ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...



Υπήρξαν δυο ειδήσεις χθες πολύ σημαντικές και πιασάρικες για το γένος των αθλητικογράφων. Η μία αφορούσε τον ΠΑΟΚ και η άλλη τον Βάζελο. Η πρώτη, είχε να κάνει με την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τις περίφημες δηλώσεις του Ιβιτς αναφορικά με ορισμένους παίχτες του, που είχαν - κατ΄αυτόν - εμφανίσει μια εχθρική συμπεριφορά εναντίον του και συνακόλουθα περίεργη, ύπουλη και κατακριτέα απόδοση στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, όπου ως γνωστόν η θεσσαλονικιώτικη ομάδα έχασε με θρυλική ανατροπή 3 - 4.  Και η δεύτερη σχετιζόταν με το "ΝΤΟΥ" καμιάς 50ριάς αγανακτισμένων οπαδών του αθηναϊκού σωματείου στο Κορωπί κατά παιχτών, αλλά και του νεοπροσληφθέντος Μαρίνου Ουζουνίδη. Στους μεν για τα χάλια που παρουσιάζουν, στον δε για το κυοφορηθέν παροδικά πρόσφατο...φιλοΟλυμπιακό παρελθόν του. ΔΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ "ΧΡΥΣΟΣ".

Τίιιι έγινε λοιπόν; Τίιι βλέπω σήμερα στα πρωτοσέλιδα για τούτο το δίσκελο - λάφυρο;

Σχεδόν, ΨΟΦΟΣ. Όχι ολοκληρωτικός, αλλά στη συντριπτική πλειονότητα των φύλλων. Συνοψίζω:

1. "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ"

Η GOAL, πρώτο θέμα το ΝΤΟΥ, το θέμα του Ίβιτς χωμένο στην υπόγα. Η SPORTDAY, ελάχιστα αριστερά στο δυαράκι ο εισαγγελέας και δεξιά σαφής υποβάθμιση του θέματος για τον Ουζουνίδη. Η LIVESPORT, πρώτο θέμα το ΝΤΟΥ, ο Ίβιτς εξαφανισμένος. Δεν υπάρχει. Η ΓΑΤΑ, προβάλλεται σχετικά το ΝΤΟΥ, ο Ίβιτς απών. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

2. ΟΠΑΔΙΚΕΣ - ΒΟΡΕΙΕΣ

Η ΠΡΑΣΙΝΗ, κάτι ψιλά για το ΝΤΟΥ, για τον Ίβιτς τίποτα. Η ΩΡΑ, κάτι ελάχιστα για Ουζουνίδη στην υπόγα, ο Ίβιτς εξαφανισμένος. Η ΜΕΤROSPORT, προβάλλει μεν το θέμα της εισαγγελικής παρέμβασης στον ΠΑΟΚ, τον Μαρίνο όμως τον...στρουπώχνει κάτω στην αποθήκη της πολυκατοικίας, ενώ η ARENA, πιο...σκληρή, υποβαθμίζει εμφανέστατα την εξέλιξη με τον Ίβιτς ( μην...πληγώσουμε τα παιδιά ), την έχει πάντως την είδηση και μάλιστα...ασπροκόκκινη. Μην ξεχνιόμαστε, ε; Ο Ουζουνίδης και το ΝΤΟΥ, εξαφανιζόλ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Με μία εξαίρεση ως προς την εισαγγελική παρέμβαση, τα δύο αυτά καυτά θέματα εξαφανίζονται ή υποβαθμίζονται εμφανώς. Και,

3. ΟΙ ΦΙΛΟΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ

Ο ΓΑΥΡΟΣ, για τον Ίβιτς κάτω δεξιά στο θυρωρείο, για τον Μαρίνο μας στο δυαράκι στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Εύλογα το μπάσκετ έχει την βασική προβολή, όπως και στις άλλες δύο και ειδικά στο ΦΩΣ ( καθ΄ολοκληρίαν σχεδόν ). Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, δεξιά κι΄αριστερά τα δύο θέματα, κομμάτι δευτεροκλασάτα. Το ΦΩΣ τέλος, ασχολείται περιορισμένα πολύ με το ΝΤΟΥ, ενώ για την εισαγγελική παρέμβαση στον ΠΑΟΚ σιγεί. Νεκρικώς... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Λογικά κι΄αναμενόμενα ως προς το μπάσκετ, για τ΄άλλα δύο θέματα όμως; Ίσως είχαν πρόβλημα χώρου... Ασφαλώς και δεν θα καθορίζουμε εμείς το πώς θα ιεραρχούν οι τρεις δικές μας τα νέα, οπωσδήποτε όμως θα κρίνουμε, χωρίς φυσικά να διεκδικούμε το αλάνθαστο. ΚΑΝΕΙΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΑΧΑ, ΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ Η "ΕΠΤΑ" ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ... ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕΙΣΜΟΥ, ΛΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥ ΘΑ΄ΧΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Α ΡΕ ΘΡΥΛΕ, Α ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ... ΤΙ ΠΟΝΟ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙΣ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

ΚΙ΄ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΕΙΣ! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ. ΕΙΠΑΜΕ: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Όχι ρε πούστη! Έχασε τη νίκη η Κασσιόπη. Το τυχερό αεκ, με τη βοήθεια του διαιτρητή κωλογερόπουλου, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας, που ίσως αποδειχθεί πολιάτιμος, στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Εικόνα aris belem

Ετοιμάζονται να εκτελέσουν φάουλ τα χανούμια και πάει ένα παρτάλι (Σιμόες νομίζω) και μετακινεί την μπάλα πιο μπροστά, ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ το λευκό ημικύκλιο με το σπρέϊ. Ο κωλωγερό την πάπια, ΑΛΛΑ ο σπίκερ που το βλέπει, μας το ανακοινώνει με χαριτωμένο-ναζιάρικο ύφος γελώντας του στυλ, "τα ατιμούτσικα, πάλι σκανταλιά κάνανε". Το επόμενο δε πεντάλεπτο, εκθειάζει τον....πλουραλισμό της επίθεσης της Κούλας! Και βγαίνει μετά ο πορτογάλος κοιμήσης, να πει ότι ο κωλογερό φταίει που...έσπρωχνε την Κέρκυρα! Την Κέρκυρα! Την Κέρκυρα της χειρότερης επίθεσης!
Υ.Γ.: Τον Τιράμ, δεν βλέπω να τον αντέχει η τσέπη του νιάου. Για τον Σιόντη πάλι, έχω ένα προαίσθημα.....
Υ.Γ.2: Είμαι περίεργος να δω, ποιον σύμμαχο θα διαλέξει ο Τζαβέλλας. Από τον καβουρίδη στον αφραγκίδη, τεράστιο το δίλημμα.
Υ.Γ.3: Μάγκες, επιβάλλεται μεγαλύτερη συμμετοχή σ αυτό το σάϊτ. Ούτε κλικ πλέον στα αντι-ολυμπιακά, πόσο μάλλον συμμετοχή, ΕΔΩ πρέπει να γίνεται χαλασμός, ΕΔΩ είναι το διαδικτυακό Καραϊσκάκη!

Εικόνα Romain

Πήρε τον νέο Μουρινιο και θα τον αποφύγει. Μέχρι τότε θα πάρει και τις τελευταίες ισοπαλίες και θα σωθεί πανηγυρικά.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια το έχουμε πεί χιλιάδες φορές η Διοίκηση υστερεί στην επικοινωνιακή στρατηγική.Πέρα απο το κανάλι που βλέπω οτι καθυστερεί απροσδιόριστα? δεν είναι ορατές άλλες κινήσεις(τουλάχιστον στην ταπεινότητα μου).
Είπαμε ο Μανώλαρος και ο Καραπαππάς είναι πολύ καλοί αλλά δεν καλύπτουν όλο το επικοινωνιακό φάσμα!
Οι αγγλόσάξωνες λένε:"Perception is reality"!
Επομένως ο ένας πυλώνας του "τετράγωνου Θρυλικού Πύργου"η:
1-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ... γέρνει...Επιτακτική ανάγκη μεγάλης ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ!--Οι άλλοι τρείς πυλώνες:
2-ΠΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ= Σχεδόν Ικανοποιητικό εγχωρίως(ανεπίθυμητο το σπάσιμο νεύρων με τις "κλειστές άμυνες μικρομεσσαίων ομάδων"!-ακόμη ανάγκη βελτιωσης ποδοσφαιρικού θέαματος, για τον θΡΥΛΟ μιλάμε!
-και βεβαίως στοχευμένη ποιοτική ενίσχυση για την Ευρώπη(αν θέλουμε το κάτι παραπάνω!)
3-ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ =Ικανοποιητική, επιθυμητή η βελτίωση!(ανοιχτό μυαλό, οχι προκαταλήψεις,διορθώνουμε τα λάθη ιδιαίτερα στους τρόπους διάσπασης κλειστών γραμμών! και προσοχή στην αμυντική λειτουργία..όχι τρύπες.. με αντίδραση χελωνας..
4-ΔΙΟΙΚΗΣΗ= ΕΠΑΡΚΗΣ,αναγκαίο το χτίσιμο συμμαχιών!(Πρόεδρε κάνε τις κινήσεις σου και ας μην τις γνωρίζουμε)
Υ.Γ.1-Προσοχή στην Λειβαδειά- όχι άλλα καρδιοχτύπια κυριακάτικα!
Υ.Γ.2.Προσοχή στους κοριούς έλκονται απο το Κόκκινο χρώμα...και ο σαγώνιας ψάχνει λάσπη για το βοθρόκαναλο....

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Υ.Γ.2.Προσοχή στους κοριούς έλκονται απο το Κόκκινο χρώμα...και ο σαγώνιας ψάχνει λάσπη για το βοθρόκαναλο....

Συμφωνώ σε όλα,αλλά θα σταθώ στο Υ.Γ.2
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ..
Δε γίνεται να έχει βήμα ο πρασινοφρουρός της μαλακίας και να λέει ότι
παπαριά του κατέβει..

Εικόνα apostolos gaganis

Perception is reality. Μ΄άρεσε αυτό. Έτσι είναι Χάρυ...

Εικόνα aris belem

Τι να ΠΡΩΤΟΣΚΕΦΤΟΥΜΕ αδερφέ! Να ήταν λέει, οι παίκτες μας απλήρωτοι, να τιμωρούσαμε έναν παίκτη μας γιατί έβγαλε...σέλφι με συμπατριώτη του αντίπαλο, να έλεγε ο πρόεδρος "δεν ξαναπατάω Καραϊσκάκη", να προπηλάκιζε ο πρόεδρος τον κάθε Κύρκο-Μάνταλο-Δελφάκη και να τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει, να πάταγαν στο γήπεδό μας όσοι και στις έδρες των άλλων 3, να χάναμε απ τα 2α του Άγιαξ, να να να ! Τίποτα απ όλα αυτά δεν θα πέρναγε στα ψιλά!
Κάναν σημαία τις δηλώσεις του χοντρομπαλά του ΠΑΟΚ, που μες την μαστούρα της...ολλανδικής εξοχής αποκάλυψε ότι η Βέροια είναι δορυφόρος της μπουγάτσας, αλλά αυτός δεν ήξερε που ερχόταν ρε παιδί μου και ο Ολυμπιακός λέει αποφασίζεται εκ των προτέρων ότι θα πάρει πρωτάθλημα! Για κάτι τέτοιες "ειδήσεις" όμως, έχουμε τον Καράπαππα τον μάγκα, που μιλάει στην γλώσσα τους και ξέρει πώς να τους τρολλάρει, το "σεις και το σας" το χετε χάσει προ πολλού, τα ξανάπαμε.
Υ.Γ.: Θεωρώ άδικη την σύγκρισή τους, με οποιοδήποτε είδος του ζωικού βασιλείου αδερφέ. Η περίπτωση τους χαρακτηρίζεται από πολλαπλές γενετικές ανωμαλίες ήτοι: προχωρημένου στάδιου γυναικομαστία (σε σημείο τα μαστάρια ν αγγίζουν τον αφαλό), υποσπαδία και αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων, διαρρηγμένο ορθό, φάτσες σαν να έφαγαν μετωπική με χύτρα 50κιλη, τραυλισμός και τσιριχτά σκουξίματα, με λίγα λόγια γυναικωτοί.

Εικόνα apostolos gaganis

Και λίγες διαγνώσεις έβαλες. Καλά έκανες και το επεξέτεινες το θέμα. Έλα την Κυριακή μια άνετη νίκη με τον Λεβαδειακόοο....

Εικόνα koropi48

Σκιάχτηκα με τη φωτό απόστολε. Σαν συνεδρίαση του Δ.Σ. του ποα είναι! Το θέμα του ίβιτς απλά δεν υπάρχει και γι αυτό υποβαθμίζεται. Η παρέμβαση έγινε για τα μάτια του κόσμου. Δεν το είπα έτσι, πάνω στα νεύρα μου ξέφυγε, είχα απογοητευτεί και τα τοιαύτα. Ούτε που θα ξανακούσουμε γι αυτό, να σαι σίγουρος. Αν θέλεις να κοπεί ένα θέμα από την επικαιρότητα, ανέθεσε σε ανακριτή να κάνει εξέταση. Τότε όλοι δωπαίνουν εν αναμονή των πορισμάτων, που βγαίνουν, αν βγουν, ολόλευκα. Το ξέρουν αυτό οι φυλλάδες και γι αυτό έκαναν μώκο.

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ πιθανόν, Κορωπιώτη. Το θέμα είναι, αν αυτή η επέμβαση του εισαγγελέα αφορούσε τον Ολυμπιακό ( έτσι για τα μάτια του κόσμου, όπως λες κι΄εσύ ), κατά πόσον οι φυλλάδες θ΄ακολουθούσαν την ίδια - τουλάχιστον υποτονική - στάση, όπως κάνουν σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Αμφιβάλλω πολύ...