ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ....



1. ΔΥΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0 - 0 ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ 1 - 0. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ. ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΕΓΙΝΕ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΑΝΩ Σ΄ ΑΥΤΟ. ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΥΛΩΝΑ" ΘΑ ΠΡΟΣΕΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ". ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΡΩΓΜΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΣΚΕΙ...

2. Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ. ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 0 - 0 ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ "ΤΣΙΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΥΤΟΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΟΝΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΣΟ; ΝΑ΄ΒΛΕΠΑ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ 40ΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΤΩΡΑ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΑΤΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ...ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ΤΟΥ 0 - 0 ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΜΒΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΝΓΚ, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΤ΄ΕΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΒΡΑΖΕΙ" ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΙΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

3. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΩ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΑ΄ΛΕΓΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΚΕΛΗ, ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ Μ΄ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ΄ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΨΗΘΕΙ" ΚΑΙ Ν΄ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ 2 - 3 ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΝΑ ΝΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΝΤΟΣΟ, ΒΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ...

4. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ: ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΨΥΧΩΜΕΝΗ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΜΕΙΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΕΧΟΥΝ "ΔΟΥΛΕΨΕΙ" ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΡΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ - ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ -  ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΩΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ". ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ, ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ. "ΕΝ ΤΩ ΒΥΘΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ". ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

5. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ. ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΠΟΛΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠ΄ΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΥΡΟΙ ΖΗΤΑΜΕ. ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ΄ΑΥΤΑ... ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΕΜΕΙΣ ΑΠ΄ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΚΙ΄ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ" Ή ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ...ΚΥΠΡΙΑΝΟΥΣ ( ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ). ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ! ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΓΡΥΠΝΟ, ΚΡΙΤΙΚΟ ΜΑΤΙ...

Υ Γ.  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο-Λ-Ο-Υ-Σ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ: "ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ".... ΑΝΤΕ, ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ!

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Η Πέμπτη, Απόστολε, είναι η κρίσιμη μέρα για πολλά. Το γράφω για να σου δείξω ότι συμφωνώ πλήρως με τον προβληματισμό σου. Να είσαι καλά.

Εικόνα gavrina

Καλημέρα παιδιά,
Είμαι νέο μέλος στη σελίδα,κάνετε πολυ καλη δουλειά και γι αυτό θέλησα να μπω στην παρέα.Αυτό που θέλω να πω ειναι πως μετα τα τελευταια γεγονοτα θελω ακομα περισσοτερο να παω γηπεδο την Κυριακη και να φωναξω για τον εφηβο μας!Εχω πραγματικα αηδιασει απο τον πολεμο,κυριως επικοινωνιακο,που μας κανουν.Σε οποιο site και να μπεις ειρωνευονται τον Ολυμπιακο μας.Ειδικα εμεις οι Ολυμπιακοι δεν πρεπει να αφησουμε την ομαδα μονη της,οταν τελειωσει το πρωταθλημα πρεπει να γινει η απαραιτητη κριτικη κ κινησεις απο την διοικηση.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό μεσημέρι Γαυρίνα και καλώς όρισες. Θα τα λέμε. Να΄σαι καλά! Συμφωνώ.

Εικόνα katerina

Καλημέρα κύριε Απόστολε!
Η φάση με το Μπέντο έχει κάτσει μια χαρά στη διοίκηση. Γουστάρω πραγματικά! Πουλάμε, δεν αγοράζουμε και φταίει ο Μπέντο που δεν παίζει το άτι από το Ιράν. Ωραία περνάμε.
Καλή συνέχεια παιδιά!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλημέρα Κατερίνα! Οι ευθύνες είναι συνολικές και αφορούν και διοίκηση και Μπέντο και παίκτες ατομικά, σε ποσοστά που μπορεί να ποικίλλουν για τον καθένα. Το πράγμα "τρέχει"... Οι στόχοι είναι 3. Για την Ευρώπη και το Κύπελλο, θα ξέρουμε σε λίγες μέρες. Για το πρωτάθλημα, σε περισσότερες. Να΄σαι καλά!

Εικόνα Warrior 7

Η λογική λέει ότι όταν διατυπώνονται απόψεις και κριτική εν θερμώ, συνήθως κυριαρχεί το συναίσθημα. Επίσης, όταν υπάρχει έξαρση συναισθημάτων, κάποιες φορές καλό είναι να μετριάζονται. Επί του προκειμένου, ούτε μετά από μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη γινόμαστε Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε και μετά από μια επώδυνη ήττα γινόμαστε Βέροια.

Με μια πιο αποστασιοποιημένη ματιά, το χτεσινό παιχνίδι ήταν ένα από τα τριάντα ενός πρωταθλήματος το οποίο έχει ήδη κριθεί και οι κύριοι λόγοι για τους οποίους βγήκε τόσος θυμός από την πλευρά πολλών οπαδών μας ήταν λόγω χαμένου πρεστιζ αλλά και για την αποτυχία να ξαναδώσουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο σε αυτούς που το είχαν αναγάγει σε ένα κράμα τελικού ΤΣΛ και Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αν έπαιζε ο πρώτος με τον όγδοο, με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί προ πολλού, το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δε θα έφερνε ούτε το ένα δέκατο από τις αντιδράσεις που είδαμε από χτες σε κανένα από τα δύο στρατόπεδα. Πολλές από τις ακραίες απόψεις προέρχονται από οπαδούς μας που έπεσαν στην παγίδα των συκοφαντών και θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έφερε την καταστροφή. Αν λοιπόν υπάρχουν πρωταθλήματα στις εντυπώσεις και στο διαδίκτυο, τότε ναι ίσως χτες να πήραν ένα και οι πουθενάδες.

Σε ότι αφορά στην εικόνα της ομάδας μας, η συντριπτική πλειοψηφία σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένη. Με βάση τα χρήματα που ξοδεύονται σε μετεγγραφές, αμοιβές, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο. Έχουν γίνει λάθη τόσο από τη διοίκηση στο σχεδιασμό, όσο και από τον προπονητή στην αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού και στις επιλογές παικτών. Σε αυτή τη φάση και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως οπαδοί είναι να στηρίζουμε και να φροντίσουμε να μην επιβαρυνθεί κι άλλο το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένα σημαντικό κομμάτι στον αθλητισμό είναι η ψυχολογία και η αρμονία στις σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητή. Η επιπλέον πίεση από την κερκίδα, το πιο πιθανό είναι να οξύνει τις εντάσεις δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο στην απόδοση της ομάδας και περαιτέρω ψυχολογική ώθηση στους αντιπάλους.

Να δεχτώ ότι στο τέλος της χρονιάς, μια πιο έντονη κριτική θα μπορούσε να δικαιολογηθεί εφόσον δούμε ότι η διοίκηση δεν ενισχύει την ομάδα στις θέσεις που έχουμε επισημάνει και που κατά γενική ομολογία χρειάζεται βελτίωση. Θα συμφωνήσω ότι αν δούμε μια επανάληψη όσων έγιναν το περασμένο καλοκαίρι θα σημαίνει ότι η διοίκηση δεν έμαθε από τα λάθη της.

Καλό είναι επίσης να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες σε σχέση με το σχεδιασμό της ομάδας για το επόμενο διάστημα. Όταν ανέλαβε ο Μαρινάκης, στην πρώτη του συνέντευξη δίπλα στον Κόκκαλη, είχε πει ότι στόχος του είναι να γίνει ο Ολυμπιακός αυτάρκης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει η ομάδα στις καλές εποχές να "χτίζει" αποθεματικό ούτως ώστε να μπορεί να αυτοχρηματοδοτείται στις περιόδους όπου τα έσοδα μπορεί να είναι μειωμένα. Σε ειδικές περιπτώσεις σίγουρα θα χρειαστεί ο Μαρινάκης να βάλει το χέρι στην τσέπη να καλύψει έκτακτες τρύπες όπως έγινε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δε θα γίνεται συνέχεια. Με δεδομένο ότι για κάποιο διάστημα ακόμα, τα έσοδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι περισσότερο απρόβλεπτα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα όποια χρήματα ξοδεύονται για μετεγγραφές και αμοιβές ποδοσφαιριστών να έχουν όσο μεγαλύτερη αποδοτικότητα γίνεται.

Θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες από τις ακαδημίες μπορούν να βοηθήσουν ακόμα πιο ενεργά του χρόνου, ενώ αν μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε κάποια συμβόλαια παικτών που είναι δυσανάλογα με βάση την προσφορά τους, τότε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, εάν η ενίσχυση είναι πετυχημένη. Σίγουρα, τα "αν" είναι πολλά και δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο.

Τέλος, είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος πόλεμος από τα έμμισθα τρολ θα συνεχιστεί όπως και η πιθανότητα να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε 14 παίκτες και του χρόνου, οπότε για να επιτύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να παραμείνουμε δίπλα στην ομάδα ασκώντας καλοπροαίρετη κριτική όπου χρειάζεται. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα, κάτι που έγινε τόσο με το "δωσίλογο μεγάλο" και τον εμφύλιο για το ιδιοκτησιακό, όσο και με τη νέα κούλα 44 και το διχασμό λόγω Μπάγεβιτς. Θα είναι αφέλεια να πέσουμε στην παγίδα τους...

Εικόνα apostolos gaganis

Τετραγωνίζεις τον κύκλο εσύ, "Πολεμιστή 7"... Και χρειάζονται πολύ τέτοιες φωνές, σαν τη δική σου... Το θέμα είναι βέβαια ότι το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ συναίσθημα. Και μιλάμε για ΕΛΛΗΝΕΣ. Και μιλάμε για δύο στρατόπεδα, δύο κόσμους συγκεκριμένα: ΓΑΥΡΟΥΣ και ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΥΣ. Οπότε...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σταράτα και Ολυμπιακά!

Εικόνα REDNYC

ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

Εικόνα RED HELL

Οι διοικουντες εχουν καταλαβει οτι με πωληση Ιντεγε καθισταται επισφαλες ακομα και το πρωταθλημα??Αμα δεν τρελαθω φετος δεν θα τρελαθω ποτε.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ 10 ΜΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΣΟ ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΜΑ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΧΙ????? Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ? ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.

Εικόνα RED HELL

Απανταω και σε σενα και στο Σαββα.Η διοικηση αμα ηθελε να τον δωσει ας εφερνε παιχτη ομοιου βεληνεκους οπως ΔΕΝ εκανε με τον Μιλιβογιεβιτς που ηταν ο καλυτερος σου παιχτης φετος και ενω ειχαμε νοκ αουτ ματς στην Ευρωπη.Τα καλα της διοικησης τα ξερουμε και μια χαρα σοβαρος ειμαι.Προφανως και ειμαι ευγνωμων αλλα εμενα η λογικη της αρπακολλας "παιρνουμε το πρωταθλημα παιζοντας 1 μηνα μπαλα και ολο τον υπολοιπο κωλοβαραμε" εμενα δεν μου αρεσει.Εχουμε ποσες ευκαιριες τοσα χρονια για το βημα παραπανω(τις οποιες προφανως και εθεσε η διοικηση γιατι πρεπει να τα λεμε ολα)και καθε γαμημενη φορα χτυπαμε τα μουτρα μας.Μιλαω ξεκαθαρα για το Γιουροπα γιατι στο Τσου Λου επεσαν και στησιματα για να μεινουμε εξω.Και περα απο αριθμους στατιστικα κλπ. η ομαδα φετος ειναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ.Φυσικα και φταιει και ο κολλημενος στον παγκο αλλα δεν περιμενα και πολλα με 3 αλλαγες προπονητων.Δεν μου αρεσει να πονανε τα ματια μου απλα και μονο για να παρουμε το πρωταθλημα.
Υπερβολικο ηταν αυτο που ειπα αλλα εχουμε να περασουμε απο Τουμπα-Λεωφορο-Αγρινιο και εμενα η ομαδα μονο σιγουρια δεν μου εμπνεει.Βεβαια και οι αλλοι θα χασουν βαθμους αλλα εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα παμε σαν προβατα στη σφαγη(αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα)στα μπουρδελα.

Εικόνα savvas gridlock

Η ομάδα φέτος είναι τραγική. Κανείς δεν διαφωνεί. Αλλά στο αν υπάρχει αντικαταστάτης του Ιντέγιε, διαφωνούμε. Καρντόσο και Ανσαριφάρντ τώρα μέχρι το καλοκαίρι και μετά Βέλλιος σε πρώτη φάση. Και βλέπουμε. Δεν θα βάλουμε τα κλάματα για παίκτη που ήθελε να φύγει, εκεί που είχαμε ήδη 2 παίκτες. Για Μιλιβόγεβιτς τα είπαμε, τεράστιο φάουλ της διοίκησης, όχι η πώλησή του, αλλά η πώλησή του δίχως αντικαταστάτη.

Εικόνα RED HELL

Τωρα τη στιγμη που μιλαμε εγω βλεπω τον Καρντοσο στην κατασταση που ειναι να μην μπορει να παρει θεση βασικου.Ο Ανσαριφαρντ απο την αλλη εχει δειξει καλα στοιχεια αλλα δεν ξερουμε αν θα σηκωσει τη φανελα.Προφανως δεν θα τα βαψουμε μαυρα αμα ο Ιντεγε θελει να την κανει αλλα εγω βλεπω οτι θα δημιουργηθει 2ο μεγαλο κενο αντι να μπαλωθουν τα ηδη υπαρχοντα.

Εικόνα savvas gridlock

Σε 9 αγωνιστικες, με τους αλλους 12-13-18 βαθμους πισω, θα χαθει το πρωταθλημα; Πως ακριβως;

Εικόνα Giannis

Αδέρφια υπάρχει περίπτωση να τα βροντηξει ο βαγγελας το καλοκαίρι;Κάτι τέτοια υπονοούμενα άφησε ο καρπετοπουλος στο ράδιο λένε....

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΔΑΚΟΣΟΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.

Εικόνα john

Ακουσες τι ειπε; Μηπως το συνεδεσε με τις δικαστικές εξελίξεις; Δεν εχει καμια λογική αυτο. Για ποιο λόγο να κανει κατι τετοιο ;

Εικόνα savvas gridlock

Καμια σχεση. Δεν ειπε οτι θα φυγει ο Μαρινακης το καλοκαιρι. Ειπε οτι οι απεναντι θελουν να τον διωξουν. Εκανε ραδιοφωνικη περιληψη του αρθρου που ανεβασε το πρωι στο site του.

http://karpetshow.gr/blog/tha-ftysei-aima

Εικόνα john

Σαββα ευχαριστώ για την αμεση απαντηση και επ ευκαιριας να σου πω οτι χαιρομαι να σε βλεπω τοσο ενεργο και παλι.

Για το αλλο που ειχαμε μιλησει πριν το ματς με την λαρισα θα σου στειλω μηνυμα την κυριακη λογικα για το ματς με τον πανιωνιο

Εικόνα Giannis

Σάββα από σχόλια της σελίδας στο facebook το είδα δεν ακούω πορνφμ...Απλά είπα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε καλυτερα....

Εικόνα Giannis

Μία ήττα κάναμε κ μας έχουν τρελάνει οι γαμιολες πάνε να μας διαλύσουν κ εμείς τσακωνόμαστε μεταξύ μας.....

Εικόνα REDNYC

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7.

Εικόνα Giannis

Φίλε μου δεν μιλάω για τον χώρο εδώ που για τους πιο πολλούς από εμάς είναι ιερός κ καταφύγιο...Μιλάω για τους τρομοκράτες των πλήκτρων βαζελογαυρους του φειςμπουκ που μας έχουν ζαλισει τα αρχίδια....Τα τσεπωνει ο χοντρός τα αρπάζει ο χοντρός κ αν τους πεις τίποτα σε λένε κ υπάλληλο...Τόσες αναλύσεις έχετε κάνει εδώ μέσα αλλά αυτοί εκεί το χαλβά τους....Όσο για τον βαγγελα ξέρω ότι είναι άρρωστος αλλά φιλαράκι δέχεται μεγάλο πόλεμο από όλους κ δεν ξέρω πως θα αντιδράσει σε καμία γιουχα από τους βαζελογαυρους την Κυριακή αλλά Σωκράτη.....Έχω κ εγώ εμπιστοσύνη στην 7 αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πέσουν κ φαπες στα κακομαθημένα....

Εικόνα KCS

Καλησπέρα σ'όλους. Εχω πολύ καιρό να σχολιάσω αν και σας διαβάζω όλους ανελλιπώς. Στήριξα στηρίζω και θα στηρίζω την ομάδα ακόμα κι αν φτάσουμε να παίζουμε με σέντερ φορ τον Βρουσάι(ακόμα κι αυτός δεν είμαι σίγουρος αν είναι χειρότερος από τον τωρινό Καρντόσο αλλά τέλος πάντων). Διαβάζω ότι πουλάμε και τον Ιντέγε, μετά τον Μιλιβόγεβιτς χωρίς αντικαταστάτη (δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή). Σόρι αλλά εμένα αυτό μου δείχνει ότι μπροστά στους ισολογισμούς η διοίκηση παίζει με τη φωτιά, αν καταφέρουμε να σώσουμε το πρωτάθλημα με επιθετικούς Ανσαριφαρντ Καρντόσο θα είναι άθλος.

Από μένα κομμένο το παραμύθι ότι φταίει ο Μπέντο. Ο Μπέντο έχει φερθεί άσχημα ως άνθρωπος στον Τσόρι, το δέχομαι.Στον Τσορι χρωστάμε ότι δε διαλυθήκαμε από Αύγουστο αλλά το ξέρουμε όλοι πως αντέχει για 1 ημίχρονο και αν. Μας έχει φορέσει και τον Βιάνα, κακό κι αυτό αν και ο Ντα Κόστα μάλλον χειρότερος είναι αλλά τέλος πάντων. Αγωνιστικά οι βασικές του επιλογές μου μυρίζουν χαρτάκι "βάλε πιτσιρικάδες αφού γουστάρεις κι εσύ να χαίρεται ο κόσμος"(σωστό,συμφωνώ 100%) και "βάλε Καρντόσο μπας και τον πουλήσουμε"(ουδέν σχόλιον).

Περαν αυτών, συγνώμη αλλά για όλα τα φετινά προβλήματα ευθύνεται η διοίκηση. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν. Ποτέ για κανένα πρόεδρο δεν έχω πει να φύγει(αυτά είναι συριζέικες μαλακίες που τις εφάρμοσε ο ρουφιάνος λαός του βάζελου και κατάντησε την ομάδα του όπως την όπως κατάντησε). Αλλά ρε πρόεδρε, βγες ανοιχτά και πές το "Παιδιά φέτος ζορίζομαι,δεν μπορώ να χώσω άλλα,θα δούμε το καλοκαίρι". Κάνε μια καθαρή εξήγηση. Εγώ είμαι απ'αυτούς που όσο αντέχω θα είμαι στη θέση μου στη 4 αρκεί να βλέπω θέληση και αγωνιστικότητα(που ναι, εγώ τη βλέπω φέτος, τα παιδιά παίζουν όσο μπορούν και όχι λιγότερο).

Για μένα μετά από αυτά, πάμε για την έκπληξη στην Τουρκία ,αν περάσουμε θα είναι χρυσή σελίδα χωρίς καμία πλάκα, το Κύπελλο τελείωσε και το πρωτάθλημα είναι σε κίνδυνο. Αν δεν συσπειρωθούμε όλοι τη βάψαμε. Οπως και να'χει...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !

ΥΓ. Για τα παρασκηνιακά,το άρθρο του Καρπετόπουλου τα λέει όλα και πρέπει να το διαβάσει κάθε Ολυμπιακός. Αλλά και η διοίκηση να ξηγηθεί καθαρά. Αυτά από μένα.

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΙΕ, ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΙΕ ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ 10 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΜΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ? ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Εικόνα apostolos gaganis

Κεϊσιε, χαίρομαι που τα ξαναλέμε. Βγάζεις αγανάκτηση. Την κατανοώ απολύτως. "Αν περάσουμε στην Τουρκία, θα είναι χρυσή σελίδα χωρίς καμμία πλάκα". Συμφωνώ. "Το Κύπελλο τελείωσε". Διαφωνώ. "Το πρωτάθλημα είναι σε κίνδυνο". Δεν το πιστεύω. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΜΩΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Απόστολε κι αδέρφια. Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις, θα αναφέρω ορισμένα συμπεράσματα:
1. Διανύουμε μια περίοδο, όπου βλέπουμε την ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ εύνοια της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, απέναντι στο απολυμαντικό τρίο. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος τέτοια εποχή γίνεται τεράστια προσπάθεια να μπει στα play off ο βάζελος με τα "περίεργα αποτελέσματα" που βλέπουμε (ότι έγινε παικταράς ένας...Μολέντο ξαφνικά). Βλέπουμε την εύνοια του Φλαμπουράρη-Σκουρλέτη απέναντι στον νιάου να μεταφράζεται όπως και πέρσι ακριβώς (σφαγή στο ΟΑΚΑ στον β' γύρο-Κύπελλο με το έτσι θέλω). Βλέπουμε και το σίχαμα των οικονομικών με την υπουργέσα-μοντέλο στην σουϊτα του Ιβάν. ΥΠΟΨΙΝ: Δεν μιλάω σαν νεοδημοκράτης, πασόκος, μιλάω όπως τα έσερνα σε Λιάνηδες-Φλωρίδηδες-Ορφανούς, σαν Ολυμπιακός που βλέπω τον πόλεμο στην ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι παρατράγουδα μας περιμένουν και σε Τούμπα και στο μπουρδέλο της Αλεξάνδρας τα οποία θα τα ΧΡΕΩΘΕΙ και ΠΑΛΙ ο Ολυμπιακός.
2. Νομίζουμε ότι ο Κοντονής έφυγε και καθάρισε ο χώρος. Αμ δε. Ο Κοντονής ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ. Τι κι αν αποκαλύφθηκε η τεράστια φοροδιαφυγή του ΠΟΑ; Βλέπουμε την Δικαιοσύνη να έχει επιληφθεί; Βλέπουμε την Δικαιοσύνη να έχει επιληφθεί σε τραμπουκισμούς ουγκάνων και παραγόντων; Έτρεξε ωστόσο το ΑΣΕΑΔ (όπως και πέρσι στον ημιτελικό με τον ΠΟΑ στο μπάσκετ) να βγάλει πρωτοφανή απόφαση για το μπάσκετ γυναικών και να στερήσει απ την ομάδα την νίκη. Και πέραν όλων αυτών, στόχος του υπουργού είναι να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΌΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ την εξομάλυνση της δικαστικής εμπλοκής του Προέδρου. Η βρώμα αιωρείται, η μπόχα φτάνει προφανώς και στην Ευρώπη και το κλίμα δεν είναι καλό για την ομάδα.
3. Επίσης, λόγω της συγκεκριμένης δικαστικής εμπλοκής, ο Πρόεδρος δεν μπορεί να βγει και να μιλήσει ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ και να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες εναντίον της ΛΑΣΠΗΣ και της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ. Μιλάνε οι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ, ο καραφλόχηνας στον οποίο ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ και δεν μιλάει ο Πρόεδρος!
4. Για τον καρκίνο στον πάγκο έχω ήδη τοποθετηθεί, περιμένω τον εγωισμό των παικτών να βγει μπροστά και να περισσώσει ό, τι περισσώνεται. Ας μην αμφιβάλλει κανείς ότι θα μας έχουν ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ και στα εναπομείναντα του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο.
5. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ! ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ! ΝΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΑΛΛΑ! ΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΠΕΝΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΑΡΔ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
6. Μπράβο στην κα Όλγα Τσιλιγκίρη, για τις σημερινές δηλώσεις της. Τα γυναικεία τμήματα του Θρύλου έχουν κάκαλα που οι Μπαλτάκοι και σίες δεν θα δουν ποτέ από μπροστά, μόνο από πίσω, όπως χροοοοοονια τώρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο - Άρθρο. Αυτό μόνο.

Εικόνα aris belem

Διόρθωση - κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Εικόνα thrilos mia zoi

Χθες το βράδυ η ομάδα ήταν τραγική. Εβαλε βέβαια το χέρι του ο μάνταλος αλλά αυτό θα έπρεπε να το περιμένουμε. Ομάδα ανέτοιμη ψυχολογικά και με τακτική χωρίς plan b. Mεγάλες οι ευθύνες του Μπέντο αλλά δεν πρέπει να μην πούμε ότι η διοίκηση άφησε γυμνή την ομάδα τον Δεκέμβριο. Πλέον δεν υπάρχουν οι παίκτες που θα σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες αλλά τρεχαλατζήδες τύπου Σεμπά Ελιονούσι που άλλες εποχές δεν θα έβρισκαν χώρο ούτε στην δεκαοκτάδα. Να σταθούμε λοιπόν δίπλα στην ομάδα χωρίς αποδοκιμασίες, να τελειώσει μαθηματικά το πρωτάθλημα και αν είναι δυνατον να προκριθούμε στην ευρώπη και το καλοκαίρι να προχωρήσει σε ποιοτικές μεταγραφέςη διοίκηση και ν αφήσει τα λαχεία για το τριο των εξυγιαντών. Ευχαριστώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε γενικές γραμμές κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, φίλε.

Εικόνα MIKE.A

Καλα αυτος ο Μπεντο το εχει παρατραβηξει πια! Τελειως ανισοροπος ανθρωπος! Αν νομιζει οτι οι Καμπιασο, Τσορι, Ανσαριφατ, Μαριν δεν μπορουνε να προσφερουνε η να βοηθησουνε τοτε τον Καρντοσο δεν θα τον δεχωτανε ουτε στις προπονησεις! Η μηπως αυτο το κατι πραγμα σαν ποδοσφαιριστης ο Ελιονουσι που δεν μπορει να ντριπλαρει ουτε κωνο ειναι καλυτερος απο Μαριν η Μανθατη; Και μην μου πειτε για τακτικες και οτι βοηθαει και αμυντικα! Μια χαρα βοηθαει αμυντικα και ο Μανθατης μπορει και περισσοτερο απο οσο εχω δει!
Χθες θα μπορουσε να βαλει τον Καμπιασο αμ. χαφ που ειναι ενας παιχτης που θα σου κανει και καμια καλη μπαλια δεξια - αριστερα η καθετη! Θα μπορουσε να βαλει βασικο τον Μανθατη η τον Μαριν αντι του αχρηστου Ελιονουσι, που διαολε λογω της τεχνικης τους με τις ντριμπλες και με τα μπασιματα τους καποιες φασεις γαμω το κερατο μου θα τις καναμε! Βαζει παλι το παιδακι τον Μανθατη να κανει τι; Οταν πια εχουνε προηγηθει οι αλλοι και παιζουνε πια λιγο πιο πισω, και ασε που τοτε ειχαμε μεινει και με 10! Το θεμα ητανε ο Καμπιασο και ο Μανθατης η εστω ο Μαριν, να μπαινανε απο την αρχη τοτε που η Κουλα θα επαιζε πιο ανοιχτα! Θα βλεπαμε απο την αρχη αλλον αγωνα με τον Καμπιασο να παιζει με το μυαλο του και τις πασες του, και τον Μανθατη η Μαριν με το προσον τους που ειναι καλοι ενας με εναν και να κανουν καμια επικινδυνη κατασταση στα αντιπαλα καρε!
ΥΓ: Ειμαι σιγουρος οτι του Τσορι το φυλαει απο τοτε με την Αρουκα με τις χειρονομιες που του εκανε οταν σκοραρε! Για τον Καμπιασο που απο το πουθενα τον αφηνει ακομα και εκτος αποστολης, ειναι ισως λογω που και αυτος σαν Αργεντινος και συμπατριωτης του Τσορι να εχει πει κατι η να εχει παρει το μερος του στα αποδυτηρια! Σε συζητησεις κτλ! Αλλο πραγμα δεν μπορω να σκεφτω! Για τον Αναριφατ μαλλον ειναι επειδη δεν τον ηθελε! Μιλαμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟ!

Εικόνα Harry red logic

Μπέντο???? Α ρε Σωκράτης που σου χρειάζεται!!!!κοντός ψαλμός...

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω, μπρο; Ό,τι λέω και πιο κάτω. Ας πάμε στην Πέμπτη, πρώτα. Πολλά θα κριθούν εκεί. Φανερά ή κρυφά...

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου σε όλα τα παιδιά.
Για μια ακόμα φορά Απόστολέ συμφωνώ με αυτά που γράφεις σχεδόν ΚΑΘΟΛΙΚΑ.
Μόνη μου αντίρηση, κανένα καλύτερο στήσιμο, καμία ψυχή και κανενός είδους υπεροχή δεν είδαμε χτες από καμία κούλα...
Το μόνο που είδαμε, μια φοβισμένη ομαδούλα που από το πρώτο λεπτό ΚΛΩΤΣΑΓΕ βασιζόμενη κυρίως στην ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ σκανδαλώδη εύνοια του διαιτητή.
Για μια φορά ακόμα αποδείχθηκε ότι αυτά τα παρτάλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν ούτε ένα ΜΕΤΡΙΟ Ολυμπιακό ΣΤΑ ΙΣΑ. Χρειάζονται μια αποβολή ΜΙΝΙΜΟΥΜ και να είστε σίγουροι πως αν δεν είχε μπεί η ...φάβα του πουθενάρεβιτς, ο Μάνταλος θα απέβαλε ΚΙ ΑΛΛΟΝ.
Καμία μομφή και καμία εσωστρέφεια δεν πρέπει να μας συνεπάρει, με αφορμή το ότι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ φέτος έχουμε μια ΜΕΤΡΙΑ χρονιά. Τα προβλήματα γνωστά & χιλιοτραγουδισμένα και όλοι ελπίζουμε πως η διοίκηση θα πράξει τα αυτονόητα το καλοκαίρι.
Πλέον όμως το μεγαλύτερο θέμα που προκύπτει είναι πως θα ανακοπεί αυτή η προσπάθεια δημιουργίας ενος συστήματος που θα παράγει όλο και περισσότερους "Μάνταλους", "Σιδηρόπουλους", "Καλογερόπουλους" κλπ.
Η τακτική τους βέβαια, το μόνο που τους εξασφαλίζει είναι 2-3 νίκες το χρόνο στα κοτέτσια τους (και αν) και 10-15 πόντους στο κεφάλι, καθώς η διαφορά παραμένει ΧΑΩΔΗΣ...
Όσο για τον προπονητή μας, όλα δείχνουν πως παρά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ στο τέλος, γιατί πολύ απλά αρνείται ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να αποδεχθεί την πραγματικότητα και στην προσπάθεια του να κρύψει κάποιες αδυναμίες, μετατρέπει την ομάδα μας σε κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ δε θέλει να βλέπει.
Στήριξη λοιπόν τώρα, μια προσπάθεια από όλους την Πέμπτη με τους Τούρκους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και βλέπουμε.
ΥΓ Μετά το χτεσινό, θέλω την κούλα στο κύπελο και μάλιστα στον επόμενο γύρο, μέσα-έξω. Να δω εκεί, με πόσους παίκτες θα μας αφήσουν να τελειώσουμε τα παιχνίδια...
Τα σιχάματα της "εξυγίανσης"...

Εικόνα apostolos gaganis

Ας πάμε στην Πέμπτη πρώτα, αδελφέ...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

θα ήθελα να ξεκινήσω το σχόλιό μου από το θέμα διαιτησία, αλλά δε θα σταθώ στη φάση του πέναλτυ (που έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται να πάρει ο Ολυμπιακός).
ο διαιτητής χθες έκανε κάτι πολύ πιο ύπουλο, στα πρώτα δέκα λεπτά οι παίκτες της κούλας, βάραγαν στο ψαχνό και προκαλούσαν, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!
οι παίκτες του Ολυμπιακού λοιπόν, αφού θεώρησαν ότι ο διαιτητής αφήνει το παιγνίδι να πάει στη δύναμη και την κλωτσιά, άρχισαν κι αυτοί να μπαίνουν με δύναμη στις φάσεις και να απαντούν στις προκλήσεις (όπως έκανε ο Φιγκέιρας ο οποίος βάζει τρικλοποδιά αφού τον είχε χτυπήσει εκτός φάσης ο αντίπαλός του, βέβαια η NOVA δεν έδειξε ποτε σε επανάληψη την ατιμώρητη φάση που προηγήθηκε, καθώς επίσης και την μπουνιά εκτός φάσης στον Φορτούνη...)μόνο που τότε ο διαιτητής καταλήφθηκε από ...ευαισθησία και απεφάσισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού απαγορεύεται να κάνουν τίποτε άλλο παρά μόνον να κοιτούν και μέσα σε 5-6 λεπτά είχε κιτρινίσει όλη την άμυνά μας, χειρουργικά!!!

για τους παίκτες δεν θέλω να σχολιάσω, μιας αυτοί οι ίδιοι ήταν που έριξαν ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ στον πρώτο γύρο.

κλείνοντας θέλω να πω πως, εάν εμείς οι οπαδοί ψιλοστενοχωρηθήκαμε από την ήττα που ήλθε από μια ομάδα που βρίσκεται 5 θέσεις κάτω από εμάς, η Διοίκηση θα πρέπει να έχει σκάσει, δεδομένης της σιχασιάς που έχει για την διοίκηση ...λαθρεμπορίου, οπότε αναμένω την αντίδρασή της σε όλα τα επίπεδα, άμεσα και Ολυμπιακά.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Mπορεί να ήταν και το πλάνο έτσι. Με τον διαιτητή μέσα... Μια σκέψη κάνω: Να ξεκινήσουν τα αεκάκια ( πάααντα τέτοια ήτανε )τις αγριότητες, κάρτα καμμία, κι΄όταν αρχίσουνε κι΄οι δικοί μας ν΄απαντάνε, τσουπ!, αβέρτα πάκα οι κάρτες, για να κωλώσουμε και να γίνει το παιχνίδι ευκολότερο για δαύτους...

Εικόνα Harry red logic

1.Τακτικές του Mr. Joker! Ο Μάνταλος σύμφωνα με τις εντολές άσκησε απο το πρώτο δευτερόλεπτο ψυχολογική τρομοκρατία εις βάρος των παικτών του Θρύλου!Το μηνυμα προς τα χανούμια : "βαράτε στο ψαχνό" και ξεκίνησε πρώτος ο Σιμόες στον Φορτούνη και μετά το μήνυμα στους παίκτες μας : "θα σας τρελάνω στην κάρτα" και όλα του πήγαν κατ'ευχήν! Μην έχετε αμφιβολία αν οι παίκτες του Θρύλου ισοφάριζαν θα τελειώναμε το ματς με 9, 8!
2.Σαν γνήσιοι όμως Γαύροι κάνουμε την αυτοκριτική μας και βροντοφωνάζουμε μήνες τώρα:Πρόεδρε πάρε 3-4 παικταράδες να χτίσουμε ομαδάρα να νικάμε και τους Διαιτητές!
Χθές δεν κάναμε μισή ευκαιρία!Τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές!
Τέλος πάντων τώρα χρειάζεται συσπείρωση ,πάμε να παλέψουμε για την πρόκριση στην Τουρκία!
Θα επανέλθουμε!
Υ.Γ ο Μπέντο αν δεν έχει κάποιες εντολές τότε χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης!αλλά αυτο θα το κρίνει ο Πρόεδρος κοντός ψαλμός...

Εικόνα dgkirle

Ο Ολυμπιακός θα προκριθεί τη Πέμπτη. Δε ξέρω πως αλλά θα γίνει. Κρύβουμε όλοι τα τσεκούρια της κριτικής μέχρι τότε και τα λέμε μετά γιατί έχουμε και ντέρμπι κορυφής το επόμενο σκ.
΄Ολοι μαζί τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται μάγκες.

Εικόνα apostolos gaganis

Πώς είναι δυνατόν να σιωπήσει κάποιος και να μην τοποθετηθεί, Διγκίρλειε; Εδώ οι μανάδες μας κι΄οι πατεράδες μας δεν μας ασκούν από τότε που καταλάβαμε τον κόσμο κριτική, όταν βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά τους; Παύουν να είναι δίπλα μας και να δίνουν και τη ΖΩΗ τους για΄μας; Λιγότερο μας αγαπούν αυτοί, απ΄ότι εμείς τον Ολυμπιακό; Ασφαλώς και το αντιΟλυμπιακό κλίμα στη χώρα έχει λυσσάξει. ΤΟ "ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ" ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Τί ζητάμε λοιπόν; Να σηκώσει ανάστημα η ομάδα και η διοίκηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών, επισημαίνοντας καλόπιστα ο καθένας μας όσα θεωρεί πως πρέπει να διορθωθούν. Τουλάχιστον ΕΔΩ, σε τούτο το σάϊτ, ΑΥΤΟ νομίζω γίνεται. Όχι μόνο ξεβράκωμα των αλλοθρήσκων, αλλά και έλλογη αυτοκριτική. Χωρίς, μηδενισμούς, απαξιώσεις και καταστροφολογίες. Μακριά μου ετούτα όλα. Είναι γνωστόν αυτό...

Εικόνα dgkirle

Συμφωνώ Απόστολε. Άντε να δούμε την Πέμπτη.

Εικόνα thita

γεια σου φίλε Απόστολε μπροστάρη

καταρχάς, όλα τα παιδιά εδώ έχουν αγνή Ολυμπιακή ψυχή και κίνητρο, επομένως κάθε άποψη ληπτέα σοβαρώς υπόψη, ακόμη και η ακραία (προϊόν συναισθηματικής έξαρσης λόγω στεναχώριας προφανώς)

δυο λόγια (προσωπικό πλαίσιο οπαδικής συμπεριφοράς): από τα δεδομένα της ομάδας δεν είμαστε προφανέστατα ευχαριστημένοι (και δεν θα είμαστε και ποτέ, ως οπαδοί, αφού και το ch.l. να πάρουμε, εμείς θα ζητάμε repeat, κλπ., και θα γκρινιάζουμε κιόλας αν δεν το πετύχουμε, κλπ., ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ όμως, οπαδοί είμαστε και λειτουργούμε με καύσιμο έναν συνδυασμό συναισθήματος και ονείρου), αυτό όμως δεν θα πρέπει να μας οδηγεί σε εξωτερίκευση ακραίων απόψεων (π.χ. πλήρη απαξίωση ομάδας, διοίκησης, κλπ.) όχι μόνο διότι αυτό είναι άδικο, αλλά και διότι αυτό δίνει τροφή στους εχθρούς μας να σπείρουν διχόνοια (η δυναμική του Θρύλου στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλη που μόνο από διχόνοια και εμφύλιο μπορεί να κινδυνεύσει, ποτέ από τους εξωτερικούς εχθρούς και μόνο, γι' αυτό προσπάθησαν να μας βάλουν στα πέτρινα χρόνια προέδρους και ιδιοκτήτες μπροστινούς)

γι' αυτό λίγο προσοχή στις αντιδράσεις μας τόσο στο γήπεδο (αποδοκιμασίες από το πεντάλεπτο?!? είναι δυνατό?!? μήπως θα παίξουν καλύτερα όσοι φάνε κράξιμο?), όσο όμως και στα social media, για να μην τα παίρνουν οι απέναντι και τα χρησιμοποιούν στην προπαγάνδα τους

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν λέω να μην διαμαρτυρόμαστε ε, απλά ας γίνεται σε περιβάλλον με φίλους, έστω διαδικτυακά, που κατά τεκμήριο έχουν αγνά Ολυμπιακά κίνητρα και ψυχή, όχι στο σδνα και στο βαζελέτα

αλλά και στα αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα, ας μην ξεχνάμε: ΠΡΩΤΟΝ, δεν είμαστε σε μεταγραφική περίοδο, άρα ό,τι και να γίνει, για τους επόμενους 3 μήνες με όποιους έχουμε θα πορευτούμε και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, είναι πλέον προφανές πως πριν την απεμπλοκή του προέδρου από τις σε βάρος του κατηγορίες, η διοίκηση θα κρατάει χαμηλούς τόνους στις αντιδράσεις της, ας το αποδεχτούμε αυτό, με βασική εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, ξέρει καλύτερα τι παίζει και σταθμίζει τις καταστάσεις και αντιδρά ανάλογα, δίνοντας βάρος όπου πρέπει κατά προτεραιότητα

ας αποδεχτούμε καλοπροαίρετα αυτά τα δεδομένα κι ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό μας, υπάρχει καιρός για "φωνές", π.χ. το καλοκαίρι όλο, που και ο πρόεδρος πιστεύω θα έχει καθαρίσει, και η μεταγραφικη αγορά (παικτών και προπονητών) θα είναι ανοιχτή, εκεί λοιπόν και τότε θα πρέπει να τα οργανώσουμε όλα

φυσικά κι εγώ απορώ για την διαχείριση κάποιων παικτών από τον προπονητή..... κι αν για μάριν π.χ. μπορεί κάποιος να πει για μαλθακότητα και αδιαφορία, τέτοια πράγματα δεν μπορούν πάντως να ειπωθούν για τσόρι, καμπιάσο και τον ανσαριφάρντ, οπότε και με βάση ότι οι μικροί για να "μεγαλώσουν" ποδοσφαιρικά σωστά θέλουν δίπλα έναν έμπειρο, ως γνωστό, ενώ οι παίκτες αυτοί (ιδίως ο τσόρι κι ο καμπιάσο) έχουν και τον καλό χαρακτήρα να δώσουν πράγματα στην ομάδα, αλλά και μπορούν να γυρίσουν παιχνίδια (ιδίως ο τσόρι), αναρωτιέμαι ρε γαμώ το, σε τόσο κακή κατάσταση είναι στις προπονήσεις αυτοί οι παίκτες?!

διαφωνώ με τον Σάββα μόνο στο ότι ο μπέντο θέλει να απολυθεί ΤΩΡΑ, θεωρώ πως θέλει να μείνει να σηκώσει το πρωτάθλημα

ένα ερώτημα όμως: η αδιαφορία και έλειψη πάθους από τους παίκτες μας, με χαρακτηριστικότερη (λόγω της εμφανέστατης διαφοράς από πέρισυ) την περίπτωση φορτούνη, είναι θέμα διοίκησης?!? η ξενέρα που έχουν φάει τα καλομαθημένα μας είναι από την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος? αλήθεια? δεν ακούγεται τρελλή δικαιολογία αυτό? να πληρώνονται όμως και να γουστάρουν που όπου πάνε τους αποθεώνουμε, δεν τους βλέπω να έχουν ξενερώσει καθόλου... εκεί λοιπόν εγώ εντοπίζω ευθύνες διοίκησης και προπονητή: στο να τους κρατάει στην τσίτα και να τους κάνει να τρέχουν και να προπονούνται σωστά και με συνέπεια ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, απίστευτο ρε παιδιά, από Χριστούγεννα και μετά, που έχουμε εξασφαλίσει πρωτάθλημα, εδώ και χρόνια, η ομάδα σβήνει μηχανές και (ΤΡΑΓΙΚΟ), σνομπάρει uefa, λες και έχουμε πάρει 6-7 στην δεκαετία, έχω πάθει πλάκα, κι αυτό δεν συμβαίνει φυσικά φέτος, αλλά εδώ και κάποια χρόνια

ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι, θεωρητικά, δύσκολη εργασιακά περίπτωση: θέλει αυτοπειθαρχία φοβερή (στην προπόνηση και στην ζωή), έχει σύντομη διάρκεια (άρα λίγες ευκαιρίες να πετύχεις), συχνά φαινόμενα αδικίας, παράγοντα τύχη με μεγάλη επιρροή (π.χ. τραυματισμός), μεγάλο/τεράστιο ανταγωνισμό και ΚΥΡΙΩΣ συνεχείς δοκιμασίες, πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, όσο επιτυχημένος κι αν είσαι στο παρελθόν

για τους λόγους αυτούς, ένας πολύ συγκροτημένος και βαθιά σκεπρόμενος άνθρωπος δύσκολα θα μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, στρες, κλπ. (γι' αυτό και φαινόμενα όπως σπανούλης σπανίζουν), οπότε εξηγείται η αφέλεια και η επιπολαιότητα και η ελαφρύτητα πολλών αθλητών, ως ψυχοσυναισθηματική άμυνα στις απαιτήσεις και κυρίως στην αποτυχία

όχι όμως και γραψαρχειδισμό ρε μάγκες, έλεος, το να χάσεις μπορώ φυσικά να το δεχτώ, το να μην παλαίψεις, στον Θρύλο, δεν το χωνεύω με τίποτα ρε πούστη μου, όχι άλλα μαζεμένα ποδαράκια στις κόντρες, όχι άλλα σκυψίματα στις διεκδικούμενες κεφαλιές, όχι άλλο περπάτημα (δεν είναι ντροπή, όταν είσαι από τραυματισμό, να λές στον προπονητή "εδώ είμαι, αν με χρειαστείς, αλλά δεν νιώθω 100%", είναι καλύτερη μια τέτοια ξήγα παρά να ανεβάζεις φωτογραφίες με λιοντάρια και μετά, στον αγώνα, είτε να μην μπορείς να τρέξεις, είτε να μην μπαίνεις όσο δυνατά έμπαινες όλο τον χρόνο στις φάσεις), όχι άλλο κράτημα δυνάμεωμν για το uefa, όχι άλλη αδιαφορία "έλα μωρέ, το πρωτάθλημα το πήραμε", ένα εκατομμύριο κόσμος από πίσω σας αρρωσταίνει κάθε φορά που χάνετε ρε μάγκες, σεβασμό ρεεεεε.....

(αααααα τα είπα και ξαλάφρωσα)

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ στην Τουρκία

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

συμφωνώ σε όλα εκτός της αναφοράς σου σε αδιαφορία και μπλαζεδισμό στον χθεσινό αγώνα.
γνώμη μου είναι ότι χθες μπήκαν όλοι πολύ δυνατά, απλά ενήργησε χειρουργικά ο διαιτητής (αν θες κόπιασε στο σχόλιό μου) και τους έκοψε με το «έτσι θέλω» τον τσαμπουκά.

στα υπόλοιπα γραφόμενά σου σνυπογράφω με τα δύο χέρια!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ παντού και πάντα

Εικόνα thita

Αδιαφορία και βαρεμάρα έχω δει από τους παίκτες μας ΓΕΝΙΚΑ τα τελευταία χρόνια αδερφέ,ιδίως μετά τα Χριστούγεννα,δεν μιλάω ειδικά για χθες. Χθες τα έχω λίγο με ιντεγιε-ελιονουσι που φαγώθηκαν να παίξουν ενώ δεν ήταν έτοιμοι (εκ του αποτελέσματος μιλάω),και με Φορτούνη που μάσησε από τις κλωτσιές και κώλωσε,ενώ δεν πολύτρέχει πλέον γενικά χωρίς την μπάλα,ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση (χθες προσπάθησε βέβαια αλλά λίγο,χρειάζεται πολυ παραπάνω).Αγαπημένους παίκτες έχω,αφού δεν πρόλαβα μουρατη,τον Στολτίδη και τον παντο,για να καταλάβεις τι εννοώ,

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, κατεννόησα ότι αναφέρεσαι στην «softοσύνη» της ομάδας, απλά ήθελα να καταδείξω το ότι στο συγκεκριμενο παιγνίδι (παρότι έπαιζαν με την 8η της κατάταξης και ενδιάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά ματς) δεν μπήκαν αδιάφοροι, απλά η χειρουργική επέμβαση επέτυχε.
Υ.Γ. Κουσουλάκης, Καραταΐδης, Φουστέρ για τους ίδιους λόγους.

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ= Αποκατάσταση - έστω και μερική - της ψυχοσυναισθηματικής ισορροπίας αλλά και της πνευματικής ηρεμίας, ενίσχυση της ανοσιακής επαγρύπνησης, μείωση του κινδύνου ιογενών κυρίως λοιμώξεων, πτώση των αυξημένων κατεχολαμινών ( αδρεναλίνης, νοραδρεναλίνης ) και κορτιζόλης στο αίμα, ελάττωση της αυξημένης αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής συχνότητας ( αριθμού των σφυγμών στο λεπτό ), μείωση του σακχάρου και των ελευθέρων λιπαρών οξέων στο αίμα.... ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΠΑΝΟ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ...

Εικόνα REDNYC

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΟΝΟ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 11 ΠΑΙΧΤΕΣ!

ΞΥΠΝΑΤΕ, ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΡΥΛΟΣ! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ Η 7 ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ, ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ 21 ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ - ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ? ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ.

ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ, ΚΟΝΤΡΑ, ΣΠΟΡΤ24, ΓΚΑΖΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΡΔΑΚΙΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΖΗΤΩ Η 7!
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

Εικόνα Romain

Μπράβο φιλε REDNYC.

Συμφωνώ σε όλα με το πνεύμα του τι γράφεις. Όλοι δίπλα στην ομάδα. Διότι είναι τώρα που μας χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και ενάντια στους ψευτο-εξυγειαντές.

Όλοι, ΕΠΟ, διαιτησία, εξομαλυνση, κράτος, ψευτο-εξυγειαντές, και λοιποι Αντι-Ολυμπιακοί απλά θέλουν να κτυπησουν τον Θρύλο.

Πανηγυρίζει η κουλα που πήγε από τον ένα Πουλο ( -21) και έκατσε στον άλλο Πουλο (-18). Πανηγυριζουν όμως και για την αλλαγή στα κοζια.

ΖΗΤΏ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ

ΖΗΤΏ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ