ΠΕΣΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΧΤΕΣ...



Το παιχνίδι τελείωσε, το 3 - 0 ( και λίγο ήτανε ) στον Βάζελο γεγονός, και τα χαστούκια πολλά που πέσανε χτες. Με εκκωφαντικό θόρυβο. Εντός και ΕΚΤΟΣ γηπέδου. Μετά το 3 - 0 με την ΑΕΚ και το 2 - 1 με τον ΠΑΟΚ. Θα τα απαριθμήσω:

1. ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Που κατέλυσε βίαια την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, ταυτιζόμενος απόλυτα με το "απολυμαντικό" τρίο των αντιΟλυμπιακών δυνάμεων και επέβαλε, με την συνεργασία, συμμετοχή και ΕΥΘΥΝΗ των Κουτσοκούμνη / ΟΥΕΦΑ, την εγχώρια παρέα την οποία ο ίδιος επέλεξε, υπό την μορφή μιας νομιμοποιημένης - κακήν κακώς - εξομαλυντικής, λέει, επιτροπής άσκησης διοίκησης της ομοσπονδίας, ΕΠΕΙΔΗ: α) Ήθελε να "συμβιβάσει" τον νόμο του με την κατάργηση του ανεγνωρισμένου διεθνώς αυτοδιοίκητου της ποδοσφαιρικής αρχής που αυτός επιβάλλει, και β) Δεν έβγαιναν τα κουκιά για τους "εξυγιαντές", αν οι εκλογές της ΕΠΟ διεξάγονταν όπως ήταν προγραμματισμένες τον Οκτώβρη. Η ΦΙΦΑ πάντως περιμένει, αν δεν απατώμαι, κάποιες...διορθωτικές προσαρμογές στον νόμο του. Όσο για την τοποθέτησή του, συναφώς, ως υπουργού πλέον Δικαιοσύνης, σε ρόλο δηλ. γκαουλάϊντερ ΚΑΙ του ποδοσφαίρου ( λόγω των περιώνυμων δικαστικών εκκρεμοτήτων στον χώρο ), την έχουμε ΗΔΗ γραμμένη - και όχι μόνο - εμείς οι Ολυμπιακοί στην γνωστή ανατομική περιοχή...

2. ΧΑΣΤΟΥΚΙ Σ΄ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ - ΓΡΑΦΙΚΟ - ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Δεν τους ξεχνώ αυτούς ... Μ΄ενδιαφέρουν οι κυβερνώντες. Οι όποιοι κυβερνώντες, γιατί αυτοί κόβουν και ράβουν για ΟΛΟΥΣ μας. Δεν ξεχνώ π.χ. τον... είρωνα και "υπεράνω" Βερναρδάκη, τον Παππά ( χαμηλών τόνων πάντως ), τον...κοσμήτορα της Βουλής μεγάλο μας ηθοποιό Γ. Πάντζα, τον καμμένο Καμμένο, τον...αντιΕσκομπάρ Χρυσόγονο και φυσικά το μεγαλύτερο νούμερο πάντων, τον σπουδαιοφανή πανεπιστημιακό και μακεδονομάχο με τ΄όνομα, τον ανεκδιήγητο Ζουράρι... Οι λοιποί, κομπάρσοι θα΄ναι, αφού διαλάθουν της προσοχής μου....

3. ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΗΣ...ΚΑΘΑΡΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 50 -50 ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, KΛΠ ΚΛΠ...

Δεν χρειάζονται περισσότερα στο παραπάνω.

4. ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΔ.

Αποτελούν τα επικοινωνιακά όργανα του αντιΟλυμπιακού κόσμου, βασικότατα τουτέστιν εργαλεία του, γιαυτό και θα σταθώ λίγο περισσότερο εδώ. Πού να τους απαριθμώ όλους; Είναι τόσοι πολλοί άλλωστε... Ούτε και τους ξέρω. Απλώς και εντελώς δειγματοληπτικά, αφιερώνω την χθεσινή βαζελόνιλα σ΄ένα διακεκριμένο πράσινο τρίο από δαύτους και συγκεκριμένα τον Θωμαϊδη, τον Παπαθεοδώρου και τον Νικολογιάννη, ας πούμε... SCRIPTA ΜΑΝΕΝΤ και άνευ πολλών σχολίων, καθ΄ότι περιττά, για το σύνολό τους:

α) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΙΣ 27/9/2016

"Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι πέντε κλάσεις ανώτερος από όλους και θα σηκώσει την κούπα είτε το θέλετε ( εμεις οι Ολυμπιακοί δηλαδή...) είτε όχι".

β) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΑΣΙΝΗ", ΣΤΙΣ 6/11/2016

" Μη διανοηθείτε να μας ακουμπήσετε ( εμείς...αυτούς) - Σιδηρόπουλε τη δουλειά σου ( την έκανε...) - Μην διανοηθείς να τους προστατεύσεις - Δώστε τους να καταλάβουν μια για πάντα τί σημαίνει Παναθηναϊκός ( μας το΄δωσαν...) - Όχι ρε, δεν θα χάσετε απ΄αυτούς ( αυτό τους έλειπε...) - Τιμωρήστε τον, όπως του αξίζει - Πάρτε τους τα σώβρακα ( αλίμονο...) - Ξεφτυλίστε τον ( ασφαλώως...) - Αντέχεις το 50 - 50; ( κόκκινο σε άσπρο φόντο ). ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κακό πράμα η γλώσσα. Και η "Πράσινη" την παράχει...

γ) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΩΡΑ", ΣΤΙΣ 6/11/2016

"Καθήκον όσων δεν θέλουν σικέ πρωτάθλημα είναι να αποχωρήσουν, αν περάσει ο νέος εκβιασμός κ.λ.π. κατά ΚΕΔ, ΕΠΟ ( με το περιστατικό Τσαχειλίδη )" - Στο ΙΔΙΟ πρωτοσέλιδο όμως: "Ατελείωτη πίκρα  ( απ΄το 2 -2 με τον Σπανόμητρο ) - Μόνο η ΑΕΚ του υποβιβασμού είχε χειρότερο ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα -  Μας αρρωστήσατε - Υποχρέωση και ευθύνη της διοίκησης η ενίσχυση της ομάδας με περισσότερους ποιοτικούς παίκτες ( επιτέλους τ΄ομολογήσατε...). Κλασική περίπτωση ΑΡΔκής σχιζοφρένειας... Και για να τελειώνουμε,

δ) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜetroSport", ΣΤΙΣ 7/11/2016

"Η ομάδα χρειάζεται παίκτες αληθινά ποιοτικούς ( επιτέλους τ΄ομολογήσατε κι΄εσείς...).

Πάντως και η "Πράσινη" και η "Ωρα", συμφώνησαν ότι οι ομάδες τους έχασαν απ΄τον..."Χειρότερο ΟΣΦΠ των τελευταίων ετών". Μόνο που δεν ξέρω αν αυτό είναι βαζελίνη ή γιαλόχαρτο στο κωλοδάχτυλο....

5. ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ "ΚΟΡΥΦΑΙΟ", ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΟΠΩΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΙ΄Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ...ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ΄ΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

No further comment.

6. XΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Τους έχω εντοπίσει αυτούς. Λίγοι είναι, κάτι...μαστοφόρα, τα οποία ενδημούν συστηματικά σε δυο συγκεκριμένα, απ΄όσα μπορώ και διαβάζω, διαδικτυακά οπαδικά στέκια. Δικών μας. Καταφέρονται συστηματικά εναντίον κάποιου με τον οποίον βέβαια δεν είμαι και κάργα ερωτευμένος, αλλά τον παραδέχομαι, ΟΦΕΙΛΩ να τον παραδεχτώ, γιατί μας έχει πρώτους αρχές Νοέμβρη με συν 7, 9 και 10 απ΄τους τρεις επάρατους, έχει πάρει ΚΑΘΑΡΑ και τα τρία ντέρμπι, μας προχωράει στην Ευρώπη, προσέχει τους παίχτες μας απ΄τις Ακαδημίες κι΄έχει δείξει ότι ΕΝΝΟΕΙ το να κάνεις κουμάντο στ΄αποδυτήρια. Όταν, βλέπεις, απ΄τον καιρό που ξεκινάς να καταλαβαίνεις τί εστί ποδόσφαιρο, έχεις ζήσει αποκλειστικά και μόνο μεσ΄στη χλίδα του υπερτιτλισμού, μπορεί να εμφανίσεις και τέτοιες...παρενέργειες. Σήμερα κρύβονται οι τύποι ή...πανηγυρίζουν κιόλας σφυρίζοντας, τάχα, αδιάφορα, για να ξαναβγούν πάλι στον αφρό δοθείσης ευκαιρίας. Ανίατη οπαδική ιδιωτεία αυτό.... Έτσι θα ζήσουμε. Το ξέρω...

7. ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ 7, ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...

Καλά πάμε. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε. Θα φτάσουμε όμως. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε χτες βράδυ. Τα μυαλά στη θέση τους. Η δουλειά συνεχίζεται. Σοβαρότητα, επαγγελματισμός, αξιοκρατικές επιλογές, πρόνοια αντί καθυστερημένων θεραπειών, αταλάντευτη προσήλωση στους δύο στόχους μας.

Ζ    Η    Τ    Ω      Ο      Ο    Λ    Υ    Μ    Π    Ι    Α    Κ    Ο    Σ    !    !    ! .  .  .  .

Υ. Γ. Θα΄λεγα και χαστούκι, ιδιαίτερα, σ΄εκείνο το τσουτσέκι τον Λέτο, αλλά δεν θέλω να του δώσω αξία. Καμιά. Ακόμα και αρνητική....

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Για ενημέρωση των γαύρων και μέχρι να κάνει ιδιαίτερη ανάρτηση ο Makthebet, αντιγράφω την απάντησή του σε σχόλιό μου, αναφορικά με τη διαδικασία έκδοσης της 10ευρης ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ. Νομίζω ότι αξίζει να ανταποκριθούμε όλοι, για να βοηθήσουμε να συνεχιστεί το θαύμα του συλλόγου, να πρωταγωνιστεί υγιής και ισχυρός σε όλα τα αθλήματα.

""Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μπορεί να την κάνει ο καθένας είτε μένει στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό... Το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και να πατήσει στην ενότητα "ΦΙΛΑΘΛΟΙ"... Από κει και πέρα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για το τί πρέπει να κάνει για να αποκτήσει την καρτα φιλάθλου.""

Υ.Γ. Απόστολε, συγνώμη που χρησιμοποιώ την ανάρτησή σου για άσχετο σχόλιο.

Εικόνα Aprosarmostos17

Πολύ καλά τα γράφεις και συμφωνώ μαζί σου 100%, αλλά η φωτό δεν κολλάει. Παραπέμπει σε αδερφίστικα χαστούκια όχι αντρικά σαν αυτά που ρίξαμε την Κυριακή.
Συνέχισε να τα χώνεις.

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΑΠΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.

Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ!

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΔΗΛΑΔΗ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΡΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/sti-fifa-o-thodoros-giannikos

http://m.fifa.com/associations/association=gre/index.html

Εικόνα apostolos gaganis

Κάνω λίγο MEDITATION τώρα που το διάβασα, να πέσουν οι σφυγμοί μου, και θα...ξαναρίξω άλλο ένα διάβασμα σε κανα 10λεπτο, όταν ηρεμήσω απολύτως... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΘΑ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΩ.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΟΣΦΡΗΣΗ. ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΗ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ...ΑΦΗ.

Εικόνα Eleni

Διάβασα ένα άρθρο του Β.Σαμπράκου στο Gazzetta για τον Βασιλειάδη,το νέο υφυπουργό.Λέει "με παππού και μητέρα ΑΕΚ,πατέρα οπαδό της Προοδευτικής,οπαδός του Ολυμπιακού αυτός".

Ε δεν μου κολλάει εμένα ότι είναι συνοπαδός μας.Πιο πολύ για χανούμι μου κάνει.Δεν ξέρω.Μάλλον με καινούργιο μαλάκα μπλέξαμε.

Εικόνα koropi48

Επειδή το παραμύθι της προσφυγιάς πουλάει, αν ο παραπάνω είναι προσφυγοποντιακής καταγωγής, είναι πολύ πιθανό να είναι χανούμης. Ο ίδιος βγήκε και σήκωσε ότι είναι ολυμπιακός, δεν περιμένουμε το σαμπράκο να μας το πει. Αλλά μήπως και ο μιχαλολιάκος το ίδιο δεν δήλωνε; Άστα. Αυτό που είναι ανησυχητικό νομίζω, έχει να κάνει ότι ένας "γαύρος" στα πόστα, μπορεί να περάσει με λιγότερες υποψίες μέτρα κατά της ομάδας μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουμε πικρή πείρα από "γαύρους"... Η μέγιστη δυνατή ισχυροποίηση της ομάδας σε έμψυχο υλικό, αποτελεί την καλύτερη απάντηση ΚΑΙ στον μιντιακό τους βρωμοπόλεμο. Τα άλλα με τον καινούριο, θα τα δούμε... Προσωπικά, περιμένω δείγματα γραφής πρώτα και μετά θα κρίνω. Υποθέσεις ΤΩΡΑ, δημόσιες, με βάση ό,τι γράφουν και λένε οι διάφοροι, δεν θα κάνω. Φυσικά και θα παρακολουθώ ό,τι γράφεται. Το τί σκέπτομαι όμως, θα το κρατώ για τον εαυτό μου, περιμένοντας να εκφραστώ στο κατάλληλο timing. Kαι εάν... Να δω τί θα γίνει και με το ΕΣΡ. Ως άτομο και ως γαύρος πάντως, μιλάω για το θέμα του προέδρου, ένα ΘΕΛΩ: Να πρυτανεύσει το δίκαιο. Κι΄αυτό, πιστεύω πως είναι με το μέρος του προέδρου και ράπισμα κατά των αλλοφύλων.

Εικόνα Eleni

Oι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι αστείες.Όμως και η δικαιοσύνη(για μένα) είναι το ίδιο.Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη.

Πάντως ο πρόεδρος θα αθωωθεί και δεν θα πάει σε δίκη για καμιά κατηγορία.Όσο Ντογιάκοι κι αν είναι,θα του κλάσουν τα αμελέτητα.

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ.

Εικόνα suede86

Άλλη μια μεγάλη και απολαυστική μέρα του να είσαι γαύρος! Ένα ξεβράκωμα όλων των αντι Ολυμπιακών γιατί σίγουρα δεν ήταν στημένα μόνο τα βαζέλια με τα πληκτρολόγια στα χέρια, έτοιμα να ξεχυθούν στις κραυγές και την παραφροσύνη έστω και στην υπόνοια ότι ο Θρύλος θα ευνοούταν προχτές (τουλάχιστον στο μυαλό τους)...
Μια νίκη πέρα για πέρα καυλωτική με γλέντι και από την κερκίδα από το πρώτο λεπτό και περιπαιχτικά συνθήματα γελοιοποίησης του αντιπάλου όπως αξίζει ειδικά στον συγκεκριμένο (τύπου βάλτε μέσα τον Θωμαίδη, είναι στημένο κτλ)...
Καυλωτική όπως λίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν συγκρινόμενη μόνο με τον Αγγλο παρτενέρ του 2010 στο ΟΑΚΑ την τεσσάρα με Τάκαρο το 2008 και πάνω απ΄όλα του γλεντιού της Ριζουπόλεως όπου και παιζόταν το πρωτάθλημα με την Πανάθα να ερχεται για 3 αποτελέσματα και να παίρνει το τρίτο τοοοο....ένας επικός θρίαμβος συνοδευόμενος με την επιβλητικότερη εμφάνιση που έχω δει ως σήμερα σε ντέρμπι τα 20 χρόνια που παρακολουθώ και παράλληλα την πλέον κατασκευασμένη προπαγάνδα που πιπιλλάει ο κάθε άσχετος αντι ολυμπιακός χωρίς καλά καλά να μπορεί να την υποστηρίξει..
Είδαμε και βαζέλια να διαβαίνουν τα χωράφια στο Κορωπί για να συνατήσουν τα καμάρια τους και όλο έτρωγα το κεφάλι μου και αναρωτιόμουν βρεεε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...
Α ναι την Ριζούπολη το 2003 όπου οι βαρύμαγκες της 13 πληγωμένοι που δεν λειτούργησε το μίλι του Μανώλη που έλεγε και η ντέρμπι ξεσπασαν την οργή τους με μπουκέτα στον 70χρονο Μαρκαριάν..
Βλέποντας το παιχνίδι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια εκτός γηπέδου μονολογούσα στους κολλητούς μου πως δεν τους κάθεται τίποτα...
Ούτε μια φάση για πιπίλισμα από τις ορδές των πληρωμένων τσάτσων τους των αποφοίτων των σχολών Δαβάκη (με μεγάλη απόσταση από την έννοια δημοσιογράφος, που ανάθεμα και αν ξέρουν και ετυμολογικά τι σημαίνει) δούλων του αλαφούζ..
Με έναν Σιδηρόπουλο να δείχνει τις προθέσεις του από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μην αποβάλλοντας τον Μολέδο στο 11' (αλήθεια ο Μποτία που δεν από πουθενά να ακούμπησε κιόλας τον Αραβίδη γιατί αποβλήθηκε πέρυσι με την ΑΕΚ)αφήνοντας το κλωτσίδι σε Μάρτινς κυρίως και Φορτούνη, επιτρέποντας στα βαζέλια να ωρύονται αντιλαμβανόμενοι την ανυπαρξία τους απ΄το πρώτο δευτερόλεπτο κατά δικαίων και αδίκων...
Πρώτα ήταν ο Ζέκα...Το νευρόσπαστο αυτό παιδάκι που το παρακολουθούμε χρόνια έχει φτάσει να πιάνει τους διαιτητές πριν και από την σέντρα ακόμα..Με τα αντε και γ... στον διαιτητή όπως επιασε και η κάμερα να πηγαίνουν σύννεφο..Που θα τον κάνουμε και Έλληνα τρομάρα του.. Τι Ιμπάρμπο τι Βιγιαφάνες τι Κουτρούμπαινα...
Και στο τέλος η Λέτα...Αυτός μια κατηγορία μόνος του..Πραγματικά αλλαφιασμένος και αναψοκοκκινισμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο δείγμα του τι μαλακίες θα είχαν ειπωθεί μεταξύ τους στα αποδυτήρια..
Θυμαμαι χαρακτηριστικά μια φάση με την μπάλα να αναπηδά στο πλάγιο αυτόν να είναι μόνος του και να πηγαίνει με ψαλιδάκι στον αέρα που κατέληξε σε τραγωδία να την διώξει..ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.. Τότε η Λέτα αγριεμένη σηκώνεται και ωρύεται στον διαιτητη΄νομίζω τότε ήταν με τα puta madre κτλ..Απίθανος καραγκιόζης πραγματικά απόλαυση να τον βλέπεις να χτυπιέται αργότερα ακόμα και από τον πάγκο με τα τρία μπαλάκια να κλονίζουν τον εσωτερικό του κόσμο..
Το δέυτερο ημίχρονο ωστόσο εξελίχθηκε ξενερωτικά για όλους μας αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση περισσότερο για την ιστορική ευκαιρία ισοπέδωσης του βάζελου..Εγώ και για έναν επιπλέον λόγο για τον πατέρα μου που το είχε παίξει 4-0 τελικό σκορ και αν και τον ίδιο δεν τον ενδιέφερε ζητώντας από 5 και πάνω!!, ωστόσο εγώ την ήθελα αυτήν την μικρή χαρά και ικανοποίηση για τον ίδιο..
Παρόλα αυτά πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και στο 2ο καποιοι παίχτες όπως ο Σεμπά, ο Ιντέγε και Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΑΡΤΙΝΣ δεν κόψανε ποτέ ρυθμό προσπαθώντας μέχρι το 90'...
Τέλος να πω ότι χάρηκα γιατί είδα μετά απο καιρό οπαδούς μας να σχολιάζουν δυναμικά στα σάιτ αποκρούοντας τις τρέλες και τα ψέμματα των βάζελων όπως πρέπει (ναι εμφανίστηκαν και προχτές στράκια να μιλησουν για αποβολές Μιλιβογεβιτς και άλλες τετοιες πίπες)...Ήταν ένα μεγάλο ξέσπασμα αυτή η νίκη για όλο τον οχετό και την υποκρισία που βιώνουμε ιδιαίτερα τα 3 τελευταία χρόνια των αλαφουζέικων ΜΜΕ...
Τέλος για τον Κεφτετζόγλου που τον είδα στο αεκ365 να ανεβάζει άρθρο για τον βιαστή του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τίτλο "1-2 καθαρές νίκες δεν επηρεάζουν τους δικαστές" έννοια σου μπιφτεκά και απόλυτε χορηγέ των KFC και με σας ελπίζω να τα ξαναπούμε όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο ΚΥΠΕΛΛΟ...Σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν στην ώρα τους και όχι 1 μήνα μετά λόγω του αδέσμευτου υπουργού(τον οποίο τον είδα λίγο κακοδιάθετο χτες στην παράδοση παραλαβή μα γιατί άραγε...
Μέχρι τότε σε αφήνουμε να παλέυεις να περάσεις τα Γιάννενα και τον Πανιώνιο και να προσθέτεις σουβλατζίδικα στην μακέτα του Τίγρη για την Αγιά Σοφιά που τόσο πολύ σου αρέσουν...
Εμείς τώρα όπως σοφά είπε ο κύριος Απόστολος όλο μας το βάρος πρέπει να διοχετευτεί στο Europa League και την προσπάθεια κατάκτησης της 1ης θέσης που σε καμία περίπτωση δεν αξίζει ο Αποελ, ο οποίος όχι μόνο ήταν τυχερός με μας και με την Αστάνα την πρώτη αγωνιστική, αλλά δεν θα είχε νικήσει και προχτές πιστεύω αν δεν είχε αποβληθεί παίκτης των Ελβετών...
Πάμε λοιπόν γερά για 2 νίκες που θα οδηγήσει σε ευνοικότερη ίσως κλήρωση έπειτα..

Εικόνα apostolos gaganis

Πρέπει να το διαβάσω και δεύτερη φορά αυτό το σχόλιο. Δε γίνεται... Πρέπει κάτι να βρω να δορθώσω... Μου φαίνεται είδα ένα κόμμα στην 16η γραμμή του κειμένου, που δε χρειαζότανε. Για να το ξανατσεκάρω...

Εικόνα Eleni

Γράφεις πιο κάτω Απόστολε,"μ έχει πιάσει μια ευρομανία"!Γουστάρω!Μιλάς όμορφα,συνετά και επηρεάζεις πολλά αδέλφια.Αυτό πρέπει να μας γίνει εμμονή,να περάσει στο αίμα μας,στο μυαλό μας,στη νοοτροπία μας και θα πετύχουμε.Τι παραπάνω είχε μια ΤΣΣΚΑ Μόσχας,μια ΖΕΝΙΤ,μια Σαχτάρ,κλπ.

Έχουμε 13 διεθνείς τίτλους σε μπάσκετ,βόλλευ,πόλο(ανδρων+γυναικών),πάλη.Εχουμε σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα.Τι μας μένει?Θέλω να βλέπουν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό στην Ευρώπη,όπως βλέπουν τον μπασκετικό ή την ομάδα του πόλο.Ομάδες πρότυπα.

Θέλω πολλά?Αν το "θέλω μας" γίνει βίωμα,περάσει στους παίκτες,στην διοίκηση,θα τα καταφέρουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Έξοχο.

Εικόνα apostolos gaganis

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΑΠ΄ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΜΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΧΑΙΡΑ: "ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ... ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ SDNA".

Εικόνα manthos 956

Μακάρι να πετάξουνε λάσπη στον ανεμιστήρα, γιατί θα τη φάνε στη μάπα !!! (νομίζω πως αυτή είναι η σωστή έννοια της "λάσπης στον ανεμιστήρα", δηλαδή πρόκειται για βλακώδη και αυτοκαταστροφική πράξη, όπως και το μπούμερανγκ που το πετάς αλλά γυρίζει πάνω σου).
Με αυτοπεποίθηση, απαντήσεις από την ομάδα στο γήπεδο, με όποιο διαιτητή θέλουνε εμέις θα συμπαραστεκόμαστε όπως ξέρουμε (και όπως πρέπει !) και θα είμαστε όλο και πιό συχνά σε κατάσταση μεγάλης "ευχαρίστησης" !!!

Εικόνα apostolos gaganis

"Mεγάλης ευχαρίστησης"... Οργασμικής κορύφωσης, δηλαδή; Εκσπερμάτισης; Πες το ρε Μάνθο, για να το καταλάβω...

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΑΔΕΛΦΕ!

Εικόνα manthos 956

Έτσι ακριβώς, αλλά "διακριτικά" όπως το διατύπωσε και ο πρόεδρος !!!
Και το σύνθημα "τώρα τα βαζέλια είναι τάβλα ..." διαμορφώνεται επί το διακριτικότερον ως εξής :
"τώρα τα βαζέλια σε κάτ-ολί-σθησή
πώ-πω, πώ-πω, πώ-πω, εύχα-ρίστη-σή"

Εικόνα apostolos gaganis

Σουρής σκέτος!

Εικόνα KCS

Οταν ξεκινούσε η χρονιά, τους ζόρικους μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου ήμουν φοβερά απαισιόδοξος(θυμάστε κύριε Απόστολε;). Χαίρομαι που διαψεύστηκα. Η ομάδα επανήλθε δριμύτερη διότι και διορθωτικές κινήσεις έγιναν (Μάρτινς και ΕλΓιουνούσι έχουν βοηθήσει σημαντικά) και στον αγώνα σταθμό κατά τη γνώμη μου, το ματς με την Αρούκα στο Καραϊσκάκη μείναμε ζωντανοί. Και μόνο για ότι έκανε εκεί προσωπικά ευγνωμονώ και θα ευγνωμονώ τον Τσόρι Ντομίνγκεζ είτε ξαναπαίξει φέτος(πρέπει να ξαναπαίξει,χρειάζεται και κάποιο ροτέισον)είτε όχι.

Ακόμα επιμένω ότι οι αμυντικοί που έχουμε δεν είναι και τίποτα σπουδαίο(πλην Ρέτσου που αν δυναμώσει το σώμα του θα ξεπεράσει κατά πολύ τον Μανωλά)-όμως! Πρέπει να παραδεχτώ και να υποκλιθώ σ'αυτούς τους παίκτες για το πάθος που έβγαλαν σε όλα τα ντέρμπι! Πάθος που θύμιζε παλιό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, "είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ήρθαμε να σας σκίσουμε!" Δεν ξέρω ποιοι τους δούλεψαν την ψυχολογία, ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης(τεράστια δύναμη για το ποδοσφαιρικό τμήμα) ή ο Καρεμπέ ή ο Καραπαπάς ή ποιος άλλος, πάντως από το ματς με την ΑΕΚ και μετά είδα στα ντέρμπι έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που είχα να δω μερικά χρόνια από άποψη πάθους για τη νίκη και αγωνιστικότητας. Εύγε!

Ετσι χτες ζήσαμε την απόλυτη δικαίωση (και το άλλο που εννοούσε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ). Προσδοκώ παγίωση των άνετων νικών με ακόμη καλύτερο θέαμα και βέβαια συνέχεια στο Γιουρόπα που η ομάδα έδειξε ότι αξίζει και πρέπει να προκριθεί ως 1η.

Η ανοησία των αντιΟλυμπιακών(τους άκουγα και διάβαζα χτες, πλάκα πλάκα μόνον ο Γκόντζος έχει καταλάβει τα χάλια τους κι αυτός επειδή έχει χάσει την κουτάλα...οι άλλοι σανό μέχρι θανάτου) εγγυάται ακόμα χειρότερες μέρες γι'αυτούς. Μακάρι να συνεχίσουν όπως είναι.

Εύγε σε όλο τον ποδοσφαιρικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Εικόνα Harry red logic

Ευχαρίστηση=Ηδονή=.αύλα=Εκσπερμάτιση!!!!!!!!
Λακωνικά:
1.Τεράστια νίκη σε έναν πόλεμο που θα συνεχισθεί με δολιότερα μέσα απο Νιαουρίδη και τον εξαρτημένο δούλο του χουντο=τσιπονή και σία....
2.Απολαμβάνουμε αλλά δεν εφησυχάζουμε!
3.Ολόσωστα επισημάνθηκε οτι οι απολυμαντές περισσότερο στενοχωρήθηκαν γιατί παρά την ευνοική (άδικη για τον Θρύλο) διαιτησία του κορυφαίου(τρομάρα τους) συνετρίβησαν και γελοιόποιήθηκαν!
4.Εκτιμώ ότι οι "Συμμορία αθλητικο-πολιτικο-μιντιακή" θα λυσσάξει περισσότερο και ο ύπουλος πόλεμος θα ενταθεί με επικεφαλής τον αδίστακτο νιαουρίδη και τον κομπλεξικό δικηγορίσκο που τέθηκε επικεφαλής της Δικαιοσύνης!!!(τρομερή προσοχή εδώ Πρόεδρε!)
5. Οι ομάδα να μείνει προσγειωμένη η σκληρή δουλειά συνεχίζεται, τίποτα δεν τελειώνει πριν την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου!
6.Επιμένω ότι χρειαζόμαστε στοχευμένη ενίσχυση τον Γενάρη,για καλή πορεία στην Ευρώπη(όλοι ξέρουμε και συμφωνούμε 2-3 μεταγραφές)
7.Αποκτώντας μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά δίνουμε και περισσότερες ευκαιρίες εμπειριών και καταξίωσης στα νέα ταλέντα Μανθάτη,Ανδρούτσο κλπ(Ο Ρέτσος ήδη οδηγεί την νέα γενιά των Θρυλικών άσσων).

ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Εύγε και σ΄εσένα Κεϊσιε! ΓΑΥΡΑΚΑ με όλη τη σημασία της λέξης. Άσεεε... Πήρανε χτες μεγάααλη πίκρα τα βαζέλια. Σκέψου λίγο, όσο μπορείς τέλος πάντων, να΄μαστε΄μεις στη θέση τους. Τα τελευταία 20 χρόνια να μας παίρνει όλα πρακτικά τα πρωταθλήματα ο Βάζελος και χτες να μας πήδαγε όπως τον πηδήξαμε εμείς... Τίιι λες; Πώς θα αισθανόμασταν;

Εικόνα KCS

Δεν θα αισθανόμασταν. Θα πράτταμε. Αυτό έγινε σ'ένα βαθμό στο μπάσκετ. Τελικά πήρε το τμήμα μια πιο διψασμένη διοίκηση, έφτιαξε ομάδα, έφαγε και κάποιες ήττες από το κατεστημένο, άντεξε πόλεμο από εξω αλλά και από κάποιους Ολυμπιακάρες από μέσα και τελικά, με τη βοήθεια του Θεού, κατέκτησε πρώτα την Ευρώπη(δεν είχε Τανατζήδες εκειπέρα) και μετά γκρέμισε τον "Φάρο" του Αίσχους!

Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι κάτι άλλο και θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει "τι θα κάναμε αν είχαμε διοικήσεις σαν των άλλων". Συνηθίζω να λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου σε φίλους βαζέλες ότι σ'αυτήν την περίπτωση δε θα κάναμε αθλητικές αντιπαραθέσεις διότι θα είχαμε βγει στα βουνά και θα μιλούσαν τα όπλα μέχρι να εγκαθιδρυθεί η απολύτως δίκαιη, δικτατορία του Γαυρολεταριάτου! Τέλος πάντων, καλή είναι η εναλλακτική ιστορία και τα "what if" αλλά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν παίζουν αυτά. Η κεντρική μου ιδέα είναι πως όποιος έχει μυαλό και καρδιά βρίσκει τις λύσεις και νικά και αυτό πρέπει πάντα να κάνουμε.

Εικόνα Ruby7

Καλησπερα παλικαρια.Ειστε η οαση σε ολο το διαδικτυο.Γραφω αυτο το σχολιο γιατι με εχει πιασει πονοκεφαλος απο τα κειμενα - αρθρα των διαφορων τσογλανιων(αρδ) και ιδιαιτερα του Κολκα στο sdna.Εχω υποσχεθει στον ευατο μου να μη ξαναμπω στο συγκεκριμενο ρδελομπου αλλα με εφαγε η αγωνια να δω τι θα γραφανε σημερα μετα το ξεπουπουλιασμα της κοτας.Και επεσα πανω στα κλασσικα εικονογραφημενα των γνωστων αρδ αλλα αυτο του Κολκα μου σηκωσε την τριχα.Ρε μαγκες δε γινεται με καποιο τροπο να τους το ρηξουμε το κωλο site τους?Δεν γινεται να εχουν δημοσιο λογο τετοια υποκειμενα.Πλεον απο τα χαστουκια εχουν αρχισει και παραλληρουν ολοι (Αθανασιου - Νι-κωλο-γιαννης -πουΤσακιρης-ΠουστοΚολκας και σια).

Εικόνα aris belem

Χαστούκια και...χαστουκάκια τέτοια γουστάρουν οι γυναικωτοί αυτοί τύποι, γι αυτό και τσιρίζουν σαν στερημένες θείτσες. Οι γυναικωτοί αυτοί λοιπόν, με κοινό χαρακτηριστικό το μαστάρι που ακουμπάει αφαλό και η κυτταρίτιδα κουντεπιέ, είναι τόσο πιθανόν να παραδεχτούν την μπόχα και σαπίλα που βγάζουν αυτοί και τα μπουρδέλα που υποστηρίζουν, όσο το να παραδεχτεί ο καραβούτας τις βούτες και τα πέναλτι που μάζεψε με ερμηνείες ισάξιες χρυσού βατόμουρου.
Άσε λοιπόν αδερφέ τους γυναικωτούς να σερβίρουν σανό και τα αμνοερίφια να βελάζουν, άστους εκεί με τους Βαρέλες, τους Λεντέσμες, τους Λεσκότηδες και τους Γουακάσους να ονειρεύονται, ας τον Φύσσα να γλείφει το μπουρδέλο των αμπελοκήπων κι όλα μια χαρά!

Εικόνα Ruby7

Αρη τους φωτογραφισες φοβερα και συμφωνω με τη λογικη σου..Απλα ξερεις μερικες φορες ειναι η μεγαλυτερη ηδονη να βλεπεις ολα αυτα τα τσογλανια να παραληρουν μεσα στη ζαλη τους.Απλα μερικες φορες απο τα ψεμματα σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.Και κυριως αυτων που συμφωνουν με αυτα στα σχολια απο κατω.Τελος παντων δε βαριεσαι.RATM και επανηλθα...

Εικόνα apostolos gaganis

Μην κάνεις provocation test, αδελφέ, με δαύτους. Άστους να τα γράφουν αυτά για τους δικούς τους. Οι άνθρωποι θέλουν να διαβάζουν ό,τι ( γελοιότητα ) τους ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ και όχι την αλήθεια, που τους ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ. Δεν είν΄έτσι όλοι, βέβαια. Υπάρχουν και πολλοί που αναγνωρίζουν - φωναχτά, σιωπηλά - την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οδυνηρή γιαυτούς βέβαια. Όσοι λοιπόν δεν την αντέχουν, τρέχουν να διαβάσουν όσους ανέφερες για ν΄απαλύνουν την οπαδική πρωκτοδιαστολή τους. Σαν να βάζουν ένα είδος αθλητικογραφικής αλοιφής ξυλοκαϊνης (= τοπικό αναισθητικό) στην αιμάσσουσα περιοχή τους... Τί δουλειά έχει ένας ΓΑΥΡΟΣ εκεί πέρα; Χθες, τους ΘΑΨΑΜΕ αγωνιστικά. Η πίκρα τους; Ανείπωτη. Fuck them λοιπόν...

Εικόνα Ruby7

Εχεις απολυτο δικιο Αποστολε σε ολα.Τουλαχιστον εδω μεσα υπαρχουν ατομα σαν και σενα και πολλους αλλους με σωστη κριση που λενε τα πραγματα οπως πρεπει.Καλη συνεχεια στον ΘΡΥΛΟ μας στη δυσκολη συνεχεια.Θα γραφω πλεον αποκλειστικα εδω στο μοναδικο site που με εκφραζει.

ΥΓ.ελπιζω στο β γυρο να μη δειξουμε το ελεος που δειξαμε στο β ημιχρονο στη μποχα του ελληνικου αθλητισμου.

Εικόνα aris belem

Ποιο β' ημίχρονο φίλε; Πιστεύεις ειλικρινά ότι θα φτάσουμε στο β' ειδικά δε, αν βάλουμε γκολ; Κάτσε να ξεκινήσει το ματς καταρχήν εκεί και το συζητάμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄έχει πιάσει μια...Ευρωπομανία, από χτες μετά τη λήξη...

Εικόνα koropi48

Τα ψοφίμια, επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν και για να μη φαγωθούν αναμεταξύ τους για την κατάταξη στα πλέι όφ (ήδη παρατηρήθηκε ψυχρότητα μεταξύ τουίτη- αρκουδέμπορα), θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν όπως μπορούν, με πρώτο τον άρχοντα του νησιού των χελιών, τον αγκρίκολα του καπνόκαμπου και στα τρια παιχνίδια στην έδρα τους στο δεύτερο γύρο. Αυτό ελπίζουν, αυτό θα προσπαθήσουν, με νύχια και με δόντια. Ανάγκη μεγάλη είναι να ενταχθούν όλοι οι παίχτες μας στο ροτέισον, χωρίς αποκλεισμούς, ν ανέβουν ψυχολογικά και να δώσουν λύσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Άλλωστε, όποια θέματα κι αν υπάρχουν, είναι σοβαρά περιουσικά στοιχεία του συλλόγου και η απαξίωσή τους θα είναι μια σοβαρή οικονομική πληγή. Κακά τα ψέματα, το γενάρη τα λεφτά για μεταγραφή θα είναι 90% πεταμένα. Εκτός αν έρθει ο Μιραλάς, ο Παπασταθόπουλος, ο Καρέλης και ο Αβραάμ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΒΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ

Εικόνα apostolos gaganis

Ευεργετείς με τα σχόλια σου... Δείχνοντας πως δουλεύεις πολύ κι΄από καιρό. Όσο για τους παίχτες κλπ που πρέπει να προσεχθούν, ως περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου, ασφαλώς και οι υπεύθυνοι τα΄χουν υπόψη τους αυτά. Και πίσω από τις όποιες επιλογές, θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες ερμηνείες. Τον εμπιστεύομαι τον προπονητή. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη, πριν από κάθε απόφαση. Ορισμένες, εμείς οι απέξω, δεν είναι δυνατόν να τις ξέρουμε. Δεν ανησυχώ. Μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ πάλι, είναι πιθανώς οδυνηρές για κάποιους απ΄αυτούς που αρέσουν σε πολλούς. Σημασία έχει να μην πλήτεται η δυναμικότητα της ομάδας. Αν αυτό γίνεται και ιδίως, όπως περιμένω, αν η ομάδα βελτιώνεται, προσωπικά, δεν μ΄ενδιαφέρουν τα ονόματα. Πλην ενός: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα George - Mati

Φίλτατε Απόστολε τις αγωνιστικές καλησπέρες μου !!!!! Δυό ερωτησούλες μοναχά...... 1)Τομαγουλάκι της "συντρόφισσας" Λιάνας κοκκίνησε αρκετά από τα χαστούκια....; 2) Η μπυρίτσα που ήπιες παραπάνω ήταν ελληνικής παραγωγής; ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΡΥΛΕ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δίνω το -πτωχό μου- κατά δύναμιν, περιφερειάρχη μου... ΝΑΙ. Σταρένια...

Εικόνα ze ηλιας

Αγαπητέ Απόστολε καλησπέρα
Με όλη την αγάπη μου ζητώ από σένα και τους υπόλοιπους αρθρογράφους του RATM,όπως τήρησαν στάση σιγής-κοινώς πισινής-ορθώς για μένα πριν το "ντερμπυ",να μην αναλωθούν σε εμβριθείς αναλύσεις επ αυτού παρά να περιοριστούν σε μονόστηλα,διστηλα,τρίστηλα κλπ τύπου
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΥΓ
Αυτό που θεωρώ σίγουρο και αναμενόμενο είναι η προβοκάτσια(τύπου τσαχειλίδη) από τελειωμένους ηγετίσκους των κατεστραμμένων προκειμένου να διακοπεί το πρωτάθλημα και να ξεφύγουν από τα εσωτερικά τους γαμήσια.

Εικόνα apostolos gaganis

Χαίρε πολυγαλβανισμένε γαύρε! Ήταν γερό χτύπημα - και δίκαιο - αυτό το 3 - 0. Σκέψου μόνο να στράβωνε το πράμα ή να κερδίζαμε με πέναλτι σαν κι΄αυτό που΄δωσε ο Σιδηρόπουλος...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μετά το χτεσινό soft porn (και το λέω έτσι γιατί μείναμε στα 3 μπαλάκια) έκανα και εγώ κάποιες διαπιστώσεις.1ον.Εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε καλοί άνθρωποι και μεγαλόψυχοι.Όταν ο αντίπαλος είναι πεσμένος εμείς ως γνήσιοι ιππότες δεν ασελγούμε σε πτώματα. 2ον. Επίσης , διαθέτουμε αίσθηση της πρόβλεψης γιατί σκεφτείτε να ρίχναμε 5 ή 6 θα μας άφηναν στα σίγουρα όλα αυτά τα τυπάκια οπότε πως θα γελάγαμε και θα διασκεδάζαμε εμείς τις κρύες νύκτες του χειμώνα? 3ον. Ο Μποτία πιστεύω ότι ήθελε να κάνει πέναλτι σε συνενόηση με τον Κορυφαίο μόνο και μόνο για να τρολάρουμε τα βαζέλια. Άρα διαθέτουμε και λεπτή αίσθηση του χιούμορ.Κατά τα άλλα , διάβασα ξανά το κείμενο του Σάββα μετά τον αγώνα οπότε όπως καταλαβαίνετε ακόμη κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια.Ωστόσο καλό θα ήταν να μην τους ανοίγει τόσο πολύ τα μάτια. Αλήθεια , τον Βυντραλίνιο που τον θυμήθηκε΄?ΑΝ θυμάμαι καλά , έτσι τον είχε χαρακτηρήσει η sportday μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και γέλαγαν και τα τσιμέντα στον δεύτερο αγώνα.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό το σχόλιο και φιλοσοφημένο, Euripides... Ανεξάντλητο θέμα οι ΑΡΔ... Τί θα κάναμε τελικά χωρίς τους "βαρβάρους"; Κάτι τέτοιες νίκες σε κάνουν και τους απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Απορώ πώς...κυκλοφορούν. Αλλά τί λέω; ΑΥΤΟΙ;

Εικόνα red777

παιδια δυστυχως αν και φαινεται οτι οι οπαδοι των συμμαχων αρχιζουν να ξυπνανε σιγα σιγα(καποιοι απο αυτους)δυστυχως θα ξαναφανε σανο.πως θα γινει αυτο?απλο ειναι.εχουν συνηθισει μια ζωη μες στο ψεμμα και να παρηγορει ο ενας τον αλλον συνεχως και να ριχνουν αλλου το φταιξιμο.οποτε αφορμη ψαχνουν για να ξεπεραστει αυτη η κριση ειλικρινιας που τους επιασες χτες.αυτη η αφορμη ισως να ρθει στο δευτερο γυρο.ο Ολυμπιακος θα καθαρισει τελειως το πρωταθλημα μεχρι τελη νοεμβρη και στο δευτερο γυρο οι παιχτες μας μπορει να χαλαρωσουν τελειως και να χασουν εκτος εδρας σε παιχνιδι με καποιον απο τους συμμαχους.μετα οι τσατσοι τους θα βγουν και θα πουν?"ειδατε δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα μεταξυ του ολυμπιακου και των υπολοιπων απλα ημασταν ανετοιμοι στην αρχη και εγιναν αστοχες κινησεις και μπλα μπλα μπλα και αν το πρωταθλημαα αρχιζε τωρα δεν ειχε τυχη ο ολυμπιακος και μπλα μπλα μπλα".οι οπαδοι τους τοτε θα πειστουν αμεσως(ελπιζω οχι ολοι)γιατι δεν εχουν συνηθισει να κοιταν στον καθρεφτη αλλα παντα να βρισκουν καποιο αλλοθι γιατι η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.ως προχτες οι βαζελοι λεγαν "αν δεν νικησετε τον ολυμπιακο μην ξαναμπειτε στο γηπεδο "και οταν φαγαν 3μπαλο αντι να κανουν κατι ουσιαστικο και να δρασουν αποφασιστικα ειπαν εκει καποια λογια στον αλασκουζο και τωρα λενε"μην ξαναμπειτε αν δεν νικησετε την αεκ"χαχ.απειλες μονο με το στομα οι παιχτες του βαζελου το εχουν καταλαβει και τους γραφουν κανονικα.βγαινουν και καποιοι δικοι τους και λενε συγγνωμη απο τον κοσμο μας και ολα μελι γαλα.το χουν μαθει το κολπο.εμενα πια ολοι αυτοι οι τσατσοι δεν μου προκαλουν οργη αλλα μονο γελιο και αφθονο μαλιστα.και θα υπαρχουν οσο τους ανεχονται οι οπαδοι τους.για αυτο οταν πια βλεπω να λενε λακαμιες και να λασπολογουν δεν οργιζομαι απλα λεω"α νταξει ο ταδε ειπε αυτη τη λακαμια ας μπω στο ρατμ τωρα να δω και τι ισχυει".τετοια αντιμετωπιση θελουν αυτοι.ακομα ξερω πολλους παναθηναικους που τους εχουν σιχαθει και διαβαζουν κι αυτοι το RATM.εμεις συνεχιζουμε με μια στοιχειωδη σοβαροτητα στο πρωταθλημα και στοχευουμε ευρωπη.οχι μεγαλα λογια του στυλ "παμε να το παρουμε".εγω θα ημουν ευχαριστημενος αν ο ολυμπιακος απο φετος πχ καταφερνει να πηγαινει στους 8 του europa για 3-4 χρονια πχ και μετα σιγα σιγα να ανεβαινει περισσοτερο.στην ελλαδα δεν εχουμε αντιπαλο στην ευρωπη μας σεβονται ακομα και υπερομαδες πιστευω οτι τα παντα ειναι στρωμενα οπως τα θελουμε ωστε να κανουμε και κει το επομενο βημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Κείμενο ευτυχισμένου γαύρου. Το φχαριστήθηκα...

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλτατε! Επίτρεψέ μου να προσθέσω ένα χαστουκάκι (απ αυτά που γουστάρει ο Λέτο και οι λοιπές γυναικούλες με τα πράσινα κομπινεζόν) το οποίο δόθηκε απ τον λαό μας. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι στο χόρτο μπήκαν 11 κατιναριά, απ αυτά που γουστάρουν μανούρες και μπάχαλα στις γειτονιές, με σκοπό να δυναμιτίσουν και εν τέλει να δρομολογήσουν άσχημη τροπή στο ματς. Με νευράκια σαν περιοδεύουσες γεροντοκόρες, με τσιρίδες, με θέατρα σαν του Αργεντίνου παπάρα που έπεφτε σφαδάζοντας μόλις τον κοίταζε ο αντίπαλος. Ο κόσμος μας όμως, ΑΡΧΟΝΤΑΣ! Έπαιξε την μπαλίτσα του, είδε ήσυχα ήσυχα την τσοντούλα του και πολύ απλά τέλειωσε το πράσινο παραμύθι. Βγήκε και ο παπάρας αλλαγή και δεν του φιλοδωρήθηκε ούτε τσίχλα μασημένη!
ΑΛΛΆ είμαστε ακόμα αρχές Νοέμβρη. Επιβάλλεται να έχουν γνώσιν οι φύλακες και να επαγρυπνούν. Ήδη θεωρώ ότι ο πόλεμος στον οποίο βρισκόμαστε, περνάει σε άλλο επίπεδο. Αφενός ο μουστάκιας αναβαθμίστηκε στο Δικαιοσύνης με ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΤΟΧΟ να την ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ μην πω εκβιάσει. Ο νεοφερμένος κουβαλάει τα ίδια μυαλά. Το σφύριγμα του "κορυφαίου" χθες, όπως και η κόκκινη που χαρίστηκε στον Μολέδο, δεν ήταν τυχαία. Μήνυμα ήταν. Ότι ακόμα και στην έδρα μας, οι γκρι έρχονται να μας βάλουν τρικλοποδιά κι ότι ο ΠΟΑ θα προστατεύεται από διασυρμούς. Οι χεσετζόγλου και νικωλοτουμπες χθες έκοψαν υπερωρίες! Κουβέντα για το μαϊμού-πέναλτι (βρήκαμε τώρα άλλο τροπάρι, ότι ήταν στο 3-0, δεν επηρέαζε την εξέλιξη και τρίχες κατσαρές) πολλή κουβέντα ωστόσο, για το "άλλοθι" που μας πρόσφερε ο ΠΟΑ για το παρελθόν! Γι αυτό φώναζα χθες σ όλο το 2ο "γιατί σταματάς στα 3 κόουτς; ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους μ ένα 5άρι, 6άρι, να γραφτεί μια ιστορική εξομάλυνση!". Το ίδιο παράπονο είχα και απ τον Ερνέστο θα πω, καθώς μάλλον λυπήθηκε τον Μανόλο τότε και χάθηκε η ευκαιρία για ευρύτερη...επαφή με την Κούλα.
Υ.Γ.: Δεν είναι κριτική στον κόουτς, αδερφέ. Το έχω ξαναγράψει. Η μπάλα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πλησιάζει στην μεγάλη περιοχή. Ντρίπλες και πασάκια απαγορεύονται, γιατί οι "κορυφαίοι" καραδοκούν. Δεύτερον. Ντέρμπι χωρίς Τσόρι; Η χρονιά είναι μεγάλη και παίκτες σαν αυτόν, θα τους ήθελα στον πάγκο και καυλωμένους ανά πάσα στιγμή.
ΝΑΙ, ΉΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Τα σέβη μου σ΄εσένα φίλτατε! Χτες, ήπια και μια μπυρίτσα παραπάνω. Τραβιότανε...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ
Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς. Και με πρόλαβες. Έψαχνα να το βρώ, να το χώσω στο άρθρο...

Εικόνα RedManu

Τι έγινε ρε παιδιά;;; Αυτό που έλεγα μακάρι να γίνει, έγινε;;;; ΄Αντε και του χρόνου να μαστε καλά να χάσουμε τον τίτλο τον Αύγουστο και να τον έχουμε ψιλοτελειωμένο τον Νοέμβριο..!!! ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! :) (Αυτό το τελευταίο είναι το χαζό χαμόγελο που σας έλεγα χτες)

Εικόνα apostolos gaganis

Χαζό, μπορεί να φαίνεται. Δεν είναι όμως... ΖΗΛΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

Εικόνα Antreas7

Χεσετζόγλου
Αρούλης
ΣκατοDNA
Τουίτης
Ολυμπιακάρες
Υπουργοί Φιλιπινέζες
Κόλλλλλλλλκας
Ιβάν
ΑΡΔ

ΦΑΠ και άντε γεια. Τώρα το μόνο που μένει είναι να ακουστεί κανά "Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ" για την απόλυτη ηδονή.

Εικόνα apostolos gaganis

Τους περιμένω να χτυπήσουνε στον άλλο, τον γνωστό, χώρο. Να συνεχίσουν τον πόλεμο στο πεδίο "ΗΘΙΚΗ". Ξέρεις... Αφού στο ποδόσφαιρο, έχουνε τερματίσει. ΚΑΙ για φέτος. Θεωρώ πάντως ότι κι΄εκεί, στο άλλο, θα φάνε ΤΕΛΙΚΑ τα μούτρα τους. Όπως και στην μπάλα. Άντερα θέλει η δουλειά. Εμείς, συσπειρωμένοι στην ομάδα μας. Με κριτική, ναι. Όχι με την γκρίνια-αρρώστια....

Εικόνα elias

διαβαζω καιρο το ratm.ειναι πραγματικα εκπληκτικο.θα προσπαθησω κι εγω ως νεο μελος να λεω την γνωμη μου για την ομαδα μας.παμε γερα,παμε ολυμπιακα...

Εικόνα apostolos gaganis

Καλώς όρισες Ηλία! Εδώ να νιώθεις σαν στο σπίτι σου...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

γειά σου, Zé Elias