Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ...



Ξύπνησα μ΄ένα σφάχτη στην πλάτη, από κακή στάση χτες στο σώμα μου, κι΄έχω γκρίνια σήμερα. Γιαυτό και θα πω μερικές κουβέντες περί ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

Ας τον ορίσουμε: Είναι μια αμυντική μέθοδος κάποιου ή κάποιων - συνήθως πρωταγωνιστών - ν΄αποσπαστεί η προσοχή των άλλων - συνήθως των πολλών - σε κάτι διαφορετικό, ευχάριστο ή δυσάρεστο, απ΄το πραγματικό πρόβλημα. Που αφορά ΟΛΟΥΣ. Και τους μεν και τους δε. Τον χρησιμοποιούν αυτόν τον μηχανισμό πολύ στην πολιτική, με όργανο κυρίως τα ΜΜΕ. Οι κυβερνήσεις. Χρησιμοποιείται κι΄αλλού όμως. Όπως στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Έχοντας αναχθεί σε επιστήμη, αλλά και σε καρκίνωμα. Και στα δύο παραδείγματα που΄δωσα. Εδώ μας ενδιαφέρει το δεύτερο. Ο αθλητισμός. Και θ΄αναφερθώ στο μπάσκετ, με προεκτάσεις στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ όμως κατ΄εξοχήν.

Διάβαζα χτες 14 του Μάρτη για τον γνωστό μυώδη σέντερ του Ολυμπιακού, αυτόν με την χειρουργηθείσα ρήξη χιαστών στο γόνατο, που ξεκίνησε, λέει, έναν διαγωνισμό στους...ακολούθους του. Οι δυο που θα κερδίσουν, έγραφε στο Ίνσταγκραμ, θα΄χουν το...απίστευτο προνόμιο να τους προσφέρει ο ίδιος από μια φανέλα του κι΄ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, με τη σχετική φωτογραφία βέβαια των δύο εκείνη τη στιγμή. Α! Η φανέλα, υπογεγραμμένη απ΄τον περί ου ο λόγος. Φυσικά. Ως επιδόρπιο μάλιστα, έδινε την υπόσχεση για κάτι ανάλογο που θα΄κάνει κι΄όταν γυρίσει με το καλό στο...states. Δεύτερος δηλ.γύρος χαράς, ευδαιμονίας και γλυκιάς προσμονής. Καρώτο, μιας κι΄αν το κατάλαβα καλά, οι νικητές θα πάνε εκεί πέρα, ασφαλώς με όχι δικά τους έξοδα...

Συνεχίζω. Τα παραπάνω, χτες όπως είπα. Να πάω λίγο πίσω, τώρα. Στις 9 του Μάρτη συγκεκριμένα, όπου τον απολαύσαμε με τα αγαπημένα του σουβλάκια κοτόπουλου, την σχετική πίτα και τις τηγανιτές πατάτες, ύπτιο. Αρνητικά τα σχόλια στον τύπο. Στις 10, την επομένη, ήταν το ματς με την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ. Έπαιξε κι΄αυτός. Και θάμπωσε. Ως συνήθως φέτος. Φτωχά τα σχόλια στον τύπο. Στις 13 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τραγικός. Τον έκανε νούμερο ο πλαδαρός. Ξανά αρνητικά - πολύ - τα σχόλια του τύπου. Και στις 14, όσα συνταρακτικά περιέγραψα για τον διαγωνισμό που προκήρυξε. Διάβαζε λοιπόν: ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ, ΑΝΤΙΡΡΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗΣ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΓΑΥΡΟΓΝΩΜΗΣ. ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗ. ΑΦΟΥ, ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ( ΜΕ ΤΑ 900 ΧΙΛ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ), ΠΕΡΑΣΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ΄Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ΄ΣΚΙΖΕ ΧΑΣΕΔΕΣ, ΟΧΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ΄ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ.... Τα΄δωσαν όλα, τόσο οι Αγγελόπουλοι όσο και όλοι στο τμήμα γιαυτόν. Από κάθε άποψη. Μιλάμε όμως για παίκτη-χέστη και με μάλλον χαμηλό ΙQ. Που νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει τους πάντες. Νομίζει. Κι΄εφ΄όσον χειρουργικώς η κατάστασή του δεν παρουσιάζει πρόβλημα και κουσούρι, όπως διατείνονται οι υπεύθυνοι, δεν του΄χει μείνει, τότε η περίπτωσή του αφορά πλέον άλλη ιατρική ειδικότητα. Το πρόβλημά του ανθρωπίνως σεβαστό αν θέλετε, εμένα όμως και κάτι εκατομμύρια ακόμη οπαδών του Θρύλου, μας ενδιαφέρει ως παίκτης της ομάδας. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ, ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ. ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ΄ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΙΡΤΣ. ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΕ...

Παρόμοια συμβάματα, σε άλλη μορφή, παρατήρησα φέτος και με εν ενεργεία ποδοσφαιριστές μας. ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΑ όμως τελικά, όπως απέδειξε η εξέλιξη των πραγμάτων. Απλά να θυμηθώ ακόμα μια τρανταχτή περίπτωση, ενός παλιότερου παίχτη της ομάδας, που όταν αντιλήφθηκε από κάποια στιγμή και μετά ότι τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ρόδινα γιαυτόν, μας άλλαξε τον αδόξαστο με μπαράζ τέτοιων δημοσιοσχετίστικων παρεμβάσεων, εκδηλώσεών του και άλλα τέτοια συναφή. Του Μασάντο. ΑΝΕΚΔΟΤΟ είχαν καταντήσει εκείνα τα τερτίπια του. Κάνει το΄να, κάνει τ΄άλλο... Μανατζερογενή προφανώς....

Πού θέλω να καταλήξω; Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ, σήμερα πια, δεν αποδίδει ιδιαίτερα. Μπορεί να εξαπατά τους αφελείς. Είναι αρκετοί αυτοί. Και "δικοί" μας. Μιλάω για τους βαζελόγαυρους. Όχι όμως τους πολλούς. Θορυβώδεις ή σιωπηλούς. ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... Κι΄εκεί που το "πάω", μάλλον μόνο του "πηγαίνει", είναι βέβαια στην ανήθικη, αντιαθλητική και εμετογόνο προπαγάνδα κατά του ΘΡΥΛΟΥ. Εκείνη που βιώνουμε κατάσαρκα τα τελευταία ιδίως χρόνια απ΄όλο το αντιΟλυμπιακό φάσμα. Αθλητικό, μιντιακό, πολιτικό. Δεν φαίνεται να είναι τελικά τόσο επιστημονική, όπως θεωρείται από κάμποσους. Επιστημονικοφανής, ναι. Γιατί όσοι διαθέτουν έστω και μια σταλιά μυαλό, την έχουν ψυλλιαστεί πέρα ως πέρα τη δουλειά. Τί "φουμάρει", τί θέλει μανιωδώς να κρύψει απ΄την τιτλοστερημένη μάζα. Είναι απλώς ΑΙΣΧΡΗ. Πού οδηγεί; ΠΟΥΘΕΝΑ, όπως γράφει κι΄η φωτογραφία της ανάρτησης με την πυξίδα. Ή μάλλον και πέρα απ΄το ΠΟΥΘΕΝΑ. Χειρότερα. Φτάνει να βοηθήσει περισσότερο η ΠΑΕ ως προς αυτό το τελευταίο. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

Γιατι πρεπει καθε χρονο να δοκιμαζομαστε ετσι?ΓΙΑΤΙ??

Εικόνα aris belem

Γιατί ενώ άλλες ομάδες ψάχνουν ευκαιρίες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εμείς είτε θα έχουμε κάτι πουθενάδες (δες. Ισσά) που θα μας κουβαλάει "λαχεία" σαν το "λιοντάρι της Παραγουάης" ή τον Χάρα, ή κάτι ταχυδακτυλουργούς σαν τον Μπέντο που ήταν κομπλέ και καμία ενίσχυση δεν ήθελε (που να ψάχνουμε τώρα ρε αδερφέ...). Το τμήμα πάσχει γενικά στο σκάουτινγκ αλλά και σε προγραμματισμό και γι αυτές τις δουλειές είναι κάποιοι υπεύθυνοι, ας κρίνει ο Πρόεδρος αν του κάνουν ή όχι. Εμείς μόνο να διαχειριστούμε την πίκρα μας μπορούμε (που έχουμε διαχειριστεί μεγαλύτερες π.χ. Μπανταλόνα στο μπάσκετ ή Γιουβεντους το 99) και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και εναντίον σε όσους πανηγύρισαν σήμερα. Ευελπιστώ σε τέτοιο σκορ με όποιον εξ αυτών πετύχουμε στο κύπελλο, μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η τάξη στην Ελλάδα και θα βουλώσουν στόματα.

Εικόνα ven7

Και μια και μιλάμε για ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ...

ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ...ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΑ...

"ANTIKEIMENIKA"...και "ΔΙΚΑ ΜΑΣ"

...NA ΡΙΞΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..

Το....Λεάλι!!!!

Διότι βεβαίως... ο Λεάλι φέρει την ευθύνη που παίξαμε 55 λεπτά 11 εναντίον 10 με μία διαιτησία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...και χάσαμε 2-0 χωρίς να κάνουμε φάση...

Ο Λεάλι φταίει που φάγαμε 2 γκολ στο πρώτο τέταρτο και ήμασταν ένα ναυάγιο κανονικό..

Ο Λεάλι φταίει που ο Ανσαριφάρντ δεν ακούμπησε μπάλα..

ο Λεάλι φταίει που ποδοσφαιριστής Μάριν δεν υπάρχει...

Ο Λεάλι φταίει...για ΟΛΑ!!!

Το κόβω εδώ...

Έχουμε τους βάζελους την Κυριακή...

Εικόνα nichio 1971

Ο Ανσαριφάντ και ο κάθε φόρ, θέλει και μια ομάδα να μπορεί να δημιουργήσει 2-3 φάσεις της προκοπής μπροστά (με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά).
Ο Μάριν και ο κάθε επιθετικός μέσος, θέλει και 2 κόφτες πίσω του να οργώνουν (εμείς πλέον το μόνο που έχουμε είναι ΕΝΑΣ Καμπιάσο για 60-65 λεπτά).
Δυστυχώς για τους τερματοφύλακες, τα δικά τους λάθη σημαίνουν ΓΚΟΛ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Oχι ενταξει φιλε, αν ο,τι παει μεσα γραφει γκολ, εμεις θα λεμε οτι φταιει ο Μαρινακης ή ο Μπεντο ή ο Βουζας ή δεν ξερω'γω ποιος αλλος. Τα 4 απο τα 5 γκολ τα φαγαμε λογω Λεαλι στα 2 ματς με Μπεσικτας και δεν φταιει αυτος;

Εικόνα ven7

Ο τερματοφύλακας της Μπεσίκτας ..έπιασε ένα φάουλ όπως και ο Λεάλι..και έπνιξε και ένα γκολ όπως και ο Λεάλι..

Απο κει και πέρα παίξαμε 11 εναντίον 10 επί 50 λεπτά...θέλαμε ένα γκολ για να περάσουμε...

Και δεν κάναμε φάση..

Όπως δεν κάναμε ούτε μια φάση στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ σε όλο το β' ημίχρονο...

Τα πως και τα γιατί θα τα πούμε εν καιρώ..

Τώρα έχουμε τους πούστηδες..

Εικόνα savvas gridlock

Ωραία, εμείς δεν κάναμε φάση. Η Μπεσίκτας ποια φάση έκανε πλην των γκολ-προσφορά Λεάλι; Είτε με 11 μέχρι το 38', είτε μετά με 10.

Εικόνα ven7

Η Μπεσίκτας με 0-0 πέρναγε, και σε όλη τη διάρκεια του ματς πέρναγε...με 1-0 πέρναγε, με 2-0 πέρναγε, με 2-1 πέρναγε, με 3-1 πέρναγε και με 4-1 πέρναγε...δεν είχε καμιά δουλειά να είναι μπροστά να κάνει φάσεις..
Εμείς που έπρεπε να βάλουμε γκολ και παίζαμε με παίκτη παραπάνω δεν κάναμε ούτε μία φάση σε κανονική ροή αγώνα...

Εικόνα nichio 1971

Με το χέρι στη καρδιά Σάββα, πόσο πιστεύεις ότι θα έγραφε το κοντέρ χτες, αν η Μπεσίκτας έμενε με 11?
Εγώ τέτοια κατηφόρα μέχρι το 35, είχα ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ να δω...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τα πούμε αυτά όλα, ψύχραιμα αύριο.

Εικόνα REDAVENGER

Εντάξει το άλλοθι υπάρχει για τον βάζελο

για τους αγώνες κυπέλλου θα βρεθεί κανένα στον δρόμο

φυσικά υπενθυμίζω ο πρόεδρος και μόνο ο πρόεδρος θα κριθεί όταν γίνει το ταμείο

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Ετοιμαστείτε για καρδιακή βραδιά.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο πρακτικά και υπέρ μας! 2 γκολ αυτοί 1 γκολ και αποβολή εμείς!

Πλέον ο αντίπαλός μας είναι το καθαρό μυαλό η σωστή διαχείριση του ματς, Η ΜΟΥΡΑΤΙΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και ο ΧΡΟΝΟΣ.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ

ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8!

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ!

Σωστά τα περί αποπροσανατολισμού, αδερφέ, γι' αυτό κι εγώ βγάζω αστρολάβο και απόψε χαράσσουμε πορεία...:

ΘΡΥΛΕ Σ' ΑΓΑΠΩ!
ΘΡΥΛΕ Σ' ΑΓΑΠΩ!
ΓΑΜΑ ΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ!!!

Εικόνα μητσος

1000 συγγνωμη που φευγω απο το θεμα. αν φευγω δηλαδη. αλλα θελω να ρωτησω κατι ρε σεις. να μου πειτε αν ακουσα καλα στον αντικειμενικο σπορτ φμ πριν λιγο. γιατι εχω καιρο να παω στον ωρυλα για καθαρισμο. χαρισε το στε την εκταση που ειναι χτισμενο το γηπεδο στη λεωφορο αλεξανδρας στο παο! ο παο επεστρεψε την εκταση στο δημο αθηναιων! ο δημος αθηναιων χαριζει εκταση στο γουδι που ειναι πολυ μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη της λεωφορου στο παο! κ ο ιδιος ο πρωθυπουργος βαζει πλατη στο γνωστο αλαφουζο που χρωσταει κ της μιχαλους να παρει δανειο για το παο απο τραπεζα κ παραλληλα βρισκει κ ξενο επενδυτη να βαλει τα αλλα μισα για να φτιαξει 2 γηπεδα στο γουδι! ειλικρινα θελω να ρωτησω. ολα αυτα τα ακουσα καλα????????????

Εικόνα μητσος

καλησπερα αδερφια! καιρο τωρα ηθελα να γραφτω στο πολυ καλο σαιτ σας-μας! ε το εκανα σημερα παραμονη ενος ακομα μεγαλου ματς της ομαδαρας μας! ομως δε γραφτηκα γι αυτο. εξαλλου ενα ματς ειναι τιποτα μπροστα στην ιστορια κ το μεγαλειο του θρυλου μας! αλλο με εσπρωξε να το κανω σημερα. πριν λιγο εμαθα οτι με ενεργειες του υπουργου αθλητισμου αλλα κ του ιδιου του πρωθυπουργου της χωρας μας σχεδιαζεται να χαριστει στον ερασιτεχνη ακατανομαστο εκταση στο γουδι για γηπεδα ποδοσφαιρου αλλα κ κλειστο. προσοχη. ΧΑΡΙΣΤΕΙ. κ ρωταω. θυμαμαι καλα οτι υπαρχει ενας νομος που αυτοματα λεει οτι αν χαριστει εκταση στις ερασιτεχνικες παο κ αεκ πρεπει να γινει το ιδιο κ με τον ολυμπιακο μας? φωτογραφικος νομος μαλιστα. κ εξηγουμαι για να μη παρεξηγουμαι. δεν ειναι θεμα ζηλιας η κατι τετοιο. αλλωστε τι να ζηλεψει ενας ολυμπιακος απο δαυτους? ΑΛΛΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1925 ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΠΛΕΟΝ ΓΗΠΕΔΟ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗΣ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΤΗΣ ΕΟΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ? ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ? ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ? Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΕ ΘΕΛΩ Κ Α Ν ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Μ Α Σ ΣΤΗΝ ΕΟΕ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ) ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. αυτα κ θα τα λεμε πλεον οσο πιο συχνα μπορω. ευχαριστω που υπαρχει αυτο το σαιτ. γιατι το 95% των αθλητικων καθως κ πολιτικων σαιτ γραφουν για τον ολυμπιακο τοσες βρωμιες. μα τοσες βρωμιες. μονο οτι φταιει για τη πεινα στην αφρικανικη ηπειρο δεν εχουν γραψει. ΑΚΟΜΑ. θυμαται κανενας αυτο το νομο που αμυδρα θυμαμαι?...ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Υπάρχουν, αδελφέ, σύγγαυροι στο σάϊτ να σου απαντήσουν στο ερώτημα που βάζεις. Αν το δουν. Ειδικοί σ΄αυτά. Καλώς όρισες.

Εικόνα μητσος

καλως σας βρηκα φιλε αποστολε. κ συγγνωμη που δε χρησιμοποιω τονους. εκανα την εγγραφη μια μερα που θα γραφτει στην ιστορια! γραφω πιο πανω τον γιατι! ακομα να συνελθω! λιποθυμουν τα παιδια στα σχολεια κ ολοκληρος πρωθυπουργος εδωσε δανειο στο μεγαλυτερο μπαταχτση της ευρωπης! ποσα σκανδαλα μπορουν να γινουν σε μια μερα? το στε ο ιδιος ο πρωθυπουργος κ ο δημος της πολης μου μεσα σε μιση ωρα επαιξαν παιχνιδι σε ολοκληρο τον ελληνικο λαο! οπως ακριβως το γραφω! με αυτα που ακουσα παραλιγο να ξεχασω οτι παιζουμε σημερα! δεν υπαρχει δηλαδη! τα λεμε αλλη ωρα. θελω χρονο να ηρεμησω να δω το ματς............

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Ενδεχόμενη πρόκριση απόψε θα αποτελεί ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ απόδειξη του μεγαλείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.
Να διεκδικείς με ΑΞΙΩΣΕΙΣ μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ σε μια χρονιά ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ & ΑΝΑΠΟΔΗ...
ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΑΠΟΨΕ, Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ!!!

ΥΓ Τα μαθήματα ηθικής με αφορμή τις δηλώσεις Αλεξανδρή από τους κρατικοδίαιτους - στερημένους, είναι πραγματικά για ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία απόψε!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Όποιος λέει πολλά, ακόμη και σωστά πράματα να πει, κάποια θα τα εκμεταλλευτεί ο άλλος. Γενικά, τα πολλά δεν μ΄αρέσουν. Θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός. Όχι ότι είπε κάτι σε βάρος μας. Αλλά, να! Κάτι τέτοια περιμένουν οι απέναντι, για να "θεμελιώνουν" αδιάκοπα το παραμύθι. Δεν μας αγγίζει ΤΙΠΟΤΑ. Είκοσι χρόνια κυριαρχίας είναι πολλά. Πάρα πολλά για δαύτους. Και βρίσκονται από καιρό στα όριά τους. Θα πρέπει λοιπόν να επιζήσουν με κάποιο τρόπο. Και "επιζούν" ΕΤΣΙ...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα σε όλους τους συρρατμίτες!

Επιτέλους ήρθε η μεγάλη μέρα! Περιμένω την καθιερωμένη γουρλίδικη ανάλυση εν όψη της βραδινής ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑΣ. Το βράδι παίζουν 2 ΟΜΑΔΑΡΕΣ για τους 8 της Ευρώπης.

Επειδή δεν έχω καταλάβει από το ρεπορτάζ, ο Σεμπά θα αγωνιστεί;

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω, όπως όλοι μας. Μπορεί να μπει ως αλλαγή. Απ΄την αρχή, θα΄ναι έκπληξη.

Εικόνα george poly

Αγαπητε Αποστολε,ειμαστε τυχεροι που εχουμε προεδρους που ξερουν το μπασκετ απεξω και ανακατωτα.Και σιγουρα θα δωσουν απαντηση οταν πρεπει σε οποιους...αραχτους.Το ιδιο ισχυει και για τον μαρινακη,κατι που καταλαβε,καπως αποτομα,ο μπεντο.

Εικόνα apostolos gaganis

Mακάρι, μπρο...

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Η πραγματικότητα φαίνεται στο γήπεδο.
Από τον κάθε ένα από εμάς εξαρτάται που και πόσο θα επιρρεάσει η σπέκουλα και η προπαγάνδα κάθε μορφής των τιτλοστερημένων.

Εικόνα apostolos gaganis

H πραγματικότητα φαίνεται στο γήπεδο. Πράγματι. Η προπαγάνδα κι΄ο αποπροσανατολισμός όμως, μας δημιουργούν προβλήματα ΚΑΙ στα γήπεδα, Δημήτρη.

Με την ευκαιρία, ας πούμε και δυο πράγματα ακόμα:

1) Όποιος έχει κάνει πατίλα χοντρή και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είναι παρατηρημένο πως αυξάνει πολύ, και αντιρροπιστικά, τη συχνότητα των δημοσιοσχετίστικων επαφών του. Διαδικτυακών κυρίως. Με διάφορες αφορμές και προφάσεις. Υπάρχουν άλλωστε άφθονες. Και, 2) Για τον μυώδη λεγάμενο του άρθρου. Βλέπω ότι αναπέμπει δεήσεις προς τον Θεό, όπως τον εννοεί, να τον βοηθήσει. Δεν είναι κακό αυτό. Απεναντίας. Κακό και βλακώδες είναι ότι το δημοσιοποιεί επιθυμώντας έτσι να μας κρατήσει...ενήμερους, για το πόσο θρήσκο κι΄ευαίσθητο παιδί είναι. Το πόσο προσπαθεί, ΜΕ ΚΑΘΕ τρόπο. Καλύτερα θα΄τανε πάντως να πήγαινε στον καθρέφτη του σπιτιού του και, χωρίς να μας πει τίποτα, να μίλαγε λίγο μ΄αυτόν που βλέπει για την κατάντια του μέχρι τώρα, το πώς την έχει διαχειριστεί και το πώς να την αντιμετωπίσει ΓΡΗΓΟΡΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ στο εξής. ΑΝ αντιμετωπίζεται. Μιας και την βλέπω να βρίσκεται χωμένη, βαθιά μεσ΄στο κεφάλι του....

Εικόνα savvas gridlock

Το αντεπιχείρημα όσων διαφωνούν με το κράξιμο στο Γιανγκ, Απόστολε, είναι ''με αυτόν θα πάμε από εδώ και πέρα, τι νόημα έχει να τον κράζουμε;''. Ε με αυτήν τη λογική, δεν πρέπει να λέμε ποτέ τίποτε. Ό,τι κι αν κάνει ο άλλος, είτε σκίζεται στο χορτάρι-παρκέ, είτε δεν παίζει ποτέ και είναι μονίμως τσάρκες-μοντέλα-πιτόγυρα στο Instagram, εμείς να μην μιλάμε. Ο Σπανούλης βουτάει να πιάσει μπάλες στο παρκέ ενώ είναι 35 χρονών και τα έχει πάρει όλα και ο άλλος που είναι νεότερος και δεν έχει πάρει τίποτε, κάνει πληρωμένες διακοπές στην Ελλάδα σαν τουρίστας, παντελονιάζοντας με τα μπόνους επίτευξης στόχων κάνα μύριο καθαρά τον χρόνο, σε μια χώρα που ελάχιστοι πληρώνονται στην ώρα τους και πολλοί πια πληρώνονται με κουπόνια για σούπερ μάρκετ και σε λίγο όπως πάμε και για φαρμακεία-βενζινάδικα. Εγώ δεν θα πω ''τελείωσε ο Γιανγκ'', γιατί ακόμη και τώρα πιστεύω ότι μπορεί κάτι να προσφέρει. Απλώς τελείωσε η ανοχή. Τέλος το ''καρότο'' και η αποθέωση σε έναν παίκτη που ως τώρα είναι ΝΟΥΛΑ. ΜΗΔΕΝ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Από εδώ και πέρα, αλλάζουμε τακτική και τον πιέζουμε. Να σκιστεί να αποδείξει ότι κάτι μπορεί να δώσει. Αν δεν μπορεί, ΠΟΥΛΟ. Και το ''μαστίγιο'' πολλές φορές λειτουργεί. Οι ''μόνο στηρίζω'' και οι ''I love this game'' (ειδικά οι δεύτεροι που γουστάρουν μούσκουλα έγχρωμων αθλητών, οπότε εκεί περνάμε σε άλλη κατηγορία) ας σκεφτούν μήπως με την τακτική τους κάνουν εν τέλει κακό, αυτό που και καλά πάνε να αποφύγουν, ''από το θόρυβο που προκαλείτε, αποσυντονίζεται η ομάδα''.

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο-άρθρο.

Εικόνα aris belem

Οι "i love this game" είναι τα φρούτα που βγάζαν selfies, με τον αγκωνίδη-φτυσίδη στο ΣΕΦ, Σάββα, κατηγορία αντίστοιχη των "ντροπιασμένων-αγανακτισμένων" στο ποδόσφαιρο. Έτσι έχουν τα πράγματα με τον Γιανγκ, όπως τα περιγράφεις, από "θηρίο" και φόβητρο, κατέληξε μια κλαψιάρα κλάραμπελ, που την μία πονάει το νυχάκι, την άλλη μπήκε τρίχα στο ματάκι και πάει λέγοντας. Σαφώς και ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και επίπονη η αποθεραπεία, το γνωρίζω πολύ καλά, αυτό όμως ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Και τι μας έμεινε; Ένας Γιανγκ που πηδάει σε λάθος χρόνους, τρέμει τις επαφές, "κρύβεται" στο ματς. Ευτυχώς, υπάρχει ο Μπίρτσαρος και ο Σέρβος, που πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έχει δουλέψει πολύ και τιμάει τη φανέλα.

Εικόνα apostolos gaganis

Clarabelle Cow... Πού τη θυμήθηκες δικέ μου; Οποία παρομοίωση...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Στέκομαι μόνο στο ότι με ένα σέντερ όλη τη χρονιά και σχεδόν έχουμε πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό. Τώρα πια όμως δεν φτάνει αυτό.

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε..
Έχουν λυσσάξει σήμερα όλες οι ΑΡΔοφυλλάδες με τις δηλώσεις Αλεξανδρή...Λέει ας πούμε ο Αλέξης έπεφτα να κερδίσω πέναλτυ, δικαίωση για όσα λέγαμε για την παράγκα λένε τα ΑΡΔ...Λέει ο Αλέξης πως ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε στη Ριζούπολη, τι είναι αυτά τα αίσχη που δηλώνεις λένε τα ΑΡΔ....Ξεφτιλισμένα δείγματα ανδρών...

Εικόνα john

Φίλε από αυτην την κατάσταση με τις δηλωσεις του Αλέκου εμένα με τσιτωνουν οι δικοί μας οπαδοι. Οταν ακούω απαντησεις του στυλ " κι εσεις τα ίδια κάνατε παλαιότερα με τον βαρδινογιαννη και τα πιστόλια " με πιάνουν τα νεύρα μου γιατι οταν το λένε αυτο μερικοί οπαδοι μας ειναι σαν να παραδέχονται έμμεσα οτι στα χρονια της κυριαρχίας μας ευνοουμασταν πράγμα που δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Η σωστή απαντηση εχει να κανει με την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΦΑΣΕΩΝ απο την εποχή του Κόκκαλη οπου η διαιτησια μας έσφαζε (Φιλαδέλφεια 1997, Λεωφόρος 2000, Καυτατζόγλειο 2001, ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και στα δυο ματς το 1999-2000, κλπ μπορώ να γράφω μέχρι αυριο ). Οι απαντησεις των οπαδών μας στις κατηγορίες περί παράγκας ειναι ελλειπεστατες. Πρεπει οι φίλαθλοι μας να μάθουν καλυτερα την ιστορια της ομαδας που υποστηρίζουν. Το υλικό στο YouTube ειναι άπειρο και εκτεταμένο και μπορούν άνετα να βρεθούν ολες οι περιπτώσεις που η διαιτησια μας περναγε πριονοκορδελα στα χρονια του Κόκκαλη.

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μάθουν αυτοί. Αλλιώς θα ξέρανε...

Εικόνα apostolos gaganis

Μην τους χαρίζεις την οργή σου. Δεν την αξίζουνε...

Εικόνα citizen4
Εικόνα apostolos gaganis

Το διάβασα... Για μένα: Είσαι ένας ωραίος πιτσιρικάς, Citizen. Υπάρχει τελικά ελπίς σ΄συτόν τον τόπο; Έτσι δείχνουν τα πράματα. Σε σημείωσα κι΄όποτε έχω χρόνο θα περνάω απ΄το στέκι σου...

Εικόνα Red Kokkinos

Κι΄εκεί που το "πάω", μάλλον μόνο του "πηγαίνει", είναι βέβαια στην ανήθικη, αντιαθλητική και εμετογόνο προπαγάνδα κατά του ΘΡΥΛΟΥ, εκείνη που βιώνουμε ιδίως τα τελευταία χρόνια απ΄όλο το αντιΟλυμπιακό φάσμα.

Ανεκαθεν Αποστολε, ανεκαθεν! Διαχρονικα το αρχιΣιχαμα ειχε, εχει, ελπιζω οτι δεν θα εχει ( δυσκολο βεβαια με τις προδιαγραφομενες καταστασεις...) την ευνοια του κρατους και του παρακρατους. Υπουργους, εισαγγελεις, φαρισαιους, αθλητικοδικαστες, αστυνομιες, επο, ξεπο και ολα τα συναφη. Οσο εβλεπε οτι δεν του εβγαινε η λασπη, το ψεμα, η δυσοδια, η βρωμια, το μανιπουλαρισμα, η ΠΟΥΣΤΙΑ ( στον γενετικο του κωδικα πλεον ενσωματομενο στην υπαρξιακη του ταυτοτητα) μπηκε στην "συμμαχια" των μαφιοζων για να ενωσουν και να συντονισουν μια ομοιογενη τακτικη προπαγανδιστικης επιθεσης με ολα τα μεσα που διαθετουν. Η ορολογια περι "εγκληματικης οργανωσης" εχει κλεισει πλεον δεκαετια και εφευρεθηκε απο τις εξ' ιδιων πρακτικων τους απο την ψευτικη ημερομηνια, ταχα μου ιδρυση τους. Τους σιχαινομαι... Τρελενομαι...
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

"ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ". Κυριολεκτικώς, Ερυθροκόκκινε...

Εικόνα Red Kokkinos

οντως, ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ!