ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ: Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ...



Ο κύβος πράγματι ερρίφθη. Από χθες. Κι΄ο Τάκης είναι προπονητής του Ολυμπιακού, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Φαντάζομαι... Με τα γνωστά για τις δυνατότητές τους, υλικά. Αυτούς τους παίχτες που έχουμε.

Καλείται να δράσει ως ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ στην ομάδα. Γιατί, τελευταία, αυτή "έπεσε" χαμηλά. Σε σημείο μη αναγνώρισης πλέον. Και το χαστούκι στην γαυροπαρειά, ήταν ισχυρό. Φούσκος. Οπότε, στο τσακ κι΄επειδή εξακολουθούμε να΄μαστε "μέσα στους στόχους μας", δεν έχει γίνει ακόμα καμιά ισχυρή οπαδική ηφαιστειακή έκρηξη. Μόνο στα...σόσιαλ μίντια έχουμε συνεχώς από καιρό πυρά σχολιόλαβας, μαζί με κάτι...ψιλά φωνήεντα ενδογηπεδικώς.

Μεγάλη υπόθεση το θέμα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι ένα αντικείμενο που μονίμως φέρνει αναταραχή, διχογνωμίες, πεισματικές αντιπαραθέσεις μέχρις...ύβρεων και αναμπουμπούλες τέλος πάντων σε κάθε γαύρικο στέκι. Ηλεκτρονικό, σπιτικό, καφετεριακό, κερκιδικό, παντού...

Τον θέλουμε ξένο, να΄χει "όνομα", καλό βιογραφικό, Ισπανό κατά προτίμηση ή εν πάση περιπτώσει λατινογενή ( μας τραβάει και το...πάθος όσο να΄ναι, γονιδιακώς ), όχι όμως πια Πορτογάλο, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά και για Γάλλο ντααααξ...αν και δεν πολυπάει στη νοοτροπία μας, λόγω Καρεμπέ και Μοντεστό όμως, νταααξ... Έλληνας; Αποκλείεται; Όχι. Υπάρχουν και...εθνικόφρονες θιασώτες του είδους. Αρκετοί ( αν κι΄οι περισσότεροι θέλουνε ξένο ). Κατά προτίμηση, παλιό παίχτη μας. Και να μην έχει ταυτιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στη γαυροσυνείδηση με τον επάρατο. Το πράσινο σίχαμα. Conditio sine qua non, όρα π.χ. Δώνης, Ουζουνίδης...

Τί θέλουμε να κάνει αυτός ο προπονητής; Τα...στοιχειώδη, πρώτα πρώτα. ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ και ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. Ευρείες, απαραίτητα. Θέλουμε να τους γλεντάμε ή να μη είπω τι το χείρον, κι΄όχι απλά να τους κερδάμε. Το 1 - 0 μας...στεναχωρεί κάπως. Από 2 - 0 και πάνω... Σίγουρα ν΄απέχουμε βαθμολογικώς παρασάγγας απ΄τον δεύτερο. Δεν γουστάρουμε βαθμολογικά...στριμώγματα με δαύτους. Διψήφιο βεβαίως το νούμερο της βαθμολογικής μας διαφοράς απ΄τον επόμενο. Στα...μέζεά μας ποιός θα΄ναι, φτάνει να μην είν΄ο Βάζελος. Αυτόν τον θέμε, αν είναι δυνατόν, να παλεύει για τη...σωτηρία του στη Σούπερ Λίγκα.

ΕΚΕΙΝΟ όμως που περισσότερο απ΄όλα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΙΑ από τον άνθρωπο(;) που θ΄αναλάβει την τεχνική μας ηγεσία, είναι Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ της ομάδας στην Ευρώπη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ! Ώστε να μη χαλάμε και τη...συνταγή. ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, δηλαδή. Και εννοούμε φυσικά την είσοδό μας - σάνβουαρ - στους 16 του Τσάμπιονς Λινγκ κι΄από΄κει κι΄ύστερα ό,τι ήθελε προκύψει, μιας κι΄είμαστε ρεαλιστές και δεν έχουμε βέβαια εξωπραγματικές απαιτήσεις. Την ξέρουμε πώς είναι την κατάσταση... Το Γιουρόπα, απλώς το ανεχόμαστε ως αναγκαίο κακό, αφού εκεί παίρνουν μέρος μόνο οι...αποτυχημένοι, αλλά ξανά ντααααξ...αν είναι να μπούμε στους 4. Θααα το...καταπιούμε, τί να κάνουμε;

ΆΜΑ μας τα κάνει λοιπόν ΟΛΑ τα προηγούμενα, εμείς απ΄τη μεριά μας δεν θα΄χουμε πρόβλημα να τον παραδεχθούμε ως... ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ και οι αντιρρησίες έτσι του καλού του έργου να περιοριστούν σε μερικές μόνο...εκατοντάδες χιλιάδες. Η συντριπτικότατη πλειονότητα των οποίων ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΑ, έστω κι΄αν δεν έχει πατήσει για τον άλφα ή βήτα λόγο ποτέ στο Καραϊσκάκη. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΠΙΤΙΜΟΥΝ. Κάποιοι, δεν αντιλέγω, μπορεί να γνωρίζουνε πράγματι αρκετά για το άθλημα. Θεωρητικά όμως. Σαν τον καπετάνιο που ξέρει να διαβάζει άριστα τον χάρτη, αλλά δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε καράβι. Εκτός στις καλοκαιρινές διακοπές του καμιά φορά και ΑΝ... ΤΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ Ή ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΗΞΑΡΧΙΔΗΔΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ....

Ο Τάκης Λεμονής αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό για περιορισμένο καθώς φαίνεται χρονικό διάστημα και στόχους το καλύτερο θέαμα, την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της ομάδας και ασφαλώς το ΝΤΑΜΠΛ. Οι γαύροι είναι ήδη χωρισμένοι σε "Σερτακικούς" και "Αντισερτακικούς". Με βάση το παρελθόν του. Χωρίς ούτε καν δείγμα της νέας δουλειάς του. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του, θα΄λεγα ακριβέστερα. Ήδη αντιμετωπίζει οπαδικό κλίμα κυμαινόμενο από τον άκρατο ενθουσιασμό μέχρι τον σαρκασμό και την πλήρη και προκαταβολική απαξίωσή του. Από΄κεί ξεκινάει να κινηθεί εξωγηπεδικά. Τα ενδογηπεδικά, του εύχομαι να τα χειριστεί όσο μπορεί καλύτερα. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. Είναι αναμφισβήτητα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είμαι βέβαιος πως έχει απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών τις οποίες θ΄αντιμετωπίσει. Στην ουσία καλείται "να βγάλει τα κάστανα απ΄την φετινή φωτιά"... Ε, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ; ΤΙ ΛΕΤΕ; ΟΠΟΙΑ ΚΙ΄ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ - ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ; ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΑΥΤΟ. ΘΥΜΙΖΩ: ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ!

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Άκουσα τον Προφεσόρο και φιλόσοφο του ποδοσφαίρο ΑΡΔΑΚΑ Γ.Γεωργίου!
Δεν γνωρίζω ποιά είναι η αλήθεια και ποιά η μπλόφα!Εκείνος πως την γνωρίζει?
Σε κάθε περίπτωση ευελπιστώ οτι υπάρχουν πρόνοιες για τα καλύτερα για τον αιώνο Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, οτι έχουν γνώση οι φύλακες!
Έχω βέβαια ερωτηματικά για την σκοπιμότητα διασποράς της "είδησης???" απο τον ΑΡΔΑΚΑ!
Ποιόν εξυπηρετεί?Για το timing κλπ.
Πάντως αυτός ο ΑΡΔ κατά καιρούς έχει απαξιώσει σαν άμπαλους τους Μήτρογλου,Σάμαρη, Μανωλά, Μίλι, Ιντέγε και γενικά μέσα απο κάποιες προφανείς διαπιστώσεις πού όλοι κάνουμε προσπαθεί ύπουλα να αποδομήσει τον ΘΡΎΛΟ!
Το κακό είναι οτι η συνωμοσιολογία του και η "φαιά προπαγάνδα" που χρησιμοποιεί κατά κόρον, δηλαδή η μυστική πρόελευση της είδησης απο ανώτατες πηγές!!! και πολλά ψέματα ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΈΝΑ σε μικρές γνωστές αλήθειες παραπληροφορούν και να κατευθύνουν το κοινό εκεί που θέλει,δηλαδή εναντίον του θρύλου!
Αυτός ο ΑΡΔ, με τον λαικισμό του έχει ακροαματικότητα και καλλιεργεί έντεχνα και συστηματικά κλίμα εις βάρος του θρύλου.Είναι βασικό εργαλείο της αντιολυμπιακής προπαγάνδας!
Να ξέρουν όλοι οι Σύγγαυροι τον ρόλο του!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα σας.
Τα έχουμε ξαναπεί. ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι να τελειώσει αυτή η χρονιά να φύγει και να μην ξαναγυρίσει.
Στηρίζουμε ΤΑΚΗ ενθυμούμενοι και τις μεγάλες χαρές που μας έχει προσφέρει και το πόνο στους απέναντι.
Και κάτι ακόμη. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Υ.Γ. Αυτή η κωλογκίνια στο μπάσκετ πότε θα τελειώσει???????

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Δευτέρα που ακολουθεί μετά από ΣΚ χωρίς Ολυμπιακό.. νηνεμία πριν την Ολυμπιακή Καταιγίδα!

Συνέντευξη Λαμπρόπουλου (ΑΕΚ): "-την κλήρωση με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: «Καλή είναι. Με όποιον και να πέφταμε το ίδιο θα έλεγα διότι από εμάς εξαρτάται. Και αυτό από εμάς εξαρτάται. Έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας και παίζεις δύο ημίχρονα. Ήταν καλή η κλήρωση, διότι αν περάσουμε και από αυτόν τον αντίπαλο, θα έχουμε ακόμα καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια». "

Ε ρε ΤΑΚΗΣ που σας χρειάζεται...με αυτή την ψυχολογία τους θέλω πάντως, να πιστεύουν ότι από αυτούς εξαρτάται.

Εικόνα Warrior 7

Καλησπέρα σε όλους!

Ξεκινώντας να πω ότι είμαι υποκειμενικός στο έπακρο με το Λεμονή καθώς του έχω μεγάλη αδυναμία αφού αποπνέει μια θετική αύρα και μια πραότητα που πολλές φορές δε συνάδει με την "αγριότητα" του αθλήματος. Συνεπώς, δεν πρόκειται ποτέ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, να εκφραστώ υποτιμητικά ή ειρωνικά προς το πρόσωπό του.

Με βάση την κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων θεωρώ λογική την πρόσληψή του μέχρι το τέλος της σεζον. Προσωπικά, αν είχα να επιλέξω μεταξύ μιας πιθανής βιαστικής επιλογής ξένου προπονητή "τύπου Μπέντο" και μιας προσωρινής λύσης που θα μπορούσε να επιδράσει κάπως στην ψυχολογία των παικτών, να φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και να δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση να διαπραγματευτεί με περισσότερους προπονητές ενόψει της επόμενης χρονιάς, τότε σίγουρα θα επέλεγα τη δεύτερη λύση. Εξάλλου, με βάση την ιδιοσυγκρασία του κόσμου θα μπορούσε να κλονιστεί η πίστη σε ένα καινούριο προπονητή σε ενδεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο υπόλοιπο της φετινής χρονιάς με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται σε θέματα εμπιστοσύνης και προγραμματισμού.

Αυτό που περιμένω λοιπόν από τη διοίκηση είναι να να εκμεταλλευτεί το χρόνο που θα της δώσει ο Λεμονής και να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη νέα χρονιά.

Σε ό,τι αφορά στη συνέχεια, νομίζω ότι ο ίδιος ο Τάκης έδωσε ένα στίγμα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε ρεαλιστικά, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί που αυτόματα θα μεταμορφώσει την ομάδα σε κάτι που μπορεί ο καθένας μας να έχει στο μυαλό του, οπότε προχωράμε με χαμηλά τη μπάλα προσδοκώντας σε συνέχιση της διαχείρησης που ξεκίνησε ο Βούζας και μια καλύτερη διαχείρηση της ψυχολογίας και του μυαλού των παικτών.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνούμε. Κι΄εγώ φειδωλός είμαι στο τί να περιμένω. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ. Μιλάω για τους παίχτες. Περιμένω να τους΄δω.

Εικόνα Harry red logic

Κακό φεγγάρι,γκαντεμιά και στο μπάσκετ!Ελπίζω να μην κλατάρουμε τώρα που θα αρχίσουν τα Play off!
Αντίθετα βλέπω οτι ο βαζελό- Τράκης να ανεβαίνει,βουντού κάνει ο φαρμακάς?.
Κανονίστε Σφαιρόπουλε και παίκτες να μην μας φαρμακώσετε.Μας είχατε γεμίσει αισιοδοξία τελευταία όμως φαίνεται μας έπιασε ναυτία! και γκαντεμιά.
Να ξορκίσουμε το κακό!Ο λαός του Θρύλου απαιτεί Final Four!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι,
1.Ο Τάκης είναι ένας απο εμάς με καλές γνώσεις προπονητικής,θρυλική ψυχή που μπορεί να εμψυχώσει και να ανεβάσει το ηθικό,να κεντρίσει τον εγωισμό των παικτών!
Αν καταφέρει και αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον ρόστερ τότε μπορεί να ανεβάσει την απόδοση και αποτελεσματικότητα της ομάδας πάνω απο 20%.Αν αυτό συμβεί,και με τη δική μας ολόθερμη υποστήριξη, θα κατακτήσουμε σίγουρα το πρωτάθλημα(δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένο) και αυξάνονται οι πιθάνοτητες για το κύπελλο!
2.Τώρα θα ήθελα κάποιο σχόλιο η πληροφόρηση στην "αποκάλυψη βόμβα " που έκανε σήμερα το απόγευμα απο τον Real FM,ο γνωστός ΑΡΔΑΚΑς,προφεσόρος του ποδοσφαίρου,συνωμοσιολόγος με μάσκα αντικειμενικού,Γ. Γεωργίου!
Είπε ο τύπος οτι υπάρχει συμμαχία Σαββίδη- Μαρινάκη, οτι ο Σαββίδης είναι καβάλα και Μαρινάκης θα βγεί ζημιωμένος υπονοώντας οτι κάνει "πίπες της ειρήνης" στον Ιβάν για λίγα ψίχουλα!
Είπε ακόμη οτι το προξενιό το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό-επιχειρηματικά συμφέροντα, πάντα με το μερίδιο του λέοντα να ανήκει στον κροίσο και επικυρίαρχο Ιβάν!
και το φοβερότερο οτι αν φθάσουν στον τελικό ο Θρύλος με τις μπουγάτσες ,το κύπελλο είναι δοσμένο στον ΠΑΟΚ!
Ερώτηση 1: Ποιόν πολεμάει και ποιόν εξυπηρετεί ο ΑΡΔακας που με την δήθεν επιστημοσύνη του και τον λαικισμό του του έχει μεγαλη ακροαματικότητα?
Ερώτηση 2: Ο Ολυμπιακάρας Χατζηνικολάου στο βωμό της ακροαματικότητας μαχαιρώνει τόσο άνανδρα τον λαό του Θρύλου?και τον Μαρινάκη?
Ερώτηση 3: Τελικά υπάρχει αντίδοτο στην αντιολυμπιακή επικοινωνιακή καταιγίδα?
Ερώτηση 4: Τελικά που είναι η αλήθεια που είναηι μπλόφα σε όλη αυτή την φημολογία?

Εικόνα savvas gridlock

Kαπνός υπάρχει, αλλα ως συνηθως η αληθεια χανεται στις υπερβολες. Ειδικα το θεμα του ''ποιος θα ριξει ποιον'' και το ''προξενιο μεσω ΣΥΡΙΖΑ'' ειναι για τα πανηγυρια. Ο Ρ/Π έδωσε ενα καρο λεφτα για τις Ενωσεις, τον δαγκωσε για τα καλα ο λαθρεμπορας και καταφερε να ελεγχει περισσοτερες ψηφους (οχι Ενωσεις, ψηφους, η καθε Ενωση εχει 3 ψηφους) εν οψει των εκλογων της ΕΠΟ, με λεφτα αλλου. Για τον τελικο Κυπελλου Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ, αν κι εφοσον προκριθουν και οι δυο, ο,τι κι αν πει ο καθενας απο τωρα θα ειναι στον αερα. Εγω θα σου πω ''αποκλειεται'', ο Γεωργιου θα σου πει ''περιμενε και θα δεις''. Οποτε περιμενουμε και θα δουμε. Τετοια δειγματα παντως δεν εχουμε ως τωρα απο το Μαρινακη, να ''παει πασο'' καπου. Ο,τι μπορει να διεκδικησει ως τωρα ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος στη δικη του επταετια, το διεκδικει. Το ''πασο'' ισχυε παλαιοτερα.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια χωρίς να γνωρίζω το παρασκήνιο θα έλεγα ότι ο ΑΡΔακας στοχεύει:
1. Να δημιουργήσει αναστάτωση στον Θρύλο και δυσπιστία για τον Πρόέδρο= Βλάβη στον Ολυμπιακό!
2. Αναστάτωση και στις μπουγάτσες που είναι ποτισμένες με αντιολυμπιακό μένος απο αυτούς τους αρδακες
3. Ακόμη και αν ψήνεται κάτι η διασπορά τέτοιων ειδήσεων δεν ευνοεί τους αντιπάλους του υποτιθέμενου προξενιού? δηλαδή τι κανει νιάου νιάου στα κεραμίδια???? ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες......χο χο!.
Σε κάθε περίπτωση ο αρδακας αυτός είναι ύπουλος και αντιολυμπιακός!Ο Χ¨¨νικολάου τι? ψαρεύει ακροατές απο όλα τα σημεία του ορίζοντα!
..............................
Αδέλφια ενότητα εναντίον των απίστων!

Εικόνα savvas gridlock

https://www.youtube.com/watch?v=5JbHjeIcY4g

Το βάζω για όποιον δεν το άκουσε. Από το ύφος και τον τρόπο που τα λέει, καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα. Όχι για το τι ισχύει, αλλά για το τι ήθελε να πει ο Γεωργίου.

Εικόνα apostolos gaganis

Βρόμα παντού, φίλε. Λίγοι οι καθαροί. Ανέκαθεν. Τώρα παράγινε. Αυτή την εντύπωση έχω. Ή τώρα τα βλέπουμε και τα μαθαίνουμε πιο πολύ και πιο πολλοί.

Εικόνα Romain

Αυτός ο τύπος είναι ένας πουθενάς. Ένα αρδακι είναι που πετάει ότι φανταστεί, ότι του κατέβει στο κεφάλι, ότι δει το βράδυ όταν είναι σε rem.
Και τι να πει? Κάτι που θα προκαλέσει ενδιαφέρον στους πιστούς, τους ευπιστους, αυτούς που ζούνε ποδοσφαιρικά ζητώντας ένα καινούργιο παραμύθι κάθε φορά. Αυτούς που μία νίκη επί του μεγάλου αντιπάλου αρκεί για μια 5ετια.

Αυτό είναι το ακροατήριο των συγκεκριμένων ΑΡΔ.

Επίσης δεν πληρώνει φόρο για όποια παπαριά εξφενδονισει. Ούτε και VAT.

O Τύπος παίρνει ορισμένα που ακούγονται, π. χ. μια συνάντηση Μαρινάκη-Ιβάν, και μετά την κάνει όπως θέλει. Όπως θα ακούγεται καλύτερα στα αυτακια των πελατών του.

Αν χρειαστεί θα μπει και στο μυαλό του Μαρινάκη ή του Σαββιδη και θα αποκαλύψει τι ακριβώς σκέφτονται. Έχει αυτήν τη δύναμη. Άσε που μπορεί να κάνει και ανάλυση ούρων με την δύναμη της διαίσθησης. Και ποιος θα του το απαγορεύσει?

Στο ποδόσφαιρο, ιδίως στην Ελλάδα, τίποτε δεν θεωρείται απίθανο.

Εικόνα apostolos gaganis

Άμα κάνει εξέταση στα δικά του ούρα, θα βρεθούν σίγουρα πολλά πυοσφαίρια και θ΄αναπτυχθούν πολλά κωλοβακτηρίδια...

Εικόνα Romain

Σωστός! Και τα δύο σε μεγάλες ποσότητες.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Όποιος ξέρει και θέλει, τον ακούμε να μας φωτίσει.

Εικόνα Romain

Ένα άρθρο στον Γαυρο που αναφέρεται στο Sportdog.gr και ποιοι είναι από πίσω.

http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/h-pragmatiki-fatsa-ton-skylion

Εικόνα Romain

Μου αρέσει τι διαβάζω εδώ μέσα. Από τον Απόστολο, τον Μαουνιερη, REDNYC, Lam και τα άλλα παιδιά.
Θα συμφωνήσω ότι ο Λεμονης έχει ένα προτέρημα σε σχέση με τους άλλους. Είναι τρελός Ολυμπιακός, έχει παίξει για τον Ολυμπιακό και ήταν και προπονητής με πολλές επιτυχίες. Για αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή. Ελπίζω και του εύχομαι να πετύχει και να παραμείνει.
Να πάρει το Νταμπλ και να κόψει τη λαλιά από τους εξυγειαντες του κώλου.

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστά τα γράφεις, Απόστολε! Γι' άλλη μια φορά. Βαρέθηκα να ακούω τις μουρμούρες όσων νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και παλιά Λίβερπουλ και παλιός Άγιαξ (όλα μαζί) σε ένα και κάτι παραπάνω. Δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο γήπεδο, δεν έχουν δώσει ένα πενηνταράκι για την ομάδα και θέλουν... ό,τι τους κατεβεί. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι όντως ολυμπιακοί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι καραμαλάκες και βάρη της γης. Την μια θέλουν τον Ολυμπιακό "Πόρτο και Λυών" και την άλλη (μόλις πουλήσει ο Ολυμπιακός κάποιον παίχτη, επειδή ΠΡΕΠΕΙ να πουλήσει παίχτες)σκυλοβρίζουν τα πουλητάρια: τη διοίκηση και τους τσάτσους της. Μόλις κάνει μια καλούτσικη εμφάνιση ο "Φετφατζίδης" ή ο "Ρέτσος", τον βλέπουν μάτια της Γιουβέντους, της Άρσεναλ, της Γιουνάιτεντ... Ο Λεμονής είναι προπονηταράς και ο Λεμονής είναι για τα μπάζα... Πού θέλω να καταλήξω; Μακάρι νά 'ξερα... Για μένα όποιος δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό, αλλά με "πρόσωπα" και "μουτσούνες", είναι γελοίο υποκείμενο.

Εύχομαι στον φίλο μου τον Τάκη Λεμονή να έχει και τρίτη επιτυχημένη θητεία στον Θρύλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Από το στόμα σου και στου Θεού το ( έσω ) ους...

Εικόνα Nery Castilllo

Δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο,αλλά το ότι αγαπάει με τόση αγνότητα το Θρύλο και το ποσο μεγάλο όνειρο είναι γι' αυτόν να κάθεται στον πάγκο μας σε μένα δείχνουν οτι είναι κατάλληλος.Μονο καλά πράγματα βγαίνουν από το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζει την αποστολή του,τα λόγια του χθες και το παρελθόν του με γέμισαν σαν Ολυμπιακό και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να αρπάξει την τελευταία μεγάλη ευκαιρία που του δίνει η ζωή.Μονο σεβασμός από εμένα για τον Τακαρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό σε βρίσκω. Το ξανάγραψα: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΩΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ...

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ. Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΡΔΑΚΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η 7!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!

Εικόνα REDNYC

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....

Εικόνα LaM

O Τάκαρος είναι ενας από εμάς. Κλήθηκε σε μια στιγμή που άλλοι στο παρελθόν ολυμπιακάρες αρνήθηκαν να βοηθήσουν, αλλά αυτός ξέροντας ότι έρχεται για λίγο και χωρίς προοπτική δεν το αρνήθηκε. Προφανώς δεν υπάρχουν τώρα άλλες επιλογές πάρα μόνο την αλλαγή στο ψυχολογικό τομέα, ο οποίος μπορεί να μην είναι πανάκεια, αλλά έχει την σημασία του αλλά και διπλή ανάγνωση: 1) Θα φτιάξει τους παίχτες μας και 2) θα θυμίσει εφιάλτες στους απέναντι. Θα ξαναθυμηθούν πως είναι να μπαίνουν χεσμένοι στο γήπεδο και θα κοπούν οι ανετίλες του κάθε τυχάρπαστου Κλωναρίδη και Κουρμπέλη.
Αποδεικνύεται πως το να αγαπάει και να σέβεται την ομάδα του ο προπονητής και όχι μόνο, είναι εκ των ουκ άνευ. Αποδείχθηκε με τον Μπεντο, που παρόλο που τον υποστήριζα (κυρίως λόγω των πιτσιρικάδων) φάνηκε ότι αν έχεις άλλη ατζέντα, είσαι ακατάλληλος επαγγελματίας σε κάθε επίπεδο. Αν μη τι άλλο, για τον Τάκαρο μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά ότι δεν είναι τέτοιος.
Πάω ένα βήμα παραπέρα, και λέω ότι αν τελικά το καλοκαίρι ξεκινήσει πάλι ο Γκράντ και ο κάθε Γκράντ τα ψυχολογικά του και φτάσουμε μια βδομάδα πριν ξεκινήσουμε τα παιχνίδια να τον παρακαλάμε για να μας μεταδώσει το φως το αληθινό, και να έρθει σαν ιεραπόστολος να μας διδάξει τα μυστικά του ποδοσφαίρου να σκεφτούμε μήπως το να βγάλουμε έναν δικό μας προπονητή, είναι η καλύτερη επένδυση απ’ όλες. Μπορεί να είναι ο Τάκαρος αυτός;; Να το ξανασυζητήσουμε σε 2 μήνες, ειλικρινά δεν έχω άποψη τώρα, αλλά θα ήθελα να το αφήσω σαν σημείωση.

Τέλος, για όσους έχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις του Βαγγελα στον Ολυμπιακό, ας δει την ανάρτηση του παλάβρα γαύρου Μιλτιάδη για τον Λεμονή, και θα καταλάβουν ότι όχι μόνο δεν φεύγει ο Βαγγελας, αλλά έρχεται δεύτερη και πιο παλαβή γενιά.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ σε όλα. Ελπίζω ο προγραμματισμός στο θέμα του προπονητή να μη μας οδηγήσει στο αδιέξοδο που περιγράφεις. Αν ναι, τότε Τάκης δαγκωτό. Δεν μπορώ όμως να πω ότι το ταβάνι του Τάκη είναι αυτό που αξίζει στον Ολυμπιακό. Θα δούμε.
Ενδιαφέρουσα η τελευταία σου τοποθέτηση για τον Βαγγέλα. Είναι σίγουρα θέμα που απασχολεί πολλούς από εμάς...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ για τη σημείωση, που γράφεις προς το τέλος του κειμένου σου. Βρίσκω λογικό κι΄αυτό που γράφεις για τον γιο του. Θα΄χει, όχι μόνο αθλητικούς, λόγους να το κάνει. Καταλαβαινόμαστε. Και οι ΓΙΟΙ, δεν ξεχνάνε ποτέ αυτούς που πολέμησαν λυσσασμένα και άδικα τους ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ τους....

Εικόνα aris belem

Είναι που είναι δύσκολος, όπως πολύ σοφά αναλύεις Απόστολε ο πάγκος του Θρύλου, ο Τάκης αναλαμβάνει πραγματικά ένα "μαγκάλι κάρβουνα". Δεν είναι μόνο η καμμένη γη, απόρροια της κακοδιαχείρισης του ανώμαλου απατεώνα όπως εύστοχα γράφει ο Σάββας, είναι το μεγάλο κενό που άφησε ο Μίλι και αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο επιθετικό κομμάτι.
Είμαι ωστόσο βέβαιος, ότι ο Τάκης μπορεί να χειριστεί την κατάσταση, ξέρει και μπορεί να ψυχανεμιστεί τα στησίματα που έρχονται και να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες. Επίσης η παρουσία του στον πάγκο, θεωρώ θα βοηθήσει σημαντικά, όχι σαν τον άλλο τον πουθενά που χάναμε και κοίταζε με απορημένο βλέμμα τα άλλα τα ζα που μας κουβάλησε.
Καλή επιτυχία Τάκαρε, όλη η ολυμπιακή κερκίδα και οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό σου! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
Υ.Γ.: Σαλιάρικα πουστράκια της πατσαβουροφυλλάδας, ακόμα πονάτε από εκείνο το βράδυ στη Βρέμη έτσι; Ετοιμαστείτε για λεμονόκουπες στον πάτο σας σκουληκιάρηδες! Πάλι θα κεράσει πόνο ο κι ο Τάκης κι ο ΛΑΌΣ μας κι ο ΘΡΥΛΟΣ, όπως κάθε φορά που αναθαρρήσατε. http://www.sport24.gr/newspapers/sport/goal_news/goal-news.4587688.html

Εικόνα apostolos gaganis

Eυχόμαστε όλοι να πετύχει. Το ελπίζω. Είμαι συγκρατημένος, αλλά και στην πρίζα.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αδέρφια γεια σας! Τα περισσότερα περί προπονητών και ρεκόρ αλλαγής τους που επιτύχαμε φέτος (μπορεί κιόλας) τα είπατε και τα καλύψατε και πολύ καλά μάλιστα.
Εγώ μόνο ένα πράγμα να προσθέσω έχω, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει για μένα ο συγκεκριμένος. Δεν ξέρω, είναι μάλλον επειδή δεν έχω ταυτιστεί ποτέ τόσο πολύ με προπονητή. Ή μπορεί κι επειδή μόνο ΓΑΥΡΟΥΣ έχω δει να πανηγυρίζουν έτσι. Σαν να μην ήταν κάτω στο γήπεδο, αλλά πάνω στην κερκίδα.
Τέλος πάντων, Σερ, ιππότης, ιππέας, τζεντάι, σαμουράι, στρατιώτης που έλεγε κι ο ίδιος... όλα! Όλα κι άλλα τόσα, αδέρφια! Αλλά όπως και να 'χει πλησιάζει εκείνη η ώρα, αδημονώ βασικά, που θα φωνάζουμε (-ξανά!) από την κερκίδα:

ΛΕΜΟΝΗ
ΛΕΜΟΝΗ
ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

Εικόνα apostolos gaganis

Θέλουμε να δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Με το υλικό που υπάρχει και στην κατάσταση που βρίσκεται. Μίλησε για "τσαντίλα" και δουλειά επικεντρωμένη στον ψυχολογικό κυρίως τομέα. Είναι σαφές ότι θέλει να τους βγάλει από μέσα τον ΕΓΩΪΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ. Δύσκολο πολύ το έργο του. Αναμένουμε.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

To 0,5% της γαυρίλας του να τους βγάλει, ή να τους μεταδώσει, η φωτογραφία (τρομερή!) με τη διφορούμενη χειρονομία ταληρού-μούτζα του Τάκαρου που έβαλες αδερφέ στο άρθρο, θα αποδειχτεί προφητικότατη...!
Κρίμα που στις μέρες μας δεν είναι όπως τότε κι ο άλλος ο ρουφιάνος του λαού τους (εκείνος που τον επισκεπτόταν ο μακαρίτης ο μπιγκ μακ το βράδυ σπίτι του για να δει αν είναι καλά - του τις κληροδότησε τις πρακτικές φαίνεται), ο ντέμης μαζί τους, να τους θυμίσουμε και το άλλο που συνόδευε το προηγούμενο σύνθημα: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΒΑΝΔΗ!

Μα τόσο πολύ θέλανε κι αυτοί οι βιασμένοι παράγοντες των ακατονόμαστων τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αντίπαλο; Τόσο σφιχτά τους κρατάει τελικά το σύνδρομο της Στοκχόλμης; Πόση ανωμαλία πια; Ρε θα φάτε καλά όλοι σας... ήδη αρχίσανε τις γυριστές οι οπαδοί τους και γιατί η ιστορία αυτά τους δείχνει, αλλά και γιατί το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον... και το πεπρωμένο για τους μεν είναι... (είναι άγιες μέρες και κρατιέμαι, καταλαβαινόμαστε όμως), για τον δε ΘΡΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ!!!

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΚΥΠΕΛΛΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΤΡΙΟ-ΜΟΥΤΖΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ!!!

Εικόνα RED HELL

Τι να κανουμε θα το καταπιουμε και αυτο για το καλο του Θρυλου.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

Εικόνα apostolos gaganis

"Πάμε γαμώ το σπίτι τους". Α ρε γνησιόγαυρε...

Εικόνα matrasimca

Ηλθε και ειπε
VENI VIDI VICI
Καλως ηλθες Τακη παμε μαζι για το νταμπλ, ο κυβος ερριφθη

Εικόνα apostolos gaganis

Ερρίφθη, ερρίφθη, συγγαυρε. Να δούμε πού θα πέσει...

Εικόνα george poly

Ειναι λογικο μετα απο εικοση χρονια περιπου να ερθει και η ωρα της <ανανεωσης>.Κατι που ολες οι ομαδες στον κοσμο το περνουν,σαν <φυσιολογικη καμψη> λενε.Θες δεν μας <βγηκαν> οι μεταγραφες.Θες εκανε λαθη η διοικηση.Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Αυτη λοιπον,ειναι η δικη μας ωρα.Οσο πιο ενωμενοι ειμαστε,τοσο πιο γρηγορα θα ξεφυγουμε απο την ..λασπη που εχουμε πεσει.Και φυσικα ο Λεμονης,που εχει, εξ αντικειμενου, περισσοτερες γνωσεις και πειρα απο τον Βουζα,θα εχει την στηριξη ολων μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ, Γιώργη. Είμαι πολύ περίεργος για το τί θα ξημερώσει.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!
Καλώς ήρθες Τάκη και Καλή Επιτυχία.
Φυσικά και θα προτιμούσα τον Βαλβέρδε, αλλά θα σε στηρίξω με όλη μου την καρδιά για το καλό του Θρύλου.
Άλλωστε είσαι γαύρος και κύριος!
Ανεξάρτητα από ονόματα, η δική μου ποδοσφαιρική λογική λέει ότι παίρνω προπονητή τον οποίο επιλέγω για να μείνει και του χρόνου (τουλάχιστον). Μάρτιος είναι ακόμα και υπάρχει πολύς χρόνος για σχεδιασμό εν όψει καλοκαιριού.
Ο Τάκης δεν θα μείνει, είναι σίγουρο. Ακόμα και αν πάει καλά η ομάδα (νταμπλ) εκτιμώ ότι η διοίκηση θα προχωρήσει με ξένο προπονητή. Οπότε ο 'καλοκαιρινός' θα πέσει κατευθείαν στα βαθιά και αυτό ενδεχομένως να μας στοιχίσει.
Έτσι στρώσαμε όμως και ετσι αναγκαστικά θα κοιμηθούμε.

ΥΓ: Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος για να καταλάβει ότι ο κόσμος έχει αυτήν τη στιγμή αρκετά ζητήματα για να αγωνιά. Δεν είναι μόνο το θέμα προπονητή αλλά γενικότερα και κυρίως οι στόχοι της ομάδας και οι προθέσεις του Μαρινάκη. Αυτός θα πρέπει λοιπόν το συντομότερο να ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα απέναντι στον κόσμο. Δεν βοηθάει να αιωρούνται χίλια δυο σενάρια και να μην υπάρχουν σαφείς απαντήσεις.

Εικόνα apostolos gaganis

"Έτσι στρώσαμε όμως και έτσι αναγκαστικά θα κοιμηθούμε". Σωστό. Φτάνει να μην ξυπνήσουμε...πιασμένοι. Ενώ δεν θα φταίει το στρώμα που πήραμε την τελευταία στιγμή.

Εικόνα REDNYC

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Εικόνα elias

στηριζω.υπερανω ολων ο ολυμπιακος.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Μονόδρομος. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα΄ναι. Με τα μάτια ανοιχτά ΠΑΝΤΑ.

Εικόνα Red Kokkinos

ΣΤΗΡΙΖΩ με ολη μου την καρδια! Ουδεν περαιτερω σχολιον.

Υ.Γ. Αν υπαρχει καποια αλλη προταση για ξενον η δικο μας, στην επικαιρη κατασταση με την ψυχολογια στα ταρταρα να την ακουσω

Εικόνα Red Kokkinos

ΣΤΗΡΙΖΩ! Ουδεν περαιτερω σχολιον.

Εικόνα apostolos gaganis

Άντε να δούμε.

Εικόνα ze ηλιας

Στην παρούσα φάση Απόστολε ως προσωρινή λύση μέχρι τέλους της σαιζόν το ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση και ψυχολογική στήριξη των υπαρχόντων ΚΑΜΜΕΝΩΝ παικτών από το λαμόγιο μπέντο.
Ο Βούζας σωστές ενδεκάδες και σωστές αλλαγές έκανε στα δύο κρίσιμα παιχνίδια.Στο ένα τον έκαψε το τέρμα και στο άλλο η κούραση και η φθορά.
Αν ο Τάκης τα καταφέρει σ αυτό τον τομέα μαγκιά του.
Για μένα το ζητούμενο τώρα είναι η επικείμενη επιλογή προπονητή για τη νέα χρονιά καθώς και η στάση του ΒΑΓΓΕΛΗ στην αρβύλα που ακούγεται έντονα περί παραίτησής του και πώληση των μετοχών στην COSCO.
Για μένα πρέπει να πάρει θέση.

Εικόνα REDNYC

ΖΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΟΣ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ COSCO ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ / ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ Ο ΟΛΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΕΤΟ, ΟΠΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).

Εικόνα savvas gridlock

Ουτε συμπαικτης, Γιαννη. Δες εδω απο το Δεκεμβριο που μας περασε.

http://www.kathimerini.gr/888753/article/epikairothta/ellada/se-sygkroys...

Εικόνα REDNYC

Thanks ΣΑΒΒΑ.

Εικόνα john

Πηρε θεση η διοικηση μεσω του Κωστα

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/karapapas-h-cosco-den-e...