ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ SDNA


Tags: -

Ευχαριστούμε θερμά το site SDNA και τον άγνωστο εργοδότη - χορηγό του για την άριστη κάλυψη της υπόθεσης Μαυρίκου!
Από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκαν διεξοδικά με την υπόθεση παραθέτοντας όλα τα στοιχεία βγάζοντας στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές της.
Το SDNA σεβόμενο τους αναγνωστες του και την πάγια πολιτική που ακολουθεί από την ίδρυση του, δημοσίευσε χωρίς δεύτερη σκέψη τα ονόματα των εμπλεκομένων δείχνοντας μας για πολλοστή φορά την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του. Επίσης χαιρετίζουμε θερμά την πρωτοβουλία του Κου Παπαθεοδώρου για την προσθήκη ειδικής θεματικής ενότητας με τίτλο ''ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ''.
Τέλος άξια συγχαρητηρίων είναι η δέσμευση του έγκριτου ερευνητή-δημοσιογράφου-εισαγγελέα και δικαστή Κυριάκου Θωμαίδη πως την ερχόμενη Δευτέρα η εκπομπή του θα ασχοληθεί ειδικά με την συγκεκριμένη υπόθεση. Η σύνθεση του πάνελ θα γίνει γνωστή την Δευτέρα το μεσημέρι και θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της προανάκρισης...

 

Ακολουθεί αμοντάριστο πλάνο από τα γραφεία του SDNA, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας αρθρογραφεί  για την υπόθεση Μαυρίκου:

Ακολουθεί αμοντάριστο πλάνο απο το άδειο γραφείο του Κώστα Κετσετζόγλου:

Ο Κώστας  προτιμά το γραφείο του Τούρκικο και ας του είναι αρκετά δύσκολο να ισορροπεί το laptop πάνω στα λυγισμένα του πόδια, διακαιολογημένη η ακαταστασία...
 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο άρθρο. Με τη σφραγίδα του Τσίφ(τ)η...

ΑΠΟΨΕ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ!!!

Εικόνα Chief Bromden

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Εικόνα red apple

Ε Λ Ε Ο Σ! άνοιξες το βόθρο και αναγκάστηκα να ανοίξω πόρτες, παραθύρια. Μέχρις εδώ έφτασε η μπόχα!

Εικόνα Chief Bromden

Το μειονέκτημα του να χεζεται κανείς πάνω του, το καζανάκι δεν μπορεί να προσφέρει καμία βοήθεια...

Εικόνα nissios

Αν ξεδιπλωθεί όλο το κουβάρι, πράγμα για το οποίο εξακολουθώ να είμαι δύσπιστος, και γίνει σαφές, μέχρι να το καταλάβει και ο πλέον αργόστροφος, ότι σε μια χώρα που ήταν πάντοτε μικρή και το διαδίκτυο την έκανε ακόμη μικρότερη, δεν γίνεται να καταγγέλλεις ότι σε εκβιάζουν ενώ είσαι εκβιαστής, δεν γίνεται να παριστάνεις τον τιμητή και να είσαι εγκληματίας, δεν γίνεται να στοχοποιείς ανθρώπους με κίβδηλα στοιχεία και να μένεις στο απυρόβλητο, να φυτεύεις σε ψυχές νέων ανθρώπων μίσος για κάποιον γιατί απλά ο κάποιος είναι ανταγωνιστής σου, να ευαγγελίζεσαι την εξυγίανση ενώ εσύ ο ίδιος είσαι η νόσος, να παριστάνεις τον άντρα ενώ δεν είσαι αγάμητος ούτε από τα ρουθούνια, ε τότε θα αναγκαστώ κι εγώ, και με μάλιστα με κάμποση ανακούφιση, να αναθεωρήσω πολλά και να παραδεχτώ ότι κάτι λειτουργεί ακόμη σε τούτο τον τόπο. Τσίφη, μπράβο ρε φίλε που δεν έβαλες φωτογραφία του άλλου του πατσαβούρα - χίλιες φορές η τούρκικη...

Εικόνα Chief Bromden

Ωραίος ρε Nissie! Εδω θα είμαστε να δούμε την εξέλιξη...

Εικόνα Aprosarmostos17

Πέμπτη 25-2-2016, ο Ολυμπιακός, η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, υποδέχεται την Άντερλεχτ σε μια μεγαλειώδη προσπάθεια να ανατρέψει ένα πέρα για πέρα άδικο 1-0 από τον πρώτο αγώνα. Το "αντικειμενικό" site σκατοdna έχει τα εξής κύρια θέματα:
1. Τότε που "μικραίναμε" στην Ευρώπη: άρθρο-γροθιά στο στομάχι, του έγκριτου αντικειμενικού Βασιλαρά, ο οποίος για άλλη μια φορά με τον πάτο ξεσκισμένο από την κάθε ομάδα-σουβλατζίδικο της Ευρώπης αλλά και της Ασίας, προσπαθεί να γυρίσει τους αναγνώστες στην εποχή του χαλκού και των αγορασμένων επιτυχιών της χούντας.
2. Διαμαντίδης ή Ομπράντοβιτς: άρθρο αφιέρωμα στον άνθρωπο που συνέχισε το έργο του serial killer Μάλκοβιτς για την δολοφονία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δημιουργώντας ομάδες που έπαιζαν κατς/αντιμπάσκετ, καθώς και στο τελευταίο του πουλέν, τον άνθρωπο-ροχάλα, τον αθλητή που έφτασε τις δημόσιες σχέσεις με τους διαιτητές σε άλλο επίπεδο, το "καλό παιδί" που πλυμμένο και χτενισμένο έχει πάνω στο μέτωπό του μια αχνή ταμπέλα που γράφει "σάπισέ με στο ξύλο".
3. Ο Μίχελ θα το καλύψει το κενό του Άρνεσεν: άρθρο σταθμός στο νέο διοικητικό τοπίο της συμπαθούς ομάδας της βόρειας ελληνικής επαρχίας, μέχρι να αλλάξει και αυτό και να έχουμε το νέο άρθρο αύριο-μεθαύριο για το νέο τοπίο.
4. Αθλητής του Παναθηναϊκού έχει... έξι δάχτυλα (vid): καλά και ο Ιντέγιε έχει τρία πόδια, αλλά δεν κάνατε κανένα αφιέρωμα.
5. Συνέντευξη: Θα έχω κόμπλεξ μια ζωή αν...: επίκαιρο άρθρο του Θανάση Ασπρούλια για τον γκόμενο της τραγουδιάρας, ο οποίος δεν ακούμπησε όπου πήγε, δεν ξέρουμε που βρίσκεται και δεν μας ενδιαφέρει στο κάτω-κάτω.

Και για τον Ολυμπιακό ρε παιδιά; Τίποτα; Δεν πειράζει σας έχω εγώ μια πρόταση για τίτλο: ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Εικόνα Chief Bromden

Αν πάει το βράδυ το παιχνίδι όπως πρέπει ούτε αύριο θα γράψουν τίποτα για τον Ολυμπιακο...
Φυσικά όλοι τους έχουν έτοιμα τα προσχέδια για τα άρθρα που θα πλημμυρίσουν το σκατοsite αν κάτι πάει στραβά...

Εικόνα jole11canezza

ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΜΟΥΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ

Υ.Γ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ.2 ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Υ.Γ.3 ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ :-)) ΤΟΥ RATM ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ?

Υ.Γ.4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Εικόνα Chief Bromden

Δεν ξέρω αν το RATM ειναι αντικειμενικό site, σίγουρα ειναι καθαρό...
Ότι γράφεται εδω πηγάζει απο το πάθος για τον Ολυμπιακο και μόνο. Χωρις αφεντικά, προστάτες και συμφέροντα...
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα red apple

ουγκ!