ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ΄ΑΥΤΟΝ; ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ΄ΑΥΤΟΝ;



ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α-SPORTS:

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 - 19:31 Έπεσε στην «παγίδα» ο Κοντονής, ανέβαλε και το Κύπελλο!

Ωμή παρέμβαση και στη διοργάνωση της ΕΠΟ από τον υφυπουργό Αθλητισμού με συμπληρωματική απόφαση και έτσι η ΦΙΦΑ έχει λόγο πλέον να σκληρύνει τη στάση της προς την κυβέρνηση. Ο Σταύρος Κοντονής στο ΦΕΚ της 18ης Αυγούστου είχε αποφασίσει να βάλει λουκέτο μόνο στη Σούπερ Λίγκα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου επικαλούμενος λόγους δημόσιας τάξης. Ωστόσο, αυτό δεν του… έφτανε και έτσι την Παρασκευή (26/8) συμπλήρωσε την απόφαση του αναβάλλοντας με τα δυο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνονταν στις 30 και 31 Αυγούστου. Δηλαδή η «πιθανολογούμενη διασάλευση της δημόσιας τάξης» ισχύει και για τις αναμετρήσεις Παναιγιάλειος – Σπάρτη και ΟΦΗ – Αχαρναϊκός!

Αυτή η κίνηση, όμως, είναι το… μεγάλο (και μάλλον μοιραίο) λάθος του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο Κοντονής έπεσε στην «παγίδα», γιατί προέβη σε ωμή και αδικαιολόγητη παρέμβαση και σε μια διοργάνωση της ΕΠΟ με συνέπεια πλέον η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ να μπορούν να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Grexitεπανέρχεται και οι πρώτοι που θα «πληρώσουν» το μάρμαρο σε μια τέτοια περίπτωση είναι οι τρεις Ευρωπαίοι. Δηλαδή πέρα από τον Ολυμπιακό και οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Και αυτό έχει τη σημασία του, καθώς «ασπρόμαυροι» και «πράσινοι» προφανώς και θα θιχθούν σε περίπτωση αποκλεισμού ειδικά τώρα που μπήκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι (ασφαλώς και πολιτικό πια) για τον έλεγχο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία πλέον περιπλέκεται και αναμένεται να υπάρξουν απρόσμενες απώλειες. Ιδού η ανακοίνωση Κοντονή για την αναβολή του Κυπέλλου, η οποία εκδόθηκε λίγο μετά τον ορισμό από την ΕΠΟ των διαιτητών, που θα σφύριζαν τα δύο ματς των τεσσάρων ομάδων της Β’ Εθνικής της α’ φάσης του θεσμού: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ».

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

1.  Το πράγμα - και το δράμα - φαίνεται να πλησιάζει(;) στην κορύφωσή του, με άγνωστες και κατά πάσαν πιθανότητα αλυσσιδωτές επιπτώσεις.

2.  Το Grexit είναι και πάλι πιθανό. Η εμμονή ( obsession ) του υφυπουργού Αθλητισμού να ανακατεύεται παντού στον χώρο και με τις αποφάσεις του να προετοιμάζει, για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας, την πλήρη ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗ του συγκεκριμένου αθλήματος, έχει περάσει πλέον σε σαφώς ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ πλαίσια.

3. "Πιθανολογούμενη διασάλευση της τάξης και της κοινωνικής ειρήνης" υφίστατο και υφίσταται στη χώρα μας για ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ανεξαρτήτως κατηγορίας αν θέλετε. Τί θα κάνει λοιπόν; Για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μιλάω. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, προκειμένου να την καταστείλει; Έτσι νομίζει; Δεν έχει ακούσει ποτέ το γνωστό "Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες"; Δεν νομίζω.

4.  Εδώ η υπόθεση δεν αφορά πλέον μόνο τον πόλεμο Ολυμπιακού και αντιΟλυμπιακού μετώπου, αλλά έχει να κάνει με όλο το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Του΄χει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση. Θεωρώ ως εκ τούτου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Τέτοια περίπτωση όπως την δική του, δεν έχω ξανασυναντήσει εδώ και περισσότερες από εξήμισι δεκαετίες που παρακολουθώ ποδόσφαιρο. ΛΥΣΣΩΔΗΣ στην κυριολεξία η διαμάχη Κοντονή, δηλαδή κυβέρνησης, με Γκιρτζίκη / ΕΠΟ κι΄αυτό μόνο σε καλό δεν μπορεί να  βγεί. Κάποιος επομένως ή μάλλον κάποιοι θα πρέπει να τον σταματήσουν γρήγορα, γιατί ο άνθρωπος τρέχει ιλιγγιωδώς με σπασμένα φρένα...

5.  Έχω απορήσει ειλικρινά με τούτη, την συμπληρωματική του, απόφαση να αναβάλει την τέλεση ΚΑΙ των συγκεκριμένων αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας. Για τους ίδιους λόγους, μ΄εκείνους του πρωταθλήματος. Μην δηλ. και έχουμε καμιά σοβαρή βεβαίως "διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης" απ΄τα παιχνίδια Παναιγιάλειος - Σπάρτη και ΟΦΗ - Αχαρναϊκός... Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Για να δούμε λοιπόν, πώς θα αντιδράσουν οι τρεις "εξυγιαντές" στα νέα δεδομένα; Αφού δεν πλήττονται οι δύο εκ των τριών. ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. Και φυσικά, πρώτος και καλύτερος ο ΘΡΥΛΟΣ. Πώς να προγραμματίσεις μ΄αυτόν τον άνθρωπο; Να δω επομένως και την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας μου σχετικά.

6.  Τον εν λόγω, τον είχα χαρακτηρίσει παλαιότερα από΄δω Ιούλιο Καίσαρα ( τον "φάγανε" οι δικοί του, θυμίζω ). Ποιά είναι η λύση; Μία. Για να ησυχάσουμε. Μιας και το ίδιο μοτίβο θα συνεχίζεται  καθώς φαίνεται εξακολουθητικά με νέα επεισόδια. Να εγκαταλείψει το πόστο του με άνωθεν παρέμβαση ή να κάτσει ήσυχος. Το δεύτερο, δεν το βλέπω πάντως πιθανό. Αλλιώς τί; Grexit? Ή να κοπεί η μπάλα όλωσδιόλου, αφού ο κίνδυνος βιαιοτήτων δεν πρόκειται να καταλαγιάσει ποτέ εντελώς; Έτσι είναι ο Έλληνας. Άμα θεωρεί πως αδικείται, ό,τι και να του κάνεις, ό,τι και να του πεις,  είν΄αγύριστο κεφάλι, άρα οι βιαιότητες βρίσκονται προ των πυλών ανά πάσα στιγμή... Τί να κάνεις; ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με τις θεσμοθετημένες αρχές, εγχώριες και αλλοδαπές, του αθληματος. Δεν μπορείς; Πάρε δρόμο... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΕΥΡΩΣΑΡΑ...

7.  Δεν πάμε καλάαα... Καθόλου καλά. Όλο λέμε, άντε ρε παιδί μου ν΄αρχίσουμε να ζεσταινόμαστε κάπως ποδοσφαιρικά κι΄όλο μπροστά μας πετάγεται ο λεγάμενος με κάτι καινούριο και πάντα αψυχολόγητο, παρορμητικό, σπαστικό, προς την σωστή υποτίθεται κατεύθυνση, που΄ναι όμως χειρότερο κι΄απ΄το πρόβλημα. Κάααατσε καλά ρε παιδί μου πιααα.... Αλλιώς, ας τον κάτσει ο προϊστάμενός του καλά. ΑΝΤΕ, ΑΝΤΕ... ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ΄ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....

Σχόλια

Εικόνα Andreas

Σήμερα λέω να το πάρω ανάποδα, από την κατάληξη. Η απόφαση αναβολής του Κυπέλλου λήφθηκε γιατί υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια τάξη. Ο κίνδυνος διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Άρα διαπιστώθηκε με στοιχεία ότι οι χούλιγκαν του Παναιγιάλειου (επικίνδυνοι) και των λοιπών ομάδων ετοίμαζαν επεισόδια τόσα εκτεταμένα που θα διασαλευόταν η δημόσια τάξη. Αφού λοιπόν υπάρχουν στοιχεία που είναι οι συλλήψεις; Εκτός και αν τα στοιχεία είναι ότι ξέρουμε ότι σκέφτονταν ότι θα γίνουν επεισόδια. Οπότε μιλάμε για το μεγαλύτερο έγκλημα, το έγκλημα σκέψης. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Κολοσσέ εσύ της πολιτικής και νομικής σκέψης, άκου και την ταπεινή μου πρόταση: Τη τάξη την καθορίζουν οι νόμοι. Άρα αν τα δικαστήρια βγάλουν νόμο αντισυνταγματικό κινδυνεύει η δημόσια τάξη. Σε κάθε τέτοια περίπτωση να καταργούνται τα δικαστήρια. Ή ακόμα καλύτερα το Σύνταγμα. Έτσι κι αλλιώς είναι περιττά όλα υπό την πεφωτισμένη ηγεσία σου ω πολυχρονεμένε μου πασά. Και μη φοβάσαι, δεν ανησυχούμε. Αν κάνουν αγωγές κατά του δημοσίου οι ομάδες για τα διαφυγόντα κέρδη δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρουμε ότι από τη τσέπη σου θα τα βάλεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Aυτή η βδομάδα που΄ρχεται θα΄χει πολύ ενδιαφέρον, μπρο...

Εικόνα Harry red logic

Κύριε Απόστολε και αγαπητοί ομόθρησκοι,
1.Όντως πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα, υπάρχει και το μεγάλο πόκερ με τις τηλεοπτικές άδειες!Ολόψυχα απο όλη την Γαβροσύνη καλή επιτυχία Πρόεδρε!
2. Οι μεταγραφές λήγουν την Τετάρτη,το πόκερ για τις άδειες αρχίζει την Τρίτη το πρωί και μπορεί να κρατήσει 72 ώρες.Δικαιολογημένα όλη η προσοχή του Προέδρου είναι στην απόκτηση τηλεοπτικής αδειας που όλοι ευχόμαστε να την κερδίσει. Τις μεταγραφές όμως ποιός τις τρέχει? ποιός θα αποφασίσει εαν ο Πρόεδρος ειναι απομονωμένος στο κτίριο του διαγωνισμού όπως γράφουν οι εφημερίδες?Ο Μ. Κουντούρης-έχει εξουσιοδότηση?--αλήθεια ο κ. Σάββας γιατί χάθηκε-συμβαίνει κάτι?

Υ.Γ Χρυσός κανόνας των διαπραγματεύσεων:"Ποτέ δεν διαπραγματεύεσαι την τιμή με τον Υδραυλικό οταν έχει πλημμυρίσει το σπίτι σου!..."
Με απλά λόγια: "των φρονίμων τα παιδιά πριν την εκπνοή των μεταγραφών ...έχουν φροντίσει"
Δηλαδή ρε αδέλφια της Διοίκησης δεν θα έπρεπε να έχουμε κάνει το κουμάντο για 2-3 παίκτες στυλοβάτες(
άμυνα-κέντρο-επίθεση...)αρκετά πριν?και αν μας προκύψει κάποιο κελεπούρι το παίρνουμε και παρά πέντε!
Τώρα που είμαστε "πλημμυρισμένοι" δεν θα μας γδάρουν οι Μανατζαρέοι με αμφίβολο "προιόν"???

Εικόνα apostolos gaganis

Με πρόλαβες άτιμο παιδί! Μόλις είχα διαλέξει τη φωτογραφία για ένα άρθρο που σκεφτόμουνα την τελευταία μισή ώρα να γράψω, σχετικά με τις μεταγραφές. Και Τσουουουπ, πέφτω στο σχόλιό σου! Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Επιταχύνω λοιπόν...

Εικόνα Harry red logic

Κύριε Απόστολε,
Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον όπως πάντα άλλωστε τα πραγματικά πολυσήμαντα άρθρα-αναρτήσεις σας που μας ενημερώνουν και δίνουν τροφή για διάλογο και ερεθίσματα για προβληματισμούς!

Εικόνα Aprosarmostos17

Μιλάμε για έναν κοινό πολιτικό εκβιαστή που έχει ταχθεί πλέον ξεκάθαρα στο μέτωπο των εχθρών του Ολυμπιακού μας και καταχράται οποιαδήποτε εξουσία που του προσφέρει το αξίωμά του για να πετύχει τον αρρωστημένο σκοπό του.

Εικόνα apostolos gaganis

Παρά ταύτα, δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράματα γιαυτόν. Φαίνεται τελικά ότι ο ισχνός τύπος με τις...εισέχουσες παρειές αποτελει δύσκολο αντίπαλο για τον μινίστρο και δεν μασάει... Είναι βέβαια και η μαμά ΟΥΕΦΑ, που΄ρχεται ΚΑΙ για κάτι αλλαγές στους δυο νόμους του.... Θα δουμε, θα δούμε...

Εικόνα Antreas7

Μα κουμάντο κάνει αυτός που δεν παίζει Ευρώπη. Αδιαφορεί αν αποκλειστούν οι υπόλοιποι. Άλλωστε είναι γνωστό πώς φέρεται στους συνεργάτες του. Όταν δεν του είναι πια χρήσιμοι τους τελειώνει. Όσο για τον εμμονικό, φταίμε και εμείς. Πρέπει να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τον προϊστάμενό του. Όπως κάναμε κάποτε και με τον ...κουρασμένο. Να δεις για πότε θα τον στείλει από εκεί που ήρθε.

Εικόνα apostolos gaganis

Πού τον θυμήθηκες δικέ μου τον..."κουρασμένο"; Όσο για την ταινία Κοντονής v/s Γκιρτζίκης, να δούμε την τροπή του έργου μετά την σύγκληση της συνεδρίασης της Ε.Ε. της ΕΠΟ και την έλευση της ΟΥΕΦΑ εδώ, την άλλη βδομάδα. Υπάρχει και το ζήτημα της αναίρεσης της τελεσίδικης ( όχι αμετάκλητης ) απόφασης του Συμβουλίου Εφετών για τον Γκιρτζίκη και τους συν αυτώ, απ΄τον Άρειο Πάγο. Σασπένς προβλέπω. Όλα για το ποιός θα πάρει το πάνω χέρι στην ΕΠΟ, αλλά ΚΑΙ την πολιτική...συνιστώσα του ντέρμπυ των δύο. Ήδη ο Θεοδωρίδης μίλησε στην GOAL για "εγωϊσμούς που πρέπει να πάρουν τέλος". Οψόμεθα...

Εικόνα Harry red logic

Ομόθρησκα Αδέλφια,
Ακριβώς αυτό συμβαίνει,ετσι μοιάζει η η Πυραμίδα της εξουσίας:
1.Ο Μεγάλος Τιμονιέρης(ο αναμορφωτής της Ευρώπης ο νέος Μάο!...αλοίμονο στον ευκολόπιστο λαό).
2. Ο Μεγάλος Μέντορας ο φορτωμένος με λάβαρα και φλάμπουρα....ο ομόσταυλος του Νιαουρίδη!
3. Ο ψυχασθενής βοναπαρτίσκος δικηγορίσκος με τον βαστάζο του οριτζίναλ July....
Να μου το θυμηθείτε θα τούς ξεφορτωθεί ο Τιμονιέρης(ενδεχομένως και με αναβάθμιση...) μόνον οταν του δημιουργήσουν μεγάλο πολιτικό κόστος του γίνουν δηλαδή βαρίδια...μέχρι τότε ηδονικά θα βασανίζουν το ποδόσφαιρο και θα μάχονται λυσσαλέα τον Δαφνοστεφανωμένο.
Αλήθεια ο βοναπαρτίσκος μπορεί να κουνηθεί στον Τράκη τον φαρμακερό?
Αδέλφια μόνο την γλώσσα της δύναμης καταλαβαίνουν και μέχρι τώρα δεν έχουν νοιώσει την καυτή ανάσα του Θρυλέοντα του Κόκκινου Δράκου!(αλήθεια παίζει κάτι με τον εξ ανατολής Δράκο???)
Απορία τι θα γίνει εαν η ΟΥΕΦΑ προχωρήσει σε GREXIT?και με την Εθνική? Η μήπως ο βοναπαρτίσκος έχει ήδη τακιμιάσει με τον ΚωστάκηΝ τον ΚουμπάροΝ?
Τι θα κάνουν ο Τουίτης ο Ρώσος, οι άλλες πολιτικές δυνάμεις(υπάρχουν η.. λεβεντό-λιάζονται???

Εικόνα apostolos gaganis

Ερωτήματα καίρια, αδελφέ Χαρίτωνα Ερυθρολογικέ, για τα οποία η Σύγκλητος αναμένει αδημονούσα απαντήσεις... Χαίρε! Τί να σου πω; Κάθομαι κι΄εγώ στην πλατεία βλέποντας το...έργο. Ενδιαφέρον πάντως. Από ανατροπή σε ανατροπή, προχωράει. Φτάνει στο τέλος να μην κλαίμε όλοι τα...λεφτά μας. Που δεν το πιστεύω...

Εικόνα fasteddie

Καλημερα σε ολους.Οσον αφορα τον Κοντονη και τα πεπραγμενα του,οπως και τις αντιδρασεις της επο,ηταν λιγο πολυ αναμενομενα.Προσωπικα πιστευω,μπορει να κανω και λαθος,οτι ο Κοντονης ουτε εμμονικος ειναι ουτε παρανοικος ουτε τπτ.Εχει απλα εναν ξεκαθαρο σκοπο,με την υποστηριξη μμε,κυβερνησης,τροικας (της συμφορας),να ελεγξει επο-διαιτησια η τελοσπαντων να απομακρυνει την τωρινη διοικηση.Με την (αναμενομενη) διακοπη του κυπελλου εκανε φυσικα επιδειξη δυναμης.
Η αντιδραση της επο ηταν πανεξυπνη,με την διεξαγωγη του τελικου στη Γερμανια και τις εκλογες στα Χανια,οπου οπως γραφει ο Γαβαθιωτης σε χθεσινο αρθρο του,μονο τυχαια δεν επιλεχθηκαν!Μαινεται λοιπον ενας πολεμος λεπτων ισορροπιων,που γινεται για να πετυχει η μεν πλευρα Κοντονη απομακρυνση Γκιρτζικη ως τις εκλογες,η μεν πλευρα Γκιρτζικη να περασει ο καιρος ως τις εκλογες οσο αναιμακτα γινεται...Ο Κοντονης εχει ενα πυρηνικο οπλο στα χερια του,τον καινουριο νομο και η επο απο τη μερια της ψαχνει εναγωνιως...παραθυρακια για να τον παρακαμψει.Μιλαμε για κωμικοτραγικες καταστασεις.
Το ζητημα ειναι οτι ολο αυτο το θεατρο του παραλογου εχει φοβερες παραπλευρες απωλειες με μεγαλυτερα θυματα τις μικρομεσαιες ομαδες,το συνδρομητικο καναλι,ποδοσφαιριστες,σταφ κτλ οπου ο προγραμματισμος εχει παει περιπατο και φυσικα τον ερμο τον κοσμακη που περιμενει αδικως να δει λιγο μπαλιτσα.Ειδικα οι ομαδες,εχουν αρκετες απο αυτες πραγματικο προβλημα επιβιωσης καθως τα χρηματα που ΔΕΝ λαμβανουν απο τη νοβα ειναι σχεδον...ολο τους το μπατζετ,εξαρτωνται ουσιαστικα απο αυτα.Εξαλλου,οι ξενοι παιχτες (ειδικα αυτοι που ηρθαν φετος) ειναι φυσιολογικο και να εχουν ξενερωσει ανημποροι να κατανοησουν τι ακριβως γινεται,αλλα και να αρχισουν να σκεφτονται τι...λαλακια εκαναν που ηρθαν Ελλαδα και πως να φυγουν γρηγοροτερα απο εδω...
Δεν πιστευω οτι υπαρχει πραγματικος κινδυνος Grexit (αν και ποτε δε μπορεις να ξερεις ως που θα φτασουν οι ανοχες της ουεφα) αλλα απο την αλλη μου ειναι δυσκολο να δω πως ο Κοντονης θα ξεκινησει το πρωταθλημα και μετα τις 5 Σεπτεμβρη εφοσον η επο δεν συμβιβαστει με τις απαιτησεις του (που δεν το βλεπω να γινεται) γιατι οι εκλογες θελουν ενα μηνα ακομα.Καποιες ομαδες (και ο Ολυμπιακος) μιλησαν για προσφυγη στα δικαστηρια,αλλα προς το παρον δεν βλεπω κατι να κινειται,θα δουμε τι θα γινει,πιστευω δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται.
Στα δικα μας τωρα.Γινονται κινησεις.Σωστες.Ερχονται καλοι παιχτες που θα βοηθησουν.Ο Τιοτε ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ πολυ καλυτερος του Μιλι,μακαρι να ερθει.Και ο Νορβηγος ειναι καλος,οχι κατι το φανταστικο,αλλα θα βοηθησει,μαλλον για αλλαγη εχει ερθει.Παντως εχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ,πολυ σημαντικο.Ο Καρντοσο μαλλον κλεινει.Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι πισω πλεον χρειαζομαστε 2 παιχταραδες,εφοσον φευγει και ο Σιοβας,ειναι 27 του μηνος και δεν εχει ερθει ουτε ο ενας...Αντε να δουμε!!

υ.γ. Πισω δεξια με Ομαρ,Φιγκειρας,Βουρο,(Ρετσο) ειμαστε υπερπληρεις.Αριστερα αν αποκτηθει παιχτης οπως ακουγεται,ουσιαστικα καις τον Τσιμικα καθως δεν προκειται να παρει συμμετοχες.
υ.γ.2 Δεξι χαφ ΔΕΝ χρειαζομαστε.Ο Μανθατης ειναι ετοιμος για βασικος.Εκτος αν τρελαθει ο προεδρος και φερει καμια τρελλη παιχτουρα οποτε παω πασο...
υ.γ.3 Ειχα πει ''ας προκριθουμε και ας ειναι στην παραταση'',χοχοχο...Ηξερα οτι η ρεβανς θα ηταν ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ στο Ναο και αποδειχτηκε πανηγυρικα.Αν δεν ηταν η τρελλα τα @@ και η ποιοτητα αυτου του παιχταρα που λεγεται Τσορι τωρα ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ.Φορτουνης απλα για λυπηση...Μακαρι να συνελθει,αλλα αποδεικνυει αυτο που εχω πει πολλες φορες,οτι περυσι επιασε το ταβανι του.
υ.γ.4 Ο Ολυμπιακος ειχε αντικειμενικα,την δυσκολοτερη κληρωση.Ποια...πρωταθλητρια Γεωργιας ρε μαγκες και ποια Μπροντμπι???Της πλακας ομαδες.Η Αρουκα βγηκε πεμπτη σε πρωταθλημα με Μπενφικα,Πορτο,Σπορτιγκ κτλ,απο τα καλυτερα στην ευρωπη αυτη τη στιγμη.Τυχαινει να παρακολουθω πορτογαλικο πρωταθλημα,ΠΟΛΥ καλυτερο του δικου μας,μεσα στα 5-6 κορυφαια.Ο Γκονσαλες αυτος της Αρουκα παει Αμβουργο.Η κληρωση ηταν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ για καλοκαιρι και αμφιβαλλω αν μπουγατσα και βαζελος περνουσαν αυτη την ομαδα...
υ.γ.5 Ουτε η κληρωση στους ομιλους ειναι ευκολη.ΚΑΘΟΛΟΥ.Επανερχομαι...
υ.γ.6 Ο βαζελος και με τη διαφαινομενη αποκτηση του Σαμπα,ενισχυεται πολυ στην αμυνα με Μολεδο Ιβανοφ.Βεβαια εχει μαυρη τρυπα στα ακραια μπακ,γιαυτο και παιζει με 3 πισω...

Εικόνα apostolos gaganis

Η μόνη βασικη διαφορά που έχουμε είναι ως προς την διάγνωσή σου για τον λεγάμενο. Εγώ, βλέπω - και λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας - αρκετά ψυχοπαθολογικά στοιχεία στον άνθρωπο. Αυτά που έχουν πλειστάκις γραφτεί για τα όσα έκανε στην μάνα του κλπ, ενισχύουν τη δική μου διαγνωστική κατάληξη. Και γενικά για να τελειώνουμε μ΄αυτό το θέμα: Τα όρια μεταξύ ψυχικής ισορροπίας και αν-ισορροπίας είναι πολλές φορές δυσδιάκριτα, ιδίως για τους μη ειδικούς σε τούτα τα θέματα. Και αυτός και ο Αλ Αφ, δεν είναι ισορροπημένοι τύποι. Κάτι που βγαίνει προς τα έξω, κατ΄εξοχήν σε στρεσογόνες καταστάσεις. Απ΄το πώς, με τί τρόπο δηλ. αντιδρούν σ΄αυτές. Αρκετά με τις...ψυχαναλύσεις. Κουράστηκα. Πάω να φτιάξω κανα καφεδάκι...

Εικόνα fasteddie

Δεν αντιλεγω πολυ πιθανον να εχεις δικιο!Παντως η ουσια ειναι οτι ειτε ετσι ειτε αλλιως το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε.Γενικοτερα πιστευω οτι οι πολιτικοι και οι εχοντες και ζητουντες την εξουσια εχουν ολοι τους λιγο πολυ μια μορφη μεγαλομανιας,περα απο την απεριοριστη αγαπη τους για τους τραπεζικους λογαριασμους τους...Το ζητημα ειναι πως αυτη εκδηλωνεται.Καλο καφεδακι!

Εικόνα apostolos gaganis

Η ουσία Φάστυ παραμένει μία. Απ΄τον καιρό που ο εν λόγω μπήκε στο συγκεκριμένο πόστο, κάθε τόσο έχουμε και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ προβλήματα ΛΟΓΩ των επιλογών του. Αυτό τραβάει σε μάκρος, θα κορυφωθεί στο άμεσο μέλλον και δεν ξέρω ειλικρινά πού θα καταλήξουμε.

Εικόνα Harry red logic

Συμφωνώ .
Όλα αυτά και συν:
1.-Εναν Μέλμπεργκ!...στην άμυνα,προτιμώ με εμπειρίες απο το καμπιονάτο τους κορυφαίους στο αμυντικό παιγνίδι(μακάρι και τον Κιελίνι!!!! χο χο χο!!!)
2.-Εναν φόρ-κίλερ τύπου Ντάρκο( Ο Καρντόσο σε τι κατάσταση είναι?) η και Κωστάκη Μητρο...στα καλά του
3.και οπωσδήποτε ενα μπαλαδόρο- χάφαρο -νέο Ιμπαγάσα!Παιδιά κάποιος πρέπει να μπορεί να κρατάει μπάλα, να φτιάχνει παιγνίδι να περνάει 3-4 κάθετες μπαλλιές-assist!
Ο μεγάλος Πέπε Γκουαρντιόλα αν δεν κάνω λάθος κάπου δήλωσε οτι το ποδόσφαιρο του μέλλοντος θα απαιτεί 11 μπαλαδόρους για όλες τις θέσεις δηλαδή να ξέρουν μπάλα σαν Τσάβι - Ινιέστα
Υ.Γ.1 μέγας Τσόρι άριστος αλλά πλέον μόνο για 30 λεπτά...το γήρας βλέπεται.Πάντως για να είμαστε fair αυτός μας έδωσε την πρόκριση να μην γελιόμαστε!
Υ.Γ.2 ο Φορτουνάκης θέλει δάσκαλο τον Μιγιάκι! "Καράτε Κίντ" έχει προσόντα αλλά θέλει σκληρή δουλειά και κυρίως Ψυχή!Τώρα μοιαζει με κοκοράκι μπορεί κάποιος να τον μεταμορφώσει σε Γεράκι?

Εικόνα fasteddie

Μακαρι,αλλα εγω κραταω γενικα μικρο καλαθι...Ως τωρα εχουμε ακουσει 500 ονοματα και εχει ερθει ενας πολυ καλος παιχτης ο οποιος δεν εχει στεριωσει ποτε σε ομαδα,ενας αγνωστος 28χρονος νορβηγος και ενας σχετικα αγνωστος Πορτογαλος.Ουτε σεντερ φορ,ουτε σεντερ μπακ και απο οτι ακουγεται η μεταγραφη Καρντοσο χαλαει,ενω εχει πουληθει η μιση ομαδα..Δεν ξερω φιλε μου γενικα ο Ολυμπιακος φετος ειναι λιγο σκωτσεζικο ντους εκει που λες κατι παει να γινει ξανατρως ξενερωμα...Εγω παντως αν δεν δω τον παιχτη εξω απο τα γραφεια με τη ριγωτη ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Ο χρονος πιεζει πια ασφυκτικα και οι αναγκες ειναι πολλες και μεγαλες...

υ.γ. Ο Φορτουνης ειναι 25 ετων οχι 17...Δεν ειναι κανενα παιδακι να κανει ναζακια και μουτρακια.Αν μπορει καλως,αν οχι ας κατσει στον παγκο,με μια καλη χρονια κανεις δεν εγινε Τζολε.

Εικόνα koropi48

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι στυλοβάτες του σάιτ ενόχλησαν πολλούς ισχυρούς μαφιόζους, αποκαλύπτοντας τα άπλυτά τους και είναι λογικό κάποια στιγμή να δεχτούν τηλεφωνήματα στο σπίτι τους. Μην πάει ο νους στο κακό, για τα χρόνια πολλά. Όπως κάποτε ο Δώνης, ο διαιτητής Μπάκας και τόσοι άλλοι. Ανθρώπινο είναι να κάνουν πίσω. Δεν μπορούν να τα βάλουν με το οργανωμένο έγκλημα που πραγματικά κυβερνά κάθε πτυχή του τόπου, εκτελεστική-νομοθετική-δικαστική-σημοσιογραφική εξουσία. Αναμονή, γιατί οι καιροί είναι γκαστρωμένοι και δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλοσύνη σήμερα. Μετά τον παλιόκαιρο των προηγούμενων ημερών...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ξερεις κάτι που δεν ξερουμε ?

Εικόνα ze ηλιας

Aπόστολε καλησπέρα
Η μέχρι τώρα στάση του μου κάνει για "γινάτι" και προσπάθεια να κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους προκατόχους του
η οποία υπαγορεύεται πολιτικά και όχι από πιέσεις που δέχεται από επιχειρηματίες ανταγωνιστές μας που και αυτοί στην τελική πλήττονται(οικονομικά) από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του.

Παρατήρηση(πάντα με αγάπη) στο RATM
Έχει κλείσει 24ωρο από ευρωπαικό αγώνα της ομάδας και ούτε μια ανάρτηση
Όπως επίσης δεν έχει καν σχολιαστεί η πώληση μετοχών και στην ουσία αποχώρηση του αιλουροειδούς της Νίκαιας από την AEGEAN MARINE PETROLEUM(η πορεία της οποίας προεβλήθη ως success story στον επιχειρηματικό χώρο)

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς τον Ηλία. Το γινάτι που λες, το σχολίασα τις προάλλες σε άλλο άρθρο μιλώντας για κόντρα των δύο σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Στο άλλο, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Είδα τον μισό αγώνα απ΄την τηλεόραση.