Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ.... ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟ!



Πάνω: Φωτογραφία του πρακτορείου Reuters με στιγμιότυπο της χθεσινής λιτανείας εξαγνισμού της ιθαγενούς ΑΜARTIAS απ΄τον μάγο ιερέα GRA-MMENO στη λίμνη SILOAM του εξωτικού EPO ISLAND της Καραϊβικής. Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων και οι γνωστοί φύλαρχοι Kontonis, Kοutsokoumnis, Savvidis, Tiger, κ.α.

Τί φράσεις και χαρακτηρισμούς συγκράτησα σήμερα για το γεγονός, απ΄τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού μας τύπου. Πάρτε να΄χετε:

-  Ήρθε η εποχή του 50 - 50

-  Συνετρίβη το χειρότερο κατεστημένο όλων των εποχών

-  Βαγγέλη ( Σ.Σ. όχι ο...κακός, ο χτεσινός νικητής, ο...καλός ), άλλαξε τα πάντα στην ΕΠΟ

-  Έχασε το "σύστημα"

-  Τον Γραμμένο, τον στηρίζει ο υγιής αθλητισμός

-  Ξεκινάει η κάθαρση

-  Νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο

-  "Ο δικός μας άνθρωπος" ( ατάκα Σαββίδη για τον Γραμμένο )

-  Οριστικό τέλος στη σαπίλα και την μπόχα

-  Νέα μέρα για ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο

-  Ύστερα από 20 "αμαρτωλά χρόνια"

- ΦΙΝΑΛΕ: "Ο Γραμμένος νέος πρόεδρος της ΕΠΟ". Μόνο. Λιτό, ξερό, άχρωμο, άγευστο. Κι΄από κάτω, μια μερίδα ακόμη σανό. Απ΄την ΠΡΑΣΙΝΗ φυσικά...

ΣΧΟΛΙΑΖΩ: Σήμερα ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2017-18. Εμείς αγωνιζόμαστε με την ΑΕΛ στο άδειο Καραϊσκάκης. Να τον προσέξουμε ΠΟΛΥ τον αγώνα. Την εποπτεία, λέει, της νέας ΕΠΟ θα την έχει η ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ. Για ένα διάστημα. Έβαλε τους ανθρώπους της. Να την δούμε λοιπόν αυτή την εποπτεία. Όσο για τους προκαταβολικούς πανηγυρισμούς των...γνωστών, ένα έχω να πω:

ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΜΗΧΑΝΕΥΤΕΙΤΕ, ΤΟ 8ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΠΟ,  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ. ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ...ΘΕΜΙΔΑ. ΕΚΕΙΕΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ! ΓΙΑΤΙ; ΦΤΙΑΧΤΕ  ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΪΜΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...

ΕΙΝΑΙ...ΓΡΑΜΜΕΝΟ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ!


 

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Και τελικά τι έγινε?
Κατεβάζει ο Χάσι τα δεύτερα, και ο ΥΠΕΡΓΑΜΙΑΣ ΣΕΜΠΑ, που όποιος αντίπαλος τον ακουμπάει πέφτει κάτω σαν την πουτάνα, πέρασε τη σέντρα 99% γκολ και ένας πανηλίθιος της Λάρισσας νομίζοντας τι? οτι λόγω της "νέας εποχής" δεν θα σφυριζόταν (τελικά) αυτό πέναλτι? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Και μετά βάλαμε άλλα 4 γκολάκια, απλά το ένα σε λάθος τέρμα από τον επίσης ΓΑΜΙΑ Φιγκέιρας.

ΛΑ ΛΑ ΛΑ
ΛΑ ΛΑ
Μ' ΟΦΟΕ ΚΑΙ ΚΑΡΣΕΛΑΑΑ
ΣΑΣ ΓΑΜΑΑΜΕ

Εικόνα apostolos gaganis

Aδελφέ, βλέπω μεγάλο βρασμό στο αίμα σου... Φύλα και για τη Ριέκα. Εκεί θα το χρειαστούμε πολύ... ΥΓΕΙΑΝΕ!

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Ένας από τους λόγους που σε ΕΚΤΙΜΩ, παρά τις όποιες -κατά καιρούς- διαφωνίες μας, είναι η ψυχραιμία σου και η παρουσίαση των πραγμάτων στη ΣΩΣΤΗ τους, χωρίς υστερίες, διάσταση.
Ένα έχω να προσθέσω στην ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ τοποθέτησή σου. Όλη η αβάντα που παρατηρείται στο σύστημα των λαθρεμπόρων, είναι πολιτική. Υπό την ΠΟΛΙΤΙΚΗ σκέπη της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ, γίνονται όλα. Επειδή λοιπόν τα "ψωμιά" τους είναι ΛΙΓΑ, μένει να δούμε αυτοί που έρχονται, ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ...
Από κει και πέρα, οι εκλογή του "δικού μας" (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ρωσσοπόντιου) στην ΕΠΟ, λίγα πράγματα αλλάζει επί της ουσίας.
Όσο ο πρόεδρος κάνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, και ενισχύει την ομάδα ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ, στο τέλος η κατάληξη θα είναι αυτή που είπες.
ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ".
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟ-ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ.

ΥΓ Είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ απόψε, ΠΟΙΟΣ θα ψάχνει για προπονητή, ΑΛΕΞΗ...

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ σ΄εκτιμώ. Γιατί είσαι ειλικρινής, δεν κωλώνεις, γράφεις ωραία και - κυρίως - γιατί βλέπω ΗΘΟΣ. Νούμερο ένα, το τελευταίο. Τώρα για το περιεχόμενο του σχολίου σου, απλώς το προσυπογράφω. Την καλησπέρα μου.

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Ένας από τους λόγους που σε ΕΚΤΙΜΩ, παρά τις όποιες -κατά καιρούς- διαφωνίες μας, είναι η ψυχραιμία σου και παρουσίαση των πραγμάτων στη ΣΩΣΤΗ τους, χωρίς υστερίες, διάσταση.
Ένα έχω να προσθέσω στην ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ τοποθέτησή σου. Όλη η αβάντα που παρατηρείται στο σύστημα των λαθρεμπόρων, είναι πολιτική. Υπό την ΠΟΛΙΤΙΚΗ σκέπη της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΤΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ, γίνονται όλα. Επειδή λοιπόν τα "ψωμιά" τους είναι ΛΙΓΑ, μένει να δούμε αυτοί που έρχονται, ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ...
Από κει και πέρα, οι εκλογή του "δικού μας" (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ρωσσοπόντιου) στην ΕΠΟ, λίγα πράγματα αλλάζει επί της ουσίας.
Όσο ο πρόεδρος κάνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, και ενισχύει την ομάδα ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ, στο τέλος η κατάληξη θα είναι αυτή που είπες.
ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ".
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟ-ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ.

ΥΓ Είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ απόψε, ΠΟΙΟΣ θα ψάχνει για προπονητή, ΑΛΕΞΗ...

Εικόνα Brainstorm

Καλησπερα σας

σε αντιθεση με την συντριπτικη πλειοψηφια των αρθρων και των σχολιων σε σελιδες στo facebook (του RATM συμπεριλαμβανομενου), εγω δεν συμμεριζομαι την γενικη αισιοδοξια και το "και που βγηκε τι εγινε", υφος μας.

Μιλαμε οτι :

εκλεχθηκε ενας προεδρος ΕΠΟ για τον οποιο ο Σαββιδης ειπε ευθεια φορα παρτιδα (και χωρις να κουνηθει φυλλο, ειναι εκπληκτικο αν σκεφτεις για το τι εγκαλειται ο Ολυμπιακος καθε δυο μηνες) οτι "ο Γραμμενος ειναι δικος μου"

εκλεχθηκε ενα ΔΣ της ΕΠΟ στο οποιο μεσα υπαρχει ο απιθανος τυπος τον οποιο οι τακτικοι δικαστες -σχεδον- ειπαν ψευδομαρτυρα οταν δηλωσε οτι τον εδειραν στο Καραισκακη.
ο ανθρωπος προσπαθησε με το ετσι θελω να δωσει το πρωταθλημα στον Σαββιδη. με καταθεσεις γεγονοτων που αποδειχτηκαν οτι δεν εγιναν ποτε. Και τωρα ειναι στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Περσι ο Ολυμπιακος κυνηγηθηκε απ την διαιτησια σχεδον σε καθε ματς απ τον Οκτωβριο ως τον Απριλιο. Στο τελος που ειδαν οτι δεν προλαβαιναν, δωσανε και πεναλτυ να περναει η ωρα. Και μετα θυμηθηκαν τον Πλατανια.
Αυτα γινανε με μια "προσωρινη" επιτροπη η οποια οσο φιλα προσκειμενη να ηταν στους δυο ποντιους, δεν δοκιμασε να το τερματισει (σε διαιτητικα πλαισια). Φετος μιλαμε για ξεκαθαρη διοικηση σχεδον αιρετη απο το Ροστοφ.

Εαν περσι λοιπον (για να επανελθω στα τελευταια), προσπαθησαν δυο φορες να αποσπασουν ενα -6 απ τον Ολυμπιακο, τι θα γινει φετος που τα ποστα ειναι 100% δικα τους?

Εγω προσωπικα φοβαμαι για τα χειροτερα. Μεχρι κι οτι αν βγει καποιο οχι επιθυμητο βουλευμα (να το πω ετσι), ακομα και αν δεν θα ευσταθει ποτε στο δικαστηριο, καποιοι θα τρεξουν να κανουν απο μονοι τους οτι εκανε η τουρκικη ομοσπονδια. Δεν πιστευω οτι θα βγει τετοιο βουλευμα, αλλα λεμε.

Σε καθε περιπτωση, συνυπολογιζω τα παντα. η διοικηση της επο, ανθρωποι του Σαββιδη (κατα δικη του δηλωση), ο οποιος τα εχει καλα με το κυβερνον κομμα. Ο Μαρινακης βρισκεται εμφανως απ την απεναντι πλευρα. Και επειδη δεν μπορουν οι πολιτικοι φορεις να τον πειραξουν στην ναυτιλια επειδη δεν εχει την παραμικρη σχεση με την ελλαδα, θα τον πειραξουν εκει που μπορουν.

Απαισιοδοξο ποστ? μπορει.
θα δουμε.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ποστ σου είναι λογικό και τεκμηριωμένο. Το λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου και τέτοιες σκέψεις, σαν τις δικές σου, έχουν και μένα περάσει απ΄το κεφάλι μου. Γιατί, παρά ταύτα, αισιοδοξώ; Για τρεις κυρίως λόγους. Πρώτον, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα επιτρέψει...χοντράδες απ΄τους απέναντι. Τον εμπιστεύομαι. Θα αντιδράσει νόμιμα, έντονα και ποικιλότροπα. Δεύτερον, γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι και εφ΄όσον περάσουμε την άλλη βδομάδα τη Ριέκα ( το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν από οικονομική, αλλά όχι μόνο, άποψη ), αυτή θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο. Και τρίτον, γιατί θεωρώ ότι ο Μαρινάκης δεν θα κάτσει να παρακολουθεί με σταυρωμένα χέρια τα - πιθανότατα - ανήκουστα που έχουν οι απέναντι κατά νου. Θα αντιδράσει. Έχει ΜΜΕ ερείσματα τώρα ΣΟΒΑΡΑ και ενδεχομένως να προβεί και σε ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ κινήσεις, αν χρειαστεί. Δεν το ξέρω, το εικάζω. Η σημερινή ανοιχτή του επιστολή, με την ευκαιρία της επανέκδοσης του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ, κάτι μου λέει εμένα ως προς τις προθέσεις του και τους κυβερνητικούς κατά βάση αποδέκτες της. Δεν θα κωλώσει με τίποτα. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ - ΑΝΑΙΤΙΑ - ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Γιαυτό ΚΑΙ τον πιστεύω ΚΑΙ τον στηρίζω.

Εικόνα REDHERAKLIO

Το ποστ δεν είναι καθόλου απαισιόδοξο,ίσα-ίσα είναι πολύ ρεαλιστικό.Σήμερα και με την Τρίπολη θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών επειδή έτσι γούσταρε ο Βρακάς,παρατηρητής στο ματς ΚΥΠΈΛΛΟΥ με το ΑΕΚΑΚΙ. Αυτός ο άνθρωπος που τιμωρήθηκε γιατί αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέμματα ως παρατηρητής ,πήρε 50 ψήφους από τις 71(70%) στις εκλογές της ΕΠΟ και εκλέχθηκε από τους πρώτους.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ"ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ?

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

πέρυσι πήραμε μία πρόγευση, πλαταγιάσαμε ολίγον τη γλώσσα μας στην σάλτσα της εξυγίανσης, ε και ;
Πρωταθλητές από τα τέλη Φθινοπώρου παρά την τροχοπέδη που οι ίδιοι βάλαμε.

εφέτος θα μιλήσουν οι μογγίλαλοι, θα δουν το φως τους οι αόμματοι, στη στεριά θα ζήσει το ψάρι κι ο ανθός στην αμμουδιά!

κι όλα αυτά, που κάθε οπαδό μιας οιασδήποτε άλλης ομάδας θα τον ανησυχούσαν και θα τον προβλημάτιζαν, στους Γαύρους προκαλούν τρομερό γέλωτα, διότι θα μας βρει και πάλιν Πρωταθλητές το τέλος της χρονιάς!

Υ.Γ. σήμερα βρεθήκαμε μια παρέα Ολυμπιακών, περνά από δίπλα μας ένας γνωστός μας βορειοελλαδίτης παοκτσής και μας λέει πανηγυρικά «Γραμμένος! πήραμε την ΕΠΟ»,
μάγκες μου σύγγαυροι, το τι γέλιο ρίξαμε ταυτόχρονα δεν περιγράφεται!!!!
αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του Γαύρου που εκπορεύεται από τον Θρύλο μας.

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα apostolos gaganis

Μωρέ την ΕΠΟ την πήρανε... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν θα δούνε!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

παίρνουν γενικώς...
πήρανε την ΕΠΟ, θα πάρουν και τον ΠΕΟ .

Εικόνα apostolos gaganis

Τον ΜΠΕΟ εννοείς. Τον έχουνε αυτόνα...

Εικόνα Romain

Γεια σου Απόστολε,

Φέτος θα έχει πολλή πλάκα. Να δούμε πόσο προσεκτικοί θα είναι οι Μάνταλοι για να μην βγούνε απο την 1η αγωνιστική τα μαχαίρια.

Όσο για τον Γραμμένο, ότι και να δηλώσει, είναι φανερό το 50-50.

50 Με Λασκαράκη και 50 με Βρακά.

Το 8 είναι ο τυχερός αριθμός των Κινέζων και θα είναι και ο δικός μας τυχερός αριθμός όταν το 8ο σ υ ν ε χ ό μ ε ν ο θα πιάσει λιμάνι.

Εικόνα apostolos gaganis

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αδελφέ!

Εικόνα REDHERAKLIO

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΚΑ (50 ΣΤΟΥΣ 71 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΤΗΣ ΕΠΟ-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥΣ).....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ Η ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ....ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ (ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΒΑΖΕΛΙΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ-ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΚΤΩ!!! ΤΜΗΜΑΤΑ)

Εικόνα apostolos gaganis

Χαιρετώ σε, Ερυθρηράκλειε. Ξεμπερδεύουμε σήμερα, περνάμε την άλλη βδομάδα τη Ριέκα. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ΄ΜΑΣ!