ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ...



Τριανταδύο ώρες μέτρησα απ΄το τέλος του αγώνα μας με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Ξέρουμε όλοι ότι δημοσιεύτηκαν και δημοσιεύονται ακόμα ένα σωρό, στο απόηχο της νίκης μας. Λογικό. Γιαυτό και σήμερα σκέφτηκα να συλλέξω μερικά απ΄όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου και να τα καταχωρίσω εδώ, στη γαυροφωλιά μας.

1. ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ".

Όταν προσλήφθηκε, το τί άκουσε δεν περιγράφεται. Προσωπικά, δεν θυμάμαι άλλον νεόφερτο προπονητή στον Ολυμπιακό που να΄χει ακούσει τόσα πολλά σε βάρος του. ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Τέτοια "υποδοχή", ποτέ άλλοτε. Εκτός του ότι, βλέπετε, περίμεναν μεγαλύτερο όνομα οι γαύροι, ήταν και το Αλβανός στη μέση. Να τα λέμε, Ο-Λ-Α. Προκαταβολική άρνηση λοιπόν, λοιδωρία, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πλήρης απαξίωση μέχρι άντε...υπερβολική καχυποψία, από τους συντριπτικά περισσότερους. Έτσι "έβγαινε" από παντού. Οι εφημερίδες και οι επαγγελματικές ιστοσελίδες, κάπως ηπιότερες, κατέγραφαν βέβαια τις αντιδράσεις, αλλά όσο να΄ναι....ψιλοέθαβαν κι΄οι ίδιες. Δε συμφέρει να΄χει κανείς τέτοια επιχείρηση και να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Κατανοητό. Καλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... Χαμός. Κι΄υπήρχαν και κάτι λίγοι, ψυχραιμότεροι ή ανεκτικότεροι τέλος πάντων, που συνιστούσαν έλλογη υπομονή. Στήριζαν από οπαδικό καθήκον ΚΑΙ ΜΟΝΟ τούτη την επιλογή - ομολογουμένως - ρίσκο, διατυπώνοντας την άποψη "εντάξει, αιφνιδιαστήκαμε κι΄εμείς, αλλά άστε να δούμε πρώτα ρε παιδιά και μετά αποφαινόμαστε για την αξία του". Μέσα σ΄αυτούς και ο υποφαινόμενος. Που αμφισβητήθηκε εδώ από κάποιον για τις προθέσεις του, θεωρήθηκε ότι περνάει γραμμή διοίκησης(!), με συνέπεια, ως εικός, να πάρει τάχιστα ο συγκεκριμένος την μόνιμη άγουσα προς την έξοδο.

Έγινε λοιπόν η νίκη, πρώτη και σημαντική μιας πολύ δύσκολης ακόμα προκαταρκτικής δοκιμασίας μέχρι την είσοδό μας στους ομίλους κι΄η κωλοτούμπα άρχισε να πηγαίνει σύννεφο. Από ΜΜΕ και δικτυοκοινωνικές...καφετέριες. Όχι από όλους όμως. Όοοοοχι.... Μην παίρνει και πολύ θάρρος το "τσοπανόσκυλο", ούτε κι΄εμείς ν΄απομακρυνόμαστε απ΄τις...αρχές μας. Θα ξανάρθω πιο κάτω σ΄αυτό το σημείο. Είδα, έτσι, σήμερα στα πρωτοσέλιδα τίτλους και τιτλάκια όπως: Δίκαιος, Έξυπνος, Δικαίωση, Η πρώτη δικαίωση, Η μπάλα...κάτω, Ο Μπέσνικ προσγειώνει τους παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας ( Σ.Σ. σοφός...Νέστορας, δηλαδή ), Κέρδη απ΄το Βελιγράδι - με φωτό του Χάσι -  Αυτοπεποίθηση, Πολύτιμος χρόνος, Ευρωπαϊκοί βαθμοί και ένα ρίσκο που βγαίνει, κλπ κλπ. Τα ίδια πάνω κάτω και στο δεύτερο σκέλος της ενημέρωσης/επικοινωνίας  μας, το...ιστοσελιδικό/φατσοτεφτερικό, με επαινετικά για τον άνθρωπο σχόλια επαγγελματιών και σύγγαυρων, έμμεσα ή άμεσα απολογητικού κυρίως τύπου. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. Ομολογίες ότι έπεσα έξω ή ότι βιάστηκα και τα ρέστα, όλοι έχουμε κάνει. Αλάνθαστος κανείς. Υπάρχουν όμως και εστίες...αντίστασης. Σ΄αυτές θ΄αναφερθώ. Όπως μία, στην οποία μπαίνω επίτηδες για εύκολα κατανοητούς λόγους. Μόνιμη αποικία εξυπνάκηδων, ξερολών, υπεράνω, αμφισβητιών και "ναι μεν αλλά", η προκείμενη. Εκεί λοιπόν τί διάβασα χτες, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, από κάποιον; Το παραθέτω αυτούσιο, χωρίς κανένα σχόλιο. Δεν χρειάζεται:

- Εγώ, που δεν είμαι κωλοτούμπας, λέω ότι δεν γουστάρω με τίποτα Αλβανό προπονητή, από Κόσοβο ανθέλληνα στην ομάδα, αλλά μέχρι τώρα μ΄έχει διαψεύσει 100%.

Του απαντάει ένας άλλος, "μην μπλέκεις τη μπάλα με την εξωτερική πολιτική" κι΄ο τύπος του ανταπαντάει:

- Το ξέρω ότι το κάνω. Είναι σωστό αυτό που λες, αλλά με επηρεάζει...

ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Δεν μ΄ενδιαφέρει από πού είναι ο Χάσι. Κοιτάω μόνο τη δουλειά του, την μπάλα που παίζει η ομάδα μου και τ΄αποτελέσματά της. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τις όποιες, στερεότερες, αξιολογήσεις του, αλλά ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ με ικανοποιεί με όσα κάνει. Δείχνει σοβαρός επαγγελματίας, "κρατάει" γερά παίκτες και αποδυτήρια,  επιμένει, συνεργάζεται, διαβλέπει, ελέγχει ανά πάσα στιγμή και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Τη συνέχεια, ασφαλώς και δεν την ξέρω. Κανείς δεν την ξέρει. Θα συνεχίσω να τον στηρίζω λοιπόν, καθώς δήλωσα εξ΄αρχής, παρακολουθώντας στενά και κριτικάροντάς τον, όπως θα΄κανα με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σ΄αυτό το πόστο της ομάδας. Όνομα - ξεόνομα, Αλβανό - ξεαλβανό. "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ". Παντού και πάντα. Τελεία.

2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΜΠΑ.

Μετά την εκτός έδρας νίκη μας, διαπίστωσα ως συνέπεια - εκτός των άλλων - κι΄ένα αρχόμενο ( αλλά υποτροπιάζον σε κάθε...ευκαιρία ) κύμα απαξίωσης εναντίον του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Σαν να πήρανε...θάρρος μερικοί απ΄την εμφάνιση και το σκορ της Τρίτης και βρήκαν τη χρονική συγκυρία κατάλληλη για να...επαναφέρουν στη δημοσιότητα το γνωστό θέμα "τί δουλειά έχει αυτός ο άμπαλος στην ομαδάρα μας;". ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ: Ασφαλώς και δεν είναι παιχταράς. Ένας απλά καλός παίχτης είναι. Όχι όμως κακός. Δεν είναι...Βραζιλιάνος, επίσης. Γνωστόν. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που τρέχει παντού και βοηθάει ΚΑΙ πίσω τον σύστοιχο οπισθοφύλακα. Μοιράζει κάπου κάπου ασίστ μπροστά και, λιγότερο από κάπου κάπου, βάζει και κανα γκολ. Αυτά. ΟΛΟΙ οι μέχρι τώρα προπονητές του Ολυμπιακού που τον είχαν, τον θεώρησαν χρήσιμο και τον έβαλαν ως πρώτη επιλογή τους να παίξει. Πέρσι, βοήθησε ΠΟΛΥ τον Ολυμπιακό. Αρέσει δεν αρέσει αυτό σε κάποιους. Φέτος, βλέποντας κι΄ο ίδιος ότι τα πράματα έχουν δυσκολέψει γιαυτόν λόγω πρόσθετου ποιοτικού υλικού στην ομάδα, φαίνεται να΄χει επηρεαστεί κάπως και να μην είναι - ακόμη; - ο περσινός. Τα΄θιξα πρόσφατα ετούτα. Παραμένει πάντως χρήσιμη μονάδα, έστω κι΄αν δεν έβγαλε μάτια προχτες. Όχι όμως και να κάνουμε παντιέρα, όπως είδα, μια ατυχή στιγμή του και να σηκώνουμε πανιά για νέες σιχτηρολογήσεις. Όχι. Το τί θα γίνει με τον παίχτη, θα το κρίνει ο ίδιος, ο προπονητής του και η διοίκηση. Δεν έχουμε πάντως τέτοιες πολυτέλειες...καθαρισμών, ούτε και ομαδάρα γίναμε μ΄ένα αγώνα. Άντε με τα κολλήματα...

3. ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ.

Παντού τα ίδια... Μίλοραντ Βούτσελιτς το όνομα του κυρίου, που δήλωσε μετά την ηχηρή σφαλιάρα πως ο Ιταλός διαιτητής ήταν ο 12ος παίχτης του Ολυμπιακού, δεν τους έδωσε πέναλτυ και...το κυριότερο, ότι σκέφτεται, λέει, να προσφύγει διαμαρτυρόμενος στην ΟΥΕΦΑ για τη "σφαγή" της ομάδας του. Τα΄χουμε πει: Το να παραδεχτείς πως ο άλλος σ΄έβαλε κάτω δίκαια και να υποσχεθείς ότι οι παίχτες σου θα κάνουν το παν για ν΄ανατρέψουν την κατάσταση, είναι το δύσκολο. Το εύκολο είναι να σοφίζεσαι και να δημοσιοποιείς γελοίες δικαιολογίες για να κατευνάσεις τη δυσφορία των οπαδών της ομάδας σου και ειδικά των σκληροπυρηνικών. Που δίνουν τον τόνο. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γνωστή ιστορία...

4. ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ".

Γνωστή, μασκέ αντιΟλυμπιακή, ιστοσελίδα, μας πληροφορεί σήμερα για γκολάρα του Μποκανί στο ντέρμπι Δυναμό Κιέβου με Σαχτάρ. Στα Σερτόλεια κύτταρά μας, το τί κάνει ο Μποκανί... Τον κόψαμε για λόγους που εξηγήθηκαν επανειλημμένα και αναλυτικά. Το ίδιο...γράψιμο αφορά απ΄τη μεριά μας και το άλλο περσινό τεφαρίκι, τον Καρντόσο, που΄βαλε καθώς πληροφορηθήκαμε πρόσφατα και τούτος κάποιο ( κάποια; ) γκολ στη Ν.Αμερική, αν δεν απατώμαι. Δεν παρακολουθώ επιμελώς, για να΄μαι ειλικρινής, και την παραπέρα πορεία του. Είναι κι΄αυτές οι ειδησούλες, στα πλαίσια της...πληρέστερης ενημέρωσης μας. Δημοσιογραφικές τρικλοποδιές, προφανούς επιδίωξης. Άντε, ρε, από΄κει που΄ρθατε! Τα καλικατζάρια που αμολάτε, αλλού, όχι στο Θρύλο...

5. "ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΗ, ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ". ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΠΗΓΗ.

"Σημαίνει και η...ΤΣΣΚΑ, το μέγα μοναστήρι".  Άλλοι, συρρατμίτες μου, είναι ειδικοί σ΄αυτά...

Υ Γ. Και για να σοβαρευτούμε. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Θανάσης Μπέμπης, πετάει ΕΠΙΣΗΜΩΣ στους ουρανούς. Έχεις τον ΣΕΒΑΣΜΟ μου όσο θα ζω, Θανάση ΠΑΙΧΤΑΡΑ μας!

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ξεκινώ καβουρίσια: Ο πρόεδρος της Παρτιζάν θόλωνε τα νερά με τις δηλώσεις του περί διαιτησίας προκειμένου να αντισταθμίσει την επερχόμενη καμπάνα για τα όσα τραγικά προκάλεσαν τα κοπάδια του.
Για τον Χάσι τα έχουμε πει ξανά. Προπονητής που έχει ανδρωθεί στο Βέλγιο δεν τον απαξιώνεις, ακόμη κι αν είναι Μάο Μάο.
Ύστερα, οι "επιφυλακτικές" κριτικές στο πρόσωπό του, ακόμη και ύστερα από τα όσα σοβαρότατα προπονητικά είδαμε τις προάλλες οφείλονται σε ένα και μόνο γεγονός: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ!!!

Εικόνα PGK

Διάβασα για κάποια ποινή χάδι στην ΠΑΡΤΙΖΑΝ όπως χάδι ήταν η ποινή στην Βοσνία.

Εικόνα CEN-TAURUS

Κανονικός προπονητής κανονική ομάδα. Τέλος. Με πλάνο στο μυαλό του και προτάσεις προς τη διοίκηση ποιούς να φέρει και ποιούς όχι. Πιστεύω ότι φέτος θα δούμε ζωγραφιές στο Ναό και θα γεμίζει πολύ πιο συχνά. Η ρημάδα η ταχύτητα συνδυασμένη με τέχνη, απογειώνει το θέαμα. Και οι μπαλαδόροι στο κέντρο, με τις 25άρες συστημένες.
Δυο λογάκια για την ομάδα του κοτόπουλου. Είναι διπλά άτυχη. Και γήπεδο δεν θα φτιάξει, αφού οι παρανομίες είναι κραχτές και θα καταπέσουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Και στη συνείδηση όλου του κόσμου θα μείνει, γιατί θα έχει τακιμιάσει την πιο βρώμικη και διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Όπως μιλάμε σήμερα για τον ποα που ευνοήθηκε από τη χούντα ή τον απόλλωνα, που έδωσε το γήπεδό του για τις μαζώξεις των ιεχωβάδων κάποτε. Στο κοντινό μέλλον θα λέμε αεκ και θα εννοούμε το σωματείον που ευνοήθηκε απ' τους συριζόκοπρους τους μνημονιομανείς. Ειδικά όταν βγουν στις εξεταστικές επιτροπές και τα δικαστήρια τα όσα απίστευτα έχουν γίνει, όταν θα κελαϊδούν τα υπαλληλάκια για να σώσουν το τομάρι τους.
Υ.Γ. Μετά τα μιλητά γήπεδα στο ποα και το αεκ, μετά τις χαριστικές ντροπολογίες υπέρ του αφανγκατέ της μαφίας του τόπου, απομένει μια κίνηση ακόμη, πριν προκηρυχθούν εκλογές: πρόταση νόμου για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων (λες και δεν θέλουν κι άλλοι άνθρωποι να φάνε ψωμάκι). Όταν γίνει κι αυτό, ξεσκονίστε τα εκλογικά βιβλιάρια.
Υ.Γ. Μεγάλη επιτυχία να κάνεις ευτυχισμένο το 70% της Σερβίας και δυστυχισμένο το 50% της θεσσαλονίκης, μέσα σε 90 λεπτά. Εδώ που μένω έβλεπα το ματς με τρεις μεγάλες παρέες σέρβων τουριστών και δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς πανηγύριζαν τα γκολ. Παραδίπλα έτρωγε μια οικογένεια θεσσαλονικέων. Μόλις μπήκε το δεύτερο τεμάχιο, ο μπαμπάς πλήρωσε και χάθηκαν στο σκοτάδι. Τρομερό κοντράστ και διδακτικό.
Υ.Γ. ΚΟΥΙΖ. Ποιος/ποια πολιτικός, ως βουλευτής και υπουργός, ψήφισε όοοοοοοοοοοολα τα μνημόνια από το 2010 μέχρι σήμερα ανελλιπώς και εξολοκλήρου; Ακατάρριπτο ρεκόρ. Για να δείτε τί απατεώνες του κερατά έχετε για να αποφασίζουν για το φαϊ και το μέλλον των παιδιών σας.

Εικόνα apostolos gaganis

Μέτρησα το σωματικό σου βάρος όταν ξεκίνησες και όταν τέλειωσες το σχόλιο. Διακόσια εβδομήντα τέσσερα γραμμάρια ελαφρύτερος, τη δεύτερη φορά. Άριστο μέσο για να διατηρείσαι σε φόρμα. Συνέχισε Κένταυρε! ΔΥΝΑΤΑ.

Εικόνα CEN-TAURUS

Την απάντηση στο κουίζ την ξέρεις απόστολε; Είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Θεοδώρα Τζάκρη.

Εικόνα CEN-TAURUS

Ναιαιαιαιαιαιαι! Η αγωνίστρια υπουργός της ριζοσπαστικής αριστεράς, με τα σανέλ ταγιέρ και τις λουμπούτιν γόβες των 800 ευρώ!! Δεν έχει αφήσει αψήφιστη ούτε σειρούλα, ούτε λεξούλα των μνημονίων. Σε όλα, το χεράκι πάνω η γάτα της επανάστασης. Λεφτά να υπάρχουν, φόροι να πληρώνονται από τους μαλάκες, για να τσεπώνει η ίδια και οι αναρίθμητοι ¨σύμβουλοί" της τις μισθαρούμπες και τα εκτός έδρας. Πλήρωνε και σκάσε. Ε ρε και να ανοίξουν κάλπες!

Εικόνα CEN-TAURUS

Και πού να δεις το πρωί απόστολε. Έχασα 1000 θερμίδες σε δύο λεπτά. Αγόρασα δυο μπουγάτσες κρέμα από το φούρνο και τις ξέχασα φεύγοντας. Όφελος δια παραλείψεως.

Εικόνα NovoCeLats

Α, όσο για τις δηλώσεις του Παρτουζοπρόεδρου...

Ξέχασε να αναφερθεί στο κράτος των Αθηνών... που κρατάει πίσω την ομαδάρα του...

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Επειδή ή πουστιά τους και η φασισταρία τους και ο γκεμπελισμός τους ΔΕΝ έχει προηγούμενο, (των Ταρπαζωγράφων Αντιθρυλων) θα ήθελα να πως το εξής:

Ο άνθρωπος είναι ΒΕΛΓΟΣ... καταλάβατε, εκτός αν ο Ιμπραιμοβιτς Δεν είναι Σουηδός...

Αυτό θα είναι κάτι που θα δεις ότι θα "παίξει" (ο παλιοαλβανός ο ανθέλληνας κλπ) πολύ στην ετήσια μόνιμη προσπάθεια των σουβλακογραφων, να δηλητηριάσουν τον κόσμο ΟΛΟ και το δικό μας αλλά και τον υπόλοιπο...

Ναι ρε καθίκια ο μέγας βάζελος και αστέρι της εθνικής ΝΙΝΙΣ τι ήταν???

ΠΡΟΣΟΧΗ, πρέπει να τελειώσει πριν αρχίσει αυτή η ιστορία περί αλβανού κοσοβάρου κλπ

Είναι ΒΕΛΓΟΣ ο άνθρωπος. ΤΕΛΟΣ.

Κε Μπέμπη, ζηλεύουμε τη ζωή σου.
Καλό ταξίδι.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι προπονητής της ομάδας ΜΟΥ, ανέγγιχτος ως άνθρωπος απ΄το ιστορικό του ( αν υπήρχε κάτι...χρήσιμο για τους ΑΡΔ, να΄σαι σίγουρος θα το΄χαν "βγάλει" απ΄την πρώτη στιγμή ) και δουλευτάρης. Θα τον κρίνω επομένως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ΄το έργο του.

Εικόνα dimitrov7

Για το:
1) Οκ ο εν λόγω τύπος είναι έντιμος. Μπορεί νεοναζί, μπορεί φασίστας, μπορεί απλά ... ρατσιστής ή εθνικιστής ή όλα ή συνδυασμός. Πάντως έντιμος και ειλικρινής. Διαφωνούμε, προσπερνάμε και στα φρύδια μας τα δυό. Τι να κάνουμε;
2) Επίσης έντιμος παίχτης. Καθόλου τυχαία η εμπιστοσύνη των προπονητών. Αυτοί ξέρουν. Και ναι όλοι έχουν τα κάτω τους.
3) Μπουγατσοπρόεδρος Βελιγραδίου απλά ακολουθεί τακτική φίλων του μπουγατσέων Θεσσαλονίκης και πρώην φίλων τους εξυγιαντών. Ίσως και μετά από δασκάλεμα. Εμείς τη δουλειά μας. Να του την χώσουμε βαθύτερα στο λαρύγγι. Και τη μια αφρικάνικια και την άλλη. Κι επειδή έχουμε πολλούς νταβραντισμένους από πολλές χώρες μην σπρωχνόμαστε. Έχει 2 τρύπες ο άνθρωπος. Πάτε μερικοί(Ιρανός, Φορτού, Μάριν, Καρσελάς, Πάρδος κλπ,κλπ) κι από πίσω. Έχει και δυό χεράκια .... Gang Bang, σωστά το έγραψα;
4) Who cares?
5) Δεν το έπιασα.
Όσο για τον κο Μπέμπη .... Αιωνία του η Μνήμη. Και ιδίως σε εσάς που τον είδατε στα γήπεδα και θα μείνει για πάντα στην μνήμη σας. Εγώ δεν είχα την τύχη.

Εικόνα ThomasK

Το No 5 σχόλιο/αναφορά στην ΑΕΚούλα με παράφραση
στίχου από το δημοτικό τραγούδι "Της Αγιά-Σοφιάς" :)

"Σημαίνει ο Θεός, σημαίνει η γη, σημαίνουν τα επουράνια
σημαίνει κι η αγιά Σοφιά, το μέγα μοναστήρι..."

Μικρασιάτες πρόσφυγες από την Πόλη. 'Οπως λέμε
Αρειανοί πρόσφυγες από τη Σελήνη.

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλησπέρα μου, Δημητρό.

Εικόνα holland74

Το ΥΓ το πιο σημαντικό σήμερα..Καλό ταξίδι τεράστιε Μπέμπη..

Εικόνα apostolos gaganis

Εν τω επανιδείν, στην πραγματικότητα...