ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.... Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝ΄ΑΣΤΕΙΟ....



Δευτέρα σήμερα, 31 Οκτώβρη του σωτηρίου έτους 2016 μ.Χ...

Θα είμαι όσο γίνεται πιο σύντομος.

1. Υπάρχει ένα ρήμα που το΄χω προσέξει και που "παίζει" τώρα τελευταία όλο και περισσότερο. Μιλάω για το ρήμα "ΣΚΟΤΩΝΩ" και αναφέρομαι σ΄ένα ψυχαγωγικό, λαϊκό άθλημα, το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

2. Την αφορμή να γράψω όσα ακολουθούν, μου την έδωσε κάποιος φίλος, χρήστης του FB, ο οποίος έγραψε εκεί - και το διάβασα - πως άκουσε με τα ίδια του τ΄αυτιά κάποιον 60-65άρη δίπλα του, παρακολουθώντας τον αγώνα μας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, να εύχεται να ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ με την ομάδα του Ολυμπιακού μεθαύριο, στο ταξίδι της για την Αστανά... ΤΟ ΕΝΑ.

3. Το μυαλό μου, τότε, πήγε αυτόματα σε δυο συνθήματα των σκληροπυρηνικών οπαδών του ΠΑΟΚ, που΄χουν σχέση ΠΑΛΙ με την ομάδα μας και τα΄χα σημειώσει παλιότερα στο σημειωματάριό μου για...μελλοντική χρήση. Το πρώτο αφορούσε εμάς, τους γαύρους: "Ο πιο καλός ο Παοκτζής, έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ γαύρο"... Και το άλλο, πολύ πρόσφατο, "ΣΦΑΙΡΑ ατον Βαγγέλη Μαρινάκη, Κορακάκη...Κορακάκη....". ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

4. Τέλος διάβασα, ασφαλώς, και για την επίθεση του Γιώργου Σπανού μετά το Ατρόμητος - Ολυμπιακός στον βοηθό διαιτητή Ευθύμιο Κούρεντα, συγκρατώντας τη φράση του προέδρου, συνοδευόμενη με άρπαγμα του λαιμού του Κούρεντα, "θα σε γαμήσω ρε πούστη, θα σε βρω ρε αρχίδι και θα σε ΣΚΟΤΩΣΩ...". ΤΟ ΤΡΙΤΟ.

5. Θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει... Εντελώς. Και βρισκόμαστε σε πολύ στραβό δρόμο. Υπεύθυνοι για τούτο είναι κατά σειράν η αθλητική ηγεσία ( ιδίως η πολιτική ), οι δύο πρόεδροι και ο "εν τοις πράγμασιν" διοικητής του αντι-Ολυμπιακού μετώπου και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σημαντική η συμμετοχή σε τούτη την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση, των ΑΡΔ... Οπαδικών και - κυρίως - "αντικειμενικών". Μια απλή ματιά στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα, αρκεί για του λόγου το αληθές των παραπάνω. Εγκληματικά και εντελώς ανεύθυνα ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ διαχείριση των διαιτητικών λαθών ΟΛΩΝ των αγώνων, για γνωστούς λόγους, ας μην τους επαναλαμβάνω...

6. Ο...κλήρος της ενοχής, κατ΄εμέ, πέφτει πρωτίστως στον Κοντονή. Είχα προβλέψει γραπτώς εδώ ότι η ΒΙΑ θα επιδεινωθεί εφέτος, ΜΕΤΑ από τον νόμο του. Μακάρι να διαψευστώ, αφού η πολιτική του κάνει ό,τι μπορεί για να με...επιβεβαιώσει. Ο ανώνυμος ηλικιωμένος, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί και ο πρόεδρος του συνοικιακού σωματείου που εύχονται ή απειλούν με ΘΑΝΑΤΟΥΣ πλέον, αποτελούν ΘΥΜΑΤΑ στην ουσία. Ενδείξεις- άσχημους οιωνούς, ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ, έχουμε ήδη αρκετές. Και ΑΔΙΑΛΕΥΚΑΝΤΕΣ ή ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ. Γιαυτό και ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ...

7. Την Κυριακή στις 6 Νοεμβρίουκαι στις 7.30 βράδυ, έχουμε τις βαζέλες στο Καραϊσκάκης. Άρχισαν ήδη από σήμερα τις...απειλές. Δεν θ΄απαντήσω. Η απάντηση δίνεται ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και μόνο. Θα...χορτάσουμε άλλωστε όλη τη βδομάδα από εκατέρωθεν απειλές. Ένα πράγμα ζητάω μόνο απ΄ την ομάδα μου: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΣ Ο-Λ-Ε-Σ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ...

Θα τα ξαναπούμε.

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Απόστολε, ελησμόνησες και την απόπειρα πνιγμού στις κερκίδες από τον νιάου, με φονικό όπλο ένα στρινγκάκι που είχε εύκαιρο...

όταν μπάζεις μαφιόζους και λαθρεμπόρους στο ποδόσφαιρο κι επιπλέον τους χαϊδεύεις ως επίσημη Πολιτεία και από κατάδικους τους μετατρέπεις σε «καταδικούς σου» (ὃρα Κοντονής, Φλαμπουράρης), εκεί καταλήγει το πράγμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Kι΄αυτό λησμόνησα, αδελφέ, και άλλα... Είμαι πολύ σκεπτικός...

Ας δούμε Αστάνα και Βάζελο αυτή τη βδομάδα...

Εικόνα aris belem

Α ρε φίλτατε, μες το μυαλό μου είσαι τις πλείστες φορές! Μπουρμπουλήθρες βγάζω εγώ, απ την στιγμή που πήρε το μάτι μου τα πούστικα εξώφυλλα - κακώς βέβαια, μετά από κάτι χρόνια επαγγελματικής γειτνίασης με Goal-Εθνοσπορ. Για να τελειώνουμε: όποιος γαύρος κάνει κλικ στα κοπροσαϊτ και δίνει ένα ευρώ για τις κοπροφυλλάδες τους, είναι άξιος της μοίρας του! Τι θα γινόταν ρε μάγκες, εάν όσα ξεστόμισε ο Σπανοκαραγκιόζης, τα έλεγε ο Βαγγέλης; Πόσο μας είχαν πρήξει τα ούμπαλα με τα καπνογόνα και κατάπιαν την φωτοβολίδα; Χειρουργείο είδατε στο Περιστέρι πουστράκια; Χειρουργείο θα χρειαστείτε για τις αιμορροϊδες, μετά το ματς με τον Θρύλο, κλείστε Πολάκη από τώρα μιας κι έχετε τα μέσα με τον κοντοπίθαρο!
Πάμε στα δικά μας. Κόουτς, μετά από το ματς αυτό, δεν θα χωράνε δηλώσεις στυλ "ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία - μας έκαναν πιο πολλές ευκαιρίες". Αυτά να τα ξεχάσεις! Δεν επιτρέπεται με το υλικό που διαχειρίζεσαι, να κουνιέται η ιταλίδα για διαιτησίες, ούτε να κάνει μισή ευκαιρία ο χοντρολέτο! Δεν επιτρέπεται να συζητάμε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης με τον θίασο αυτό! Να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ αυτό!
Η κερκίδα οφείλει να ΒΡΑΖΕΙ! Selfie, χαρούλες και "τσα είμαι εδώ στο φουμπου", καφεδάκια κλπ, να κάτσουν σπίτι τους! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Και προφανώς δεν μιλάω για μαραφέτια έτσι, να εξηγούμαστε.
Πρόεδρε, εάν ο καράφλας θέλει να δει το ματς, να του πεις να πάει να το δει απ τον απόπατο! Έτσι ακριβώς, οι φιλοξενίες καιρός να κοπούν!
Υ.Γ.: Παντελάκο, μόκο βλέπω μετά το κείμενο του συναδέλφου έτσι;
Υ.Γ.2: Θα ήθελα να βλέπω μεγαλύτερη συμμετοχή εδώ μέσα, ειλικρινά. Η δουλειά όσων γράφουν (που δεν είναι η δουλειά τους, εννοώ βιοποριστικά) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

Εικόνα apostolos gaganis

Την Κυριακή Άρη, δεν παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Παίζει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.... Πάντα ήταν έτσι, μα τώρα το πράμα έχει κορυφωθεί απολύτως και σε ακραίο σημείο. Αυτή η πράσινη βρομιά, ήταν ανέκαθεν ο σημαιοφόρος του αγώνα εναντίον του δαφνοστεφανωμένου εφήβου στη χώρα. ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΑ! ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ!

Εικόνα aris belem

Ο καρκινογιαννισμός αυτός, που πάνε τώρα να εδραιώσουν, πρέπει να ξεριζωθεί εν τη γενέσει του αδερφέ! Τόσο απλά!

Εικόνα Harry red logic

Κ.Απόστολε και εν Θρύλω αδελφοί, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα!
Η συμμορία του κακού με τα πρασινοκίτρινα σκουφιά εναντίον του ερυθρόλευκου δαφνοστεφανωμένου Έφηβου.
Πρέπει όμως να ενστερνισθούν την σημασία αυτού του αγώνα η Τεχνική ηγεσία και βεβαίως οι παίκτες μας.Θα κερδίσει όποιος έχει ψυχή και πάθος για τη νίκη.
Οι πράσινες βρωμιές όσο θυμάμαι(τέλη του 60) ξεκινάνε απο τον Μαντζαβελάκη με το βαλιτσάκι μέχρι σήμερα!Ναι οι πράσινες κάμπιες και ο δόλιος Τουίτης πρωτοστατούν τώρα αντάμα με τον "μέγα επιστήμονα της διακίνισης καυσίμων"(λυκοσυμμαχία) και τον δικηγορίσκου!
Τεράστια προσοχή στην περιφρούρηση της εξέδρας και πρόληψη της προβοκάτσιας η βλακείας!
Ανησυχώ και για προβοκάτορικη διαιτησία με στόχο να εξαγριώσει την εξέδρα και να προκαλέσει επεισόδια να γίνουν παρατράγουδα για να μας τιμωρήσουν!Μιλάμε για σατανάδες που έχουν στη δούλεψη τους μσθοφορικά αρδάκια με την κάλυψη του δικηγορίσκου!
Αδέλφια επαγρύπνηση!!!!!!!!!!!!
Πρόεδρε-Διοίκηση-Τεχνική ηγεσία εσείς πρέπει γαλουχήσετε τους παίκτες με τα ερυθρόλευκα νάματα!!!
Οι παίκτες πρέπει ορκισθούν στην νίκη το οφείλουν στον εαυτό τους,στο λαό και την ιστορία του Θρύλου!.

Εικόνα apostolos gaganis

Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός και στα 90 λεπτά, τον ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ τον αγώνα. Να παίξει σύμφωνα με την αξία των παικτών του, θέλουμε. Τίποτ΄άλλο. Τεχνικό τιμ και Διοίκηση έχουν πολύ δουλειά ( ΚΑΙ ευθύνη ) στο να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ την ομάδα. Εξαντλητική προσοχή και επιμονή στην ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ προετοιμασία της ομάδας. Οι γαύροι θα κάνουν το καθήκον τους, με αιχμή του δόρατος την 7, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Εκεί, έχω βεβαιότητα. Το μπαλάκι πέφτει σ΄αυτούς που μας εκπροσωπούν. Απολύτως. Ας δούμε την Αστανά πρώτα...

Εικόνα CostasS

Σε οτι αφορά στην κερκίδα της Κυριακής (μήπως πρέπει να γίνει μια ανάρτηση ειδικα για το "ντέρμπι"?):
ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Αν μη τι άλλο, εχουμε πλούσιο ρεπερτόριο σε συνθήματα με τα βαζελια, οπότε ας ακουστούν μόνο αυτά. Ας σπρώξουμε την ομάδα για τη νικη - τον θρίαμβο που ολοι θέλουμε και ΜΕΤΑ το σφύριγμα της λήξης ας ανάψουν ολα τα αποθέματα πυρσών και καπνογονων Αθηνων-Πειραιως και περιχωρων!

Εικόνα ven7

Ακριβώς...ΦΩΝΗ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΗΜΑΙΕΣ...ΚΑΣΚΟΛ...

Όχι μικρόφωνα και μαλακίες...

Και άμα νικήσουμε με το καλό στο τέλος του αγώνα όσα καπνογόνα γουστάρετε..

Εικόνα apostolos gaganis

Και...περιχώρων, ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, που΄λεγε κι΄ο μακαρίτης ο Τσαγανέας όταν έκανε τον γυμνασιάρχη στην ταινία με τη Βουγιούκλω πλούσια μαθήτρια και τον Παπαμιχαήλ νεαρό καθηγητάκο...

Εικόνα koropi48

Κασκόλ και σημαίες κόκκινο ποτάμι, τραγούδια και ύμνοι, φωνή σε όλη τη διάρκεια του ματς, όλοι όρθιοι, χορός και ιαχές. Έτσι γεμίζει ηλεκτρισμό και θετική ενέργεια που μεταδίδεται στους παίχτες και τους δίνει φτερά. Αυτό δεν είναι ένα απλό ματς, αν ήταν έτσι, στα φρύδια μας. Είναι ο έσχατος αγώνας σε όλο αυτό το βόθρο που δρα τόσα χρόνια κατά της ομάδας. Νικάς καθαρά και κλείνεις στόματα!

Εικόνα apostolos gaganis

"ΝΙΚΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ". Παίζω τον ρόλο της...ηχούς. Τον θέλω αυτόν τον αγώνα, ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ!

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λες. Η κατάσταση έχει γίνει ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη. Το διαπιστώνει εύκολα κανείς στον κοινωνικό του κύκλο. Το απύθμενο μίσος για τον Θρύλο σε συνδυασμό με την τιτλοπενία των απέναντι τους ωθεί στην παραφροσύνη.... Γνωρίζω κι εγώ ανθρώπους (σοβαρούς κατά τα άλλα) να καταριούνται και να εύχονται τα χειρότερα για καθετί που θυμίζει Ολυμπιακό..... Τι να κάνουμε, να σταματήσουμε να συλλέγουμε τίτλους μπας και ηρεμήσουν.....; Ο Θεός να βάλει το χέρι του !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω σκυθρωπιάσει πολύ μ΄αυτή την ιστορία του λυσσασμένου πολέμου των γνωστών - και πολλών - ΜΜΕ κατά του Ολυμπιακού. Γίνεται εδώ ο τρελός χαμός απ΄τα συνεχή, ύπουλα, βρομοχτυπήματά τους κι΄εγώ προσπαθώ - μεσ΄στη θύελλα - ν΄αυτοκυριαρχηθώ... Με κουράζει αυτό. Και με "χαλάει" πολύ. Θα το παλεύω πάντως....

Εικόνα pantzo

Ωραιότατο το άρθρο σου Απόστολε (για ακόμη μια φορά).

Το θέμα της άκρατης βίας δυστυχώς δεν είναι καινούργιο στα ελληνικά γήπεδα.

Παλαιότερα είχαμε προέδρους να οπλοφορούν στα γήπεδα και να επιδεικνύουν μπροστά στις κάμερες την δύναμη να στέλνουν υπαλλήλους στον Έβρο...

Ή να πέφτουν πυροβολισμοί και να βγαίνουν μαχαίρια μεταξύ παραγόντων και προέδρων σε members club γηπέδου (το όνομα "members club" το προσπερνάω προς το παρόν γιατί σε άλλα "club" παραπέμπει...).

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την γενικότερη απαξίωση του αθλήματος στην χώρα μας, για τον απλό λόγο ότι άφησαν ότι συνέβαινε εντός αγωνιστικού χώρου σε 2η μοίρα.Δεν νομίζω να χρειάζεται και ιδιαίτερη ευφυία για το ποιους συμφέρει να στρέφουν την προσοχή τους σε εξωαγωνιστικά ζητήματα για να καλύψουν τις αδυναμίες των ίδιων και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούν το "κ-οπαδικό" ένστικτο των φιλάθλων τους...

Το δυστύχημα είναι ότι ο Ολύμπιακός μας παίζει στην SUPERLEAGUE (το όνομα μάλλον ειρωνικά το βγάλανε) μαζί με τους μογγόλους οπαδούς και προέδρους των υπόλοιπων ομάδων....

Εικόνα apostolos gaganis

Μας έχουν ασχημύνει το άθλημα ρε γαμώ το, επειδή δε μπορούν να φτιάξουν ανταγωνιστικές ομάδες. Κι΄έχουνε χτίσει όλη τούτη την εξωγηπεδική παρανοϊκή αρένα, που πάνω της χορεύουν οι καριόλες συνέχεια... Μ΄εκείνους που κυρίως τα΄χω είναι οι ΑΡΔ.... ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.... ΜΕΓΑΛΟΙ!

Εικόνα koropi48

όχι απόστολε, δεν φταίνε οι "εργαζόμενοι". Δηλαδή αν μπεις σε μια αυλή και ξαφνικά σου ορμήσει ένα πιτ μπουλ, φταίει το ζώο; Ή ο παπάρας ο ιδιοκτήτης που το άφησε λυτό; Έεεεεεεεεετσι! Κι όταν αλλάξουν οι καιροί, θα δεις τα ΑΡΔάκια να σκίζονται για τα δίκαια του ΘΡΥΛΟΥ, με τρία κοσάρικα.

Εικόνα thita

Γεια σου ρε Απόστολε, όπως πάντα κατευθείαν στην καρδιά (..... του προβλήματος)

μία επισήμανση μόνο: είναι τυχαίο λέτε που φαινόμενα βίας και απειλών υπερεντάθηκαν τα 3 τελευταία χρόνια που επανεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο ο (γνωστός, μεταξύ άλλων, ΚΑΙ για τέτοιες πρακτικές βίας, απειλών, κλπ., πλήρως αποδεδειγμένες, αλλά και επαφές με ποινικούς) εν τοις πράγμασι διοικητής?

Εικόνα koropi48

Όπως πούστικα έφυγε, όπως βρώμικα φτιάχτηκε, έτσι επιστρέφει (για ποιον λέμε ρε παιδιά;).
Δεν γίνεται να αλλάξει συνήθειες. Στο αμέρικα, τα φαινόμενα αυτά των αρχών του 20ου αιώνα, πέρασε καιρός, αλλά τα χτύπησαν δραστικά. Συμμορίες, μαφίες, ποτοαπαγόρευση, φόνοι στους δρόμους, διαφθορά στη δικαιοσύνη, τον τύπο και την αστυνομία, όπου κάθε μαφιόζος κάπο είχε τους δικούς του, να τον καλύπτουν, να τον ειδοποιούν για τα ντου του κράτους, να του κλείνουν υποθέσεις.... μαγκιές. Εκεί, μια ομάδα αδιάφθορων πρακτόρων ξήλωσε το πουλόβερ του καπόνε και το παραμύθι έληξε. Υπάρχει και σχετική υπέροχοι ταινία, οι αδιάφθοροι νομίζω, δείτε τη!
Εδώ έχουν γίνει κυβέρνηση με μπροστινούς, δεν τους κουνάει τίποτα. Ξαναζούμε μέρες, με τσιμενταρισμένα πτώματα στα ποτάμια. Ας μας βοηθήσει σαν χώρα ο θεός ή ο,τι άλλο υπάρχει εκεί πάνω τελωσπάντων

Εικόνα thita

Διαπρύσιος

και ως συνήθως, σωστός

Εικόνα thita

και, μην ξεχνάς (μην ξεχνάμε) ότι οι σημερινοί προστάτες του νιάου προέρχονται από έναν πολιτικό χώρο όπου ευδοκιμεί όχι απλά ο ακτιβισμός (που λες και εσύ), αλλά η κουλτούρα της αυτοδικίας, συστατικό της οποίας η βία, πάντα με ηθικό έρεισμα βεβαίως βεβαίως ε

μήπως δεν είναι μακριά η αντίδραση, που ακολουθεί νομοτελειακά την δράση?

Εικόνα koropi48

Ποιος ακτιβισμός θήτα; Αυτοί υποκρίνονταν μέχρι να βγουν στο γκουβέρνο. Κι από τότε τους φυλάνε κλούβες των ΜΑΤ, ψηφίζουν μνημόνια, δέρνουν συνταξιούχους, κλέβουν λεφτά από το πορτοφόλι μας, διορίζουν καρανίκες, βάζουν τα αδελφοξαδερφομπατζανάκια συμβούλους όπου υπάρχει τρύπα... Έτσι είναι ο ακτιβισμός και η αυτοδικία; Να βλέπεις την κουμουνδούρου ζωμένη από οχτώ διμοιρίες ΜΑΤ; Σάλιαγκες είναι και τίποτε άλλο. Λαμπρά δείγματα ο κοντομνής, ο φλάμπουρας με τις πισίνες και ο ογκόλιθος του τίποτα Πάντζας, πρωην πασοκ, πρώην δηκκι πρώην γ....ώ την ατυχία μου!

Εικόνα thita

Αφού το αριστερό ξύλο δεν πονάει ρε φίλε...

Δεν ομιλώ πολιτικά,χιούμορ κάνω ε.....

Εικόνα koropi48

Και γω θήτα. Αν λείψει κι αυτό...

Εικόνα apostolos gaganis

To timing με...γαργαλάει κάπως.

Εικόνα REDNYC

ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤ:

http://karpetshow.gr/blog/mia-fotovolida-mes-ti-nyxta-skaei

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτός από μυαλό είναι μπροστά από πολλούς... Και ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον εαυτό του. Στις δυνάμεις του. Δεν έχει ανάγκη να γλείψει. Αισθάνεται δυνατός και αυτάρκης. Είναι φανερό. Να΄γραφε και λίγο καλύτερα... Δυναμικότερα, αμεσότερα, πιο κοφτά, πιο "γυμνά", χωρίς να υπονοεί αλλά να γδύνει, να ξεβρακώνει, να ζεματάει.... Λίγο έντονο χρώμα ρε παιδί μου, φτάνει πια η πτωχεία των εκφραστικών μέσων, η σοφτίλα, το μουντό, το έμμεσο... ΦΩΣ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ! Να τρυπώνουνε τα ποντίκια στις κρύπτες και τις τρύπες μέσα...ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!

Εικόνα koropi48

Απόστολε, αποδεδειγμένα του πρότειναν να μπει στη διοίκηση του ποδοσφαίρου με πολλά χιλιάρικα μισθό και αρνήθηκε! θέλει άντερα κάτι τέτοιο στις μέρες μας, που η μισή χώρα τρώει στα σισίτια ή τους σκουπιδοτενεκέδες!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι έξυπνος ο τύπος. Βλέπει μακρύτερα. Και ξέρει, φαίνεται, να περιμένει. Αρετή αυτό....

Εικόνα koropi48

Απόστολε, καίριος και στην καρδιά του προβλήματος. Εκεί οδηγούν τα πράγματα μεθοδικά και σταθερά. Θέλουν αίμα, για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Το καταφύγιο του βλάκα και του ανίκανου είναι η βία. Αυτό έμαθαν στην πιάτσα τόσα χρόνια, αυτό πράττουν. Όπως διάβασα σε μια ανάρτηση προ ημερών και μσυμφωνώ απόλυτα, είναι να ψαχτεί η ομάδα πλέον και να παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και καλύτερο θέαμα και περισσότερη προβολή και έσοδα και πρεστίζ και χορηγοί και παίχτες πρώτης γραμμής. Και ν αφήσουμε εδώ τις φαλτσέτες να καθαρίζουν η μια την άλλη. Δεν ξέρω ειλικρινά αν γίνεται, αλλά εδώ δεν υπάρχει μέλλον.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

θυμάμαι ότι υπήρχαν παρόμοιες σκέψεις και προτροπές αποχώρησης και για τον μπασκετικό Ολυμπιακό (Αδριατική Λίγκα), εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στον ...φάρο του Κοντονή. Για να είμαι ειλικρινής τότε τασσόμουν κι εγώ αναφανδόν υπέρ αυτής της κίνησης, λόγῳ της εμετικής κατάστασης που υφίσταται.
ο Ολυμπιακός όμως ΕΜΕΙΝΕ και τους ΝΙΚΑΕΙ με τη δική τους σημαδεμένη τράπουλα.

άποψή μου είναι, και στην καθημερινότητά μου εκτός των αθλητικών, ότι δεν πρέπει να αποχωρεί ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ, αλλά να τρέπεται σε φυγή ο ΑΠΑΤΑΙΩΝ!

Εικόνα koropi48

Το θέμα είναι ότι η ομάδα έχει ξεφύγει χρόνια τώρα, το παραδέχεται δημοσίως ακόμη και ο φαφούτης του ρήαλ εφεμ. Φέρνει παιχταράδες, επενδύει σε ακαδημίες, γήπεδα, προπονητήρια και καλείται να παίζει σε χωράφια και άμυνες λεωφορεία και δρεπάνια. Πληρώνει μετρητοίς στη χώρα του τσάμπα και της λαμογιάς. Με την τεράστια δημοφιλία του αυξάνει τις όποιες απολαβές από τα τηλεοπτικά και εισπράττει πολύ λιγότερα απ αυτά που της αναλογούν. Όταν πάει σε ξένο μεγάλο πρωτάθλημα, θα κουβαλάει μαζί της 2-3 εκατομμύρια οπαδούς-τηλεθεατές, θα κουβαλάει και διαφημίσεις ελληνικές (μειώνοντας αναγκαστικά την εγχώρια πίττα για τους άλλους) κι έτσι θα αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδά της και θα δυναμώσει απίστευτα! Δεν λέω να φύγουμε από φόβο ή ως αμυντική τακτική αλλά ως κίνηση επιθετικού αθλητικού και οικονομικού μάρκετιγκ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Το λέω και πιο κάτω, Κορωπιώτη. Πρώτα θέλω να τους σπάσω τα μούτρα την Κυριακή... Αν με ρωτήσεις "μυαλό ή καρδιά", θα΄μαι ξεκάθαρος εδώ, στην περίπτωσή μας: ΚΑΡΔΙΑ! Μέσα απ΄τον δρόμο του ΜΥΑΛΟΥ φυσικά... Δεν έχει κανένα νόημα η μπάλα για μένα, χωρίς να ξεβρακώνω και να πεθαίνω στον πόνο το τιτλοστερημένο τρίο... Γιαυτό έζησα, γιαυτό ζω, γιαυτό θα ζω όσο πάει...

Εικόνα Eleni

Μένουμε εδώ και όποιος αντέξει.Κάνουμε ομάδα,παίρνουμε έστω το ΟΥΕΦΑ και τελειώνουν όλα!Αυτός είναι ο τελικός στόχος μας(ακούς Μαρινάκη)?Βάρος στην ευρωπαική διάκριση .Οι βάζελοι ένα γουέμπλει πιπιλάνε.Αν τους το στερήσουμε με ένα δικό μας, δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Ως τότε νίκη την Κυριακή.

Εικόνα apostolos gaganis

Πρωτεύει η πάση θυσία νίκη την Κυριακή. ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ, ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ, Θ΄ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Το άλλο, για την Ευρώπη, είναι το μακρινό. Σωστά το΄χεις ως ΤΟΝ στόχο. Τα΄χουμε πει. Δεν σου ξεκολλάει αυτό. Έτσι είναι. Ειδικά αν μπει στο μυαλό μιας γυναίκας και δη ΓΑΥΡΙΝΑΣ...