ΠΩΣ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ...



Η είδηση της δέσμευσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του προέδρου και μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Αλαφούζου, είναι γνωστή από χθες σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Έγινε μετά από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου ( ΚΕΦΟΜΕΠ ) προς όλα τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, μετά από φορολογικό του έλεγχο για τις χρήσεις 2000 - 2012, όπου και διαπιστώθηκε αδυναμία του να δικαιολογήσει κατ΄αρχάς ποσά συνολικού ύψους λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο έλεγχος συνεχίζεται και ο κ. Αλαφούζος δημοσιοποίησε ήδη την αντίδρασή του στην υπόθεση, υποδεικνύοντας εμμέσως ( δεν κατονομάζει εξειδικευμένα ) πλην σαφώς ως υποκινητή του έλέγχου του, τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη. Είναι πολύ ενδιαφέρον συνεπώς να δούμε και να αξιολογήσουμε το ΠΩΣ παρουσιάζουν, ή και όχι, σήμερα το πρωί αυτή την ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ τόσο για τον επιχειρηματικό όσο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο είδηση, τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας μας. Είμαστε αθλητικό σάϊτ. Γιαυτό. Παρενθετικά πάντως, θα περιμένω και από μερικές ξένες εφημερίδες όπως π.χ. την Sun και κάτι άλλες, ν΄ασχοληθούν με την υπόθεση... Τις εφημερίδες θα τις διακρίνω σε δύο λειτουργικές κατηγορίες. Τις αντιΟλυμπιακές , συμπεριλαμβανομένων των "αντικειμενικών", και τις προσκείμενες στην ομάδα μας.

1.  ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ

- SPORT DAY

Το θάβει πλήρως το θέμα ( θα μιλάω πάντα για τα πρωτοσέλιδα ). Απλά, δεν υπάρχει...

- GOAL

Το υποβαθμίζει εξοργιστικά, βάζοντάς το στο πλάϊ αριστερά σε μονοστηλάκι συνολικού μεγέθους...υποφυσεογενούς νανισμού, το τιτλοφορεί ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ κι΄έχει και μια μικρούλα φωτό του Γιάννη, ούτε γλυκούλα ούτε ξυνούλα. Ουδέτερη μου φάνηκε
 
- LIVE SPORT

Η χειρότερη. Το έχει μεν ως κύριο θέμα, αλλά το διαστρεβλώνει σκόπιμα και αποπροσανατολίζει τον αναγνώστη προβάλλοντας την διαμάχη Μαρινάκη - Αλαφούζου (τους έχει μεγάλες φωτογραφίες ΚΑΙ τους δύο ), με κεντρικό  τίτλο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και δευτερεύοντα το ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ( ξανά το όνομα Μαρινάκης ) ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΟΜΕΠ. Πουθενά η δέσμευση της περιουσίας και η αιτιολόγησή της. Πάρτε μαθήματα "αντικειμενικής" παρουσίασης γεγονότων...

- ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

Το θάβει. Εντελώς. Το μέτωπο συσπειρωμένο.

- Η ΠΡΑΣΙΝΗ

Ενδιαφέρουσα η περίπτωσή της. Δεν το θάβει φυσικά, αλλά και δεν το υπερ-προτάσσει. Αν ήταν καφές, θα τον έλεγα "ένας βραστός και όχι"... Το΄χει το θέμα περίπου στο κέντρο, μικρό σε έκταση και συνθλιβόμενο πάνω και κάτω από δύο...μπάλες ας πούμε. Πάνω ποδοσφαιρική και κάτω του μπάσκετ. Μιλάει για τον Αλαφούζο που δηλώνει τα περί κέντρων που τον αντιμάχονται λυσσωδώς και τα ρέστα, κοιτάει να καθησυχάσει τους βάζελους, αλλά...όνομα Μαρινάκης, πουθενά. Αυτά.

- Η ΓΑΤΑ

Υπάρχει κι΄αυτή. Το΄χει στο...ρετιρέ με τίτλο ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ. Ουδετερότητα με μέτρια υποβάθμιση θα΄λεγα.

- ΑRENA

Πουθενά η είδηση. Συσπείρωση...

- METROSPORT

Ξανά πουθενά η είδηση. Συσπείρωση είπαμε...

2. ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Κατά...φθίνουσα σειρά.

- ΓΑΥΡΟΣ

Το΄χει εύλογα κύριο θέμα, με  τίτλους μεγάλους κλπ. ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, να και δυο φωτό του Γιαννάκη στις...ασχήμιες του και ολίγη σάλτσα από Ντογιάκο και σία...

- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Προβάλλεται αρκετά, αλλά δεν έχει την...πρωτοκαθεδρία. Κερδίζει το...ασημένιο μετάλλιο. Ο τίτλος πάντως, δυνατός: ΚΕΡΑΜΙΔΑ κλπ.

- ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ρε το΄ψαξααα... Το ξανάψαξααα... Πήρα και τα γιαλιά της γυναίκας μου, μπας και... ΤΙΠΟΤΑ. Για το "Ευαγγέλιο", η είδηση δεν αξιολογήθηκε ( επί του παρόντος ενδεχομένως ) ως αξία ουδέ καν της απειροελαχίστης έστω μνημονεύσεως εις την πρώτη του σελίδα... Pourquoi? Je ne sais pas...

Σ   Υ   Μ   Π   Ε   Ρ   Α   Σ   Μ   Α

Δεν χρειάζονται παρά ελάχιστα... Η περίπτωση της ΕΙΔΗΣΗΣ της εντολής για δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Αλαφούζου, συνιστά τρανταχτό παράδειγμα του πώς αντιλαμβάνεται τον ρόλο του - ανέκαθεν αλλά ιδιαίτερα πρόσφατα - ο αθλητικός και όχι μόνο τύπος σε τούτη την χώρα. Η τριάδα είναι αθάνατη και πάντα ενεργός: ΘΑΨΙΜΟ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, σε εφαρμογή κατά περίπτωση και ανάλογα με τα συμφέροντά μας. Σκέφτομαι αν ήταν ο Βαγγέλας στη θέση του Γιαννάκη, τί θα γινότανε απ΄τις γνωστές σφηκοφωλιές με την γυναικομαστία.. Και τώρα που σε μελέτησα, κοίτα να πάρουμε καμιά παιχτούρα ρε πρόεδρε να χυθούνε και λίγο τα μυαλά μας στα κάγκελα, γιατί απ΄τον καιρό του Τζιοβάνι και του Ριβάλντο έχουμε να δούμε τίποτα, έτσιιιιι...ΠΟΛΥ ΣΕΝΙΟ να πούμε...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Καλησπέρα Αγαπητοί Συγγαυροι,
Πραγματικά κρίσιμες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.Είμαι βέβαιος οτι βλέπουμε μόνον την κορυφή του παγόβουνου ένος φοβερού πολέμου εναντίον του Προέδρου αλλά στην ουσία εναντίον του Θρύλου.
Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Τα γεγονότα αυτα επιβεβαιώνουν πανηγυρικά οτι η λυκοσυμμαχία των "Βα-Χα-Μπου" με μοχλό το κομπλεξικό δικηγοράκι(και του Προστάτη του...)θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν την ΕΠΟ και να επιβάλλουν ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΌ ΚΑΘΕΣΤΩΣ στο ποδόσφαιρο.Αν δεν τα καταφέρουν με την χρήση όλων των δικών τους "καθηγιασμένων μεθόδων τύπου Νιάου ...θα βάλουν το "Βοναπαρτάκι απο την Ζάκυνθο"να κάνει εξωφρενικά πράγματα!
Θέλω να πιστεύω οτι και ο Βαγγέλης κάνει τα κουμάντα του,δεν υπάρχουν αλήθεια ισχυροί Γάβροι και έστω λίγοι Ισχυροί-Σοβαροί-Δίκαιοι παράγοντες στην μηχανή της Εξουσίας???
Ακόμη τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την επιτακτική ανάγκη για ανατροπή η έστω διεμβολισμό - με δυνατή Στρατηγική,μακρόπνοη,Επικοινωνιακή καμπάνια- της μονόπλευρης ενημέρωσης των αντιολυμπιακών ΜΜΕ.
Είναι απολύτως κρίσιμο να υπάρξει φραγμός στον εμετικό πόλεμο αυτής της φάρας μερίδας των δημοσιογράφων που για "μια μακαρονάδα" πούλησαν την ψυχή τους στον Αντίχρηστο!
Εμείς οι απανταχού Γάβροι με συσπείρωση και μαχητικότητα πρέπει να ξεσηκωθούμε να νοιώσουν οι πάντες τήν καυτή ανάσα τον τρομακτικό βρυχηθμό του φοβερού Γαβρολεόντα.Όχι μόνον γκρίνια και εκτόνωση με πέντε αράδες στα sites αλλα μάχη σε κάθε μετερίζι.Εδώ είμαστε όλοι να δώσουμε το παρών στα προσκλητήρια μεγάλων Αγώνων!
Υ.Γ 1. Στα δικά μας-Πως κρίνεται την σημερινή εμφάνιση της Διοίκησης στην παρουσίαση Μπέντο?Τι μηνύματα έδωσε?
Υ.Γ 2. Πως ερμηνεύουμε τις δηλώσεις Κουντούρη για τον Βίκτωρ και την συνέντευξη του τελευταίου?τι ερμηνείες υπάρχουν?
Υ.Γ 3.Υπάρχει απο τον Πρόεδρο,διάθεση,δυνατότητα,Σχέδιο για ουσιαστική ενίσχυση της Ομάδας με ποιοτικές μεταγραφές?ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄άρεσε η παρουσία του Κουντούρη ως αντιπροέδρου, δηλ. κορυφαίου παράγοντα, στην ΠΑΕ. ΕΠΤΑ-ψυχος, σοβαρός, εργατικός, τετράγωνος, δεν "μασσάει". Τον ήθελα ανέκαθεν αυτόν τον άνθρωπο στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ της χθεσινής του εμφάνισης και των όσων είπε, είναι ΙΣΧΥΡΟΣ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ και με ικανοποιεί. Αυτόν πιστεύω απολύτως και όχι τα μισόλογα του Σάντσεθ, που δεν μ΄ενδιαφέρει στο φινάλε. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο στο συγκεκριμένο και δεν γουστάρω την εσωστρέφεια, ειδικά τώρα που΄χουμε μπροστά μας πολύ κρίσιμους αγώνες. Ο Ολυμπιακός θα πάρει παίχτες στις θέσεις που πονάει, αλλά δεν ξέρω ούτε ποιούς ούτε τί θα θα αποδώσουν. Αν ξέρει κανας άλλος, να μου το πει. Όχι σπέκουλες όμως. Βαρέθηκα... Τον Μπέντο τον είδα σοβαρό, έμπειρο, κατασταλαγμένο, ρεαλιστή. Στην πράξη πάντως θα τον κρίνω κι΄εγώ , ΑΦΟΥ του δοθεί ο κατάλληλος χρόνος κι΄αφού ΒΟΗΘΗΘΕΙ σωστά. Σημείωσα την απουσία του προέδρου και του Θεοδωρίδη. Αγνοώ βέβαια τους λόγους.

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,
Συμμερίζομαι τις απόψεις σας με μικρές διφοροποιήσεις όπως:
1. Χρειαζόμαστε σαφείς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ απο την Διοίκηση, στο θέμα της ενίσχυσης της Ομάδας,οι πρόσφατες(απο τον περασμένο Ιανουάριο)περιπέτειες με κάνουν επιφυλακτικό,για να δούμε...
2.Δεν γνωρίζω καθόλου τον κ.Κουντούρη,σέβομαιτηνάποψη σας,μακάρινα βελτιώσει την συνολική λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
3.Σημείωσα την απουσία του κ.Σάββα ίσως να είναι συμπτωματική.
4. Ο Μπέντο βγάζει ένα αέρα δυναμισμού, να τον δούμε όμως στην πράξη.
Κατά την άποψη μου όλοι οι Προπονητές αξιολογούνται στα πιο κάτω βασικά κριτήρια:
α.Ποδοσφαιρική προσωπικότητα {Καθοδήγηση-πειθαρχία-δικαιοσύνη-ηθικό- διαχείριση ρόστερ}.
β.Ποδοσφαιρική τεχνογνωσία, σύγχρονα συστήματα, αξιοποίηση,ανάπτυξη ταλέντων-βελτίωση φθασμένων...
γ.Κοουτσάρισμα μέσα στον αγώνα-αναπροσαρμογή συστημάτων-ευελιξία ανάλογα με τις απαιτήσεις.
δ.Ποδοσφαιρική οξυδέρκεια,σωστή ανάγνωση των αντιπάλων(δυνατά -αδύνατα σημεία),"έγκαιρη διάγνωση" νεαρών ταλέντων,μελετημένες μεταγραφές παικτών,οχι κατά ανάγκη πολύ ακριβών.
Και βέβαια ΡΕΝΤΑ στα αποτελέσματα!(βλέπε Ρεχάγκελ- Σάντος... χωρίς βέβαια να είμαι θαυμαστής του ποδοσφαίρου της "κυνικής αποτελεσματικότητας"...Σαν Γάβρος θέλω επιθετικό ποδόσφαιρο,ποιότητα-Θέαμα.
Είναι Ουτοπία???
Οψόμεθα!

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, σε γενικές γραμμές δεν βλέπω να διαφέρουν ουσιωδώς οι απόψεις μας και όσον αφορά το 1, η γραμμή που ακολουθείται απ΄τον Μπέντο ( που ΜΟΛΙΣ ανέλαβε ) είναι η κλασική σ΄αυτές τις περιπτώσεις: ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΑΞΙΟΛΟΓΩ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΗΛ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Αυτό άρχισε να γίνεται εντατικά από χθες και γνώμη μου είναι ότι ο πρόεδρος θα υλοποιήσει τελικά όσα θέλει ο νέος προπονητής. Ο ΜΟΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Μ΄αρέσει η τοποθέτηση του Ιμπαγάσα δίπλα στον Μπέντο. ΧΡΗΣΙΜΗ. Δεν αποκλείω επίσης εκπλήξεις σχετικά με τις αποχωρήσεις παιχτών απ΄την ομάδα. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας. Δεν γίνεται διαφορετικά όμως. Υπάρχει βέβαια άγχος και αδημονία στις τάξεις των γαύρων. Ανάμικτα με συσσωρευμένη απογοήτευση και οργή. Το βλέπω, το εισπράττω. Όλες οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις ξεκίνησαν απ΄τον αιφνιδιασμό της αποχώρησης του Σίλβα και την λανθασμένη - όπως αποδείχθηκε - εκτίμηση της διοίκησης σε σχέση με το επείγον ή όχι των μεταγραφικών κινήσεων. Υπάρχει ακόμη, θετικό ετούτο, το θέμα των νεαρών απ΄τις ακαδημίες. Πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου, ιδίως αναφορικά με Μανθάτη , Ρέτσο, αλλά και Βούρο, Τσιμίκα, Ανδρούτσο. Υπομονή επομένως και ψυχραιμία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Τώρα έχουμε και τις μ@λ@κίες του Ζακυνθινού. Τα΄χεις μάθει, είμαι σίγουρος. Άαααλλο μέτωπο αυτό... Σ-Υ-Σ-Π-Ε-Ι-Ρ-Ω-Σ-Η. Αλλά τί να πεις; Εδώ είδα ήδη...φιλοΡαντικούς που είναι βέβαια και ταυτόχρονα ( απο τώρα ρε πούστη μου ) αγανακτισμένοι αντιΜπεντικοί, για τον οποίο μάλιστα προβλέπουν να χαιρετάει σε κανα 6μηνο το πολύ... Φανατικοί μάλιστα... Χέσε μέσα. Είμαι στα όριά μου. Τόση ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και τόσο εκτεταμένη...

Εικόνα apostolos gaganis

Αύριο θα παραθέσω τις απόψεις μου για όσα ρωτάς στο τέλος του σχολίου σου.

Εικόνα Spiros Legend

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... Που να άκουγες και Ερα Σπορ, Απόστολε, την ώρα που έπεσα πάνω στον σχολιασμό της είδησης χτες το απόγευμα από Αντωνίνη(πιο βάζελος... πεθαίνεις!) και κάποιον που δήλωνε ό,τι δούλευε επί χρόνια στο συγκρότημα Αλαφούζου!!! Αυτούς τους στημένους υπάλλήλους του αντιολυμπιακού μετώπου πληρώνουμε για να κάνουν τους δικηγόρους του Αλαφούζου. Απλά εμετικοί! Τι άκουγες Σκάι, τι Λ-έρα Σπορ, καμία διαφορά! Ο μισθός του Ολυμπιακάρα-κουλτουριάρη Διονύση Τσακνή-Προέδρου ΕΡΤ να πέφτει κάθε μήνα και όλοι οι άλλοι να πάνε να... Έκανα κι εγώ την βόλτα στα πρωτοσέλιδα-αποχωρητήρια, απλά θλιβερός ο κυρ-Θόδωρας, η ΔΕΞΙΑ του, η Νου-δούλα του, ΠΑΝΩ από τον Ολυμπιακό, απλά ΝΤΡΟΠΗ! Μην κακοκαρδίσει τον αρχινταβατζή Αλαφούζο, εργολάβο της Νουδούλας εδώ και δεκαετίες... Εκεί, όμως, που εξοργίστηκα ήταν με τα πολιτικά πρωτοσέλιδα, στα αθλητικά λίγο-πολύ ξέραμε ό,τι θα θαφτεί το θέμα. Γενικώς ΜΟΥΓΚΑ! Αυτό που ξεπέρασε κάθε όριο θράσσους και ΑΛΗΤΕΙΑΣ είναι της Εφημερίδας των Συντακτών (της αντιολυμπιακής προπαγάνδας), πρωτοσέλιδο και πρώτη είδηση ο Μαρινάκης που χαίρεται και όχι νέτα-σκέτα οι βρωμιές του Αλαφούζου! Απίστευτο, δηλαδή τι θέλουν να μας πουν, ό,τι η Κυβέρνηση της οποίας είναι κομματικό όργανο προπαγάνδας η συγκεκριμένη βοθροφυλλάδα, είναι τόσο ανίκανη, που έπρεπε να ασχοληθεί ο Μαρινάκης προσωπικά, για να λειτουργήσει η <<ανεξάρτητη>> δικαιοσύνη επιτέλους; Τι ακριβώς τους ενόχλησε πάλι; (Πριν λίγες μέρες πάλι είχαν στοχοποιήσει τον Μαρινάκη με ΕΙΡΩΝΙΚΟ πρωτοσέλιδο <<Οι εντιμότατοι φίλοι του Μαρινάκη>>... και ρεπορτάζ copy-paste από... sdna). Έγραψαν και το επιχείρημα Αλαφούζου περί προαναγγελθέντων γεγονότων και ό,τι συνδέεται με τις τηλεοπτικές άδειες ό,τι έγινε! Αντι να τους νοιάζει η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και το ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που κοστίζει στα κρατικά ταμεία και σε εμάς όλους, το γύρισαν στο γήπεδο που θέλει να παίξει ο Αλαφούζος, δηλ. προσωπικές διαφορές και τηλεοπτικές άδειες και με ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ αιχμές εμπλοκής Μαρινάκη στην υπόθεση. Μιλάμε για τόνους θράσσους, τόσα χρόνια για το τηλεδικαστήριο του Αλαφούζου, ούτε κουβέντα, για όλον τον εξευτελισμό του θεσμού της Δικαιοσύνης από τον Θωμαίδη και την συμμορία του, ποτέ δεν έγραψαν τίποτα και τώρα πάλι ο Μαρινάκης είναι από πίσω... ΑΛΗΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΤΟΜΑΡΙΑ πουλημένα, πραγματικά, είναι για πολύ ξύλο, προκαλούν χρόνια (και ως Ελευθεροτυπία πριν), είναι ό,τι πιο αντιολυμπιακό και σάπιο υπάρχει, χειρότεροι και από sdna, πιο ύπουλοι. Όποιος παρακολουθούσε τι ξέρναγαν για το Noor-1 τόσον καιρό και γενικά τι πόλεμο κάνουν στον Ολυμπιακό καταλαβαίνει. Σέβομαι και εσένα Απόστολε και το site και τους Σύγγαυρους και δεν λέω περισσότερα για αυτήν την βοθροφυλλάδα και την Κυβέρνηση Καμμενο-Κοντονήδων που εκπροσωπεί...Γιατί αν πω αυτά που θέλω... θα μας πάνε μέσα. Υ.Γ. Ώστε έδιωξε ο Μαρινάκης τον Σίλβα, έτσι; Γι αυτό ο Μπέντο δήλωσε ό,τι χάρη σε αυτά τα πολύ θετικά που του είπε ο Σίλβα για την ομάδα και την οργάνωση και τους ανθρώπους της, πήρε την απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό! Ακούτε Μπραουδάκη και λοιπά πουλητάρια, Βέργηδες και σία;

Εικόνα Antreas7

1) Για μένα το ΦΩΣ έπαψε να είναι ευαγγέλιο όταν την εισαγωγή του Κοβάσεβιτς στο νοσοκομείο για εγχείρηση καρδιάς τη μετέτρεψε σε "άγριο καβγά του Ντάρκο με Βαλβέρδε, αποχώρησε βρίζοντας ο Σέρβος από την προπόνηση". Από τότε τέλος το φως γαι μένα.
2) Γιατί μήπως αναφέρουν αντικειμενικά και μη μέσα την παραπομπή Ντογιάκου για την υπόθεση SIEMENS; Αυτού του αδέκαστου λειτουργού που θα καθάριζε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
3) Όχι δεν πρόκειται να ακούσουν γιατί η ακοή τους λειτουργεί μόνο στον ήχο του ευρώ, όταν πέφτει κάτω. Κάτι σαν τον Σκρουτζ ένα πράγμα.

Εικόνα Spiros Legend

Δεν το πάει καλά το καράβι ο κυρ-Θόδωρας, μερικές φορές καταλήγει να κάνει κακό στην ομάδα, μέχρι που το επικαλούνται τελευταία και αντιολυμπιακοί ως στοιχείο ό,τι <<μόνοι σας τα λέτε>>... Ντογιάκος-Καμμένος-Κοντονής οι μεγαλύτεροι εχθροί μας εδώ και καιρό, χωρίς αυτούς για κάλυψη, δεν θα γίνονταν τόσες αλητείες εις βάρος μας... Το κακό είναι ό,τι κάθονται και τα χάφτουν αρκετοί δικοί μας όλα αυτά που γράφουν τα σκουπιδοΑΡΔάκια.

Εικόνα apostolos gaganis

Κορακάκος...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι θα πάει το πράμα... Και χειρότερα... Γιαυτό ή μάλλον ΚΑΙ γιαυτό, θέλουμε ομάδα πολύ δυνατή. Ο ΣΙΛΒΑ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ - ΑΚΟΜΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ" ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Το΄χω πει 10 φορές, το επιβεβαίωσε σήμερα ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ο Μιχάλης ο Κουντούρης, που είναι ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος, και το θέμα έχει κλείσει. Αν υπάρχουν τώρα κάποιοι που εξακολουθούν να επιμένουν - παρά ταύτα - ότι τον Σίλβα τον έδιωξε άμεσα ή έμμεσα ο Βαγγέλας, τον λόγο πλέον τον έχει η Ψυχιατρική. Τέρμα. Όσο τέλος για τον Μαρινάκη και την απόφαση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση του Noor 1, δεν με εκπλήσσει καθόλου η στάση των βάζελων και κάτι άλλων ΗΛΙΘΙΩΝ του κερατά... Τί περιμένουμε να πούνε δηλαδή; "Εντάξει ρε πούστη μου, μαλακίες λέγαμε τόσον καιρό, αφού φάνηκε τελικά πώς δεν ήτανε μπλεγμένος ο χοντρός και μας πουλάγαν οι δικοί μας παραμύθι"; Τα ξέρουμε αυτά. Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να παραδεχτούνε την αλήθεια, γιατί έτσι είναι σαν να παραδέχονται πως είναι ΚΟΠΑΝΟΙ ΟΛΚΗΣ. Πόσοι έχουν την παλικαριά για κάτι τέτοιο; Ελάχιστοι... Αν καταδικαζόταν ( αυτός ούτε κλήθηκε καν ) ο Βαγγέλας, ζήτω η Δικαιοσύνη, τώρα που δεν έτρεξε τίποτα και ξεβρακωθήκανε όλοι οι κήνσορες της ηθικής, " Ε, καλάαα ...Σιγά μην μπλέκανε τον φαταούλ... Ρε κάτι τέτοιοι πάντα λάδι τη βγάζουνε...". Έτσι ήταν, έτσι είναι κι΄έτσι θα΄ναι, Σπύρο. ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ; ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ; ΤΟΝ "ΕΦΑΓΕ" Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!...

Εικόνα Spiros Legend

Η τελευταία ατάκα ήταν εξαιρετική, δεν την είχα ξανακούσει! Μεγάλη αλήθεια. Στα υπόλοιπα, ως συνήθως, συμφωνώ μέχρι κεραίας. Έχω δώσει μεγάλη μάχη κι εγώ, από την πρώτη στιγμή που ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ο Σίλβα, για να πείσω κόσμο για το προφανές...Ό,τι δεν είχε τον παραμικρό λόγο ο Ολυμπιακός να μείνει τέτοια εποχή χωρίς προπονητή και δυστυχώς αποδείχτηκε πόσο καταστροφικό ήταν. Αλλά είπαμε, τον εξανάγκασε ο Χονδρός να φύγει... Ζουρλομανδύας που χρειάζεται!

Εικόνα fasteddie

Ημουν προσφατα σε παρεα για καφε με κατι φιλους μπερδεμενους βαζελοχανουμοκτλ,τελοσπαντων αντιολυμπιακους.Καποια στιγμη γυρναει ενας και μου λεει ''ειδες ρε τι εγινε με το πρεζοκαραβο??'' ''Τι εγινε''? Ρωταω εγω.''Παλι λαδι την εβγαλε ο χοντρος'',μου λεει.Χωρις να εχω ιδιαιτερη ορεξη για κουβεντα του απανταω ''Ρε φιλε αφου τους πιασανε ολους 6 ατομα μπηκανε ισοβια και πιασανε και τον εγκεφαλο στο Βελγιο,η υποθεση εκλεισε,ποιος χοντρος,δεν ειχε καμια σχεση με την υποθεση''.Ολοι οι υπολοιποι στο τραπεζι,ειρωνικα γελακια (οτι και καλα...τι να τους πει και το δικαστηριο,αυτοι εχουν το σαγονια που τους τα λεει ολα) και να λενε τις γνωστες παπαριες ''Τυποι σαν το Μαρινακη παντα τη σκαπουλαρουν'',''Αντι να υποστηριζεις ΤΟ ΔΙΚΙΟ υποστηριζεις τους μεγαλοκαρχαριες'' κτλ κτλ.
Δεν εδωσα συνεχεια στη συζητηση,καθως εχω σταματησει πλεον να χαλαω τη ζαχαρενια μου με πολτοποιημενα μυαλα αντιολυμπιακων,δεν υπαρχει λογος.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχει γινει τοσο συστηματικη πλυση εγκεφαλου εδω και 15 χρονια απο τον αντιολυμπιακο αρδιτικο συρφετο,ωστε το θαψιμο της ειδησης για τη δεσμευση της περιουσιας Αλαφουζου δεν μου προξενει καμια εντυπωση,ισα ισα το αντιθετο θα με εξεπληττε...
Εδω μας εχουν ζαλισει τα @@ τοσα χρονια π.χ. με εκτενη αφιερωματα σε Κοσκωταδες,χρεη Ολυμπιακου,τι πληρωσε ο Κοκκαλης,ο Μαρινακης κτλ,τα εχουμε μαθει απεξω ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ/ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗ ΠΑΕ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΒΙΤΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ...
Γιαυτο σου λεω φιλε,μη χαλιεσαι.Να παρακαλας μονο να δωσουν τηλεοπτικη αδεια στον προεδρο,εκει ειναι ολο το ζουμι,θα αλλαξουν πολλα αν συμβει αυτο.

υ.γ. Τι Ελευθεροτυπια και σαιτ αυτα ειναι πταισματα...Εδω τοσα χρονια το αντιολυμπιακο μετωπο ειχε οχι 1 και 2 αλλα 4 καναλια που κανανε προπαγανδα...Σταρ,Μεγκα,Σκαι και φυσικα,Ερτ συν οπου εργαζοταν ο Ταρζαν...

Εικόνα Spiros Legend

Χαλιέμαι ως πολίτης, φίλε, στα άλλα έχουμε συνηθίσει, αλλά όταν μια κυβερνητική φυλλάδα ακόμα και τώρα που έπρεπε να κράξει τον ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ασχολείται ΠΑΛΙ με τον Μαρινάκη, δεν υπάρχει καμία σωτηρία, έχει κάνει σημαία το γαμοκάναλο την ΣΤΗΜΕΝΗ συνέντευξη Χρυσόγονου, κατά τα άλλα έχουν κόντρα με τον Αλαφούζο και ο πρωθυπουργός πάει και δίνει συνέντευξη στον Σκάι... Και δεν γίνεται να πληρώνουμε ΕΡΤ για να ακούμε τον Αντωνίνη που δούλευε στην Πράσινη, τον Μπλούνα της Καθημερινής, τον Κοντό, τον Γάτα και όλα αυτά τα σκουπίδια να μας προκαλούν ασταμάτητα. Τηλεοπτική άδεια θα πάρει με το σπαθί του ο Πρόεδρος, αφού θα πλειοδοτήσει στην ελεεινή διαδικασία, πρωτοφανή για δημοκρατική χώρα... Και βγαίνει ο Χρυσόγονος και λέει να δοθούν οι άδειες με ΗΘΙΚΑ κριτήρια, όταν το ίδιο του το μπουρδελοκόμμα τις έχει κάνει το μεγάλο παζάρι!!! Και μιλάει για ηθική στον Σκάι του Αλαφούζου!!! Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και Ευρωβουλευτής. Και να έχεις και την Ν.Δ. να υπερασπίζεται τον Αλαφούζο... Πόση αηδία να αντέξεις και ποιος θα μας βγάλει από το αδιέξοδο σαν Χώρα; Οι κολλητοί του Αλαφούζου; Υ.Γ. Υπομονή με τους φίλους που έχεις, εμένα δεν τολμάνε να πούνε ιστορίες, διότι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και συνήθως δεν κάνουν κουβέντα για αθλητικά μπροστά μου ή λένε κάτι πολύ χλιαρό, ξέρουν ό,τι δεν το έχω σε τίποτα να σηκωθώ να φύγω από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε περίσταση και να ακούσουν χοντρομπινελίκια, οπότε κάνουν τις πάπιες. Πίσω μου ας λένε ό,τι μαλακία θέλουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι... Έχω αφήσει πριν από μερικά χρόνια άφωνους όλους τους θαμώνες μιας ταβέρνας σε κάποια πλατεία χωριού της κεντρικής Ελλάδας με τη φωνάρα μου και το ΣΚΟΥΞΙΜΟ που τους έκανα, γιατί κάποιος μου΄θιξε τον Θρύλο. Και αμέσως μετά το σκούξιμο, λογαριασμός και περήφανη αποχώρηση με δήλωση να την ακούνε όλοι, ότι ΕΓΩ δεν ξαναπατάω ΠΟΤΕ ΠΙΑ σ΄αυτό το μαγαζί... Όπερ και εγένετο! Τέρμα, ρε! Κανείς δεν θίγει και δεν θα θίξει τον δαφνοστεφανωμένο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ! ΠΟΤΕ! Ειδικά όταν δεν τον έχω προκαλέσει. Όπως ήταν στο περιστατικό που ανέφερα...

Εικόνα john

Γεια σου ρε Απόστολε!!! Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως εισαι γεννημένος Γαύρος. Άρρωστος μέχρι τέλους για τον Θρύλο. Μακάρι όλοι οι γαύροι να ήταν σαν εσένα!

Εικόνα apostolos gaganis

No comments John. Good evening by the way...

Εικόνα fasteddie

Πλαιοτερα ημουν κι εγω ετσι...Κοντεψα μικροτερος να ερθω στα χερια με κολλητο μου (εκτοτε δεν εχουμε ξαναμιλησει για αθλητικα),εχω μαλωσει σε μαγαζι με καμια 20αρια μπουγατσες κτλ κτλ.Και ακομα κ τωρα αν εχω ορεξη μπορει να απαντησω (δεοντως).Απλα τωρα δεν πολυασχολουμαι οχι επειδη μαλακωσα η οτιδηποτε,αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.Οτι και να τους πεις,οτι και να κανεις οι παγιωμενες αντιληψεις που εχουν απο την πλυση εγκεφαλου και το απυθμενο κομπλεξ και μισος που εχουν για το Θρυλο απο 20 χρονια φαπα,δεν επιτρεπουν κανενος ειδους σοβαρης συζητησης η αντιπαραθεσης.Ουτε με επιχειρηματα ουτε τπτ οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τιποτα.Το πολυ πολυ να μαλωσεις ανευ λογου και αιτιας.Συνηθως πλεον τους κανω απλα χαλαρη πλακιτσα/καζουριτσα (την οποια δεχομαι κι εγω βεβαια) και αν ξεκινησουν τιποτα παπαριες τους κοβω.

Εικόνα Spiros Legend

Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, τόσο κοιτάμε να αποφεύγουμε τσακωμούς, διότι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για να καθόμαστε να γινόμαστε ένα με τους πανηλίθιους... Αλλά αν το τραβήξει κάνας θρασύτατος, δεν θα του χαριστώ, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας κιόλας...Προσπαθώ πάντως, για την δική μου ηρεμία, να βλέπω με ΟΙΚΤΟ τους πονεμένους αντιολυμπιακούς, ένα δευτερόλεπτο να μπούμε στην ΤΡΑΓΙΚΗ θέση τους, θα μας πιάσει απόγνωση και απελπισία!

Εικόνα apostolos gaganis

Eγώ Θρυλόσπυρε μόνο ένα συναίσθημα τρέφω γιαυτούς. Για τα βλήματα φυσικά. Και των τριών απέναντι. ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. Παλιά δεν ήμουν έτσι... Έγινα. Με κάνανε. Παλιά τους έβλεπα με ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. Βαθιά; Ναι, βαθιά. Τώρα, ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. Βάλε και μπόλικη sauce ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ...

Εικόνα Spiros Legend

Ναι, κι εγώ παλιά, πριν 30-35 χρόνια που ήμουνα πιτσιρικάς (1974 γεννηθείς), μόνο ως αντιπάλους τους έβλεπα τους αλλόθρησκους φίλους, γνωστούς, συμμαθητές, γείτονες. Τώρα υπάρχουν έντονα αρνητικά συναισθήματα, όπως η περιφρόνηση και η σιχαμάρα. Προσπαθώ να τους δω με ΟΙΚΤΟ, αναλογιζόμενος την τραγική θέση τους, διότι είναι η πιο ΑΝΩΔΥΝΗ ψυχολογικά και συναισθηματικά οπτική, ειδάλλως θα ξεχειλίσει ο θυμός και η οργή, εις βάρος της ηρεμίας που πρέπει να έχουμε...Προφανώς, δεν τα καταφέρνω πάντα... Είναι δυσάρεστο και ενοχλητικό πάντως, ακόμα και απάνθρωπο, να ξέρεις ό,τι ακόμη και αγαπητά ή συμπαθητικά πρόσωπα του περιγύρου σου, σε βλέπουν με μισό μάτι, επειδή είσαι Ολυμπιακός, έχει αναπτυχθεί πλέον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εις βάρος μας, με τέτοια ασύλληπτη πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Έτσι εξηγώ εν μέρει (υπάρχει επίσης και απέραντη βλακεία, έλλειψη παιδείας, διάφορες εμμονές και πολιτικός στόκος γύρω μας) και το φαινόμενο των βαζελόγαυρων, προσπαθούν να είναι <<αντικειμενικοί>> με τον κοινωνικό περίγυρο για να γίνονται ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ και ΑΓΑΠΗΤΟΙ και όχι μισητοί, όπως εμείς, που έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, του <<μόνοι μας και όλοι σας>> και <<στα τσακίδια να πάτε όλοι οι αντιολυμπιακοί>>. Θέλει μεγάλα άντερα για να είσαι σήμερα γνήσιος Ολυμπιακός, αφού έχουν στρέψει όλη την κοινωνία εις βάρος μας. Εκπτώσεις από εμάς, στις αδιαπραγμάτευτες Ολυμπιακές αρχές μας, δεν θα έχουν, ας απευθυνθούν αλλού! Έχοντας μικρότερο αδερφό κατά 11 χρόνια, διαβεβαιώ ό,τι οι μικρότερες ηλικίες Ολυμπιακών είναι σε πολύ δυσκολότερη θέση από τους πιο παλιούς, ζορίζονται πολύ από τον ΠΟΥΣΤΙΚΟ αντιολυμπιακό περίγυρο, η κατάσταση είναι στα πρόθυρα κοινωνικού εμφυλίου. Το λέω, γιατί μακαρίζεται η νέα γενιά Ολυμπιακών ως τυχερή <<που έχει μεγαλώσει μέσα στις κούπες>> και αχάριστη κ.λ.π. Φαινομενικά έτσι είναι. Η ανάγκη, όμως, να απαντάνε συνέχεια στούς αντιολυμπιακούς μούλους και να τους το βουλώνουν, τους κάνει να φέρονται χωρίς καθόλου υπομονή και με συνεχείς απαιτήσεις να κερδίζουμε όλα τα ματς με 4-5 γκολ και να πηγαίνουμε πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Όλα έχουν κάποια εξήγηση, δεν φυτρώνει τίποτα από μόνο του. Απο κει και πέρα, να έχουν ανοιχτά τα μυαλά τους οι νέοι και οι πιτσιρικάδες μας, να ακούνε τους παλαιότερους, να οπλίζονται με τα κατάλληλα πολεμοφόδια. Διότι, δυστυχώς, μιλάμε για κοινωνικό και ψυχολογικό πόλεμο στον οποίον ΟΦΕΙΛΟΥΝ να βγουν ΝΙΚΗΤΕΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετικό σχόλιο, που ανατέμνει ευστοχότατα το φαινόμενο "βαζελογαυρισμός", όπως και τη δύσκολη θέση των σημερινών νεαρών ιδίως γαύρων οι οποίοι πρέπει να απαντάνε συνεχώς στις προκλήσεις των τιτλοστερημένων. Μιλάω για σχολεία, φροντιστήρια και λοιπούς χώρους όπου μαζεύονται τα παιδιά. Διάβασα κατά τύχη πρόσφατα ένα σχετικό άρθρο και συγκεκριμένα για την ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ NEOY ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ - ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΙΔΕΟ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΣΧΕΔΟΝ Σ΄ΕΝΑ...ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΙΟ...TRENDY. Όπως τα λες. Θα γράψω γιαυτό. Το σκέπτομαι...

Υ.Γ. Είσαι πολύ μικρότερός μου ρε μπαγάσα... Μπράβο.

Εικόνα Spiros Legend

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και πολυδιάστατο, ό,τι έγραψα είναι από προσωπική παρατήρηση και εμπειρία (Κι εγώ σε σχολεία-φροντιστήρια-καφετέριες κ.λ.π. αναφερόμουν!) Να προσθέσω κάτι σημαντικό, την ΕΝΟΧΙΚΟΤΑΤΗ συμπεριφορά των (νέων και όχι μόνο...) Ολυμπιακών, που φτάνει στο σημείο να λένε ότι ντρέπονται. Όλος αυτός ο μηχανισμός λάσπης και η συστηματική διαστρεύλωση της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού συνολικά, δημιουργεί ενοχική νέα γενιά Ολυμπιακών, που, πλέον, δεν χαίρεται, αλλά ΑΝΑΚΟΥΦΊΖΕΤΑΙ στις επιτυχίες και πέφτει σε <<κατάθλιψη>> με την πρώτη στραβή. Τα σημεία των καιρών τα βλέπουμε και στο γήπεδο, με το <<πόσο το έπαιξες χοντρέ;>> και τις συνεχείς γιούχες από το πρώτο κιόλας ημίχρονο... Η ανάγκη απάντησης στους χολερικούς έχει αντικαταστήσει-επισκιάσασει την ΑΓΑΠΗ για τον Δαφνοστεφανωμένο... Αυτά που διάβασες είναι ΟΡΘΟΤΑΤΑ-ΣΟΦΟΤΑΤΑ, προφανώς οι επικοινωνιολόγοι των ΣΑΠΙΩΝ δουλεύουν τριπλοβάρδιες, βλέποντας τα παιδιά των ΜΗ Ολυμπιακών να γίνονται Ολυμπιακοί τα προηγούμενα χρόνια και να χάνουν ΠΕΛΑΤΕΣ οι βρωμερές επιχειρήσεις-ομάδες τους, προσπάθησαν να χτυπήσουν στην ταύτιση του Θρύλου με ο,τιδήποτε ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, εντός και εκτός αθλητισμού, που << Έφερε την Χώρα και το ποδόσφαιρο σε αυτά τα χάλια >>. Και αντιστρόφως, δημιουργούν αυτό το TRENDY στρατόπεδο των απενοχοποιημένων <<ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ-ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ-ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ>>. Π.χ. το να είσαι στην Ελλάδα της κρίσης Παοκτζής είναι Must και Trendy, είναι κόντρα στο κατεστημένο που κατέστρεψε την Ελλάδα (Για Μπατατούδη, Σαχπατζίδη, Τσοχατζόπουλο, χαριστικά νομοσχέδια Βενιζέλου, Ψωμιάδηδες, χαρισμένο Παλατάκι και ανακαινισμένη Τούμπα με λεφτά του Αθήνα 2004, καραδιαπλεκόμενο Χαιβάν Σαββίδη ΜΟΥΓΚΑ φυσικά...!) Όλα αυτά, βέβαια, είναι ΠΟΥΣΤΙΚΑ και τεχνητά, αλλά δυστυχώς, πιασάρικα, ειδικά σε μυαλά βαρεμένα από την κρίση σε όλα τα επίπεδα. ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ με αυτά τα ζητήματα, χρειάζεται συστηματική επικοινωνία, ειδικά με την νέα γενιά Ολυμπιακών. Υπάρχουν τρόποι, αλλά θέλει πολύ δουλειά, διότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πυρηνικά όπλα των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ... Πρέπει να επενδύσουμε και εμείς (εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά θέματα) στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, από τα υπάρχοντα ΜΜΕ και από νέα. Για να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΠΡΙΑΠΙΣΜΕΝΟΙ όλοι οι Γαύροι και όχι ενοχικοί και δηλητηριασμένοι και μες την γκρίνια και την εσωστρέφεια. Ελπίζω να μην κούρασα, είμαι σίγουρος ό,τι αν γράψεις για το θέμα, θα βρεις μεγάλη ανταπόκριση, μας απασχολεί όλους σε καθημερινή βάση. Υ.Γ. Η γενιά-ηλικία μου έχει το χαρακτηριστικό της <<γέφυρας>> μεταξύ πρεσβυτέρων και νεοτέρων. Πρόλαβα την <<καθαρεύουσα>> στην αρχή του Δημοτικού, την σχολική ποδιά, το τρανζιστοράκι, την μία ασπρόμαυρη τηλεόραση στο σπίτι με ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ ΜΟΝΟ και φυσικά την ΑΛΑΝΑ και το απογευματινό ποδόσφαιρο (μετά ξύλου!) στη γειτονιά... Και από την άλλη, τις νέες τεχνολογίες, τα νέα ήθη, τις μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές στην Χώρα. Οπότε, κατανοώ ευκολότερα τον τρόπο σκέψης και τις εμπειρίες-παραστάσεις κάθε γενιάς-ηλικίας, κατά το δυνατόν και ανθρώπινον, βέβαια...

Εικόνα Spiros Legend

Είναι σίγουρο ό,τι δεν έχουμε κάποια συγγένεια, Απόστολε;;; Μήπως να το ψάχναμε λιγάκι; Χα,χα, το σίγουρο είναι ό,τι θα ήταν μέγιστη τιμή μου να έχουμε αλλά και ό,τι εδώ μέσα θεωρούμαστε λίγο-πολύ ΟΛΟΙ ομοαίματοι, λόγω του Γαυρογονιδίου! Άμα εξιστορήσω τα κατορθώματά μου, όταν μου θίγουν τον Ολυμπιακό, θα σπάσει το γραφικόμετρο! Οπότε ας το αφήσουμε, συννενοηθήκαμε ήδη άψογα.

Εικόνα KostasV

Απόστολε καλησπέρα.
Δεν είναι μόνο η φυλλάδες. Το κόκκινο; rednews.gr προβάλλει την συνέντευξη του Βίκτορ (“Χώσιμο” Βίκτορ για τον σχεδιασμό, τις μεταγραφές)αλλά για τον φοροφυγά κουβέντα. Ποιός ειναι πίσω απο το rednews.gr;
Κόκκινοι χαιρετισμοί από Θεσσαλονίκη.

Εικόνα apostolos gaganis

Ένα απ΄τα σοφότερα αποφθέγματα: "Εξ όνυχος, τον λέοντα"... Μόνο να δεις το νύχι του λιονταριού να βγαίνει π.χ. έξω από ένα θάμνο, καταλαβαίνεις ότι πίσω του υπάρχει κρυμμένο λιοντάρι... ΔΗΛΑΔΗ: Από μια λεπτομέρεια, μια ένδειξη, ΜΙΑ, καταλαβαίνεις τί πράμα είναι, τί μέρος του λόγου είναι, ΟΛΟ το υπόλοιπο. Κι΄ας κρύβεται...

Εικόνα Spiros Legend

Μπράβο αδερφέ, το τσέκαρα κι εγώ και είναι όπως τα λες. Δεν το περίμενα αυτό, δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα μέχρι τώρα, θα μπει σε... γκαραντίνα και υπο παρακολούθηση. Κρίμα, διότι ήταν μαχητικό site, δικό μας... Αυτά που είπε ο Κουντούρης σήμερα περί εσωτερικών εχθρών, έκανε Ευαγγέλιο την συνέντευξη του Βίκτορ και τσιμουδιά για φοροφυγά...

Εικόνα ze ηλιας

Απόστολε καλησπέρα.
Γι αυτούς που ξέρουν δυό πράγματα που αφορούν στα συμφέροντα των φυλλάδων, δεν προκαλεί καμιά έκπληξη η προβολή της είδησης.Εκτός από μία.
Αν στο εγγύς μέλλον βρεθεί(το απεύχομαι και δεν το πιστεύω) σε παρόμοια θέση ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας,το ευαγγέλιο θα έχει την ίδια αντιμετώπιση?
Πραγματικά εξεπλάγην και δευτερευόντως εξοργίστηκα για να μην πω τίποτα βαρύτερο.

Εικόνα apostolos gaganis

Κρίθηκε σκόπιμο να θαφτεί. Ούτε και τυπικά ρε παιδί μου να παρουσιαστεί... Με λύπη μου θα το πω: ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Εικόνα aris belem

Καλημέρα αδελφέ! Σωστό και άκρως ενδεικτικό το άρθρο σου και θα πρότεινα να ανεβάζεις πολλά παρόμοια τέτοια, για να ξεστραβώνονται κάτι "αντικειμενικοί-ντροπιασμένοι" οπαδοί μας, που στα πλαίσια της "αντικειμενικότητας" διαβάζουν τα συγκεκριμένα πατσαβούρια. Η ιστορία τραβάει χρόνια πολλά πριν, από τότε που ο Σωκράταρος ανέλαβε την ομάδα και έκανε αμέσως κατανοητό ότι η εποχή που ο καρκινογιάννης αλώνιζε τραμπουκίζοντας ανενόχλητος, έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. Το μπομπολέίκο και τα πολιτικά ανδρείκελα που το υπηρετούσαν (γνωρίζουμε ποιοι υπουργοί επεδίωξαν να βλάψουν τον Ολυμπιακό) κήρυξαν πόλεμο, ο οποίος απλά τώρα στρέφεται εναντίον του Βαγγέλη. Πριν φύγω από την χώρα εργάστηκα με ετήσια σύμβαση σε εταιρεία, τα γραφεία της οποία ήταν δίπλα στην μπομπολοφυλλάδα, στο ίδιο κτίριο. Παίζει ο Θρύλος εκτός, με την Βέρντερ και είμαι στο γραφείο (ελ. επαγγελματίας = ανύπαρκτο ωράριο). Βάζουν το πρώτο οι Γερμανοί, χειροκροτήματα τα μουνιά μέσα και χαχά και χαρούλες! Να αποκρούει ο Νικοπολίδης και ν ακούς "όχι ρε γμτ!!". Γκολ ο Στολτίδαρος, μούγκα. Γκολ ο Πάτσα, "κοίτα ρε εναν κωλο!". Περίμενα να δω πού θα το πάνε. Εν τέλει, στο τέλος άκουσαν κι ένα "γαμιέστε πουστράκια". Την άλλη μέρα ολοσέλιδο γλείψιμο της ομάδας μας, μπας και τσιμπήσουν πελάτες. Έτσι δουλεύουν μάγκες. Αυτοί είναι, σιχαμένοι υπάλληλοι και λυσσασμένοι αντιολυμπιακοί, που μοναδικό στόχο έχουν την αποδυνάμωση και απαξίωση κάθε επιτυχίας τους Θρύλου. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΥΝΙΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Τέλειο! Εξαιρετική περιγραφή, από άνθρωπο που ΒΙΩΣΕ την αντιΟλυμπιακίλα σε δημοσιογραφικό "ναό". Πες μου μόνο, να το δούμε, για ποια αθλητική εφημερίδα μιλάς.

Εικόνα aris belem

Για την μπομπολοπατσαβούρα αδελφέ, το GOAL. Δημοσιογραφικός βόθρος και αθλητικά αλλά και πολιτικά (συστεγάζεται με τα άλλα πατσαβούρια του Μπόμπολα).

Εικόνα REDHERAKLIO

Αν το ψάξεις ποτέ δεν τους πέρασε όταν είχαμε σοβαρή και αποφασισμένη διοίκηση....Ισα -ίσα με αυτά τα καμώματα μας κρατάνε στην τσίτα,πράγμα που είναι σε βάρος τους....Εγώ για παράδειγμα τρέμω την ώρα που οι αλλόθρησκοι θα παραδεχθούν και δημόσια αυτό που ξέρουν καλά μέσα τους.....το ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τεράστιο μέγεθος σε σχέση με αυτούς....τότε μπορεί και να χαλαρώσουμε.Μέχρι τότε και με πρόεδρο τον Μαρινάκη έχω το κεφάλι μου η΄συχο και απολαμβάνω τις επιτυχίες μας σε όλα τα σπορ....Φιλιά από το ασπροκόκκινο Ηράκλειο

Εικόνα aris belem

Δεν τους πέρασε αδελφέ, έχουν όμως τσιμπήσει και χαλάσει το μυαλό ορισμένων γαύρων, έχουν συντελέσει να δημιουργηθεί η φάρα των "αντικειμενικών-ντροπιασμένων" και κατάφεραν σπείρουν εστίες διχόνοιας. Φοράνε τον μανδύα της αντικειμενικίλας και δουλεύουν υπόγεια σαν σκουλήκια που είναι και με το πες-πες κάτι μένει. Βέβαια για εμένα προσωπικά, όποιος δηλώνει Ολυμπιακός και νιώθει "ντροπή" ή συμφωνεί έστω και στο ελάχιστο με την προπαγάνδα, κατευθείαν τρώει Χ, όπως κάθε κοινός αλλόθρησκος. Όποιος βλέπει τον Ολυμπιακό σαν "lifestyle" , ευκαιρία για σέλφις και μόστρα και δεν αντιλαμβάνεται μετά από τόσα χρόνια την μπόχα γύρω του, να πάει να γαμηθεί. Από γαύρους εγώ περιμένω να μπουν ΑΣΠΙΔΑ και στα γήπεδα και στα μπουρδελοσαιτ που γράφει ο καθένας την παπαριά του και να βουλώνουν στόματα. Το ίδιο επιθυμώ και απ την ομάδα μας. Γεια σου Ηρακλειώτη!

Εικόνα apostolos gaganis

Τους αδελφικούς ασπασμούς μου στο Ηράκλειο! Ασφαλώς και είμαστε στην τσίτα απέναντι στη δολιότητα και την πολεμική ανορθοδοξία, κοινώς πουστιά ή επί το...επιστημονικότερον ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ ( η υπερβολική και επώδυνος ενίοτε - αχ, τί μου κάνεις μάνα μου! - αύξηση του μεγέθους των αθλητικογραφικών μασταριών άμφω ή και σπανίως ετεροπλεύρως στον άνδρα )...

Εικόνα Aprosarmostos17

Η είδηση δεν είναι σημαντική αφού έτσι κι' αλλιώς ο φοροφυγάς ταληροκίλερ δεν έβαζε φράγκο στο ποδόσφαιρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι σημαντική, Απροσάρμοστε, γιατί θα πρέπει να καλυφθεί π.χ. οπωσδήποτε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Βάζελο. Ο Αλαφούζος θα την έκανε υποχρεωτικά και κατά κύριο λόγο, ήθελε δεν ήθελε. Τώρα; Με την δέσμευση της περιουσίας του, ποιός θα την κάνει; Ποιός θα καλύψει τρέχοντα έξοδα κλπ; Αν ο έλεγχος, που συνεχίζεται, δείξει ότι η "πιθανολόγηση" είναι "βεβαιότητα", υπάρχει πρόβλημα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ. Χώρια οι επιπτώσεις σε ΣΚΑΙ, αδειοδότηση τηλεοπτικής συχνότητας, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, λοιπά ΜΜΕ υπό την κατοχή του κ.α.

Εικόνα manthos 956

Επιμύθιον : και με ζέστη και με κρύο, και έτσι και αλλοιώς, και στο ξύπνιο τους και στον ύπνο τους ...
ο Βαγγέλη(α)ς θα τους γ....λεντάει !!!
Συμφωνώ με την τελευταία "υπόδειξη" και ελπίζω να συνετιστούν και οι ποδοσφαιριστές, ώστε να μή δίνουν στους απέναντι ευκαιρίες για χλευασμό .
Καλή μπάλα, πειστικές νίκες, ωραία συσπειρωτική ατμόσφαιρα και ... τα καλύτερα είναι μπροστά μας !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ έτσι θέλω να πιστεύω. Τώρα που έχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, θα μπει το νερό στ΄αυλάκι. Δεν γίνεται αλλιώς. Την Αρούκα πρωτίστως ν΄αποκλείσουμε, γιατί αυτό θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα και θα κατευνάσει κάπως τους γαύρους. Δεν θα΄ναι εύκολη δουλειά. ΤΩΡΑ όμως θεωρώ ότι ΚΑΙ θέλουμε ΚΑΙ μπορούμε. Με την Χάποελ, θέλαμε μεν αλλά δεν μπορέσαμε, όπως αποδείχθηκε. Περιμένω κι΄εγώ όπως όλοι ή έστω οι πολύ περισσότεροι, άνοδο της ομάδας.