ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ...


Tags: -

 Ο Παπαθεοδώρου μας έγραψε σήμερα πως έχει και αυτός ένα όνειρο, ο άλλος που είχε ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, απλά πράγματα…
Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε όνειρα αλλά τα όνειρα μας είναι ρηχά, ένα ταξίδι, να σηκώσουμε το CL, μια ωραία γκόμενα. Μας λείπει το όραμα…
Το όνειρο του Βασίλη μπορεί να παραλληλιστεί μόνο με του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Κότσαρε και την φωτογραφία  πάνω από το άρθρο για να γίνει υποσυνείδητα και η σύνδεση μεταξύ των δυο μεγάλων οραματιστών. Τώρα κατά πόσο κατάλαβαν τα πρόβατα που σχολιάζουν από κάτω ποιος απεικονίζεται στην φωτογραφία δεν είμαι και πολύ σίγουρος, οι περισσότεροι θα νόμιζαν πως είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ντομινίκ Ουίλκινς…
Για αυτά που αγωνιζόταν τότε ο μεγάλος αυτός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  θα αγωνίζεται τώρα με την σειρά του και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:
Να μην παραχωρεί ο βάζελος την θέση του στο Λεωφορείο όταν μπαίνει κάποιος Γαύρος, να κατουράει ο βάζελος στις ίδιες τουαλέτες  με τον Γαύρο, να γίνουν μεικτά σχολεία, στα εστιατόρια να κάθεται και ο βάζελος στο μπροστινό τραπέζι όπως ο Γαύρος και όχι δίπλα από τις τουαλέτες και το κυριότερο να αποκτήσουν οι βάζελοι δικαίωμα στην ψήφο.
 
Όχι δεν είναι αυτό το όνειρο του…
Στρώθηκα να διαβάσω το μεγάλο όνειρο του Παπαθεοδώρου αλλά στα μισά με πήρε ο ύπνος και είδα και εγώ όνειρο:
 
Να είναι όλα τα πλάσματα του θεού ίσα, σπονδυλωτά και ασπόνδυλα…
 
Ο Δημοσιογράφος να μην χρησιμοποιεί φερετζέδες τύπου Πρασινοφρουρού και Αυλακιώτη για να γράφει άφοβα καφρίλες, πουλώντας παράλληλα με το δικό του το όνομα επίπεδο φορώντας κουστουμάκι καθισμένος σταυροπόδι.
 
Να μην μας κάνουν μαθήματα ποδοσφαιρικής εξυγίανσης δημοσιογράφοι που οι εργοδότες τους είναι παράλληλα και ιδιοκτήτες ΠΑΕ
 
Να γνωρίζουμε τους ιδιοκτήτες των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων που απασχολούν και πληρώνουν δημοσιογράφους χωρίς αυτοί να χάνονται στις διαδρομές των Κυπριακών offshore.
 
Να μην σβήνονται στα site σχόλια αναγνωστών που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια  μόνο και μόνο επειδή δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα που υπηρετεί το συγκεκριμένο μέσο. 
 
Να διαβάζουμε που και πού, έτσι για αλλαγή και για τις εγκληματικές οργανώσεις στην βόρεια Ελλάδα που ανατινάζουν αυτοκίνητα μάνατζερ.
 
Οι μονταζιέρες να δουλεύουν κανονικά σε όλα τα κανάλια.
 
 Επειδή ο Βασίλης έχει ξεφύγει και πριν τον δούμε με ξυρισμένο κεφάλι να μας κάνει τον Γκάντι προτείνω να στήσει μια γιορτούλα ο Αλαφούζος την Κυριακή στο kick off και να του απονείμουν  το Νόμπελ ειρήνης. Αν δεν βρουν αυθεντικό ας προσφέρει η Βραχάλη  τον Τσαούση επιχρυσωμένο…
 

Σχόλια

Εικόνα holland74

Ρε παιδιά έπεσα χθες το απόγευμα 6 παρά τέταρτο περίπου στον σπορφμ και άκουσα τη λέξη Ολυμπιακός 24 και το άφησα να ακούσω..Ήταν 2 ΑΡΔ και πανηγύριζαν για μια δικαστική απόφαση που τους δικαίωσε για βαλτούς από το Μαρινάκη και βοθροσάιτ που στεγάζονται λέει στο ίδιο κτήριο με τα παραπολιτικά, για ηχηρή σφαλιάρα κλπ...Δεν είχα ιδέα γιατί μιλούσαν και ποια ήταν τα ΑΡΔ, αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει, όμως ήταν σαν να άκουγα ραδιοφωνική εκπομπή της πράσινης ή της ώρας, σαν λυσσασμένα σκυλιά έκαναν...Είχα εκνευριστεί τόσο που σταμάτησα 5 λεπτά δεξιά το αμάξι για να ηρεμήσω...

Εικόνα john

Παπαθεοδωρου και Ασβεστας δυο σκουπίδια που ειναι η επιτομή των αρδ. Ειναι οι πρωτεργάτες του αντιολυμπιακου μετώπου οι άνθρωποι που ειρωνεύονται και βρίζουν τον Ολυμπιακό σε Sdna sportfm και σκαι απο το πρωί έως το βράδυ. Μην τους ξαναακουσεις μιλάμε για ξερατα, εμετικά υποπροϊόντα που πληρώνονται απο τον Αλαφούζο για να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Προς το πρόσωπο τους και το σάιτ τους εκρεμμουν καμμία δεκαριά αγωγές απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ενώ συνήθως είμαι ελαστικός προς τους δημοσιογράφους για αυτούς τους 2 και ειδικά για τον παπαθεοδωρου εύχομαι ΟΑΕΔ(τον εχει στείλει άλλωστε μια φορά ο Βαγγέλας) και ψόφο απο την πείνα

Εικόνα holland74

Ευχαριστώ αδερφέ...
Το κατάλαβα πως ήταν ΑΡΔ

Εικόνα holland74

Αρδ του κερατά, αν άκουγες πως μιλούσαν ήθελες να πας εκέι να τους αρχίσεις στα χαστούκια...

Εικόνα holland74

Ευχαριστώ αδερφέ...
Το κατάλαβα πως ήταν ΑΡΔ

Εικόνα holland74

Αααα, επίσης είπαν πως δουλεύουν για το sdna...

Εικόνα ΔΙΑΣ

πανηγυριζει ο αυλακιωτης χωρις να μας λεει τι ποσο του επιδικαστηκε. Αν του επιδικαστηκαν ας πουμε 500 ευρω, τοτε ουτε τα εισητηρια ως τη θεσσαλονικη..
Για τις καταδίκες ΣΚΑΙ Αλαφουζου και Θωμαιδη είπε κάτι; Μπαααα

Εικόνα holland74

Όχι βέβαια, απολύτως τίποτα...Αυλακιώτης...Ούτε το όνομά του ξέρω, ούτε ποιος είναι, ούτε για πιο πράγμα μιλούσε..Απλά ένιωσα το μίσος που έβγαζε μαζί με άλλον έναν...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ
Εικόνα holland74

Ευχαριστώ αδερφέ!!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οι ΑΡΔ έχουν ευθιξία. Χέρι που σε ταΐζουν δεν το δαγκώνεις. Πώς να γράψει μετά κάτι εναντίον της "εξυγίανσης";

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αν κι εντελώς διαφορετικής πανεπιστημιακής κατάρτησης, είχα την ατυχία, ή και τύχη, να εργασθώ επί τριετία (για λόγους αμιγώς βιοποριστικούς) στον χώρο των ΜΜΕ.
το αμφίσημο των παραπάνω γραφομένων μου δεν αποτελεί οξύμωρον.
ατυχία το θεωρώ διότι είδα πώς δουλεύουν τα πράγματα από «μέσα» και αηδίασα κι από την άλλη για τον ίδιον ακριβώς λόγο θεωρώ τον εαυτό μου ολίγον ...σοφώτερο, πράγμα που μου επιτρέπει πλέον να διυλίζω αυτά που μου προτάσσουν τα ΜΜΕ, μέσῳ των εμπειριών των οποίων απεκόμισα εργαζόμενος σε αυτό το συνήθως νοσηρό περιβάλλον.
αυτά λοιπόν που απεκόμισα, θα μπορούσα να τα συμπτύξω σε μία και μόνη φράση, την οποία άκουγα συχνάκις, και η οποία είναι η εξής: «ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!».

ναι, σύγγαυροι, ο κάθε μπούλης, εμπαθής, ημιμαθής, ακαλλιέργητος, μεθυσμένος από τη δύναμη, την οποίαν κάποιοι σαλιάρηδες-κόλακες τον έκαναν να νομίζει ότι κατέχει, θεωρούσε πως μπορούσε να βγάλει τα αποθυμένα του για όσες σφαλιάρες είχε φάει στο σχολείο, για όσες χυλόπιττες του είχαν σερβίρει οι γκόμενες , για όσες κοροϊδίες δέχτηκε στον στρατό για όσα δεν μπόρεσε ποτέ να κατακτήσει, αν και τα επιθυμούσε, στη ζωή του!

«ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!», αυτό ήταν το σκεπτικό που επικρατούσε έναντι σε όποιον του έδινε να καταλάβει ότι είτε κρατά μια πένα, είτε βρίσκεται μπροστά από ένα μικρόφωνο ή μία κάμερα, δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένας μπούλης, εμπαθής, ημιμαθής και ακαλλιέργητος, που μέσα σε ένα γραφείο «καλωδιωμένος» με τηλέφωνα δολοπλοκούσε στην προσπάθεια να κορέσει τα συμπλέγματα και τα αποθυμένα του.

αυτή είναι η αίσθηση που απεκόμισα από την ελάχιστη εμπειρία μου στο χώρο της έντυπης, ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής δημοσιογραφίας και αυτή παραμένει.

δεν πιστεύω στην απόλυτη αλήθεια και θεωρώ ότι προφανώς υπάρχουν κι εξαιρέσεις, αλλά σε ένα γενικευμένο πλαίσιο κόφτε φάτσες ...λειτουργών της 4ης εξουσίας και πείτε μου με το χέρι στην καρδιά πως δεν είναι ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ και ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΙ.

Εικόνα Chief Bromden

Την ιδια εντύπωση έχω σχηματίσει και εγώ φίλε, γεμάτοι κόμπλεξ και αποθυμενα ειναι οι περισσότεροι απο αυτούς...

Εικόνα Pr0pheT7

Και εμείς είχαμε ένα όνειρο να του πούμε! Μόνο που το όνειρο έγινε πραγματικότητα και του το εξήγησε ντόμπρα και σταράτα ένας από τους συντελεστές της υλοποίησης, ο Αλέκος... ο Αλεξανδρής βρε, στο φατσομπούκι!

Εκεί, μπορεί να δει μια πανδαισία βουτιών και ποδοσφαιρικών στιγμών που στιγμάτισαν την παιδική του ηλικία. Ας αφήσουμε τα παιδιά να κοιμηθούν λοιπόν, να δουν όνειρα, γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολη για να την καταλάβουν. Είναι λίγο... πώς να το πω... κόκκινη!

Εικόνα Chief Bromden

Παλιά ήταν ο Αλέκος, μετα ο Τζολε, τώρα ήρθε η σειρά του Φορτούνη. Πάντα θα βρίσκεται κάποιος κόκκινος βιαστής να του ξηγαει τα όνειρα...