ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ....



Πιθανώς τη θυμάστε την παλιά ταινία απ΄τ΄ομώνυμο, κλασικό, βιβλίο του Χεμινγουέη "Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα". Γκάρι Κούπερ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κατίνα Παξινού ( στο βάθος της φωτογραφίας ). Το ΄"Σύνδρομο του ακορντεόν " όμως ποιό είναι; Το πρωτοανακοινώνει εδώ, η ταπεινότης μου: Είναι αυτό το φούσκωμα και ξεφούσκωμα, εν είδει ακορντεόν, αυτής της πολύ...τρέντι ΑΝΤΙ-ΜΠΕΝΤΟ-ΛΟΓΙΑΣ, απροκάλυπτης ή πλαγιοπλάγιας, από επίσημα και ανεπίσημα χείλη πολύπλευρης προέλευσης. Απ΄τα χείλη του καθιερωμένου μεταγωνιστικού άτυπου spokesman για την ομάδα ΜΑΣ, τα ΜΜΕ - φίλια και τρανσέξουαλ αντικειμενικά, αλλά ΚΥΡΙΩΣ από΄κείνα τα περιβόητα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους αγανακτισμένους...γαύροι.

Να σοβαρευτούμε όμως. Το τσουνάμι των κρίσιμων δυσκολιών καταφθάνει, οσονούπω. Κι΄εκεί θα κριθεί, απ΄το πώς θ΄αντιδράσει δηλ. το δίσκελο "Μπέντο - Παίχτες" στους κομβικούς αγώνες που΄χουμε μπροστά μας, το αν θα φουσκώσει μέχρι σκασμού το ακορντεόν ή θα μαζευτεί στο μέγεθος μιας...παράφωνης φυσαρμόνικας. Το αν θ΄αγανακτήσει και το πόσο δυνατά θα εκραγεί ή θα ρικνωθεί, θα σουρώσει, περιμένοντας πάντως ν΄ανατείλουν κάποτε και πάλι οι...ένδοξες μέρες της έντονης αμφισβήτησης μέχρι της πλήρους απαξίωσης του Πορτογάλου. Δύσκολο να κουρνιάσει ηττημένος στις σίγουρες κι΄απ΄την πρώτη στιγμή προβλέψεις του ο Έλληνας. Να παραδεχτεί το λάθος του. Πλην εξαιρέσεων. Ειδ΄άλλως, τον βλέπω ολοζώντανο μπροστά μου, έτσι κι΄επαληθευτεί, να ουρλιάζει στα χαρακώματα "Σταύρωσον, σταύρωσον αυτόν"! Και το μπαλάκι στον Πιλάτο...

Οι δυο αγώνες με την Οσμανλίσπορ και οι τρεις εκτός έδρας με τους "εξυγιαντές". Εκεί θα κριθούν πολλά. Σχεδόν όλα. Τους Τούρκους δεν τους ξέρω - και να ψάξω πληροφορίες για δαύτους δεν τρέχει τίποτα, χρησιμότητα καμιά - θα δούμε πού θα κάτσει η μπίλια την ώρα της αλήθειας: στο χόρτο. Όλα τ΄αλλα είναι για τους επαγγελματίες. Θα τα μάθω από΄κείνους. Ξέρετε, τους τύπους που μας τα...ζαλίζουνε καθημερινώς, αλλά χωρίς αυτούς δεν κάνουμε. Σχέση εξάρτησης. Κάτι σαν τον καφέ. Το τσιγαράκι... Όσο για το απολυμαντικό τρίο, ετούτοι διάγουν μέρες ευδαιμονίας. Οι δύο τουλάχιστον. Ο τρίτος, απλώς αισιοδοξεί. Τους παρακολούθησα τηλεοπτικά όλους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναμφισβήτητη άνοδο. Είδα όρεξη μεγάλη, δυνάμεις πολλές, ταχύτητα, ομαδικότητα, συνεχές κυνηγητό της μπάλας, πείσμα, αποφασιστικότητα, έντονο πρεσάρισμα των αντιπάλων, επί τέλους γιαυτούς αποτελεσματικότητα και κυρίως ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Άκρατη επιθυμία, αλλ΄αγχωμένη βέβαια.... Η ικτερικιά πάλι, άρχισε να ζεί κι΄αυτή ημέρες κλέους. Οπωσδήποτε, έχει μεταμορφωθεί με τον Χιμένεθ προς το καλύτερο. Αγνώριστη. Και παραγωγική. Μ΄εκείνους που έπαιξε τέλος πάντων. Διάβασα σήμερα ότι ζουν για να μας...πάρουν. Ο αγώνας της χρονιάς, το παιχνίδι τους μ΄εμάς. Γνωστόν. Και ίδιον των απελπισμένων. Των άτιτλων. Αυτών που θέλουν να κραδαίνουν όλο τον χρόνον τυχόν νίκη τους μαζί μας, σαν αντίδοτο ΚΑΙ για το φετινό μηδέν εις το...πηλίκιον. Ανυπέρβλητε ΓΑΠ... Μένει η γνωστή -τάνα... Λουφαγμένη σε σχέση με τις άλλες, τις υπερενθουσιώδεις, αλλά καθόλου λιγότερο επικίνδυνη. Αντιθέτως. Εγώ μ΄αυτήνα περιμένω τις περισσότερες δυσκολίες. Μετράει τ΄όνομα και η προϊστορία, βλέπετε, συγκριτικά με το δίδυμο των πρόσφατα...παραληρούντων.

Έχουμε συνεπώς μπροστά, τα μεγάλα εγχώρια ντέρμπι. Και με το χαρακτηριστικό, ότι όλα είναι εκτός έδρας. Θα δώσουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μας κερδίσουν. Πρωτίστως και κυρίαρχα, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Να μας ξεφτιλίσουν θέλουνε. Για να΄χουνε να λένε. Να διατηρούνται στη ζωή. Θα΄ναι ζόρικα και τα τρία παιχνίδια. ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ;

Περιμένω ν΄αποδείξουμε την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ μας. Θα δοκιμαστούν και ο προπονητής και οι παίχτες μας. Εδώ θα φανεί πόσο σοβαροί και αξιόμαχοι είμαστε φέτος. THE ULTIMATE TEST, σε πέντε φάσεις. Οι τρεις πρώτες, μεσ΄στο Φλεβάρη. Με τους Τούρκους, την ΑΕΚ και ξανά με τους Τούρκους. Και τον Μάρτη, με τους άλλους δυο εγχώριους. Χώρια το Κύπελλο, όπως έρθει. Ψωμί πολύ ακόμα. Τί παρατηρώ; Σαν να προετοιμάζονται οι παίχτες μας για τα όσα πρόκειται ν΄αντιμετωπίσουν. Αυτή την αίσθηση άρχισα να΄χω. Το ίδιο κι΄ο Μπέντο. Δοκίμασε ό,τι δοκίμασε, μένουν κάτι...ψιλά νομίζω ακόμα, και δείχνει να ξαναγυρίζει στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές. Έχει εικόνες τώρα πια...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ.

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια,ειλικρινά ειλικρινέστατα δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης αλλά οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις της ομάδος δεν δημιουργούν αισιοδοξία...
Δεν αρκούν οι ευχές μας να ξορκίσουμε το κακό!
Μήπως εθελοτυφλεί η Ηγεσία?
Ολοι τα έχουμε επισημάνει με κάθε τρόπο εδώ και μήνες!
Αγχωτικές νίκες με ομάδες που τώρα διασύρονται απο τους ακατανόμαστους!Και σήμερα τι?????
Σύμπτωση απαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση....Μήπως δεν έχουμε προσωπικότητες και παικταράδες για την βαρειά φανέλα του δαφνοστεφανωμένου???? Μήπως κάποιοι έχουν υπερεκτιμήσει την κατάσταση?
Μήπως καποιοι έχουν μεγάλη αλαζονεία και υπερβολική μυωπία? Οι εμμονές????
Αδέλφια ουδείς μετά Χριστόν προφήτης!
"Οτι συμβαίνει σήμερα είναι οτι σχεδιάσαμε χθές, οτι θα συμβεί αύριο είναι οτι σχεδιάζουμε σήμερα!"
Ο Πρόεδρος ,η τεχνική ηγεσία συνειδητοποιούν τι συμβαίνει στα πέριξ?????????????????????????????
Η στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....
Οπερ έδει δείξαι!

Εικόνα Harry red logic

Βλεπουμε τι κανουν οι εξυγιαντες!!!!
Εμεις τι κανουμε? (βλεπουμε καισημερα ειδαμε... χωρις δημοσιογραφικες αναλυσεις!!!!)Ο καιρος γαρ εγγυτατος!
Οπερ εδει δειξαι!

Εικόνα Harry red logic

Ετσι ακριβώς!Ξέρουμε πως θα εμφανισθούν οι εξυγιαντές!
Εμείς?????????????
Πως θα εμφανισθούμε Αγωνιστικά? Παίκτες και Προπονητής?
και το σημαντικότερο:Με τι ψυχολογία?Θα δείξουμε χαρακτήρα?την ατσάλινη θρυλική ψυχή?
Ποιος θα προετοιμάσει ψυχολογικά, ποιός θα χαλυβδώσει παίκτες και προπονητή?
Κρίσιμα ερωτήματα που ζητάνε κρίσιμες απαντήσεις απο την ερυθρόλευκη ηγεσία!
Οι δικές μας ολόθερμες ευχές θα τους συνοδεύουν!
Ήγγικεν η ώρα! Ιτε παίδες του Θρύλου!

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος... Συνυπογράφω. Εδώ θέλω να τους δω φέτος. Κυρίως εδώ. Εννοώντας ΚΑΙ στην Ευρώπη. Εδώ θ΄αξιολογήσω Μπέντο ΚΑΙ παίχτες...

Εικόνα RED HELL

Οπως τα λες γιγαντα.Μολις τελειωσε και το βολει που τους πηραμε με -3 παιχτες.Ειδικα στα γηπεδα των συμμαχων θα δουμε οργια ποσο μαλλον αν στραβωσει για αυτους το παιχνιδι.
ΥΓ.Ξεκιναω εξεταστικη μεθαυριο και επειδη το προγραμμα ειναι εξουθενωτικο με εχουν πιασει τα αγχη του πρωτου ετους.Αλλα οποτε αγχωνομαι πολυ σκεφτομαι την ερυθρολευκη και λιγο πολυ τα ξεχναω ολα.

Εικόνα apostolos gaganis

Γάμησέ τους! Συγκεντρώσου ΑΠΟΛΥΤΑ στον στόχο σου. ΑΠΟΛΥΤΑ. Όλα τ΄άλλα, ΜΑ ΟΛΑ, σε βεβαιώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και την πείρα μου πολλών δεκαετιών ζωής, ΕΠΟΝΤΑΙ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Εικόνα Romain

Απόστολε πολύ σωστά αδελφέ. Το γκαζόν θα δείξει από τι μέταλλο είναι ο Θρύλος και τι ο θίασος και τα τσιρκα. Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι η αντίδραση του σμπαουγκ στα δύσκολα. Διότι στο πρώτο ματς μας δυσκολεψε. Όπως βέβαια μας δυσκολεψαν Κέρκυρα και ΑΕΛ.

Βέβαια οι ομάδες αλλάζουν, φορμαριζονται και ξεφορμαριχονται. Το τεστ θα είναι πως τα πας συνολικά με όλους και όχι σε μόνο ένα μεμονωμένο παιχνίδι.

Με την Οσμανιλσπορ είναι δύο παιχνίδια που μπορεί να μας κάτσουν μπορεί και όχι. Έχω την αίσθηση ότι αυτή την φορά, ο Θρύλος θα έχει την τύχη με το μέρος του. Δεν έχουν καμμια τρομερή ομάδα οι Τούρκοι, αλλά χρειάζεται να σου κάτσουν και μερικές φάσεις για να τους κερδίσεις.

Όμως ο Μπεντο θα κριθεί κυρίως με τα αποτελέσματα εναντίων των ομάδων της "εξομαλυνσης". Σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Παραμένω αισιόδοξος.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Άλλο το τί θέλω κι΄αλλο το τί περιμένω. Φυσικά θέλω νίκες. Περιμένω όμως τα πάντα, χωρίς να αποκλείω τίποτα. Μέχρι τώρα, δεν μ΄έχει εμπνεύσει, δεν μ΄έχει ενθουσιάσει, με ελάχιστες εξαιρέσεις, η ομάδα. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Με ικανοποιούν απλώς τα αποτελέσματά της. Αυτά βέβαια έχουν σημασία. Ασφαλώς. Δεν με ευχαριστούν όμως οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού, γενικά.

Εικόνα ze ηλιας

Φίλε Απόστολε καλησπέρα.
Αν και θάπρεπε να είμαστε εφησυχασμένοι με την τωρινή κατάσταση(σε σχέση με άααααλα χρόνια)εν τούτοις το γαυροdna μας
δε μας αφήνει.Άλλωστε πρέπει να είμαστε pro active.
Πέραν των αποχωρήσεων-πωλήσεων και ενισχύσεων που τόχουμε εξαντλήσει να πω πάλι-αγωνιστικά καθαρά-ότι με βάζει στην πρίζα αυτός ο αμυντικός τρόπος λειτουργίας με την ομάδα ψηλά παίζοντας με το οφ σαιντ,θεωρώντας πως εμπεριέχει μεγάλο βαθμό ρίσκου ειδικά αν παίζεις με αντίπαλους γρήγορους επιθετικούς.
Για τα 3 εκτός έδρας ντέρμπυ με τους κατεστραμμένους δεν μ ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα(ελέω βαθμολογίας)όσο η αγωνιστική διάθεση των παικτών μας.
Τέλος για να ξεφύγουμε λίγο,πάρε το παρακάτω.Είναι αυτό που λέμε από μικρός στα βάσανα
http://www.sport24.gr/viral/h-afoplistikh-eilikrineia-mathhth-poy-den-ek...

Εικόνα apostolos gaganis

Η δικαιολογία του μαθητή ( εύγε παιδί μου! ) αφοπλιστική. Θέλω πάντως να πιστεύω ότι ο Μπέντο θα χειριστεί όπως πρέπει την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια. Με προσοχή, υπευθυνότητα και πρώτο στόχο, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ. Όλα τα περιμένω να κριθούν στην κόψη του ξυραφιού, λογικά. Και τα πέντε. Για το αν είμαι ικανοποιημένος απ΄τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι τώρα, το ξαναλέω: ΟΧΙ.

Εικόνα aris belem

Καλημέρα Απόστολε κι αδέρφια. Με δεδομένη την άποψή μου για τον Μπέντο, την οποία και δεν χρειάζεται να επαναλάβω - την γνώμη μας μπορούμε να την εκφέρουμε, όχι να την λέμε και ματαλέμε με την όποια ευκαιρία όταν δεν χρησιμεύει και σε τίποτα - θα ήθελα μόνο δύο πραγματάκια να πω:
Καταρχήν δεν είναι σίγουρο καν, εάν θα ξεκινήσουν οι 3 εκτός αγώνες και η ομάδα θα πρέπει -από διοίκηση μέχρι όλους - να είναι προετοιμασμένη για όλα. Ειδικότερα δε, για το ΠΩΣ θα τελειώσουν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και φυσικά δεν μιλάω για το αποτέλεσμα. Η ομάδα πρέπει να πάει υποψιασμένη και έχοντας λάβει όσα μέτρα χρειάζεται για να προστατευτεί.
Δεύτερον, είναι πολύ σημαντική αυτή την χρονική στιγμή, η συσπείρωση του λαού μας. Η ΑΣΠΙΔΑ της ομάδας μας, πρέπει να βρίσκεται παρούσα στο Καραϊσκάκη σε κάθε ματς, για να δίνει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ μήνυμα, προς ΠΑΣΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Ασχέτως σημασίας αγώνα, παίζει ο Ολυμπιακός μας και αρκεί.

Εικόνα apostolos gaganis

Με το δεύτερο συμφωνώ φυσικά. Για το αν θα ξεκινήσουν ή θα τελειώσουν και ΠΩΣ τα τρία εκτός ντέρμπι, τί να σου πω; Το΄χω βάλει αυτό το θέμα κάπου αλλού και με απασχολεί ΣΟΒΑΡΑ. Να στο πω ευθέως. Υποψιάζομαι ότι αν δεν τους βγαίνει το αποτέλεσμα, πιθανότατα δεν θα τελειώσει ομαλά ο αγώνας. Μιλάω ΚΑΙ για τις τρεις περιπτώσεις. Θα προτιμήσουν την τιμωρία, ακόμα και βαριά, κραυγάζοντας τα γνωστά αντιΟλυμπιακά, απ΄την "ατίμωση" μιας ήττας απ΄τον μισητό εχθρό τους. Ζητάνε την ευκαιρία να δείξουν ότι ο Θρύλος ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ούτε και φέτος τον τίτλο. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ!!! Το βλέπει κανείς μ΄εκείνα τα...προεόρτια του τύπου "πρωταθλητής του μήνα, το καλύτερο ποδόσφαιρο" κ.α. Βάζουνε γκολ και πανηγυρίζουνε λες και κέρδισαν πρωτάθλημα... Έχουμε να κάνουμε με ΠΑΛΑΒΟΥΣ απ΄την τιτλόλιμα κι΄έτσι θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ζήσουμε ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ γεγονότα. Δεν βγάζω και την διαιτησία έξω. Το μπαλάκι στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ μας επομένως. Αποκλειστικά. Θα εκπλαγώ αν λήξουν ομαλά, με ήττα τους ή χι, και τα τρία ντέρμπι. Μόνο αν χάσουμε, μπορεί να τελειώσουν. Σε ισοπαλία, παίζεται...

Εικόνα holland74

Αυτό που χρειάζεται κυρίως για την τριάδα των εντός είναι πάθος και σκληρότητα...Όσον αφορά στο ματς με τους Τούρκους κρατάω μικρό καλάθι επειδή η ίδια η διοίκηση έδωσε το στίγμα με τις κινήσεις της...

Εικόνα apostolos gaganis

Το πρώτο, θέλω να το΄δω. Είμαι περίεργος να δω πώς θ΄αντιδράσει η ομάδα σε ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ, όπως περιμένω, εχθρικές συνθήκες. Επιφυλάσσομαι... Δεν ξεχνώ επίσης και τον παράγοντα ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Για τους Τούρκους, δεν ξέρω τίποτα. Έχω ένα μεγάλο ερωτηματικό. Γιαυτό και τα περιμένω ΟΛΑ.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ "Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ".ΣΥΜΦΩΝΩ.ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΕΤΟΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ,ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).Ο ΜΠΕΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΝΤΕΡΜΠΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ.ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΤΕΡΜΠΥ.ΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ,ΦΕΡΝΕΙ Χ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 8 Ή ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.Ο ΜΠΕΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?

Εικόνα apostolos gaganis

Το δεύτερο, Νίκο, απαιτεί πραγματεία ολόκληρη για να στο απαντήσω, που θα΄χει ΜΑΛΛΟΝ σχέση με το περιβόητο γαυρογονίδιο ( για το οποίο έχω γράψει παλιότερα εδώ, αν θυμάσαι ) και τις ποικίλες ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ του. Από ελαφρές κλινικά, μέχρι σοβαρές... Για το πρώτο τώρα που ρωτάς, θα σου δώσω ένα παράδειγμα τί εννοώ. Υποθετικό. Αν ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στα 3 ντέρμπι και αποκλειστεί απ΄την Οσμανλίσπορ, θεωρώ ότι θα δημιουργηθεί ένα τόσο αρνητικό κλίμα απ΄τους γαύρους σε σχέση με τον Μπέντο, ώστε και το πρωτάθλημα ακόμα να πάρει τελικά η ομάδα, αυτό δεν θα μετρήσει ως προς την παραμονή του. Είναι πολύ ευαίσθητη η διοίκηση σε τέτοια πράματα και δεν θα επιθυμεί ΜΕΓΑΛΗ κόντρα με το κοινό αίσθημα των οπαδών. Καμιά διοίκηση δεν το θέλει αυτό. Η προϊστορία άλλωστε των προπονητών στον Ολυμπιακό, συνηγορεί σε μια τέτοια αντίδραση: διώχνω για να εκτονώσω πρώτα απ΄όλα, και βλέπουμε μετά. Αντίθετα, αν περάσουμε τους Τούρκους και πάρουμε π.χ. τα δύο απ΄τα τρία ντέρμπι, μ΄ένα ΧΙ στο τρίτο, ο Πορτογάλος ισχυροποιείται. Ειδικά, αν συντρέξουν και ορισμένες άλλες παράμετροι, όπως γκολ από κάποιον απ΄τους νεοσσούς που προωθεί κ.α. που θα τον δικαιώσουν επιπρόσθετα στις επιλογές του. Επιλογές που σήμερα φαίνονται...περίεργες ή στις οποίες αντιτίθενται δημόσια, επίσημα χείλη. Το επισημαίνω ΑΥΤΟ. Δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες, ο Θεοδωρίδης. Ο α΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Κι΄εγώ βλέπω ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, για ξεχώρισμα θέσεων από τώρα, στα λόγια του...