ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Δεν είναι ασφαλώς προστακτική το παραπάνω. Και η θέση μου, άλλωστε, δεν είναι τέτοια για οιουδήποτε τύπου και ύφους προστακτικές. Υπάρχει διοίκηση και επαρκής σε αριθμό συνεργατών δομή σε όλα τα πόστα, απ΄το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, στον Ολυμπιακό. Που αγαπούν την ομάδα, εργάζονται μ΄επαγγελματισμό αξιέπαινο γιαυτήν κι΄έχουν ηγεσία σοβαρή, στιβαρή, αποφασιστική, με όραμα. Έτσι πιστεύω. Ένας απλός οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ είμαι, όλο κι΄όλο. Ένας απ΄τα εκατομμύρια. Αποτελεί ευχή επομένως ό,τι διατυπώνω. Και μόνο...

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι πασίγνωστος στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ρεάλ, Ίντερ, Ιντεπεντιέντε, Ρίβερ Πλέϊτ, κορυφαίες εθνικές και διεθνείς ποδοσφαιρικές διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός τον έχει απ΄το 2015. Αποτελεί "στολίδι" για την ενδεκάδα κάθε συμμετοχή του σ΄αυτήν. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ απόδοσης. Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες κέντρου στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα, όποτε έπαιξε ή ΟΧΙ, παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικής μεγαλωσύνης. Σεμνός πάνω απ΄όλα, παρά το "μέγεθός" του, συγκεντρωμένος, τα δίνει όλα, γεμίζει το κέντρο του γηπέδου, δείχνει με κάθε του κίνηση τί σημαίνει απλό και ευφυές ποδόσφαιρο, λύνει προβλήματα, δημιουργεί, εκτελεί, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ. Καθοδηγεί ιδιαίτερα τα ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ σ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, απλά και απέριττα, χωρίς φιγούρες, χωρίς βεντέτικους θεατρινισμούς. Δεν μουτρώνει, δεν σνομπάρει, δεν δυσφορεί, αλλά και πανηγυρίζει με την καρδιά του. Μακριά από΄κείνο το στιλάκι του τύπου" άντε, άντεεε...σας έβαλα κι΄εγώ το γκολάκι μου για πάρτι σας, έτσι για να δείτε και τί παιχτάρα είμαι δηλαδή...". Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να τον χρησιμοποιήσει ως ποδοσφαιριστή του, περισσότερο. Με πολλαπλά οφέλη. Υπάρχει βεβαίως το θέμα της ηλικίας. Αναμφίβολα. Ο Αργεντίνος όμως, δείχνει να΄χει ΑΚΟΜΑ περιθώρια αγωνιστικής και μάλιστα σημαντικής προσφοράς. Πολύ πρόσφατα φάνηκε το προηγούμενο. Έστω λοιπόν και για ορισμένο χρόνο στον αγώνα, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ από τον Εστέμπαν... Κακώς ο Μπέντο τον εξαφάνισε. Και ο "Κούτσου", δεν έβγαζε τσιμουδιά... Δεν δημιούργησε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Δεν φανέρωσε καμιά πικρία, απογοήτευση, εκδικητική τάση, έστω και...μεταμφιεσμένη. Δεν θα πω, πώς. ΤΙΠΟΤΑ. Αξιοπρεπής, βάδισε την πορεία του στο περιθώριο...

ΤΩΡΑ έχουν αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα. Ο ερυθρόλευκος γίγαντας δείχνει ν΄ανακάμπτει. Είναι, οπωσδήποτε, πρόωρα τα όποια συμπεράσματα. Πολύ. Θα δούμε στο άμεσο μέλλον, τη στράτα της ομάδας. Που΄χε, κακά τα ψέματα, βαλτώσει, ειδικά τελευταία, με τον αλήστου μνήμης. Ουδέν κακόν αμιγές καλού πάντως. Αυτά τα νέα παιδιά που προώθησε, είμαι βέβαιος - όπως όλοι - ότι αποτελούν τα πρώτα ελπιδοφόρα δείγματα ενός...αδαμαντορυχείου. Με τ΄όνομα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Και θ΄ακολουθήσουν λογικά κι΄άλλα, χαράσσοντας έτσι με αποφασιστικότητα και βαρύτητα τις κατευθυντήριες γραμμές, το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί η μελλοντική συγκρότηση της ομάδας μας.

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΞΑΨΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ Π.Χ. ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΟΜΙΖΩ, ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΣΤΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σχόλια

Εικόνα holland74

Συμφωνώ απόλυτα, όταν έχεις στη σύνθεση που σε εκπροσωπεί τόσο τεράστια ονόματα όπως του Κριστιάν και του Καμπιάσο, τότε ανεβαίνεις επίπεδο, ειδικά στο εξωτερικό σε βλέπουν με πιο πολύ σεβασμό..
Για τον Εστέμπαν να σημειώσω για όσους δεν θυμούνται, πως στο Μουντιάλ του 2006 κόντρα στη Γιουγκοσλαβία πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν μπει ποτέ σε παγκόσμιο κύπελλο....

https://www.youtube.com/watch?v=9bUEWYLtEqE

Εικόνα holland74

Όχι Γιουγκοσλαβία, Σερβία και Μαυροβούνιο..

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Απόστολε κι αδέρφια. Τώρα τι να πω κι εγώ, που όλη την χρονιά πρέπει να είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού όσα έγραψα που να μην περιείχαν το όνομα "Καμπιάσαρος"; Δεν ξέρω τελικά αν είναι τόσο δύσκολο το διαχειριστεί κάποιος το υλικό της ομάδας -σήμερα πάντως ο Βούζας το πέτυχε εξαιρετικά - ή να διαχειριστεί το προσωπικό του και απύθμενο κόμπλεξ, όταν έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές τέτοιου μεγέθους. Οι οποίοι μιλάνε στο ΓΗΠΕΔΟ, μιλάνε ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, μιλάνε ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ τους, όσο και όπως πρέπει.
Είδαμε λοιπόν -για πρώτη φορά - πώς ναι, μπορούν να συνυπάρξουν τα νέα παιδιά με τους έμπειρους, ούτε χάνονται, ούτε καπελώνονται, όπως είχε παραμυθιάσει ο οξαποδώ (που είχε και την συνείδηση του ήσυχη) αλλά μόνο έτσι μαθαίνουν και βελτιώνονται ουσιαστικά. Για πρώτη φορά η μπάλα στρώθηκε κάτω, μοιράστηκε σωστά, άνοιξε την άμυνα, ελέγχθηκε το κέντρο και η ομάδα έφτασε σε μια νίκη-βάλσαμο και επανεκκίνησης. Το οπλοστάσιο είναι συμπαγές και υπεραρκετό για να κατακτήσει το νταμπλ. Πιστεύω ακράδαντα και στην πρόκριση στην Τουρκία.
Και μετά σειρά έχουμε να βουλώσουμε κάτι στοματάκια που -ελέω του τυχάρπαστου- πήραν αέρα και είπαν πολλά.
ΝΑΙ, ψηφίζω και φωνάζω με όλη την δύναμη της φωνής μου, ΠΑΡΑΜΟΝΗ και ΠΟΣΤΟ στον Εστέμπαν στο λιμάνι!
Υ.Γ.: Μπράβο και πάλι Πρόεδρε, πήρες την σωστή απόφαση, που δεν ήταν εύκολη, ούτε ποδοσφαιρικά "λογική", αλλά η καλύτερη για τον ΘΡΥΛΟ μας.
Υ.Γ.2: Ποτέ ξανά Πορτογάλος κομπλεξικός στον πάγκο μας. Ο Ολυμπιακός δεν είναι για να βγάζει τα απωθημένα της μηδενικής του καριέρας, απέναντι σε παίκτες-στολίδια, κανένας πουθενάς που δεν έχει πετύχει ποτέ τίποτα.
Υ.Γ.3: ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΝΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ!!!
Υ.Γ.: Έρχονται τουλάχιστον 4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ final four! Ζούμε την ενδοξότερη περίοδο του Θρύλου μας και οι άλλοι τους μεγαλύτερους εφιάλτες τους!!!

Εικόνα holland74

Καλημέρα Άρη, θα μπορούσαν να είναι και... 5 τα φάιναλ φορ...Νικάμε στην Πόλη και μετά όλα γίνονται...

Εικόνα aris belem

Σωστοοοςςςςςςςς ο Ολλανδοςςςς!!!!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε Άρη,
Συμφωνώ στα περισσότερα και κυρίως στο "...νίκη βάλσαμο και επενεκκίνησης..."
Έχουμε μεγάλα εμπόδια στον δρόμο προς τους τρείς μας στόχους.Με αυτοπεποίθηση, πίστη, πάθος και βέβαια με ορθολογική διαχείριση του αυτού του ρόστερ μπορούμε σίγουρα το πρωτάθλημα και με πολλές πιθανότητες τους άλους δύο στόχους! Έχουμε ενθουσιασμό,πίστη αλλα και αυτογνωσία,όπως αρμόζει στους γνήσιους γαύρους.
Ελπίζω οτι με στοχευμένη ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι(αποφυγή νέων λαθών της Διοίκησης), που θα δουλέψει ένας πολύ καλός και έμειρος Προπονητής, η ομάδα έχει δυνατές υποδομές και μπορεί να βελτίωσει κατακόρυφα την απόδοση της, την δημιουργία καιτο θέαμα που προσφέρει.
Ετσι θα εξοπλισθεί καλύτερα αντιμετωπίσει με επιτυχία τους ανταγωνιστές-εξυγιαντές ,που μην ξεχνάμε υποστηρίζονται απο την ΕΠΟ το Κράτος και ενδεχομένως την ΟΥΕΦΑ(ο Κουτσό κουμπάρος οργιάζει κατα του Θρύλου...).
Κατά την άποψη μου σήμερα εκτός της πολύ καλής εμφάνισης του Εστεμπάν,έπαιξαν πολύ καλά ο Ρέτσος,Ντα Κόστα,Ντε λα Μπέγια,Λεάλι.
Ο Φορτούνης μπορεί πολύ καλύτερα αν παίζει πιο εγκεφαλικά,δηλαδή καλύτερες επιλογές στα σουτ και στις τελικές πάσες(θα είχαμε τουλάχιστον ένα γκόλ ακόμη)Αν δουλέψει περισσότερο,αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή και παίζει με Ολυμπιακό πάθος μπορεί να ανέβει θεαματικά(αναμφίβολα ξέρει καλή μπάλα).
Πάμε τώρα δυνατά με τους Τούρκους και με τα βαζέλια την Κυριακή!
Θρύλε γερά γερά με τσαμπουκά!

Εικόνα aris belem

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ό, τι αναφέρεις φίλε Χάρη. Οι παίκτες ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου έβγαλαν και σήμερα όπως και την Πέμπτη ΨΥΧΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΌ, συστατικά απαραίτητα για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι. Θα χρειαστεί να το κάνουν ξανά και ξανά, να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι, αλλά και εμείς ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΈΝΟΙ και ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, για να μπούμε ασπίδα στην ομάδα όπως την αξίζει.
Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα διδακτική, τόσο όσον αφορά τις επιλογές της Διοίκησης στο έμψυχο υλικό, όσο και για την αντιμετώπιση του λυσσαλέου και βρώμικου αντι-ολυμπιακού πολέμου, που δέχεται απροκάλυπτα η ομάδα μας.

Εικόνα el trick

Όσον αφορά το διοικητικό πόστο στον ΘΡΥΛΟ, έχω μία ένσταση. Συμφωνώ για την αγάπη στο ποδόσφαιρο και την θέληση να είναι ενεργός, συμφωνώ και για τα λοιπά προσόντα που τον χαρακτήρισες θησαυρό, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω αν έχει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ικανότητες και γνωριμίες σε διεθνή πόστα. Αν διαθέτει και αυτά τότε ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΤΟΝ στο λιμάνι.

Εικόνα apostolos gaganis

Η διοίκηση, εάν θέλει να τον κρατήσει, θα τα σταθμίσει όλ΄αυτά και θα του κάνει την όποια πρόταση κρίνει ως συμφέρουσα για την ομάδα. Από΄κει και πέρα, είναι θέμα του Καμπιάσο τί θ΄αποφασίσει. Εμείς ΟΛΟΙ, εκφράζουμε την επιθυμία μας με βάση τα όσα γνωρίζουμε.

Εικόνα KCS

Μακάρι η διοίκηση του Ολυμπιακού να διαβάζει και να λάβει σοβαρά υπ'όψη τα όσα γραφονται εδώ για τον μεγάλο καθηγητή του ποδοσφαίρου Εστεμπαν Καμπιάσο. Μακάρι να μείνει κοντά μας για πάντα από όποιο πόστο επιθυμεί, είναι απίστευτη τύχη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ την ίδια μ΄εσένα γνώμη έχω.

Εικόνα Warrior 7

Η διοίκηση έχει δείξει εξαρχής ότι η μακροπρόθεσμη στρατηγική της είναι να ισχυροποιήσει το brand name της ομάδας στο εξωτερικό. Η επίτευξη αυτού του στόχου γίνεται τόσο με την ενδυνάμωση των σχέσεων με τις ομοσπονδίες, τις ομάδες και τους managers, αλλά και με τη χρησιμοποίηση προσωπικοτήτων διεθνούς εμβέλειας σε ηγετικές θέσεις. Μη λησμονούμε επίσης και την επιθυμία της διοίκησης να συσφίξει τις σχέσεις της με κάποιους παίκτες με τους οποίους υπήρχαν παλαιότερα κάποιες διαφορές, π.χ. Γκαλέτι.

Αναμφισβήτητα ο Καμπιάσο είναι μια τέτοια προσωπικότητα που με την πορεία του στην ομάδα απέδειξε ότι είναι άριστος επαγγελματίας που θυσιάζει το εγώ του για χάρη της ομάδας. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι με τη συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι δε βλέπει τον Ολυμπιακό σαν μια αρπαχτή όπως μπορεί να έκαναν κάποιοι άλλοι στη θέση του και με τις παραστάσεις του. Ενδεχομένως λοιπόν να είναι ανοιχτός σε μια τέτοια πρόταση που σίγουρα θα ενίσχυε επιπλέον το προφιλ της ομάδας μας.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να επιλέξει για τη συνέχεια είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθήσει να αποτελεί έναν από τους πολλούς πρεσβευτές του ονόματος του Ολυμπιακού ανά την υφήλιο.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι σε όλα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού μια σκέψη ίδια με την επιθυμία που ΟΛΟΙ μας εκφράζουμε. Θα δουμε...

Εικόνα Marios

Δυστυχως η ευτυχως εμεις οι οπαδοι προπονητολογουμαι πολλες φορες φιλε μου,ο Καμπιασο εχει πει οτι θελει να γινει προπονητης οταν σταματησει την καριερα του,δεν ειναι τυχαιο οτι οι καλυτεροι προπονητες του κοσμου,σε δυο πολυ διαφορετικα στυλ ποδοσφαιρου, ειναι ο Γκουαρντιολα και ο Σιμεονε,το κοινο τους ειναι οτι και οι δυο ηταν αμυντικα χαφ οταν επαιζαν ποδοσφαιρο,με την ποδοσφαιρικη εξυπναδα που τον διακρινει μου προκαλει μεγαλη περιεργεια να τον δω καποτε στον παγκο της ομαδας μας.Αυτο θα μπορουσε να γινει με το να ειναι διπλα σε εναν μεγαλο προπονητη απο του χρονου στην ομαδα μας,δεν το κρυβω οτι παντα θα ηθελα να δω τον Μπιελσα στον Ολυμπιακο, θα ειναι το τελειο σταδιο εκπαιδευσης ωστε καποτε να τον δουμε με την φορμα του προπονητη στην ομαδα μας!Ολα αυτα φυσικα ειναι υποθεσεις αλλα σου δειχνει κατι σπουδαιο αυτος ο ανθρωπος!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλή η φόρμουλα που προτείνεις. Συμφωνώ. Από ΄κει και πέρα φυσικά, προϋποτίθενται και μεσολαβουν πολλά...

Εικόνα Arxidakos

Να μείνει οπωσδήποτε!!!

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου στην παρέα.
Λίγες ομάδες έχουν την τύχη να βλέπουν τέτοιους παικταράδες να φοράνε τη φανέλα τους...
Μεταξύ αυτών και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας.
Που ακόμα και στα πέτρινα χρόνια είδε Ντέταρι & Προτάσοφ.
Εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου Απόστολε, ο Καμπιάσο πρέπει να αξιοποιηθεί ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ από την ομάδα μας και ΜΕΤΑ το καλοκαίρι...
Κι ας ελπίσουμε αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ, να καταλάβουν ότι για να έχεις τέτοια διαμάντια στο ρόστερ, πρέπει να κρατάς την αξία της ομάδας ΨΗΛΑ και όχι να την καταβυθίζεις χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την... ΟΥΕΦΑ και το FFP.
Καλή συνέχεια σε όλους

Εικόνα apostolos gaganis

Το Πανιωνιάκι, νίκησε 1 -0. Σειρά μας αύριο να κατέβουμε ΠΟΛΥ σοβαρά...

Εικόνα ze ηλιας

Φίλε Απόστολε,προχτές στο γκολ του Στέφανου ζήσαμε το εξής πρωτόγνωρο.
Αντί να πανηγυρίζουμε,ξεσπάσαμε όλοι (η 7 εν χορώ μάλιστα) κατά του πρώην προπονητή.
Αντί του κλασσικού ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ , είχαμε ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΕΝΤΟ

τους χαιρετισμούς μου

Εικόνα apostolos gaganis

Εεε, ήμασταν λίγο...αγενείς αλλά τέλος πάντων το...παραβλέπω. Καλό Σαββατόβραδο, Ζε...

Εικόνα Spiros Legend

Αγαπητέ Απόστολε, καλώς σε ξαναβρίσκω! Και την υπόλοιπη RATMοπαρέα φυσικά. Διαβάζοντας αυτό το αφιέρωμα στον ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟ Αργεντινό, που χάρη στον μεγάλο μας Πρόεδρο, έχουμε την τύχη να έχουμε στον Ολυμπιακό, δύο πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό: Πρώτον,θυμός για τους 2 κομπλεξικούς Πορτογάλους Σίλβα και Μπέντο, που μας στέρησαν από πολύ περισσότερες παρουσίες του είτε στην 11άδα, είτε ως αλλαγή. Αποδείχτηκαν και οι 2 ΜΙΚΡΟΙ ως άνθρωποι, πρώτα από όλα, και μετά ως προπονητές (και όχι μόνο γι αυτό το θέμα, αλλά για αρκετά...) Μιλάμε για τον 2ο εν ζωή Αργεντινό μετά τον Μέσι και 3ο μετά τον αείμνηστο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ! http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/kampiaso-o-tritos-argen... και http://www.thereds.gr/ektos-gipedou/poios-einai-o/esteban-matas-cambiasso-deleau(αυτό γράφτηκε όταν πρωτοήρθε). Εάν, με το καλό, κατακτήσουμε το φετινό νταμπλ, πιάνει τον Ντι Στέφανο στην 2η θέση με 26 τίτλους! Δηλαδή, ο Καμπιάσο είναι ο Θρύλος του ΘΡΥΛΟΥ μας! ΜΥΘΟΣ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Και του φέρθηκαν, ειδικά ο Μπέντο, με τέτοια μικρότητα! Αιδώς Πορτουγκέζοι! Το δεύτερο πράγμα που σκέφτηκα, είναι η αντιπαράθεση όλων αυτών που γράφεις στην ανάρτηση με τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ως άνθρωπο, Ριβάλντο! Δεν αμφισβητείται η προσφορά του στην ομάδα, θυμόμαστε, όμως, ΟΛΟΙ και πόσα προβλήματα δημιούργησε με τον ΕΑΥΤΟΥΛΙΣΜΟ και κακώς εννοούμενο ΕΓΩΙΣΜΟ του, που σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον Καμπιάσο, έβαζε ΠΑΝΤΑ πάνω από την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίχτες του. Ο κ.Ριβάλντο, που δεν καταδεχόταν να μείνει εκτός 11άδας, δεν καταδεχόταν να παίξει σε θέση άλλη από αυτήν που ήθελε και δεν καταδεχόταν να γίνει αλλαγή, αλλιώς, φώναζε τους δημοσιογράφους, με μεταφραστή τον χαζοΚαστίγιο, και μας έκανε ΜΠΑΧΑΛΟ! Και όταν τελείωσαν τα 2+1 χρόνια του συμβολαίου του, και, ΟΡΘΟΤΑΤΑ, δεν του έγινε νέο, έδειξε απίστευτη μικρότητα και ΚΑΚΙΑ, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ό,τι παίρναμε τα πρωταθλήματα, λόγω ΕΠΟ και διαιτησίας, φορώντας την ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ βαρύτητας φανέλα της Κουλίτσας του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Μετά, λοιπόν, από αυτές τις σκέψεις και ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, μπορεί κανείς να μην προσυπογράψει με χέρια και με πόδια, το ΑΙΤΗΜΑ αυτής της όμορφης ανάρτησης <<ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!>>; Πρόεδρε Μαρινάκη, δώστου ΓΗ και ΥΔΩΡ να μείνει για πάντα στο λιμάνι αυτός ο ΤΙΤΑΝΑΣ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου και αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Εικόνα aris belem

Απόλυτα σωστός σε ό, τι γράφεις φίλε, οι περιπτώσεις Καμπιάσαρου και Φινμπόγκασον είναι απ τους λόγους που ο Σίλβας μου καθόταν πολύ στραβά στο στομάχι.

Εικόνα Spiros Legend

Να είσαι καλά φίλε,ο Σίλβα, με τα καλοκαιρινά του κατορθώματα με εξόργισε περισσότερο και σίγουρα και με τον χαμένο τελικό Κυπέλλου. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές και κατανοητές, αλλά δεν έπρεπε να περάσει στην πραγματική Εγκληματική Οργάνωση όλη αυτή η μεθόδευση και ο φασισμός του αποφασίζομεν και διατάζομεν...Εν τέλει παρουσιάσαμε ένα τσούρμο τουρίστες στον τελικό. Απαράδεκτο. Και αν δεν του άρεσε στην Ελλάδα, ας το έλεγε έγκαιρα, θα ήταν απολύτως σεβαστό με αυτά που έζησε πέρυσι, αλλά να το ξεφουρνίζει στην έναρξη της προετοιμασίας; Όλη την χρονιά φέτος αυτά πληρώνουμε... Και ήρθε ο άλλος, ο πιο συμπλεγματικός, να μας κάνει τα νεύρα κρόσια εντελώς...Στο καλό και να μην μας γράφουν...

Εικόνα apostolos gaganis

Η χαρά μου που σε ξαναδιαβάζω Σπύρο, πολύ μεγάλη. Μια φωνή σαν τη δική σου, είναι από τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για έναν χώρο κατάθεσης απόψεων όπως το RATM. Και μας έλειψες. Η αντιστοίχιση της περίπτωσης Ριβάλντο μ΄εκείνη του Καμπιάσο που έκανες, πολύ πετυχημένη και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. "Εαυτουλισμός". Ωραίος όρος. Δείχνει πολύ παραστατικά το παθολογικό της περίπτωσης. Καλώς ξανα-όρισες λοιπόν!

Εικόνα Spiros Legend

Και μένα μου λείψατε, ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις, πάντως, δεν έμεινε η ερυθρόλευκη Κέρκυρα χωρίς εκπροσώπηση, καθώς, όπως βλέπεις, σε τιμούν οι ΕΚΛΕΚΤΟΤΕΡΟΙ του νησιού, κ.Γιώργος και κ.Νίκος, τους οποίους και καλησπερίζω.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλά, όλη η Ελλάδα βέβαια. Αλλά κι΄αυτό ειδικά το νησί... Άσε.

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Καμπιάσο διαθέτει ύψιστη ποδοσφαιρική κουλτούρα. Είναι πολυνίκης. Είναι πασίγνωστος. Είναι γεννημένος αθλητής και νικητής. Είναι φτιαγμένος για στρατηγός και για στρατιώτης. Το έχει αποδείξει και στον Ολυμπιακό. Χαίρεται το παιχνίδι, δεν κοροϊδεύει όταν παίζει, πανηγυρίζει κάθε φορά σαν να μην έχει ποτέ ξανά πανηγυρίσει. ΚΑΙ: εκτός της μητρικής του γλώσσας (που μιλάει και γράφει εξαιρετικά καλά) κατέχει σε βάθος και τα αγγλικά και τα ιταλικά. ΘΗΣΑΥΡΟΣ, με μία λέξη.

Εικόνα apostolos gaganis

Μεγάλε Γιώργο, καλά κάνεις και τονίζεις το...ρεπερτόριο του Καμπιάσο σε γλώσσες. Βοηθάει ΠΟΛΥ εκείνα που λέμε. ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Πράγματι. Στρατηγός ΚΑΙ στρατιώτης. Έπιασες κατ΄ευθείαν σφυγμό στην περιγραφή του...

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,
Συμφωνούμε και υψώnουμε και την δική μας φωνή προς τα ευήκοα ώτα(ευελπιστούμε) του Προέδρου!
Πολύτιμος απο κάθε άποψη,επένδυση υψηλής απόδοσης!Πρόεδρε συμφέρει τον Θρύλο, την ΠΑΕ από κάθε άποψη!
Ακόμη και μελλοντικός προπονητής!

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....

Εικόνα nmavronas

ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Η γνώμη σου μετράει πολύ. Και το ξέρεις. ΟΛΟΙ τελικά τον θέλουμε μαζί μας. Τολμώ να πω, χωρίς εξαίρεση.

Εικόνα ven7

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ και ΜΟΡΦΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ για όλα τα νέα παιδιά ο Καμπιάσο...

Η δήλωση του προχτές όπου ζήτησε...συγνώμη!!! για το ότι κουράστηκε και δε μπόρεσε να συνεχίσει..πρέπει να γίνει ΕΠΙΓΡΑΦΗ στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και στο ΡΕΝΤΗ να το βλέπουν όλοι ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τον ΚΟΣΜΟ και ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ..

Μέγας!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστά. Καλά έκανες και το επεσήμανες αυτό με την ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Δείχνει ΗΘΟΣ. Μεγάλο εφόδιο κι΄όχι πολύ συχνό στη συγκεκριμένη πιάτσα. Στενή και ευρύτερη. Σε όλους μας έκανε εντύπωση αυτή η κουβέντα του...

Εικόνα elias

Αυτα πέρασαν απο το μυαλό μου οταν σκόραρε με τους Τούρκους.κι απο την 1,ψηλά,έβαλα τα κλάματα...

Εικόνα elias

Εσυ,Απόστολε,ξερεις.σας χαιρετίζω όλους,αγαπητοί Ολυμπιακοί.

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλημέρα μου και τα σέβη μου...