ΜΙΑ ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΥΧΝΑ....



Το ξέρουμε, το ζούμε επανειλημμένα, το ξεχνάμε συχνά όμως και αποφαινόμαστε απόλυτα αλλά παρορμητικά, γιαυτό λανθασμένα...

Παίζουν ρόλο κι΄οι ειδικές συνθήκες βέβαια. Για την ΜΗ αποκάλυψη της πραγματικής αξίας και συνακόλουθα χρησιμότητας κάποιου παίχτη σε μια ομάδα. Ο λόγος για τον Ρομαό. Τους "Ρομαό", σωστότερα...

Ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ο γεννημένος στη Γαλία, Τογκολέζος. Το 2016 τον πήραμε ως ελεύθερο απ΄τη Μαρσέϊγ. Κι΄ήταν το μόνο που πρόταξαν επικοινωνιακά τότε τα ΜΜΕ. Η θητεία του εκεί ( σωστά ) και η εμπειρία του. Η εθνική του Τόγκο, περνούσε μάλλον στα ψιλά. Κατανοητό, εδώ που τα λέμε. Έμπειρο τον ανεβάζαμε, έμπειρο τον κατεβάζαμε. Δεν είναι κακό το έμπειρος, αλλά δεν είναι και τόοοσο καλό. Ειδικά αν παραμένει μόνο του και δεν συνοδεύεται από άλλα πολύ πιο...ενθουσιαστικά επίθετα, αφού το έμπειρος, παρομοιαζόμενο ας πούμε με τούνελ, έχει συνήθως στην άκρη του τη...σύνταξη. Η θέση που΄παιζε ήταν κυρίως αμυντικό χαφ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ άμα χρειαζόταν. Μας το΄λεγαν και μας το ξανάλεγαν... Τότε, η χρηματιστηριακή του αξία έφτανε το εκατομμύριο. Εντάξει και τί έγινε; Μεγαλούτσικος, δεν τον είχαμε ξανακούσει, ΄"έπεσε" στον Μιλιβόγεβιτς και ΙΔΙΩΣ στον Μπέντο και παραγκωνίστηκε. Γνωστή και πονεμένη ιστορία...

Γιατί έβαλα το ΙΔΙΩΣ, στον περίεργο - τουλάχιστον σαν χαρακτήρα - Πορτογάλο κόουτς; Γιατί εκτός απ΄την εξαφάνιση πρακτικά του παίχτη απ΄την ομάδα, άλλωστε το΄χε κάνει και μ΄άλλους αυτό ( βλέπε Μάριν ), δεν τον ΕΙΧΕ καν ΤΕΣΤΑΡΕΙ εκεί που πονάγαμε παγίως. Όταν ΣΥΝΥΠΗΡΧΕ ακόμα με τον Σέρβο. Μιλάω στη θέση του στόπερ. Κι΄ΑΝ το΄ χε κάνει κατ΄εξαίρεσιν, επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς, θα΄χε γίνει εντελώς ανεπαρκώς. ΑΝ... Δεν ξέρω κατά πόσον είχε δοκιμάσει κάτι τέτοιο και στις προπονήσεις. Η συνέπεια έτσι αυτής της ΚΑΚΙΣΤΗΣ διαχείρισης του Ρομαό εκ μέρους του Ίβηρα, ήταν ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΣΤΟΠΕΡ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να βελτιώσει ή και να λύσει ακόμα κατά πολύ το γνωστό και πάγιο τα τελευταία χρόνια ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο κέντρο της άμυνάς μας. Με διαφορετικά ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ αγωνιστικά αποτελέσματα. Μέχρι και ΕΓΚΛΗΜΑ συνεπώς θα μπορούσα να χαρακτηρίσω, έστω καθ΄υπερβολήν, τούτη την τακτική, την συμπεριφορά του απέναντι στον παίχτη μας. Έπρεπε να φύγει ο Μίλι, να δημιουργηθεί το ΜΕΓΑΛΟ κενό και να΄ρθει ο Λεμονής για Ν΄ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ολοφάνερα ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ, αποδεικνύοντας εμφαντικά το πόσο ΕΒΛΑΨΕ τελικά τον Ολυμπιακό ο...αλήστου μνήμης. Ετούτο εννοώ, ως παράδειγμα, για το ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που χρησιμοποίησα πιο πάνω.

Πάμε όμως πάλι στο οικονομικό και το ηλικιακό σκέλος. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει τόσο ή και καθόλου τον οπαδό, αλλά και τους ΑΡΔ, το βιογραφικό ή/και η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία ενός αποκτώμενου - και μάλιστα ως ελεύθερου - παίχτη. ΝΑΙ. Μπορεί αυτός να τα΄χει τα χρονάκια του με βάση την ηλικία της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του. ΝΑΙ. Μπορεί ο ίδιος να τα βρει σκούρα με τον προπονητή του ή και το γενικότερο νέο περιβάλλον του. ΝΑΙ. Τελικά όμως, αν για τον άλφα ή βήτα λόγο αλλάξουν οι συνθήκες στην ομάδα, ΜΠΟΡΕΙ να "βγάλει" έστω και όψιμα τον αγωνιστικό του πλούτο, να εντυπωσιάσει και να τον παραδεχτούνε ΟΛΟΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑΙ = ΡΟΜΑΟ. Το παράδειγμά του, μας ξαναθυμίζει έντονα εκείνο το κλασικό "κάτσε λίγο να δούμε πρώτα, ρε παιδί μου, κι΄ύστερα αποφαινόμαστε". Όχι με την πρώτη, παλτό ή παιχταράς. Ενεργός ή συνταξιούχος.  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. Ακατέβατα και με τόση σιγουριά, όση όταν ισχυρίζεσαι ότι η γη γυρίζει. Και δυστυχώς σε τούτο, τεράστια η ευθύνη των ΜΜΕ. Σήμερα, όλοι συνειδητοποιούμε την ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ του παίχτη. Και ο τελευταίος αμφισβητίας. Ρυθμιστικός παράγοντας για την ομάδα ο Ρομαό. Αυτός και ο Φορτούνης. Κατ΄εξοχήν οι δυο τους. Ο Χάσι δείχνει να τον σκέφτεται και για σέντερ μπακ, μετά την τελευταία του εμφάνιση σ΄αυτή τη θέση. Πολύ μεγάλης σημασίας και ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ η απόδοσή του στο συγκεκριμένο πόστο. Μπορεί τώρα να μην έχουμε καιρό για τροποποιήσεις, αλλά εφ΄όσον το ζητούμενο είναι και οφείλει να είναι πάντα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, όλα παίζουν. Μπορεί π.χ μια δυνητική μετατόπισή του εκεί, να βγάλει κάποιο άλλο λαυράκι στην τωρινή του θέση. Σκέψεις... Δεν είναι όμως καθόλου σκέψη, αλλά γεγονός επαναβεβαιούμενο συχνά, εκείνο που επεσήμανα σε προηγούμενο πρόσφατο άρθρο. Ότι άλλο πόσο χρονών γράφει πως είσαι η ταυτότητά σου, κι΄αλλο η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ σου ηλικία. Και το δείχνει ο άνθρωπος με τον οποίον ασχολούμαστε. Το΄χε δείξει ήδη απ΄τα εργομετρικά εξ΄αρχής και το συνεχίζει στους αγώνες. Καλότυχος να΄ναι, γιατί τον χρειαζόμαστε ΠΟΛΥ.

Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΡΟΜΑΟ ΣΤΟ ΤRANSFERMARKT, EINAI 800.000 EYΡΩ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ΄ΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΝΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΛΕΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ, ΘΑ ΤΟ΄ΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ, ΟΠΩΣ: ΜΠΟΡΕΙ, ΙΣΩΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ, ΚΛΠ.....

Υ Γ.  Όταν ανέβασα το κείμενο, είδα ότι ο Μαρινάκης ανέθεσε ΚΑΙ στον Ρομαό, την αρχηγία της ομάδας. Αν και μόλις 11 μήνες σ΄αυτήν. Την θεωρώ ΣΩΣΤΗ κίνηση. Επαναλαμβάνω: Μακριά από κακοτυχίες το παιδί ( οι γιοι μου είναι μεγαλύτεροί του...).

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μπράβο για το σχόλιο. Η ανάδειξη των παικτών που προφέρουν χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να είναι τα μπαμ και μπουμ των αρδ, έχει μεγάλη αξία για όλους όσους παρακολουθούν και αγαπούν το ποδόσφαιρο. Μπράβο.

Εικόνα ze ηλιας

Σε όσα φιλικά τον είδα Απόστολε ήταν ο καλύτερος και σταθερότερος παίκτης μας συνεχίζοντας τις εμφανίσεις από την περασμένη σαιζόν.Να μην τον ματιάσουμε.

Άσχετο αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ σ αυτό το ερπετό:
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/g-savvidhs-kalh-tuxh-se-parti...

ούτε τα προσχήματα ρε πούστη μου?

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εδώ ο Μαυροκουκουλάκης είχε ευχηθεί να πέσει το αεροπλάνο με την αποστολή του Ολυμπιακού, στην ευχή στις μπουγάτσες της Σερβίας θα κολλήσουμε;

ούτως ή άλλως ο Ιγκνατίεβιτς-Σαμπιντί λογικό είναι να προτιμά συναισθηματικά τις σλάβικες ομάδες, παρά τις ελληνικές.

για να πω την αλήθεια εμἐνα δε με συνεκίνησε διόλου η δήλωση του πουθενά,
όταν την πληροφορήθηκα απλά τα ...μπατάρισα από την άλλη.

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα apostolos gaganis

Άσεεε... Έχω τσαντιστεί πολύ, Ζε, με δαύτονα... Αφού έτσι μου΄ρχεται να πάω και να τον...μουτζουρώσω στη γνωστή οικογενειακή αγιογραφία(!) που΄χει κάνει ο ντάντης του σε κάποια εκκλησία, δεν τη θυμάμαι τώρα, εκεί πάνω...

ΨΥΧΡΑΙΜΑΑΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΩΡΑ.

Εικόνα Romain

Απόστολε, πολύ σωστά έπραξες και αφιέρωσες ολόκληρο το άρθρο στον Ρομαό!

Όντως το αξίζει και φανερώνει ένα (ίσως το μεγαλύτερο) από τα πολλά κολλήματα του Μπεντο... Αλανι για πάντα στο λιμάνι! Ο οποίος δεν έδωσε ευκαιρία στον Ρομαό ενώ σε άλλους, βλέπε κυρίως Βιάνα αλλά και Μάρτινς η αντιμετώπιση του ήταν διαφορετική.

Το γεγονός ότι για τους ΑΡΔΑΚΕΣ η μεταγραφή Ρομαό δεν έδειξε να ενδιαφέρει είναι πολύ λογικό. Παίκτης με γεμάτες σεζόν από την Μαρσειγ, ελεύθερος μεν αλλά με όχι ευκαταφρονητο συμβόλαιο (ελάχιστοι παίκτες με το συμβόλαιο του υπάρχουν στα πρώην και νυν ψευτοσυνεταιράκια)

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και φέτος. 15 εκ ευρώ (μόνο στις ομάδες) ο Θρύλος για μεταγραφές, 1 εκ οι άλλοι. Η αντιμετώπιση όμως και τα πρωτοσέλιδα... τα ίδια.

Ο Νιαου ούτε προσφορά δεν κάνει σε παίκτη που δεν είναι ελεύθερος. Για να ενοχοποιησει όμως τον Μαρινάκη προσέφερε 10 εκ ευρώ στον Γιαννουσακη.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι, όπως τα γράφεις. Τους είδα. Η πρόκριση από ΕΜΑΣ εξαρτάται. Αποκλειστικά θα΄λεγα.

Εικόνα manthos 956

Χαίρομαι που γυρίσατε φορτσάτος και απολαμβάνω το γράψιμό σας, μεστό νοημάτων, επίκαιρο, στοχευμένο, ενδιαφέρον, σοβαρό, μετριοπαθές, χωρίς ακρότητες και εντυπωσιασμούς, απευθύνεται στους σκεπτόμενους Ολυμπιακούς και, εγώ προσωπικά, σάς ευχαριστώ πολύ !!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν ασχολείστε με τους κομπλεξικούς (ένθεν κακείθεν !)
Συνεχίστε έτσι. Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα μας να δίνει αφορμές για ευχάριστες αναλύσεις !!

Εικόνα apostolos gaganis

Mόλις είδα το Μπουντούτσνοστ-Παρτιζάν. Αν είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι, ΔΕΝ μας αποκλείουν οι Σέρβοι με τίποτα. Θα πρέπει να εγκληματίσουμε για να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να χάνουμε χοντρά λάθη. Γυμνασμένη ομάδα, καλά σώματα, πειθαρχημένη, με 3 - 4 παίχτες να ξεχωρίζουν, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος. Αντικειμενικά. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Εικόνα Marios

Χιλια μπραβο κ Αποστολε για αυτο το αρθρο,ειναι απιστευτη η βιολογικη του κατασταση,ειδικα οταν την συγκρινεις και με την ηλικια του,αφηνοντας τον Ολυμπιακο για την Κρισταλ Παλας ο Μιλιβογεβιτς ειχα παντα μια απορια,ο επομενος αρχηγος ποιος θα ειναι.Και δεν μιλαω μονο για αυτον που φοραει το περιβραχιονιο,αλλα και για τον παικτη στηριγμα ολων των αλλων,πηραμε εναν εκπληκτικο αθλητη και θα μας βγει σε καλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Επαναλαμβάνω, Μάριε: καλότυχος να΄ναι.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλησπέρα, Απόστολε!

δεν έχω τι να προσθέσω σχετικά μετον Αλαιξύ Ρομαό, όπως ήταν φανερό στον σχολιασμό του προηγουμένου άρθρου σου αποτελεί προσωπική μου αδυναμία.

για να πω την αλήθεια μου, διέφυγε της αντίληψής μου ότι συμπεριελήφθη στους φέροντας το αρχηγικό περιβραχιόνιο, πράγμα το οποίο μου επιβεβαιώνει, ότι δεν είναι μόνον η αγωνιστική του αξία αλλά και ο χαρακτήρας του άξιος κι έτι θεωρώ ότι με δικαιώνει που τον συμπεριέλαβα στην ...συνομοταξία Ιμπαγάσα-Μοντεστό.

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

υ.γ. οι χρηματηστηριακές αξίες του transfermarkt λαμβάνουν εντόνως υπ' όψιν την μεταπωλητική αξία ενός παίκτη κι όχι μόνον την αγωνιστική του προσφορά, έτσι διαμορφώνται χαμηλότερες μετά τα πρώτα ...-άντα, ανεξάρτητα εάν κάποιος γηραιότερος είναι μάλλον καλύτερος από κάποιον αντίστοιχο φέρελπιν.

Εικόνα apostolos gaganis

YΓ. Ακριβώς. Η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο στην αξιολόγηση γενικά και στη διαμόρφωση της ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ εμπορικής αξίας ενός παίχτη στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Άσχετη όμως συχνά με την ΤΡΕΧΟΥΣΑ αγωνιστική αξία και συνακόλουθα προσφορά του στην ομάδα όπου αγωνίζεται.

Εικόνα koropi48

Για όλα αυτά, προτιμώ το Χάσι μια ζωή, παρά να ξαναδώ πορτογάλο προπονητή στην ομάδα. Κλικαδόροι, κρυφομανατζαραίοι, κομπλεξικοί με την αίσθηση της παλαιάς πορτογαλικής αυτοκρατορίας, μονοκόματοι, εκδικητικοί. Ποτέ ξανά!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αντιτουριστικοί, μίζεροι (δεν είναι τυχαία τα φάντο) και κλαψο({'})φατσες, θα προσἐθετα.

Εικόνα apostolos gaganis

Κά-τω, ταχέρια, απόοο - τα - φάντο! Μ΄αρέσουνε... χαχα!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

μια χαρά είναι τα φάντο, φτάνει να μην τα μεταφέρεις στον ...αγωνιστικό χώρο χεχχεε

το Καραϊσκάκης θέλει αλεγκρία!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ πάλι, από προσωπική πείρα, τον "πάω" αυτό τον λαό. Τώρα για προπονητές, απ΄όσους ξέρουμε τουλάχιστον, μάλλον θα σε σιγοντάρω τελικά...

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Μην ξεχνάμε και το Σέρβικο ΤΕΙΧΟΣ που πήραμε...
Δε περνάει τίποτα λέμε...

Κάποτε στη Νότινγκχαμ λέγανε: You Never Pass Dess Walker

Κάτι τέτοιο...

Αμα μάθει να κάνει και καμιά καλή έξοδο ο Καπίνος... Γκολ Δε θα τρώμε στο Ελλάντα...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ο πατέρας μου πάντως και μέχρι να έρθει ο Μέλμπεργκ καημό το είχε να δει στόπερ στο μέγεθος ενός Νοβοσέλατς.

Εικόνα apostolos gaganis

Ο καλύτερος ξένος που πέρασε σ΄αυτή τη θέση...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

προφανώς αναφέρεσαι στον «υπουργό αμύνης» (sic).
ελπίζω να μην επαληθευτούν κάποιοι αθλητικογράφοι, οι οποίοι ανέφεραν ότι στην ανάπτυξη του παιγνιδιού έχει την τάση να ...Ντακοστίζει (βλ. γιώμα).
ούτως ή άλλως δε νομίζω να του το επιτρέψει ο Χάσι, εν αντιθέσει με τον περυσινό, τον αντιτουριστικό...

Εικόνα apostolos gaganis

Γιόμες έκανε μέχρι τώρα. Αλλά ήσαν ΑΚΡΙΒΕΙΣ, όχι...ντακοστέϊκες. Τσεκαρισμένο ετούτο απ΄ το Whoscored. Στα ισχυρά του μάλιστα σημεία. Το΄χα γραψει και στο πρόσφατο άρθρο μου γιαυτόν. Το τί θα κάνει τώρα, Χάσι αποφασίζει...

Εικόνα apostolos gaganis

Άμα μάθει ΚΙ΄ΑΥΤΟ, Νovo, πάει... Τον χάσαμε!

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Αν και Δεν έχει την δική μου τεχνική κατάρτιση, νομίζω πως ο Ρομαό είναι πολύ καλός κεντρικός αμυντικός (λίμπερο όπως εγώ κάποτε...)

μαζί με τον Σιώπη και τον Σισέ ανεβάζουν την αμυντική ικανότητα της ομάδας 153,5% τουλάχιστον, σίγουρα φαίνεται η άμυνα πολύ πιο αξιόπιστη.

Ο Ρομαός με τον Σιώπη και τον Ελαμπντελαουί προσφέρουν και κάτι που πιστεύω θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα τουλάχιστον,
αν αναλογιστούμε πως 99% των γκόλ που δέχεται η ομάδα είναι απο εφνιδιασμούς, αυτοί, ΔΕ θα είναι καθόλου εύκολοι με Σιώπη και Ρομαό στον άξονα και Ελαμπ στα πλάγια...

Εικόνα apostolos gaganis

Όλα καλά, αλλά εκείνο το 153,5% πώς το΄βγαλες, αδελφέ; Σπάω εδώ και 3 -4 ώρες το κεφάλι μου να το βρω κι΄όλο 153,6% μου βγαίνει...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εδώ στον άλλον βγαίνει αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=E2NGiFy0XwA

Εικόνα NovoCeLats

Είσαι αισιόδοξος Απόστολε, γι αυτό...

Εικόνα holland74

Θα προσθέσω κάτι που έλεγα εδώ και 2 χρόνια: Και ο Καμπιάσο έπρεπε να είχε δοκιμαστεί σέντερ μπακ...
Ο Ρομαό δοκιμάστηκε και τα πήγε πολύ καλά..
Ο Καμπιάσο θα ήταν...Μπαρέζι...

Εικόνα Marios

Φιλε μου ο Καμπιασο λογω σωματοδομης και ηλικιας δεν θα μπορουσε με τιποτα να παιξει σε αυτην την θεση,οσο μικροι και αν ειναι οι χωροι,ο Ρομαο ειναι αθληταρας για αυτο ανταποκρινεται τοσο καλα,ο τελειος ρολος του Καμπιασο ηταν αυτο που ειδαμε (δυστυχως) μονο στην Αρσεναλ,πισω απο τα 2 χαφ!

Εικόνα apostolos gaganis

Πιθανόν. Εκεί διακρίνεται άλλωστε κι΄ο καλός γιατρός απ΄τους άλλους. Κάνει μια δοκιμασία ( κλινική ή εργαστηριακή ) ΠΑΡΑΠΑΝΩ απ΄αυτούς στον άρρωστο και ΒΡΙΣΚΕΙ τελικά από τί πάσχει, βάζοντας τη ΔΙΑΓΝΩΣΗ....

Εικόνα john

Πολυ καλη σκεψη. Αν θυμασαι στο emirates επαιζε πολυ κοντα στην περιοχη μας λειτουργωντας ως λιμπερο και τα πηγε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Κάτι παρομοιο έκανε και ο Καρεμπέ παλαιότερα στο Ανοέτα με την Σοσιεδάδ οταν και παλι τα πηγε εξαιρετικά για όσους θυμούνται..

Εικόνα apostolos gaganis

Κομπιουτεράκι μου εσύ....

Εικόνα john

Απόστολε τον θυμασαι εσυ εκείνο τον αγώνα ; Μιλάμε για Σεπτέμβρη 2003 το πρώτο ματς του προτασοφ στην Ευρώπη. Ο θρύλος στέκεται αξιοπρεπέστατα στην Ισπανία (η σοσιεδαδ ήταν δευτεραθλήτρια Ισπανίας τότε ) και χάνει το ματς απο μια ολιγωρία του Άντζα και του Κωστούλα ενω το γκολ το εβαλε ο Ντάρκο..

Εικόνα apostolos gaganis

Να χτυπιέσαι κάτω...

Εικόνα dimitrov7

Ρομαό σεντρεμπάκ είχε παίξει σε ματς κυπέλλου(νομίζω) πριν το ματς με την Αστάνα στο Καζακστάν. Και πήγε πολύ καλά. Και κάποιοι γράφανε(Νικολακό) πως θα έπρεπε να τον χρησιμοποιεί εκεί ο Μπέντο. Σίγουρα έχει παίξει πάντως ένα ματς και πήγε πολύ καλά. Μεταξύ άλλων έδινε ηρεμία στην άμυνα και είχε σιγουριά στις κινήσεις του.

Εικόνα apostolos gaganis

Γιαυτό κι΄εγώ στο κείμενό μου έγραψα "αν θυμάμαι καλά", επειδή κάτι μου΄λεγε πως είχε δοκιμαστεί εκεί σ΄αυτή τη θέση...

Εικόνα Brainstorm

6 μηνες μετα, καθομαι και σκεφτομαι τι εκανε ο Μπεντο ολο το διαστημα που ηταν εδω και τραβαω τα μαλλια μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Εμένα να δεις πόσα μου πέσανε...