ΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Ή ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 93΄.....



Σήμερα γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θ΄ασχοληθώ με τα όσα κωμικοτραγικά προηγήθηκαν για να φτάσουμε τελικά μέχρις εδώ. Επιτέλους. Θα μπω κατ΄ευθείαν στο ψητό, γράφοντας τί θέλω για το βράδυ. Εντάξει, όλοι οι γαύροι νίκη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απόψε. Αυτονόητο. Θα πω όμως, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ την θέλω έτσι όπως την περιγράφω στον τίτλο του άρθρου. Ξεκινάω, χωρίς πολλά-πολλά, υπενθυμίζοντας μονάχα το όνομα του...θεριού της φωτογραφίας: Ο ΘΡΥΛΑΡΑΣ...

1.  Έχουνε βγάλει γλώσσα. Πάγια συνήθεια όλων των τιτλοστερημένων... Τέλος εποχής, τέλος της "παράγκας", ανατολή της "εξυγίανσης" και λοιπά φαιδρά. Ποιοί; Οι απόλυτα εξευτελισμένοι. Οι εκούσια υποβιβασθέντες στα ποδοσφαιρικά τάρταρα, για λόγους οικονομικούς. Οι ένοχοι. Οι νεοφώτιστοι στην Σούπερ Λίγκα, που έναν καλό είχανε στην ομάδα τους κι αυτόν τον διώξανε γιατί είχε τον επαγγελματικό αυτοσεβασμό να ζητήσει - και ορθά - ό,τι έκρινε ως στοιχειωδώς αναγκαίο.

2.  Ειμαι σίγουρος, ποδοσφαιρικά σίγουρος, για την νίκη της ομάδας μου. Είμαστε πολύ ανώτεροι ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα. Και κανονικά, πρέπει να φάνε πολλά γκολ. Η ευθύνη για τούτο, αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι κλάσεις ανώτεροι απ΄τους αντίστοιχους της προσφυγοπούλας. Μένει λοιπόν να παίξουν σοβαρά, δυνατά, μυαλωμένα και ν΄αποδείξουν την μεγάλη ΠΟΙΟΤΙΚΗ διαφορά που χωρίζει τον Θρύλο απ΄όλο γενικά το αντιΟλυμπιακό μέτωπο.

3.  Η νίκη και η κατάκτηση του Κυπέλλου σήμερα, έχει ιδιαίτερα ΜΕΓΑΛΗ σημασία. Μεγαλύτερη απ΄όσο στο παρελθόν και δεν χρειάζεται ανάλυση. Η λυσσασμένη προπαγάνδα ΚΑΙ των τριών εναντίον του Ολυμπιακού, πρέπει απόψε να χτυπηθεί αλύπητα. Δεν μπαίνω στις όποιες προσωπικές διενέξεις των προέδρων. Μιλάω για την ιστορία, το μέγεθος, το πρεστίζ των ομάδων. Το αεκάκι, η μόνη ομάδα που μας νίκησε φέτος, ΠΡΕΠΕΙ το βράδυ να χάσει ΚΑΘΑΡΑ. Το ξέρουν οι παίχτες μας και ΟΦΕΙΛΟΥΝ να το υλοποιήσουν. ΘΕΛΩ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

4.  Αν όμως, ξαναλέω ΑΝ, για τον άλφα ή βήτα λόγο το πράγμα "στραβώσει", εκείνο που θα γουστάριζα τελικά, έτσι για λόγους...σαδισμού ρε παιδί μου, είναι νίκη μας με 1 - 0 από αμφισβητούμενο - κατ΄αυτούς - πεναλτάκι στο 93΄ ... Να τους βλέπω να χτυπιούνται... Να βλέπω status epilepticus για την "σφαγή" τους απ΄ το σάπιο γαυροσύστημα, τον Μαρινάκη, τον μπήξε-τον δείξε, το "ό,τι πιο μισητό υπάρχει" στην αθλητική Ελλάδα... Ε, τί να΄ναι εδώ που τα λέμε για τους αντιπάλους του; Το πιο αγαπητό; Λογικό. Αφού δεν έχει μείνει πρακτικά κούπα για κούπα στη χώρα, που να μην την έχει σηκώσει... Με όλους τους ισχυρούς συμβαίνει αυτό. Παντού. Η μόνη απαιτούμενη διευκρίνιση εν προκειμένω είναι πως, μισητός ναιαιαιαι, ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ. Γιατί οι άλλοι μισοί τον λατρεύουνε κυριολεκτικα και θα πληθύνονται διαρκώς, μιας και τα πιτσιρίκια, γενικά, δεν θέλουνε να΄ναι κομπλεξικά μεγαλώνοντας... Έπειτα, τώρα που το΄φερε η κουβέντα, τί θα κάνουμε κι εμείς χωρίς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ; Χωρίς αδιάκοπα αλυχτώντες σκύμνους; Πάθαμε πια, ειδικά με την ατελεύτητη ΑΡΔοπαρουσία τους, τοξίκωση. Λίγο-λίγο, συνέχεια-συνέχεια, το δηλητήριο, το βοθρόλυμά τους, το συνηθίσαμε πλέον και θα μας...λείψει, αν το στερηθούμε. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ, ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΙΣ ΖΟΦΕΡΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ; Δεν μας έμεινε και τίποτ΄άλλο. Που δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια... Και ευτυχώς, για την ψυχική μας αποφόρτιση...

5.  Έτσι, περιμένω. Περιμένω απ΄την ενδεκάδα με τον δαφνοστεφανωμένο και τις ερυθρόλευκες ρίγες να βουλώσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ στόματα. Στόματα, που θα ξανανοίξουν ασφαλώς μετά το άμεσο σοκ της νέας σφαλιάρας, αλλά..."τί΄χες Γιάννη τί΄χα πάντα". Το γέλιο μακραίνει τη ζωή... Μην το ξεχνάμε αυτό. Φέρτε νέα ΕΠΟ, διαιτητές από άλλο γαλαξία, τακιμιάστε αηδώς με την εκάστοτε πολιτική εξουσία, αλωνίστε στα ΜΜΕ, κάντε στο φινάλε ό,τι θα μπορείτε, ένα όμως να ξέρετε: Ο...ΘΡΥΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ΄ΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟ...ΚΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο...ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ;

Σχόλια

Εικόνα CostasS

Απάθεια μετριοτήτων, τα πάντα αθλιότης....
Όπως έγραψαν και οι προηγηθέντες, στα - μετρημένα στα δάχτυλα ΕΝΟΣ χεριού - παιχνίδια που η ομάδα ΚΑΙ έπρεπε ΚΑΙ θέλαμε να τα πάρει για λόγους ουσίας ή/και γοήτρου, αυτή φάνηκε ΠΟΛΥ κατώτερη των προσδοκιών μας. Επιτρέψαμε στην αεΚΟΥΛΑ να είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που μας νίκησε 2 φορές (όπως κέρδισε τέλος πάντων στο πρωτάθλημα και δίκαια πιστεύω χτες) και να μας στερήσει 1 μεγάλο επίτευγμα το "αήττητο" (και το σχεδόν απόλυτο των 30 νικών) και 1 τρόπαιο-τίτλο, το κύπελλο.
Αυτό που πραγματικά με λυπεί και με εξοργίζει είναι ότι για άλλη μια φορά σφυρίζουμε αδιάφορα, ενώ έχουμε χύσει την καρδάρα με το γάλα:
Ο μεν Σίλβα μιλάει για αγωνιστική απραξία 30 ημερών (έχει δίκιο μεν), αλλά δεν μας λέει τι έκανε αυτός για να διατηρήσει την ομάδα σε ένα αξιοπρεπή αγωνιστικό ρυθμό (πέρα από το φιλικό-γιορτή με τον Ερ.Αστέρα), όποτε και να γινόταν ο τελικός? Και στο κάτω-κάτω γιατί δεν βγήκε να τα πει αυτά χτες πριν τον τελικό ή έστω όταν αναβλήθηκε την πρώτη φορά και εκκρεμούσε ο καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής του? Μου φαίνεται ότι "χάλασε" κι αυτός και για μένα χάνει πόντους περισσότερο από τις δηλώσεις και λιγότερο από το στήσιμο, την εικόνα της ομάδας και εν γένει τη διαχείριση του χτεσινού αγώνα.
Ο δε κ.Σάββας (σεβασμός μεν αλλά θεωρώ το ρόλο του "παρωχημένο") μας μιλάει για παρωδία τελικό και δίνει "συγχαρητήρια" στον Κοντονή, δηλαδή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Απορώ πως δεν δήλωσε κάτι για τον καθαρό χρόνο που παίχτηκε ποδόσφαιρο στο β'ημίχρονο καθόσον οι "πέστε κάτω" χτες έδωσαν όντως ρεσιτάλ, γεγονός πάντως που δεν αποτελεί δικαιολογία.
Τέλος τι συμβαίνει με τον κ.Πρόεδρο? Από το τελετουργικό πριν τον αγώνα φάνηκε "στραβωμένος", εκτός αν οφειλόταν στο ότι έπρεπε τυπικά να χαιρετήσει τους κιτρινιάρηδες. Τι ισχύει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ? μήπως ετοιμάζει βαλίτσες ? και τέλος αφού (σχεδόν) ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα γιατί δεν βγαίνει να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να απαντήσει σε ουσιαστικά ερωτήματα, τόσο για τις κατηγορίες που του αποδίδονται όσο και για το μελλοντικό σχεδιασμό της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη τo δεδομένo των προκριματικών αγώνων του UCL και για την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας που όλοι επιθυμούμε διακαώς.
Εικόνες που θα μου μείνουν από χτες με 2 λέξεις:
Ο Αραβίδης με σπασμένα δόντια να σηκώνει το κύπελλο = TRAGIC
Ο Dominguez να φιλά το χέρι της κόρης του Buonanote = RESPECT

Εικόνα dimhas

Μετά το χθεσινό παιχνίδι το ερώτημα που με βασάνιζε και αφορούσε το εαν μαθαίνει ο Σίλβα απο τα λάθη του σχεδόν απαντήθηκε. ΟΧΙ!!!
Και στα τρία παιχνίδια (Άρσεναλ, Άντερλεχτ ,Τελικός Κυπέλλου) που ο Ολυμπιακός έπρεπε να ματώσει, οι παίκτες να δώσουν οτι περισσότερο μπορούσαν, αυτός πήγε και διάλεξε την πιο μπλαζέ ενδεκάδα.
Θεωρώ απαράδεκτο να μη παίζει ο Καμπιάσο και ο Τσόρι να αποτελεί αλλαγή που παίζει ενα μισάωρο, ειδικά σε παιχνίδια που χρειάζεσαι εμπειρία και τσαμπουκά.

Είχα ολη την διάθεση να δώσω πίστωση χρόνου σε εναν νέο προπονητή, με όρεξη για δουλειά και καλά στοιχεία, να βελτιωθεί και να βοηθήσει και την ομάδα. Για κάποιον όμως που παρουσιάζει τα ίδια λάθη και τα ίδια κολλήματα λυπάμαι αλλά η πίστωση τέλειωσε εχθές.

Το χθεσινό στραπάτσο είναι 100% ευθύνη προπονητή.
Ολα τα υπόλοιπα περί γηπέδου, αναβολών , απραξίας και Κοντόνη είναι απλά για να στρουθοκαμηλίζουμε.

Εικόνα ironic

Απο περυσι ολα τα ματς με την ΑΕΚ μοιαζουν με παραμυθι,με εξαιρεση ισως την 4αρα.

Εικόνα SAINARK

Ρε πουστη μου,γαμω τα νευρα μας!!!!.Τεσσερα κωλοπαιχνιδα κομβικα ειχαμε να δωσουμε φετος.Δυο με Αρσεναλ και Αντερλεχτ στο σπιτι μας που παιζοταν η ευρωπαικη συνεχεια,και δυο με το Περα κλουπ στο ΟΑΚΑ που παιζοταν το αητητο και το κυπελλο,και κατ'επεκτασι το γοητρο και το καμποιλικι μας.Τι καταφεραμε?Τεσσερις ηττες.ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΑΛΛΑ αυτη ειναι η πραγματικοτητα και δεν αλλαζει.Προτεινω κινηση πρωτοβουλιας ΑΠΟ την θυρα 7 και τους συνδεσμους πανελλαδικα για ανοικτο καλοκαιρινο συνεδριο,να μιλησουμε μεταξυ μας παρουσια προεδρου που πρεπει να αφουγκραστει το κοσμο,να κανουμε κριτικη ,να παρουμε αποφασεις και να τις δημοσιοποιησουμε προς πασα κατευθυνση με γνωμονα παντα το καλο και την προοδο της ομαδας.ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Εικόνα ironic

Γιατι,τον Πλατανια δε μπορουσαμε να τον κερδισουμε ή δεν πειραζε να φερουμε και ενα Χ;

Εικόνα SAINARK

Μεγαλε στα αρχιδια μας ο Πλατανιας και 1 και 2 ισοπαλιες.Οπως ηρθαν τα πραγματα στο Οακα επρεπε να διαφυλαξουμε το αηττητο και να βουλωσουμε τα στοματα τους και στο τελικο να τους τελειωνουμε το παραμυθι τους οτι ηρθαν.ΑΛΛΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ μια ασχημη εμφανιση και γκελα με μικρη ομαδα και ΑΛΛΟ ΤΑ 2 ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ που αντικειμενικα ηταν ολα τα λεφτα της χρονιας στα ενχωρια.

Εικόνα ironic

Ακριβως επειδη δεν τους πατησαμε οπως οφειλαμε,με βαση οσα μας σουρανε,πιστευω οτι μας δουλευουν απο την ιδια τη διοικηση μας.Οπως ο Κοκκαλης χαμογελαγε οταν ο Μπαγεβιτς σηκωνε με τον ΠΑΟΚ κυπελλο το 2001: http://inpaok.com/wp-content/uploads/2016/04/bajevic-1.jpg
Αν μπορεις να κανεις 30/30 νικες γιατι να μην τις κανεις;Εκει κολλαει ο Πλατανιας.Και οχι να παιζεις χαλαρα επειδη εχεις 2 δανεικους εκει.Περα απο αυτο,σαφως και τα ματς με ΑΕΚ ειχαν αλλη βαρυτητα.Αλλά τι απεδειξε η ΑΕΚ δηλαδη;Οτι εχει καλυτερη ομαδα;Μπαρουφες.Απλα τους βαλαμε στον ποδοσφαιρικο χαρτη απο την ανυπαρξια Γ' και Β' Εθνικης.Σαφως και εκανε σκοντο ο Μαρινακης.

Κατι ασχετο,ειδα καποτε να γραφει ο Θωμαϊδης για αυτο το σάιτ και μου εκανε εντυπωση,γιατι δε θα περιμενα ποτε ενας δημοσιογραφος να αντιπαρατιθεται με οπαδους.

Εικόνα Andreas

Απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας. Καλές οι δικαιολογίες περί έλλειψης ρυθμού αλλά δεν δικαιολογεί πχ τον Μαζουακού στο δεύτερο γκολ να μένει πίσω στο σπριντ από τον 10 χρόνια μεγαλύτερο Τζεμπούρ. Ούτε περπατητός δεν πήγαινε. Οταν είναι πολλά τα παιχνίδια είναι κουρασμένοι, όταν είναι λίγα δεν έχουν ρυθμό, δεν γίνεται έτσι.

Ρομπέρτο στο πρώτο γκολ απαράδεκτο βολέ που το μόνο που έκανε ήταν να δυσκολέψει τον παίκτη στο κοντρολ. Κέντρο άμυνας για τα μπετά. Όχι ότι με Σιόβα δεν έχουμε χάσει πολλές φάσεις σαν του πρώτου γκολ αλλά οι στόπερ είχαν πάει για βοσκή. Κέντρο ανύπαρκτο, ειδικά μετά την πρώτη αλλαγή κατέρρευσε, μεγάλο λάθος Σίλβα, όπως και όλο το στήσιμο χθες. Ακραίοι τίποτα, φορ μηδέν. Έπεφταν 3 στο Φορτούνη, καμία εναλλακτική ανάπτυξης η ομάδα.Δεν λέω να φύγουν όλοι, ούτε διάλυση ούτε τίποτα. Αλλά πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα το καλοκαίρι και μάλιστα ουσιαστικά.

Το χειρότερο είναι ότι δείξαμε πως με αυτές τις κοντονιές χάνουμε. Αντί δηλαδή να τους κοπεί η μαγκιά, τους δίνουμε δικαιώματα να κάνουν κι άλλα τέτοια.

Εικόνα red7neck

Καλημέρα (όσο καλή μπορεί να είναι)

Ασχέτως της αντιμετώπισης που είχαμε από τον μεγαλύτερο αντιΟλυμπιακό μπάσταρδο Κοντονή, εμείς δεν μεριμνήσαμε να καλύψουμε τους εαυτούς μας. Ένα μήνα πως τον καλύπτεις ρε Μάρκο? Μόνο με προπόνηση? Φιλικά κανονίσαμε να παίξουμε? Οι παίκτες ήταν ψυχολογικά ντοπαρισμένοι? Που ήταν το πάθος των παικτών χθες? Ποιο ήταν το πλάνο ρε Σίλβα για να κατέβουμε στο τελικό? Όλοι τους έπαιζαν λες και καλούσες πίσω έναν εργαζόμενο από την καλοκαιρινή του άδεια.

Το χειρότερο απ' όλα δεν είναι ότι πανηγύρισε η Κούλα το κυπελλάκι. Αυτοί στερημένοι θα είναι μια ζωή από τίτλους. Το χειρότερο είναι ότι σας εμπιστευόμασταν ότι θα τους κερδίζατε και αντ' αυτού ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. Όταν έχεις ένα τελικό απέναντι σε αυτά τα σιχάματα κοιτάς να είσαι όσο περισσότερο προετοιμασμένος και δεν ήταν κανένας σας (ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ).

Αυτά.

Εικόνα SAINARK

O Oλυμπιακος τι πηγε να κανει χτες στο ΟΑΚΑ?Εδινε την εντύπωση πως δεν έπαιζε στο γήπεδο έναν τίτλο, αλλά τα σουβλάκια με τις μπύρες σε φιλικό ματσάκι. Ότι αυτό ήταν το στοίχημα. Όχι το κύπελλο, όχι ένας τίτλος, αλλά ποια ομάδα θα πληρώσει τα τυλιχτά και με καλαμάκι σουβλάκια. Στον τελικό φάνηκε από το πρώτο λεπτό η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Η ΑΕΚ παρέδωσε τα πάντα στον Ολυμπιακό, στον οποίο αναγνώρισε ότι αυτός θα έχει την ευθύνη του αγώνα. Ότι αυτός, ο Ολυμπιακός θα είναι το αφεντικό στο γήπεδο.Η ομαδα όμως,με παρόντα «απόντα» τον προπόνητή της Σύλβα χωρίς να κατακτήσει εμφατικα και πειστικα(παρα μονο στατιστικα) την κατοχή της μπάλλας, που της είχε παραχωρήσει η ΑΕΚ, ήταν εκνευριστικά... χαλαρη. Σχεδόν αδιάφορη. Λες και ήρθε στο ΟΑΚΑ από διακοπές, μάλιστα ότι διέκοψαν οι ποδοσφαιριστές του τη θαλασσοθεραπεία και τα μπάνια.Εκνευριστικος,προκλητικά εκνευριστικος ο Ολυμπιακός, εντελώς ακίνδυνος μπήκε ναρκωμένος στο παιχνίδι και υπνωτίστηκε από την ΑΕΚ που κτύπησε και μία και δύο φορές.Και πάλι, όμως, ο Ολυμπιακός δεν ξύπνησε από το λήθαργο. Μακρυά από το γκολ, μακρυά από ευκαιρίες.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, O Oλυμπιακος τι πηγε να κανει χτες στο ΟΑΚΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.Υ.Γ1.(Η ΑΠΟΧΗ ενός ΜΗΝΑ που εχει χιλιοειπωθει είναι σημαντικη αλλα όχι καθοριστικη για να μην μας περνανε και μαλακες)Υ.Γ2(Τα περι Κοντονη τα ξερουμε και για μενα θα επρεπε να λειτουργησουν υπερ μας,αρα δεν πειθουν πλεον)…ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Εικόνα el trick

Η ήττα αυτή ελπίζω να γίνει η αρχή για την ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ της ομάδας.
Δεν ήταν μία τυχαία ήττα.
Ειδικά φέτος αν το καλοσκεφτείς ήταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.
Ο ΘΡΥΛΟΣ φέτος (και στα τελευταία χρόνια επίσης) ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ματσ που καίνε. Χάνει - συνήθως με κατεβασμένα τα χέρια - όλα τα ματσ που δίνουν κάτι, κούπα, πρόκριση, αήττητο κ.λ.π.
Να συμφωνήσω ότι ή ομάδα έμεινε χωρίς αγώνα ένα μήνα (μέσα σάυτό το μήνα δεν μπορούσαν να διοργανωθούν ένα ή δύο φιλικά;;;;;) αλλά και η κούλα πόσους περισσότερους αγώνες έπαιξε;;; έναν ή δύο;;;. Ναί παίξαμε σε χωράφι που ήταν το γήπεδο του αντιπάλου και μάλιστα με τέτοια καθυστέρηση ώστε να μην λέιψει στον αντίπαλο κανείς βασικός παίκτης. Ναί παίξαμε με τη διαιτησία που ήθελε ο αντίπαλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ.
Αν παίζαμε ΛΙΓΟ σαν Ολυμπιακός θα κερδίζαμε και οι αντίπαλοι δεν θα είχαν καμμία διακιολογίσ.
ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΟΜΩΣ
Ή μάλλον παίξαμε ακριβώς όπως παίζαμε σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια.
ΑΨΥΧΑ
Κρίμα για το δαφνοστεφανωμένο.
Ελπίζω να αλλάξει αυτό ΧΘΕΣ.

Εικόνα SAINARK

Nα αγιασει το στομα σου αδελφε!Λαθος 100% προσεγγιση του ματς απο το ΣΙΛΒΑ,απουσια ψυχολογικης προετοιμασιας για τελικο οταν ολοι ξερουμε πως περιμεναν οι απεναντι το παιχνιδι.Ενδεκαδα μπουζουκι με την παρουσια παικτων που ο ιδιος ο κοουτς φετος δεν τους πιστεψε(Φουστερ,Ερνανι,Πουλιδο) και αποντες οι βασικοι(Παρντο,ντουρμαζ,εντιγιε).ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.Ο σωκρατης τετιοια ματς τα επαιρνε με τον δικο του τροπο αρεσε δεν αρεσε στο Σιλβα και στον καθε Σιλβα.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ''ΕΙΔΙΚΑ'' ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΣ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΟΥ.Το πουλο σε επαγγελματιες μισθωτους ποδοσφαιριστες,που δε μπορουν να δεθουν με την ψυχη της ομαδος παρα μονο με το συμβολαιο τους.Το ιδιο και για προπονητες,τεχνικο τημ,και το καθε κερατα πολιτισμενο.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΞΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ..ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.

Εικόνα holland74

Αυτό που με εκνευρίζει δεν είναι η ήττα και η απώλεια του κυπέλλου, αυτό που με πειράζει είναι η έλλειψη ψυχούλας, μόνο ο Σαλίνο έδειξε διάθεση και πάθος, ο Τσόρι όταν μπήκε και ο...Καμπιάσο από τον πάγκο...
Ίσως να φταίει ο επαγγελματισμός, ίσως να φταίει το γεγονός ότι δεν υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο, αλλά Ολυμπιακό χωρίς πάθος δεν το μπορώ ρε παιδιά...

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα μάγκες. Από την αρχή της χρονιάς όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα λέμε και ξαναλέμε πόσο ΠΟΛΕΜΟ δέχεται εξωαγωνιστικά, πόση συκοφαντία και λάσπη και αυτή και ο λαός και ο Πρόεδρός της. Έναν πόλεμο, που έχει κορυφωθεί μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με μπροστάρη τον υφυπουργίσκο και με συγκεκριμένη στρατιά ΑΡΔ, που βάλλει κατά οτιδήποτε φέρει την σημαία του Ολυμπιακού. Τα λέμε και τα συζητάμε εμείς, πόσο μάλλον φαντάζομαι ότι όλα αυτά αναλύονται και στο Ρέντη αλλά και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μετά από ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ, τόση κατάφωρη ανομία και αδικία εις βάρος μας, μετά από τόση αγανάκτηση που δημιουργήθηκε στον κόσμο της ομάδας μετά τα καραγκιοζιλίκια του Κοντονή, είναι πραγματικά δυνατόν να βλέπουμε την σημερινή εμφάνιση; Τις συγκεκριμένες δηλώσεις Σίλβα; Αυτά έχει να μας πει, ο καλύτερος μετά τον Μουρίνιο πορτογάλος; Ποια αποχή και έλλειψη ρυθμού και τρίχες κατσαρές; Ξέρατε τι παιζόταν σήμερα; Ήξερε ο Σίλβας ΠΩΣ περίμενε ο κόσμος του Θρύλου την σημερινή μέρα; Τι μου λέτε τώρα ρε ακριβοπληρωμένοι μάγκες, ότι ήταν πιο έτοιμη η Κούλα που διέσυρε έως και ο Λεβαδειακός; Ότι γνωρίζοντας την κατάσταση δεν ήσασταν σε θέση να βουλώσετε τα στόματα των ανύπαρκτων; Στα @@ μου ο Κοντονής και ο κάθε παρατρεχάμενος, είμαστε Ολυμπιακός ρε και αφήσατε να πανηγυρίσει το παικτάκι ο Μάνταλος και ο δεν-μπορώ-να-πάρω-τα-πόδια-μου-Τζιμπούρ;
Για να τελειώνουμε λοιπόν, όποιο παικτάκι θέλει να πάει στη Ρόμα ή όπου στο διάολο θέλει, να πάει και άμεσα! Μαζουακούδες και παρόμοιες τιτίκες δεν έχουν θέση στην ομάδα μας. Όποιος άλλος δεν μπορεί ή δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ την σημασία κάποιων αγώνων, στα τσακίδια επίσης! Ολυμπιακός είμαστε κι έφυγαν παικτούρες και ψυχάρες, δεν συμβιβαζόμαστε με ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο! Και τέλος, αν καποιοι νοσταλγούν τις πατρίδες τους ή πιο προηγμένα πρωταθλήματα, ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
Κι επειγόντως κάποιος να εξηγήσει στον κύριο Σίλβα, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βουλώνουμε τα στόματα των τριων καραγκιόζηδων όποτε και όπου τους πετυχαίνουμε. Έχασε το αήττητο και το κύπελλο απ την Κούλα, ας κοιτάξει να επανορθώσει και άμεσα.

Εικόνα pavadi

Το μόνο λάθος της ΠΑΕ, ήταν που δέχτηκε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Αφού θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι και σε άλλο γήπεδο εντός της Αθήνας. Όπως και να το κάνουμε οι παίχτες τους, έχουν τα πατήματα τους εκεί μέσα.Έκαναν ένσταση για την διαιτησία,έπρεπε να κάνουμε για το γήπεδο.

Εικόνα apostolos gaganis

Θσ περιμένω να κατακάτσει ο κουρνιαχτός απ΄την ήττα, διαβάζοντας όσες περισσότερες απόψεις μπορώ από ΟΛΕΣ τις πλευρές, και μετά θα τοποθετηθώ. Ενα μόνο θα πω: Στον αθλητισμό γενικά και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, υπάρχει και η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ήττα. Η ΑΕΚ μας νίκησε και κατέκτησε το Κύπελλο. Εδώ πήρε πρωτάθλημα η Λέστερ και κέρδισε η Ελλάδα το Ευρωπαϊκό...

Τα υπόλοιπα, αύριο με την ησυχία μας. Κάποια στιγμή, ελπίζω, θα καταθέσω κι εγώ τη γνώμη μου. Σημασία βέβαια δεν έχει αυτό, παρ΄όλο που έχω τέτοιο δικαίωμα, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Σημασία έχει το τί θα κάνει ο Βαγγέλας. Εδώ θα φανεί αν είναι καλός καπετάνιος. Στην ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ γαυροφουρτούνα που΄χει σηκωθεί στο πανελλήνιο, απ΄τη λήξη του αποψινού αγώνα και μετά. ΔΙΟΙΚΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΙΝΟΜΑΙ...

Εικόνα Romain

Υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα. Ειδικά με την ομάδα "απάτη" όπως την χαρακτήρισε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Και είναι όντως απάτη. Διότι έχει πρόεδρο τον... Ασλανιδη και νταλαβεριτζή με περισσότερες αρμοδιότητες.

Θα πρέπει όμως να μάθουμε και να χάνουμε.

Δεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο. Απλά το θέμα είναι σύναισθηματικο.

Ίσως να έχει και θετικά αυτό το αποτέλεσμα και αυτή η ήττα. Για την επόμενη σεζόν και τις διορθωτικες κινήσεις που θα χρειαστούν και θα γίνουν.

Ζήτω ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Ζήτω ο Ολυμπιακός.

Εικόνα el trick

Αν το αποτέλεσμα ήταν ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ, έτσι ακριβώς θα έπρεπε να εξελιχθεί το ματσ.
Η μόνη άλλη εξήγηση είναι οι παιχταράδες μας και ο προπονητής μας να είναι για τα πανηγύρια.
ότι και από τα δύο να συμβαίνει απόψε ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και ο Μαρινάκης με κάτι τέτοιους παίκτες θα κάνει 15 χρόνια να ξαναδεί τίτλο, όχι να παρει κιόλας.
Ο τελικός και το κάθε ματσ που κρίνει κάτι (τίτλο πρόκριση κ.λ.π.) θέλουν πρώτα απ΄όλα ΤΣΑΓΑΝΟ. Τέτοιο πράμα δεν υπάρχει στην ομάδα.
Ένα ματσ στην έδρα μας ήτανμε την ΆΡΣΕΝΑΛ και να μας βολεύει μέχρι και η ισοπαλία και να χάνουμε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ;;;;;;;;
Η κουλίτσα τσούκου τσούκου κέρδισε τους ΚΟΥΛΟΥΣ.
Υ.Γ. Δεν έφταιγε μόνο ο Μαζουακού. Ποιός ακριβώς από τους παικταράδες μας έπαιξε έστω και ΛΙΓΟ μπαλίτσα;;;;

Εικόνα RED HELL

Εγω οπως εγραψα και πιο κατω απο χθες που ειδα την εκπομπη στραβωσα.Εν τω μεταξυ καπου στο 60' ο πατερας μου μου λεει "καπου στο 80'-85' να δεις που θα βαλουμε κανα γκολ για ξεκαρφωμα" και να που βαζουμε γκολ για να δειξουμε οτι το παλεψαμε.Ακραιο σεναριο το στησιμο αλλα πολλα περιεργα πραγματα εγιναν.Οσον αφορα το Μαζουακου ναι μεν δεν φταιει μονο αυτος αλλα ως οπαδος που δινω και την ψυχη μου για την ομαδα δεν ανεχομαι το καθε μαλακισμενο σε τετοιο ματς να κανει τριπλιτσες εκει που καιγομαστε να βγουμε μπροστα και στο τελος να χανει τη μπαλα.Μακαρι να ξεκουμπιστει οσο γινεται πιο γρηγορα.

Εικόνα RED HELL

Σημερα ξεχειλισε το ποτηρι.Χασαμε απο μια ομαδουλα η οποια επεφτε κατω απο το 20'.Αντε γαμησου και εσυ Σιλβα και εσεις μαλακες παιχτες για αυτο το αισχος που ειδαμε σημερα.Μα το Θεο αμα ξαναδω Μαζουακου-Ντακοστα-Σαλινο-Μποτια(εστω εναν απο αυτους)σταματαω να ασχολουμαι με τη μπαλα.Δεν αντεχω αλλο ειδικα με το Μαζουακου.Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι παλι εμεις θα την πληρωσουμε και οχι οι καλοπληρωμενοι μαλακες που σε καθε φαση ζητουν offside.
ΥΓ.Αμα το δουμε βεβαια και απο αλλη οπτικη πολυ περιεργο το σημερινο.Εκπομπη της Θυρας 7 χθες και ισα-ισα κανουμε αναφορα στο κυπελλο.Ο Μαρινακης παει και χαιρεταει τους ανυπαρκτους στην αρχη και ολα μας τα μεγαλα οπλα σημερα με πρωτο το Φορτουνη παιζουνε σαν ματιασμενοι.Αι στο διαολο χασαμε αηττητο και κυπελλο απο κατι ανυπαρκτους.

Εικόνα Romain

Το είπες :

"Χάσαμε από τους ανηπαρκτους "

Κέρδισε η Λεστερ.

Δύσκολο να το κατανοήσω. Η ομάδα ήταν απουσα. Το ίδιο και ο προπονητής.

Συγχαρητήρια στην Αεκουλα.

Εικόνα john

Δεν ξέρω εαν ειμαι πολύ ψυχρός αλλα δεν σπάστηκα ιδιαίτερα με την ήττα. Οκ στενοχώρια υπάρχει αλλα τελικος κυπελλου ειναι,παίζουν και οι αντίπαλοι μπάλα,δεν ειναι λογικό να κερδαμε συνέχεια. Οπως ειπε και ο τιτάνας ΚΟΚΚΑΛΗΣ μετα τον χαμένο τελικό στα Φιλαδέλφεια το 2001, "οι μεγάλες ομαδες πρεπει να ξερουν και να χάνουν". Και εκτος απο αυτο η ΑΕΚ ειναι η τριτη διαχρονικοτερη δύναμη στην ελλαδα. Θα δημιουργήσει και αυτη μια μίνι παράδοση στα μεταξύ μας ματς οπως ειχε κανει και την τριετία 1996-1999.

Δυσκολεύομαι πάντως να πω πως συνολικά η φετινή χρονια ειναι επιτυχημένη. Πιο πολύ θα έλεγα πως απλα δεν ειναι αποτυχημένη.

Εικόνα RED HELL

Κοιτα γενικα πολλα νευρα ειχα μονο με το κωλοπαιδι το Μαζουακου που θελει αμεσως διωξιμο μαζι με τον Ερνανι.Απο κει και περα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Φορτουνης ηταν τοσο τραγικος καθως και οτι μας πηρε το αηττητο και το κυπελλο μια ομαδα που πεφτει κατω απο το 20' και που 7/11 παιχτες της ειναι αμπαλοι.Αλλα οταν τα καλομαθημενα ειναι καθε μερα στο Acanthus αυτα συμβαινουν.Δεν γινεται ρε πουστη μου μετα απο τοσο πολεμο να τους κανουμε τη χαρη.Δεν χωνευεται αυτο.
Και εννοειται οτι δεν θα παρουμε ολα τα κυπελλα αλλα ε οχι να χανω απο καποιον που παιζει με Αρθο και Ανεστη.

Εικόνα Romain

3-1 το βλέπω το ματς

Ίσως και περισσότερα αφού είδα την εντεκάδα της κουλαρας. Αν δεν τους κάτσει ταμπουρι ο Μανωλας.

Ο Ιβάν μιλάει για ήθος. Μην τον παρεξειγειτε όμως διότι μπορεί να εννοεί αυτό της Ρωσικής μαφιας. Γιαυτό και απειλές, το μπασιμο στο πορτμπαγκαζ του ιού Δωνη, και οι εκρήξεις στα αμάξια Λουτστεσκου και του ατζεντη του Κάτσε.

Ο Μαλιωριδης είναι μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ειδικές οδηγίες για ανανεώσεις παικτών, απολύσεις προπονητών, και νουθετηση αντιπάλων προπονητών.

3-1 αλλά θα δεχομουν και 1-0 στο 93' με αμφισβητουμενο από τους αντικειμενικους πέναλτι. που θα μπει αφού τελειώσει ο κανονικός χρόνος και με διπλή εκτέλεση και αφού αποκρουσει ο Ανέστης.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε 28 λεπτά αρχίζει. Τα ξαναλέμε στο τέλος, μπρο...

Εικόνα Romain

Ποτέ μην λες ποτέ.

Ποιός είπε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε... Λέστερ?

Υπάρχει απογοήτευση. Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό με τον Σιλβα προπονητή. Όχι μόνο δεν του βγήκαν οι επιλογές, αλλά όλη η ομάδα ήταν απουσα.

"Ήρθαμε "

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!

Εικόνα thita

Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε αδέλφια,πρώτος ο Απόστολος που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ άμα λαχει γκολ στο 96' κλπ.,κλπ., και μετά τα αδέλφια Αλέξανδρος και suede που θυμήθηκαν και μας θύμισαν όλα αυτά που λένε και που εγώ είχα ψιλό-ξεχάσει αφού ο παλαιας τεχνολογίας σκληρός δίσκος του εγκεφάλου μου είναι γεμάτος με τις στιγμές ευτυχίας εδώ και 20 χρόνια,και μόνο κάπου στο ..... βάθος κάτι μνήμες από τα πέτρινα.

Η δύναμη και φλόγα του site αυτού, απίστευτη. Αφυπνίζει και Κινητοποιεί σιγά σιγά όλους τους οπαδούς του Θρύλου, υποκλίνομαι,μια γηπεδική αγκαλιά σε όλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Κύριε ελέεεε - η - σοοον...

Εικόνα suede86

Συγνώμη που εγώ θα εκφράσω λίγο ανακατεμένες τις σκέψεις μου από διάφορα γεγονότα των τελευταίων ημερών παρότι το κείμενο σας κύριε Απόστολε αναφέρεται στον σημερινό τελικό, απλά επειδή θεωρώ ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει σε διάφορα επίπεδα τις τελευταίες μέρες σε σημείο που δεν έχει φτάσει στο παρελθόν.. τα τοποθετώ λοιπόν αριθμητικά..
1) πριν 15 μέρες και μετά την τριάρα από τον Λεβαδειακό Αεκτζήδες την πέφτουν σε πάικτες της ομάδας τους κατά την επιστροφή τους από την Λιβαδειά, με βαριές εκφράσεις όπως ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΛΓΕΡΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ..15 μέρες μετά βλέπουμε τα ιδια? χανούμια να πηγαίνουν να αποθεώνουν τους ίδιους παίκτες βρίζοντας τον Ολυμπιακό και έχοντας τον χαμογελαστό Τζιμπούρ στην αγκαλιά τους!! ΠΑΡΑΝΟΙΑ???
2) Βγάζει ανακοίνωση αυτο το μπουρδέλο που θέλει να λέγεται σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ και λέει πως παίζουν ενάντια σε ότι πιο μισητό έχει βγάλει ο τόπος..Βρε ξεφτιλισμένα χανούμια όταν παίζατε φέτος με τον Ολυμπιακό αγωνιζόμενο με 9 και πέναλντι εις βάρος του ήταν καλα?
Όταν προηγούσασταν με γκολ οφσάιντ στον τελικό του 2009 και έμενε ο Ολυμπιακός με 9 παίκτες στην παράταση ήταν καλα? (και ξέρετε τι πήρατε ακόμα και τότε)
Όταν παίρνατε το πιο γελοίο κύπελλο ever το 2011 κόντρα στον Ατρόμητο με γκολ οφσάιντ 1 μέτρο του Λυμπερόπουλου και τους οπαδούς σας γύρω γύρω από στις γραμμές του γηπέδου (ένας πήγε να κόψει και έναν παίκτη του Ατρόμητου που κατέβαινε με την μπάλα!) μια χαρά δεν πανηγυρίσατε τα ηθικά χανούμια??
Όταν πήρατε το προτελευταίο σας κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 2002 με πέναλντι και αποβολή υπέρ σας ήταν καλα?
Όταν μια εβδομάδα νωρίτερα από εκείνον τον τελικό σε ματς που παιζόταν το πρωτάθλημα στο 4-3 του ΟΑΚΑ ο Βασσάρας σας είχε δώσει 2 πέναλντι, είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Γιαννακόπουλου και είχε κρατήσει 7 λεπτά καθυστερήσεις μήπως και ισοφαρίσετε ήταν καλα?
Την καραμέλα για το cas ακόμα ξερετε και την πιπιλάτε λες και αυτή η απόφαση βγηκε αφού τελείωσε το πρωτάθλημα και σας το πήραμε μέσα από τα χέρια ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ 3ΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ..
Το 2005 στο ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0 προτελευταία αγωνιστική που δεν σας δώθηκε πέναλντι υπέρ του Μπούρμπου που θα σας έβγαζε Τσάμπιονς Λιγκ αντί του βάζελου διαμαρτυρηθήκατε? Ο Ντέμης είχε πει κάτι τότε??
3) Βγάζει ανακοίνωση χτες ο Σαββίδης και αναρωτιέται πως οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι ακόμα στην θέση τους μετά τα όσα κατηγορούνται...Ο Γκιρτζίκης γιατί κατηγορείται ρε Ρωσοπόντιε που ήθελες και επανάληψη του ημιτελικού στην Τούμπα καραγκιόζη για ένα παίχνίδι που έχανες μέχρι το 89' πεντακάθαρα..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΠΙΛΑΒΙΟΣ-ΨΗΛΟΣ ΣΙΣΕ ΚΤΛ)?? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΤΛ)..Κοίτα να μαζέψεις τον γιο σου τον καραγκιόζη που κάθεται και βρίζει τον Πανιώνιο στα social media (βρήκε τον εχθρό ο μπούλης) και έκανε κωλοδάκτυλα στο Καραισκάκη στο 4-0 το 2013 (εσύ εσύ με το πορτοκαλί..)
Άλλα εσύ εντάξει την δουλειά σου κάνεις τρέλα πουλάς..Οι δημοσιογραφάρες κλουζό τύπου Βασιλάκη Παπαθεοδώρου δεν άκουσαν τίποτα για το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πιάστηκε μεσοβδόμαδα για εκβιασμούς κτλ..Για εκρηξη στο αμαξι του προπονητή της Ξάνθης για εκβιασμούς στο μάνατζερ του Κάτσε τίποτα? Που να μιλησεις για τον τροφοδότη του κωλοσάιτ σου ε πουτάνα Λαλάκη? άμα ήταν κανενας Ολυμπιακός όμως στην μέση ε?
4)Παίρνει το ευρωπαικό ο Ιτούδης προχτές και παει να αγκαλιάσει τον Ζοτς..Και εκεί που βλέπουμε να βρίζει ο ένας κανονικά και να γίνεται της πουτάνας ακούμε τον Βαγγέλη τον Ιωάννου από πίσω να λέει "εδώ οι κουμπάροι πάντα αχώριστοι"!!! Τι αχώριστοι ρε Βαγγέλη γαμώ την κοινωνία?? Άνθρωπο θα σκοτώναν οι συγκεκριμένοι δύο για μια νίκη..Απόλαυση να τους βλεπεις τον ένα εναντίον του άλλου να χτυπιούνται όπως έκαναν ντουέτο παλιά..Και ειδικά αυτό το ψώνιο τον Ιτούδη που γιατί πρόκειται περί ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΩΝΙΟΥ να νομίζει ότι εδώ είμαστε...Μείνε όπως είσαι του χρόνου Ιτούδη και θα τα δούμε όλα!!
5)Την περασμένη βδομάδα στο Αρης Παναθηναικός κάνει ενα δυνατό σκριν παίκτης του Αρη στον Διαμαντίδη για να κατεβάσει ο πλεί μέικερ του Αρη..Αμέσως η Διαμάντω τσαντίζεται και του χώνει μια μικρή χαμηλα στα πλευρά με το αριστερό χέρι..ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Μετά όμως που αυτή η κίνηση ξεσήκωσε όλο το γήπεδο το μόνο που είδα ήταν ντροπή έβρισαν τον Διαμαντίδη κτλ κτλ..Που δεν έχει δώσει μωρέ δικαίωμα ποτέ...
https://www.youtube.com/watch?v=Q19lGZmn0wQ στα 55.30 του βίντεο και με το σκορ 46-34 για τον ΠΑΟ στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ το 2007 θαυμάζουμε τον ορισμό της πούστικης αγκωνιάς στον Σμόντις την ώρα που ο Μητσογκάλης περνά δίπλα του..
https://www.youtube.com/watch?v=H03xUwc_t5c
https://www.youtube.com/watch?v=SkKnlZU6jYA
https://www.youtube.com/watch?v=3eO0yI7b-Q4
Επίσης για τις χειρονομίες του τουρμπόβλαχου του Πεδουλάκη μάθαμε ότι ευθύνεται η ένταση της στιγμής..ε ναι γιατί όλοι οι προπονητές όταν βρίζει η κερκίδα γυρνούν και κάνουν έτσι..
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/oi-uvreis-kai-h-parek...
Δράση αντίδραση είπε ο προπονητής της Λιμόζ..(εχουμε να δούμε κάτι 50-45 στους τελικους με την προπονητάρα αυτή..40 λεπτά άμυνα ζώνης και ΜΟΝΟ...που μου μαθε και τον νόμο δράσης αντίδρασης ο πέδουλας)...
Τον Περέιρα μην ξεχάσουμε να κυνηγήσουμε μόνο, που βρήκε στην Λεωφόρο έναν μασκοφόρο εντός γηπέδο να του φωνάζει να πάει στο μέρος του..
6) τέλος δεν θα μπορούσα παρά να αναφέρω τον χθεσινό έρανο του ΣΚΑΙ..Ειδικά το σημείο που ο Ουγγαρέζος είπε πως γενικά οι Παναθηναικοί είναι πιο σεμνοί (βάλε ρε Ουγγα την Βραχάλη να γδυθεί εντελώς που δεν έχιε και θέμα το τσουλί μπας και ανεβάσετε νούμερα)!!! Μια εκπομπή ύμνος στον πολιτισμό, που την ώρα που έλεγε για την δόξα του Γουέμπλει κλπ κλπ η εκπομπή της θύρας 7 πετούσε το βιντεάκι με την κυρα Δέσποινα ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΓΛΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ "ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" του Σέρβου πρέσβη στην ρεβάνς του Παναθηναικού με τον Ερυθρό Αστέρα...

Εικόνα apostolos gaganis

Λοιπόν, έχουμε κάτι κινητές ΘΡΥΛεγκυκλοπαίδειες εδώ και στο φατσοτέφτερό μας, άλλο πράμα....

Εικόνα thita

Με τρέλανες αδερφέ,τι δουλειά έριξες και τα μάζεψες όλα αυτά,ΦΟΒΕΡΟΣ.

Εικόνα Chief Bromden

Αγωνιστικά είμαστε μακράν ανώτεροι της ΑΕΚ, το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω το μεγάλο διάστημα απραξίας να μην μας έχει επηρεάσει. Η ήττα στο πρωτάθλημα και ο τρόπος που αυτή ήρθε θα μας κάνει καλό απόψε. Η κούλα για άλλη μια φορά δείχνει πως είναι ανεπίδεχτη μαθήσεως και βγάζει μεγάλη γλώσσα, δεν βάζουν μυαλό για να πάνε στο σβηστό και να μας πιάσουν στον ύπνο, καλύτερα έτσι...
Το πανηγύρι με τους διαιτητές που στήθηκε από Μελισσανίδη και Κοντονή θα τους γυρίσει μπούμερανκ. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους ετοιμάζονται να παίξουν με τον Ολυμπιακό χωρίς να τριγυρνούν άλλοθι και δικαιολογίες στο μυαλό τους. Μόνο η μπάλα και η νίκη χωρίς γκρανκάσες, κλάψες και πέστε κάτω. Αντέχουν; Μάλλον όχι, δεν τους κάθεται καλά, συνειδητοποιούν πως κάτι τέτοιο πάει κόντρα στο DNA τους και προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από την επιλογή του Σιδηρόπουλου και κυρίως των πλαϊνών του (βλέπε πρωτοσέλιδο Ψώρας πριν από μέρες).

Και εγώ σαδιστής είμαι...
Γκολ με τον ώμο από τον Σιόβα που να μοιάζει με χέρι στο 96’ ενώ έχουν δοθεί τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, ο Σίλβα να τους δείχνει τα παπάρια του και στην συνέχεια του μενού μπούκα από τις 30 προσκλήσεις της Κούλας...

Εικόνα apostolos gaganis

Υπερακοντίζεις... Και γουστάρω...

ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ.

Εικόνα Αλέξανδρος

Καλημέρα στην οικογένεια του RATM

Το ματς αυτό το περιμέναμε όλοι πως και πως. Η νίκη θα έρθει. Δεν ξέρω αν θα είναι με πολλά η λίγα, αμφισβητούμενο η μη, αλλά επειδή έχουμε την ποιότητα στο ρόστερ θα τους δειξουμε ποιοι είμαστε. Και σε ποιους πραγματικά θα δείξουμε ποιοι είμαστε; Σε:
1) Αυτούς που πανυγήρησαν επειδή έχασε ο Ολυμπιακός και όχι επειδή κέρδισε η ΑΕΚ.
2) Αυτούς που μιλάνε για εξυγίανση και κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο πριν λίγο καιρό στο ΟΑΚΑ.
3) Αυτούς που τραμπουκίζουν οπαδούς και παίκτες με μπούκες.
4) Αυτούς που θεωρούν μεσσία τον 'Τίγρη' και θεωρούν (φυσικά χωρίς αποδείξεις) τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ απατεώνα.
5) Αυτούς που φέσωσαν το κράτος με την ρίξη στην τρίτη κατηγορία και τώρα το παίζουν καθαροί.
6) Αυτούς που ο προεδρος τους κρύβεται πίσω από άλλους και δεν τιμωρείτε.
7) Αυτούς που αλλάζουν αγκαλιές, φιλιά (σαν τον Ιούδα) με τους άλλους εξυγιαντές.
8) Αυτούς που κάποτε μας σβήνανε τα φώτα.
9) Αυτούς που κάποτε μας ρίξανε καπνογόνο για διακοπή της αναμέτρησης
10) Αυτούς που όταν ακούνε 'ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ' τρέμουν, πουλάνε τρέλα μετά με δηλώσεις ότι είναι καλύτεροι, και σε περίπτωση που χάσουν μετά το παίζουν αδικημένοι.
11) Αυτούς που τους έχουμε χορτάσει σε 4άρες, 6άρες, και τα συναφή και γελάμε με τα χάλια τους
12) Αυτούς που είχαν πρόεδρο τον 'Αγαπούλα', τον 'Ντέμη Βανδή', τον ΄Καρρά', τον 'Αδαμίδη' και πάει λέγοντας....

Η λίστα μπορεί να κατέβει και άλλο... Αλλά νομίζω ότι οι λόγοι αυτοί είναι υπέρ-αρκετοί για να περιγράψουν τον αποψινό μας αντίπαλο... Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθεί και άλλο η λίστα... Στα δικά μας: Πρέπει να κατέβει η 'πρώτη' ομάδα. Όχι Καπίνο και Ζντιέλαρ κλπ. Απόψε θέλει την καλύτερη εντεκάδα για να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην δεσποινίδα Κούλα. Μετά από τόσες μέρες απραξίας απαιτείτε το ποιο γερό σύνολο. Και ο γερό-Καμπιάσο μέσα. Να βάλει γκολ όπως εκείνο που έβαλε στους Βάζελους πριν λίγο καιρό και μετά ψάχνανε οφ-σάιντ, αν η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι, αν έκανε κρύο, αν είχε ανάδρομο Ερμή, και αν ο Στιλ είχε πάει για 'βρώμικο' στην κοντινότερη καντίνα. Ίσως κύριε Απόστολε μια νίκη με ένα ανάλογο γκολ σαν του Καμπιάσο στο Καραϊσκάκη με τον Βαζέλα να είναι ακόμα μεγαλύτερος 'οργασμός' (για να μιλήσω με τους όρους σας τους ιατρικούς) παρά με το πεναλτάκι που αναφέρετε. Γιατί η ΑΕΚ πήρε ένα τέτοιο στο πρώτο ματς και δεν θα ήθελα να επιστραφεί. Προτιμότερο είναι να ψάχνουνε βελόνα στα άχυρα και να γελάμε με την εκάστοτε ανακάλυψη που γίνεται. Όπως για παράδειγμα στο γήπεδο μας το όχι και τόσο μακρυνό 2013. Στο ντέρμπι που έληξε 1-1 με τον ΠΟΑ. Το γκολ του Κωστάκη του Μήτρογλα παρότι πεντακάθαρο οι παίκτες του βαζέλα ζήταγαν οφσάιντ, ο πρόεδρος ζήταγε οφσάιντ, και μετά που είδε το ριπλέι ζήταγε φάουλ στην αρχή της φάσης. Εσείς τι λέτε;

Εικόνα thita

Τι μας θυμίζεις αδελφέ,με φτιάχνεις απογευματιατικα.

Εικόνα apostolos gaganis

Πώς θα μπορούσα να΄χω αντίρρηση; Εξάλλωστε, που΄λεγε και μια αγαπημένη μου ψυχή όταν ήταν πιτσιρίκι, DE GUSTIBUS ET COLORIBUS NON EST DISPUTANDUM...

Εικόνα Αλέξανδρος

Καλή όρεξη τότε αγαπημένε αρθρογράφε της μεγαλύτερης ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ σελίδας...