ΜΑ ΕΙΜΕΘΑ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ...



Δύο πράγματα εξαρχής. Πρώτον, ομιλώ ως απλός οπαδός του Ολυμπιακού. Όπως πάντα. Χωρίς καμιά απολύτως επίσημη, ημιεπίσημη ή ανεπίσημη διασύνδεση με οιοδήποτε επίπεδο της ΠΑΕ. Γνωστόν, αλλά το υπενθυμίζω. Και δεύτερον, ότι σε τούτο το αταλάντευτα προσηλωμένο στην αλήθεια και μόνο ερυθρόλευκο βήμα, εκείνο το οποίο εκτιμώ περισσότερο απ΄όλα και για το οποίο είμαι ευγνώμων είναι η ελευθερία που απολαμβάνω στην ξεκάθαρη διατύπωση της γνώμης μου. Απαραίτητη συγχρόνως προϋπόθεση για την συνέχιση της παρουσίας μου. Και τούτο, γιατί δεν υπάρχουν οιεσδήποτε εξαρτήσεις. Από κανένα και προς κανέναν. Όπως αλλού. Και ό,τι κάνουμε, είναι απ΄την οπαδική και μόνο καύλα μας. Γράφουμε για το κέφι μας κι΄απ΄τη λατρεία μας στον Θρύλο. Τίποτ΄άλλο.

Έτσι, η σημερινή ανάρτηση έχει να κάνει με το δίσκελο ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. Τα διάβασα με δίψα, όπως όλοι μας πιστεύω, να μάθω τί καινούριο έχουμε τέλος πάντων απ΄το μέτωπο που καλλιεργείται και κυριαρχεί μονίμως, καιρό τώρα, στα ΜΜΕ και η άμεση εντύπωση που αποκόμισα δεν ήταν άλλη απ΄αυτή που απεικονίζεται ανάγλυφα - πιστεύω - στον τίτλο του άρθρου μου: ΜΑ, ΕΙΜΕΘΑ ΣΟΒΑΡΟΙ; Μια βόλτα στις τρεις δικές μας και στις άλλες τρεις "αντικειμενικές", διά του λόγου το αληθές, το πιστοποιεί αναντίρρητα πιστεύω. Προσέξτε διατύπωση, λες και απευθύνονται ( περίπου ) σε κάφρους ή έχοντες πνευματικό πηλίκον αντίστοιχο κρετίνου:

1.   Γ    Α    Υ    Ρ    Ο    Σ

- Δεν κάνει πίσω, παλεύει σκληρά να κλείσει τον Εμενίκε, ενώ...περιμένει τα ευχάριστα για Καρσελά. Έχει κι΄άλλες λύσεις για την επίθεση ( Μουκάντζο, Τσοπ ), αλλά δεν ισχύει το χθεσινοβραδινό σενάριο από Τουρκία.

- Συνεχίζεται το θρίλερ με Οφόε! Περιμένει...σινιάλο φυγής από τη Λέγκια ο παίκτης.

- Η Ναντ δεν αφήνει Ζιλέ, "αλλά αυτός θέλει να φύγει".

- Κοσάνοβιτς ( αριστεροπόδαρος στόπερ ), Ο Χάσι φέρνει κεντρικό αμυντικό από το Βέλγιο, Κόντι ( Κολόν ) και Μπαρμπόσα ( Ντεφένσα ) στέλνουν οι Αργεντινοί.

2.   Π    Ρ    Ω    Τ    Α    Θ    Λ    Η    Τ    Η    Σ

- Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Θρύλου.

- Το πήρε πάνω του ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον στόπερ και ψάχνει σε....γνωστά λημέρια.

- Τους φίλους από τα παλιά θα συναντήσει ο Κορσικανός, με σκοπό την "επανασύνδεση".

- Δική τους υπόθεση! Οι Οφόε και Ζιλέ πιέζουν Λέγκια και Ναντ, που ακολουθούν παιχνίδι τακτικής.

- Τελειώνει του Καρσελά! Κοντά σε συμφωνία με την Γρανάδα για τον Μαροκινό εξτρέμ.

- Ανεβαίνει για Τζόρτζεβιτς, θολώνουν τα νερά οι Τούρκοι για Εμενίκε. Διαθέσιμοι οι Τσοπ - Βέλλιος.

3.   L    I    V    E ,       Γ    A    Τ    Α ,      S    P    O    R    T    D    A    Y

- "Καρτέρι" για Τσοπ, Αισιοδοξία για deal με Καρσελά, Μεγάλη απόσταση με Εμενίκε που βγαίνει εκτός κάδρου.

- Τα 4 "μπαμ" και ο γρίφος με στόπερ, "Σκάνε" μαζεμένες οι ανακοινώσεις.

- Στο βάθος Κακουτά, Προχωράει με Καρσελά, Σκληρό πόκερ για Οφόε, Ζόρι με Ζιλέ, Στη λίστα οι Τσοπ, Κόντι και Κοσάνοβιτς.

4.   Φ    Ω    Σ

- Ο Χάσι φέρνει στόπερ, Ταξίδι στη Γαλλία από "ερυθρόλευκο" παράγοντα για περίπτωση που δεν έχει διαρρεύσει.

- Ανατροπές με Ζιλέ, Εμενίκε, και "παράξενο" μήνυμα από τον Οφόε. Σε αναμονή για Καρσελά, Ξανά για Τζόρτζεβιτς και Τσοπ ( σέντερ φορ ). Τον 23χρονο στόπερ της Κολόν, Ερμάν Κόντι, βάζουν στο παιχνίδι οι Αργεντινοί.

Σ    Χ    Ο    Λ    Ι    Α    Σ    Μ    Ο   Σ

Είναι να...τρελαίνεσαι. Ο Πύργος της Βαβέλ... Πότε μια ανάσα για τον χι παίκτη και την άλλη μέρα ο ίδιος εκτός κάδρου, πότε ξαναθυμόμαστε τα...παλιά, πότε βάζουν στο παιχνίδι τον τάδε οι δείνα, πότε έχουμε σκληρό πόκερ απ΄τους μπήξε, πότε...ανεβαίνει ο δείξαι, πότε "μπαμ", πότε ανατροπή, πότε ραγδαίες εξελίξεις και πότε την επομένη συνεχίζεται το θρίλερ.... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! Θα μου πεις, κάτι πρέπει να γράψουνε κι΄αυτοί. Το καταλαβαίνω ρε παιδιά, αλλά βάλτε και τίποτα...γελεκάκια της STATSports στους αναγνώστες σας καμιά φορά! Να δείτε και παλμούς το λεπτό μ΄αυτά που τους λέτε κάθε μέρα... Υποτίθεται ότι ενημερώνετε. Αυτός είν΄ο σκοπός σας. Κι΄εσείς, αντ΄αυτού, τους στέλνετε κατ΄ευθείαν για ειδική φυλασσόμενη επί διετία συνταγή ψυχοτρόπου φαρμάκου απ΄τον Νευρολόγο... Κάθε χρόνο βέβαια, μια απ΄τα ίδια έχουμε. Γνωστόν. Μετά την περσινή ΣΦΑΛΙΑΡΑ όμως απ΄το Τσουλού, την αναγγελία ότι έρχονται καλούδια σε τόσες μέρες απ΄το επισημότερο στόμα, το πρόσφατο σοκ των περισσότερων απ΄την πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή ( ανεξάρτητα απ΄το αν θα μας βγει ή όχι στο φινάλε...τεφαρίκι), τον πολύτροπο, ανηλεή και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΟ πόλεμο των γνωστών εναντίον μας με ΠΟΛΙΤΙΚΟ πλέον ξεκάθαρα προσωπείο και την απογοήτευση όλων των γαύρων για το θέαμα που πρόσφερε η ομάδα, ειδικά στον β΄γύρο πέρσι, τα πράγματα φέτος δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ με άλλες χρονιές. Που..."We keep on dreaming". Φέτος, αλλάξαμε βέβαια μοτίβο. Εγκαίρως απ΄ό,τι είδα. Έχουμε..."Όλοι μια γροθιά". Γιατί άραγε; Αναρωτιέμαι. Για΄κείνο ή το άλλο; Ή και τα δυο μαζί; Δεν πάω παρά πέρα. Διαψεύστε λοιπόν, εσείς στη διοίκηση, όλες τις εικασίες, τις αμφιβολίες, τους φόβους, τα ερωτήματα, τις απορίες, τον εκνευρισμό, τον προβληματισμό, την - έστω ανεπίκαιρη ή υπερβολική -  απογοήτευση, τους σαρκασμούς, τις ελεεινολογίες ( Σ.Σ. σαν την αποστολική περικοπή του Παύλου - και η γιορτή του σήμερα - που διαβάζεται των Αγίων Πάντων μου ακούγονται ετούτα ), που βλέπω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο διαδίκτυο. Από εχθρούς, μα και φίλους. Οι οποίοι αγωνιούν και με το δίκιο τους. Λέει ο Χάσι "θέλω παίκτες ΕΩΣ το Γκενγκ". Δεν το΄πα εγώ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού το είπε, για τον οποίον διαβάζω ΤΩΡΑ ότι εκεί στο Βέλγιο που είναι, θα μας φέρει ερχόμενος ΚΑΙ στόπερ. Έτσι γράφανε σήμερα κάτι πρωτοσέλιδα. Ας είναι λοιπόν. Ας τον φέρει ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΟ - ύστερα από χρόνια, απ΄τον Μανωλά και πέρα, που τον ζητάμε - όποιος να΄ναι. ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! Και με την ευκαιρία: Εκείνον τον Χουσίγιος τον έχω χάσει σχεδόν, τελευταία. Θα μου πεις, σιγά μην μου κάνουν εμένα, του ελάχιστου, ιδιαίτερο μπρίφιν για τον Αρμάντο Μάριο. Ε, λέμε τώρα και καμιά μαλακία....Πιστεύω πάντως ότι δουλεύει. Το θέμα είναι, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Σ    Υ    Μ    Π    Ε    Ρ    Α    Σ    Μ    Α

Ευχολόγιο μάλλον, αντί συμπεράσματος. Ευελπιστώ στο γρήγορο ξεκαθάρισμα των παικτών που δεν κάνουν στον προπονητή της ομάδας μας, κάτι που θα γίνει σίγουρα, αλλά βασικά στην ΕΓΚΑΙΡΗ ( το΄χω γράψει ίσαμε πενήντα φορές μέχρι τώρα, 25 μέρες θέλουμε για τον πρώτο ΚΡΙΣΙΜΟ αγώνα ) ΑΠΟΚΤΗΣΗ και ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ όσων και όποιων εκείνος κρίνει ότι του χρειάζονται για την επίτευξη του ΚΥΡΙΟΥ στόχου μας εφέτος: ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ. Αυτός άλλωστε ήταν, όπως ελέχθη επισήμως, και ο πρώτιστος αν όχι ο αποκλειστικός λόγος της πρόσληψης του Χάσι. Δώστε του επομένως ΕΓΚΑΙΡΑ τα εφόδια που θέλει για την υλοποίησή του. Εάν τα καταφέρει, ο έπαινος και στους δυο σας. Εάν όμως - παρ΄ελπίδα - όχι, εσείς τουλάχιστον, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, θα έχετε κάνει το χρέος σας απέναντι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, φέρνοντάς του ό,τι σας είχε ζητήσει. Διαφορετικά...

Υ Γ.  Πώς λένε "μια βροχή σας...σώωωζει"; Ε, εμάς μόνο μια "ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ"...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Κ. Απόστολε,
περιμένω το νέο άρθρο σας φωτιά και λάβα!
Φαίνεται οτι στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!
Απορώ ..Ο Πρόεδρος δεν καταλαβαίνει οτι μόνο ο λαός του Θρύλου τον στηρίζει? η κάτι άλλο συμβαίνει?

Το απλό ερώτημα είναι υπάρχει πραγματική βούληση για ενίσχυση της ομάδας, υπάρχει μεταγραφικό πλάνο,
υπάρχουν εναλλακτικοί στόχοι,υπάρχει χρονοδιάγραμμα, υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στην Διοίκηση?
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι πολύ φτωχά.
Μπορεί να έρθουν καλοί παίκτες τις επόμενες λίγες μέρες?
Χλωμό το βλέπω βάσει των μέχρι τούδε αποτελεσμάτων,ελπίζω αλλά η ελπίδα δεν αρκεί,πρέπει να θέλει και να ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ!

Υ.Γ Ο πολυδιαφημισθείς Χουσίγιο δεν μπορεί να φέρει ταλέντα ούτε απο την πατρίδα του ούτε απο Ισπανία?
Η μήπως δεν έχει budget?

Εικόνα PGK

Πόσο δίκηο έχεις. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Με Μποτία, Πάρντο και όλο το κακό συναπάντημα θα πάμε πάλι. Μας χόρευε σήμερα ο ανέτοιμος Πανιώνιος.

Εικόνα PGK

Καλά βρε παιδιά μας δουλεύουν εκεί κάτω στο λιμάνι; Ακόμα με τον Μποτία παίζουμε. Τι έγινε; μέσον στην διοίκηση έχει; Και με τον Μποτία στην ομάδα θέλουν να αγοράσουμε και διαρκείας. Ε όχι πιά. Τέρμα το δούλεμα.

Εικόνα holland74

Καλημέρα Απόστολε και χρόνια πολλά, ότι καλύτερο εύχομαι για σένα και την οικογένειά σου..
Ο Ταχτσίδης δεν είναι κακός παίκτης, μοιάζει στο στυλ με Κονέ, έχει τεχνική, κάθετη πάσα και καλό σουτ, είναι βέβαια και αρκετά αργός, ειδικά στο πρώτο βήμα, με συνέπεια να χάνει πολλές διεκδικούμενες μπάλες...Μάλλον θα βοηθήσει περισότερο από Μπουχαλάκη...

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ αδελφέ. Για τον παίχτη, είμαι απόλυτα ουδέτερος προαγωνιστικά. Θα΄δω πρώτα και θα πω.

Εικόνα ThomasK

Τις καλύτερες ευχές μου, Απόστολε της γαυροσύνης!!!
:-)

Εικόνα apostolos gaganis

Ευχαριστώ και με τις δικές μου ευχές για ό,τι καλύτερο.

Εικόνα ze ηλιας

Να χαίρεσαι τη γιορτή σου φίλε
Σ ευχαριστούμε για την παρέα

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ σας ευχαριστώ. Με τιμάτε.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Αντεύχομαι απ΄την καρδιά μου για ό,τι καλύτερο. Ευχαριστώ!

Εικόνα dimitrov7

Τις καλύτερες ευχές μου στον οικοδεσπότη και δώρο από την ομάδα ο αγορά του Ταχτσίδη .....

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/pairnei-taxtsidi-o-olympiakos

Από εμένα και πάλι τα καλύτερα όπως 8ο, τσου λου, στους 16 και πιο κάτω(8,4,2,1), οι καμμμένοι στις φυλακές και στα πατώματα, ο Βαγγέλας να τους ....... ασάλιωτους, κλπ,κλπ,κλπ.
Πάνω από όλα όμως υγεία.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αγορἀ Ταχτσίδη,
πράγμα που τα τζιμἀνια της αθλητικογραφίας ούτε που είχαν οσμιστεί!
και να μη θελω να ευλογήσω τα γενια μου ...

13:40 | 30-06-2017 από ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

«...αυτό που με που με ικανοποιεί, οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί με μυστικότητα στα θέματα μετεγγραφών και δε δίνει τροφή στους αθλητικογράφους (ακόμα και στους εντός ή εκτός εισαγωγικών ερυθρόλευκων προτιμήσεων), οι οποίοι έχουν λυσσάξει, μιας και ούτως ή άλλως η μόνη ομάδα στην Ελλάδα πο έχει την ικανότητα να τους δώσει μετεγγραφικό ψωμάκι είναι ο Ολυμπιακός! ...»

είθε να δούμε σιορ Διονύσιους και κεκαυμένους με βραχιολάκια!

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα apostolos gaganis

Ούτε εγώ περίμενα τούτη τη μεταγραφή. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Δεν τον είχα πάντως και σε μεγάλη υπόληψη. Χειρότερος απ΄τον Μπουχαλάκη βέβαια, δεν θα πρέπει να΄ναι. Για τον τελευταίο, είχα ελπίδες στην αρχή, αλλά απ΄τα αλλεπάλληλα μυϊκά προβλήματα που είχε και μετά, δεν ""ανέρρωσε" ποτέ... Καλά το τί "μπουνιές" παίζονται στα ΜΚΔ για τον Ταχτσίδη, δεν λέγεται. Όποιος και να΄ρχότανε θα μου πεις...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

δεν ...ξιπάστηκα για την αξία του ποδοσφαιριστή Ταχτσίδη (δεν τον γνωρίζω παικτικά, μιας και δεν παρακολουθώ την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ούτε ιταλικό Πρωτάθλημα), αλλά για το ότι ανεφέρθην, λίγο πριν την ανακοίνωση της μετεγγραφής, στην μυστικότητα με την οποία κινείται ο Ολυμπιακός.

ωστόσο εάν πρέπει να σχολιάσω κάτι για την απόκτηση Ταχτσίδη, αυτό είναι το ότι μου επιβεβαιώνει την άποψη που έχω σχηματίσει για τις μεθόδους scouting του Ολυμπιακού και μένω εκεί.

Εικόνα Harry red logic

Τεράστια προσοχή, ο ...χάχας....είναι τόσο πανούργος τόσο χαμαιλέων τόσο παθιασμένος με τον Θώκο...
αξεπέραστος γητευτής των α-λόγων ,που δεν επιτρέπει εφησυχασμό!
Διαρκής κόκκινος συναγερμός!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Δημητρο, αντεύχομαι για ό,τι καλύτερο σ΄εσένα και τους δικούς σου!

Εικόνα Romain

Απόστολε, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ αδέλφι, ό,τι καλύτερο για σένα και τους δικούς σου!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

επανέρχομαι και ζητώ συγγνώμην για την τεράστια παράληψή μου, η οποία οφείλεται στο ότι αγνοώ το εορτολόγιο.

φίλτατε Απόστολε,

σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά με υγεία, ώστε να συνεχίσεις να είσαι δημιουργικός και αγωνιστικός
κι επίσης κάθε ευτυχία, επιτυχία και ικανοποίηση, τόσο προσωπική όσο και των προσφιλών σου!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ σύγγαυρε, αντεύχομαι με θέρμη!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλησπερίζω!

εάν πω ότι δε ρίχνω τη ματιά μου στα μετεγγραφικά πρωτοσέλιδα, θα ήμουν ψεύτης.
από την άλλην.
εάν δε δω να μπαίνουν τζίφρες όμως δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τοποθετηθώ για τις επιλογές που ακούγονται.

για το ότι η διοίκηση έχει αργήσει (όπως σχολίασα και στο θέμα που αφορούσε τον προπονητή), ενώ ήταν εγνωσμένες οι θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση, κατ' εμέ είναι δεδομένο και όλοι θα κριθούμε για τις επιλογές και τη στάση μας και θα πιστωθούμε ή θα χρεωθούμε το ποσοστό που μας αναλογεί, από την οπαδική βάση έως τη διοίκηση.

αυτό που με που με ικανοποιεί, οφείλω να ομολογήσω, είναι ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί με μυστικότητα στα θέματα μετεγγραφών και δε δίνει τροφή στους αθλητικογράφους (ακόμα και στους εντός ή εκτός εισαγωγικών ερυθρόλευκων προτιμήσεων), οι οποίοι έχουν λυσσάξει, μιας και ούτως ή άλλως η μόνη ομάδα στην Ελλάδα πο έχει την ικανότητα να τους δώσει μετεγγραφικό ψωμάκι είναι ο Ολυμπιακός!

το πλέον όμως αστείο στη μετεγγραφική περίοδο είναι οι αθλητικογράφοι που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να παρουσιάσουν ως κοινούς στόχους του Ολυμπιακού και άλλων ελληνικών ομάδων κάποιους παίκτες, λες και ο Ολυμπιακός που επενδύει εκατομμύρια στο ποδοσφαιρικό παζάρι, μπορεί να έχει κοινούς στόχον με αυτούς που επίσημα δηλώνουν ότι χαλάν οι συμφωνίες τους, διότι υπερβαίνουν οι απαιτήσεις τα 150 χιλιάδες € !!!

είναι σαν να λέμε ότι ο Λουί ντε Φυνές είχε ίδιους γκομενικούς στόχους με τον Αλαίν Ντελόν επειδή και οι δύο απλά έπαιζαν στον γαλλικό κινηματογράφο...

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσει η παρομοίωση στο τέλος. Πολύ χαρακτηριστική. Και αποκαλυπτική της ηλικίας...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

δεν χρήζει εμμέσων αποκαλύψεων...
οδευώ προς το 44° έτος, το διατυμπανίζω και το χαίρομαι (πρώτη φορά στου Καραϊσκάκη το 1979!!!), κι ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του βίου, απ'εδώ κι εντεύθεν, θα μετρώ την ηλικία ανάλογα με τα Πρωταθλήματα του Θρύλου χεχεχε

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλημέρα και εν πρώτοις χρόνια πολλά στον Απόστολο
δυστυχώς από την ίδια την διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας καλλιεργήθηκαν ελπίδες για έναν Θρύλο όπως όλοι μας τον θέλουμε .μέχρι τώρα δεν έχουμε δεί κάτι σοβαρό , καίτοι υπάρχουν πολλοί λόγοι .ευελπιστούμε πως μέχρι την αναχώρηση για Βέλγιο θα χουμε κατασταλάξει από πλευράς μεταγραφών

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός, ο Ρούγκος. Σ΄ευχαριστώ, μπρο!

Εικόνα holland74

Αναγκαστικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να περιμένουμε..
Πάντως ανησυχώ και επίσης δεν βλέπω ακόμα να έχει αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό, εκεί μπορώ να πω περίμενα κάτι παραπάνω, κυρίως λόγω της έλευσης Ουσίγιο...

Εικόνα apostolos gaganis

Σήμερα πήρε θέση ο Καραπαπάς. Το θεωρώ θετικό και αναπτερώνει ελπίδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τον αγαπούν τον Ολυμπιακό. Κι΄εμείς όμως. Εμπρός επομένως, διοίκηση και κόσμος. ΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Λίγες μέρες μείνανε μέχρι να πάει η ομάδα στο Βέλγιο για τα τελευταία φιλικά πριν τα ΚΡΙΣΙΜΑ προκριματικά του Ιουλίου.
Με εξαίρεση την κίνηση Μποκανί (που δεν έγινε για ιατρικούς λόγους), για μια ακόμη χρονιά παρακολουθούμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ. Η διαμόρφωση του ρόστερ μας εξαρτάται σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ από τις διαθέσεις των μανατζαραίων με ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ αποτέλεσμα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. Επίσης ένα που με ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ είναι να βλέπω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ να πουλάει 2 παίκτες το Γενάρη 30 μύρια, αλλά το καλοκαίρι που ΚΑΙΓΕΤΑΙ για τα προκριματικά του Ιουλίου να... σκοντάφτει σε ρήτρες των 2,5 εκατομυρίων! Των 2.5 ΟΧΙ των 10 μιλάμε και μετά βγαίνει ο κάθε Νικολακόπουλος στα μέσα και λέει κάτι γελοιότητες του στύλ "οι παίκτες αυτή την εποχή δεν καίγονται να υπογράψουν για να γλυτώσουν την προετοιμασία!!!" λες και μιλάμε για... τον Σαμαρά & τον Κονέ... Αλήθεια, ο Ροντρίγκεζ στην Αργεντινή γιατί υπέγραψε και δεν περίμενε τον... Αύγουστο? Οεοοο...
Δυστυχώς όσο περνάνε οι μέρες, τόσο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ όσα είπε ο Βρέντζος τον Μάρτη για το μπάτζετ, ότι δηλαδή το τωρινό μπάτζετ (50m) θεωρείται ΤΑΒΑΝΙ που μπορεί και να ΜΕΙΩΘΕΙ λίγο... Καλά τα λέτε παιδιά, αλλά ΕΤΣΙ, ομίλους chamions league ούτε με καλαμάκι δε θα ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ σύντομα.

Ας ελπίσουμε μέχρι την Τρίτη να πάρει Καρσελά & Οφόε (που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τους υπάρχοντες), γιατί αν χαθούν και αυτοί θα έχουμε ΓΛΕΝΤΙΑ στα προκριματικά ΠΑΛΙ...

ΥΓ Για να καταλάβουμε λίγο αυτό που είπα παραπάνω για τους μάνατζερ, δείτε τι γίνεται ΦΕΤΟΣ με Σιώπη, Ζντιέλαρ, Κασάμι. Πάνε να τους στείλουν ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 για να έρθει ο 33άρης Ζιλέ... Ότι νάναι...
Πέρσι είχαμε Κασάμι & Ζντιέλαρ στα χάφ και δεν το θυμάμαι? Ποιός ΦΩΣΤΗΡΑΣ έστειλε τον Λαίφη δανικό για 2 χρόνια στη Σταντάρ, και μεις να... βολοδέρνουμε με... Βιάνα (μπρρρ) κλπ...

Καλή συνέχεια παιδιά να έχουμε

Εικόνα apostolos gaganis

Καλή συνέχεια; Θα δούμε. Στηρίζω βέβαια την ομάδα μου, σε κάθε εξέλιξη, ούτε λόγος, αλλά στηρίζω δεν σημαίνει δεν κριτικάρω και δεν επιρρίπτω ευθύνες, αν και εφ΄όσον...

Εδώ θα΄μαστε.

Εικόνα nichio 1971

Πολύχρονος & πάντα ευτυχισμένος. Να χαίρεσαι ότι αγαπάς & να ζήσεις ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ της ομάδας!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστώ φίλε και αντεύχομαι για ό,τι καλύτερο!

Εικόνα NovoCeLats

Αυτό φίλε μου που ΔΕΝ κατάλαβα από το συμβάν στη Ολυμπία είναι το εξής:
Ανθρωποι του Ολυμπιακού Δεν ήταν εκεί ? Τι έκαναν ? Πως άφησαν αυτό να συμβεί ?

Πραγματικά με ξεπερνά...

Εικόνα Harry red logic

Αφού δεν έρχονται στην χώρα τα αστέρια που κυνηγάμε ας χτυπήσουμε τον καλύτερο σέντερ φορ της Β κατηγορίας Ισπανίας η Αγγλίας η Γαλλίας η έστω νήσων Φερόε... ,το ίδιο για χάφ,σεντερ μπάκ,αριστεροδέξιο μπακ κλπ.
Με το φτωχό μου το μυαλό σκέπτομαι πως αν η ομάδα πάει στο Βέλγιο την ερχόμενη εβδομάδα και δεν καταφέρουμε μια μεταγραφή απο την Β κατηγορία ας προσπαθήσουμε απο την Γ κατηγορία των πιο πάνω χωρών...κάποια ταλέντα θα υπάρχουν δεν μπορεί κάποιος θα δεχτεί να ερθει....

Υ.Γ.Μήπως φταίει ο εικονιζόμενος πλανητάρχης ...μας κυνηγάει?

Εικόνα apostolos gaganis

Το ΥΓ σου, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά...

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή με υγεία και κάθε τι καλό.
Και βέβαια επιτυχίες, πάντα στην κορυφή ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος!
Υ.Γ... το έγραψα αστειευόμενος αλλά ακούω απο κάποιους συνωμοσιολόγους κάτι περίεργες φήμες.Δεν ξεύρω!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Χάρυ, ευχαριστώ και ό,τι ποθείς!

Εικόνα Spiros Legend

Σοβαρότης καμία, από τον Τύπο τουλάχιστον... Το κακό είναι ότι κάποιες <<ειδήσεις>> δίνονται μέσα από την ομάδα, αν δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και αν είναι μπλόφες, για ευνόητους λόγους τακτικής στις διαπραγματεύσεις, έχει καλώς, αυτό το καταλαβαίνουμε, αλλά αυτή η συνεχής κωλλυσιεργία και καθυστέρηση στις μεταγγραφές μας έχει εκνευρίσει, ακόμα και τους πιο υπομονετικούς και με κατανόηση της γενικότερης δυσκολίας που υπάρχει. Το είπε, βέβαια, και ο Βρέντζος στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ότι έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα στο να έλθει ένας καλός παίχτης στην Ελλάδα, αλλά όχι και έτσι, δεν είμαστε ως σύλλογος και ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ευρώπη. Άμα δεν μπορούμε να πάρουμε μέτριους παίχτες από μικρομεσαίες Ευρωπαικές ομάδες και την υποβιβασμένη Γρανάδα, ας αλλάξουμε project και ας επικοινωνηθεί στον κόσμο να ξέρουμε τι να περιμένουμε, διότι με τις εξαγγελίες του Μαίου και τον ερχομό του Ουσίγιος καλλιεργήθηκαν προσδοκίες για σοβαρή ενίσχυση της ομάδας. Και αυτό το πράγμα των τελευταίων ετών, όπου η μισή προετοιμασία <<χάνεται>>, διότι έχει μετατραπεί σε οντισιόν για το ποιοι από τα 40 άτομα ρόστερ που δίνεται στον κάθε προπονητή, θα μείνουν ή θα φύγουν, δεν ξέρω ως πότε θα συνεχιστεί, χάνεται πολύτιμος χρόνος και αργεί και ο προπονητής να αξιολογήσει τι χρειάζεται ως μεταγγραφές και γενικώς δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του, όπως θέλει. Εξάλλου, όλοι οι τελευταίοι προπονητές μας δηλώνουν απερίφραστα ότι θέλουν να δουλέψουν με γύρω στους 25 παίχτες. Καλό είναι, λοιπόν, να γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα, ποιοι παίχτες αξίζει να παίζουν στον Ολυμπιακό και ποιοι όχι. Αν θέλουμε να έχουμε για λόγους επένδυσης 50 άτομα ρόστερ και να παίζουν κάποιοι έξω δανεικοί, με προοπτική πώλησης, αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην επιβαρύνεται ο προπονητής με όλο αυτό το πανηγύρι, ειδικά όταν η χρονιά πλέον παίζεται οικονομικά, άρα και αγωνιστικά, από τέλη Ιουλίου και όχι κατευθείαν από Σεπτέμβρη. Πιστεύω ότι ο Χάσι ήταν ειλικρινής στο τι λάθη έγιναν πέρυσι από την ομάδα αλλά και συγκεκριμένος για το τι χρειάζεται, δεν κρύφτηκε και δεν είπε ότι η ομάδα είναι <<πλήρης>>. Ας του έχουν τους παίχτες που θέλει, όταν τους θέλει, δηλ. ΤΩΡΑ. Κατ εμέ, υπάρχει αρκετό ταλέντο και παίχτες με προοπτική εξέλιξης στην ομάδα, λείπει μια σεντερφοράρα-killer και μια κολώνα στην άμυνα. Από κει και πέρα ό,τι άλλη κίνηση ποιότητας γίνει (καλύτερα εξτρέμ, βαρβάτο οχτάρι, αριστ.μπακ) μακάρι να γίνουν. Αλλά χωρίς μηχανή γκολ και κολώνα στην άμυνα, θα χαθεί και η δουλειά των υπολοίπων. Άντε να δούμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ σε όλα.

Εικόνα Spiros Legend

Απόστολε ΜΑΣ, έχεις τις θερμότερες των ευχών μου, για την ονομαστική σου εορτή! Χρόνια Πολλά και καλά, με υγεία και ευτυχία, προσωπικά και οικογενειακά και μόνο χαρές από την μεγάλη μας ερυθρόλευκη αγάπη!

Εικόνα apostolos gaganis

Σου εύχομαι υγεία και καλοτυχία, από καρδιάς. Σ΄ευχαριστώ "Καταρράκτη"!

Εικόνα ze ηλιας

Απόστολε ζω με την ίδια αγωνία και ανησυχία αλλά ταυτόχρονα δε χάνω την αισιοδοξία μου όπως και άλλοι φίλοι μας κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες και προσπαθώντας να ξεγράψω τις συγκρίσεις με το παρελθόν.

Κάτι άσχετο γιατί δεν μπορώ να το χωνέψω
τις προάλλες συνέβη το παρακάτω:
http://www.redking.gr/content/football/23462-oi-athlioi-ths-arxaias-olym...

Αν ήμουν εγώ επίσημος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα τους είχα γαμήσει τα πρέκια.
Επειδή όμως ο καθείς πρέπει να κάνει κάτι απ το πόστο του εγώ προσωπικά που θα βρίσκομαι σε ένα μήνα στην Κυλλήνη θα επισκεφτώ για πολλοστή φορά με το γιό μου τον εν λόγω ιερό για τον παγκόσμιο αθλητισμό χώρο φορώντας τη φανέλα του ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ.
Αν ο οποιοσδήποτε δημητράκης κάνει θέμα υπόσχομαι πολλά ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ.

Θα ενημερώσω σχετικώς άμα τη επισκέψει μου

Εικόνα apostolos gaganis

Αναμένω...

Εικόνα NovoCeLats

Αυτό φίλε μου που ΔΕΝ κατάλαβα από το συμβάν στη Ολυμπία είναι το εξής:
Ανθρωποι του Ολυμπιακού Δεν ήταν εκεί ? Τι έκαναν ? Πως άφησαν αυτό να συμβεί ?

Πραγματικά με ξεπερνά...

Εικόνα apostolos gaganis

Με εξέπληξε και μ΄εκνεύρισε το περιστατικό. ΠΟΛΥ....

Εικόνα Romain

Αδελφέ Απόστολε, με το πιο πάνω άρθρο σου αποτυπωνεις την πραγματικότητα.

Δηλαδή, υπάρχουν πολλές αθλητικές/οπαδικες εφημερίδες και ελάχιστες ειδήσεις.

Ο δε Ολυμπιακός δεν δίνει πληροφορίες πριν ξεκαθαρίσει μία μεταγραφή. Π.χ. Οσίγιος, Σισέ, Κούτρης.

Επειδή όμως πρέπει κάθε μέρα όλοι να βγάλουν πρωτοσέλιδα, τότε πολλοί γράφουν ότι ναναι.

Οι ειδήσεις που προκύπτουν είναι συνήθως εκτός τόπου ή αν είναι έγκυρες προέρχονται από εμπλεκομενους μάνατζερς ή ξένα μέσα και/ή ομάδες.

Η δυσκολία στο να προσελκυσεις παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μεγαλώσει. Βλέπουμε ότι ο 33χρόνος Ροτριγκες προτιμάει την Αργεντινή από τον Ολυμπιακό.

Οι λόγοι είναι η ανυποληψια που έχει πέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα καμώματα και τις διακοπές σε κύπελλο και πρωτάθλημα από τον Κοντονή, η έλλειψη επενδύσεων, η μη πληρωμή παικτών (βλέπε Παναθηναϊκός, Ηρακλής....), ότι ο πρωταθλητής δεν παίζει κατευθείαν στο Champion's League (αυτό αφορά μόνο τον Ολυμπιακό), οι υψηλοί φόροι που κάνουν τις ελληνικές ομάδες μη ανταγωνιστικες σε σύγκριση με τις Τουρκικές ή ομάδες άλλων χωρών, η οικονομική κρίση, και η μικρή τηλεοπτική πίτα. Είναι βέβαια και η δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από τα γνωστά κέντρα.

Γιαυτό δύσκολα μπορεί να φέρει ο Ολυμπιακός κάποιο παίκτη με δυνατότητες και ποιότητα σε ηλικία κάτω των 30. Διότι τέτοιοι μπορούν να παίξουν σε ομάδες που είναι στη μέση και πάνω του πίνακα από καλύτερα πρωταθλήματα. Όπως Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία.

Ο Ατρόμητος από την άλλη έχει ήδη ανακοινώσει τους Μανούσο, Αντόνιο Τζούνιορ, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Μενσά. Έξι μεταγραφές στο αψε σβήσε.

Η διαφορά δεν έγκειται στον προγραμματισμό των δύο ομάδων αλλά στην ποιότητα παικτών που η κάθε μία στοχεύει.

Όσο για την είσοδο στο Champion's League, δύσκολα θα βοηθήσουν οι καινούργιοι παίκτες. Με μόνη εξαίρεση ένα καλό σεντερφορ ή κάτι άλλο που απουσιάζει αυτή τη στιγμή από το ρόστερ. Δηλαδή ένα ή δύο παίκτες. Οι υπόλοιποι λογικά θα έχουν μετά.

Υ. Γ. Βέβαια εξίσου σημαντικές για να μην πω σημαντικοτερες, είναι οι εξελίξεις με τη μαφία των κυβερνώντων, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Τσιπρα, Ψεκασμμένου, Κοντονή παρέα με τον Νιαου.

Και αυτό παίζει τον ρόλο του. Γιατί δεν μπορεί ο πρόεδρος να ασχολείται μόνο με ποιους παίκτες θα πάρει. Η αντιμετώπιση της σκευωρίας είναι πιο σημαντικό ζήτημα για την ώρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Εμένα Romain μ΄ενδιαφέρει η ενίσχυση της ομάδας, όπως μου την υποσχέθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ. Με παίκτες που θα κάνουν τη ΔΙΑΦΟΡΑ. Δέχομαι τους λόγους που λες, τους έχω επισημάνει σε άλλα άρθρα μου ΟΛΟΥΣ, αλλά θέλω ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ στο τί να περιμένω. Αν μου το πουν, έστω και ΤΩΡΑ, ειλικρινώς και χωρίς περιστροφές, θα σιγήσω και θα σταθώ στο πλευρό της ομάδας ( που ούτως ή άλλως θα σταθώ με την όποια εξέλιξη ), αλλά δεν θα τυφλωθώ. Θα κριτικάρω την πορεία της, όπως κάνω αδιάλειπτα εδώ, και θα κατανείμω όταν έρθει η ώρα τις ευθύνες όπου πρέπει. Οι ηγέτες δεν έχουν μόνο δικαιώματα. Έχουν και υποχρεώσεις απέναντι σ΄εκείνους που εκπροσωπούν, ως εκ της θέσεώς τους. ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, στην περίπτωσή μας. Γιαυτό και δεν μ΄άρεσε καθόλου εκείνο το "σε όποιον αρέσει" των Αγγελόπουλων. Είναι δύσκολα τα πράγματα; Πες το μου καθαρά, μη αναλογιζόμενος το ενδεχόμενο κόστος, να ξέρω τί να περιμένω. Επισήμως. Όχι να μου ζαλίζουν τα Σερτόλεια κάθε μέρα τα ΜΜΕ, δικά μας και "αντικειμενικά", με τις μπούρδες που μου ξεφουρνίζουν. Πώς αλλιώς να ενημερωθεί ο απλός οπαδός; Απ΄αυτά ενημερώνεται. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΠΙΟ. Ή κάνε τις μεταγραφές που σαφώς υπαινίχθηκες ή πες έχω ανυπέρβλητες δυσκολίες και δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω ό,τι θάθελα και θα θέλαμε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ...

Εικόνα Romain

Καταλαβαίνω τι λες αλλά το βλέπω και σαν θέμα εμπιστοσύνης. Όταν αυτή η διοίκηση παίρνει κάθε χρόνο το Πρωτάθλημα, και κάνει κάθε χρόνο τις ακριβότερες μεταγραφές με διαφορά από τους αντιπάλους της τότε θα της δώσω τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει τις μεταγραφές πριν την κατακρίνω. Και αυτό δεν είναι θέμα τυφλωσης. Για μένα είναι θέμα λογικής.
Τώρα αν μερικοί κράζουν πριν γίνουν οι μεταγραφές, ή επειδή αργούν είναι δική τους υπόθεση.
Και δεν τους συγκρίνω με τους οπαδούς των άλλων:
-Παναθηναϊκός : έρχεσαι ο Αλτμαν με υπέρβαση 100 χιλιάρικα.
-Παοκ: περιμένουν τον Μακ και να πουλήσουν τον Τσιμιροτ
-Αεκουλα: πρώτος στόχος ο Σκοκο αλλά ξέχασαν να του κάνουν πρόταση.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί είναι οι αντίπαλοι μας. Όχι η Manchester United.

Εικόνα red apple

Ν' αγιάσει ο στόμας σου, αδερφάκι μου!

Εικόνα dimitrov7

Εγώ να σας πω την αλήθεια ποτέ δεν κοίταζα ποιός παίκτης θα έρθει, διότι κανέναν παίκτη δεν εμπιστεύομαι αν δεν δείξει την αξία του εδώ. Αντίθετα με ενδιαφέρει τι γίνεται στην προετοιμασία από τους υφιστάμενους παίκτες. Δηλαδή με ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα που ήδη ξέρω συν παίκτες που ήδη εκτιμώ από τσουπρολιγκ.
Γενικά πιστεύω στις ικανότητες της συνοχής, της ομοιογένειας και της σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία και στις προπονήσεις. Κι αν θέλετε για μένα αλίμονο αν περιμένουμε από αυτούς που θα έρθουν να μας βάλουν στην Ευρώπη. Ειδικά στο γιουρόπα λιγκ.
Δική μου άποψη, μπορεί να με βρίσετε αλλά εγώ πιστεύω στην υφιστάμενη ομάδα. Αν αυτή δουλευτεί σωστά κι έχει συνέχεια χωρίς οβιδιακές αλλαγές θα περάσει στην Ευρώπη(ακόμα και τσου λου) και θα πάρει και το 8ο. Κι όποιος έχει αμφιβολία και αντίρρηση στα περί προπονητών, ομοιογένειας, δουλειάς, κλπ,κλπ ας δει τον πούστη με ζουζουνίδη.
Χωρίς οπαδικά γυαλιά...
Ακόμα και πέρσι αν έμενε ο Σίλβας θα μας πέρναγε χωρίς μετεγγραφές. Άποψη μου. Εν κατακλείδι ποτέ δεν κοιτάω αθλητικό τύπο διότι δεν με ενδιαφέρουν οι μετεγγραφές αλλά αυτοί που έχω και τι δουλειά κάνουν.
Πάντως η κατάσταση ίσως θυμίζει το 2009, που τελικά όμως πήραμε "μόνο" τον γίγαντα Μέλμπεργκ. Δυστυχώς πήραμε και τον Μαρέσκα. Και στα ... ψιλά τον Ζαϊρί.
Μπήκαμε ομίλους, περάσαμε και 16. Και μας ψοφήσανε Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντουντού και Ματ!!! Όμως ποιός αμφιβάλει πως αν είχα πάρει από τότε τον Μπαγάσα(1,5 αγορά κι 1(?) μισθό) και τον Πάντελιτς λεύτερο(μέχρι 30/8 και μετά 'Αγιαξ, 15 γκολ) στα λεφτά του Μαρέσκα(και οι 2, περίπου συν της αδερφής που ήρθε το χειμώνα) πως θα είχε πάρει και το πρωτάθλημα? Πόσες μετεγγραφές? Μόνο 3. Κι ο ένας λεύτερος.
Τώρα έχουμε έτοιμη ομάδα. Την περσινή συν σημαντικές προσθήκες με ικανά Ελληνόπουλα κι έναν υποσχόμενο αράπη. Αν αυτοί δουλευτούν σωστά θα είμαστε πολύ καλύτεροι.
Υπομονή λοιπόν για να έρθουν κι ένας Μέλμπεργκ, ένας Ιμπαγάσα, ένας Πάντελιτς. Δλδ παίχτες που μετράνε. Είδατε την κίνηση με Μποκανί.
Τώρα αν παίζει κάτι άλλο τι θέτε να σας πει ο πρόεδρας? Περιμένω πχ κανένα βούλευμα για να με κόψουν από Ευρώπη? Για να μιλάμε ανοιχτά. Οπότε τι να τις κάνω τις μετεγγραφές?