ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ΄Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ...



1. Διαβάζω δεξιά κι΄αριστερά τα περί προπονητή του Ολυμπιακού αυτό το διήμερο. Κάτι ονόματα παρήλασαν, έμεινε ο Γκαρντ, συζητιέται κι΄ο Λεμονής, είπε όχι, λέει, τελικά ο Γάλλος κι΄αναμένεται πιθανότατα να σύρει την ομάδα ο σερ Τάκης. Παρατήρησα στα κάθε λογής έντυπα και ηλεκτρονικά στέκια ένα έντονο κλίμα άγχους, δημοσιογραφικών και μη πληροφοριών για το θέμα και οπαδικών αντιπαραθέσεων, ως συνήθως. Ενδο-οικογενειακές οι τελευταίες. Αυτός κάνει αλλά σιγά μην ερχότανε αφού είναι σοβαρός και θέλει του κόσμου τα λεφτά, σ΄αυτόνανε γιατί δεν του το προτείνανε, εγώ θα ντονε γούστερνα, ο άλλος είναι αχλάδας, ετούτος ο ρεζίλης τί δουλειά έχει, τα γνωστά... Οξείες οι περισσότερες αντιπαραθέσεις και πεισματικές. Να΄χει να διαβάζει ο...Μαρινάκης. Θα πρέπει να εκτονωθεί βέβαια κάπως με την κουβέντα, η συσσωρευμένη φέτος και με ιδιαίτερη επίταση τελευταία, απογοήτευση, πίκρα και οργή του γαύρου για τα όσα βιώνει. Ας μην τα χαρακτηρίσω. Ας μην πάω παραπέρα...

2. Να ξεκαθαρίσω. Τί βλέπω, διαβάζοντας ( ήμουνα και κωλομελετηρός, βλέπετε, ανέκαθεν ), από πολλούς. Τί ζητάνε. ΤΩΡΑ. Ζητάνε έναν ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟ. Ζητάνε ένα μεγάλο ξένο προπονητικό όνομα, που ΑΜΕΣΑ και πριν καν ενημερωθεί στοιχειωδώς ο άνθρωπος για τα απαραίτητα, θα εμπνεύσει, θα ενθουσιάσει και θα πλημμυρίσει ενέργεια το έμψυχο υλικό ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ και το οποίο αύθις θ΄αρχίσει να παίζει μπαλάρα, θα πάρει το πρωτάθλημα και θα καρφώσει τους ανταγωνιστές του στο Κύπελλο, έτσι για ν΄αποστομώσει και τους τρεις που τον...θέλανε φανερά ή κρυφά για αντίπαλο σε τούτη τη διοργάνωση, με προεξάρχοντα βεβαίως τον ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου, τον εικονιζόμενο κατωτέρω σε στιγμιότυπο από την νοσοκομειακή νοσηλεία του μετά τους βαρύτατους τραυματισμούς του τότε, ξέρετε, απ΄τους μπράβους του Βαγγέλα. Όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος, δηλαδή. Απορώ ακόμα πώς επέζησε...

3. Βέβαια, απ΄ό,τι μαθαίνω κι' εγώ, η διοίκησή μας εισέπραξε άρνηση ανάληψης ΤΩΡΑ προπονητικών ευθυνών κι΄απ΄τους δύο Γάλλους στους οποίους απευθύνθηκε: Μοντανιέ και Γκαρντ. Γιατί ποιός αλήθεια, στοιχειωδώς σεβόμενος τ΄όνομά του ξένος κόουτς ( και ανεξαρτήτως της πραγματικής του αξίας ), θα δεχόταν να ξεκινήσει στο ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ μια πορεία με τη νέα του ομάδα έχοντας στην πλάτη του έναν ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ σε περίπτωση ενδεχόμενης αποτυχίας της ως προς την επίτευξη των δύο βασικών της στόχων; Ασφαλώς κανείς. Έτσι, ο κλήρος καθώς λένε τα ΜΜΕ, πέφτει κατά τα φαινόμενα στον Λεμονή.

4. Πάμε λοιπόν στον αγαπητό Τάκη. Αν αναλάβει τελικά. Κι΄ απ΄αυτόν περιμένουν οι πολλοί τα ίδια που είπαμε πιο πάνω. Θέλουν την ακαριαία αν γίνεται ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του Θρύλου σε ΘΡΥΛΟ και την κατάκτηση του νταμπλ, με νίκες σε όποιον αντιμετωπίσει απ΄τους αντίχριστους στο Κύπελλο. Ένα θεσμό, που απέκτησε όπως ήλθαν τα πράγματα, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ σημασία. Ζητάνε δηλ. και πάλι έναν illusionist, έναν ταχυδακτυλουργό, έναν θαυματοποιό, για να βγάλει κουνέλι ( ή λαγό, αν προτιμάτε ) από ένα ΚΑΜΜΕΝΟ καπέλλο, όπως το κατάντησε ο Μπέντο. Ο κόσμος μας; Χωρισμένος ΗΔΗ στα δύο. Σιγά μην ομονοούσε και μάλιστα προκαταβολικώς. Έτσι είναι η γαυροσύνη... Οι φανατικοί "σερΤακικοί" και οι φανατικοί "αντι-σερΤακικοί". Η κάθε μερίδα με τα - ισχυρά - επιχειρήματά της. Προσωπικά, δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά της επιλογής Τάκη. Θα΄δω και μετά θα πάρω θέση. Ο Βούζας, φαίνεται ότι εκρίθη...νερόβραστος. Αφού όμως έχουμε στο τιμ Ιμπαγάσα και Πάντο, δηλαδή, γιατί ΟΧΙ στον Λεμονή; Τί θα γίνει μ΄άλλα λόγια αν έρθει ο Τάκης; Θα πάμε χειρότερα; ΚΙ΄ΑΛΛΟ; ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ; Δεν το νομίζω. Στο φινάλε, μαθήματα θα πρέπει να γίνουν τα φετινά - ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ - για το μέλλον. Το εγγύς και μεσοπρόθεσμο. Προς τί λοιπόν ο τόσος αναστεναγμός; Μπορεί να πάει και καλά ο Λεμονής. Ποιός είναι σε θέση να μου το αποκλείσει 100% αυτό; Ή να μου βεβαιώσει, αντίθετα, με απόλυτη σιγουριά ότι ο όποιος ξένος ερχόταν ΤΩΡΑ, θα πετύχαινε να μας βγάλει ΑΤΡΩΤΟΥΣ απ΄τη Σκύλλα και την Χάρυβδη ΤΟΥΤΗΣ της περιόδου;

5. Και για να καταλήξω. Είδα ενέσεις ηθικού στους παίκτες μας απ΄τον Θεοδωρίδη. Διάβασα δηλώσεις του ηγετικού μας διδύμου Τσόρι - Καμπιάσο, καθησυχαστικού περιεχομένου. Περιμένω κυρίως να επαληθευτεί ο πρώτος σε όσα είχε πει για τους συμπαίκτες του πρόσφατα. Ότι είναι δηλ. σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες. Γιατί επί του παρόντος, τα αντίθετα βλέπω. Κι΄είναι πια καιρός να σταματήσουν τα κάθε λογής "παιχνίδια", ΚΑΙ ΟΣΟΙ Θ΄ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΗΚΕΙ Η "ΜΠΑΛΑ" ΚΥΡΙΩΣ. Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ. ΠΛΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ, Θ΄ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ, ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ, ΘΑ ΝΤΡΙΠΛΑΡΕΙ, ΘΑ ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ, ΘΑ ΠΑΣΑΡΕΙ, ΘΑ ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΤΕΙ, ΘΑ   Σ-Κ-Ο-Ρ-Α-Ρ-Ε-Ι... Αυτούς τους παίκτες έχουμε, μ΄αυτούς θα παλαίψουμε, κι΄ό,τι γίνει, ό,τι βγεί... Με Λεμονή ή όχι. Αν πετύχει, θα μας χαροποιήσει βέβαια, αλλά θα μας βάλει δύσκολα. Αν δεν πετύχει, τα πράγματα θα΄ναι πολύ δυσάρεστα για΄μας και γιαυτόν φυσικά, αλλά ευκολότερα ως προς το τί θα κάνουμε στο θέμα προπονητής. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ. Π-Α-Ι-Κ-Τ-Ε-Σ...

Ο κόσμος μας, τέλος, θεωρώ πως θα στηρίξει. Ευελπιστώ, ακριβέστερα. Έχουμε περάσει απείρως δυσκολότερα στο παρελθόν. Έχει αλλάξει πάντως η στόφα του, σε σχέση με παλιότερες εποχές. Κι΄οχι μόνο στον αθλητισμό.

Εδώ θα΄μαστε....

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ἑνός γάρ ἀτόπου δοθέντος, μύρια ἒπονται...

ὅμως
δύο τά ἐναντιώτατα εὐβουλία εἶναι, τάχος τέ καί ὀργήν!

ὃσον διά τούς ἀντιπάλους, γέλως ἂκαιρος κλαυμάτων παραίτιος.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που έγιναν σχετικά με το προπονητή.
Απλά περιμένω το τέλος της χρονιάς.
Μπράβο στα παιδιά του πόλο και του μπάσκετ.
Αύριο όποιος πάει ΣΕΦ φωνή ακόμα και στο ημίχρονο.
Καλή επιτυχία στο μπάσκετ γυναικών.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ στο προπονητικό staff

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα σε όλους,

Ένα μικρό σχόλιο, καλή η προπονητολογία, καλώς επέστρεψε ο κ. Λεμονής, αλλά εγώ στέκομαι σε άλλο κομμάτι, υπάρχει ΔΙΑΚΟΠΗ, ελπίζω να έχει γίνει σαφές από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ότι οι παίχτες πρέπει να ξεκουραστούν και να παρουσιαστούν ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟΙ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα απανταχού σύγαυροι.Εδώ και δυο μέρες σκέφτομαι όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις, το ζήτημα προπονητής στον Ολυμπιακό και κατέληξα σε κάποιες σκέψεις.Αν υποθέσουμε λοιπόν, ότι εκλεκτός της διοίκησης (δηλαδή Βαγγέλα κατόπιν υποδείξεως Βενγκέρ) είναι ο Γκαρντ, δεν θα ερχόταν με τη καμία τώρα αν θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό προπονητή.Και εξηγώ γιατί.1ον.Όσο φιλέλληνας και αν είναι, μια ανησυχία για τα οικονομικά και τα άλλα θα την έχει όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο Ελλαδιστάν.(οι Γάλλοι με τα λεφτά είναι ιδιαιτέρως απαιτητικοί και παρακαλώ θυμηθείτε παλαιότερες διαπραγματεύσεις πχ Μασάντο). 2ον.Αν είχα σοβαρό μάνατζερ θα με είχε ενημερώσει για τα εξής.α)Η ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι πλησίον του μηδενός. β)Στην ουσία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τίποτε. γ)Έχει πάρει πέναλτι 1 (ένα) σε 1 (ένα) χρόνο. δ)Η κριτική θα ξεκινήσει από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά.(για να μην ξεχνιόμαστε, κάποιοι είχαν ζητήσει την απόλυση του Μίτσελ από την προετοιμασία, του Μπέντο από τον πρώτο μήνα και να μην μιλήσω για τις συζητήσεις που είχαμε εδώ μετά τον αλήστου μνήμης φιλικό το καλοκαίρι!!!! με τον Ατρόμητο και χωρίς κανείς να έχει δει τον αγώνα).Οπότε καλώς και παίρνει/πήρε τον Λεμονή ΑΛΛΑ με την εξής προυπόθεση.Αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρή ομάδα με όραμα, προοπτικές και έχεις αντιληφθεί όπως λες τα λάθη σου, κλείνεις ΤΩΡΑ (αντε μέχρι το Πάσχα άμα δεν σου αρέσει και πολύ ο Γκάρντ) προπονητή για το καλοκαίρι, τον φέρνεις εδώ ώστε να ενημερώνεται για την ομάδα αλλά και το τι εστί Θρύλος γενικότερα (χωρίς φυσικά να μπλέκει αυτή τη στιγμή στα πόδια του Λεμονή) και ξεκινάς τον μεταγραφικό σχεδιασμό σου.Κατά τα άλλα , ο Λεμονής μου είναι συμπαθής ως αυτός που πρώτος έσπασε την κατάρα των εκτός έδρας νικών αλλά και γιατί τα έβαλε για πρώτη φορά με την κάστα των Γεωργάτου-Ελευθερόπουλου-Ανατολάκη (θεωρώ ότι η ήττα στην Κύπρο από την Μακάμπι μετά την μεγάλη νίκη επί της Λεβερκούζεν οφείλεται ΚΑΙ σε αυτό) αλλά μέχρις εκεί.ΥΓ.Όπως λέμε ότι δεν είμαστε στην τσέπη του Βαγγέλα, έτσι δεν μπορούμε να είμαστε και στο μυαλό του. Είμαι υπέρ της κριτικής , εναντίον της ειρωνίας. ΥΓ2.Είμαι επίσης, Λεμονής ,Φορτούνης, Ρέτσος, Ντα Κόστα και όποιος άλλος θέλετε μέχρι τέλους και κατάκτησης του νταμπλ.Στηρίζω την ομάδα μου.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε συμφώνώ με το άρθρο σου , είναι ρεαλιστικό απεικονίζει την παρούσα κατάσταση.
Βέβαια το σημαντικότερο έίναι η χάραξη και ΕΦΑΡΜΟΓΗ μακρόπνοης Στρατηγικής απο τον Πρόεδρο.
Ε΄χω εκφράσει την άποψη μου για τα κριτήρια επιλογής Προπονητή-Ηγέτη σε σχόλιο στις 21/3/2017 σε ανάρτηση του "Νίκου Γόδα"
Επαναλάμβάνω συνοπτικά:
1.Προπονητής-Ηγέτης(όραμα -στρατηγική-διορατικότητα)
2. Προπονητής Ποδοσφαιρικός Επιστήμων(Γνώσεις,συστήματα- εμπειρίες απο προηγμένα πρωταθλήματα-προυπηρεσία)
3. Προπονητής-Ψυχολογικά Νορμάλ!(αποφασιστικός-σταθερός-χωρίς εμμονές-παιδαγωγός-δίκαιος)
4. Προπονητής με Κίνητρο διάκρισης.
και ένα 5ο κριτήριο: Προσεκτική μελέτη των αιτίων λήξης συνεργασίας η απόλυσης απο προηγούμενες ομάδες.
Τι μας διδάσκουν για την προσωπικότητα του υποψηφίου?

Τώρα για τον συμπεθέστατο γάβρο Τάκη Λεμονή του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Εχει δυνατότητες να κάνει κάτι καλύτερο(ελπίζω..)
εμείς όλοι συσπειρωμένοι θα στηρίξουμε την ομάδα! Πρέπει βέβαια και οι παίκτες να δώσουν τον άπαν των δυνάμεων τους (όσο μπορούν..)
Και τέλος θα προσθέσω και εγώ την δική μου προτροπή προς τον Πρόεδρο(όπως αυτή του κ. Απόστολου):
Πρόεδρε μας για να ανέβει ο Θρύλος μας στο επίπεδο που του αξίζει,προγραμμάτισε απο τώρα
μεταγραφές τουλάχιστον 4-5 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ! Πρόεδρε φέρε μεγάλους Π-Α-Ι-Κ-Τ-Ε-Σ!

Εικόνα holland74

Καλημέρα σε όλους..
Να ξεκινήσω με πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες μπάσκετ και πόλο...Η ομάδα πόλο πιστεύω έχει πάρα πολλές πιθανότητες για κούπα φέτος, κάτι που της άξιζε και πέρυσι..Στο μπάσκετ πάμε μάλλον για εμφύλιο με ζέλα...Ζήλεψα την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι χθες..
Στα του ποδοσφαίρου τώρα..Το πρωτάθλημα μάλλον θα το καθαρίσουμε, οπότε έπρεπε η διοίκηση να προσλάβει Αλέφαντο για να γίνει πρωταθλητής :)
Ακόμα και στο κύπελλο οι πιθανότητες να το πάρουμε όποιος και να είναι ο προπονητής είναι 25% τουλάχιστον..
Επιβάλλεται να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, άμεσα...
Και το μυστικό στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που λέει ο Απόστολος: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ. Π-Α-Ι-Κ-Τ-Ε-Σ...

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Η φετινή ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ χρονιά, έχει ήδη καταχωρηθεί στο μυαλό ΟΛΩΝ ως η δυσκολότερη της ΧΡΥΣΗΣ 20ετιας που ζούμε...
Για μένα τα μεγάλα ερωτήματα παραμένουν, θα γίνει η κίνηση που πρέπει από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ το καλοκαίρι?
Θα γίνει (αν) ΕΓΚΑΙΡΑ?
Τα φετινά "ωραία" που ΟΛΟΙ βλέπουμε, ας γίνουν ένα ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ότι καλό πράγμα είναι να ονειρευόμαστε αλλά αν κάποια στιγμη μείνεις ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ, η ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ παραμονεύει..
Για τους ΠΑΙΚΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ότι οι απαιτήσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΣ...
Για εμάς, τον απλό ΚΟΣΜΟ, ότι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ σε καιρούς ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ...
ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα στο ΛΑΘΟΣ, και επίσης δικαίωμα στην ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΥΓ Λίγη σημασία έχει πλέον ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει μέχρι το τέλος της χρονιάς, η εικόνα για μένα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Εικόνα nichio 1971

Και επίσημα πλέον, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ.

Εικόνα redterror

Αν έκανα εγω τη δουλειά δε θα έδιωχνα το Μπέντο κατα συνέπεια δε θα έπαιρνα το Λεμονή.Τα καλά τα θυμόμαστε πάντα τα κακά τα ξεχνάμε...δε θέλω να θυμίσω καταστάσεις με σερ και στεναχωρηθεί κόσμος εδω μέσα.Σαν λύση μέχρι το τέλος της κωμικοτραγικής αυτής σαιζόν έχει κάποια λογική ΟΧΙ ποδοσφαιρική βέβαια απλά Ολυμπιακή.Τώρα προπονητής Λεμονής για να φτιάξει απο την αρχή καλή ομάδα που θα χρειαστούμε το καλοκαίρι είναι ανέκδοτο!!
Υ.Γ Δεν έρχεται μόνος του άλλος τον φέρνει πρέπει να πάρει τη στήριξη που του αξίζει για οτι έχει προσφέρει στο Θρύλο!!

Εικόνα REDHERAKLIO

"Ο κόσμος μας, τέλος, θεωρώ πως θα στηρίξει. Ευελπιστώ, ακριβέστερα. Έχουμε περάσει απείρως δυσκολότερα στο παρελθόν. Έχει αλλάξει πάντως η στόφα του, σε σχέση με παλιότερες εποχές. Κι oχι μόνο στον αθλητισμό." Aυτή η τελευταία παράγραφος,τα λέει όλα.Γιά το θέμα του προπονητή πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας ένα νταμπλ να καθαρίσουμε και πάνω σε αυτό πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι, γεμίζοντας το γήπεδο με τον Πλατανιά και στηρίζοντας μέχρι τα μπούνια τον όποιο προπονητή και τους παίκτες.Αυτό είναι που θα δώσει "φτερά στα πόδια" των παικτών μας και θα¨"κόψει" τον βήχα και τις ορέξεις των αλλόθρησκων.Τόχουμε ξανακάνει πολλές φορές με επιτυχία, ας το ξανακάνουμε (κι ας "αλλάξαμε στόφα" ).Από Μάη και μετά έχουμε κανα-δύο μήνες να πλακωνόμαστε με την ησυχία μας

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Απόστολε κι αδέρφια. Θα ξεκινήσω με το μπάσκετ, για να πω ένα μεγάλο "μπράβο" σ αυτά τα λιοντάρια, που μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια όποτε επιβάλλεται και θυμίζουν σε όλη την Ευρώπη, τι εστί Θρύλος. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζουμε χωρίς το βασικό σέντερ -κι ευτυχώς ο Μπιρτσαρος κι ο Σέρβος, πολλές φορές με την βοήθεια του Πρι, κατεβάζουν ρολά- και χωρίς τον Χάκετ που έκανε απίστευτη δουλειά αμυντικά. Τώρα βγαίνει μια φυσιολογική κούραση, αλλά είμαι σίγουρος ότι την φάση των 8 θα την περάσουμε, μπορεί και με 3-0.
Στο ερώτημά σου. Η μισή αλήθεια είναι ότι ο Βούζας δεν βοήθησε απ τον πάγκο, η άλλη μισή ότι το κενό του Μίλι είναι δυστυχώς η "καυτή πατάτα" που θα παραλάβει ο νέος προπονητής μέχρι το καλοκαίρι. Η απουσία του επηρεάζει πολύ την απόδοση του Μάρτινς, αλλά και του Φορτούνη. Άλλο στυλ ο Ρομαό και δυστυχώς κι αυτός -όπως κι όλοι όσοι ήταν μόνιμοι "κάτοικοι" εξέδρας - δεν μπορεί να μπει ξαφνικά χωρίς ματς στα πόδια, χωρίς ρυθμό και να κάνει παπάδες. Ο Μαρίν όποτε μπήκε "χάθηκε" (κι εκεί θεωρώ ότι φάνηκε η απουσία του Μίλι), ο Καμπιάσο σαφώς κι έδειξε ότι έχει πολύτιμα 45'λεπτα να δώσει, όπως πιστεύω και ο Τσόρι. Για να συντομεύω, θεωρώ ότι σ αυτή τη φάση, καταλληλότερος αλλά και γνώστης της "πιάτσας" είναι ο Τάκης. Ίσως με επηρεάζει το γεγονός ότι μαζί του έζησα μια απ τις μεγαλύτερες χαρές, να πανηγυρίσω εκτός έδρας τεράστια νίκη-ανατροπή (βρισκόμουν μάλιστα σε αντι-ολυμπιακο-φωλιά) στο ch.l., αλλά πιστεύω ο συγκεκριμένος δεν θα χρειαστεί ούτε μια προπόνηση για προσαρμογή, θα αναλάβει με πλήρη γνώση των δυσκολιών, των απαιτήσεων, αλλά και του ψυχισμού του κόσμου.
Πρέπει ωστόσο να έχουμε γνώση κι εμείς, ότι η καμμένη γή που άφησε ο Μπέντο, δεν καθαρίζει στην 15μερη παύση. Θαύματα δεν γίνονται. Κάποιοι έχουν καεί, άλλοι δεν μπήκαν ποτέ σε ρυθμό, ΑΛΛΑ αυτό που απαιτείται από όλους -για να έχουν την τιμή κιόλας να αναδειχθούν νταμπλούχοι- είναι ΠΕΙΣΜΑ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ. Κάτι νευράκια, κάτι πασούλες της πλάκας όταν κυνηγάμε το σκορ, κάτι "βάζω την μπάλα κάτω και πάω, για να δείξω τι παικτούρι είμαι", είναι θέματα που πρέπει να λύσει ο νέος προπονητης και ο Τάκης πιστεύω μπορεί να το κάνει.

Εικόνα aris belem

Κι επειδή τώρα μου το είπε ένας πρώην συνάδελφος και το είδα, η εν λόγω αντι-ολυμπιακό-φωλιά, ακόμα να ξεχάσει εκείνο το βράδυ με την Βέρντερ. Ακόμα τους πονάει ο Τάκαρος! Ρε σαλιάρηδες της GOAL, μια που ήπιατε τις μπύρες, μια που τον ήπιατε απ τον Θρύλο! Βρίζοντας και σιχτιρίζοντας βγάλατε το "θριαμβευτικό κόκκινο" πρωτοσέλιδο της επομένης, μπας και τσιμπήσετε το ευρώ κανενός αντικειμενικού γαύρου! Για να δούμε ποιους θα πάρουν με τις λεμονόκουπες παρτάλια, για να δούμε τι θα κεράσει πάλι ο Θρύλος!

Εικόνα MIKE.A

Επειδη ο Λεμονης τον τελευταιο χρονο δεν δουλευει ειμαι σιγουρος οτι παρακολουθει ανελειπως την ΣΛ και ισως περισσοτερο τον Ολυμπιακο! Γιατι παντα μεσα στο μυαλου του (οπως και καθε αλλος στην θεση του) θα περιμενει οτι ισως του γινει καμια προταση γιατι οχι και απο τον Ολυμπιακο! Αρα αν εχει παρακολουθησει αρκετα την ομαδα πως παιζει, τους παιχτες και οτιδηποτε αλλο που μπορει να τον βοηθησει γιατι οχι! Οι Γαλλοι εξ αλλου θα ερχωτανε στα τυφλα! Αρα τουλαχιστον για τωρα εως το τελος ο Λεμονης να ειναι πιο χρησιμος!
Και τελος αν στην μεταγραφικη περιοδο η διοικηση κανει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ καλο σχεδιασμο με το να διωξει η να φυγουνε οι παιχτες που πρεπει, και να κανωμε τις μεταγραφες (4-5 ψαγμενες) που θα κανουνε την διαφορα συν 3-4 δανεικους πισω, γιατι τοτε να μην μεινει; Κακα τα ψεματα αλλα ολοι ξερωμε οτι οι καλοι παιχτες κανουνε τις καλες ομαδες! Τουλαχιστον 9 στις 10 φορες!

Εικόνα μητσος

Καλησπερα αδερφια! Μετα το στραπατσο της κυριακης ειχαμε αναγκη μια βραδια σα τη χτεσινη! Ειμαι 3πλα χαρουμενος! Κ εξηγουμαι. 1.Τακης Λεμονης. Πολυ καλος προπονητης, κυριος, κ σεβαστος ακομα κ στους εχθρους. κ το κυριοτερο. Ειλικρινης κ τελειως αδικημενος προπονητης. Να θυμησω οτι τη μια φορα που εφυγε απο την ομαδα ηταν μανατζερ ο ιβιτς. Καλο παιδι αλλα για μανατζερ ομαδας δεν εκανε ο ιλια. Ενω ο λεμονης, που εχασε τη θεση του, ηταν προπονητης. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Οχι γιαλαντζι. Οχι απλα εσπασε τη καταρα κ τη κωλοατυχια με τα εκτος εδρας ματς, αλλα ειδαμε κ ποδοσφαιρο διαστημικο ανα περιοδους! Αρα ηταν αδικημενος. Τον θελω γιατι πιστευω οτι θα κανει το νταμπλ σχετικα ευκολα, κ το καλοκαιρι θα πλακωνομαστε γιατι θα ειμαστε 50-50%! Να μεινει η να φυγει! Ποιος ειναι ο γαλλος γκαρντ? Που δε θελει να παιξει τα τελευταια ματς? θελει τρελα ο παγκος μας. Ο τακης την εχει. Ο γκαρντ δε την εχει. Κ κακα τα ψεμματα, το καλοκαιρι, θα υπαρχουν πολυ καλυτεροι προπονητες απο το λεμονη η το γκαρντ, ελευθεροι. Αμα το παμε κ ετσι. Μακαρι αυριο να δεχτει ο γαλλος. Αλλα δε το βλεπουμε. Αρα δεν εχει να χασει κατι ουτε η ομαδα μας, ουτε κ ο λεμονης αν ερθει τελικα αυτος για τους τελικους. Γιατι τελικοι ειναι ολα τα ματς που απομενουν. 2.Η ομαδαρα μας στο πολο! Δε βλεπω να μπορει να μας στερησει το πρωταθλητριων φετος καποια ομαδα! Σαν σε προπονηση κερδιζουν! Παμε τελικο κ εκει! 3.μπασκετ! Κερδισαμε, αλλα αυτο δεν ειναι η ειδηση. Ευκολα η δυσκολα θα παμε στη πολη. Η μεγαλη ειδηση ειναι οτι αρχισε να δειχνει το μεγαλο του ταλεντο ο αγραβανης! Αυτο το παληκαρι εχει τρομερα προσοντα κ μπορει να αφησει εποχη! Αν ανεβει κ λιγο, η εστω ελαχιστα κ ο γιανγκ, κοιταει στα ματια οποιαδηποτε ομαδα ο θρυλος μας! Οποιαδηποτε ομως! Καλημερα, κ παμε να πατησουμε τη ρεαλ!

Εικόνα RED HELL

Εγω πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι θα πορευτουμε με Λεμονη εν ετει 2017.Ξενερωματα....

Εικόνα savvas gridlock

Μην μασας, αν δεν παει καλα στο πρωτο ματς μετα τη διακοπη με τον Πλατανια στο Καραισκακη, ετοιμος ειναι ο Μπλαχιν. Μηπως δεν παιξαμε μπαλαρα με αυτον τοτε που μας εκλεβαν ολοι; Μηπως δεν ξερει απο αποδυτηρια κι απο Θρυλο γενικα; Εγω απορω γιατι δεν τον πηραμε.

Εικόνα john

Διαφωνώ. Αυτη την στιγμή ειναι η ΙΔΑΝΙΚΗ επιλογή. Τωρα δεν ψάχνουμε προπονητη. Ψάχνουμε κάποιον να μας συσπειρώσει και να φέρει νεα ψυχολογία στους παίκτες. Αν ερχόταν τωρα ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας θα έχανε αμέσως πόντους, γιατι θα ειχε να διαχειριστεί ενα καμένο ρόστερ.

Παμε με Τάκη για το Νταμπλ και του χρονου ξένος εγνωσμένης αξίας.

Εικόνα RED HELL

Ελα ρε συ Γιαννη τωρα.Μιλαμε για 5η αλλαγη προπονητη σε μια σεζον.Ο Τακαρος προσεφερε πολλα αλλα οχι αλλο καρβουνο ρε φιλε.Πραγματικα ο μονος τροπος να μην τρελαθεις ειναι να το παρεις στο ψιλο το ολο σκηνικο οπως κανει ο Σαββας.Δεν μου αρεσει καθολου που το λεω αλλα φετος εχω ξενερωσει παρα πολυ με τα τεκταινομενα στο ποδοσφαιρο.Δεν μπορει να συμβαινουν οντως ολα αυτα....

Εικόνα john

Ακριβώς επειδή ειναι ειδικές καταστάσεις επιστρατεύεται ο Λεμονής.. Όσο για το ξενέρωμα το δέχομαι αλλα δεν ειναι πολύ περίεργο που αυτό συμβαίνει σε μια χρονια που πηγες καλα στην Ευρώπη (εννοώ που πέρασες στους 16) και ήσουν μέσα σε όλους τους στόχους μέχρι μέσα Μάρτη; Ποια χρονια προτιμάς την τωρινή η την περυσινη επι Σιλβα;; Βάζω προβληματισμούς για να δεχτούμε ότι καμια φορά η καλη μπάλα δεν ειναι βέβαιο πως θα σε κρατήσει μέσα σε όλους τους στόχους και θα σε ανεβάσει επίπεδο.. Προφανώς εγω ευχαριστιομουν πολύ περισσότερο να βλέπω τον θρύλο πέρυσι αλλα φέτος συνολικά εχει πετύχει τον ευρωπαϊκό στόχο που δεν κατόρθωσε να το κανει πέρυσι.. Λιγο κουφό ε ;;

Τελος πάντων η ομάδα τωρα μας χρειαζεται. Την πρωταπριλιά με πλατανια πρέπει να γεμίσει το γήπεδο.

Εικόνα RED HELL

Η φετινη χρονια ειναι τελειως αντιφατικη καμια αντιρρηση.Αυτο που με εξοργιζει ειναι οι απιστευτοι ερασιτεχνισμοι της διοικησης.Οχι μονο δεν δειχνει θεληση να διορθωσει τα κακως κειμενα αλλα τα κανει ακομα χειροτερα.Ενας αχταρμας που αρχισε το καλοκαιρι και δεν λεει να τελειωσει με τιποτα.Χωρις υπερβολη ζητημα η ομαδα φετος να εχει παιξει μπαλα σε 7 γεματα παιχνιδια.Στα περισσοτερα ματς θελω να φουνταρω με το "κατι σαν ποδοσφαιρο" που παιζουμε με αποκορυφωμα φυσικα το προχθεσινο ντερμπι στη Λεωφορο που ημαστε για 5 γκολ.
Αυτο το "να γεμισει το γηπεδο" ποσες φορες το εχουμε πει αλλα τιποτα δεν γινεται(εννοειται δεν το λεω για να σου την πω).Ομαδα και κοσμος βγαζουν μια αρρωστια.Ζουμε ισως την καλυτερη εποχη του Ολυμπιακου και για πολλους λογους δεν μπορουμε να το χαρουμε οσο θελουμε.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ- ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ´ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ´ ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ....

Εικόνα RED HELL

Πρωτον και βασικοτερον μαθηματα Ολυμπιακοφροσυνης δεν δεχομαι απο κανεναν(μην το παρεις προσωπικα).Και δευτερον δεν ειπα οτι δεν χαιρομαι εγω.Αυτο που εννοω ειναι οτι η προσελευση του κοσμου μας σε ολα τα αθληματα δεν ειναι και η πιο ικανοποιητικη και οτι κυριαρχει μια αρρωστια δυσαναλογη με τις επιτυχιες του Ολυμπιακου(η οποια γκρινια για μενα ειναι ως ενα βαθμο δικαιολογημενη μονο στο ποδοσφαιρο).Αν ειναι παντως να μην γινω και εγω ντροπιασμενος να καθομαι να χαιρομαι που παμε σε 5ο προπονητη φετος και ολα καλα.

Εικόνα Arxidakos

Αν αρχίσουμε και μεταξύ μας να μετράμε πόσα κιλά την έχουμε (την ολυμπιακοφροσύνη) κλάψε Χαράλαμπε...
Η αρχή του απολυταρχισμού ξεκινάει πάντα από την καθιέρωση μέτρων και σταθμών καθαρότητας των ιδεών...

Εικόνα john

Οχι έλα εντάξει δεν ειναι ετσι ο red hell γράφει χρονια στο ratm και ειναι δυνατός γαύρος

Εικόνα savvas gridlock

Εγω το καλοκαιρι θελω Αναστοπουλο προπονητη και τεχνικο διευθυντη Αλεφαντο. Αυτοι ξερουν απο Ολυμπιακο, μυριζουν αποδυτηρια και αφουγκραζονται τα θελω του κοσμου. Ολοι οι αλλοι ειναι προχειροδουλειες.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Σάββα καλημέρα,

Προτιμώ το Λεμονής προπονητής, Αλέφαντος Τεχνικός Δ/ντης και ο αγαπημένος κ. Θεοδωρίδης στη θέση που είναι τώρα. Νίκη με 3-0 ΠΑΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ και να απολαμβάνω όλο το βράδι τις δηλώσεις τους..

Μιλάμε για ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Εικόνα john

Μην τρολλαρεις ρε Σάββα.. Βρισκόμαστε σε ειδικές καταστάσεις οι οποίες δεν επιτάσσουν προπονητή αλλα διαχειριστή του ρόστερ. Ο Βούζας όπως δείχνει δεν αντέχει την πίεση. Θα προτιμούσαμε να έρθει ένας ξένος προπονητής και να καεί πριν αποδείξει τι αξίζει; Ο κόσμος του Ολυμπιακού γενικά δεν ειναι στα καλα του, εδω κόντεψε να διώξει τον Μίτσελ επειδή έχασε στο ανφιλντ και δεν έπαιξε μπάλα την πρωτη αγωνιστική με την καλλονή.. Φαντάζεσαι να ερχόταν τωρα ένας ξένος εγνωσμένης αξίας και να έχασε έχανε το κύπελλο; Μετα τον Ιούνη τι θα κάναμε θα ψάχναμε για άλλον ;

Εικόνα KCS

Κατά τη γνώμη μου, αν αρνηθούν οι Γάλλοι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ξανασχοληθεί μαζί τους. Δε νομίζω ότι κολλάνε έτσι κι αλλιώς οι Γάλλοι με εμάς τους Ελληνες ως νοοτροπία ποδοσφαιρική. Καλύτερα Λεμονής τώρα και το καλοκαίρι προπονητής όνομα κατά προτίμηση από Ισπανία, αυτό πιστεύω εγώ.

Και γενικότερα, για τα παιχνίδια που απομένουν θεωρώ ότι ο πιο κατάλληλος για να φέρει άμεσα αποτελέσματα είναι ο Λεμονής. Προσωπικά δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει πχ μια σωστή καλοκαιρινή προετοιμασία ή ότι καταλαβαίνει να κάνει ροτέησον (αυτά τα μειονεκτήματα είχε δείξει στις προηγούμενες θητείες του).

Εχει άλλα καλά ο Τάκαρος, είναι ένας από μας, γνωρίζει άριστα την ομάδα και τους αντιπάλους μας , δεν κοιμάται στον πάγκο, καταλαβαίνει από πίεση, ξέρει να προετοιμάζει την ομάδα για "αγώνες ζωής και θανάτου" και να παίρνει αποτελέσματα. Για τώρα λοιπόν είναι αυτός που χρειάζεται, αυτή είναι η γνώμη μου.

Επίσης το καλοκαίρι όποιος και να είναι προπονητής (Λεμονής ή άλλος) θα χρειαστεί ενίσχυση μεταγραφική η ομάδα, σοβαρή. Αλλά έχουμε καιρό γι'αυτά. Τώρα όλοι ενωμένοι, αντεπίθεση για τη Νίκη. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

ΥΓ. Οτι και να πω για το μπάσκετ είναι λίγο. Κρίμα μόνο που χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για το πλεονέκτημα και την πλήρωσαν τ'αδέρφια μας. Ας όψονται οι χαβαλέδες παικτών και οπαδών με τη γαλατά.

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ!

Εικοσιπέντε λεπτά τώρα, βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια καλάθια του Ερυθρού Αστέρα. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΘΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μιλάνε τρεις εκεί στο στούντιο απευθείας κι΄εμείς βλέπουμε από κάτω μόνο καλάθια του Αστέρα. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΡΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2! ΟΥΤΕ ΕΝΑ! ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...

Εικόνα μητσος

Χαρα στο κουραγιο σου! Εγω ουτε καν οταν παιζει η ομαδα μας δε τη βλεπω στην ερτ. Σε λαιβ στριμ με αγγλικη περιγραφη το ψαχνω. Κ με τουρκικη κ με σερβικη περιγραφη δε με χαλαει. Κ αυτοι λιγοτερο μιλανε απο τους ελληνες σπηκερ! Κ σιγουρα θα ειναι κ πιο σοβαροι. Χωρις να καταλαβαινω! Μονο ο βαρλας οποτε ειναι καλεσμενος εκει ειναι γνωστης. Κ σοβαρος γαβρος δημοσιογραφος. Ολοι οι αλλοι εκει μεσα ειναι οχι αλλες ομαδες. Αν υποστηριζαν πρωτα αλλες ομαδες το καταπινα. Αυτοι ειναι πρωτα αντιολυμπιακοι! Στην ερτ μονο τιποτα ειδησεις η κανενα ντοκυμαντερ για ζωα...

Εικόνα george poly

Αληθεια ποιος,απλα εστω,καλος προπονητης θα ηταν ανεργος και αρα διαθεσιμος για να ερθει τωρα,λιγο πριν τελειωσει το πρωταθλημα?Και μεχρι να ενημερωθει....φεξε μαη μου να φας(αρνουμαι την λεξη...).Ο Λεμονης ξερει το ελληνικο ποδοσφαιρο και φυσικα καθε σπιθαμη στου ρεντη.Προσαρμογη,λοιπον,δεν χρειαζεται,παρα μονο υπομονη απο μας.

Εικόνα NovoCeLats

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ 12 - 8. !!!

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ Νόβο! Βέβαια... Το ξέχασα ( και κακώς ) το πόλο.

Εικόνα NovoCeLats

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 64-66 ΜΕ ΚΑΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΙ. !!! ΜΠΡΑΒΟ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ).

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΜΕΣΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΠΡΟς ΤΗ ΔΟΞΑ ...

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΟΛΑ, "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ", ΟΙ "ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΘΛΙΩΕΡΟΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ???

Εικόνα Arxidakos

Τους ξέρανε φίλε, το χρειαζόμασταν αυτό, ταλαιπωρήθηκε η ομάδα φέτος αλλά το πάλεψε και της αξίζει η ευκαιρία να κερδίσει τη συμμετοχή στο final4!!

Εικόνα Arxidakos

Κατ'εμέ το ζήτημα δεν είναι Τάκης ή όχι (προσωπικά τον γουστάρω - το πρώτο διπλό CL με αυτόν το κάναμε). Αφού ήταν να διώξεις το Μπέντο (που για μένα και πάλι μετά το πέρας της χρονιάς έπρεπε αφού βλέπουμε τα χαίρια μας τώρα) γιατί δεν πήραμε τον σερ Τάκη τότε και μπλέξαμε με Βούζα? Οι καλοκαιρινές τσαπατσουλιές της διοίκησης επαναλαμβάνονται. Ο Λεμονής θα ερχόταν πετώντας και ας ήξερε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν.
Πραγματικά δεν είναι ούτε η πίκρα του αποκλεισμού από τους Τούρκους ούτε η ζοχάδα της μη εμφάνισης στη Λεωφόρο που με πειράζει. Είναι που μια ακόμα φορά βλέπω μια διοίκηση με καλές προθέσεις και κλάσεις ανώτερη από των απέναντι να παραμυθιάζει, να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και να κάνει γενικώς σπασμωδικές κινήσεις. Τι φταίει, δεμ ξέρω. Το καλοκαίρι θα είναι καλύτερα? Πιθανότατα ναι. Γιατί να περνάμε τέτοιο πράμα? Γιατί το επικοινωνιακό κομμάτι του διοικείν είναι πολύ της μόδας τελευταία υποθέτω.

Εικόνα apostolos gaganis

To ξέρει και το΄χει παραδεχθεί η διοίκηση ότι έχει κάνει λάθη. ΤΩΡΑ ΠΙΑ, έχει πολύ λίγες επιλογές. Ας τελειώσουμε συνεπώς ετούτη τη σεζόν όσο καλύτερα ΜΠΟΡΟΥΜΕ, και το καλοκαίρι ευελπιστώ για σαφέστατα διαφορετικό και έγκαιρο ξεκίνημα.

Εικόνα Arxidakos

Ακούς εκεί "διορία μέχρι τα μεσάνυχτα στον Γκαρντ"... Τα ίδια παντελάκη μου. Είπαν όχι οι άλλοι και καλά να μην το πούμε ευθέως ότι στο τέλος της σεζόν κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα ξεσπιτωθεί με κίνδυνο να βγει και υπόλογος. Πόσο καιρό οι ίδιες μούφες, πόσες φορές ρε γαμώτο.

Δεν θέλω να φύγει ο Βαγγέλας, ως γνωστόν τους γαμάει, αλλά φτάνει βρε παιδί μου με τους μουφαδόρους που έχει μαζέψει εκεί στα ψηλά... Σεβαστείτε την αγάπη για το Θρύλο και τη νοημοσύνη μας ρεεεεεεεεεεε...

Εικόνα apostolos gaganis

Το "μέχρι το μεσημέρι" έγινε "μέχρι τα μεσάνυχτα". Αυτό σημαίνει ότι το παλεύει ΑΚΟΜΑ ο Μαρινάκης. Ας περιμένουμε.

Εικόνα Arxidakos

Τι να πω κ. Απόστολε, μακάρι. Δεν πέφτει το ηθικό μου και περιμένω πως και πως τα επόμενα ματς.
Απλά για να γελάσουμε και λίγο:

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/den-yparxei-thema-lemoni
http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/aytos-einai-o-takis-lemonis-vid

Ξαφνικά ο Τάκαρος έγινε επικρατέστερος...

Εικόνα REDNYC

ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ, Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΜΟΝΗ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?

Εικόνα Arxidakos

Ο επίσημος Ολυμπιακός είχε βγάλει ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει θέμα Λεμονή. Με πειράζει που ενώ έχουν κάτι στο μυαλό τους το φέρνουν και καλά σαν αναγκαστική λύση. Και μην αρχίσω για το "Γαύρο"...

Εικόνα REDNYC

ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ PLAN B ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ " ΓΑΥΡΟΥΣ;

Εικόνα Arxidakos

Και να σου πω και κάτι? Εγώ ποτέ δεν είπα, "α κουράστηκα με αυτά δεν στηρίζω την ομάδα". Και τελευταίοι να είμαστε θα στηρίζω το ίδιο. Όταν βλέπω μαλακίες όμως τις γράφω να μένουν στα κιτάπια μπας και καταλάβουν κάποιοι ότι στήριξη σημαίνει υπομονή και φωνή για την ομάδα αλλά και κριτική καλόπιστη. Εμείς τουλάχιστον δεν τρώμε σανό και πίτουρα...

Εικόνα REDNYC

ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΠΑΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ.

ΣΑΝΟ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΦΡΑΓΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΣΑΝΟ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΞΕΠΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

ΞΕΚΟΛΛΑ.

Εικόνα Arxidakos

Δεν καταλαβαίνω που κολλάμε, έχω γράψει τόσες φορές ότι στηρίζω τη διοίκηση του Βαγγέλα αναγνωρίζοντας αυτά που έχει κάνει για την ομάδα. Επειδή όμως είμαι με τον Ολυμπιακό και όχι με τον Βαγγέλα, όταν κάτι δεν μου αρέσει θα το πω.

Απαντάω εμπεριστατωμένα λοιπόν: Γιατί το σκηνικό με την "διορία μέχρι τα μεσάνυχτα" έχει επαναληφθεί τόσες φορές στο παρελθόν και πάντα όταν λέγεται αυτός που έχει λάβει το τελεσίγραφο ποτέ δεν απαντάει θετικά?
Γιατί από όλους τους Έλληνες που ακούστηκαν σαν εναλλακτικές των Γάλλων διαψεύστηκε μόνο ο Λεμονής? Παρακαλώ πολύ φίλοι συν-RATMίτες, αν μόνο εγώ το έχω ξαναδεί το έργο αυτό το βουλώνω και πάμε παρακάτω.

Φίλε REDNYC, επειδή δεν θέλω τα δικά μας να οδηγούν τη συζήτηση αλλού, αν θες στείλε μου PM (αν γίνεται) ή το συζητάμε και αλλού, δεν με πειράζει, απλά κάπου δεν καταλαβαινόμαστε νομίζω!?

Εικόνα REDNYC

Γιατί το σκηνικό με την "διορία μέχρι τα μεσάνυχτα" έχει επαναληφθεί τόσες φορές στο παρελθόν και πάντα όταν λέγεται αυτός που έχει λάβει το τελεσίγραφο ποτέ δεν απαντάει θετικά?
ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Γιατί από όλους τους Έλληνες που ακούστηκαν σαν εναλλακτικές των Γάλλων διαψεύστηκε μόνο ο Λεμονής? ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΝ ΠΛΑΝ Β ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ? ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

Εικόνα Arxidakos

Αν θες παραδείγματα θα ψάξω να βρώ, δόξα τω θεώ έχει κάμποσα. Δηλαδή η διοίκηση βγήκε να διαψεύσει το μοναδικό όνομα που είχε στο PLAN B? Για ποιό λόγο? Ή το έβαλε σαν PLAN B όταν στράβωσε η φάση με το Γάλλο δηλαδή ακόμα χειρότερα.
Οι επίσημε διαψεύσεις γίνονται με κάποιο σκοπό. Αν ο Βαγγέλας δεν θέλει να φάει λουκάνικο το πρωί και εγώ το γράψω δεν θα βγει ανακοίνωση διάψευσης ότι "δεν θα φάει λουκάνικο στο πρωινό". Αν ήταν έτσι θα έβγαιναν διαψεύσεις για τα πάντα.

Στην τελική φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που έβαζε τον Πίκουλα να θάβει το Σωκράτη χυδαία από την ΑΞΙΑ πριν αλλάξει χέρια η ομάδα και καταλήξει με φουλ "επαναστατικό μανιφέστο" να βγει ο "Γαύρος" (ούτε έχω αποδείξεις ότι ήταν ο Βαγγέλας, για να μην παρεξηγούμαι).

Εικόνα Arxidakos

Αδερφέ, ντροπιασμένος γαύρος με τίποτα, την εφημερίδα "Γαύρο" εννοώ!!

Εννοείται, και plan B και C και D. Απλά είναι κλασσική τακτική των διοικούντων [οχι μόνο του Ολυμπιακού και όχι μόνο στα σπορ] να πουλάνε φούμαρα όταν δεν τους βγαίνει το πρώτο πλάνο και να μην παραδέχονται την ύπαρξη δευτερότριτων πλάνων. Για πες μου, γιατί να διαψεύσουν ότι παίζει του Τάκαρου-γιατί δεν διέψευσαν και για άλλους που ακούστηκαν? Εγώ το έβγαλα το θέμα Τάκη στα ΜΜΕ? Οι ρεπόρτερ απλά το μάντεψαν?