ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ...



Σήμερα 14/12 το απόγευμα ο Δ. Γιαννακόπουλος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αποχωρεί από την ΑΕ Σπάρτης, προσφέροντας δωρεάν τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται ν΄αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Θυμίζω ότι αύριο Πέμπτη ο Ολυμπιακός παίζει με την Σπάρτη στην έδρα της για το κύπελλο Ελλάδας. Παραθέτω την ανακοίνωση: http://www.a-sports.gr/articles-130928/apoxwrei-apo-th-sparth-o-giannako...

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

1. Η οικογένεια των Γιαννακόπουλων είναι Παναθηναϊκή και αυτός πρώτα Παναθηναϊκός και μετά ΑΕ Σπάρτης. ΣΧΟΛΙΟ: Το γνωρίζουμε καλώς και η διευκρίνιση δεκτή.

2. Ο ίδιος με ανακοίνωσή του προ ημερών, εκπροσωπώντας τον σύλλογο της Σπάρτης, είχε προειδοποιήσει τους διαιτητές του αυριανού αγώνα ν΄αποφύγουν τις "αστοχίες" σε βάρος του συλλόγου του και καλούσε ΟΛΟΥΣ τους Λάκωνες να τον στηρίξουν και να μην επιτρέψουν σε κανένα να κλέψει τον ιδρώτα "μας". ΣΧΟΛΙΟ: Στοχοποίηση κύριοι υπεύθυνοι, αθλητικοί και πολιτειακοί, αλλά πλήρης απραξία - επανειλημμένα - απ΄την πλευρά σας. Προκαταβολική στοχοποίηση διαιτητών, που κατά κόρον εφαρμόζει ο Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κυρίως, όταν προβλέπεται γιαυτόν φάπα απ΄τον "αιώνιο". Μετάφραση; Παίχτε καλά πούστηδες, γιατί δε θα τη βγάλετε καθαρή από μένα. Το΄χει ξανακάνει...

3. Διαπίστωσε, ως αντίδραση, ότι πολλοί "Σπαρτιάτες" Ολυμπιακοί επέστρεψαν μετά την προηγούμενη ανακοίνωσή του τα διαρκείας τους, ενώ οι τοπικοί σύνδεσμοι οπαδών του ΟΣΦΠ εξέδωσαν ανακοινώσεις εναντίον του, χωρίς μάλιστα καμιά αντίδραση από τον κόσμο της Σπάρτης. ΣΧΟΛΙΟ: Δεν μας λέει κάτι καινούριο. Συντριπτικά με τον Ολυμπιακό, οι Λάκωνες. Βάζει ακόμα εισαγωγικά στη λέξη Σπαρτιάτες, μιλώντας για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, δηλαδή τους ΧΛΕΥΑΖΕΙ μη θεωρώντας τους πραγματικούς Σπαρτιάτες, άρα ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ. Επισημαίνει βέβαια και το...πικρό ποτήρι, αναφέροντας πως καμιά δεν υπήρξε αντίδραση κατά των ενεργειών αυτών των γαύρων από τον κόσμο της Σπάρτης. Εμ; Γιατί άραγε; Γιατί σαφώς οι περισσότεροι είναι Ολυμπιακοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι σαν να του είπαν με τη στάση τους ότι: "Φίλεεε, κοίτα να δεις... Καλά τα λεφτά σου, αλλά δε γουστάρουμε να σκοτωθούμε εδώ πέρα για την πάρτη σου και τα προβλήματα σου. Εσύ φιρί φιρί το πας να μας κάνεις από δυο χωριά χωριάτες... Ε, δεν πάει έτσι...". Υποθέτω τουλάχιστον...

4. Θεωρεί την παραπάνω στάση των Σπαρτιατών αχαριστία, την χαρακτηρίζει "ποινικό αδίκημα" και για τον λόγο αυτό αποχωρεί από τα δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης, τονίζοντας ότι οι κάτοικοί της δεν σεβάστηκαν ούτε εκτίμησαν τις προσωπικές του θυσίες για ν΄ανεβάσει την ομάδα, έπειτα από 31 χρόνια ασημαντότητας προφανώς, στη Φούτμπολ Λινγκ. ΣΧΟΛΙΟ: Άκρως προσβλητικά για τον κόσμο της ιστορικής Σπάρτης τα παραπάνω λόγια κι΄οι χαρακτηρισμοί. Γνωστός άλλωστε ο παρορμητισμός του συγκεκριμένου κυρίου. Όσο για το "ποινικό αδίκημα", το προσπερνώ λόγω...ψυχικού ( και πνευματικού επομένως ) αναβρασμού του.

5. Τέλος, δηλώνει τρία πράγματα: Πρώτον, ότι θ΄ανταποκριθεί πλήρως στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Δεύτερον, ότι προσφέρει δωρεάν τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται να τον αντικαταστήσει. Και τρίτον, παραδέχεται ότι δεν έχει την τοπική κοινωνία στο πλευρό του. ΣΧΟΛΙΟ: Το τρίτο θα σχολιάσω. Όταν σε κάνει απολύτως κουμάντο ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν βαδίζεις με αποκλειστικό γνώμονα τα αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα σου, ως οφείλεις, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟΤΑΤΕΣ, να της περιμένεις...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ "ΒΑΖΕΙ" ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ΄ΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ. ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ... ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

Υ. Γ.  Το "Μολών λαβέ" του τίτλου, σημαίνει ότι το φρόνημα, οπαδικό και όχι μόνο, η περηφάνια των Σπαρτιατών, δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Με τίποτα. Και για...ενημέρωση, απλώς: η καταγωγή μου είναι Σπαρτιάτης....

Σχόλια

Εικόνα holland74

Ο συγκεκριμένος είναι τόσο τραγική προσωπικότητα που μάλλον κάνει καλό στον Θρύλο παρά κακό...
Κανένα νέο για τον τραυματισμό του Γιώργαρου ρε παιδιά;; Ξύπνησα στις 5 τα ξημερώματα μπας και δω κανένα νέο...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τα΄χεις μάθει. Δέκα με δεκαπέντε μέρες οφ, μόνο. Ευτυχώς...

Εικόνα apostolos gaganis

16/2/2016:

Διαβάζω ότι τον πιέζουν να γυρίσει... Προφανώς επικρατούν σε κάποιους, πολλούς ή λίγους δεν μπορώ να ξέρω, αλλά σίγουρα εμπλέκεται ΚΑΙ η πολιτική σπέκουλα στην υπόθεση ( το είδαμε ήδη αυτό ) για εύκολα κατανοητούς λόγους, υστερότερες σκέψεις του τύπου: "Τί κάνετε ρε μαλάκες; Τί Ολυμπιακός και μαλακίες κάνετε; Δε βλέπετε ρε ότι χάσαμε τον παρά; Να τα χέσω εγώ τα οπαδικά... Ρε το συφέρο της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και όλης της Λακωνίας, αν θέτε, είναι να χωθούμε στην αφρόκρεμα της μπάλας και να βγούμε επί τέλους στον αφρό, ρε... ΟΛΟΙ θα κερδίσουμε έτσι, ανεξαρτήτως οπαδικών αισθημάτων και πούτσες, κι΄όχι μόνο ποδοσφαιρικά... Ντιπ μυαλό δεν έχετε ρε; Άντε τώρα να δούμε πώς μπορούμε να τα ξαναβρούμε μ΄αυτόνανε... Βρέθηκε η ευκαιρία μ΄ένανε που΄χε το χρήμα και την καύλα για την ομάδα και τα κάνατε σκατά ρε με τα Ολυμπιακός και τα ρέστα.... Εντάξει, έκανε μια μαλακία, είναι άρρωστος αντιΟλυμπιακός ο άθρωπος, τί να κάνουμε, αλλά τα βρίσκουμ΄αυτά... Και στο φινάλε, να γυρίσουμε πλάτη στα λεφτά επειδ΄είναι πράσινα και μαλακίες, ρεε; Ρε πάτε καλά;..."

Κάπως έτσι τη φαντάζομαι τη δουλειά... Σενάρια θα μου πείτε...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Εικόνα Chicagianos

Απόστολε είμαστε κοντοχωριανοί, Πρεκεζές από Αράχωβα στον όμορφο και λεβέντη Πάρνωνα. Λυπούμαι που στην Βαμβακού έχουν απομείνει τόσοι λίγοι κάτοικοι σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Οινούντας

Εικόνα apostolos gaganis

΄Ετσι μαθαίνω... Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω κατά΄κει... Η μοίρα μ΄έχει φέρει πολύ μακριά απ΄αυτά τα μέρη...

Εικόνα ze ηλιας

Καλησπέρα φίλε
Ένα σχόλιο και ένα αξίωμα

Για μένα ήταν προμελετημένη κίνηση από μέρους του τράκη που οδηγούσε μοιραία σε "ηρωική έξοδο".

Οι έχοντες σχέση με την ευρύτερη περιοχή γνωρίζουν οτι το 80% είναι άρρωστοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,εξ ου και τα επακόλουθα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ίσως, για το πρώτο. Σίγουρα, το δεύτερο.

Εικόνα RED HELL

Το αστειο ειναι οτι μας κανουν κηρυγματα ηθους για το Μαρινακη αυτα τα μουνοπανα που επειδη τους κανει μεταγραφες ο πρεζακιας μονο τσιμπουκια δεν του παιρνουν.Καθονται και αποθεωνουν καποιον που εχει κανει ντου σε διαιτητες μεχρι και σε αγωνα της Euroleague και που εχει βρισει τα παιδια του Σπανουλη(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)αλλα ταυτοχρονα εχουν το θρασος να κραζουν το Μαρινακη(που προσωπικα δεν μου αρεσε η λογομαχια με τον φουστα το 2011).Ντροπη των οπαδων.
Δοξα και τιμη στους γαυρους της Σπαρτης και γενικα της επαρχιας.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

Εικόνα apostolos gaganis

Άσχημα πιθανώς τα νέα για τον Πρίντεζη...

Εικόνα RED HELL

Γαμιεται ο Διας και δεν μας αφηνει να χαρουμε την ομαδαρα μας.Ο Γιωργαρος θα ειναι δυσαναπληρωτο κενο.Μακαρι να μην εχει κατι πολυ σοβαρο.Καπου πηρε το ματι μου οτι ισως δεν εχει μεγαλη ζημια.Περιμενουμε τα αυριανα νεα με αγωνια.

Εικόνα aris belem

Γεια σου Απόστολε παιχταρά! Το υπόλειμμα της φάρας των φαρμακοτρίφτηδων, προσπάθησε να βγάλει μια "πολιτισμένη" ανακοίνωση, είναι ωστόσο ηλίου φαεινότερο ότι ένιωσε για άλλη μια φορά τον ΠΟΝΟ, όσων επιδιώκουν να χτυπήσουν με ύπουλο τρόπο τον Θρύλο. Το φαντάζομαι το βλαμμένο να χτυπιέται και να σκούζει ξεστομίζοντας τις κατάρες που μας έχει συνηθίσει, όταν του φέραν τα μαντάτα με τις αντιδράσεις των Σπαρτιατών. Ο απόγονος της Νο2 αθλητικής μαφίας (επικεφαλής και πρώτος Νονος, ο καρκινογιάννης) που κατακρεούργησε και καταβρώμισε το μπάσκετ, δέχτηκε άλλη μια ηχηρή σφαλιάρα, αλλά το σημαντικό δεν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι ότι ο ΛΑΟΣ μας έδειξε, χωρίς πολλά-πολλά αλλά με σαφήνεια, ότι βρώμικα παιχνίδια εναντίον του Θρύλου, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!
Υ.Γ.: Εσύ ρε ΑΡΔακα του 24, που σου ξινίζει πλέον το Κύπελλο, αφού ξεβρακώθηκε ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ το μπουρδέλο Αμπελοκήπων, δεν το χεις μάθει ακόμα; Και σε νοκ άουτ αγώνες και σε ομίλους, και με ξένους διαιτητές και με τον καράφλα διαιτητή και εντός και εκτός και με γεμάτο το μπουρδέλο σας και με άδειο το μπουρδέλο σας και με πράσινες φανέλες και με ροζ (αυτό μας...ερεθίζει περισσότερο είναι η αλήθεια) ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Υ.Γ.2: Βέβαια να πούμε κι ένα "ευχαριστώ" στον απόγονο, που ενέπνευσε το παρτάλι του Ερασιτέχνη και θα μας προσφέρει περισσότερο άφθονο γέλιο.

Εικόνα apostolos gaganis

Το΄γραψα και πάνω... Ενδεχόμενη απίστευτη ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ στο μπάσκετ...

Εικόνα MIKE.A

Μιλαμε για ενα "ατομο" που "μπλεχτηκε" σε δυο πραγματα που ισως δεν υπαρχουν ομοια τους στον Αθλητισμο!
Σαν γυιος ιδιοκτητη ομαδας (πριν χρονια) εβρισε στο αεροδρομιο τους παιχτες της ομαδας τους μετα απο ηττα, και με παιχτη (Ραντζα) να του επιτεθει και να τον αρχισει να τον χτυπαει! Δηλαδη ποιος ξερει τι τους ειπε για να αναψει ο παιχτης και να βγει τοσο πολυ απο τα ρουχα του!
Σαν προεδρος ομαδας βρεθηκε εξω απο τα αποδυτηρια φιλοξενουμενων και εβριζε αντιπαλο παιχτη (Σπανουλη) και απειλουσε την γυναικα του και τα παιδια του! ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Δεν ξερω αν εχουνε συμβει παρομοια περιστατικα στον παγκοσμιο αθλητισμο! Να μην πω και για το μικροφωνο της τηλεορασεως που επιασε την ωρα του αγωνα και ελεγε αυτα που ελεγε για τον Σπανουλη!
Η γνωμη μου ειναι οτι ηταν που ηταν αλλα να παραγινε γιατι ισως να εχει παθει καμια βλαβη απο τα χτυπηματα του Ραντζα! Η ισως να φταινε "αυτα" που λεγετε οτι παιρνει!

Εικόνα CEN-TAURUS

Το μίγμα φάρμακο-διαφήμιση- ΜΜΕ είναι πολύ ισχυρό, για να βρεθεί οποιοσδήποτε να τον εμποδίσει να κάνει ο,τιδήποτε. Θυμάσαι προ καιρού τον καμμένο από το βήμα της βουλής, να καταγγέλλει ότι ο τράκης του έστελνε μηνύματα στο κινητό, εκβιάζοντάς τον πριν τις τελευταίες εκλογές; Μάλιστα άνοιξε το κινητό του και τα διάβαζε!!! Κινήθηκε κανείς δικαστικός ή άλλος φορέας; Κανείς. Ο πατέρας του κι ο θείος του, οι απίθανες αυτές μαριονέτες με τις γελοίες γραβάττες, δεν έμπαιναν στο γήπεδο και έβριζαν παίχτες και διαιτητές τόσα χρόνια; Τους πείραξε κανείς; Ποτέ και κανένας. Το αντίθετο, τους έχουν αγιοποιήσει κιόλας!

Εικόνα apostolos gaganis

Το ΦΑΡΜΑΚΟ είναι πολύ ισχυρό, παγκοσμίως. Το΄χω ζήσει ΑΠΟ ΜΕΣΑ, σε πολύ κρίσιμη θέση, επί 22 χρόνια... ΑΥΤΑ.

Εικόνα MIKE.A

Μιλαμε για ενα "ατομο" που "μπλεχτηκε" σε δυο πραγματα που ισως δεν υπαρχουν ομοια τους στον Αθλητισμο!
Σαν γυιος ιδιοκτητη ομαδας (πριν χρονια) εβρισε στο αεροδρομιο τους παιχτες της ομαδας τους μετα απο ηττα, και με παιχτη (Ραντζα) να του επιτεθει και να τον αρχισει να τον χτυπαει! Δηλαδη ποιος ξερει τι τους ειπε για να αναψει ο παιχτης και να βγει τοσο πολυ απο τα ρουχα του!
Σαν προεδρος ομαδας βρεθηκε εξω απο τα αποδυτηρια φιλοξενουμενων και εβριζε αντιπαλο παιχτη (Σπανουλη) και απειλουσε την γυναικα του και τα παιδια του! ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Δεν ξερω αν εχουνε συμβει παρομοια περιστατικα στον παγκοσμιο αθλητισμο! Να μην πω και για το μικροφωνο της τηλεορασεως που επιασε την ωρα του αγωνα και ελεγε αυτα που ελεγε για τον Σπανουλη!
Η γνωμη μου ειναι οτι ηταν που ηταν αλλα να παραγινε γιατι ισως να εχει παθει καμια βλαβη απο τα χτυπηματα του Ραντζα! Η ισως να φταινε "αυτα" που λεγετε οτι παιρνει!

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι θέμα χαρακτήρα. Προσωπικότητας. Έτσι πιστεύω.

Εικόνα manthos 956

Στον Καιάδα !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μιλάμε για κασκαρίκα μεγάλη...

Εικόνα CEN-TAURUS

Δεν πρόκειται να φύγει, παρακάλια ζητάει. Το πολύ πολύ να βάλει κανένα δικό του (ξέρει αυτός) να κάνει κουμάντο ως μπροστινός, αυτοφοράκιας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι αμφισβητεί τη λακωνική καταγωγή και ιδιοσυγκρασία όσων αντέδρασαν στην ΟΦοποίηση της ομάδας τους, αυτός ο σκληρός πολεμιστής λάκων, που οι μεθοδεύσεις να μην πάει ούτε μια μέρα φαντάρος συντάραξαν το σύστημα στρατολογίας της χώρας προ 10ετίας. Ανακαλύφθηκαν πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις, ένας αρχίατρος την κοπάνησε στην αργεντινή για να μην ομολογήσει και πέθανε εκεί προ τριετίας, υπό άγνωστες μυστηριώδεις συνθήκες. ενώ 130000 ανάπηροι επανεξετάστηκαν από τις στρατιωτικές επιτροπές, μήπως υπήρχαν κι άλλες μαϊμού απαλλαγές, όπως η δική του. Ο σπαρτιάτης αγωνιστής, ο ή πουταν ή επίπουστάς.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ το σκέφτηκα για καναν "μπροστινό". Γιατί όμως; Βλέπει τόοοσο μπροστά; Αμφιβάλλω. Θα δούμε. Δεν είναι απ΄τις...προτεραιότητές μας πάντως.

Εικόνα Chief Bromden

Η φράση στην παράγραφο 5 τα λέει όλα, το μίσος του για τον Ολυμπιακό υπερίσχυσε της αγάπης του προς τον τόπο καταγωγής του. Κακά τα ψέματα, δεν γύρισε την πλάτη σε μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά σε μια ολόκληρη πόλη. Το γεγονός αυτό αλλά και η ευκολία που αποχωρεί φανερώνουν το αγαθό των προθέσεων του όταν αποφάσιζε να ασχοληθεί με την τοπική ομάδα. Αν ένιωθε πραγματικά αγάπη και είχε όραμα για την AE Σπάρτης κανένας δεν θα είχε την δύναμη να τον εξαναγκάσει να φύγει.
Ας πάμε τώρα και στην ανακοίνωση του πριν από το αγώνα που οδήγησε τους Σπαρτιάτες Ολυμπιακούς να αντιδράσουν. Ο Τράκης πόλωσε το κλίμα και δίχασε μια πόλη χωρίς λόγω. Ο στόχος του είναι η άνοδος και όχι το κύπελλο Ελλάδας, ανταγωνιστές του είναι ο Άρης και ο Αχαρναϊκός και όχι ο Ολυμπιακός. Τους Σπαρτιάτες Γαύρους που μέχρι εκείνη την στιγμή στηρίζανε την τοπική ομάδα τους πέρασε το μνμ πως δεν τους έχει ανάγκη και δημιούργησε την αίσθηση πως επιδιώκει να κάνει την Σπάρτη φερέφωνο του Παναθηναϊκού αντιγράφοντας την ρητορική του Αλαφούζου . Όλοι οι επαρχιώτες Ολυμπιακοί θεωρώ πως θα είχαν την ίδια αντίδραση σε μια αντίστοιχη περίπτωση, όταν μάλιστα η πόλη αυτή Ολυμπιοκρατείται όπως η Σπάρτη τότε η αντίδραση αυτή παίρνει μεγάλες διαστάσεις όπως έγινε και τώρα. Πολύ κουβέντα γίνεται για την στάση των Γαύρων της επαρχίας αλλά και γενικά των οπαδών των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων σχετικά με την σχέση τους με τις ομάδες της πόλης τους. Και εγώ επαρχιώτης είμαι και μπορώ να κρίνω. Να ζεις για τον Ολυμπιακό 365 μέρες τον χρόνο και όταν κάποτε βρεθεί αντίπαλος με το χωριό σου ή την πόλη σου να του γυρίσεις την πλάτη; Δεν γίνονται αυτά, τότε δεν είσαι Ολυμπιακός απλά τον συμπαθείς...
Να στηρίζουμε την τοπική μας ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται γιατί είναι το σωστό αλλά όταν πλησιάζει ο Θρύλος το πράγμα αλλάζει...

Εικόνα REDHERAKLIO

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!!!ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΓΑΥΡΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ( ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ). ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ......"ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι...

Εικόνα CEN-TAURUS

Γειά σου πατριώτη στο κόκκινο ηράκλειο. Να μου το χαιρετάς.

Εικόνα apostolos gaganis

Τσί(φ)της έφα...

Εικόνα Romain

Απόστολε, θα συμφωνήσω με όλα. Εξαιρετικός!

Μόνο δύο παρατηρήσεις.

1) Ορισμός του πως μπορείς να "αυτοεξευτελιζεσαι". Αυτό έπραξε ο δημητρακης.

2) Πόση διαφορά έχουν οι πράξεις του με αυτές του Αλαφουζου? Δεν είναι τεριαστοι? Είναι τυχαίο που ευδοκιμουν στην... ίδια ομάδα? Ότι τους πάει το κλίμα της βαζελας και μιας μεγάλης μεριδας βαζελων οπαδών? Μήπως τελικά έχει μπει στο sDNA τους αυτός ο τρόπος αντιμετωπισης της πραγματικοτητας? Ή το είχαν μέσα τους? Διότι (και εδώ θα πρέπει να με διορθώσει ο Απόστολος) απ ότι γνωρίζω, για να επελθουν αλλαγές στο DNA θα πρέπει να περάσουν πολλές χιλιάδες χρόνια.

Υ. Γ. 1 Η επιστροφή των διαρκείας ήταν όλα τα λεφτά. Ένα ηχηρό μυνημα.

Υ. Γ. 2 Και γω έχω σχέση ζωής με την Σπάρτη. Έχω περάσει τη σχολή αξιωματικών στη Λακωνία.

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννης Αλαφούζος. ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟ, ο Μπαλτάκος ο μικρός...

Εικόνα ALEXIS7GER

χαίρε ΑΠΟΣΤΟΛΕ ..και ημεις ανωθεν υμων καταγόμεθα,εξ Ηλείας .Ενα σημείο που χρήζει ιδιαιτέρας αναλύσεως είναι το γεγονός οτι ο συγκεκριμένος προεδρος (χαχα !!! ) αποχωρεί για δευτερη φορά απο τα οφίτσια ,αισθανόμενος την ξεφτίλα που ερχεται.Τυχαίο ?? μπααααααααααα

Εικόνα apostolos gaganis

Κάτσε γιατί διάβασα πως ο...Τατούλης προσπαθεί να τον μεταπείσει.... Γουστάρω... Ανέκαθεν τον Τατούλη τον θεωρούσα χαρακτηριστικό δείγμα ατόμου με πολύ ψηλό IQ... Έτσι για να επανέλθει και να οξυνθεί ΤΩΡΑ ΠΙΑ ο διχασμός μεταξύ των κατοίκων της Σπάρτης και γενικότερα της Λακωνίας... Ζούμε στιγμές, όχι αστεία...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κύριε Απόστολε,όπως κι εσείς,έτσι κι εγώ έχω λακωνική καταγωγή(και δη,Μανιάτικη).Θα συμφωνήσω όσο δε λέγεται με το υστερόγραφο σας(και με το κείμενο,αν και νομίζω ότι στην τελευταία πρόταση του Τράκη Γιαννακόπουλου αναφέρεται εν μέρει,αλλά εμμέσως πλην σαφώς στους πράσινους οργανωμένους.Αν και δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι παραμένει πάντα το ίδιο ανισόρροπος).Η υπερηφάνεια και η τιμή ΔΕΝ είναι διαπραγματεύσιμα

Εικόνα apostolos gaganis

Γιάννη, μιλάμε για "σφαλιάρα" άνευ προηγουμένου, από έναν λαό ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ. Βαμβακού, στη Λακωνία...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Συμφωνώ απόλυτα.Επί τη ευκαιρία,να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια στο πρόλογο του άρθρου σας "Η περίπτωση του κυρίου ΑΡΔΗ",όταν αναφερθήκατε στο άρθρο μου

Εικόνα apostolos gaganis

Μεταξύ αδελφών εν Ολυμπιακώ, εξυπακούονται αυτά...