ΦΕΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ, ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!...



Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

Φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λινγκ βλέπω απ΄την αρχή να συντρέχουν ορισμένες ειδικές συνθήκες, διαφορετικές από άλλες χρονιές. Τις καταγράφω:

1.  Έχουμε έναν υφυπουργό αθλητισμού με εκλεκτική τύφλωση και κώφωση στα συμβαίνοντα ΗΔΗ, που έχει αναφανδόν ταχθεί με το στρατόπεδο των "απολυμαντών" του ελληνικού ποδοσφαίρου και απέναντι στην ομάδα μας. Ξεκάθαρα πράγματα και διευκρινισμένα επανειλημμένως από πολλούς.

2,  Έχουμε ένα αντιΟλυμπιακό σύστημα που παλεύει πολυποίκιλα, ανήθικα και λυσσασμένα να κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ, νομίζοντας ότι έτσι θα ανατρέψει την ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ κατίσχυση του Θρύλου την τελευταία ειδικά 20ετία σε βάρος του.

3.  Ο απελπιστικά τιτλοστερημένος Αλαφουζιακός, άρχισε ΗΔΗ με το ξεκίνημα των αγωνιστικών ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΑ τον βρόμικο πόλεμό του κατά της διαιτησίας, πιπιλώντας εμμανώς το ίδιο και το ίδιο γνωστό χάπι του αδικημένου ( άμεσα και έμμεσα ) παναθηναϊκούλη κτλ, με σκοπό να την επηρεάσει, να την εκφοβίσει και να την ρυμουλκήσει ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ στο άρμα των επιδιώξεών του.

4.  Από τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή, έχει σαφέστατα αποκαλυφθεί το σκηνικό το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με απόλυτη βεβαιότητα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συγκεκριμένους ιδίως αγώνες φέτος. Πάντα έτσι ήταν στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά τούτη τη σεζόν θα ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ η εν λόγω τακτική από ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους μας, εντός-εκτός κέντρου. Μανία στις διεκδικήσεις, αντιαθλητικά χτυπήματα, υποκριτικοί τραυματισμοί, αδιάκοπες καθυστερήσεις σκοπιμότητας, συνεχείς και απειλητικότατου χαρακτήρα διαμαρτυρίες αντίπαλων οπαδών και παιχτών προς ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ διαιτητή των αγώνων μας, με στόχο "Να πάρουμε αυτό που θέλουμε πάση θυσία. Να κόψουμε βαθμό ή βαθμούς απ΄τον πούστη τον Θρύλο"... ΟΛΑ τα ματς θα είναι ΝΤΕΡΜΠΙ και μέσα σε ατμόσφαιρα του τύπου "ΟΛΕΣ σχεδόν οι αποφάσεις του διαιτητή ευνοούν ΑΔΙΚΑ τον Ολυμπιακό και αδικούν ΚΑΤΑΦΩΡΑ την ομάδα μας". Από πέναλτι, αποβολή παίχτη ή οφσάϊτ, μέχρι πλάγιο άουτ ή ελεύθερο...

5.  Φέτος δείχνουν να είναι ενισχυμένοι και οι τρεις. Όχι μόνο σε παίχτες, αλλά και σε...κοράκια. Υψηλή προστασία και επιστασία, βλέπετε.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΜΕΙΣ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ;

1.  Το χρέος μας είναι γνωστό. Μιλάω για εδώ. Τους νικάμε μέσα έξω και παίρνουμε το πρωτάθλημα, χωρίς βέβαια ν΄αγνοούμε/σνομπάρουμε το Κύπελλο.

2.  Για τον σκοπό αυτό, αλλάζουμε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Κυρίως οι παίχτες μας. Αυτοί είναι οι αποδέκτες όλου του προγράμματος προετοιμασίας τους και τα τελικά εκτελεστικά όργανα. Ποδόσφαιρο ίσον παίχτες και μια μπάλα, σ΄ένα αγώνα ποιός θα κερδίσει. Επί Μίτσελ, είχαμε παρατηρήσει έναν δυϊσμό στην απόδοση των παιχτών που δεν μας άρεσε και καλώς δεν μας άρεσε. Μαχητικοί και αποφασισμένοι στην Ευρώπη, υποτονικοί και μπλαζέ στην Ελλάδα. Προχθες με τον Ηρακλή παρατηρήσαμε πάλι μια ψυχοπνευματική ανετοιμότητα των παιχτών στο ξεκίνημα, γνωστή νόσος του Ολυμπιακού, μια νωθρότητα, μια...μπλαζοκνηρία, που έδωσε άμεσα οδυνηρό καρπό. Γκολ στο τάκα-τάκα σε βάρος μας, απρόσμενο και για μας και για τις Γριές, που πήραν έτσι - ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΑΝ - ανέλπιστο θάρρος μέχρις...αναίδειας κι΄άρχισαν - κακώς, κάκιστα - να...ελπίζουν. Εμείς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ευθυνόμαστε γιαυτό και όχι...εκείνοι. Γιατί δεν είμαστε απ΄την αρχή συγκεντρωμένοι και στην τσίτα. ΑΥΤΟ είναι που θέλω να γίνει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ σε τούτο το πρωτάθλημα από ΟΛΟΥΣ εκεί στο Ρέντη και ΕΙΔΙΚΑ τους παίχτες μας. ΟΛΑ τα παιχνίδια θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν στο εξής, με ιδιαίτερη έμφαση στα εκτός έδρας της επαρχίας, ως ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ. Οι τρεις, είναι πιθανόν φέτος να μην αντιμετωπιστούν απ΄τους επαρχιώτες αντιπάλους τους, όπως εμείς. Γνωστό ότι μ΄εμάς σκιζόντουσαν ανέκαθεν όλοι δαύτοι, πολύ περισσότερο. Τούτη τη φορά όμως, σαν να βλέπω...επίταση του γνωστού φαινομένου. ΑΡΑ, ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ...

3.  Σας θέλω πραγματικά ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο εξής. Δεν φτάνει η τεχνική ανωτερότητα. Αν δεν υπάρχει ΨΥΧΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ - ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ή χάνεις βαθμούς ή τον παίρνεις τελικά τον αγώνα με τα χίλια ζόρια. Κι΄αν είσαι τυχερός... Το φαινόμενο "Ηρακλής" λοιπόν, δεν πρέπει να επαναληφθεί. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Είπαμε: Φέτος, δεν είναι τα πράματα όπως άλλες χρονιές. Μέσα και έξω απ΄τα γήπεδα. Γιαυτό και έχουν αναθαρρήσει οι...δυστυχείς και το παίζουν  - και οι τρεις - μετ΄επιτάσεως πρωταθλητές. Πρωταθλητές του γνωστού ανατομικού δακτυλιου βέβαια, αλλά αυτό οφείλει να γίνει φέτος ΠΡΑΞΗ δέκα φορές πιο έντονα και αποστομωτικά απ΄ό,τι στο παρελθόν, για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ: Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΑ ΚΙ΄ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΟΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΥΨΩΜΕΝΗ, ΤΟ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ ΥΨΩΜΕΝΗ...

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρατε. Για τον λόγο αυτό όταν (όχι αν) κατακτηθεί θα είναι και το πιο γλυκό. Φέτος θεωρώ πως δεν θα γίνουν πολλές γκέλες εκτός προγράμματος από τους υπολοίπους οπότε τα αποτελέσματα των ντέρμπυ θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Τα προηγούμενα χρόνια λόγω των μεγάλων διαφορών ασφαλείας που χτίζαμε ελάχιστα ντέρμπυ έκριναν κάποιο τίτλο και πολλές φορές μπαίναμε με την μύτη ψηλά ή πάρα πολύ χαλαροί, και το πληρώναμε. Φέτος στα ντέρμπυ και αρχής γενομένης απο αυτό με την Κούλα που πλησιάζει πρέπει να παίξουμε όχι απλώς σαν σκυλιά αλλά σαν λυσσασμένα σκυλιά. Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία, στα εκτός έδρας θα πέσει σφάξιμο που δεν μπορούμε να διανοηθούμε. Οι περσινές διαιτησίες του Γιάχου στην Τούμπα και του Καλογερόπουλου στο ΟΑΚΑ θα μοιάζουν αστείες σε σχέση με αυτά που θα δούμε. Τα εντός θα πρέπει να τα καθαρίσουμε εμφατικά και δυνατά, παίχτες και κόσμος μαζί για να στείλουμε το μήνυμα. Φέτος δεν έχουμε και CL που σαν σύλλογο μας αποπροσανατόλιζε και αφήναμε τα εγχώρια στον αυτόματο κάποιες φορές. Όλα τα παραπάνω εμείς ξέρουμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε, οι άλλοι ξέρουν; Μπορούν να διαχειριστούν μια πέρα για πέρα ευνοϊκή για αυτούς συγκυρία; Το αντιολυμπιακό σύστημα τουλάχιστον αυτό περνάει προς τα έξω. Ο Ολυμπιακός είναι χάλια, ο Μαρινάκης με το ένα πόδι στη φυλακή, η ΕΠΟ περνάει στα χέρια της συμμαχίας και οι σύμμαχοι έχουν φτιάξει σούπερ ομάδες. Αντέχουν το βάρος της αποτυχίας μετά από τόσο ευνοϊκές συγκυρίες και έλλειψη δικαιολογιών; Ο Παοκούλης μόλις βρέθηκε 5 βαθμούς μπροστά χέστηκε πάνω του και έπαθε καθίζηση. Φέτος ο Αλαφούζος μετά από το πρώτο μας διπλό με ανατροπή έβγαλε ανακοίνωση, μας τρέμουν ξέχωρα από το τι λένε στα πρόβατα τους. Αν καθαρίσουμε τα ντέρμπυ του πρώτου γύρου θα γίνει μεγάλο πανηγύρι...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ για τη σημασία των ντέρμπι φέτος. Και με όλα όσα έγραψες. Εκτός απ΄ένα: την τελευταία σου πρόταση. Αντί ΑΝ καθαρίσουμε κτλ, βάζω ΟΤΑΝ καθαρίσουμε κτλ... Γεια σου ρε Τσιφ(τ)η!

Εικόνα ILIAS732

Κατ αρχην, χαιρετω ολους τους φιλους και τα μελη του RATM..Στις εξεδρες του Καραισκακης ειμαι 25 χρονια, στο σαιτ ομως ειμαι νεο μελος και αυτη ειναι η πρωτη φορα που λαμβανω μερος στις συζητησεις σας.Να πω, χωρις υπερβολη οτι ειμαι εντυπωσιασμενος απο το επιπεδο και τον τροπο εκφρασης ολων των φιλων εδω, αλλα και απο τις γνωσεις, τα αρχεια , τον τροπο που στηριζετε και σπρωχνετε τον Ολυμπιακο μας σε καινουριες σελιδες δοξας και τον κοσμο του σε μια μορφη υποστηριξης της ομαδας ΤΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, με παθος και αγαπη, με ενταση, με επιχειρηματα ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ!

Στο θεμα λοιπον... Πραγματικα η χρονια δειχνει διαφορετικη απο τις προηγουμενες..οι 3 συμμαχοι ενισχυθηκαν αγωνιστικα( κατι απολυτως αναμενομενο αν σκεφτει κανεις το ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΑΛΙ των προηγουμενων ετων) και δινουν ενα πραγματικο ρεσιταλ σε επιπεδο προπαγανδας... Εχουν μαζι τους υπουργους, στρατιες ΑΡΔ
, ΜΜΕ και τα δινουν ολα για να παρουν κεφαλι ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, με σαφη στοχο να επικρατησουν αγωνιστικα σε 2η φαση.. Δηλαδη, ολα , μα ολα τα αμφισβητουμενα να καταγραφονται ως ευνοια υπερ του Ολυμπιακου στην συνειδηση της κοινης γνωμης(και φυσικα και των δικων τους οπαδων) και οταν αρχισουν( που εχουν ηδη αρχισει) να σκανε σφυριγματα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ", ΤΗΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ..!!!! Φυσικα, το αντιποδοσφαιρο του καθε Ηρακλη θα ονομαζεται "παλληκαρισια εμφανιση", το χερι στην περιοχη αναλογα με την περιπτωση(πεναλτι και κοκκινη αν το κανε δικος μας, ακουσιο σε καθε αλλη περιπτωση) κοκ.. Ταυτοχρονα, θα πληθαινουν οι "νομιμα ηχογραφημενες" μπουρδες του καθε δικαστη της τηλεορασης, και ολο και πιο συχνα οι καθε λογης Αρναουτογλου των ερτζιανων θα αμφισβητουν 6-7 πρωταθληματα της τελευταιας 20ετιας με σκοπο προφανη...αν αντεξουμε σε ολα αυτα ( που θα αντεξουμε!!! ) και παρουμε και αυτο, του χρονου θα αμφισβητει ενα παραπανω!!!!! αν δεν αντεξουμε για τον οποιοδηποτε λογο, στο μυαλο τους θα εχουν δικαιωθει και για τα προηγουμενα που "καταγγελουν" και θα πιπιλισουν την κοινη γνωμη σε αυτη την κατευθυνση προσπαθωντας να δημιουργησουν συνθηκες για καποια σειρα ετων πετρινα για τον Ολυμπιακο...ονειρευονται πετρινα οι ζωντες στα νταμαρια...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ..

Περνωντας στα δικα μας, στην ομαδα δηλαδη, θεωρω οτι ειμαστε ενισχυμενοι σε σχεση με περυσι..πλην στοπερ( οπου και παλι η αναδειξη του Ρετσου ισως και να αποδειχθει καλυτερη απο οποιαδηποτε μεταγραφη), σε ολες τις αλλες θεσεις εχουμε περισσοτερες και ποιοτικοτερες λυσεις απο περυσι.. Διαφωνιες για επιλογες του προπονητη ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΓΑΒΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , αρκει να μην εκδηλωνονται στο γηπεδο με γιουχες και ασχημο τροπο, να μην δωσουμε λαβες για σχολιασμους στους απεναντι...ετσι και αλλιως εχουν μεγαλη φαντασια και κατι ανακαλυπτουν παντα απο μονοι τους!!! Θα συμφωνησω λοιπον απολυτα με τον κυριο Αποστολο.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΑ ΚΙ΄ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΟΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΥΨΩΜΕΝΗ, ΤΟ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ ΥΨΩΜΕΝΗ... Επαναλαμβανω απλα τα λογια του και προσυπογραφω.. Ευχαριστω για την αποδοχη, και οσο μου επιτρεπει ο χρονος και οι καθημερινες μου υποχρεωσεις. και εφ οσον ειμαι ευπροσδεκτος και καλοδεχουμενος, θα καταθετω την αποψη μου διπλα στις δικες σας..

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς όρισες γνησιόγαυρε Ηλία σε τούτη την φιλόξενη διαδικτυακή ερυθρόλευκη φωλιά μας!

Συμφωνούμε, αλλά και να διαφωνούσαμε ή να διαφωνήσουμε στο μέλλον, πάλι αδέλφια θα΄μαστε... Αδέλφια με "πατέρα" μας τον ΑΙΩΝΙΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Το κείμενο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να μεταφραστεί και να τοιχοκολληθεί στα αποδυτήρια της ομάδας.
Και κάποιος θα πρέπει να πεί και στον προπονητή 2-3 πραγματάκια ειδικά για τα εκτός έδρας..
Εμφανίσεις τύπου λάρισσας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Ειδικά φέτος..