ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΡΕ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;



ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΡΕ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;

Παρακολουθώ τα γεγονότα των ημερών. Διαβάζω σήμερα τα πρωτοσέλιδα και μερικές ιστοσελίδες. Κι΄έχει πια δημιουργηθεί μέσα μου ένα τεράστιο ερωτηματικό, για το τί μέλλει γενέσθαι. Στο ποδόσφαιρο. Τη σεζόν που έρχεται. Τί να περιμένω άραγε; Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Αδύνατον. Πιθανολογώ εκρήξεις. Με πολιτικές διαστάσεις; Μπορεί.

Έχουν παρελάσει μπρος μου τα χειρότερα, όπως χαρακτηρίστηκαν από υπεύθυνα χείλη, επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Παρελαύνουν από χτες νεότερα για ελάφρυνση του κατηγορητηρίου εναντίον του ΠΑΟΚ. Την ΑΕΚ άσεεε. Την έχουμε...απαλλάξει σχεδόν. Περιμένω επίσης την έφεση στην γελοία υπόθεση κατά του Μοντέστο, αλλά και τα νεότερα από την απίστευτης δολιότητας κατά της ομάδας μου ιστορίας με τον Μαθιουλανιά. Μην ξεχάσω και την περιβόητη "Εγκληματική"...

Τί να πω; Αδυνατώ. Και να σκεφτείς ότι ο νόμος-έκτρωμα του Ζακυνθινού έγινε ακριβώς λόγω της ΒΙΑΣ, για να μας...προστατέψει από τη ΒΙΑ. Τα περί Γκαρντ, Γκαλτιέ, Εσκριμπά, μεταγραφών κλπ, αποτελούν την μία όψη του νομίσματος. Την υγιή. Την νορμάλ. Τα υπόλοιπα, αυτά με τα οποία καταπιάνομαι σήμερα και που κυριαρχούν σχεδόν - δυστυχώς - στην γενική αθλητική ειδησεογραφία, είναι η άλλη. Η ΑΡΡΩΣΤΗ. Εκείνη την οποία δημιούργησαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ για το ποδόσφαιρο οι τρεις κεφαλές των τιτλοπενικών, πιεζόμενες απ΄τον κόσμο τους και για την προώθηση εξωποδοσφαιρικών συμφερόντων τους, τα όργανά τους στα ΜΜΕ της κατοχής ή επιρροής τους, δηλ. οι ΑΡΔ, και βέβαια οι πολιτικοί με τις πρωτοβουλίες τους ( φανερές ή μασκέ ) με προεξάρχουσα οπωσδήποτε την παρούσα κυβέρνηση.

Ας μιλήσουν παρά πέρα κάποιες φωτογραφίες. Ανθρώπων ποικίλης βαρύτητας και εκτοπίσματος, που εμπλέκονται ενεργά στην παθογένεια του ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ με το όνομα "Ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα". Μερικούς θα βάλω. Όχι όλους. Είναι, βλέπετε, κάμποσοι. Με άλλους έχω ασχοληθεί στο παρελθόν. Και το πρόσφατο. Μαζί με τα άλλα παιδιά του RATM και ειδικά αυτόν τον ιδιαίτερα παραγωγικό και ευφυή "Αδιέξοδο". 

ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ:

1.  ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ, ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΟΛΟ.

2.  ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

3.  ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ...)

4.  ΚΙ΄ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ...ΑΝΤΙ-ΜΑΡΙΝΑΚΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Κ.Λ.Π.

5. ΤΟΝ ΙΔΡΩΜΕΝΟ, ΕΞΕΡΥΘΡΟ ΚΑΙ "ΔΑΡΜΕΝΟ" ΜΠΟΥΛΗ, ΒΟΗΘΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ.

6.  ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ, ΣΤΟ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

7.  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ΠΟΥ ΒΑ(Υ)ΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ...ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ.

Καλά είναι 7 ( επτά ) φωτογραφίες...

Γράφω, ως επίλογο, τί διάβασα σήμερα στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών του Βορρά: " Τί λέει το κατηγορητήριο που θ΄απογοητεύσει τα ΄κοράκια΄ του Νότου, Μόνος ( ο Σαβίντι ) εναντίον όλων!, Συσπειρωμένος ο ΠΑΟΚ απέναντι στις λυσσαλέες επιθέσεις από το ΄σύστημα΄ της Αθήνας, Μας πολεμούν με πρωτοφανές μένος ( πάλι...θύμα ο θύτης), Έδειξε αντανακλαστικά ο Σιμιτζόγλου για τον τελικό, ενώ...ξέχασε το Ολυμπιακός - Πλατανιάς". ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ. Το σανό εξακολουθεί να ρέει άφθονο εκεί πάνω. Η νέα γραμμή, μετά τα τελευταία γεγονότα, που χαράσσει ο λεγάμενος και υπηρετεί απόλυτα τον ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ( ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ) ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ, ονομάζεται " Για όλα φταίει ο πουσταράς ο ΝΟΤΟΣ κι΄όχι απλά, όπως μέχρι τώρα, ο καριόλης ο Ολυμπιακός". Και οι ΤΡΕΙΣ οι Νότιοι...

ΑΝΤΙΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

Από τις εφημερήδες μας, διάβασα πως ο νόμος και το ξαταστατικό ΔΕΝ επιτρέπει συμπληρωματική έκθεση ούτε και διορθωτικά υπομνήματα από τους παρατηρητές.

Η πρόσφατη ιστορία βέβαια μας διδάσκει ότι... οι νόμοι είναι κολόχαρτα στην Ελλάδα τη χώρα που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ λαθρέμποροι και φοροφυγάδες και μαυραγορίτες είναι "μέλη" της κυβέρνησης... και κατεθύνουν πολιτικές.

Εικόνα Chevalier de Balibari

τα γνωστα αρδακια του φουζου ''μεταδιδουν'' οτι ΔΕΝ πανε για αφαιρεση βαθμων
τα αετο-πουλα ευγενικη χορηγια συμπληρωματικης εκθεσεως του ''παρατηρητη''
ενω αντιθετα ΕΜΕΙΣ παμε για τιμωρια διοτι οπως ΗΔΗ γνωριζουν.... προκειται να ασκηθει διωξη απο τον γνωστο
αμεροληπτο αντικειμενικο κλπ κλπ αθλητικο εισαγγελεα , ωραια παμε...

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΗ ΕΞΙΣΟΥΜΕΝΑ. ΘΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ΄ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ...

Εικόνα Harry red logic

...περίεργες...αβάσιμες σκέψεις...
μήπως κάποιοι επιδιώκουν και τροφοδοτούν τον φανατισμό, την πόλωση ακόμη και τον απαίσιο διχασμό...για αλλότριους σκοπούς????σε αυτές τις γκαστρωμένες μέρες?
Λέτε να έναι πολύ πιο devilish απο οτι υποψιαζόμαστε?

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν νομίζω. Θα δείξει...

Εικόνα NovoCeLats

ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ / ΚΙΝΗΜΑ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Εικόνα NovoCeLats

Αυτός είναι ο υπουργός που έχει την ευθύνη της "άμυνας" της χώρας... και την ευθύνη να υπάρχει ομοψυχία και ηθικό υψηλό στον πλυθυσμό και στο στράτευμα... και αυτός βγάζει το δάκτυλο στο μισό πλυθυσμό της χώρας και στο μισό στράτευμα... εκτός αν και ο στρατός είναι σαν τους αθλητικογράφους στην ΕΡΤ, ούτε ένας ολυμπιακός για δείγμα... Ασε και το άλλο... το Σύνταγμα λέει για τους άρενες να έχουν ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις με κάτω του Ι3 στράτευση. Ο καμμένος (όπως και το 90% των βουλευττών) πληρή το κριτήριο αυτό ?

Εικόνα apostolos gaganis

Θα σε γελάσω για το τελευταίο... Τώρα ως προς το κόμμα που λες, εγώ θα το συζητούσα. Όλα τα συζητάω, για λόγους αρχής, και στην πορεία βλέπω αν κάτι είναι εφικτό ή ανέφικτο ή μπούρδα. Θα πρόκειται βέβαια περί παγκόσμιας πρωτοτυπίας, αλλά σάμπως και η χώρα που ζούμε δεν διεκδικεί πρωτεία παγκόσμιας πρωτοτυπίας; ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ.

Εικόνα NovoCeLats

Προσοχή;

ΔΕΝ μιλάω για κόμμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Μιλάω για κανονικό κόμμα με τις βασικές αρχές του Ολυμπιακού, αφού θα είναι δημιούργημα Ολυμπιακών, βέβαια.

Το προτιμώ από όλα τα υπάρχοντα κόμματα που έχουν τις αρχές του ΠΟΑ (κλεψιά, πουστιά, κλάψα, χαραμοφαιλίκη κλπ).

Γιατί αλλιώς αν κάποιος ΔΕΝ είναι διατεθημένος να εμπλακεί ενεργά στα Δημόσια πράγματα, Δεν πρέπει να διαμαρτήρεται κι όλας (άποψή μου πως η ψήφος ΔΕΝ είναι αρκετή).

Και να σου πω και κάτι, Αν βγει η Θύρα 7 και ανακοινώσει πως δημιουργεί κόμμα για να πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές, και από μόνο του αυτό θα σφίξει πολλούς κώλους... και ας μην ισχύει,
θα χέστούν απάνω τους όλοι... Αυτό σημαίνει "Δείχνει τη δύναμή του ο Πύρηνος κόσμος"...

Εικόνα apostolos gaganis

Σου είπα. Όλα τα συζητώ. Ή μάλλον, εν πρώτοις, τα ακούω... Τί καταλάβαμε, θα πει κάποιος, στο φινάλε απ΄τους επαγγελματίες πολιτικούς; Στο γκρεμό μας ρίξανε... ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ. Θέλει ΔΥΟ το τανγκό για να χορευτεί. Μεγάλη συζήτηση...

Εικόνα holland74

Aυτό με τις φυλλάδες και τα ΑΡΔ σε οδηγούν στην παραφροσύνη, αν τους πάρει κανείς στα σοβαρά....Μιλάμε δεν κάνουν απλά το άσπρο-μαύρο, αλλά μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση και παραμόρφωση της πραγματικότητας...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο γιαλός στράβωσε, επειδή πολλοί από΄μας στραβά (ψωλ)αρμενίζαμε. Και εξακολουθούμε...

Εικόνα Chevalier de Balibari

εχει παρασημα ???
χαχαχχα
τι μου θυμιζει αυτο...
επι επταετιας που εδιναν αξιωματα - προαγωγες στους ευατους τους...
ολες αυτες τις μουτσουνες τις αντιολυμπιακες να θυμηθειτε ολοι σας οταν ερθουν οι καλπες
που να τους βαλετε .....

Εικόνα apostolos gaganis

Παράσημα από δύο Πατριαρχεία. Της Τσεχίας και των Ιεροσολύμων. Και, φρίξον ήλιε, κι΄απ΄τη Γαλλική Δημοκρατία...

Νobody΄s perfect. In this case all three...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Επειδή τυγχάνω να έχω φίλους στον στρατό (και μάλιστα στελέχη χαμηλόβαθμα) σε μονάδες πρώτης γραμμής οι χαρακτηρισμοί για τον ψεκασμένο ξεκινούν από το στρατάρχης και καταλήγουν στο χοντρός.Η διαταγή <έρχεται ο χοντρός> σε στρατόπεδα της παραμεθορίου σήμαινε την άφιξη ελικοπτέρου (κατά προτίμηση Huey) εντός λεπτών.Οπότε δεν χρειάζεται να σας πω τι βρισίδι έπεφτε.Νομίζω οι κατάρες πρέπει να αρκουν και για τα εγγόνια του.Φυσικά όταν σταμάτησε να δίνει το επίδομα παραμεθορίου, οι πολλές βόλτες σταμάτησαν.Επίσης ακούγεται ότι ο προηγούμενος αρχηγός της αεροπορίας αποπέμθηκε σκαιώς καθώς ουκ ολίγες φορές είχε ακυρώσει διαταγές του χοντρού προς στελέχη του κλάδου για μεταφορές με ελικόπτερα της αεροπορίας (και όχι του στρατού) τόσο του ίδιου όσο και μελών της οικογένειας του.Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι από τέλη Αυγούστου θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλλους και να ρισκάρω πρόβλεψη ότι η πτώση των συριζανελ θα γίνει με ποδοσφαιρικούς όρους και αφορμές.ΥΓ.Απαιτώ η ομάδα να κυνηγήσει τον υποβιβασμό του βάζελου και την τιμωρία και των δύο δικέφαλων ορνίθων.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε τί θα κάνει η ομάδα σε σχέση μ΄αυτά που λες... Για τα άλλα, με ΘΛΙΒΕΙ αυτός ο τύπος. Γιατί εκπροσωπεί την ΧΩΡΑ έχοντας το τιμόνι σ΄ένα τόσο καίριο για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της, πόστο. Ένας ΤΕΤΟΙΟΣ άνθρωπος, αδύνατον να είναι ΣΟΒΑΡΟΣ. Ο υπέρβαρος είναι φανατίλας, εγωπαθής, παρορμητικός, απρόβλεπτος και ΚΥΡΙΩΣ δυνητικά επικίνδυνος. Τ΄αθλητικά, τα παραμερίζω αν θέλεις...

Εικόνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως..όπως και να την δεις..τη νεά χρονιά θα υπάρχει ανελέητο κυνήγι στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα..και το 2004 αν θυμάμαι καλά με τον κόκκαλη δεν ήταν έτσι τα πράγματα..άλλη εποχή βέβαια..το χτεσινό ήταν το κερασάκι στην τούρτα...αλλα είναι πιστεύω και η αρχή του τέλους τους..ο κόσμος ξυπνάει..ακόμα και οι τελευταίοι δύσπιστοι αντιλαμβάνονται..το βάρος πέφτει στη διοίκηση να θωρακίσει την ομάδα αγωνιστικά αλλα και να την προστατέψει εξωαγωνιστικά..

Εικόνα apostolos gaganis

ΣΩΣΤΟΣ.

Εικόνα George - Mati

Υπουργός να απειλεί δημοσίως οπαδούς ομάδας με την χαρακτηριστική κίνηση που παραπέμπει σε χειροπέδες....... Τι ΑΛΛΟ θα δουν τα ματάκια μας.......

Εικόνα apostolos gaganis

Με προβληματίζει ΣΟΒΑΡΑ ότι ένας τέτοιος τύπος βρίσκεται στο τιμόνι του υπουργείου ΑΜΥΝΑΣ της χώρας. Και να σκεφτείς ότι έχει παρασημοφορηθεί 3 φορές...

Εικόνα DoctorRED

Παράσημα ανοιχτής παλάμης πάντως έχει πάρει πολύ περισσότερα από 3.

Εικόνα apostolos gaganis

Και να θέλω ( που...δεν θέλω ), δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου.

Εικόνα nichio 1971

Μην προβληματίζεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ, φίλε Απόστολε...
ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ έχουμε ΞΕΠΕΣΕΙ ως χώρα - λαός, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Ακόμα ένα ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ πλουσιόπαιδο είναι, σαν το Ρωσσοποντιάκι που λέγαμε τις προάλες...
Και ο... Χίτλερ, παρασημοφορημένος ήταν...

Εικόνα apostolos gaganis

Τα...Πατριαρχεία όμως, με προβληματίζουν σίγουρα. Από εκεί είναι τα δύο απ΄τα τρία παράσημα. Σκέφτομαι και τον Κουραδοπαλάτη τώρα... ΞΕΠΕΣΜΟΣ.