ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ



Θ΄αρχίσω με τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του προέδρου στην εκδήλωση, μετά βραχύς σχολιασμός τους και θ΄ακολουθήσει εκείνο που επεσήμανα απ΄την ανακοίνωση της Θύρας 7, με τον σχολιασμό του.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κυριότερα σημεία της:

1. Η ομάδα ξεκίνησε με δυσκολίες πέρσι και κόντρα σε όλους και όλα κατάφερε να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα, σπάζοντας το ρεκόρ της θρυλικής ομάδας του Μπούκοβι και ισοφαρίζοντας το μυθικό σερί των 7 πρωταθλημάτων. Του χρόνου θα κατακτηθεί το όγδοο.

2. Στο Κύπελλο, η ομάδα αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες, ενώ στο Γιουρόπα, σε μια κακή βραδιά, από ομάδα με 4πλάσιο μπάτζετ απ΄το δικό μας.

3. Η Ακαδημία και οι σχολές του συλλόγου κατατάσσονται στις κορυφαίες του κόσμου, στον Ερασιτέχνη οι κατακτήσεις τίτλων και διακρίσεις σαρώνουν καταγράφοντας ιστορικά ρεκόρ και όλα αυτά οφείλονται στον προγραμματισμό, την στρατηγική και την αγάπη για την ερυθρόλευκη ριγωτή.

4. Έγινε αλλαγή σε όλη τη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος, του σκάουτινγκ, προσλήφθηκε νέο τεχνικό επιτελείο και ως προπονητής ο κ. Χάσι, που θα στηριχθούν στον μέγιστο βαθμό και η ομάδα θα ενισχυθεί με 4 - 5 καλούς παίκτες, έτοιμους για την ενδεκάδα, με στόχο να είμαστε πολύ καλύτεροι του χρόνου. Στα διαρκείας, τέλος, οι τιμές θα μειωθούν κι΄άλλο προκειμένου οι οπαδοί μας να΄ρθουν, παρά τους δύσκολους καιρούς, στο γήπεδό μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Σωστά όλα. Κι΄ελπιδοφόρα. Περιμένουμε να υλοποιηθεί ΕΓΚΑΙΡΑ η υπόσχεση για τους 4 - 5 καλούς ενδεκαδάτους παίκτες. Πέρσι η ομάδα απέτυχε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ, με σοβαρή αρνητική επίπτωση στο οικονομικό και το κύρος της, άλλαξε 5 προπονητές, πολεμήθηκε ( και εξακολουθεί να πολεμιέται ) από όλους τους απέναντι λυσσαλέα, δεν έπαιξε την μπάλα που όλοι επιθυμούμε για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν θα΄πρεπε να χάσει και το Κύπελλο, παρά τα γνωστά περί διαιτησίας κλπ, ειδικά από τους "ερχόμαστε" τους οποίους καλά θα κάνουμε να προσέχουμε ιδιαιτέρως στο εξής, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε και με τους έτερους δύο. Κάθε άλλο. Την στήριξη εξάλλου της διοίκησης στον Χάσι την θεωρώ αυτονόητη, αφού πρόκειται για επιλογή της, και ό,τι ανέφερα στην αρχή του σχολίου μου αποτελεί - την - έμπρακτη απόδειξή της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Ανέκαθεν την παραδεχόμουνα και την καμάρωνα ( από απέναντι, καθ΄ότι "πεταλάκιας" ως επί το πλείστον και του λόγου μου ), με...μικροεξαιρέσεις όταν...ατακτούσε. Πολύ. Συγκρατώ απ΄την ανακοίνωσή της την υπενθύμιση ότι  αποτελεί την ΑΣΠΙΔΑ του Θρύλου, πράγματι ΕΤΣΙ είναι και η μεγάλη ιστορία της το πιστοποιεί αυτό πέρα από κάθε αμφιβολία, καθώς και την έκκληση προς τα μέλη της για αγορά διαρκείας κατά την ερχομένη σεζόν. Έρχομαι τώρα στο κυρίως προκείμενο. Γράφει:

"Εκφράσαμε στη διοίκηση της ΠΑΕ την αντίθεση και επιφύλαξή μας σχετικά με την πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή. Παρόλα αυτά ΔΕΝ νοείται η μη στήριξη του ποδοσφαιρικού τμήματος με κανένα τρόπο. Άλλωστε Ολυμπιακοί γίναμε για τον δαφνοστεφανωμένο και την ερυθρόλευκη, όχι για τα πρόσωπα".

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Προσεκτικά διατυπωμένη, ειλικρινής, ευθεία, υπεύθυνη και παλικαρίσια θέση. Γαύρικη. Χωρίς υστερίες, απειλές, προειδοποιήσεις και λοιπά αχαρακτήριστα που κατέκλυσαν σχεδόν τον κυβερνοχώρο ( κι΄εξακολουθούν έστω και μειωμένα, ειδικά ως προς το ανηλεές βρισίδι που ακολούθησε την πρόσληψη του Αλβανού προπονητή ) από πολλούς αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας. Παρορμητικά. Ίσως κι΄απ΄την μεγάλη αγάπη ακόμα για τον σύλλογο... Σίγουρα όμως απ΄την απότομη προσγείωση, σε σχέση με όσα περίμεναν. Απερίσκεπτα και υπερβολικά πάντως, τα όσα συνέβησαν. Και να! Η Θύρα 7 δείχνει τον σωστό τρόπο αντίδρασης. Κατ΄εμέ. Δεν τον ήθελα μας είπε, άλλα περίμενα κι΄άλλα συνέβησαν. Έχω διαφωνία, αντιρρήσεις, φόβους, σκεπτικισμό, προβληματισμό, ενδοιασμούς για τον συγκεκριμένο κόουτς, ΑΛΛΑ επειδή έχω και το ΓΑΥΡΟΓΟΝΙΔΙΟ μεσ΄στα κύτταρά μου, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, θα στηρίξω τον Θρύλο γιατί αυτό επιτάσσει το οπαδικό μου καθήκον όπως ΕΓΩ το αντιλαμβάνομαι και που είναι η αφοσίωση στην ΙΔΕΑ του δαφνοστεφανωμένου και της ερυθρόλευκης φανέλας, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. Πηγαίνοντάς το παραπέρα, θα μπορούσα και να το επεκτείνω - αυθαίρετα - και ως: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ν΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ, ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΤΣΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ  Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, Μ΄ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΜΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ, ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΒΗΜΑ, Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ....

Κάτι μου θυμίζει πάντως αυτή η τοποθέτηση της ΑΣΠΙΔΑΣ του Ολυμπιακού...

Υ Γ. Είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζει ή θα τα μάθει ετούτα ο Χάσι. Καλύτερα. Να ξέρει τα πάντα. Ίσως αυτό να τον βοηθήσει κιόλας να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία στο βαρύ έργο που έχει αναλάβει. Να του διεγείρει τον εγωϊσμό, επιθυμώντας να διαψεύσει. Αποτελεσματική βοήθεια απ΄τον Βαγγέλα περιμένω, όπως μας υποσχέθηκε. ΕΓΚΑΙΡΑ. Την επιλογή του εξάλλου θα στηρίξει. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Τελικώς ... ψοφίμι ο Μποκανής! Ώρα να επανεκτιμήσουμε την αξία του αγνού και τίμιου Μπεν .....

Εικόνα Harry red logic

Τα έργα οι πράξεις στον σωστό χρόνο με τον σωστό τρόπο παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος ! Έτσι λοιπόν σε λίγες εβδομάδες θα μπορούμε να κρίνουμε με στοιχεία όλες τις υποσχέσεις όλες τις προσδοκίες.
Για τον Χάσι είμαι επιφυλακτικός αλλά όχι προκατειλημμένος θα τον κρίνουμε βάσει αποτελεσμάτων και της εικόνας που θα δείξει η ομάδα.
Δεν πρέπει η Θύρα 7 και όλοι μας να τον κρίνουμε άδικα. Αυστηρά μεν , με μικρή πίστωση χρόνου, όπως όλα στον Θρύλο…, αλλά όχι βεβιασμένα και κυρίως όχι επηρεασμένοι από κατευθυνόμενα δημοσιεύματα πληρωμένων από εχθρούς ΑΡΔ!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………...
Διάβασα για τον Μποκανί τον ξέρω, τον είχα προσέξει. Ήταν όντως μεγάλος παίκτης. Είναι σε καλή ηλικία δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Άκουσα για μυϊκούς τραυματισμούς εφέτος και μακρά αποχή από αγώνες..
Αν είναι απολύτως υγιής θα προσφέρει πολλά!
Τι λες Doc?
Πιστεύω θα την ψάξουν καλά την περίπτωση του
Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!(Καρντόσο με ακούς???)

Εικόνα apostolos gaganis

"Είμαι επιφυλακτικός, όχι προκατειλημμένος" και "Πιστεύω θα την ψάξουν καλά την περίπτωσή του".

Συνυπογράφω.

Εικόνα red apple

Απόστολε, με αφορμή τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμποκανί στον Θρύλο μας, άσε με να...κυλιστώ στο βούρκο του contra.

Πρωτοσέλιδο η είδηση για τη μεταγραφή, αλλά πώς;

"Ο ΜΠΕΝΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΓΙΑ ΚΑΡΝΤΟΣΟ"

έτσι προσεγγίζει ο Μπιρμπιλάκος την ...πονετική τούτη είδηση, με αρνητισμό και απαξία!

Εικόνα apostolos gaganis

Η κάθε κουβέντα έχει το "βάρος" του ανθρώπου που την εκστομίζει, Κοκκινόμηλε...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Καλησπέρα κι από εμένα αδέρφια.

Πράγματι, πρώτο στρες-τεστ για την ομάδα η πρόκρισή μας στους ομίλους και μετά... πάμε για το 45ο και το 8ο στη σειρά!
Προφανώς και δεν υφίσταται θέμα στήριξης - εδώ στηρίζαμε πέρυσι και βρίσκαμε και θετικά στοιχεία.
Εμπιστοσύνη για ενίσχυση - δεδομένη. Το έχει δείξει ο πρόεδρος με την παρουσία και τα έργα του τόσα χρόνια. Τώρα αν θα κάτσει μια μεταγραφή ή όχι, ε όλοι μας ξέρουμε κι έχουμε δει πολλά για να γνωρίζουμε ότι αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο μια ζαριά.
Πάντως, όπως λέμε για την παιδεία ότι είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον στην κοινωνία μας, έτσι και οι ακαδημίες μας, πιστεύω χρόνο με τον χρόνο, θα μας κάνουν ακόμη πιο αισιόδοξους και θα το επιβεβαιώσουν το ρητό (πόσοι δε θα θέλαμε να δούμε έναν "ποδοσφαιρικό" Πρίντεζη - δύσκολο για πολλούς λόγους, αλλά...).

Στα αριστοτελικά εφ'ημίν τώρα; Σε αυτά που περνάνε από το χέρι μας, ημών των γαύρων οπαδών;
Μπορούμε να κάνουμε τον ΜΟ εισητηρίων από 18.000 που ήταν φέτος, 28.000;! Αυτός είναι ο δικός μας, οπαδικός στόχος, που τρέχει παράλληλα με εκείνους της ομαδάρας μας. Αυτό πρέπει να μας απασχολεί όσο ακριβώς και η μεταγραφολογία (αν όχι και παραπάνω) εμάς τους... απλούς οπλίτες του ΘΡΥΛΟΥ! Ώπα ρε φίλε, θα πει κανείς, είμαστε πολύ μπροστά από τους άλλους. Αλλά βέβαια όλοι μας ξέρουμε καλά ότι δεν είμαστε για να συγκρινόμαστε με εκείνους. Εμείς πάντα πάνω κοιτάμε, όχι κάτω.
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟ
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

Πάμε για άλλη μια ερυθρόλευκη χρονιά!
Πάμε για ιστορικές στιγμές φέτος!

Εικόνα apostolos gaganis

Σαν σάλπισμα μου κάνει αυτό το σχόλιο... Σαν παιάνας πολεμικός! Γουστάρω, σύγγαυρε...

Εικόνα red apple

Μη μου πεις πως σκέφτηκες τον...ΑΣΠΙΔΑ!!!

Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της "ψυχικής" υγείας ενός λαού. Εμείς, ως Έλληνες είμαστε μακράν νυχτωμένοι σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση και την υπομονή, αρετές που είναι συνυφασμένες με την πρόοδο στο άθλημα. Υπό την έννοια αυτή βαστώ πάντα μικρό καλάθι για τις εκάστοτε εξαγγελίες, μιας και γνωρίζω -όπως όλοι μας άλλωστε- πως αρκεί μια κραυγή κατακραυγή από την πλευρά του "λαού" για να ξεχαρβαλωθεί το ό,τιδήποτε συνάδει με τη λογική του ποδοσφαίρου.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Πώς σου΄ρθανε αυτά τα λόγια ρε μεγάλε; Μμμμμ....

Εικόνα red apple

Η έμπνευση της στιγμής!!!

Εικόνα dimitrov7

Μποκανί παιδιά, Μποκανί ... μαύρη, μεγάλη και σίγουρη. Πόσο σίγουρη? Στο Ντάρκο και στον Μάρκο φάνηκε. Οι σέρβικες σε προχωρημένη ηλικία είναι εγγύηση. Στον Όσκαρ πάλι όχι. Οι λατινοαμερικάνικες milf μαλαπέρδες πάλι είναι άμα κάτσει. Αλλά να θυμήσω είχαμε 28 δοκάρια τούτη τη σαιζόν. Τα μισά δικά του. Τα μισά να μπαίνανε, από τα δικά του σε σημαντικά ματς, άλλα θα λέγαμε. Θα φανεί. Από αφρικάνικες στα 31 δεν ξέρω αλλά δίνουν εξωτικές υποσχέσεις .... Και ... ειδήμονες κρατάτε και καμία πισινή με τον αλμπάνιαν ... έτσι για να μην εκτεθείτε. Γιατί με το Ζαρδίμ οι περισσότεροι θυμίζουν όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009 κι Αλέξη το 2015. Και για Ερνέστο άλλα ακούγαμε μετά την Ανόρθωση και τον Άγιο Ετιέν ..... Άσε δε τον Σίλβα που έχασε όλα τα σημαντικά ματς. Άρσεναλ, Άντερλεχτ από τον Χάσι, κούλα .... μετά βέβαια τον κλαίγαμε. Γι΄αυτό παιδιά να τον δούμε πρώτα. Με αγάπη, στοργή κι υπομονή. Η ηλικία μου δεν επιτρέπει εντάσεις, νεύρα κι έντονες συγκινήσεις. Ειδάλλως θα έβλεπα πικενρόλ, λαιν οβ μέρσι, μπακ του μπακ, νταμπλ-νταμπλ κι άλλες τέτοιες "βαρβαρότητες".

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Μ΄άρεσε τούτο το σχόλιο. Και για το χιούμορ του...

Εικόνα Marios

Μαλλον τα εννοει ο προεδρος,απο πλευρας οικονομικης ειναι υπερβαση.Εναν παικτη που τον λιγουρευομασταν καποιοι απο εμας χρονια,με τρομερα αθλητικα προσοντα αλλα και καλα τεχνικα χαρακτηριστικα.Σιγουρα εχει το ρισκο της καθως η φετινη του χρονια ηταν κακη με αρκετους μικροτραυματισμους αλλα και με επιβαρυνση απο το κυπελλο εθνων Αφρικης,ομως ειναι υψηλου επιπεδου παικτης.Τετοιες κινησεις ζεσταινουν που λενε τον κοσμο καθως δειχνουν διαθεση για οικονομικη υπερβαση.Επιπλεον κατ εμε φαινεται πως ο Χασι δεν ειναι μαριονετα,η κινηση για την αποκτηση του Μποκανι εχει την αμεριστη στηριξη του,πραγμα σωστο αλλα και σοβαρο απο μεριας του!Ελπιζω η συνεχεια να ειναι αναλογη για τις υπολοιπες κινησεις και να ξαναβρει τον καλο του ευατο ο παικταρας.

Εικόνα apostolos gaganis

Μακριά από περίπτωση Καρντόσο. Μακριά. Αν έχει δυνάμεις, η μπάλα δεν ξεχνιέται. Ο Καρντόσο δεν είχε δυνάμεις. Είχε "καεί" πια. Είχε ποδοσφαιρικά, τελειώσει. Μακριά από τέτοια περίπτωση, εύχομαι. Και τότε..

Εικόνα Marios

Γι αυτο ειμαι αισιοδοξος,ο ανθρωπος εκανε καριερα με τα αθλητικα του προσοντα,ο Καρντοσο μας ηρθε πτωμα κυριολεκτικα.Ελπιζω σε αναλογη συνεχεια!

Εικόνα wolf7

Καλησπεριζω ως νεο μελος.αρρωστος γαυρος με διαρκειας απο τοτε που ημουν 1η λυκειου επι ζικο προπονητη.
Εμενα απο τον Μαρινακη με ενοχλουν -οτι παιρνει παιχτες και τους δινει δανεικους για να μην πανε σε αλλες ομαδες ενω για τον οσφπ ειναι λιγοι
με ενοχλει οτι δεν μπορει να εχει ενα κορμο η ομαδα
με ενοχλει οτι δεν μπορει να βρει εναν προπονητη με συστημα και ιδιο στυλ ποοδοσφαιρου και οτι εχει ανικανα στελεχη
(ποιος ο λογος να εχει τον Κουντουρη αντιπροεδρο? ) ποιος ο λογος να εχεις πχ τον Μοντεστο και προπονητη εναν που εχει στυλ επιθετικο ποδοσφαιρο (το γαλλικο ειναι η μπαλα που παιζει ο ζαρντιμαρος στην μονακο)
για ποιον λογο γινεται αυτο με τους δανεικους στην νοτιγχαμ
για ποιον λογο θελησε να ασχοληθει με το δολ και το μεγκα? ετοιμαζει τον Κουρτακη νεο Ψυχαρη?
γιατι δεν ασχολειται με τον οσφπ πιο πολυ?
αν μπουμε ομιλους Τσαμπιονς Λιγκ με αυτους τους παιχτες θα ειμαστε οπως επι Σολιντ (3αρες μεσα 4αρες εξω)
δεν καταλαβαινω γιατι δεν εδιωξε τον Μπεντο τον Δεκεμβρη .αφου τον κρατας και τον μαρτιο δεν τον διωχνεις
ειχε την ομαδα στα ημιτελικα κυπελλου και 16 ευροπα λιγκ που αλλος προπονητης τοσα χρονια δεν το καταφερε ουτε ο Σιλβα ουτε ο Μιτσελ με Ντινπρο και Αντερλεχτ . επαιζε χαλια μπαλα αλλα θες και νεους στην τουμπα και στο οακα...στον 1ο γυρο δεν ελεγαν τιποτα γιατι κερδιζαμε ανετα χωρις ομως τους νεους. Φερνεις τον Βουζα που αν εκανε Χ2 στην λεωφορο δεν θα επαιρνε τον Λεμονη και γιατι δεν κρατησες τον Λεμονη ακομα και σημερα ή γιατι δεν τον εφερες απο τα Χριστουγεννα?
αν θελει να καταστρεψει την ομαδα μπορει να το κανει..κανει οτι γουσταρει και λογαριασμο δεν δινει και μπραβο του γιατι αυτος ριχνει τα λεφτα
αλλα μια χρονια κανε και κατι καλυτερο

Εικόνα apostolos gaganis

Tα είπες, φίλε, και ξεθύμανες. Ο.Κ. Τις θέσεις μου τις ξέρεις. Υπάρχουν άλλωστε στα άρθρα μου στο biog μου, εδώ, αναλυτικά. Είναι σταθερές. Όχι αμετακίνητες εμμονικά όμως. Αν πειστώ επαρκώς, μπορεί και να τροποποιήσω κάποια. Άλλο κάτι, δεν έχω να προσθέσω.

Εικόνα apostolos gaganis

Έρχεται αύριο ο Μποκανί στον Θρύλο; Τριαντα ενός βέβαια και ταλαιπωρημένος, όπως διάβασα, σχετικά πρόσφατα από μυϊκό τραυματισμό. Δεινός σκόρερ πάντως. Αν είναι σε καλή κατάσταση, μακάρι...

Εικόνα nichio 1971

Έτσι ανεβαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η αξία της ομάδας & δείχνεις ότι κοιτάς ΨΗΛΑ.
Και ακόμα είναι 19 Ιουνίου...

Εικόνα nichio 1971

ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση Απόστολε, και στο λέω εγώ που ΤΟΣΑ έχω καταλογίσει στον πρόεδρο...
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Εικόνα apostolos gaganis

Να δούμε σε τί κατάσταση βρίσκεται, αδελφέ. Ήδη το φέϊς κατακλύζεται απ΄ό,τι αηδία θέλεις. Πάω για Vomex...

Εικόνα nichio 1971

Απόστολε με ΤΕΤΟΙΕΣ κινήσεις και ΝΩΡΙΣ, ακόμα κι αν κάποιος δεν πιάσει, ο πρόεδρος το χρέος του το ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. Αυτό μετράει για μένα...

Εικόνα ze ηλιας

Απόστολε καλησπέρα
Το ζητούμενο για έναν πετυχημένο πρόεδρο-ιδιοκτήτη ομάδας είναι ο συνδυασμός οικονομικής επιφάνειας και πάθους-κάβλας,δηλαδή διάθεσης να ρισκάρουν ένα μέρος της περιουσίας τους για λογαριασμό αυτής της ομάδας.
Αν συμβαίνει μόνο το πρώτο χωρίς το δεύτερο τότε έχουμε φαινόμενα όπως αυτά:
http://www.contra.gr/Soccer/World/h-endekada-twn-pio-plousiwn-idiokthtwn...
Υπάρχει βέβαια και μία τρίτη προυπόθεση και αυτή λέγεται ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
Στη δική μας περίπτωση ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ διαθέτει σίγουρα το ένα και το δύο/για το τρίτο θα πρέπει να περιμένουμε για να αποδειχτεί.
Γι αυτό λοιπόν εγώ τουλάχιστον δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την ενίσχυση του συλλόγου ασχέτως λανθασμένων επιλογών που έγιναν και θα γίνουν όπως είναι φυσιολογικό για κάθε ανθρώπινο ον.

Υ.Γ.
εδώ και 20 χρόνια ανάβω κεράκι στο ΣΩΚΡΑΤΕΣ για ευνόητους λόγους,αλλά δεν ξεχνώ να μνημονεύω και τους κασιμάτη και δαλάι λάμα που το '79 έδωσαν τα κλειδιά στον καπετάνιο και όχι στους αντιβιοτικούς(γιατί θα είχαμε θέμα με δαύτους).

Εικόνα apostolos gaganis

Μεγάλη κάβλα για την ομάδα, οι τελευταίοι... Ούτε εγώ αμφιβάλω για τις προθέσεις του Βαγγέλα. Τον αγαπάει τον Ολυμπιακό, το΄χει αποδείξει και περιμένω να συνεχίσει.

Εικόνα apostolos gaganis

Μεγάλη κάβλα για την ομάδα, οι τελευταίοι... Ούτε εγώ αμφιβάλω για τις προθέσεις του Βαγγέλα. Τον αγαπάει τον Ολυμπιακό, το΄χει αποδείξει και περιμένω να συνεχίσει.

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε πως να μην εξάρουμε την ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ στάση της Θύρας 7 ; Δεν νοείται εμείς οι γαύροι (παρ' όλες τις επιφυλάξεις για τον προπονητή) να μην στηρίξουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα !!! Το τμήμα που μας έχει δώσει τις μεγαλύτερες χαρές !!! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ασφαλώς, Γιώργη. Απλά υπάρχουν και οι γκρινιάρηδες καθώς και οι χαρακτηρολογικά προβληματικοί, πίσω απ΄το προσωπείο του...υπερ-Ολυμπιακού οπαδού και ΜΟΝΙΜΟΥ αντιρρησία και απαξιωτή οι δεύτεροι. Ηδονίζονται αυτοί, επιζητούντες ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να βρουν κάτι αρνητικό, έστω ανύπαρκτο ή όχι σημαντικό, το οποίο σκόπιμα διογκώνουν. Για να το "παίξουν"...κριτικοί οπαδοί, που δεν τρώνε...σανό όπως το...πόπολο και δεν είναι...υπάλληλοι. Έχω εντοπίσει δυο - τρείς στο φου μπου... Όπως βέβαια και μερικοί κακοήθεις. Βαλτοί ή όχι. Απαραίτητο "φρούτο" κι΄αυτό...

Εικόνα major

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΙΛΒΑ.ΕΔΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΓΑΥΡΟΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΡΔ Ο ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ Ο ΧΑΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ?ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΣΤΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ. ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΝΟ KOSSOBO IS SERBIA ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΜΕ.

Εικόνα jimakos

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που αντιδρούν στον Χασι(στη συντριπτική του πλειοψηφία) δεν έχουν θέμα με την εθνικότητα. Αυτά είναι εκ του πονηρού για να υποβαθμιστούν οι αντιδράσεις στο επίπεδο της καταγωγής του και να θεωρηθούν, όσοι αντιδρούν, από γραφικοί μέχρι ρατσιστές. Το πρόβλημα είναι οτι είναι ένας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ προπονητής. Αν είχε κάτι να δείξει, ας ήταν κι απ' τους Μπουζουμπούκους( κατά κ.Σάββα)Προφανώς πρέπει να κριθεί από τη δουλεία του, αλλά αν στραβώσουν τα πράγματα,οι ευθύνες θα είναι αυτών που για δεύτερη χρονιά κάνουν πράγματα εκτός ποδοσφαιρικής λογικής και μετά του Χασι.
Ποιοί ηταν οι προπονητές που δεν έπρεπε ούτε την Κ15 να προπονούν? Αλλά ακόμα κι αν υπάρχουν (με τη δική σου λογική) γιατί πρέπει να ανεχτούμε έναν ακόμα? Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει γιατί τα συνεχόμενα λάθη δείχνουν αν μη τι άλλο σχεδιασμό του ποδαριού και συνηθως την πληρώνει ο τελευταίος.
¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΣΤΡΑΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ¨ Καλό είναι ο καθένας να μιλάει για τον εαυτό του και να μην προκαταλαμβάνει την γνώμη των οπαδών. Ο καθένας θα κάνει οτι νομίζει καλύτερο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Το γράφω χωρίς δεύτερες αναγνώσεις ή κρυφά μηνύματα και ελπίζω να είναι κατανοητό γιατί δεν θέλω να μπω σε καμιά αντιπαράθεση( για την τελευταία παράγραφο) με κανένα, Ολοι αγαπάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όλοι αγωνιούμε για τη συνέχεια.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχω αντίρρηση στην πίστωση χρόνου που λες. Τα΄χω γράψει αυτά, αν με παρακολουθείς, και έχω μάλιστα χαρακτηρίσει ως γελοία τυχόν απόφαση να κρεμαστεί - όπως έχουν "αποφανθεί" κάμποσοι - άπαξ και δεν περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ, αλλά να του δώσουμε έλλογη πίστωση χρόνου ΚΑΙ Ε-Γ-Κ-Α-Ι-Ρ-Α τους παίκτες εκείνους ώστε να φτιαχτεί μια ομάδα ισχυρή. Σε άλλο άρθρο μου πάλι, είχα γράψει ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ μια ομάδα. Τώρα γιαυτό το άγχος που μπορεί να έχει από τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας του κόσμου μας, αποτελεί ενδεχομένως μια πιθανότητα. Δημιουργήθηκε όμως μια κατάσταση πολύ δυσάρεστη από το άκουσμα και μόνο του ονόματός του. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, όπως και να το κάνουμε, μη αναστρέψιμη. Καταγράφηκε. Στο χέρι του επομένως έγκειται να την μεταστρέψει, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΩΓΗ της διοίκησης όμως, την οποία υποσχέθηκε ο Μαρινάκης. Τα πρώτα σημάδια της δουλειάς του δείχνουν ότι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, που κοιτάει αποκλειστικά και επισταμένα τη δουλειά του επιθυμώντας τη σωστή προετοιμασία της ομάδας πρωτίστως για τον ΑΜΕΣΟ στόχο της: την είσοδο στους ομίλους. Τον παρακολουθώ προσεκτικά και καταγράφω κάθε τι που παρατηρώ σ΄αυτόν, όπως κάνω παγίως για τον οιονδήποτε κόοουτς. Και όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή, θα τοποθετηθώ. Γραμμή μου, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Εικόνα Romain

Πολλοί λένε ότι η φωτογραφία είναι 1000 λέξεις.

ΔΙΑΦΩΝΩ.

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλημέρα μου. Για τα γραφόμενα δεν μου΄πες όμως, μπρο...

Εικόνα Romain

Τι ήθελα να πω αδελφέ είναι ότι η φωτογραφία που έβαλες τα λέει όλα. Φαντάσου να βγάλουν την ίδια ο Ρωσσοποντιος, ο Νιαου και ο Αφραγκουζος. Γιαυτό έγραψα ότι η φώτο δεν είναι χίλιες λέξεις. Αλλά σε αυτή την περίπτωση πολύ περισσότερες.

Εικόνα apostolos gaganis

Το σκέφτηκα. Τα συγγαυρικά μου σέβη.