KONTONΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ, ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΦΙΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ....



Το τί έγινε χθες, το γνωρίζουμε όλοι. Θα συνεχιστεί το Κύπελλο και αποφεύχθηκε το GREXIT, δηλαδή η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις τεράστιες επιπτώσεις της, οικονομικές, κοινωνικές αλλά - μην το υποτιμούμε - και πολιτικές. Κανείς από όσους διαθέτουν στοιχειώδη νοημοσύνη, γνώση των ποδοσφαιρικών και γενικότερα αθλητικών ζητημάτων και δεν στιγματίζονται από ψυχοπαθητικά στοιχεία στην προσωπικότητά τους, ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ GREXIT. Το ζητούσαν ωστόσο πολλοί. ΠΟΛΛΟΙ. Όλοι, αντιΟλυμπιακοί. Και όλοι "γαλουχημένοι" με τα νάματα της συνεχούς και καταιγιστικής προπαγάνδας ΚΑΤΑ του ΘΡΥΛΟΥ, από τους πάσης λογής ΑΡΔοΜεΜΕδες. Έξοχη η πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει. Δεν ξέρω αν, αριθμητικά, είναι περισσότεροι τελικά από τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες τους, ας πούμε τους...ισορροπημένους, αλλά στα ΜΜΕ και σε "κερκιδική σκληρότητα και αλλοφροσύνη" κυριαρχούν...

Με δυο λόγια στο χθεσινό ντέρμπι, βγήκε εν τέλει απ΄την καμινάδα λευκός καπνός. Μας αντιγράααφουνε, μας αντιγράααφουνε, άρα μας διαβάζουνε... Δεν μπορεί τέτοιες...επανειλημένες, όχι μόνο τώρα, συμπτώσεις. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις ή ελιγμούς, αν προτιμάτε. Γιατί υπήρχε συμβιβαστική διάθεση και από Κοντονή και από Γκιρτζίκη, και από Ναπολέοντα και από Νέλσονα, πλάκωσε αγριεμένη και αποφασισμένη κάργα η ΦΙΦΑ, οπότε έγινε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα και να μη φτάσουν τα πράγματα στο χείλος του γκρεμού. Από κακούς χειρισμούς. ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. Και δεν προτίθεμαι να μακρυγορήσω σε τούτο, έστω κι αν έχω σημειωμένες π.χ. μερικές αμφίπλευρες...ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. Κουτοπόνηρα σπεκουλαρίσματα. Χαμηλού επιπέδου ενέργειες. Ανευθυνότητες. Αυτά.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ;

1.  Το Κύπελλο θα συνεχιστεί, το GREXIT αποφεύχθηκε. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.

2.  Η ΕΠΟ θα αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ κατά της απόφασης Κοντονή για οριστική ματαίωση του Κυπέλλου, ευθύς ως ανακοινωθεί επίσημα η συνέχισή του. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

3.  Η ΕΠΟ θα εναρμονίσει το καταστατικό της προς εκείνο της ΦΙΦΑ. Μετά την εναρμόνιση, που θ΄αρχίσει την άλλη εβδομάδα εδώ από κλιμάκιο της ΦΙΦΑ, η Επιτροπή Δεοντολογίας θα μπορέσει πλέον ν΄ασχοληθεί, ως πρώτο της έργο, με την διερεύνηση 7 περιπτώσεων της ΕΠΟ, 4 στελεχών της και 3 διαιτητών ( Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος ), που κατηγορούνται για ενεργό συμμετοχή στην φερόμενη ως "εγκληματική" οργάνωση. Από το αποτέλεσμα, θα εξαρτηθεί εάν θα παραμείνουν οι όχι οι προηγούμενοι στο πόστο τους. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

4.  Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Γκιρτζίκης, δεν παραιτείται. Ούτε και κάτι...υπόλοιποι προς...εκδίωξη. Για άλλα αδικήματα(;). ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

5.  Ο τελικός του Κυπέλλου, εφ΄όσον είναι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, θα διεξαχθεί με ξένους διαιτητές. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΝΑ   Φ-Α-Ι-Ν-Ε-Τ-Α-Ι   ΤΙΜΙΑ. ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ... Και ή με άδειες κερκίδες ή με μαθητές.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ Τ΄ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ - ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΙΚΟ "ΠΟΠΟΛΟ" ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΝΑΥ-ΑΡΧΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΙΣΜΟΥ; Είχα την υπομονή και διάβασα όσα μπόρεσα κι όσα... άντεξα από τούτα, τα τελευταία. Μιλάω για τα σχόλια. Άαααπειρα... Ας ξεκινήσω λοιπόν με το ευκολάκι. Τα πρωτοσέλιδα:

-  ΠΡΑΣΙΝΗ:  Τσιμουδιά... Εκκωφαντική και ενδεικτική. Κάποιοι μαλώσανε στ΄αλήθεια μου φαίνεται...

-  ΩΡΑ:  Υστερικά τσιρίσματα υπέρ Κοντονή και κατά της ΕΠΟ. Ευνόητο. Έχουμε και το θέμα του γηπέδου...

-  ΒΟΡΡΙΝΕΣ:  Υπάρχει σύγχυση ως προς την ακολουθητέα γραμμή. Ανάλογα, προφανώς, με το τί θ΄αποφασίσει ο επενδυταράς. Θ΄ακούσει τους σκληρούς. Έτσι λέω. Και τους φοβάται ΚΑΙ τους χρησιμοποιεί. Επομένως, ΔΕΝ θα κατέβει στον Φαληρικό όρμο. Κορόϊδο είναι να΄ρθει Καραϊσκάκη και να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ η ομαδάρα του; Άτεγκτος λοιπόν θα το παίξει. Παληκάρι. Ακλόνητος στις απαιτήσεις του."Θέλουμε να γίνει αυτό που ζητήσαμε, αλλιώς...". Ή το άλλο: "Περιμένει στη γωνία την απόφαση Κοντονή...". Σημειώνω ότι αυτά και τα δύο, στην ΑRENA.  Η ετέρα, η...σοβαρή, ποοολύ χαμηλοβλεπούσα. Περιμένει φαίνεται. Δεν ρισκάρει. Δώωωωστε σανόοο....

-  ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΕΣ: Η μόνη κατατοπιστική κάλυψη των γεγονότων, στα πρωτοσέλιδα τουλάχιστον, απ΄τον Δημητρίου. Στο ΦΩΣ. Διάβασα, έμαθα, κατάλαβα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Αυτό είναι κι έτσι το γουστάρω.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΑ" ΣΤΕΚΙΑ. ΠΟΛΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ Η, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ,  ΧΤΕΣΙΝΟΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΜΟΥ. ΣΥΝΟΨΙΖΩ;

1.  ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ - ΛΟΓΩ ΑΤΙΤΛΙΑΣ - ΤΥΠΟΙ ( ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ):

Να ρίξει η ΟΥΕΦΑ στην δ΄ Εθνική τον Ολυμπιακό. Να βάλει φυλακή τον Μαρινάκη. Να πάρει τα πρωταθλήματα απ΄τον Ολυμπιακό, απ΄το 1997 και μετά, και να τα μοιράσει στους υπόλοιπους. Να βγει ανακοίνωση ( δεν ξέρω από πού ) ότι όλοι οι γαύροι είναι τιποτένιοι και να κρεμαστούν προς παραδειγματισμό καμιά 40ριά από δαύτους στην πλατεία Συντάγματος...

2.  ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ:

Περνάνε ψιλό γαζί όσους από τους γνωστούς ΑΡΔ πάνε να τους περάσουνε τα χτεσινά για ΘΡΙΑΜΒΟ του Κοντονή κατά της ΕΠΟ και του τρίο της ποδοσφαιρικής μας...απολύμανσης κατά της "εγκληματικής οργάνωσης" ή ΕΟ όπως την αποκαλούν ΟΛΟΙ χάριν συντομίας. Ήρθε το τέλος για την ΕΟ! Ήρθε η συντριβή της! Κραυγάζουν οι...οpinion makers. Αλλά πούουου; Το 99% όσων τους διαβάζει δεν τους πιστεύει πολύ ή κάπως και το 1% που τους στηρίζει, είναι το στατιστικό...λάθος.

Τί διαθέσεις διαπίστωσα απ΄τη μεριά του ΠΛΗΘΟΥΣ των θιασωτών του GREXIT? Γιατί όλοι τους αυτό θέλανε κι αυτά θέλουνε, το γράφουν άλλωστε: ΕΠΟ, ΚΕΔ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ξήλωμα και στήσιμο από την αρχή! Είδα λοιπόν απογοήτευση, οργή, πίκρα απ΄το κάψιμο των ελπίδων τους, απαισιοδοξία, μοιρολατρία πως τίποτα δεν θ΄αλλάξει γιαυτούς, ότι άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δουν ούτε τώρα, ότι ο διορισμένος θα συνεχίσει να παίρνει τα πρωταθλήματα και τα 25 - 30 μύρια, είδα μαυρίλα, είδα κατήφεια, αλλά είδα και κάτι άλλο. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ Β-Ι-Α! ΕΓΡΑΨΕ, ΕΤΣΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΟ ( ΚΑΙ...ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ): "ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ"...

Τ΄ακούς Κοντονή; Βοναπάρτη; Για να δούμε, αν είσαι βέβαια μέχρι τότε στη ίδια κυβερνητική θέση, τί θα κάνεις με τέτοιες απειλές; "Θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε"... Πότε δηλαδή; Αν θα εξακολουθήσει να κερδίζει ο Ολυμπιακός τον ένα μετά τον άλλο τους αντιπάλους του, καλπάζοντας ΚΑΙ για τον νέο τίτλο: Γιατί έχει την καλύτερη ομάδα; Και του χρόνου ακόμα καλύτερη; Γιατί δεν μπορούν οι άλλοι να τον πλησιάσουν καν; Επειδή δεν έχουν ή δεν θέλουν ή τους τα τρώνε οι γύρω; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ Η ΒΙΑ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ! ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ; ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ! ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ! ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν΄ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!

Αυτά να κοιτάξεις κ.υφυπουργέ και να συνετίσεις τις διοικήσεις του τρίο να "μαζέψουν" τους στρατούς των. Σε οπαδούς και ΑΡΔ. Αν μπορούν. Γιατί εκεί βρίσκεται η αιτία της βίας. Η εξίσωση είναι απλή:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΤΛΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ "ΒΡΟΜΙΑΣ" ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΟΡΓΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΗΘΗ ΑΡΔ-ΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ, ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΝΑΤΕΣ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΣΜΑ!

Εδώ θα΄μαστε να βλέπουμε....

Σχόλια

Εικόνα thita

σηκώνει μεγάλη συζήτηση το κατ' αντικειμενική κρίση ποιος κέρδισε και ποιος έχασε από αυτά που γίνανε, προσωπική μου άποψη οτι η πολιτεία έχασε, κάνοντας πίσω σε αυτά που ζήταγε κατά 90%, αλλά κι αυτό το 10% που "πήρε" κέρδος της ήταν δεδομένου ότι είχε εξ υπαρχής άδικο στα θέματα που άνοιξε αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ήθελε να τα αντιμετωπίσει

ένα σχόλιο μόνο: καταρχάς μην πιστεύουμε αυτά που γράφουν οι σε συνεννόηση ΑΡΔ (ανήκοντες ως επί το πλείστον στο ενιαίο αντι-ολυμπιακό μέτωπο) περί αποκλεισμού 7 ή 15 από την επο, κλπ.

η επιτροπή δεοντολογίας, αποτελούμενη από εν ενεργεία δικαστές, και άρα δικαιοδοτικό όργανο υπό τον νομοθετικό και συνταγματικό προσδιορισμό ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για το θέμα και έχει και αρμοδιότητες εάν θέλει να διεξάγει κανονική δίκη (στγκέντρωση στοιχείων, ακροαματική διαδικασία, κλπ.)

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΛΕΓΟΥΝ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ 7 Ή 15 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ???

έχουν μήπως υποσχέσεις από την επιτροπή δεοντολογίας πως θα συμβεί αυτό? αν είναι έτσι, η κρίση της (θα) είναι κάθε άλλο παρά αμερόληπτη και δίκαιη και οποιοσδήποτε θιγόμενος θα δικαιούται να αιτηθεί την εξαίρεσή τους από την διαδικασία (θα πρέπει μάλιστα ασφαλώς να ειδοποιηθούν σχετικώς και οι διεθνείς ομοσπονδίες), ενώ ο θεσμός των τακτικών δικαστών θα απωλέσει αυταπόδεικτα όχι μόνο την σοβαρότητα και αμεροληψία του, αλλά ακόμη και κάθε ηθικό έρεισμα

εάν δεν έχουν ούτε υποσχέσεις ούτε τίποτα, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ οι δυνάμεις της υγείας που επιχαίρουν για την "αρχή της κάθαρσης" κλπ.

μην ξεχνάμε αφενός ότι εάν ανακριτής και εισαγγελέας ήθελαν, θα μπορούσαν να είχαν απαγορεύσει στους 7 ή 15 την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, όπως έκαναν με άλλους (το έγραψε αυτό σε άρθρο και ο μεγάλος καίσαρης), συνεπώς τα στοιχεία σε βάρος των προσώπων αυτών μόνο ατράνταχτα δεν είναι και αφετέρου ότι υπάρχουν δευτεροβάθμιες επιτροπές, κλπ., για την τελική κρίση, ενώ επίκεινται και οι εκλογές στην επο τον οκτώβριο (συνήθως οι εκλογικές διαδικασίες λειτουργούν όπως έχουμε δει από τους βουλευτές μας ως κολυμπήθρα)

δεν με απασχολεί προσωπικά η τύχη κανενός παράγοντα, απλώς σκέφτομαι πως για να έχει πέσει το ενιαίο αντι-ολυμπιακό μέτωπο με τα μούτρα να φαγωθούν συγκεκριμένα πρόσωπα, άρα τα πρόσωπα αυτά λογικά στέκονται εμπόδιο στις επιδιώξεις τους (ενεργητικά, αντιπαλεύοντάς τις δηλαδή, ή παθητικά, μην υπακούοντας) και επομένως ΠΡΕΠΕΙ να απασχολεί η τύχη τους, ώστε να περάσει μήνυμα σε όλους ότι στα σκοτεινά πλάνα της συνομωσίας των λαθρέμπορων ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Εικόνα Spiros Legend

<<ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ>> . Αυτό είναι όλο το ζουμί, φίλε thita, το θέμα δεν είναι τι λένε τα ΑΡΔάκια, αλλά τι λέει ο Κοντονής και παπαγαλίζουν τα φερέφωνα, δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους τα συγκεκριμένα! Όταν ο ίδιος ο Υφυπουργός, νομικός ων, δεν σέβεται κανένα τεκμήριο αθωότητας και ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ αποφάσεις της Δικαιοσύνης ή δικαιοδοτικών οργάνων, τότε υπάρχει πρόβλημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έχουμε ξεφύγει από τα ποδοσφαιρικά πλαίσια... Θα έπρεπε να βράζουμε από οργή όλοι οι Ελληνες πολίτες, αλλά οι Αντιολυμπιακοί είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος τους, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την Κυβέρνηση να βάλει φυλακή τον Χοντρό!!! Είναι ΖΩΑ αγράμματα και πανηλίθια, δεν καταλαβαίνουν την διάκριση των εξουσιών, αλλά όταν την ακυρώνει η ίδια η Κυβέρνηση με την ρητορική και τις πράξεις της, πως να τα βάλεις με τα ΒΟΔΙΑ? Τουλάχιστον, αυτά έχουν το ελαφρυντικό της άγνοιας, ο νομικός Υφυπουργός που τους θρέφει με ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ διαπράττει έγκλημα κατά της Δημοκρατίας. Γι αυτό φωνάζω κι εγώ και οργίζομαι. Ας ήτανε εντάξει η πολιτική ηγεσία και ας γράφαν ό,τι θέλανε μετά τα ΑΡΔάκια. Αλλά γράφουν αυτά που θέλει ο Υπερδικαστής των 3 Ηπείρων και 5 θαλασσών. Και υπαρχει και μεγάλο ζήτημα,όπως άριστα επισημαίνεις, με τον ρόλο της τακτικής Δικαιοσύνης. Πως μπορεί να την <<ακυρώσει>> η Επιτροπή Δεοντολογίας? Τακτικοί δικαστές εναντίον τακτικών δικαστών? Μήπως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους?

Εικόνα thita

Πολύ σωστά. Τραγική η συμπεριφορά του υποτιθέμενου θεματοφύλακα της νομιμότητας υπουργού Κοντονή. Αυταπόδεικτη η εμπάθεια,αυτοδίκαιη λοιπόν κανονικά η ακαταλληλότητα.

Εικόνα Spiros Legend

Τώρα είναι ανθρώπινα λάθη η άθλια διαιτησία αυτού του Ιταλού αλαζόνα Ριτσόλι? Που τον δόξαζαν, επειδή έδωσε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ κίτρινα κάρτα στον Φορτούνη, που ούτε βούτηξε, ούτε ζήτησε τίποτα, απλά είχε πέσει με την φόρα που είχε στην φάση! Σε εμάς ήξερε με Άρσεναλ να δώσει πέναλτυ στον Ομάρ, στο χέρι που στηρίχτηκε στο χόρτο πέφτοντας(!), την ώρα που απειλούσαμε με γκολ-πρόκριση με τις ευκαιρίες Φορτούνη και Ιντέγιε, στερώντας μας έτσι κάθε ελπίδα... Απόψε βρώμισε ο Ριτσόλι στους εξυγιαντές, με Ολυμπιακό ήταν άψογος! Έπρεπε να μπουκάρουν μέσα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, κατά το πρότυπο των Παοκτζήδων, πνιγμένοι από την αδικία και να διακοπεί το Τσάμπιονς Ληγκ, λόγω βίας, άσχετα που πριν είχε χαρίσει 2 αποβολές στην Μπαρτσελόνα ο ανεκδιήγητος Ιταλός(όπως δεν μας έδωσαν εμάς τα 2 πέναλτυ στον Φορτούνη στην Τούμπα). Συγκρίνω καταστάσεις για να φανεί η αλητεία και η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ των ΑΡΔακίων... Έγινε τόσος χαμός για την βία που προκάλεσε την διακοπή του Κυπέλλου (λέμε τώρα...) και παρολίγον το Grexit, και κανείς από Κυβέρνηση δεν έβαλε στο τραπέζι, ως αιτία βίας, την ηθική αυτουργία του κάθε στημένου μισθοφόρου στα ΜΜΕ, αντιθέτως ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ όλοι αυτοί οι οχετοί, αφού ο Κοντονής, όχι απλά χρησιμοποιούσε τα επιχειρήματά τους, αλλά ήταν φανερή η υπόγεια διαδρομή μεταξύ Κυβέρνησης-Εξυγιαντικών ΜΜΕ, που παριστάνουν το γραφείο Τύπου του Κοντονή, ερμηνεύουν τις σκέψεις του, προαναγγέλουν τις κινήσεις του και τον λιβανίζουν 24ώρες το 24ωρο. Βρήκε λύσεις για όλα ο Κοντονής, γήπεδα-νεκροταφεία με άδειες καρέκλες, ξένους διαιτητές (τον Ριτσόλι να φέρουν!!!), αλλά για την έκρηξη βίας που προκαλούν τα στημένα ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ! Και τα πάντα τέλεια να ήταν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο ο Ολυμπιακός παίρνει Πρωταθλήματα και Κύπελλα, αυτοί θα παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα, μόνο αν αλλάξουν χέρια οι κούπες (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!) θα φτιάξουν ΟΛΑ, ως δια μαγείας. Όσες...περατζάδες και να κάνουμε, Απόστολε, τα ίδια αίσχη θα διαβάζουμε και τις ίδιες απειλές για έκρηξη βίας από τον κάθε αληταρά, που περνάνε ελεύθερα στα δημοκρατικά αυτά sites, χωρίς κανείς αρμόδιος, από Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη, όργανα εποπτείας ΜΜΕ (υπάρχουν άραγε?) να ασχοληθεί ποτέ... Ο Ολυμπιακός τους φταίει για το φονικό όπλο στον Κουλιμπαλί, που πετάχτηκε από κάποιον που προμηθεύτηκε εισιτήρια από την ΠΑΕ Πλατανιάς! Πάρε μια αγωνιστική Ολυμπιακέ, που προκαλείς βία... Και παίξε σε άδεια γήπεδα, για τις μπούκες και τα κατορθώματα των οργανωμένων εγκληματιών των εξυγιαντών... Τώρα έχουμε Δικαιοσύνη, όχι αστεία, τιμωρείται το θύμα της βίας των άλλων, ως θύτης! Ζήτω η ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετικό ΑΡΘΡΟ.