Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 15.03 έως 21.03.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Η περασμένη εβδομάδα ήταν υπέροχη όσον αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού, καθώς είχαμε κατακτήσεις ομαδικών και ατομικών τίτλων, νίκες επί του Παναθηναϊκού, κατακτήσεις δεκάδων μεταλλίων και πολλά ακόμα...
 
Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά την ειδησεογραφία των τμημάτων μας, όπως αυτή διαμορφώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε...
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα, διεύρυνε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 80-44 του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Οι ερυθρόλευκες μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα σκοράροντας 29 πόντους στην πρώτη περίοδο και 25 στην δεύτερη, με το σκορ να διαμορφώνεται στο ημίχρονο σε 24-54. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην coach των νταμπλούχων να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της και χαρακτηριστικό είναι ότι πήρε σκορ από όλες. Η Λικέντρα Τζόνσον σημείωσε 14 πόντους με την Στέλλα Καλτσίδου να την ακολουθεί με 12, ενώ Μάλτση, Γκοτζή, Σταμάτη και Κάϊζερ σταμάτησαν στους 8.


 
Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την 19η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, το final-4 του οποίου θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Γλυφάδας μέσα στις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 19:00 τον Πρωτέα Βούλας και εφόσον προκριθεί στον τελικό, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 15:00 τον νικητή του άλλου ζευγαριού (Νίκη Λευκάδας - Πανιώνιος). Όλα τα παιχνίδια της τελικής φάσης του Κυπελλου Ελλάδας θα μεταδωθούν από τα κανάλια Novasports.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Εβδομάδα Κυπέλλου Ελλάδας ήταν η περασμένη όσον αφορά το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Η αρχή έγινε με τον ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, τα παιχνίδια της οποίας διεξήχθησαν στο Αλεξάνδρειο. Με τον κόσμο του να δίνει δυναμικό παρών μέσα στο Αλεξάνδρειο, ο Θρύλος επικράτησε για 4η φορά φέτος (σε ισάριθμα ματς) του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ προέβαλε αντίσταση μόνο σε ένα σετ και η ομάδα μας παρότι αγωνίστηκε στα δυο τελευταία χωρίς τον Γιώργο Στεφάνου, έφτασε θριαμβευτικά στη νίκη-πρόκριση!


 
Μία μέρα αργότερα λοιπόν, το 17ο Κύπελλο στην ένδοξη ιστορία του, κατέκτησε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 3-1 σετ της Κηφισιάς στον τελικό που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο. Οι Πειραιώτες μετά την άνετη νίκη στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτεροι και στον τελικό με την Κηφισιά και σήκωσαν το Κύπελλο στον… Πύργο τον Λευκό! Με πρωταγωνιστή και MVP του Final Four τον Κονσταντίν Τσούπκοβιτς ο Θρύλος θριάμβευσε στην διοργάνωση με την υποστήριξη των οπαδών του στο διήμερο των αγώνων. Έτσι μετά το Λιγκ Καπ, τον δρόμο προς τον Πειραιά πήρε και το Κύπελλο Ελλάδας (και έχει δυο περισσότερα από όλες μαζί τις υπόλοιπες ομάδες) και τώρα σειρά παίρνει η κατάκτηση του πρωταθλήματος!


 
Η ομάδα πλέον στρέφει την προσοχή της στον τρίτο εγχώριο τίτλο που διεκδικεί για φέτος, που δεν είναι άλλο φυσικά από το πρωτάθλημα. Να πούμε λοιπόν πως η επόμενη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 26 Μαρτίου, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κύζικο.
 
Πάμε τώρα να δούμε και τα αποτελέσματα των ακαδημαϊκών μας τμημάτων στα παιχνίδια που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομής ΕΣΠΕΔΑ.
 
Παίδες
ΑΟΝ Αργυρούπολης - Ολυμπιακός 0-3
Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, , Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπακοδήμος Σπύρος, Σαπουντζής Μάριος, Μαζωνάκης Κώστας 
 
Παμπαίδες
ΓΣ Πετρούπολης  - Ολυμπιακός 0-3
Δασκαλέρος Γεώργιος, Δήλερης Νικόλαος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κουτρούλης Τριαντάφυλλος, Μαζωνάκης Κωνσταντίνος, Μαλατράς Νικόλαος, Μάρτος Κωνσταντίνος, Μπακοδήμος Σπυρίδων, Μπαραμπάτης Ρούσσας Ιωάννης, Σαπουντζής Μάριος, Στράτος Απόστολος, Στράτος Αθανάσιος, Χατζηκλημανογλου Γιάννης
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε άνετα με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» που έχουν εξασφαλίσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο, η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη αγωνιστική με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (25/3), έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να ξεκουράζει ορισμένες από τις βασικές αθλήτριες, να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε άλλες, αλλά και την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στην Α1 η 16χρονη Χριστίνα Αδαμοπούλου, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και είναι η τέταρτη αθλήτρια που παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά τις Ζαμπάτη, Μικέλη και φυσικά την Μιλεντίγεβιτς που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη ομάδα.

 
Όσον αφορά τέλος τα της Ευρώπης, θυμίζουμε πως αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup είναι η Ρώσικη Κράσνιογιαρσκ με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 29 Μαρτίου και τον επαναληπτικό να ακολουθεί στη Ρωσία στις 2 Απριλίου. 
 
Πάμε τώρα να δούμε και τα αποτελέσματα των ακαδημαϊκών μας τμημάτων στα παιχνίδια που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομής ΕΣΠΕΔΑ.
 
Κορασίδες Β’
ΔΑΣ Δραπετσώνας - Ολυμπιακός 3-1
Γκιόκα Ελένη, Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κορέλη Φιλίππα, Μουγιάκου Ελένη, Μελιάδη Μαρία,  Πετρίδη Αννέτα, Σεϊταρίδη Ελευθερία,  Στύλιου Νικολίνα, Τσιρογιάννη Γιάννα, Φιρλίγκου Παναγιώτα
 
Κορασίδες Γ'
ΓΣ Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-3
Γκιούρδα Στυλιανή, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαρία-Νεκταρία, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Χριστοπούλου Ζωή
 
Παγκορασίδες Ά'
Ερμής Περάματος - Ολυμπιακός 0-3
Γκιούρδα Στυλιανή, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαρία-Νεκταρία, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Τσαλικούση Θεώνη, Χριστοπούλου Ζωή
 
Παγκορασίδες Β'
ΓΣ Πετρούπολης - Ολυμπιακός 1-3
Αντωνίου Νεφέλη, Αντωνιάδη Χριστίνα, Δασκαλοθανάση Λυδία, Μαραγκού Καλλιόπη, Μελλιάδη Μαρία, Πετρίδη Αννέτα, Πολυχρονίδη Μαρία, Σεϊταρίδη Ελευθερία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσιακμάκη Μαρία,  Χαρτζηλάβα Μαρία
 
Παγκορασίδες Γ'
Ολυμπιακός  - ΠΟΚ Έσπερος 3-0
Ανωγιάτη Γεωργία, Απέργη Αφροδίτη, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Ηλιάδη Μαρία, Κόκκαρη Δήμητρα, Λιανέρη Μαριγώ,  Παπαμιχαήλ Ζωή, Παρμακέ Κυριακή, Σταματάκου Σοφία, Χρονοπούλου Παναγιώτα
 
Παγκορασίδες Δ'
Ολυμπιακός - ΑΠΣ Αλίμου 3-1
Βολιανίτη Μαρία, Γαϊτάνη Μαρίλια, Γκουτζουρή Μαριαννίνα, Ζουμίδη Μάρα, Καλλιγά Κωνσταντίνα, Κετικίδου Κωνσταντίνα, Κλωνάρη Ειρήνη, Παναγιωταράκου Αγάπη, Παπαδοπούλου Καλλιόπη, Στάϊκου Πολυξένη, Στεργίου Περσεφόνη, Χριστοδούλου Χριστίνα
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην πλαζ Βοτσαλάκια.

 
 
Πόλο Ανδρών: Την 19η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 20-3 του Ν.Ο. Πατρών στην Πάτρα. Οι Πειραιώτες πρόσθεσαν μια ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νις (22/3, 20:00) στη Γαλλία για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

 
Ας δούμε αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ:
 
1ο οκτάλεπτο:  0-1 Κολόμβος (φουντ., 5:22), 1-1 Βικάτος (περιφέρεια, 4:01), 1-2 Εσπανιόλ (περιφέρεια, 2:33), 1-3 Φουντούλης (περιφέρεια, 2:05), 1-4 Εσπανιόλ (περιφέρεια, 1:24), 1-5 Πρέκας (περιφέρεια, 0:46)
2ο οκτάλεπτο:  1-6 Εσπανιόλ (περιφέρεια, 5:57), 1-7 Κολόμβος (φουντ., 5: 02), 1-8 Εσπανιόλ  (π/π,  3:37), 1-9 Γενηδούνιας (περιφέρεια, 2:05), 1-10 Αργυρόπουλος (περιφέρεια, 1:25), 1-11 Αργυρόπουλος (περιφέρεια, 0:41), 1-12 Φουντούλης (περιφέρεια, 0:15)
3ο οκτάλεπτο:  2-12 Κανελλόπουλος Β. (περιφέρεια , 5:29), 3-12 Κανελλόπουλος Γ. (πέναλτι, 3:44), 3-13 γενηδουνιασ  (περιφέρεια, 3:06), 3-14 φουντουλης (περιφέρεια, 2:40), 3-15 Εσπανιόλ (περιφέρεια, 1:49), 3-16 Φουντούλης (κόντρα, 0:07)
4ο οκτάλεπτο: 3-17 Μουρίκης (φουντ., 6:41), 3-18 Γενηδούνιας (περιφέρεια, 5:58), 3-19 Φουντούλης (περιφέρεια, 4:57), 3-20 Φουντούλης (π/π, 0:11)
 
 
Πόλο Γυναικών:  Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, διεύρυνε την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και επικράτησαν άνετα επί της Γλυφάδας, με 17-4 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο στο πλαίσιο της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.


 
Και περνάμε τώρα στα της Ευρωπης, καθώς μετά το διεθνές meeting της LEN, που πραγματοποιήθηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, ανακοινώθηκε ότι η διοργάνωση του Final4 της Euroleague γυναικών, ανατέθηκε στην Κίνεφ Κίρισι για τις 28-29 Απριλίου και θα διεξαχθεί στο Κίρισι της Ρωσίας. Στον ένα ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στην διοργανώτρια Κίνεφ Κίρισι και την Ισπανική Ματαρό.
 
 
Κολύμβηση: Ο σύλλογός μας έλαβε μέρος με 43 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Μαρτίου. Το «ερυθρόλευκο» τμήμα Masters του Ολυμπιακού που ξεκίνησε να χτίζεται πριν από 2 χρόνια, έχει πλέον στο ενεργητικό του 50 κολυμβητές και κολυμβήτριες και η παρουσία του στους συγκεκριμένους αγώνες ήταν μαζική. Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις, έπιασαν καλά πλασαρίσματα ενώ δεν έλειψαν και οι κατακτήσεις κάθε είδους μεταλλίων. 


 
Εμείς για λόγους εξοικονόμησης χώρου και χρόνου θα αναφερθούμε μόνο στους ατομικούς τίτλους που κατακτήθηκαν από τους αθλητές μας. Συγκεκριμένα:
 
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ύπτιο Ανδρών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ύπτιο Ανδρών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Ανδρών (50-54 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 1500μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Προσθιο Γυναικών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (25-29 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πεταλούδα Ανδρών (30-34 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
 
 
Στίβος: Την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη το "3ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων" στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από δεκάδες σωματεία όλης της Ελλάδας. Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν και ένας αθλητής του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Ήλτσιος, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού με επίδοση 67,19μ.

 
 
Ιστιοπλοϊα: Την περασμένη εβδομαδα είχαμε τη διεξαγωγή "Περιφερειακών Αγώνων Ιστιοπλοϊας" στους οποίους συμμετείχε και ο Ολυμπιακός με κάποιους αθλητές του.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Optimist, ο Τσατάλιος Ηλίας κατέκτησε την 142η θέση με 200 καθαρούς βαθμούς, η Ζωή Ζούπα κατέκτησε την 174η θέση με 238 καθαρούς βαθμούς, ενώ τέλος η Κατερίνα Αποστολάκη κατέκτησε την 195η θέση με 280 καθαρούς βαθμούς.

 
  
Κωπηλασία: Οι κωπηλάτες του Θρύλου, για άλλη μια φορά έδειξαν στους αγώνες που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και διοργάνωσε ο Όμιλος Ερετών ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 


 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 
Σκιφ Ανδρών
2ος Αγγελόπουλος Βασίλης
3ος Μόρδος Μιχάλης
4ος  Γεράρδης Νίκος.
 
Διπλό Σκιφ Εφήβων
2η θέση Ευκαρπίδης Ηλίας,Βενεκές Γιώργος.
 
Διπλό Σκιφ Κορασίδων
3η Θέση Χατζή Βένια, Σταματέα Μαρία
 
Σκιφ Γυναικών
4η θέση Μπαλαχτάρη Δέσποινα
 
 
Κανόε Καγιάκ: Έξι νέοι αθλητές του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ολυμπιακού, κλήθηκαν από την Εθνική Ομάδα να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες 8-9/04/2017 που θα διεξαχθούν στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

 
Οι αθλητές μας είναι οι εξής:
 
1. Κάτσιος Νίκος
2. Φετζιάν Άρης
3. Πισκιτζής Γιάννης
4. Συρίγος Γιώργος
5. Μποτέτσι Ισαβέλλα
6. Ζώτο Ξένια
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν στην Α1 Εθνική Κατηγορία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 4-0 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και συνόδευσαν με το αήττητο την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη διαδοχική χρονιά! Ο Θρύλος σημείωσε 18 νίκες σε ισάριθμα ματς και πανηγύρισε θριαμβευτικά την κατάκτηση της κούπας!

 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
 
Πυγμαχία: Την Πέμπτη 16 Μαρτίου είχε τα γενέθλιά του ο αρχιπροπονητής του τμήματος πυγμαχίας Λευτέρης Λειβάδης, με τους αθλητες του τμήματος να του επιφυλάσσουν τούρτα-έκπληξη για να γιορτάσουν μαζί του! Χρόνια πολλά δάσκαλε! Γερός και δυνατός να είσαι πάντα!

 
 
Ταε Κβο Ντο: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα τάε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχεονται.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'΄οψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά. 

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 25ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κορωπί ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-3 του Παναθηναϊκού και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη παραμένει αήττητη για 23 αγώνες στη διοργάνωση, με 20 νίκες και 3 ισοπαλίες, και είναι στην 1η θέση με 63 βαθμούς έναντι 56 του 2ου Παναθηναϊκού ο οποίος έχει δώσει 24 αγώνες. 


 
Σ' αγώνα της 9ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στην Αργυρούπολη ο Πανιώνιος απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Τάσου Θέου κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε και πέτυχε μόλις ένα γκολ. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Αλέξανδρος Βοϊλης ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πάρη Ντουμάνη άνοιξε το σκορ (0-1) στο 25'. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 85' με τον Τούντα και έτσι "έκοψε" δυο βαθμούς από τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει ως στόχο να είναι και φέτος στην τελική φάση της διοργάνωσης. 


 
Σ' αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη μετά από 18 αγώνες έχει 40 βαθμούς ενώ ακολουθεί με 39 ο Ατρόμητος Αθηνών. Στην 19η και προτελευταία αγωνιστική ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι σ' έναν αγώνα που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την 1η θέση. 

 
Σε άλλα νέα, με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους  στα τουρνουά που συμμετέχουν οι ομάδες Κ-10, Κ-11, Κ-12 και Κ-14 της Ακαδημίας οι οποίες αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Αντίθετα η Κ-13 γνώρισε την ήττα. Αναλυτικά: 
 
Κ-14: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 (Attica Cup)
Κ-14: Ολυμπιακός-Παννεαπολικός 4-1 (ΕΠΣ Πειραιά Παίδων)
Κ-13: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-1 (Attica Cup)
Κ-12: Ολυμπιακός-Ατρόμητος Πειραιά 6-0 (ΕΠΣ Πειραιά Παμπαίδων)
Κ-11: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 (Attica Cup)
Κ-10: ΑΟ Τράχωνες-Ολυμπιακός 1-6 (Θουκυδίδειο)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (20/03) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει έξι (6) ομαδικούς τίτλους:
· Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει δύο (2) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Κορασίδων Β'
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει τριάντα εννιά (39) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Ατομικό Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ύπτιο Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ύπτιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Ανδρών (50-54 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 1500μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Προσθιο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πεταλούδα Ανδρών (30-34 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαεπτά (17) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Annandale Premier Cup U18 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει ενενήντα ένα (91) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο "Irish Open Masters Championships 2017")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στον Καρέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνα στην Πεύκη)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: 47 τίτλοι για φέτος μέχρι στιγμής... Και συνεχίζουμε...
YΓ2: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ3: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ4: Καλό ταξίδι κύριε Θεόδωρε...
ΥΓ5: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη,όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος

1.Για το 4ο υστερόγραφο.Καλό παράδεισο σε έναν τεράστιο, ίσως το μεγαλύτερο Ολυμπιακό, που 7 δεκαετίες ήταν κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή για τον Θρύλο και εξαιτίας του υπάρχουν σήμερα γύρω μας χιλιάδες, μην πούμε και παραπάνω, Ολυμπιακοί...Τον Θόδωρο Νικολαϊδη,ιστορικό εκδότη και διευθυντή του ''ΦΩΤΟΣ'

Εδώ το άρθρο του Σάββα:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170321/kalo-taksidi-thodore-...

Το άρθρο του κυρίου Απόστολου:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170318/na-pas-sto-kalo-megal...

2.Η γκόμενα του Βασιλάκη Παπαθεοδώρου,η Λολίτα Λύμουρα τον ήπιε γι'άλλη μια φορά.Λες και υπήρχε περίπτωση να μας κέρδιζε ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ γυναικών.Ίσως γι'αυτό ο Βασιλάκης έλεγε εχθές στο twitter για "διορισμένους":
https://twitter.com/fullgazzia/status/843547012205297665

"Χωρίς ευκαιρία απέναντι σε ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ το παραμύθι του διορισμένου. Κ του χρόνου χωρίς ΕΟ κ δεκανίκια το ξεβράκωμα δε θα σταματάει στο γκολ"

Τι μου θυμίζει άραγε?Θυμήθηκε τα παλιά.Όταν τότε ήταν αρχισυντάκτης της "Πράσινης",καθώς και έγραφε τη στήλη του "Πρασινοφρουρού",που έλεγε πάλι για "διορισμένους".Δες πρωτοσέλιδο.22/12/2008.Τότε διηύθυνε και το "αντικειμενικό" Gazzetta
Βασίλης Παπαθεοδώρου
"Ποιος κηπουρός?Εδώ διορίζουν πρωταθλητές"(κάτω κάτω,2ος από αριστερά):
http://news247.gr/newspapers/Sport/i_prasini/article114814.ece/BINARY/w9...

3.Ο "αγαπητός" μας ασπρόμαυρος ΑΡΔ του SDNA,του paok24,του Libero Fm,της Forza και του ΣΚΑΪ,ο γυναικομαστίας(σε προχωρημένη φάση) απ'τον Χολαργό που το παίζει Μακεδονομάχος,ο Σταύρος Κόλκας έδωσε το παρόν μαζί με 2 φίλους του και τον τραγουδιστή(υπάρχει ακόμα?) Διονύση Μακρή στο Αλεξάνδρειο,όπου η αγαπημένη του ομάδα έχασε από τον Θρύλο με 3-1 σετ για το κύπελλο Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών.Στον πάτο σου,μαλάκα Κόλκα

"Οι λάτρεις του βόλει ήρθαν να απολαυσουν εμα μεγάλο παιχνιδι."έγραψε στο facebook

4.Δες εδώ απόφαση,Μάκη:
http://www.volleyleague.gr/index.php/component/k2/item/5587/apofasi-tou-...

"20-03-2017
Απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΕΣΑΠ

Mε συνολικό πρόστιμο 1.150 Ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός αθωώθηκε από την κατηγορία της υπαιτιότητας του τραυματισμού του αθλητή του Ολυμπιακού Κονσταντίν Τσούπκοβιτς καθώς δεν αποδείχτηκε πως επήλθε από ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα. Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:
Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 14, 15, 17, 18, 22, 26, 28, 37 και 38 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.
Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν αναλυτικά από τον παραστάντα πρόεδρο.

Από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα, έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το υπ’ αριθ. πρωτ. 2031/17/449834/3.3.2017 έγγραφο του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της Γ.Α.Δ.Α. και το από 10.3.2017 απολογητικό υπόμνημα).

Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει:

στο ως άνω σωματείο (α) χρηματικό πρόστιμο ποσού εννιακοσίων (900,00) ευρώ λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητών (άρθρα 17§2Α περ. β’ και 26§5 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), λαμβάνοντας υπ’ όψη, ότι μετά τις αναγκαίες συστάσεις δεν χρειάστηκε να διακοπεί ο αγώνας (βλ. φύλλο αγώνα). (β) χρηματικό πρόστιμο ποσού πεντακοσίων (500,00) ευρώ για την ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την λήξη του αγώνα (άρθρα 17§2Α περ. β’ και 28§9 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), λαμβάνοντας υπ’ όψη την αμέσως προηγούμενη συμπεριφορά του αθλητή του Ολυμπιακού με το Νο 17 (Agamez), που βεβαιώνεται στο το υπ’ αριθ. πρωτ. 2031/17/449834/3.3.2017 έγγραφο της Αστυνομίας και για την οποία τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές.
Τέλος, δεν αποδείχθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο (π.χ. έγγραφο αστυνομίας), ότι ο τραυματισμός του αθλητή με το Νο 18 (Cupkovic) προκλήθηκε από την ως άνω ρίψη αντικειμένων, ενώ και ο ίδιος δεν προέβη σε κάποια καταγγελία σχετικά, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε και αργότερα.
Συνολικά δε, κατά συγχώνευση των ανωτέρω χρηματικών ποινών, επιβάλλεται στο εγκαλούμενο ΤΑΑ το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων εκατό πενήντα (1.150,00) ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.)."

Δηλαδή τι μας λέει?Ότι μπορείς να βρίζεις χυδαία τον Κουντούρη,να πετάς αντικείμενα(ακόμα και δολοφονικά) σε παίκτες και διαιτητές,να πετυχαίνεις παίκτη του Θρύλου στο πρόσωπο,να κάνεις το κλειστό της Κυψέλης ζούγκλα και να τη γλυτώνεις με πρόστιμο 1.150 ευρώ!!!Τι να πεις...

Όπως ειπώθηκε και στον λογαριασμό του RATM στο facebook:
"''Τέλος, δεν αποδείχθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο (π.χ. έγγραφο αστυνομίας), ότι ο τραυματισμός του αθλητή με το Νο 18 (Cupkovic) προκλήθηκε από την ως άνω ρίψη αντικειμένων, ενώ και ο ίδιος δεν προέβη σε κάποια καταγγελία σχετικά, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε και αργότερα.''
Αυτός είναι ο Ολυμπιακός διαχρονικά. Αν ήταν βαζελάκια στη θέση μας, θα τρέχανε να καταγγείλουν, να μηνύσουν, ''μας χτυπήσανε, να κάνουμε ό,τι μπορούμε να τιμωρηθούν οι άλλοι''. Και ναι, ξέρουμε ότι οι βάζελοι δεν θα το ανταποδώσουν, γιατί είναι βάζελοι, μια ζωή από το ΡΟΥΦ (όχι την κατακόκκινη συνοικία του δήμου Αθηναίων, την άλλη, την κατάσταση εννοούμε...). Εμείς όμως δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Και το αποδεικνύουμε στην πράξη, όχι με το στόμα."

5.Την ίδια ώρα που ο Θρύλος στο μπάσκετ γυναικών κέρδιζε με χαρακτηριστική άνεση τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία,ο πελάτης σ'όλα τα σπορ παντοτινός έχασε από τον Παναθλητικό Συκεών με 79-72 στις Συκεές Θεσσαλονίκης και βρίσκονται τρεις νίκες πίσω από τον δεύτερο Αθηναϊκό:
http://panathinaikos24.gr/2017/03/19/nea-itta-gia-tis-prasines/

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Women/peripatos-toy-olympiak...

Το ξαναλέω,λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω άρθρα απ'την αγαπημένη ιστοσελίδα του Δημήτρη Μπαλτάκου:
http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/300657/prosfygi-toy-panat...

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/299930/o-panathinaikos-es...

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/299513/prosfevgoun-kata-t...

http://www.sdna.gr/mpasket/a1-gynaikon/article/299029/den-kanei-enstasi-...

Βεβαίως,το ότι ως site είναι τσακωμένοι με την αλήθεια το ξέρουμε.Αλλά είχαν το θράσος εκεί στον ΠΑΟ να πιέσουν τον Παναθλητικό να παλέψει για να τιμωρηθεί η άλλη,αντίπαλη ομάδα για θέμα καιρικών συνθηκών??Κατά τα άλλα,ήθελαν και ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μάλτση στο ντέρμπι του πρώτου γύρου,το οποίο και έχασαν με 31 πόντους(74-43).Ξεφτιλισμένοι."Παναθηναϊκό ήθος"κατά τα άλλα...

6.Ο πελάτης σ'όλα τα σπορ παντοτινός έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 8-5 στο πόλο ανδρών.Βέβαια καμία απ'τις 2 ομάδες δεν λογίζεται ως σοβαρός αντίπαλος απ'τον Θρύλο
http://panathinaikos24.gr/2017/03/18/itta-gia-tous-prasinous-2/

http://www.sport24.gr/Sports/Polo/shmantikes-nikes-gia-paok-kai-glyfada....

7.Μιας και την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στο βόλεϊ γυναικών με την ήδη υποβιβασμένη ΑΕΚ εκτός έδρας,της μίας νίκης σε 21 αγώνες,αλήθεια γιατί ο λαθρέμπορας εεε "Τίγρης" και λαμπρός επιχειρηματίας βεβαίως-βεβαίως Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ,τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν?(Α2 κατηγορία στο βόλεϊ ανδρών χωρίς καμία πιθανότητα ανόδου,υποβιβασμός στην Α2 για τις γυναίκες στο βόλεϊ,2η θέση μέχρι στιγμής σε ένα άθλημα που δεν έχει ο Θρύλος τμήμα κλπ.)

http://www.sport24.gr/Sports/Handball/phre-to-ntermpi-h-aek-35-30-ton-do...

Δες τι έγινε:
http://www.sport24.gr/Sports/Handball/diekoph-to-aek-doukas-logw-ypervol...

8.Γι'άλλη μια φορά,όπως τα είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα,η "αντικειμενική"Live Sport δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.Αναμενόμενο βέβαια...:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/03/20/23150730_6067.jpg

9.Άρχισε πάλι η υπερκούπωση στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.Και θα συνεχιστεί...

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω,όπως πάντα,ευπρόσδεκτα

Εικόνα MakTheBet

Σ' ευχαριστώ κι εγώ για ακόμα μια φορά για την ανάγνωση και τα καλά σου λόγια... Και εννοείται πως θα σχολιάσω τις ενδιαφέρουσες -για ακόμα μια φορά- παρατηρήσεις σου...

Εικόνα MakTheBet

1) ΑΘΑΝΑΤΟΣ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ... Ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας...

2) Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε κάποιον που μας είχε πει κάποτε "ασπόνδυλα όντα"... Από κει και πέρα ας μας πει ποια πρωταθλήματα θεωρεί ότι του έκλεψε ο Ολυμπιακός... Άραγε ξέρει ότι από τα 20 τελευταία πρωταθλήματα, στα 10 δεν είχε τερματίσει καν στη 2η θέση? Από 3η μέχρι και 6η έβγαινε η ομαδούλα του... Μιλάω για την κανονική διάρκεια.. Τα πλει οφ δε μου λενε απολυτως τιποτα... Η μηπως πιστευει οτι του στερησαμε καποια απο τα πρωταθληματα που τελειωσαν έχοντας -20 βαθμους διαφορα? Μεχρι και 30 έχει φτασει το κοντέρ... Γελάω απλά...

3) Ο Κόλλλλκας που μέχρι πριν κάποια χρόνια κορόϊδευε τους Ηρακληδείς που πανηγύριζαν -και καλά έκαναν- τους τίτλους που έπαιρναν στο βόλεϊ, κοροϊδεύοντας παράλληλα φυσικά και το ίδιο το άθλημα, από το 2015 ξεκίνησε να ... ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο σπορ! Αυτό και μόνο τα λέει όλα... Δεν πειράζει, μακάρι κάθε χρόνο να γίνονται τα final-4 εκεί μέσα, να βλέπει την απονομή του Θρύλου live...

4) Το γεγονός ότι υπάρχει ατιμωρησία στην Ελλάδα είναι γνωστό... Το χειρότερο όμως είναι η επιλεκτική ευαισθησία που παρουσιάζουν κάποιοι και τιμωρούν συγκεκριμένες ομάδες με τα μεγαλύτερα δυνατά πρόστιμα...

5) Δεν υπάρχουν πλέον ούτε στο μπάσκετ γυναικών... Δε διεκδικούν κανένα τίτλο... Το μόνο που τους νοιάζει είναι να ΜΗΝ το πάρει ο Ολυμπιακός και αυτό κυνηγούν με κάθε τρόπο... Δε θα τους περάσει όμως...Για καμιά 10ρια χρόνια ακόμα με τα υπάρχοντα δεδομένα θα το παίρνουμε σερί και εκεί... Προβλέπω να γίνεται "δεύτερο πόλο ανδρών" το συγκεκριμένο τμήμα...

6) Δεν ασχολούμαι με αντίπαλο τμήμα που έχει να μας κερδίσει 14 χρόνια... Το λυπαμαι...

7) Εδώ δε ρίχνει όσα λεφτά μπορεί στο ποδόσφαιρο που είναι και το αγαπημένο του άθλημα, θα ρίξει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ? Κατα τα άλλα πριν κάποιο καιρό ίδρυσαν και 10 νέα τμήματα... Να τα κάνουν τί? Ζητημα να πρωταγωνιστούν ένα ή δύο από αυτά... Αλλα εκεί είναι η "ΜΑΝΑ ΑΕΚ"... Τέλος πάντων, ας υπάρχουν κι ας είναι μόνιμα σε χαμηλότερες κατηγορίες... Αφού δεν τους χαλάει αυτούς, εμένα μου περισσεύει...

8) Αυτοί μπορεί να μην κάνουν αναφορά ακόμα κι αν πάρουμε τα Ευρωπαϊκά στα τμήματα πόλο... Για όλα είναι ικανοί...

9) Έρχονται ΔΕΚΑΔΕΣ ακόμα τίτλοι... Πάμε για νέο ρεκόρ φέτος... Κι ομως, παρ'ολα αυτα υπαρχουν Ολυμπιακοι που δεν εχουν δωσει ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΔΕΚΑΕΥΡΩ για την Καρτα Φιλαθλου.. Δηλαδη ποια αλλη αποδειξη θες για να καταλαβεις οτι τα λεφτα αυτα συντελουν στην αυτοκρατορια του Ολυμπιακου σε ολα τα αθληματα και δεν πανε στην τσεπη κανενος? Τι να πω...

Αυτά αδερφέ... Καλή συνέχεια σ' ό,τι κι αν κάνεις...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μια δέκατη παρατήρηση,αδερφέ

http://www.redking.gr/content/volleyball/19688-o-ti-eixe-symfwnhthei-kat...

"Παραμονές των Final-4 γίνονται οι συσκέψεις για τα μέτρα τάξης και αποφασίζονται τα μέτρα που θα ισχύσουν. Τα σωματεία, η Ομοσπονδία και η Αστυνομία καταλήγουν σε ένα πλάνο για να κυλήσουν όλα ομαλά. Στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά στον πρώτο σκέλος όλα ήταν μια χαρά. Οι συσκέψεις έγιναν, τα μέτρα συμφωνήθηκαν από τις δύο ομάδες. Αλλά σήμερα είδαμε να συμβαίνουν άλλα πράγματα. Καταστρατηγήθηκαν τα πάντα!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Διότι στη γωνία της κεντρικής εξέδρες, εκεί που θα κάθονταν ανήλικα παιδιά και ακαδημίες, βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Καμιά 700αριά άτομα που μπήκαν από τη θύρα 7 κι έδιωξαν βιαίως τα παιδιά και τους θεατές που κάθονταν εκεί για να είναι πιο άνετα! Προσέξτε… Κάτι τέτοιο δεν είχε συμφωνηθεί ποτέ…

Λογικά ήταν να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Και συνεχείς διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ. Για να διαπιστωθεί τι θα μπορούσε να γίνει ώστε να ξεκινήσει το ματς, από τη στιγμή που ακόμα και η πιο απλή προϋπόθεση για το Final-4, δηλαδή να είναι στις εξέδρες τόσο νεαρά παιδιά όσο και αθλητές/τριες από τις Ακαδημίες δεν εφαρμόστε σε κανένα σημείο.

Η πλευρά του Θρύλου, σε μια κίνηση καλής θέλησης, δέχθηκε να ξεκινήσει το ματς αφού δεν ήταν εφικτό εκείνη την ώρα να απομακρυνθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ομαλά από τις εξέδρες. Το ματς ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά, με τον Ολυμπιακό θριαμβευτή, αλλά το σίγουρο είναι πώς ό,τι είχε συμφωνηθεί δεν εφαρμόστηκε ποτέ!"

Για το ότι έδιωξαν οι μπουγατσόβλαχοι ανήλικα παιδιά και παιδιά ακαδημιών για να κάτσουν,προφανώς δεν είναι σοβαρό θέμα για τα "αντικειμενικά"αθλητικά ΜΜΕ.Αν έκαναν κάτι τέτοιο οι οπαδοί του Θρύλου,όλοι ξέρουμε ότι θα είχαμε άρθρα επί άρθρων.

Εικόνα MakTheBet

Κατα τα άλλα τους πείραζε που πήγε στο Ρέντη ο Τάκης φέτος στο Λιγκ Καπ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εδώ τον κιτρινόμαυρο τσάτσο-υπάλληλο-ΑΡΔ-ρουφιάνο του Αλαφούζου(ΣΚΑΪ 100.3,ΣΠΟΡ FM) και του Μελισσανίδη,τον Άρη τον Ασβεστά τον πείραξε η παρουσία του Τάκη Τσουκαλά στον 1ο ή 3ο περυσινό τελικό του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.Έγραψε κι άρθρο κιόλας τον περασμένο Μαϊο ο ρουφιάνος

Εικόνα MakTheBet

Ε ενταξει τι να πεις...

Εικόνα MakTheBet

Που στο φιναλε ειχε και προσκληση κανονικα...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εσύ για την ΑΕΚ αναφέρεσαι σε αυτό εδώ:
http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/h-aek-idruei-nea-tmhmata-se-all...

"Η ΑΕΚ ιδρύει νέα τμήματα σε άλλα σπορ
Επιμέλεια: Βασίλης Τεμπέλης
Δημοσίευση: 16 Φεβ. 2016 18:48

Η ΑΕΚ μπαίνει δυνατά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ανακοίνωσε την ίδρυση τμημάτων σε γυμναστική, υγρό στίβο, άρση βαρών και δυναμικό τριάθλο, τάε κβο ντο, πάλη, βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, αντισφαίριση, αντιπτέριση και ράγκμπυ.

Υλοποιήθηκε το όνειρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και του προέδρου της, Αλέξη Αλεξίου, καθώς την Τρίτη ανακοινώθηκε η ίδρυση τμημάτων σε γυμναστική, υγρό στίβο, άρση βαρών και δυναμικό τριάθλο, τάε κβο ντο, πάλη, βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου, αντισφαίριση, αντιπτέριση και ράγκμπυ.

Όσον αφορά στο τμήμα του υγρού στίβου, κεντρικό ρόλο φαίνεται ότι θα έχει ένας από τους καλύτερους κολυμβητές που έχει αναδείξει η χώρα μας στο εν λόγω άθλημα, ο Χαράλαμπος Παπανικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

"Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και αφού λήφθηκαν υπόψη οι εισηγήσεις των μελών του Δ.Σ. Αλέξανδρου Αλεξίου (Προέδρου), Γεωργίου Κατσαδήμα (Γενικού Γραμματέα), του Γενικού Αρχηγού Βασιλείου Παναγιωτόπουλου και οι τοποθετήσεις των Ολυμπιονικών Πύρρου Δήμα για τη δημιουργία τμήματος άρσης βαρών και δυναμικού τριάθλου, Εύας Χριστοδούλου για την ανάπτυξη του δημιουργία τμήματος Γυμναστικής με τα αθλήματα ρυθμικής, ενόργανης, αεροβικής κι ακροβατικής γυμναστικής και τραμπολίνου, Χαράλαμπου Παπανικολάου περί ίδρυσης τμήματος υγρού στίβου για την ανάπτυξη των αθλημάτων υδατοσφαίρισης, κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης και καταδύσεων, του πρωταθλητή Ελλάδος Ηρακλή Γρηγοριάδη και λοιπών φίλων και μελών του Σωματείου, αποφασίζεται ΟΜΟΦΩΝΑ όπως το Σωματείο ιδρύει και λειτουργεί από σήμερα τα τμήματα Γυμναστικής, Υγρού Στίβου, Άρσης Βαρών και Δυναμικού Τριάαθλου, Τάε Κβο Ντο, Πάλης, Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Αντισφαίρισης, Αντιπτέρισης, Ράγκμπυ, σε επίπεδο υποδομών, ακαδημιών και ανδρικών και γυναικείων ομάδων, που θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις επίσημες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αφού εγγραφεί το Σωματείο ως μέλος στις αντίστοιχες οικείες Ομοσπονδίες Γυμναστικής, Υγρού Στίβου, Άρσης Βαρών και Δυναμικού Τριάαθλου, Τάε Κβο Ντο, Πάλης, Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Αντισφαίρισης, Αντιπτέρισης, Ράγκμπυ της Ελλάδος.

Με την απόφαση δεν επιβαρύνεται ο προϋπολγισμός του σωματείου, αντιθέτως σύμφωνα με τη συνημμένη Μελέτη, η ίδρυση και λειτουργία των ανωτέρω τμηάτων θα προσδώσει μεγαλύτερη αίγλη στο σωματείο, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των μελών και αθλητών του και θα επιφέρει οικονομικά οφέλη από τη λειτουργία των ακαδημιών και υποδομών των τμημάτων αυτών.

Με την παρούσα εντέλλονται

(α) οι Σοφία Κάσκαρη, Γεώργιος Κατσαδήμας, Βασίλειος Παναγιωτόπουλος και Νίκος Καραμπουρνιώτης, όπως προβούν, από κοινού ή χωριστά ο καθένας, στην κατάθεση όλων των αναγκαίων εγγράφων για την εγγραφή του Σωματείου ως μέλος στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών

(β) οι Σοφία Κάσκαρη, Γεώργιος Κατσαδήμας, Βασίλειος Παναγιωτόπουλος και Εύα Χριστοδούλου, όπως προβούν, από κοινού ή χωριστά ο καθένας, στην κατάθεση όλων των αναγκαίων εγγράφων για την εγγραφή του Σωματείου ως μέλος στην Ομοσπονδία Γυμναστικής

(γ) οι Σοφία Κάσκαρη, Γεώργιος Κατσαδήμας, Λάμπρος Μπέλεσης και Χαράλαμπος Παπανικολάου, όπως προβούν, από κοινού ή χωριστά ο καθένας, στην κατάθεση όλων των αναγκαίων εγγράφων για την εγγραφή του Σωματείου ως μέλος στην Ομοσπονδία Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης

(α) οι Σοφία Κάσκαρη, Γεώργιος Κατσαδήμας, Βασίλειος Παναγιωτόπουλος, όπως προβούν, από κοινού ή χωριστά ο καθένας, στην κατάθεση όλων των αναγκαίων εγγράφων για την εγγραφή του Σωματείου ως μέλος στις Ομοσπονδίες Τάε Κβο Ντο, Πάλης, Αντισφαίρισης, Αντιπτέρισης, Ράγκμπυ".

Εικόνα MakTheBet

Μόλις διάβασα πως είχαμε αλλαγές όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του final-4 του Κυπελλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών...

Εικόνα MakTheBet

Η ανακοίνωση:

«Λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης από τα κανάλια Novasports το πρόγραμμα των αγώνων του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας 24 και 26 Μαρτίου τροποποιήθηκε ως εξής:

Παρασκευή 24 Μαρτίου
17.00 ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – Ολυμπιακός ΣΦΠ
20.00 ΑΣ Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος ΓΣΣ

Κυριακή 26 Μαρτίου
14.00 Μικρός Τελικός
17.00 Τελικός».