Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ: ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ...



Πάουλο Μπέντο, γνωστός Πορτογάλος προπονητής. Από σήμερα προπονητής της μεγαλύτερης, ενδοξότερης και λαοφιλέστερης ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας. Απέναντί του θάχει Στραματσόνι, Κετσπάγια, Ίβιτς...

Τα αφορώντα στο βιογραφικό του ως παίκτη και προπονητή, ήδη κατακλύζουν όλα τα εγχώρια αθλητικά ΜΜΕ, παρμένα και φιλτραρισμένα - ανάλογα με το μέσο -  από το Γκούγκλη. Τα περισσότερα τα ξέρετε κι΄εδώ δεν έχω σκοπό να τα επαναλάβω. Θα πω μονάχα δυο λεξούλες σ΄αυτόν, στον πρόεδρο, στους...κατ΄επάγγελμα αντιφρονούντες εκ των κόλπων μας και στους απέναντι...

ΣΤΟΝ ΠΑΟΥΛΟ.

Ήλθες στον πιο δύσκολο και απαιτητικό ( σε βαθμό...αρρώστιας σχεδόν ) σύλλογο της Ελλάδας. Περιμένουμε τρία συγκεκριμένα πράγματα από σένα: Όμορφο ποδόσφαιρο, τους δυο εγχώριους τίτλους και καλή πορεία - απαραιτήτως - στο Γιουρόπα Λινγκ. Για φέτος.

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Βοήθησέ τον με πραγματικά ουσιαστικές μεταγραφές. Δώστου ό,τι λογικό και εφικτό ζητήσει. Προστάτεψέ τον, ιδιαίτερα μέχρι να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, με τον τρόπο που ξέρεις. Από παντού και σε όλα. Τον αφήνεις να λειτουργήσει ελεύθερα, παρακολουθώντας τον όμως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες σου στενά και δίκαια. Στηρίζεις έμπρακτα την επιλογή σου. Τα ξέρεις αυτά.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΑΥΡΟΥΣ ΜΟΥ.

Και ειδικά τους...αντιφρονούντες, ως προς την επιλογή. Παίδες, με όλη τη φιλική μου διάθεση, είπατε ό,τι είπατε. Μερικοί, μου τα πρήξατε. Τώρα όμως τέρμα. Τον πήραμε, είναι ο προπονητής της ομάδας μας. Του δίνουμε χρόνο επαρκή και τον κρίνουμε από τ΄αποτελέσματα που θα φέρει. Αφήνουμε πίσω την "παντογνωσία". τις αντιρρήσεις, τους παρορμητισμούς, τις αντεγκλήσεις, τις κυκλοθυμίες, τις εκδικητικότητες, τα...λάϊκ ή ντιζλάϊκ και στηρίζουμε την ομάδα. Αυτό βοηθάει και τον προπονητή και τους παίκτες μας. Όλα έρχονται στο φώς και τελικά στ΄αποδυτήρια. Η κριτική θα΄ναι καθημερινή και θα γίνεται. Καλοπροαίρετα όμως κι΄όχι με στόχο το "τα΄λεγα΄γω...". Ο αθλητικός εχθρός είναι απέναντι. Όχι εντός των τειχών μας. Και μια που μιλάμε για δαύτους, το δεύτερο βήμα έγινε, με την πρόσληψη του Μπέντο. Το πρώτο, ήταν τα 20 μύρια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το τρίτο, οι μεταγραφές, το περιμένουμε. Γρήγορα.  Έτσι, τί θα τους περιμένει - ό,τι και να κάνουν  - πάλι φέτος;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ".

Υ. Γ.  Να τους προσέξουμε πάντως τούτη τη σεζόν περισσότερο. Ενισχύθηκαν. Ειδικά οι βάζελοι.

Σχόλια

Εικόνα manthos 956

Τρανό παράδειγμα η Κ19 ή Κ20 επί Μπέρντ Στόρκ, που έπαιζε Τσάμπιονς Λίγκ νέων (με Άντερλεχτ, Μαρσέιγ ...) και με το παιχνίδι της έβαλε φωτιά στην εξέδρα, ακούστηκε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ από όλους (μα όλους !!!) η ιαχή Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ, χωρίς αισχρά "τραγούδια" ή "συνθήματα" (από αυτά που "κρυώνουν" κάθε υγιώς σκεπτόμενο)και ανέδειξε το Καραϊσκάκη σε φανταστική έδρα !

Εικόνα dgkirle

Γειά σου Απόστολε. Πολλά συγχαρητήρια για τα άρθρα που ανεβάζεις διαρκώς.
Μετά απο πολύ καιρό είπα και εγώ να ξαναγράψω κάτι διότι το τελευταίο διάστημα γίνανε πολλά.

-Μπέντο. Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Τουτέστιν, να λέμε και ευχαριστώ που βρήκαμε κάποιο κανονικό προπονητή στις 8 του Αυγούστου. Η πορεία του θα δείξει αλλά όπως πολύ σωστά έγραψες πρέπει να στηριχθεί ΚΥΡΙΩΣ με μεταγραφές.

-Ομάδα. Όταν παρακολουθώ αυτή την ομάδα με κυριεύει η θλίψη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

-Ουζουνίδης. Ανεξαρτήτως εάν σε κάποιους άρεσε ή όχι για τον πάγκο του Ολυμπιακού, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός του φέρθηκε άσχημα. Διότι τον χρησιμοποίησε κοινοποιώντας το ραντεβού για να δει τις αντιδράσεις του κόσμου. Αποτέλεσμα ο Ουζουνίδης να χάσει τη δουλειά του και ο Ολυμπιακός να πάρει άλλο προπονητή. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι δε μου άρεσε καθόλου αυτή η συμπεριφορά διότι δημιουργεί και προηγούμενο για το μέλλον. Οι αντιδράσεις μερίδας του κόσμου, τουλάχιστον κωμικές/γελοίες:"Oχι ο βάζελος? ουζουνίδης στον Ολυμπιακό κτλ.". Στο παρελθόν ο Σωκράτης δε ρώταγε κανένα (π.χ. Κετσπαγια, Νικοπολίδη). Έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό για την ομάδα.

-Μαρινάκης. Πρόεδρε φέτος φταίς. Σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Και δεν έχεις και καμμία δικαιολογία.

Να είστε όλοι καλά.

Εικόνα apostolos gaganis

Διγκίρλειε καλώς όρισες! Να΄σαι κι΄εσύ καλά. ΝΑΙ. Έχει ευθύνη. Εργαζεται όμως για την αποκατάσταση της ζημιάς. Και θα τα καταφέρει. Και λέγοντας αποκατάσταση, εννοώ το χτίσιμο ΣΕ ΒΑΘΟΣ μιας νέας και ισχυρής ομάδας, με σωστές και δίκαια αξιολογημένες επιλογές παιχτών τόσο απέξω όσο και από τα ΣΠΛΑΧΝΑ της. Ρέτσος, Μανθάτης: Καλύτεροι, για μένα, απ΄τους "καθιερωμένους". Στα χέρια του Πορτογάλου όμως τώρα πια η επιλογή. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

Εικόνα Ψηλός

Ήρεμα, μάγκες. Πήραμε προπονητή, σχετικά γρήγορα μετά το κάζο με τους Οβραίους. Είναι και σχετικά γνωστός. Κακά τα ψέματα, για Αύγουστο μήνα, μετά από πανωλεθρία και σε φάση φουλ ανοργανωσιάς στα μεταγραφικά και άλλα, είναι μάλλον καλή επιλογή. Κάτι Μπλαν κλπ που ακουγόντουσαν, θα ήταν ευχής έργο νά 'ρθουν, αλλά ήτανε ΜΜέδικες μπουρμπουλήθρες, όπως πάντα.
Μη μου πείτε τώρα ότι θέλατε τον Ουζουνίδη το βάζελο... Αυτά είναι πισωγυρίσματα, σιγά μη φέρναμε και το... Στάικο Βεργέτη (ωχ, Παναγιά μου Τηνιακιά με τα πολλά καντήλια...)!
Απόστολε, συμφωνώ μ' αυτά που λες και προσθέτω σ' αυτά που περιμένουμε απ' το Μπέντο 6 (τουλάχιστον) εμφατικές νίκες επί της Ανίερης Συμμαχίας. Άντε, γιατί πολύ θάρρος έχουμε δώσει στα κοπρόσκυλα...
Το λοιπόν, ΑΜΚ έγινε, προπονητής ήρθε, χρόνο για μεταγραφές και στρώσιμο έχουμε (έστω και λίγο), όλοι (διοίκηση - τεχνικοί- παίχτες - λαός) τα κεφάλια μέσα, βουρ και τους φάγαμε!
Υ.Γ.: Οι αρχαίοι ημών έλεγαν ουδέν κακόν αμιγές καλού. Φάγαμε νίλα απ' τη... Βηρσαβεέ, αλλά αφυπνίστηκε εκ νέου το πάθος του κόσμου για την ομάδα, ταρακουνηθήκαμε και πιστεύω ότι θά 'μαστε φέτος πιο κοντά στην ομάδα και θα τη στηρίζουμε πιο έμπρακτα και κυρίως πιο εποικοδομητικά, χωρίς σκέτες γκρίνιες και στείρους αφορισμούς.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ

Εικόνα apostolos gaganis

Συνυπογράφω.

Εικόνα RED HELL

Το ονομα δεν με ικανοποιει ως οπαδο του Ολυμπιακου.Ηθελα καποιον καλυτερο.Το προβλημα ομως ειναι οτι ετσι σκατα οπως τα εχουμε κανει ποιος σοβαρος προπονητης μεγαλου βεληνεκους θα θελει να ερθει γνωριζοντας οτι με το παραμικρο θα βρισκεται στην πορτα της εξοδου??Εδω ολοι γουσταρουμε συνδυασμο μπαλαρας αλλα και σωστης τακτικης.Εναν συγκερασμο του να γαμαμε στα εγχωρια με ποδοσφαιρο κατοχης αλλα να παιρνουμε και αποτελεσματα στην Ευρωπη παιζοντας εξυπνα.Ε ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.Και εδω δημιουργειται ενας ατερμονος κυκλος(βασικα δημιουργηθηκε απο οταν εφυγε ο Βαλβερδε).Προπονητες(και αρκετοι παιχτες)αμφιβολου αξιας-->γκρινια των οπαδων με το παραμικρο-->απολυση προπονητη+καμποσες μεταγραφες-->παμε παλι απο την αρχη.
Οσο η διοικηση δεν βαζει κατω ενα γαμημενο πλανο και οσο δεν σκεφτεται "ρε μαλακες θελουμε να υλοποιησουμε ΤΟ και ΤΟ οποτε σκαστε μπας και δουμε προκοπη" καθε χρονο τα ιδια θα λεμε.Και τα αποτελεσματα ολης αυτης της καταστασης τα βλεπουμε.Οι απιστευτοι ερασιτεχνισμοι της ΠΑΕ εδω και 5 χρονια μας εχουν κανει να φοβομαστε την Αρουκα...Προφανως εχουν γινει και πολλα θετικα αλλα πιστευω οτι με τις προδιαφραφες και τη δυναμικη του Συλλογου ειμαστε για πολυ μεγαλυτερα πραγματα.Τι να κανουμε δεν μπορουμε να αρκεστουμε μονο στην ελληνικη μιζερια.
Το οτι δυναμωνουν οι μαλακες ειναι εν μερει καλο.Καιρος να ξαναπορωθει ο κοσμος και στα εγχωρια και να φτυνουν αιμα στο ναο.Γαμω τους μαλακες που εχουν τη δυνατοτητα να πηγαινουν γηπεδο και σκανε με πρασινοκιτρινα και το μονο που ξερουν ειναι να ποσταρουν στο fb οταν βαζουμε γκολ και να γιουχαρουν με το παραμικρο για να πουλησουν μουρη.
ΥΓ.Αν ο Μπεντο παιξει το ιδιο ποδοσφαιρο με Ζαρντιμ θα κανω το ιδιο που εκανα οταν εβλεπα το ποδοσφαιρο του Ζαρντιμ.Κλεισιμο της τηλεορασης μεχρι να συνειδητοποιησω τι στο διαολο παρακολουθω και ανοιγμα παλι μετα απο 10-15 λεπτα αφου θα εχω ηρεμησει γιατι η καυλα για την ερυθρολευκη δεν αντιμετωπιζεται με τιποτα.
ΥΓ1.Το κακο με το 18/20 ειναι οτι γιναμε ομαδα της μοδας...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα περιμένεις ή όχι; Τί έχει το όνομα; Τον θες τον Μαρινάκη; Έχεις καναν άλλο να προτείνεις; Συμφωνείς μ΄αυτό τον χαμό που γίνεται στα ΜΜΕ απ΄τους γαύρους και την απαξίωση των ΠΑΝΤΩΝ, που μ΄έχει βγάλει απ΄τα ρούχα μου; ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ... ΠΟΤΕ! Τί σκατά θέλουμε πια; Δεν μας αρέσει το ένα, δεν μας αρέσει το άλλο, δε γουστάρουμε το τρίτο, πριν δούμε αποφαινόμαστε και μάλιστα κατηγορηματικά... Νισάφι, έλεοοος! Θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα, ειδικά τώρα στα κρίσιμα ή θα φυλάμε καραούλι για τη...δικαίωσή μας; ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ, Ερυθροδιαβολάκο... Δηλαδή, τί μας ενδιαφέρει; Να βλέπουμε ποδιές, ντριμπλίτσες και τα ρέστα και να λέμε σαν τους αεκτζήδες που λέγανε κάποτε για την καλύτερη μπάλα, τον πραγματικό πρωταθλητή και τις άλλες μαλακίες, ή να παίρνουμε το πρωτάθλημα; Αυτά τα λεν οι πικραμένοι, οι στερημένοι... ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΛΙΑ, ΤΑ΄ΠΑΜΕ, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ, ΚΙ΄ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥ - ΤΑ - ΝΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠ΄ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... Ε, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

Εικόνα RED HELL

Προφανως και θα περιμενω Αποστολε.Απλα αυτα που βλεπω και δεν μου αρεσουν θελω να τα λεω πριν αρχισουν οι στραβες.Και εννοειται οτι θελω τον Μαρινακη.Ειπα καπου οτι θελω να φυγει??Μακαρι να βουλωσει τα στοματα σε ολους μας πανω απο ολα για το καλο του Ολυμπιακου.Το βλεπεις και εσυ οτι απο την ιστορια με τον τελικο κυπελλου και μετα εχει δημιουργηθει ενα μπαχαλο.Σιχαινομαι ολη αυτη τη γκρινια που βλεπω στα ΜΜΕ αλλα νομιζω οτι κανω κριτικη με επιχειρηματα οπως και ολοι εδω μεσα.Και δεν με ενδιαφερουν οι ντριπλες.Στρωτο ποδοσφαιρο θελω να βλεπω και με διαρκεια.Για αυτο λεω οτι πρεπει ενας προπονητης να κατσει χρονια εδω.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Ανέβασα κι άλλο ένα άρθρο προ ολίγου. Να ξεκαθαρίζουμε τα πράματα, από τώρα. Ομοζυγώτης ως προς το γαυρογονίδιο...

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Απόστολε. Καθόσον βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια στην Βραζιλία, θα αναφέρω απλά όσα είδα και άκουσα εδώ σε σχέση με τον κόουτς. Το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο έχει πέσει σ΄ένα τέλμα (διασυρμός στο μουντιάλ, αποτυχία στο κόπα αμέρικα και μια ολυμπιακή ομάδα που δεν κατάφερε να βάλει γκολ στο...Ιράκ) και όλοι ψάχνονται τις πταίει και πώς μπορεί να γίνει ξανά ελκυστικό αλλά και αποτελεσματικό. Προσέλαβε λοιπόν η Κρουζέϊρο τον κο Μπέντο, μεγάλη κίνηση αν αναλογιστεί κανείς ότι ξένος εδώ στα παραδοσιακά τους αθλήματα, δύσκολα γίνεται αποδεκτός. Στο δια ταύτα λοιπόν, η ομάδα έφαγε κάτι απανωτές σφαλιάρες και τελείωσαν τον Πορτογάλο με συνοπτικές διαδικασίες. Τα σχόλια που άκουσα δεν με επηρεάζουν ποσώς. Προσπάθησε ο άνθρωπος να "καθαρίσει" τα αποδυτήρια και το πλήρωσε. Μου κάνει βέβαια εντύπωση γιατί ένας προπονητής με καλές προοπτικές, να επιλέξει να δουλέψει σε μια χώρα με οικονομική κρίση, όπου θα βρισκόταν συνεχώς σε αμφισβήτηση, όπως και τελικά έγινε. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να αφεθεί να δουλέψει απερίσπαστος μεν, έχοντας φυσικά στο πλάϊ του ανθρώπους που θα του δίνουν να καταλαβαίνει την σημασία ορισμένων παιχνιδιών. Να γνωρίσει και να αξιολογήσει το υλικό άμεσα και να "διαβάσει" το ματς με την Αρούκα και στην πορεία η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει στο Europa. Η δουλειά η ΔΙΚΗ ΜΑΣ είναι να είμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα. Στο χέρι μας είναι όλο αυτό να το θυμόμαστε ως ένα "στραβοπάτημα" και τίποτα περισσότερο.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε βρίσκω σωστό και ώριμο, αδελφέ.

Εικόνα CVRED

Όποιος και αν είναι ο προπονητής, όποιοι και αν είναι οι παίκτες, αυτοί θα κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας.
Βαρέθηκα να βλέπω γκρίνια και κράξιμο τις τελευταίες μέρες. Δεν είδα αυτοκριτική απο κανένα οπαδό όμως.
Δεν μου λέτε ρε μάγκες, εσείς που κράζετε, τη δουλειά σας την κάνετε στο γήπεδο; Γιατί το Καραϊσκάκης απο κολαστήριο, έχει γίνει εκκλησία.
Ή μήπως νομίζετε οτι με το να πάρετε ένα διαρκείας κάνατε το χρέος σας; Το διαρκείας το παίρνετε για να υποστηρίζετε την ομάδα.
Κόψ'τε τις selfies, το γήπεδο με τη γκόμενα και το καθισιό κατα τη διάρκεια του αγώνα, υποστηρίξτε σωστά την ομάδα και μετά θα έχετε το δικαίωμα για κριτική. Μέχρι τότε, δεν σας παίρνει.

Εικόνα fasteddie

Το Καραισκακης εχει γινει Εκκλησια γιατι για να φωναξεις και να υποστηριξεις την ομαδα πρεπει να γουσταρεις και να ταυτιστεις.Εκτος αν εισαι φτιαγμενος απο ουσιες οποτε οτι κ να γινει ολα μια χαρα,Θρυλαρα κ τα μυαλα στα καγκελα...
Η σχεση κοσμου-ομαδας ειναι αμφιδρομη.Σε αυτο το πραγμα που εχει καταντησει η ομαδα τι να φωναξεις και με ποιον να ταυτιστεις??Με τον Ιντεγε?Τον Ντα Κωτσο?Με το Μανιατη,τον Μαζουακου,τον Μποτια,το Τζιμακο το φραντζα??Με τον Σιοβα??
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι μπουγατσα ουτε κουλα.Ο κοσμος θελει να δει ποδοσφαιρο φιλε,οχι αυτο το κλωτσοσκουφι που παιζουμε τωρα,δεν ειναι λοβοτομημενος,εχει αισθητηριο,εχει δει παιχταραδες,δεν ειναι σαν τους βαζελους που εχουν ενα Μπεργκ και νομιζουν οτι εχουν το Μεσι.Θελει να βλεπει παιχτες με προσωπικοτητα,οπως αρμοζει στον Ολυμπιακο,οχι παιχτακια της σειρας και αρχηγο το Μανιατη!!!Εχει ξενερωσει.Ακομα και στα πετρινα ο Ολυμπιακος ειχε παιχταραδες.Ας ειχες μεσα 3-4 παιχτες για να γουσταρει ο κοσμος και να ταυτιστει και θα σου ελεγα εγω αν ηταν κολαση το Καραισκακη η οχι...Τετοια αγωνιστικη καταντια και μετριοτητα πρωτη φορα εχω δει στα 30 χρονια που βλεπω τον Ολυμπιακο.Χιλιες φορες να βαλει μεσα τους πιτσιρικαδες να παιξουν που στην τελικη ειναι και δικα μας παιδια να γουσταρουμε,παρα να μας παιρνει ο υπνος ο βαθυς με αυτο το ''θεαμα'' που βλεπουμε...

Εικόνα manthos 956

Τρανό παράδειγμα η Κ19 ή Κ20 επί Μπέρντ Στόρκ, που έπαιζε Τσάμπιονς Λίγκ νέων (με Άντερλεχτ, Μαρσέιγ ...) και με το παιχνίδι της έβαλε φωτιά στην εξέδρα, ακούστηκε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ από όλους (μα όλους !!!) η ιαχή Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ, χωρίς αισχρά "τραγούδια" ή "συνθήματα" (από αυτά που "κρυώνουν" κάθε υγιώς σκεπτόμενο)και ανέδειξε το Καραϊσκάκη σε φανταστική έδρα !

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ είμαι αισιόδοξος. Και δεν είμαι ούτε λοβοτομημένος, ούτε υπάλληλος. Η ομάδα θα πάει καλά. Θα προχωρήσει. Πολύ γκρίνια, ρε παιδί μου... Τα είπαμε, τα ξανάπαμε, τα ματαείπαμε... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Πήρε προπονητή, άρχισε να παίρνει παίχτες. Αυτούς επιλέγει, αυτούς παίρνει. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. Δεν τις μπορώ τις...προκαταβολικές καταδίκες, φίλε. Έξι εκατομμύρια Ολυμπιακοί, εφτά εκατομμύρια γνώμες αυτές τις μέρες στα σάϊτ... -ΤΟ- χάλι... -Η- αρρώστια... Να πεις, να κριτικάρεις, να στηλιτεύσεις αν θες ( και το κάνω ), αλλά μέχρις ενός ορισμένου ορίου... Δεν υπάρχει ο ελάχιστος συγκρατημός πια... Χαροπηδάνε οι απέναντι με την ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ φαγωμάρα μας. Είπαμε: Άλλο ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του κι΄άλλο "ο λαός στη εξουσία"... Βάζελος και Μπάοκ, ΕΜΕΙΣ, δεν θα γίνουμε. Ποτέ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Εικόνα fasteddie

Το ''θα δουμε και μετα θα κρινουμε'' ειναι σχετικο.Ισχυει π.χ. για τον καινουριο μας προπονητη η τον Μαρτινς.ΔΕΝ ισχυει ομως για τον (φυσιολογικο) αποκλεισμο μας απο μια καποια Μπερ Σεβα.Εκει και ειδαμε και κριναμε.Και επειδη μεχρι στιγμης δεν βλεπουμε καποια σημαντικη αλλαγη στην ομαδα (οπως επικοινωνουσε η διοικηση ολες αυτες τις μερες) που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ειναι ανεπαρκης για επιπεδο Ολυμπιακου,γι'αυτο και συνεχιζεται η γκρινια.
Στηριξη για εμενα στην ομαδα δεν ειναι να καταπινω τα κακως κειμενα χωρις να αντιδραω οταν ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ετσι οπως ειναι η ομαδα ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ.Αλλο π.χ. να ειχε περασει η ομαδα.Τοτε ναι,παρα τις ενστασεις που θα ειχε ο καθενας θα επρεπε να υπαρχει μια αυτοσυγκρατηση για την επιτευξη του στοχου.Περυσι για παραδειγμα ενω πολλοι βλεπαμε τις ανορθογραφιες της ομαδας δεν μιλουσαμε γιατι στην τελικη η ομαδα ειχε μολις μια ηττα και στην ευρωπη πηγαμε σχετικα καλα μεχρι την Αντερλεχτ.Οταν ομως τωρα εχεις ηδη απωλεσει τον ενα απο τους δυο μεγαλους στοχους της χρονιας και η νιρβανα συνεχιζεται,συγγνωμη αλλα αν δεν κριτικαρω θεωρω οτι κανω κακο στην ομαδα,οχι καλο.Κριτικη κατοπιν εορτης,αν ξαναγινει το κακο,να τη βρασω.Κανενας δεν ειπε ''ο λαος στην εξουσια'' (αν και η απομακρυνση Ουζουνιδη απο τους οργανωμενους εμενα αλλα μου δειχνει...) αλλα καλως η κακως οι ομαδες δεν ειναι απλες Α.Ε. τι να γινει τωρα.Παντως για μενα αυτο δεν ειναι αρρωστια αλλα υγεια,να με συμπαθας Αποστολε.
Και μη νομιζεις σε ολες τις ομαδες ετσι ειναι (και χειροτερα γιατι αυτοι ειναι και στερημενοι).Επειδη ακουω και ραδια Θεσσαλονικης,γινεται χαμος με τον Κλαους,θελουν να τον φανε ζωντανο οι μπουγατσες.Και περυσι οι βαζελοι με τη Γκαμπαλα χαμος εγινε ασχετα που τα αρδακια τους τα θαβουν.Και ο γατουλης δεν ακουει και λιγα απο τα χανουμακια,τον εχουν στη σεντρα πλεον.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ δεν βλέπω Νιρβάνα. ΕΝΑ. Ποιός είπε να μην κριτικάρεις; ΔΥΟ. Ξέρεις καλά τί εννοώ με το όχι ο λαός στην εξουσία. Φαινόμενο Θύρας 13 και Θύρας 4, εννοώ. Συνδιοίκηση εννοώ. Καμμία σχέση με την 7. Που στην τελική, εξέφρασε αυτό που ήθελε η συντριπτική πλειονότητα των γαύρων. Το διέρευσε σκόπιμα για τον Ουζουνίδη η διοίκηση προκειμένου να σφυγμομετρήσει αντιδράσεις, τις έλαβε κι΄έπραξε ανάλογα. ΤΡΙΑ. Τα υπόλοιπα που με αφορούν, τα γράφω στο νέο άρθρο που ανέβασα.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχει γυρίσει άσχημα το μάτι του γαύρου απ΄την εικόνα της ομάδας και τον αποκλεισμό απ΄τη Χάποελ. Φοβάται και την πώς την λένε, την Πορτογαλικιά. Όλο την ξεχνάω αυτήνα... Βολβοστροφή το λένε αυτό στα μάγκικα...

ΠΟΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ Ο ΓΑΥΡΟΙ, ΣΙΒΙΡΕΔΕΙΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ...

Εικόνα Harry red logic

"Τα λόγια κρίνονται στην συνέπεια μα μετράνε μόνο τα αποτελέσματα"
Καλώς ήρθε λοιπόν ο Μπέντο, τον στηρίζουμε και ολόψυχα ευχόμεθα Θρυλικές επιτυχίες και πρώτα με την Αρούκα!
Είμαστε απαιτητικοί γιατι λατρεύουμε παθολογικά τον Θρύλο μας!Οι αποτυχίες μας ατσαλώνουν οιεπιτυχίες μας διψάνε περισσότερο!!!
Η αυστηρή κριτική είναι στο κόκκινο αίμα μας αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται πολύ επιεικής με τους:
"στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα" Διοικούντες!

Τα υπόλοιπα μόλις έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής!

Υ.Γ 1.Ο Μάρτινς ποιά άμεση κρίσιμη ανάγκη θα καλύψει?Μακάρινα βγεί.. μικρός Καραπιάλης(συγνώμη για την βλασφημία!) αλλά στο αίμα μας η κριτική!
2.Γρήγορα έναν επιθετικό γκολτζή(πρίν τους αγώνες με Αρούκα) και μεχρι τέλος Αυγούστου ουσιαστική ενίσχυση!!!(Βλέπετε και ο Μουρίνιο επαληθεύει "Οι μεγάλοι σύλλογοι και Προπονητές θέλουν μεγάλους παίκτες)
3.Διψάμε πολύ για καλή πορεία στo Europa, για την πατρίδα δεν το συζητώ ντάμπλ με έναρξη την νίκη επι του Αστέρα(μου φαίνεται οτι και αυτός ενισχύθηκε!)

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Μάρτινς; Να σου πει αυτός που τον ζήτησε. Αυτός ΚΑΤΙ θα είδε. Δεν μπορεί... Το θέμα είναι να παίξει μπάλα. Εγώ ξέρω. Δεν λέω όμως ακόμα. Και σοβαρολογώ. Θα πω, όταν το κρίνω σκόπιμο. Για τον γκολτζή, συμφωνώ. Βλέπεις ο Φορτούνης, που πέρσι καθάριζε, είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ φέτος κι΄έτσι βγάζει μάτια η αφλογιστία ( Ατρόμητος, Χαποέλ, Μπεσίκτας, 4 αγώνες, 3 ήττες, έχουμε φάει 5 και δεν έχουμε βάλει κανένα ). Αλλά βλέπεις ο Φορτούνης είναι ο χαϊδεμένος μας κι όταν κάνει καμιά μαλακία, η εξέδρα πίνει το αμίλητο νερό... Όπως και με τον Τσόρι, που΄χει να παίξει ΜΠΑΛΑ ποοολύ καιρό.... Ενώ για άλλους ( και δικαίως βέβαια ) ουουουου....κατακραυγή με το πρώτο. Τεσπα, τ΄αφήνω στην άκρη ετούτα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΜΩΣ. Τώρα προέχουν άλλα, τα ξέρουν εκεί κάτω και πρωτίστως να περάσουμε την Ακούρα...

Το ό,τι είμαστε πολύ τρελοί με τον Θρύλο, δεν δικαιολογεί με τίποτα αυτό το ΧΑΛΙ κι΄αυτή την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΣΤΕΡΙΑ και ΠΟΛΕΜΙΚΗ εναντίον των πάντων, που βιώνω τελευταία, φίλε. Είπαμε κριτική. Αλλά όχι και όλη η Ψυχοπαθολογία να περνάει μαζεμένη, μετά τον αποκλεισμό μας απ΄τη Χάποελ, απ΄όλα τ΄ασπροκόκκινα ιντερνετικά στέκια...

ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!

Εικόνα vagio

Paulo bento. Η χαρά των μάνατζερ (60% νίκες) και η θλίψη των ποδοσφαιρόφιλων ( 1,12 γκολ ενεργητικό) . Σε 229 ματς με τη σπορτινγκ. Αναμένουμε το γνωστό ξύλινο πορτογαλικό ποδόσφαιρο με τη γνωστή έλλειψη φαντασίας μπροστά.
Η πρώτη μεταγραφή; Μαρτινς. Χωρίς σχόλια.
Ο αθλητικός εχθρός ειναι απέναντι, αλλα οι αυτοκρατορίες πέφτουν εκ των έσω.

Εικόνα fasteddie

Τουλαχιστον ειναι κανονικος προπονητης,προπονουσε ομαδες ολα αυτα τα χρονια,οχι Λεοναρντο που ειχε ξεχασει τι θα πει προπονητικη...Ειναι σε καλη ηλικια,εχει προπονησει/διαχειριστει στην εθνικη μεγαλες προσωπικοτητες και εχει κερδισει τιτλους.
Σαν προτζεκτ δε με χαλαει,ισα ισα πιστευω ηταν απο τις καλες επιλογες δεδομενου οτι πολυ καλοι/γνωστοι προπονητες ΔΕΝ ερχονται Ελλαδα πλεον.
Τον Μαρτινς θα τον δουμε,δεν θελω να κρινω παιχτες πριν τους δω,μακαρι να βοηθησει,οταν βεβαια επιστρεψει απο το Ριο(!!)...Παντως η αληθεια ειναι οτι συσσωμος ο Ολυμπιακος...φουλαριζε επι τοσες μερες και απο Βαλμπουεναδες,Αλεσαντρινι κτλ εφερε τελικα τον Αντρε Μαρτινς...Αντε να δουμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Τον Μάρτινς τον ήθελε σαν τρελός κι΄ο Σίλβα. Σύμπτωση; Ώριμο το σχόλιό σου πάντως. Ένα μ΄ενδοιάζει στην περίπτωσή του κι΄όχι το...ύψος του ( γράφτηκε κι΄αυτό...). Ο Μέσι άλλωστε κοντός είναι κι΄αυτός, ή ο Μπέμπης κι΄ο Δομάζος - οι μεγαλύτεροι παίχτες που΄βγαλε η χώρα μας - κι΄αυτοί κοντοί ήτανε... Το ότι η χρηματιστηριακή του αξία έπεσε ραγδαία απ΄τα 7 εκατομμύρια το 2014 στο 1.5 σήμερα, σύμφωνα με το Τransfermarkt... Ας τον δούμε όμως πρώτα, ΕΠΑΡΚΩΣ όχι με το πρώτο, και τα ξαναλέμε πάλι. Εδώ θα΄μαστε... Κι΄ο Ντιόγο είXε έρθει με 10(;) κι είδαμε πώς κατέληξε... Εδώ παίχτες του...25άρικου και βγαίνουν αποτυχίες σε μια ομάδα, ενώ σε άλλη πετάνε... Τί λέμε τώρα;

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα πρόωρη συζήτηση κάνουμε, αλλά ας με πάει εμένα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ κι΄ας είναι και με χαμηλότερο δείκτη γκολ... Τον Μάρτινς τον ήξερες; Τον έχεις δει; Γιατί εγώ δεν τον ξέρω, άρα πρώτα θα τον δω και μετά θα τον κρίνω. Βγήκανε πρωταθλητές Ευρώπης οι τύποι με μια νίκη όλη κι΄όλη. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Δεν νομίζεις όμως ότι θα πρέπει να βάλουμε επί τέλους και λίγο τα...μαχαίρια στο θηκάρι τους;

Εικόνα vagio

Το εκει που θες ειναι ας πούμε το πρωτάθλημα. Εκει σε πάει κι ο ουζουνιδης. Ένα θέμα ειναι και το ΠΩΣ θα σε πάει. Έχουμε να δούμε ωραία μπαλίτσα καμία 5ετια. Μας νοιάζει το ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο εντός συνόρων τουλάχιστον,, η το ξεχνάμε κι αυτό; Δηλαδή με 60 εκ μπατζετ να μην απαιτώ να βλέπω όμορφο ποδόσφαιρο; Να θέλω απλά να περνάω το βαζελο του Αλαφούζου και την αεκ; Το εγχώριο σεξ πως το ορίζεις ;
Για το μαρτινς τωρα, πιστεύεις πως θα ειναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στα χάφ; Γιατι εκει βλέπω 5-6 κεντρικά χάφ του 6-7 , αλλα κανένα ηγέτη. Εσυ έλεγες οχι άλλες μετριότητες Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραία. Τα είπαμε. Έχουμε, φαίνεται, μια διαφορά στις απόψεις μας. Δεν έχω σκοπό να το τραβήξω άλλο. Ειδικά μαζί σου. Θα διατηρήσουμε αυτά που πιστεύουμε, ο καθένας για λογαριασμό του, αλλά ΤΩΡΑ πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Πιστεύω μ΄αυτό να συμφωνείς, γιατί είσαι ΓΝΗΣΙΑ Ολυμπιακάρα. Του λόγου μου, θα δω πρώτα και μετά θα τοποθετηθώ. Ελεύθερα, ανεπηρέαστα, όπως κάνω πάντα και το ξέρεις. Προκαταβολικά ν΄αποφανθώ, όχι. Στα οικονομικά πλαίσια που κινείται ο Ολυμπιακός, τα... λαχεια είναι πολλά. Κι αυτό το περιμένουμε. Λάθη έγιναν και επισημάνθηκαν. Τώρα παίρνονται μέτρα. Καθυστερημένα; Ναι. Αλλά παίρνονται. Θα τα σταθμίσουμε στην ώρα τους. Εκείνο το συνεχές "τζουρ, τζουρ" και πολύ περισσότερο το ΑΝΑΘΕΜΑ, αυτό δεν μπορώ ρε παιδί μου... Κι΄έχω φρίξει τις τελευταίες μέρες μ΄αυτά που διαβάζω μετά τον αποκλεισμό μας...

Εικόνα vagio

Εννοείται δεν θα έρθουμε σε αντιπαράθεση Απόστολε!
Αυτό που με ενοχλεί δεν ειναι τοσο τα προσωπα, όσο ο τρόπος λειτουργίας που δε λεει να αλλάξει. Ειναι γνωστό πως το πορτογαλικό ποδόσφαιρο ειναι δυσκοιλιο επιθετικά. Θελουμε λίγο επιθετική μπαλιτςα, να ζωντανέψει λίγο το γήπεδο. Μετά διαβάζω για δεύτερη ευκαιρία σε φιγκειρας και στροφή στην πορτογαλική αγορά και σε επιλογές του Μπεντο. ΔΕΝ δουλεύει ετσι το πράγμα. Δεν δίνεις τα κλειδιά σε κανένα προπονητή στα μεταγραφικά να στα τρώει με τους μάνατζερ του. Ο άλλος πριν φύγει πρόλαβε και αποκατέστησε το φιγκειρας με τετραετές. Τετραετές!!!!;;
Δεν γουστάρω να διαβάζω πως στο στόχαστρο μας ειναι τα λοιμα της Εστορίλ, αρρωσταίνω. Ένα καρο σκάουτερ υποτίθεται πως έχουμε ανα τον κόσμο. Πρέπει παλι να πήξουμε στους μέτριους;
Επιμένω, με αυτό το μπατζετ πρέπει να πέφτουν 4αρες κάθε Κυριακή σε όλους τους αντιπάλους. Θέλω ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό. Θέλω ποιότητα.

Εικόνα μαουνιέρης

Με τα δικά σου λόγια: "Ο αθλητικός εχθρός είναι απέναντι. Όχι εντός των τειχών μας. [...] Να τους προσέξουμε πάντως τούτη τη σεζόν περισσότερο. Ενισχύθηκαν. Ειδικά οι βάζελοι." Σε φιλώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ Γιώργαρε. ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Εικόνα μαουνιέρης

και μόνο Θρύλος!