Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...



Κάθησα να δω τ΄αθλητικά χθες το βράδυ από...μακρόβια αθλητική εκπομπή. Που την πληρώνουμε ΟΛΟΙ. Τίιι παίζει τελικά μ΄αυτούς, ρε παιδί μου; Ματιές όλο νόημα, χαμογελάκια, μορφασμοί...συνενοχής, υπολανθάνον φλερτάρισμα, υποδόρια ειρωνική διάθεση ( σε κώλους που...τα θέλουν πάντως ), πώληση αντικειμενικότητας...made in China, ξεχείλωμα του κερατά σε συγκεκριμένο ρεπορτάζ μέχρις υπνηλίας, "περίτεχνα" κεκαλυμμένος αντιγαυρισμός και άλλα τα οποία θ΄αναφερθούν δοθείσης ευκαιρίας...

Τί συγκράτησα, γιατί εκείνο που ΔΕΝ συγκράτησα ήταν τα βλέφαρά μου πριν τελειώση η εκπομπή, απ΄όσα είδα; Την...ταυτότητα απόψεων περί Ουζουνίδη, Ουζουνίκη και γιατί όχι...Μουρινίδη;
 
Συγκεκριμένα και ο καλεσμένος ειδήμων στο στούντιο και ο γνωστός φιλοβάζελος στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρας, βρήκαν ΒΑΘΥΤΑΤΗ την Ουζουνίδεια επίδραση στο παιχνίδι των λαγών. Με μία προπόνηση, όλη κι΄όλη... Ό ένας μάλιστα, ο γηπεδικός, είδε και το...ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ κιόλας του Εβρίτη τεχνικού στη λειτουργία των πρασίνων. Διάνοια ρε, που μαζί με την περισπούδαστη ανάλυση του προπονηταρά στο στούντιο ( η τεσσάρα δε θα ξεκολλήσει από μέσα του ΠΟΤΕ ), σε συνδυασμό με τον κατά ριπάς κολαφισμό του απόντος και ανίσχυρου Στραπατσόνι, συνέθεσαν έναν εκπάγλου καλλονής "Ακάθιστο ύμνο" προς τον Μαρίνο. Σκόπιμα και εμετικά... Μου θύμισαν αυτόματα τους εικονιζόμενους στη φωτο της ανάρτησης, για την ευρύνοια και μεγαθυμία τους. Καλάαα... Άμα δεν είχε μπει εκείνο το απίστευτης κωλοφαρδίας ( και οι ίδιοι οι βάζελοι, φίλαθλοι, παίχτες, πάγκος, αιφνιδιάστηκαν... ) γκολ του Λουντ στον ευρισκόμενο σε...καταστολή Μπίρκιτς, θα σου΄λεγα΄γω τί θα διαβάζαμε και θ΄ακούγαμε σήμερα απ΄τους ΑΡΔ. Τί "Δεν τα κατάφεραν πάλι οι πράσινοι, βαθύ το τραύμα, αλλά τί να σου κάνει κι΄ο Ουζουνίδης, μόλις ανέλαβε ο άνθρωπος" και τα ρέστα... Έτσι είναι. Πάντα έτοιμοι είτε ν΄αποθεώσουν είτε ν΄αναθεματίσουν με το πρώτο, οι περισσότεροι απ΄αυτούς. Και αντίθετα, για τον παραπαίοντα δικέφαλο του Βοριά θα διαβάζαμε κάτι σαν "Με ψυχή 11 λεόντων ο Πάοκ πάλεψε και πήρε τελικά το πολύτιμο Χι" και άλλα συναφή.... Απλά το κώμα νίκησε τον θάνατο.

Με την ΑΕΚ, δεν ασχολούμαι. Τα είπαμε και χθες. Είναι σε φάση...αυτοκάθαρσης.

ΕΜΕΙΣ απ΄τη μεριά μας, δείξαμε αποφασιστικότητα απ΄την αρχή. Για ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μίλησε ο Μπέντο. Προφανής η διάθεσή μας να μην την ξαναπατήσουμε. Άργησε λίγο το γκολ. Ωραία η προσπάθεια του Ιντέγε, σίγουρα. Από θέση οφσάϊντ βέβαια, αλλά κι΄απ΄την άλλη πέναλτυ μαρς στον ίδιο παίχτη δεν μας δόθηκε. Χαρακτηριστικό ότι δεν διαμαρτυρήθηκε στο 1 - 0 κανείς απ΄τη Λειβαδιά. Ούτε και ο προπονητής της, που υπήρξε άψογος στη συνέντευξη μετά τον αγώνα. Θα κερδίζαμε σίγουρα το παιχνίδι. Απλά η πόρνη η αβλεψία του επόπτη, έδωσε πάλι πάτημα στο γνωστό μέτωπο να σκούζει. Λες και το κάνουν επίτηδες τα κοράκια... Το΄χω ξαναγράψει εδώ, παλιότερα. Ρε σφυράτε μας καλά! Δεν θέλουμε λάθη που μας ευνοοούν. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Θέλουμε μόνο σωστές διαιτησίες. Τίποτ΄άλλο.

 Πριν πάμε Κύπρο, επιθυμώ να εξάρω την απόδοση του Σεμπά χθες. Με εντυπωσίασε κι΄ας μην έβαλε γκολ. Τέτοια ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗ, έχω πολλά πολλά χρόνια να δω σε παίχτη... Σημειώνω ακόμη τρία ονόματα. Με θετικό πρόσημο. Λεάλι ( ο Καπίνο πρέπει να δείξει υπομονή ), Φιγκέϊρας ( θα τον "φάει" τον Ομάρ ), Ανδρούτσος. Ο τελευταίος, θα με κάνει στο εξής να μην ξεκολλάω τα μάτια μου από πάνω του. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ΄ΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ...

Υ. Γ. Εκείνος ο Θέμης Καίσαρης. Τον ήξερα μόνο ονομαστικά. Δεν τον διαβάζω. Καλός μου φάνηκε, όπως τον είδα. Έχει τον κοινό νου. Δεν είπε μπαρούφες. Καμιά. Σωστά πράματα έθιξε. Για...βοηθήστε με όσοι τον ξέρετε καλύτερα...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το ότι έχουν αρρωστήσει οι άλλοι με τη διαιτησία, εξαιτίας της ανυπαρξίας τους, δεν θα πρέπει να μας "χαλάσει" κι εμάς το μυαλό. Γενικά το λέω, όχι για σένα, Απόστολε. Βλέπω πολλούς Ολυμπιακούς να είναι με την ψυχή στο στόμα μέχρι να δουν το ριπλέι, για να φύγει κάθε ίχνος υποψίας λάθους. Φοβούνται μήπως ευνοηθούμε. Είναι τρομερό αυτό. Να μην μπορείς να απολαύσεις μπάλα. Έτσι είναι η μπάλα, ρε μάγκες. Έτσι είναι και η διαιτησία. Θα ευνοηθείς, θα αδικηθείς. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, τι να κάνουμε; Βρίσκουν πάτημα οι άλλοι επειδή είναι ανύπαρκτοι στο γήπεδο. Εμείς δεν μπορούμε να μένουμε σ' αυτό το επίπεδο. Μία αναφορά και πολύ είναι. Γράφω το τελευταίο γιατί βλέπω δημοσιογράφους του Ολυμπιακού να ασχολούνται με ολόκληρα άρθρα για να αιτιολογήσουν ένα κακό σφύριγμα. Σε αγώνα που υπήρξε και μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ μας στο 1-0. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Πάντα θα σκούζουν. Όσο πιο πολύ σκούζουν, τόσο πιο πάνω σημαίνει ότι είμαστε. Όταν δεν σκούζουν, κάτι δεν πάει καλά για εμάς.

Αγωνιστικά, μου αρέσει κι εμένα ο Φιγκέιρας. Όχι ότι έγινε παιχταράς, αλλά είναι ο καλύτερος στη θέση του στην Ελλάδα σίγουρα. Δεν βάζω τον Ομάρ στην σύγκριση. Η άμυνα ψηλά είναι κάτι που θα πληγώσει τον Ολυμπιακό πολλές φορές φέτος, αν δεν το διορθώσει ο Μπέντο. Δεν ξέρω αν το κάνει για να έχουν συνοχή οι γραμμές, όταν είμαστε στην επίθεση, αλλά με τέτοιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεν ωφελεί... Επίσης, θεωρώ ότι ο Μπέντο είναι πολύ συντηρητικός στις αλλαγές του. Πάντα αργεί ένα κλικ. Προφανώς, το κάνει για να σιγουρέψει πρώτα το αποτέλεσμα. Εγώ διαφωνώ σ' αυτό. Θεωρώ ότι στο 2-0 με τον Χ Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, ακόμα και στο 1-0, μπορεί να βάλει τον Ανδρούτσο στη θέση του Φορτούνη που φαινόταν να κάνει αγγαρεία. Ή τον Πάρντο στη θέση του Ελιουνούσι που δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα. Έτσι κρατάς τους βασικούς παίχτες σε εγρήγορση, έτσι δίνεις περισσότερο χρόνο στους νέους ή στους παροπλισμένους που περιμένουν μία ευκαιρία, έτσι αναζωογονείς τον κόσμο που θέλει να βλέπει και νέα πρόσωπα με φρεσκάδα. Το ιδανικό, κατά τη γνώμη μου, είναι να χρησιμοποιούνται και στην αρχική ενδεκάδα ένας με δύο παίχτες κάθε φορά που θέλουν να πάρουν μία ευκαιρία. Μιλάω πάντα για τέτοια παιχνίδια στο Καραϊσκάκη με μικρές ομάδες. Και αν ξεφύγουμε λίγο ακόμα, και στα εκτός. Ακόμα και στραβή αν έρθει, εγώ δεν θα πω τίποτα, αν δω ότι θυσίασε ένα αδιάφορο κωλοπαίχνιδο για να ψηθεί ο Μανθάτης ή ο Ανδρούτσος. Μαγκιά είναι αυτό. Έχει χρόνο η σεζόν, πάντως και όλοι θα παίξουν.

Υ.Γ Έκανα κριτική σε προηγούμενο κείμενό μου για τις επιλογές του Μπέντο. Αν μη τι άλλο, οι επιλογές του φανερώνουν ότι δεν βλέπει τον Ολυμπιακό ως σκαλοπάτι στην καριέρα του. Θέλει να χτίσει τον Ολυμπιακό του αύριο και αυτό τον ανεβάζει πολύ στα μάτια μου. Ούτε ο Βαλβέρδε, ούτε πολύ περισσότερο ο Σίλβα, έδωσε σημασία στο αύριο. Καμένη γη άφησαν πίσω τους. Ο Μπέντο ξέρει ότι ο Τσόρι, ο Καμπιάσο, ο Σιόβας ακόμα ακόμα, δεν πρόκειται να αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου. Αντίθετα, ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος, ο Μπουχαλάκης μπορούν να εγγυηθούν κάτι καλό για το μέλλον. Αν κάπου πρέπει να αναθεωρήσει βάσει αυτού, είναι η περίπτωση του Μάριν. Είναι 27 χρονών, ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι παίχτης που μπορεί να προσφέρει και στο παρόν και στο μέλλον. Εκεί θα είναι και μαγκιά του προπονητή, να μην τον κάψει.

Εικόνα aris belem

Αδερφέ, δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα αναφέρεις, στο ΥΓ όμως και στην προσπάθεια να σταματήσει η όποια γκρίνια-κριτική για τον Μπέντο, θεωρώ ότι κάνεις λάθος στην κριτική σου για τον Βαλβέρδε. Ναι, ο Σίλβας σαν σκαλοπάτι έβλεπε τον Ολυμπιακό και ναι, καμένη γη άφησε. Είναι άδικο ωστόσο να βάζουμε στην ζυγαριά έναν προπονητή 2,5 μηνών με τον Βαλβέρδε που ήξερε: α. να αξιοποιεί το καλύτερο από όλους τους παίκτες του, μπαλαδόρους και τρεχαλατζήδες β. να αξιοποιεί στο έπακρο τις λεγόμενες βεντέτες (Κοβάσεβιτς, Ντιόγκο, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, ακόμα και τον "προβληματικό" Τζεμπούρ, Μιραλλάς) αλλά και τους νέους τότε Αβραάμ, Μήτρο, Φέτφα, Μανιάτη. γ. να "καθαρίζει" τα αποδυτήρια από κωλοχαρακτήρες τύπου Λέτο. Ναι, το μέλλον ανήκει στους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο κλπ, κάθε ομάδα όμως χρειάζεται σε παιχνίδια "ειδικών καταστάσεων" και βαρύτητας, την εμπειρία του Τσόρι, του Καμπιάσο, πιο παλιά του Ιμπαγάσα και του γέρο-Γκόγκιτς.
Υ.Γ.: Σε αντίθεση πάντως με τους κατά καιρούς διθυράμβους των ΑΡΔακων για το...φυτώριο της Παιανίας, ο Ολυμπιακός έδωσε ευκαιρίες σε πάρα πολλά παιδιά της Νέων, ειδικά στην φουρνιά με την οποία δούλεψε εξαιρετικά ο Στορκ, αλλά και νωρίτερα. Μενδρινός, Νικλητσιώτης, Φέτφα είναι ένα μικρό δείγμα, αλλά και κάτι "καλόπαιδα" τύπου Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Κονέ, οι οποίοι στην πορεία επέδειξαν ασέβεια απέναντι στην ομάδα μας. Στην ομάδα μας, που τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν είτε σε ομάδες του εξωτερικού, είτε στην αγαπημένη τους...Κούλα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συμφωνώ ότι διαχειρίστηκε μεγάλους ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες. Άλλο λέω όμως. Τι παρακαταθήκη άφησε; Τον Μήτρογλου για να τον βάλει να παίξει, του άλλαξε τον αδόξαστο. Και αν ο ίδιος ο Μήτρογλου δεν έκανε τεράστιες εμφανίσεις μακριά από τον Ολυμπιακό, δεν θα έπαιζε ποτέ επί Βαλβέρδε. Και από τους άλλους πιτσιρικάδες δεν έμεινε κανείς.

Εικόνα aris belem

Αδερφέ κατάλαβα απόλυτα τι λες, απλά πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με την περσινή του Σίλβα, ούτε με την φετινή. Ούτε το υλικό της τότε ομάδας Νέων, ούτε η πρώτη ομάδα.
Ο Μήτρογλου μια χαρά πήρε ευκαιρία, με Ντάρκο και Ντιόγκο στην ομάδα και συμπεριφέρθηκε επιπόλαια στην Κύπρο.
Ο Θρύλος τότε είχε Γκαλέτι, Τζόλε, Ντάρκο, Ντιόγκο, Στολτίδαρο, Ζεβλάκοφ, Μπελούτσι και όταν ξαναήρθε επί Βαγγέλη, είχαμε Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Ριέρα, Μιραλάς,Αβραάμ, Τόρο κ.α. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν παιδιά στην Νέων πλην του Φέτφα τότε, που να μπορούσαν να σταθούν μ αυτούς τους παίκτες.
Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρσι αλλά και φέτος έχω γράψει ότι οι Βούρος, Τσιμίκας, ο Λαϊφης, ο Αυλωνίτης, φέτος ο Ρέτσος, ο Μανθάτης πρέπει να πάρουν ευκαιρίες, δεν λέει κανείς όχι σ αυτό. Το παν είναι ισορροπία στην διαχείριση όμως, ούτως ώστε να μην αισθάνεται κανείς αδικημένος. Να μπαίνει στο ματς όποιος μπαίνει απ τον πάγκο, για να βοηθήσει ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, όχι τον εαυτό του για να πείσει τον προπονητή. Μπαίνει π.χ. ο Πάρντο και τρελαίνεται να βάλει γκολ και ήταν μόνος προχτές ο Ανδρούτσος και προτίμησε σκοτωμένο σουτ απ τα πλάγια. Αυτό πιστεύω ότι είχε πετύχει ο Ισπανός, το οποίο ο Σίλβας ούτε κατά διάνοια και ο Μπέντο προφανώς το προσπαθεί. Τον στηρίζουμε γιατί νοικοκύρεψε ένα χαώδες τοπίο, μπορούμε και καλύτερα, το ξέρει και το δηλώνει και ο ίδιος.

Εικόνα apostolos gaganis

Tα βρίσκω σωστά αυτά. Όλα.

Εικόνα savvas gridlock

Να μας πουν για τη διαιτησια στο Μπαρτσελονα-Ρεαλ το Σαββατο το απογευμα. Πώς την ειδαν; Καλη;

Εικόνα apostolos gaganis

Τον είδα τον αγώνα. Τραγική.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εκεί δεν υπάρχει προκατάληψη. Ειδικά αν το σφύριγμα το πάρει η ομάδα τους, θα τους σηκωθεί λίγο η κωλότριχα. Αλλά δεν νομίζω να αργήσει η ώρα που θα δεις στις αντικειμενικές κάναν τίτλο "έσφαξε ο Χούλιο Μαρία Ντε Λά Πάρτον Ντε Λα Κούνα τον την Μπαρτσελόνα χθες".

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Αποστόλη κι αδέρφια. Για Καίσαρη άποψη δεν έχω, άρθρο του δεν έχω διαβάσει, κάπου πήρε το μάτι μου σχόλιο γαύρων ότι ανήκει στους "ντροπιασμένους", επομένως μαύρη λίστα για εμένα με συνοπτικές διαδικασίες. Ωραίες οι αναλύσεις και περιγραφές προπονητικών συστημάτων, όποιος όμως επικαλείται κάτι τέτοιο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, είναι βαθιά νυχτωμένος. Ή τυφλός. Ή νομίζει ότι το ποδόσφαιρο ή ειδικότερα ο Ολυμπιακός ιδρύθηκαν επί Σωκράταρου. Γιατί αν ο Καίσαρης και ο κάθε Καίσαρης αισθάνεται ντροπιασμένος, για μια Ριζούπολη ή για τον τελικό με τον Αστέρα, ή για το "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη", να βγει σαν ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και να πει, ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ χωράει: α. στα σφυρίγματα Στεφανόπουλων, Ζακεστίδηδων που έδιναν ωραιότατα πεναλτάκια στις βουτιές εκτός του Βαζέχα ή γύριζαν με το έτσι θέλω ματς που κέρδιζε ο Θρύλος β. στην υπόθεση "Μουμπλή" ή στις μετακινήσεις Αποστολάκη-Σαργκάνη με τον γνωστό μαφιόζικο στυλ Καρκινογιάννη γ. στα "ντου" σε δημοσιογραφικά μπουθ και αποδυτήρια του προαναφερθέν μαφιόζου δ. στις αβάντες ΟΦΗ στο μπουρδέλο των αμπελοκήπων ή ακόμα-ακόμα στις αποκαλύψεις για αβάντα της Βέροιας στο μπουγατσάν ε. στον ξυλοδαρμό διαιτητών (δες Ευθυμιάδη) απ τον πρόεδρο του μπουρδέλου Αμπελοκήπων. ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ χωράει ρε δημοσιογράφε στα κλειστά φώτα του ορνιθοτροφείου ή στα πουλερικά που σωριάζονταν σωρηδόν; Τέτοιοι "ντροπιασμένοι" λοιπόν, που πάνε να τσιμπήσουν "αντικειμενικούς" ολυμπιακούς, εμένα μου προκαλούν εμετό, χειρότερο απ τον χέσε ή τον νικολό ή τους γυναικωτούς του πάνελ του ΣΚΑΙ. Αυτά.
Στα χθεσινά. Η ομάδα, ΟΛΗ, μηδενός εξαιρουμένου, ωφέλιμο θα ήταν να παρακολουθήσουν το ματς Σίτυ-Τσέλσι. Για πολλούς λόγους. Και να σοβαρευτούν ΟΛΕΣ οι γραμμές. Σ αυτές βάζω και τον Φορτούνη. ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ταλαντούχος είναι. Δεν γελάει. Ή καθόλου ή χαμογελάει.

Εικόνα RED HELL

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Δεν εχω να πω πολλα γιατι τα λιονταρια εδω μεσα τα εχουν αναφερει ολα.Θελω να πω κατι για το Φορτουνη.Μπαλα ξερει πολυ και αυτο ειναι αναμφισβητητο.Απο κει και περα καλα θα κανει να αφησει το "πολλα βαρυς" στυλακι και να βαλει μυαλο γιατι αρχιζει και θυμιζει τα καλοκαιρινα κατορθωματα.Τα "δινω τη μπαλα με τα χιλια ζορια" και τα "αμα τη χανω αφηνω τους αλλους τους μαλακες να τρεξουν να την παρουν" καλο θα ειναι να κοπουν.Αφηνω εξω το οτι χθες στις 5 μπαλιες εκανε λαθος τις 4.Οι πριμαντονες δεν κολλανε με τον Ολυμπιακο.
ΥΓ.Σαββαρε χρονια πολλα.

Εικόνα apostolos gaganis

Τα είπα στον Άρη επάνω, Ερυθροδιαβολάκο.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ να'σαι καλα.

Εικόνα KCS

Πρώτα απ'όλα, εύχομαι χρόνια πολλά Ολυμπιακά κι ευτυχισμένα στο γίγαντα κύριο Σάββα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και στη ψυχή αυτού του σάητ τον Σάββα Gridlock.

Για τους ΑΡΔ: Kι εγώ βρίσκω ότι Τσάρλυ-Θέμης Καίσαρης και Σωτηρακόπουλος είναι οι πιο μπαλογνώστες Ελληνες δημοσιογράφοι. Αρκεί να μην έχουν να κάνουν με ματς του Ολυμπιακού. Γιατί τότε τους βγαίνει η οπαδική τους ταυτότητα (ο Θέμης Καίσαρης ως "πρώην Ολυμπιακός" είναι θλιβερός, τραγικά κι αυτά που έλεγε την Κυριακή το βράδυ στην ΕΡΤ θέλοντας να μας πει ότι τα αγωνιστικά ερείπια όπως έχουν καταντήσει φέτος βαζέλες και Αεκ έχουν σχέση με αυτόν τον όντως λιγότερο καλό από άλλες χρονιές Ολυμπιακό). Να πω ακόμα ότι προς τιμήν του ο Σωτηρακόπουλος δεν πολυαναφέρεται στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πράγματα(βλέπει ότι δεν τον παίρνει).

Για την ομάδα μας. Πρέπει να πάρουμε έναν ακόμα επιθετικό αντί του Πασιέντζα. Την Κυριακή φάνηκε κατά τη γνώμη μου η διαφορά Ιντέγε - τωρινού Καρντόσο. Αν βρούμε κι ενα καλό σέντερ μπακ,γρήγορο, καλά θα είναι αλλά είναι πολύ δύσκολο να σου κάτσει τέτοια μεταγραφή το Γενάρη. Προχωράμε, Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Κεϊσιε! Συμφωνώ στον σεντερ φορ. Για πίσω, δεν τον βλέπω ΜΑΛΛΟΝ να παίρνει παίχτη. Καίσαρη και Τσάρλυ, δεν τους διαβάζω. Αντιπαθώ όμως γενικά τους...αντικειμενικίζοντες. Είναι όλοι τους αντιΟλυμπιακοί. Δεν λένε ΚΑΘΑΡΑ, ΟΛΗ την αλήθεια. Τα ζόρικα, αυτά που θα κακοκαρδίσουν τους αντιΟλυμπιακούς, τα παρακάμπτουν. Τα θολώνουν. Παίζουν πολιτική. Για τους λόγους τους.

Εικόνα Romain

Ο Θέμης απ ότι έχω διαβάσει, δεν τον βλέπω στη tv γιατί δεν μένω Ελλάδα, είναι λίγο αντί -Ολυμπιακός. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, ίσως όπως γράφει και ο φίλος thita, να έχει μυριστει ότι το περιβάλλον εργασίας είναι αντί -Ολυμπιακό, και θέλει να είναι αρεστος.

Ο Κώστας Καισαρης από την άλλη, (είναι ο πατέρας του?) γράφει σοβαρά και αντικειμενικα. Προσπαθεί να κρατάει ίσες αποστάσεις, αλλά είναι γνώστης και γράφει αλήθειες.

Εικόνα apostolos gaganis

Τον Κώστα τον έχω διαβάσει, αλλά ελάχιστες φορές. Μου φάνηκε συνετός. Ούτε γιαυτόν έχω αποψη, έστω και μέσες-άκρες...

Εικόνα thita

για μένα, ο σεμπά μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, μου έχουν βουλώσει το στόμα αυτός κι ο φιγκέϊρας

για καίσαρη, κλπ., καταρχάς ναι, σε γνώμη/άποψη και κριτική και ερμηνεία γεγονότων, ο μπαμπάς καίσαρης είναι μακράν ο καλύτερος πιστεύω, ο γιος είναι ένας επαγγελματίας με τεκμηριωμένο μεν λόγο, ροπή δε στο να το παίζει εξυπνάκιας, που έχει εδώ και καιρό μυρίσει πως τα media αντι-ολυμπιακοκρατούνται, είχαμε που είχαμε την βαζέλα να κατέχει το 75% των καναλιών, εφημερίδων, κλπ., μας προέκυψε και ο ..... οπαπ που ανοίγει και κλείνει μαγαζιά με την διαφήμισή του, μια χαρά ε, αυτό είναι λοιπόν το περιβάλλον μέσα στο οποίο όλοι οι ολυμπιακάρες έγιναν "αντικειμενικοί" και λίβερπουλ ή εθνική ελλάδος, κλπ., γι' αυτό λέμε να ανοίξει το κανάλι ο βαγγέλας, να δίνει θέσεις εργασίες (και καλοπληρωμένες μάλιστα), να δούμε μετά εάν θα κρατάνε καλύτερα ισορροπίες οι αντικειμενικάρες ή όχι

Εικόνα apostolos gaganis

Mάλιστα. Έτσι φαίνεται να΄ναι. Τί γίνεται άραγε με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες; Δεν βλέπω εξελίξεις. Σιωπή... ΓΙΑΤΙ;

Εικόνα CEN-TAURUS

Περιμένουν να συγκροτηθεί σε σώμα το ΕΣΡ και να επικυρώσει τις αποφάσεις χορήγησης.

Εικόνα thita

αδεφέ, από ό,τι έχω ακούσει εγώ πάνε για νέα διαδικασία, εξ υπαρχής, με νέα προκήρυξη, κλπ., προσωπικά δεν έχω διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης του στε, εξ όσων γνωρίζω δεν έχει εκδοθεί ακόμη (άλλο αν έχουν πληροφορηθεί οι κυβερνώντες τι θα λέει), από εκεί θα διασαφηνιστεί εάν χωρεί μια τέτοια λύση, προσωπική άποψη, αν θέλεις, έστω επιπόλαιη ως πρώιμη, είναι πως η διαδικασία θα πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή, εάν όπως άκουσα στα κανάλια έκρινε το στε αντισυνταγματικό το άρθρο του νόμου περί μεταφοράς αρμοδιοτήτων στην γενική γραμματεία ενημέρωσης, κλπ. (άρα η προκήρυξη είναι ανυπόστατη, κλπ.)

οι χρόνοι για την νέα διαδικασία του διαγωνισμού από το εσρ δεν ακούγονται καθόλου καλοί, πάνε για αρκετά αργα, υπάρχει και με σοβαρότατους υποστηρικτές μάλιστα η περίπτωση να προηγηθεί διαδικασία διαγωνισμού για θεματικά ή περιφερειακά κανάλια, κλπ., με χαμηλότερο δηλαδή "ενδιαφέρον", ως διαδικασία πιλότος

προς το παρόν η εταιρεία του βαγγέλα έχει ζητήσει μαθαίνω από digea την παροχή σήματος, κλπ., ώστε να εκπέμψει άμεσα και η digea μέχρι στιγμής αρνείται διότι λέει η alter ego δεν έχει άδεια (?!), ο βαγγέλας αντιτείνει πως κανένα από τα κανάλια που εκπέμπουν αυτή την στιγμή δεν έχει άδεια (αυτό είναι αλήθεια, αφού οι προσωρινές άδειες ρουσσόπουλου έχουν λήξει νομίζω από 31/12/2015 χωρίς να παραταθούν νομοθετικά, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια) και έχει κάνει αναφορά στον υπουργό, πιθανολογώ ίσως ακολουθήσει στη συνέχεια και δικαστική οδό

την digea όλοι γνωριζουμε ποιοι την έχουν, δηλαδή, δεδομένου του μονοπωλίου ουσιαστικά στο τηλεοπτικό ψηφιακό σήμα, κρεμόμαστε από τα αρχίδια του αλαφούζου κλπ., οπότε οι επιλογές είναι, εκτός από προσφυγή σε δικαστήριο, που μπορει να τραβήξει όπως ξέρεις πάαααααρα πολύ, είτε να δημιουργήσει άμεσα και η ερτ πάροχο ψηφιακού σήματος για να πάρει ο βαγγέλας από εκεί, είτε να επιβάλει ο υπουργός (?!) στην digea να παρέξει ψηφιακό σήμα στον βαγγέλα, κλπ., και οι δύο λύσεις πάντως είναι πολιτικές και δεν τις βλέπω να υλοποιούνται στο άμεσο μέλλον, ιδίως με δεδομένο ότι ο βαγγέλας δεν φαίνεται να στηρίζει συριζα 100% παρά κρατάει αποστάσεις από όλους (και είναι γνωστές οι φωνές περί κρυφής στήριξης στο μητσοτακέικο, λόγω της κουμπαριάς, ενώ παράλληλα -ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- κάτι αλαφούζοι χαϊδεύουν τσίπρα), υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο βαγγέλας να αγοράσει κανάλι που ήδη εκπέμπει, αλλά τα νούμερα είναι εξωπραγματικά, διάβασα προχθές δεν θυμάμαι που πως ο κοντομηνάς θέλει 100 μύρια λέει για να πουλήσει τον alpha στον βαγγέλα, χαχαχαχα

Εικόνα koropi48

Ποιος πεοπονητής πήγε στον ποα και δεν αποθεώθηκε, δεν ανέβασε μετοχές, δεν θεωρήθηκε ανώτερος του πέπε; Και στις στραβές, πάντα δίδεται κάλυψη και πίστωση χρόνου. Ο ουζουνίδης προσλήθφηκε και απολύθηκε από την ξάνθη καμια δεκαριά φορές. Τώρα με τον πανιώνιο πήρε τα πάνω του. Πριν τους νεοσμυρνιώτες, αν έλεγε κάποιος για προπονητή ουζουνίδη, θα τον πλάκωναν με τα ούζι. Τώρα, θεωρείται κι αυτός κόουτσιγκ προφέσορ μη χέσω! Είπαμε, το κατεστημένο με τον τύπο μαζί του, έχει τις αβάντες και την προβολή που χρειάζεται κάθε φορά. Ενώ ο μπέντο που βγάζει τη μελλοντική εθνική ελλάδας, δεν είναι καλός, γιατί δεν αξιοποιεί όλο το ρόστερ. Ενώ οι δόκιμοι προπονητές από κροατία και σερβία που παίρνει ο ιβάνης, είναι ευκαιρία να αναδειχθούν νέοι ελπιδοφόροι άνθρωποι στους πάγκους.

Εικόνα apostolos gaganis

Τ΄αληθή έφας...

Εικόνα koropi48

και ξέχασα και τον αναστασίου, που όλη η ευρώπη τον ήθελε, που έκανε σπουδαίο έργο υψηλής επιστημονικής προπόνησης...

Εικόνα μαουνιέρης

Δεν με ενδιαφέρει κανένας Καίσαρης, που μετάνιωσε μάλιστα κάποτε, γιατί υπήρξε οπαδός του Θρύλου. Το 3-0 επί του ΠΑΟ στη Ριζούπολη είναι κορυφαία στιγμή της θρυλικής ιστορίας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, απλώς νομίζει ότι είναι ολυμπιακός.

Εικόνα koropi48

Μαζί σου αδερφέ. Η ΟΜΑΔΑ μας "παίζει", πολεμάει καλύτερα, τόσα χρόνια σε ατμόσφαιρες είκοσι φορές πιο καυτές από τη Ριζούπολη. Έχουμε δει ματς στη μουγάτσαλαντ και στο διατηρητέο απέναντι από τα κουντουριώτικα, που αναρωτιόμαστε "άραγε, θα βγει κανείς ζωντανός απ το γήπεδο"; Έχουμε δει παίχτες παλιότερα (γεωργίου, μαυρογενίδη κλπ) να βγαίνουν με αίματα από αεροβόλα, τζιχαντιστές να καβαλάνε τα κάγκελα και να μπαίνουν μέσα (ιωνικό, πανιώνιο, λαγοφλώρο, καυτατζόγλειο), έχουμε δει να λιντσάρεται διαιτητής (ευθυμιάδης), να βγαίνει από το τερέν και να τρέχει αίματα, να τον έχει καβαλήσει και να τον χτυπάει ο τότε πρόεδρος ευεργέτης του ΤΤ φιλιππίδης. Και στην κάμερα της τβ, ο άλλος μεγάλος παναθηναϊκός και νομικός λυκουρέζος να δηλώνει "και λίγα του κάνανε". Έχουμε δει ξύλο στις φυσσούνες του γεντί κουλέ, πυγμάχους να χτυπάνε τις πόρτες στα αποδυτήρια και να φωνάζουν "κουφάλες εδώ θα αφήσετε τα κόκκαλά σας" ή "πού μένει η μάνα σας ρε να στείλουμε τα κεφάλια σας". Σε εικοσάχρονα παιδιά!! Όποιος έχει ζήσει ένα ματς στην τούμπα (εγώ έχω τουλάχιστον επτά), να μην ξεστομίζει μαλακισμένες συγκρίσεις. Άλλωστε, μετά τη Ριζούπολη, οι οπαδοί τους πήγαν νύχτα στο προπονητήριο να τους σκίσουν και σε λίγο καιρό η ομάδα τους διαλύθηκε με τη φυγή παιχτών και προπονητών. Όποιος ΑΡΔ μιλάει για Ριζούπολη, κολλάει παράβολο στο δελτίο πρόσληψής του στο ΜΜΕ που εργάζεται. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Χαίρομαι που ένα υστερογραφάκι σ΄ένα άρθρο της...σειράς, τίποτα απολύτως το ιδιαίτερο, μάλλον κάτω του μετρίου, σήκωσε - απρόσμενα για μένα - τόση και τέτοια ( ΩΡΑΙΑ ) σκόνη... Μου΄ρθαν παλιότερες, ζεματιστές στιγμές του σάϊτ στη μνήμη....

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Γιώργαρε! Συμφωνώ για την τριάρα. Ώστε έτσι αυτός ο Καίσαρης, ε; Για να το...ξέρω. Πάντως εκείνη την έκφραση απελπισίας του "ειδήμονα" στον πάγκο, που΄χε δείξει κάποια στιγμή η τηλεόραση στην τεσσάρα εκεί μέσα, δεν θα την ξεχάσω...

Εικόνα john

Ρε Γιωργαρε καταφέρνεις να στηριξεις ενα επιχείρημα μεσα μια μονο πρόταση ενω αλλοι χρειάζονται μια παράγραφο για να το πούνε.. Εχεις πραγματικό χάρισμα στο γραπτό λόγο. Να σαι καλα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Όσον αφορά τον αγώνα , απλώς να αναφέρω ότι η εμφάνιση ήταν ελαφρώς καλλίτερη από αυτην με τους Ελβετούς αλλά είχε τα γκολ που δεν είχαμε. Θα επαναλάβω ότι μιας και το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, αν κερδίζαμε τους ελβετούς με καμιά τριάρα (πιθανό με βάση τις ευκαιρίες) θα έλειπε ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε ειδικά από διάφορους ολυμπιακάρες. Οσον αφορά το οφσαίντ η σημερινή αντίδραση θα την έλεγα περιορισμένη καθώς οι κύριοι ανταγωνιστές μας είναι για τα πανηγύρια και σε φάση εσωστρέφειας αλλά ήρθε και η FIFA οπότε πως είναι δυνατόν να κάνουν λάθος οι εξυγιαντές. Τέλος , προσωπικά ο Καίσαρης μου είναι αντιπαθής για τους εξής λόγους. 1ον .Κατά δήλωση του είναι μετανοημένος Ολυμπιακός και πλέον αντικειμενικός ΑΡΔ.Είναι μόνο Λίβερπουλ (όχι κατ'ανάγκη κακό αυτό). 2ον. Είναι παντογνώστης προπονητολόγος. Χωρίς πλάκα δεν του αρέσει ούτε ένας προπονητής. Δεν συζητάμε το τι θάψιμο έχουν φάει κατα καιρούς οι προπονητές του Ολυμπιακού δυσανάλογο σε σύγκριση με άλλων ομάδων .Δεν θα ξεχάσω την κριτική εναντίον του Ζαρντίμ τον οποίον σχεδόν αποθέωνε όταν η Μονακό απέκλεισε την Αρσεναλ και ταυτόχρονα μας έψεγε που βιαστήκαμε να τον διώξουμε Έφταιγαν οι κακομαθημένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ενω αυτός που δημιουργούσε κλίμα εναντίον του από τις πρώτες αγωνιστικές και με τα ίδια αρνητικά σχόλια κάθε Δευτέρα δεν έφερε καμιά ευθύνη ως διαμορφωτής της κοινής γνώμης. Η δε κριτική ήταν του στυλ ότι ο Ολυμπιακός έβαζε πιο πολλά γκολ Με στημένα (σε άμυνες πούλμαν τύπου Κέρκυρας) και ήταν συντηρητικός στην αντιμετώπιση των αγώνων. 3ον. Ειρωνικό στυλάκι απέναντι σε αυτούς που διαφωνούν με τα λεγόμενα του είτε στο ιντερνετ είτε στο ραδιόφωνο. Δεν αμφισβητώ τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις , φαίνεται άλλωστε ότι έχει μελετήσει, αλλά αυτή η προσπάθεια επιβολής της άποψης του με το συγκεκριμένο υφάκι με εκνευρίζει καθώς έχω πάντα μια αλλεργία στους φωτεινούς παντογνώστες.Επίσης δεν ξεχνώ το ότι έγραψε ολόκληρο άρθρο για να μας πει ότι ο Μπερμπάτωφ ταίριαζε στην ομάδα του Ολυμπιακού καθώς συμβάδιζε με τη νοοτροπία του προέδρου του (σας πηδάει στεγνά ο Βαγγέλας) και των φιλάθλων του που και καλά τρώνε κουτόχορτο και καταπίνουμε ότι μας προσφέρει. Φυσικά όταν πήγε στις μπουγάτσες προσέφερε ποιότητα και να μην πω τι άλλο, αλλά για αυτά κουβέντα ο κ.Θέμης.4ον. Τύπος που αποκαλεί τη μάνα του μάδερ και τον πατέρα του φάδερ μου φέρνει κάτι σε αρχοντοχωριάτη. Το τελευταίο είναι τελείως υποκειμενικό σχόλιο και στο φινάλε ο καθένας αποκαλεί τους γονείς του όπως θέλει.Αυτά και καλή ημέρα και καλή βδομάδα κ.Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ευρυπίδη διαβάζω το σχόλιό σου ΜΕΤΑ από τα δύο τελευταία στη σειρά ( του Τζόνυ και του Γιώργη του Περιστεριώτη ) και βλέπω έκπληκτος ότι συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ στους χαρακτηρισμούς μας γι΄αυτόν τον αθλητικογράφο. Δες τα σχόλιά μου στους δυο φίλους. ΤΑΥΤΙΣΗ απόψεων, πλήρης... Δεν ξέρω ακόμα ούτε που γράφει ούτε πού μιλάει. Θα με βοηθήσεις; Θα γουστάριζα να τον κριτικάρω πού και πού. Όταν το ζητάει ο "ξέρεις ποιός του"...

"Κόβει" καλά το μάτι σου...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Γράφει κ.Απόστολε στο sport24 , είναι μέλος στη συντακτική ομάδα του γκρούπ στο οποίο ανήκει το contra (oneman και τα τοιαύτα). Στο contra εμφανίζεται ως guest star και γράφει περισπούδαστα άρθρα που εκνευρίζουν το Σάββα .(παρεπιμπτόντως εγώ είμαι manchester united και μου τη σπάει ο Μουρίνιο .ο Ιμπραίμοβιτς και οι Γκλέηζερ). Στο oneman ασχολείται με άρθρα του τύπου το πιο δύσκολο βράδυ, η πιο ωραία γκόμενα που είχα ,το πιο ωραίο λουκάνικο που έχω καταπιεί κι αντίστοιχα.Γενικώς, προσπαθεί να βγάλει άπο τη μύγα ξύγκι στα γραπτά του με αποτέλεσμα να πελαγοδρομεί μέχρις σημείου μαλακίας χωρίς να λέει τίποτα ουσιώδες. Οπως λένε και στο χωριό μου έχει συμπεριφορά ως να έχει πιάσει τον παπά από τα αρχίδια.Για ραδιόφωνο δεν ξέρω , δεν ασχολούμαι και πολύ.

Εικόνα savvas gridlock

Παλιά ειχα πολυ κακη αποψη για το Θεμη Καισαρη, το γιο του Κωστα Καισαρη=original "Αποδυτηριακια" του ΦΙΛΑΘΛΟΥ μεχρι το 2003 (που για'μενα ειναι ο νουμερο ενα δημοσιογραφος στη χωρα σε θεματα αποψης, οχι ρεπορταζ). Στην εκπομπη που εκανε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μετα στον Sentra (νυν Sport 24 radio) με τον Τσαρλι, αν ακουγες 5 λεπτα, παθαινες εγκεφαλικο καταγμα απο την ακατασχετη πολυλογια και την αναπαραγωγη ηλιθιων δημοσιογραφικων κλισε. Πλεον ομως, για να ειμαι δικαιος, αυτο δεν ισχυει. Κανουν πολυ καλη εκπομπη στον Sport 24 radio καθε βραδυ, 9:30-12. Προσπαθουν να μιλησουν για ποδοσφαιρο, για τακτική, αναλυουν παιχνιδια απο τη Superleague κι απο ξενα πρωταθληματα και χρησιμοποιουν στοιχεια. Και τα αρθρα του Θεμη Καισαρη στο internet ειναι εμπεριστατωμενα, παντοτε προσπαθει να τεκμηριωσει ο,τι λεει με υλικο που δυσκολα θα επικαλεστει αλλος δημοσιογραφος, γενικα θα μαθεις καποια πραγματα διαβαζοντας/ακουγοντας τους. Το τι ομαδα υποστηριζουν μετα απο αυτα, το οποιο παρεμπιπτοντως δεν το διατυμπανιζουν και δεν πουλανε οπαδιλικι, για'μενα ειναι αδιαφορο. Τελος, γαμω τη Λιβερπουλ για να μην ξεχνιομαστε...

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραία. Έμαθα πού μιλάει αυτός. Θα με βοηθήσει τώρα κανείς λέγοντάς μου και πού γράφει; Μ΄εχετε ιντριγκάρει άσχημα όλοι σας μ΄αυτά που γράφετε για τον τύπο. Μεγάλη του τιμή, βέβαια. Εγώ...φταίω. Πάντως αισθάνομαι...άσχημα. Μόνο εγώ δεν τον είχα διαβάσει ή ακούσει ποτέ. Άσχετος, του λόγου μου. Άσχετος...

Εικόνα savvas gridlock

http://www.contra.gr/Columns/Comment/themis-kaisaris/

Ανοιγεις το λινκ, πρωτο αρθρο για τον Μπασινα της Αγγλιας, με τιτλο "ο απολυτος ηρωας". Εγω φταιω που σε υπερασπιστηκα, καλα σου τα χωνουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Ετούτο είναι σύγγραμμα, δεν είναι άρθρο... Κι΄έχω κάποια χρόνια τώρα που καταφεύγω, ακόμα, στα συγγράμματα, για κάποιον εξειδικευμένο όμως - και μόνο - λόγο. Να και κάτι άλλο που καταλαβαίνω γιαυτόν απ΄την ανάγνωση, μέχρι τη μέση, εξομολογούμαι, του κειμένου του. Είναι ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΗΣ. Βρίσκει θέματα - προφάσεις, για να κάνει επίδειξη γνώσεων. Γιαυτό χώνει και τ΄αγγλικά του μέσα στα ελληνικά, όπως βάζουμε σκορδάκι στο αρνί πριν το φούρνο... Το΄χα προσέξει απ΄τα νεανικά μου χρόνια το συγκεκριμένο, σε μερικούς συναδέλφους μου στα νοσοκομεία. ΟΙΗΣΗ λέγεται αυτό... Εμ, στον χώρο που βρίσκεται πώς να μην κολλήσει τον σχετικό "ιό"; Όταν έχεις γνώσεις - και τούτο το σέβομαι - τις αμολάς μόνο όταν υπάρχει λόγος σοβαρός στον άλλο κι΄όχι για ψύλλου πήδημα. Εν είδει ξεράσματος μυδραλιοβόλου, άμα λάχει... Αλλά όχι επί μονίμου βάσεως, για να δείξεις πόσο διαφέρεις τέλος πάντων απ΄τον χύδην όχλο. Τους βλέπει υποτιμητικά κατά βάθος τους άλλους. Γιαυτό και έχει "χρέος" να τους βάζει τακτικά στο...θρανίο.

Εικόνα john

Αναλύει σωστά όλα οσα συμβαίνουν στο χορτάρι γράφει πλήρως εμπεριστατωμένα άρθρα και οταν τον ακους καταλαβαίνεις λιγο παραπανω απο ποδόσφαιρο. Για μένα δεν ειναι αυτο το κύριο ζητούμενο. Πρωτα απο ολα ειμαστε οπαδοι και οχι θεωρητικοί αναλυτές του ποδοσφαίρου. Εμένα με ενδιαφέρει να κερδαει ο Ολυμπιακος και ολοι οι αλλοι να πάνε να γαμηθουν οπως έλεγε και ο Γιάνναρος ο Σπάθας.Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το transition,το reactive και proactive τροπο παιχνιδιού το gengepressing και ολες αυτές τις παπαριες. Με ενδιαφέρει να βλεπω την ομαδα να νικάει.

Υπό αυτο το πρισμα και ενθυμούμενος τη στάση που κράτησε ο Καίσαρης στα γεγονότα Σαμαρη,την στάση που κράτησε μετα το ντέρμπι του Κατσουράνη και κυριως την άποψη που εχει για τους συνδέσμους και τους οπαδούς,δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.

Και μην ξεχνάμε πως λεει οτι ειναι ολυμπιακος και δήλωσε δημόσια πως ντρέπεται περισσότερο για τη Ριζούπολη παρά για τα 7 απο τη γιουβεντους. Τι να λέμε τωρα εδώ τον παίρνει τηλέφωνο ακροατής του λεει "ειμαι ΓΑΥΡΟΣ" και αυτος τον διορθώνει με υφάκι και του λεει "δεν εισαι γαύρος εισαι Ολυμπιακος". Καταλαβεινεις για τι τύπο μιλάμε. Ειναι ο ορισμός του νεογαυρου.

Εικόνα savvas gridlock

Ρε Γιαννη, εννοείται οτι μας νοιαζει ο Θρυλος, αλλα αυτο το "ο Θρυλος να κερδαει" δεν θα βγει απο μια εκπομπη σε ενα ραδιοφωνο που απευθυνεται σε οπαδους/φιλαθλους ολων των ομαδων. Αν θες να βλεπεις/ακους τετοιες εκπομπες, μονον η εκπομπη του Τακη και του Ακη υπαρχει, οποτε εξαρχης κακως μπαινεις στον κοπο να ακουσεις/δεις ο,τιδηποτε αλλο. Για να κερδαμε, πρεπει να υπαρχει αθλημα και κοσμος που καταλαβαινει καποια βασικα γυρω απο αυτο, ωστε να μην κανει κακο και μπλοκαρει την ομαδα που λεει οτι υποστηρίζει. Δεν γιουχαρει ας πουμε το Φιγκειρας που φεραμε απο τη Σεβιλλη Ιουλιο μηνα επειδη "δεν κανει". Καλο ειναι να υπαρχουν εκπομπες για ποδοσφαιρο αυστηρα, να προσφερουν κατι διαφορετικο, να ανοιγουν τα ματια των τραχανοπλαγιαδων, πολλων εκ των οποιων εχουμε στην κερκιδα μας. Κι ας τις κανουν και φανατικοι αντιολυμπιακοι αυτες τις εκπομπες (δεν ειναι τετοιοι οι συγκεκριμενοι 2).

Εικόνα john

Σε αυτο το σημείο θα συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε. Καταλαβαίνω πάντως το επιχείρημα σου.

Για εμένα ο δημοσιογράφος που πρεπει να ακούει ο καθε Ολυμπιακος ειναι ο Βερβελες. Και παλιότερα όσο ηταν στο tv magic και ο Σαμοθράκης.

Χρονια πολλα και με την ευκαιρια. Παντα υγεία και παντα άρρωστεια με τον Θρυλο.

Εικόνα savvas gridlock

Ευχαριστώ να'σαι καλα.

Εικόνα Giorgos_peristeri_7

Αδερφέ , κράτα μικρό καλάθι για τον Καίσαρη.
Τον είδα κι εγώ χτες και προφανώς απηύδησε απ´όσα άκουγε , έχων αυτό που ονομάζεται κοινή λογική.
Έχει δώσει δεκάδες φορές δικαιώματα και με τα γραπτά του και μέσω ραδιοφώνου. Για μένα χθες απλά πήρε ένα συν και μπαίνει ξανά στο ραντάρ καθώς εγώ τουλάχιστον μέχρι χθες τον είχα στους ξεγραμένους..

Εικόνα koropi48

Γιώργο, μην ξεχνάμε ότι, με νέα κανάκια και εφημερίδες, κάποιοι βάζουν υποθήκες για μια θεσούλα με φρέσκο χρήμα. Και πρέπει να δείχνουν σιγά σιγά φιλικό πρόσωπο.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν τον ήξερα τον εν λόγω, γιαυτό και ρώτησα Γιώργη. Το λέω και πιο κάτω στον John. Μάλλον τον αντιπάθησα, ενώ τον έβλεπα και τον άκουγα για πρώτη φορά. ΑντιΟλυμπιακός ο αιθέρας του, περιβεβλημένος "ανικειμενικότητα" και κομμάτι εξυπνακισμό, αυτά εισέπραττα - σε δεύτερη, υποσυνείδητη, ανάγνωση - όσο τον έβλεπα...

Εικόνα john

Γράφω στο Ratm πολύ καιρο και εχω θίξει σχεδόν ολα τα θέματα που αναλύονται εδώ για αυτο και σιωπώ παρατεταμένα το τελευταίο διάστημα.

Για τον καισαρη αντιγράφω παλαιότερο μου σχόλιο.

"Εικόνα john
19:51 | 10-03-2016 από john
Οποιος δεν πανηγύρισε και ντράπηκε για την Ριζούπολη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Τα ίδια μας έλεγε και ο Θεμης Καίσαρης που δηλώνει Ολυμπιακος(εγω ειμαι σίγουρος πως ειναι πρωτα Λίβερπουλ και μετα Ολυμπιακος) και θεωρεί τη Ριζούπολη ημέρα ντροπής για τον σύλλογο. Με τέτοιους Ολυμπιακους της δεκάρας δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής."

Εικόνα apostolos gaganis

Λοιπόν, στην τιμή μου τώρα: Ενώ χτες δεν είπε καμιά μαλακία, τον έβλεπα πρώτη φορά, η κοψιά του, η έκφρασή του, ο τρόπος της ομιλίας του, μ΄εκείνη την κοφτή και δύσκολα να την αντιληφθώ πλήρως εκφορά του λόγου, ΟΛΑ του τέλος πάντων, μου φανέρωναν έναν...βαζελισμό. Γιαυτό και ειλικρινά σκέφτηκα σε μια στιγμή, όπως έβλεπα και τους πέντε και τον πανηλίθιο έξι, "όλοι οι αντιΟλυμπιακοί είναι μαζεμένοι εδώ μέσα"... ΄Ώστε στους ντροπιασμένους ο τύπος...

Εικόνα john

Απόστολε κάνε ένα κόπο και διαβασε αυτο το κείμενο. http://www.contra.gr/Columns/CaesarSalad/an-epairne-prwtathlhma-anti-gia...

Μετα φέρτο σε αντιπαράθεση με το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κείμενο που είχες γράψει για την απόλυση μπαρτζωκα στον προημιτελικό κυπέλου με τίτλο "ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ " και θα καταλάβεις πολλα για το το σημαίνει Καίσαρης και ποσο μακρια ειναι αυτος οι τύπος απο την ιδέα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

Τον διάβασα. Η κρίση στην οποία αναμφίβολα έχουν περιέλθει οι απέναντι, οφείλεται στα συνεχή - και μπόλικα- χαστούκια που΄χουν φάει απο΄μας τελευταία και ειδικά απ΄τον Σφαιρόπουλο. Βάλε και την αποχώρηση του Διαμαντίδη, που την ευρύνει και την βαθαίνει. Καμιά νίκη επί της Ρεάλ ή της ΤΣΣΚΑ, δεν αντισταθμίζει για μένα την ΑΠΟΓΝΩΣΗ των βάζελων στο ΟΑΚΑ, απ΄τις σφαλιάρες του Σπανούλη. ΑΥΤΕΣ τους έχουν προβληματίσει, σκυθρωπιάσει, φοβίσει. Στ΄αρχίδια τους να νικάμε τους ευρωπαίους γίγαντες... Ο αθλητισμός για τον οπαδό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, είναι πρώτα απ΄όλα ΑΙΣΘΗΜΑ. Γιαυτό βλέπω 66 χρόνια ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Για να ΝΙΩΣΩ, όχι να μορφωθώ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ Ι-Δ-Ε-Α ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. Όπως την έχω καταλάβει, ΕΓΩ. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει κανείς ένα άθλημα, έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του. Όθεν και απ΄ότι έχω αποκομίσει σήμερα, ο αθλητικογράφος αυτός νεογαυρίζει. ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ. Μάλλον. Τούτο δεν σημαίνει ότι δεν λέει και σωστά πράγματα. Σημαίνει κυρίως ότι πουλάει σνομπισμό, οτοριτέ, εξυπνακισμό με τον μανδύα του "όσο μπορώ" αντικειμενικού. Δεν τους γουστάρω γενικά αυτούς, αλλά δεν θέλω να΄μαι και απόλυτος. Έτσι, ξαναλέω: Άμα έχω χρόνο και διάθεση θα τον διαβάσω. Να τον ακούσω, αποκλείεται. Εκεί γράφει τελικά; Στο Contra;

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Κύριε Απόστολε ο ΚΑΙΣΑΡΗΣ έχει εκπομπή κάθε βράδυ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μαζί με τον ΤΣΑΡΛΥ,ο οποίος είναι βάζελος που προσπαθεί να το παίξει αντικειμενικός, αλλά σε αγώνες μεταξύ μας κυρίως στο μπάσκετ βγάζει εμπάθεια.
Και για να μην ξεχνιόμαστε αγαπητικός του μελιτζάνα.
Όσο για το ΚΑΙΣΑΡΗ λέει πως παρακολουθεί μόνο τη LIVERPOOL.
Και για να είμαι δίκαιος ανάλυση ωραία, ποδοσφαιρική κάνουν στα μάτς του ΤΣ.Λ.

Υ.Γ. Εγώ στη Ριζούπολη θυμάμαι κάτι βαζελάκια να τα σπάνε και να βάζουν φωτιές εκεί που καθόντουσαν. Ειδικά μετά το τρίτο.
Και σε αγώνες του ΘΡΥΛΟΥ στη "συμπρωτεύουσα" να φεύγουν υλικά οικοδομής σε ΧΑΡΙΛΑΟΥ και τούμπα..

Εικόνα john

Οταν απέκλεισε ο βαζελος την μπαρτσελονα το 2011 με μειονέκτημα έδρας ο τσαρλυ ειπε πως ο Ομπράντοβιτς (aka λιποτάκτης) θα μπορούσε να λύσει μέχρι και το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης στην ελλαδα ! Μονο τον κωλο δεν του έγλυφαν!

Για να ειμαι δίκαιος πάντως ναι ο τσαρλυ ειναι ισορροπιστής και προσπαθεί να κανει ποδοσφαιρική κουβέντα. Βέβαια οι κακές συνήθειες δεν κόβονται. Πιστεύει πως ο θρύλος είχε διαιτητική βοήθεια στα πρωταθλήματα στις αρχές των 00"s και όσο για τα σημερινά θεωρεί πως "το ποδόσφαιρο στη ελλαδα διεξάγεται με τροπο ευνοϊκό προς τον Ολυμπιακο".

Εικόνα apostolos gaganis

Thanks...που θα΄λεγε κι΄αυτός! χεχε...