Η...μύτη του Συρανό, δεν τον απάτησε. Το΄χε "πιάσει" το υπονοούμενο...



Η όσφρηση είναι μια αίσθηση πολύτιμη μεν, αφού μπορεί  - κι αυτή - να σώσει μέχρι και ζωές, αλλά αν ήταν ηθοποιός, φερ΄ειπείν, θα΄ταν καρατερίστας. Όχι πρωταγωνιστής, όπως είναι αναμφίβολα π.χ. η όραση. Χρησιμότατη πάντως. Ειδικά ως προς την πρόβλεψη προθέσεων, συμπεριφορών, πορείας προσώπων, καταστάσεων, αλλά και αποφάσεων. Οι διαταραχές της είναι αρκετές. Ανοσμία, παροσμία, υποσμία, φαντοσμία ( μυρίζεις οσμές που δεν υπάρχουν ), δυσοσμία κ.α. Του λόγου μου τώρα, ίσως λόγω πολυετούς παρακολούθησης των αθλητικών μας πραγμάτων, θα πρέπει να πάσχω μάλλον από υπεροσμία τύπου... Συρανό ντε Μπερζεράκ. Μυρίζομαι πράγματα με υπερβολικό για πολλούς τρόπο... Περέϊρα, Σίλβα, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου, Αφελάϊ... Και μερικοί ακόμη εν...εξελίξει. Θα τα ξαναπούμε, φαντάζομαι... Κι αυτά φυσικά δεν τα λέω, προς άγραν επαίνων. Πρώτον, γιατί δεν τους έχω - πια - ανάγκη. Δεύτερον, διότι δεν είμαι επαγγελματίας αθλητικογράφος και τρίτον, διότι δεν προτίθεμαι, κακώς βέβαια, να ζητήσω...αύξηση από το RATM. Άσε που έχω κάνει και πατίλες, με βροντερότερη μάλιστα την αφορώσα στον Φορτούνη...

'Ετσι, είχα προβλέψει ότι ο Κοντονής θα μας ξηγηθεί - εμμέσως - αλμυρό μάλλον φιστίκι για την περιβόητη πια υπόθεση του αναπτήρα με τον Πλατανιά. Ιδού και το...πειστήριον, που κατά ειρωνικό τρόπο έχει ως προμετωπίδα του τον...Φορτούναρο. Την προγνωστική μου πατίλα...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160119/spiti-xoris-kostaki-tha-kanei-gkelaki

 Και δυστυχώς για΄μας, δικαιώθηκα. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 50 χιλιάρικα πρόστιμο! Για έναν αναπτήρα που χτύπησε στο μπούτι - κατ΄εμέ - αλλά χωρίς να΄μαι και απόλυτος, τον Κουλιμπαλί. Με ερωτηματικό... Το σκατό, όχι απλώς παξιμάδι, αλλά...γαλική μπαγκέτα.

ΔΙΔΑΓΜΑ: Μην αναλώνεστε σε αντιστοίχιση τιμωριών με άλλα παραπτώματα αντιπάλων μας, πολύ βαρύτερα. Μερικά των οποίων, δεν τιμωρήθηκαν καν. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Ο Κοντονής θέλει να αντιρροπήσει όσα αποφασίστηκαν κατά του Παναθηναϊκού αφ΄ενός και να σφίξει πρωκτούς, αφ΄ετέρου. ΓΕΝΙΚΩΣ. Επιθυμεί να παραδειγματίσει, έστω και με εργαλείο την υπερβολή. Να τα΄χουμε υπόψη μας αυτά και να συμμορφωθούν οι ΗΛΙΘΙΟΙ, επί τέλους, προς τας...υποδείξεις. Τέτοιοι βεβαίως πάντα θα υπάρχουν, ομοίως όμως και τρόποι να καταστούν είδος υπό εξαφάνισιν με την συνεργασία ΠΑΕ και οπαδικών συνδέσμων. Ίδωμεν.

Υ. Γ.  Δεν γνωρίζω εάν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε έφεση. Η...μύτη μου λέει όμως, ότι και να το κάνει, αυτή δεν θα έχει αποτέλεσμα....

Σχόλια

Εικόνα red apple

ΌΛOI CAS!

Εικόνα apostolos gaganis

Πειράζει εγώ να σου δώσω επιταγή;

Εικόνα Romain

Απόστολε έχεις δίκιο αδερφέ.
Αυτά έλεγες και εγώ δεν πίστευα ότι θα υπάρξει τέτοια τιμωρία. Υπάρχει βέβαια και η έφεση αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι Φιλιπινεζες κάνανε πάρτι με τον αναπτήρα. Δύο βδομάδες ήταν το πρώτο θέμα στους βεργηδες και Φαπα-Θεοδωρου. Όπως και στο σκατοσαιτ και το βοθροκαναλο.
Οι δικαστες κάνουν του κεφαλιού τους ή έχουν καταλάβει ότι οι προϊστάμενοι τους ζητούν να επεμβουν εναντίον του Ολυμπιακού.
Αν δούμε και την μη τιμωρία του Ζεκα που είναι και αρχηγός, το μήνυμα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο δε αθλητικός εισαγγελέας Σιμιτζογλου, ξεχνάει να κατηγορησει Παναθηναϊκό για το άρθρο που επιφέρει -3 βαθμούς, δεν κατηγορεί την κουλλαρα για εκτεταμένα, αλλά κατηγορεί τον Θρύλο για τον αναπτήρα σαν να ήταν το ίδιο με φωτοβολιδα ευθείας βολής.
Ποιός τον επέλεξε αυτόν τον Κ. Σιμιτζογλου?

Εικόνα apostolos gaganis

Αύριο νικάμε αδελφέ;

Εικόνα Romain

πιο πολύ νίκη στο γκολ βλέπω γιατί ο Πουγιετ είναι πονηρός. Γνωρίζει τι έγινε στην 4άρα και θα το πάει όπως ο Τουντορ.
Αν μας βγούνε όμως οι φάσεις, θα γράψει.
1-3
0-2

Εικόνα Chief Bromden

Θα συμφωνήσω, θα παίξουν σφικτά...
Θεωρώ πως πρέπει να τους δώσουμε χώρο και να εκμεταλλευτούμε την κόντρα.
Ελπίζω οι ακραίοι και ο Ιντέγιε να βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.
Ένα ερωτηματικό υπάρχει για τον αντικαταστάτη του Ζντιέλαρ. Περισσότερο βλέπω να ξεκινάει ο Κασάμι παρά ο Μπουχαλάκης. Δεν νομίζω πως είναι ακόμα έτοιμος ο Μπούχα, άλλο να παίζεις 20 λεπτά με το σκορ στο 1-0 που απλά καλείσαι να διαχειριστείς το αποτέλεσμα και άλλο 90 εκτός έδρας που ψάχνεις άμυνα, δημιουργία και σκορ.