο, οι στόχοι. Δύσκολα παιχνίδια, θέλουνε πολλή προσοχή. θα δούμε.

Να δοξάζουμε πάντως τον Θεό, που΄χουμε την πολυτέλεια να συζητάμε αυτά τα πράματα...

Εικόνα Count Cagliostro

χαχαχα
Το Γωγουλίνι!

Εικόνα apostolos gaganis

Κόμητα! Μεγαλόγαυρε! Με χαρά σε βλέπω!