ΕΡΓΟ ΧΑΣΙ, ΕΡΓΟ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΡΓΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...



Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε χθες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ για την περίοδο 2017 - 18, νικώντας τη Ριέκα στην έδρα της με 1 - 0. Θα μπουν έτσι στα ταμεία της ΠΑΕ πάνω από 30 εκατομμύρια, ο Θρύλος ξανακάθησε στα λουσάτα σαλόνια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης δηλ. στη φυσική του θέση, η Ελλάδα καταλαμβάνει ως χώρα την 12η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και ο ίδιος ανέβηκε πάλι στην 25η ( κατά τον συρρατμίτη μας "Χιλιόγραμμο", την 24η, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ) μεταξύ των ομάδων στην ειδική βαθμολογία της.

Ποιοί πιστώνονται κατά σειράν αυτή την επιτυχία. Αυτό το σημαντικό επίτευγμα:

Πρώτος, ο πρόεδρος. Όλοι οι πρόεδροι, είναι η μοίρα τους τέτοια, οι μπροστάρηδες, πιστώνονται ή χρεώνονται τελικά και αναπόφευκτα τις επιτυχίες και τις αποτυχίες εκείνων των οποίων ηγούνται. Και βέβαια όχι μόνο στην μπάλα... Είδε λοιπόν και βίωσε ( όπως όλοι μας ) πολύ καλά το περσινό κάζο με τη Μπερ Σεβά, διέγνωσε σαφώς - ήσαν προφανή άλλωστε - τα αίτιά του και φέτος άρπαξε τον ταύρο απ΄τα μαλιά κάνοντας πράξη, έστω και με κάποια καθυστέρηση, τα δέοντα για την επιτυχία του σκοπού ΜΑΣ. Εισροή χρημάτων για άνεση στη λήψη των όποιων αποφάσεων, αναστήλωση του ευρωπαϊκού πρεστίζ της ομάδας, της ΧΩΡΑΣ, βήμα ξανά μπροστά στην διεθνή καταξίωση και των δύο κι΄ακόμα, φυσικά, μεγαλύτερη απόσταση απ΄τους εγχώριους αντιπάλους του Θρύλου.

Οι ενέργειές του, προς δύο βασικά κατευθύνσεις. Πήρε τον προπονητή που έκρινε ως τον καταλληλότερο, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, προκειμένου να μπούμε στους ομίλους του Τσ.Λ., τον όπλισε με το κατάλληλο υλικό σε ποδοσφαιριστές και το ΝΙΚΗΦΟΡΟ αποτέλεσμα ήλθε. Ευελπιστώ ότι θα κινηθεί προσέτι στη κάλυψη των αδυναμιών που δείξαμε σ΄ετούτο το διάστημα και αναμένω κινήσεις, πίσω και μπροστά. Στη μέση είμαστε καλά φορτωμένοι.

Δεύτερος πυλώνας της χθεσινής ΕΥΤΥΧΟΥΣ κατάληξης, ως πρώτο βήμα, ο Αλβανοκοσοβάρος ( με την κεντροευρωπαϊκή παιδεία ) προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Μπέσνικ Χάσι. Απ΄την αρχή έδειξε ποιός είναι, γιατί ήλθε και πώς θα το πετύχει αυτό το πράμα. Σοβαρός, αυστηρός με τους παίχτες του εκεί που πρέπει και προσηνής επίσης εκεί που πρέπει, γνώστης γενικά του σύγχρονου ποδοσφαίρου αλλά και των βραχυπρόθεσμων απαιτήσεων για τις οποίες, από τα επισημότερα χείλη, προσελήφθη, φανέρωσε με το πρώτο ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ το ζητούμενο: αυτό που πήραμε χθες. Ένα τσοπανόσκυλο κυριολεκτικά, που δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τους ποδοσφαιριστές του έχοντάς τους από κοντά δυο μήνες τώρα. Δουλευτάρης, άμεσος, κύριος, ειλικρινής, πραγματιστής, διπλωμάτης όταν όφειλε να είναι. Οι κωλοτούμπες στις κρίσεις πάρα πολλών από τους οπαδούς της ομάδας μας, γιαυτόν; ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ... Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω το προκαταβολικό, απίστευτο βρισίδι που΄φαγε αυτός ο άνθρωπος, με το που μαθεύτηκε ότι αναλαμβάνει προπονητής του Ολυμπιακού. Ήταν βλέπετε και Αλβανός... ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο-Λ-Α. Κι΄όχι μόνο απ΄τους βαζελόγαυρους. Αλλά κι΄από άλλους, παθιασμένους γαύρους, με πλούσιο... βιογραφικό νικητήριων μαχών στον πόλεμο των εξεδρών. Σχεδόν...θρύλοι οπαδικοί. Πόσο είχα στεναχωρηθεί τότε, θυμάμαι... Με τη Θύρα 7, ας πούμε. Και άλλους φίλους. Πριν δουν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ απ΄αυτόν, τον είχαν ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ καταδικάσει με βαρύτατους, ντροπιαστικούς γιαυτούς που τους ξεστόμιζαν πάνω απ΄όλα, χαρακτηρισμούς... Τί είχα γράψει τότε, πηγαίνοντας ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα; Το αυτονόητο. Καθήστε ρε παιδιά, να ΔΟΥΜΕ πρώτα, στηρίχτε τον εν τω μεταξύ, και ανάλογα με το τί θα μας αποφέρει η επιλογή του, επανατοποθετούμεθα πάλι. Τώρα είναι αλλιώς... Δεν ξέρω τί θα κάνει. Θα κάνει και λάθη ασφαλώς. Δεν ξέρω πόσο θα κάτσει στην ομάδα. Ξέρω όμως ότι ΔΕΝ είναι αγνώμων και ότι έφερε σε πέρας την πρώτη και κρισιμότερη για το μέλλον του, και το μέλλον της ομάδας στη σεζόν που διανύουμε, ΑΠΟΣΤΟΛΗ του. Επιλογές παιχτών και κοουτσάρισμα χθες, εκ του αποτελέσματος, άριστα. Θέλει και...Σερτόλεια ν΄αποκλείεις από την πρώτη ενδεκάδα έναν φορμαρισμένο Φορτούνη. Ήθελε όμως δυο εξάρια. Με 8ρο10ρο τον Οφόε. Είχαμε κερδίσει τον πρώτο αγώνα... Κι΄επανέφερε τον Ρομαό στη μέση, βάζοντας στο κέντρο πίσω τον Βούκοβιτς μαζί με τον Ρέτσο.

Και πάμε στους παίχτες. Τα "εργαλεία" μέσα απ΄τα οποία περνάνε στο φινάλε όλες οι προσπάθειες, οι επενδύσεις, η συνεχής δουλειά σε μια ομάδα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ. Παντού και πάντα. Έδειξαν προσήλωση στο προπονητικό πλάνο; Ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση; Έδειξαν την απαιτούμενη αποφασιστικότητα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την ποδοσφαιρική ευστροφία ειδικά όπου χρειαζόταν; Γιατί χθες πολέμησαν βέβαια, αλλά είχαν και κενά, και ατομικά λάθη και χαλαρότητα κατά διαστήματα. Στην αρχή κυρίως του αγώνα και της επανάληψης λόγω σκορ. Που θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Στις ευκαιρίες συνολικά, δεν είχαν μεγάλη διαφορά οι δυο ομάδες. Εφτά η Ριέκα, 6 εμείς. Τόσες θεώρησα, εγώ. Κι΄ας λέει ό,τι θέλει εκείνος ο ανεκδιήγητος...Λαλάκης. Έχω ξαναπεί: μόνο με την πλάκα αντιμετωπίζονται οι ΑΡΔοΜεΜΕδες του είδους του. Είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ο άνθρωπος και το δράμα του είναι πως δεν το΄χει καταλάβει. Ή το΄χει κι΄είναι ΤΟΣΟ ασυνείδητος; Τί να πω;

Οφόε, Καπίνο, Ρέτσος, Ρομαό, Ζιλέ, Καρσελά. Να σημειώσω ότι ικανοποιήθηκα ιδιαίτερα απ΄την απόδοση του Παναγιώτη και του Καπίνο, ειδικά στην απόκρουση του απευθείας βολέ του Γκαβράνοβιτς στο 54΄. Και κάτι που το θεωρώ απαράιτητο για διευκρίνιση. Διακριθείς, δεν σημαίνει οπωσδήποτε και ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. Παιχτάρα μεγάλη βέβαια, ο Οφόε. Αλλη μια δικαίωση του Χάσι... Να προσέξει επίσης το παιδί, ο Κούτρης, μην τον πάρει από κάτω η χθεσινή του - κακή - βραδιά. Να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά που κάνει και θα δικαιωθεί.

Βέβαια, τον άφησα τελευταίο αυτόν. Αυτή την αλεπού. Είναι πάστα ποδοσφαιριστή. Δεν είμαι σίγουρος π.χ. ότι ο Σεμπά ή ο Μπεν, θα το΄βαζαν το γκολ που έβαλε. Μπορεί. Μπορεί και όχι όμως. Τον προτίμησε και απ΄τον Σεμπά και από τον Φορτούνη, για ξεκίνημα, ο Χάσι. Δικαιώθηκε. Έβαλε πρώτα πρώτα το σημαντικότερο. Το γκολ της ΝΙΚΗΣ. Βλέπω άμιλα φέτος, μεταξύ δύο χαρακτήρων που μοιάζουν. Είναι και οι δύο ΕΓΩΪΣΤΕΣ. Ελπίζω να΄ναι για καλό...

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΕΚΕΙ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ - ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΙΔΩΜΕΝ. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ...

Υ Γ. 1. Μην κλαψουρίζεις, εσύ, εύστροφε αθλητικογράφε της ομάδας μας. Όπως έκανες χθες, με τα στατιστικά σου. Να τα χρησιμοποιείς επί τω καλώ. Κι΄όχι να μας...ρίχνεις το προαγωνιστικό ηθικό. Όλα με μέτρο. Και οι...προειδοποιήσεις, έχουν ΟΡΙΟ. Ειδικά, πριν από κρίσιμους αγώνες. Γιατί σε"πάω".

Υ Γ. 2. Νίκολας Χουλτ: "Θέλουμε το πρωτάθλημα, αν και στην Ελλάδα δεν παίζει πάντα ρόλο το ποδόσφαιρο". Το΄μαθες τώρα ΚΑΙ από τον πρώην σύμμαχό σας, αυτό. Πού΄ναι ρε οι αγκαλιές εκείνες και τα σάλια; Ο...Ινσούα πάλι, ακόμα δεν ήρθε: "Θα παίξω στη...μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας". Και λίγο...ΠΡΑΣΙΝΗ: Πιο δημοφιλείς του ελληνικού ποδοσφαίρου(!) στα social media, Τσάβες και Λουτσιάνο, μακράν των υπολοίπων ( ό,τι διαβάζω στο πρωτοσέλιδό της ). Αντίδοτα, οικτρά και πτωχότατα, την ώρα του θριάμβου της ερυθρόλευκης αρμάδας. Ως πότε και πόσα πια να κρύψεις κάτω απ΄το χαλί; ΓΙΑΥΤΟ Ή ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ. Το΄χω ξαναπεί.

Υ Γ. 3. Οι άλλοι δυο, σιωπή. Άκρα του τάφου. Να δούμε τί θα κάνουν του λόγου τους...

Σχόλια

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα σε όλους τους συρρατμίτες,

Δύσκολη η κλήρωση και δυστυχώς πιο δύσκολο ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων. Ωστόσο δεν κρατιέμαι για τις προκλήσεις αυτές. Όποιος μας θεωρεί τελειωμένους κάνει τεράστιο λάθος, ο Ολυμπιακός έχει μεγαλώσει ως club τα τελευταία χρόνια. Ιστορικά έχουμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα τέτοιο όμιλο.

ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΟΣ - ΟΜΑΔΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Υ.Γ.1 Αν δεν το πιστεύουμε τώρα με αυτό το υλικό, τότε όταν φέραμε 3-3 με τη Ρεάλ εδώ μέσα (Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς κλπ) έπρεπε να μην κατέβουμε να παίξουμε.
Υ.Γ. 2 Πολλοί θα με πείτε τρελό αλλά όταν Μονακό, Μπαρτσελόνα έχουν πρώην προπονητές σου, ή ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μπενφίκα αγωνίζονται έχοντας αγοράσει από εσένα παίχτες ή έχεις κερδίσει την τελευταία 5ετία τις πρωταθλήτριες Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας κλπ τότε ναι πιστεύω, ότι με τύχη, σκληρή δουλειά και προσπάθεια η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ μπορεί. Η φανέλα έχει βαρύνει πλέον για τα καλά αφού πάνω της έχουν ραφτεί 18χρόνια - ευρωπαϊκά γαλόνια.
Υ.Γ.3 Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας είναι ΘΡΥΛΟΣ γιατί σε όλη την ιστορία μας ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ξεπερνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό, με το δικό μας τρόπο, με τα δικά μας πιστεύω, με το δικό μας πλάνο, κόντρα σε ατυχία, κακές διαιτησίες κλπ.

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Με το δεξί μπαίνουμε στους Ομίλους ΤσουΛου. Εκει που ανήκουμε. Ζήτω ο Θρύλος.

1. Τα εκτός έδρας τα έχω πιάσει όλα και στα εντός έπιασα αποτέλεσμα και σύνολο σκόρ...
2. Μη περιμενετε την κλήρωση το έχω:
Σαχταρ
Πορτο
Ληψεία
Εεεεε, όχι παίζουμε...

Τέλος, να πω κάτι για κάποιους δικούς μας που ακόμα Δεν έχουν μάθει τι σημαίνει ταρπαζωγραφοι και παρασύρονται, όλοι οι αντιολυμπιακοί θέλουν πάντα να πιάσουν μια τρίχα να την κάνουν τριχιά να δημιουργήσουν πρόβλημα και διχόνια στο θρύλο και στους οπαδούς, βρήκαν τώρα το Φορτούνη...

Δε πανηγύρισε λένε... Μαλακίες λεω εγώ.

Και με την παρτιζάν Δεν ήταν βασικός αλλά γάμησε με την Λάρισσα, MVP και καλύτερο γκολ...

Μη την πατάτε τη μπανανόφλουδα από τους ουρακοτανγκους ταρπαζωγράφους.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τα πούμε αύριο τα σχετικά με την αποψινή κλήρωση Novo...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα,

Στο κλίμα της ημέρας θα κάνουμε καμία πρόβλεψη για τους αντιπάλους που θέλουμε;

Εικόνα redterror

Καλημέρα Απόστολε!Νομίζω οτι όλα αυτά τα γράφει για...γούρι και για να έχουμε γενικά σαν κόσμος το νου μας.Αστον μια χαρά το πάει,καλύτερα να τα παρουσιάζει μαύρα να είναι ο κόσμος ψιλιασμένος.Περιμένω εύστοχες κινήσεις απο τη διοίκηση,παίχτες με αξία,να βοηθήσουν την ομάδα και όταν φύγουν να μας αφήσουν κανά δεκάρικο να πάρουμε τον επόμενο.όλοι λένε οτι το πρωτάθλημα το έχουμε απο τώρα στο τσεπάκι,εγώ θα πω οτι αν ήταν τόσο εύκολο θα το έπαιρνε και ο μπαογκ.Ολα τα πρωταθλήματα τα πήραμε γιατι τα αξίζαμε και τα παλέψαμε όσο δε πάει!!το νου μας λοιπόν και μη τσιμπάμε!η μπάλα χαμηλά και το 8ο ξανά στο Πειραιά!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ. Τον αφήνω. Γιατί είναι εύστροφος. Μόνο μην το παρατραβάει καμιά φορά.

Εικόνα vagio

Γεια σου Απόστολε!
Σε ποιον αναφέρεσαι στο πρώτο υστερόγραφο; αν επιτρέπεται βεβαίως..

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν θα το πω, Βάγιο, γιατί ήταν η πρώτη φορά που υπέπεσε στην προσοχή μου αυτό που θίγω και γιατί τον εκτιμώ ιδιαίτερα, επειδή είναι από τους καλούς και κυρίως έξυπνους αθλητικούς συντάκτες της ομάδας μας.

Εικόνα el trick

Όπως και στις συντριπτικά περισσότερες φορές δεν θα διαφωνήσω με τα γραφόμενά σου Απόστολε. Όμως σήμερα θεωρώ ότι παρέλειψες να αναφερθείς σε ένα σημαντικό (πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου) παράγοντα.
Τον κ. Χουσίγιος.
Θεωρώ αυτόν τον κύριο ως ένα εκ των μεγαλύτερων συντελεστών της μεγάλης βελτίωσης του ΘΡΥΛΟΥ. Τα αποτελέσματα δε της σπουδαίας, θεωρώ, δουλειάς του θα τα βλέπουμε και στο μέλλον.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Παράλειψη μου. Και σ΄ευχαριστώ που τον ανέφερες. Είναι όμως τόσο...αφανής εργάτης, που μου διέφυγε. Mea culpa...

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Ως γνωστόν, η επιτυχία έχει ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ενώ η ρημάδα η αποτυχία ΚΑΝΕΝΑ. Έτσι είναι...
Ας γίνει λοιπόν το φετινό καλοκαίρι ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΟΔΗΓΟΣ για το μέλλον. Για όλους μας.
Νομίζω πως από χτες βράδυ μπήκαν οι βάσεις για μια ΘΡΥΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προϋποθέσεις...
Για να βοηθήσω τη σκέψη σου Απόστολε, ΟΧΙ ο Σεμπά ΔΕΝ θα ευστοχούσε χτές αν ήταν στη θέση του Μάριν. Το είδαμε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΙΔΙΑ φάση στο 12' του πρώτου αγώνα... Όμως χτες, με τον τρόπο που τον χρησιμοποίησε ο Χάσι, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ αρκετά.
ΥΓ 1 Αύριο μετά την κλήρωση καλό θα ήταν να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια του ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ τρίο, έτσι για να πάρουμε μια γεύση του που θα μπορούσε να είχει ΞΕΠΕΣΕΙ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αν κι εφόσον... Όσο για τον δημοσιογράφο που λες, έχει καταντήσει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ...
ΥΓ 2 Όσο εμείς ζούμε το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ της εποχής Μαρινάκη, οι απέναντι ζουν ΑΡΓΑ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ το τέλος του παραμυθιού "Αλαφούζος". Δυστυχώς γι αυτούς τα παραμύθια της ζωής ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ με ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ...

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο σχόλιο. Πιθανότατα, ναι. Ο Σεμπά, μάλλον θ΄αστοχούσε. Μπορεί κι΄ο Μπεν. Έχει αρχίσει, ΑΡΧΙΣΕΙ, να με προβληματίζει κάπως αυτό το παιδί. Θέλω Τζούρτζεβιτς για πρώτη κίνηση. Μετά... βλέπουμε.

Εικόνα Φαιδων

Φίλε Απόστολε καλημέρα από την μακρινή Αμερική. Δεν ξέρω γιατί,αν καικαταλαβενω πως χρησιμοποιήστε,ο όρος βαζελογαυρος δεν μου αρέσει. Πολύ Ολυμπιακοί είναι πολύ γκρινιάρηδες και ανικανοποίητοι. Ότι και να κάνει ο θρύλος μας πάντα θα βρουν κάτι να γκρινιάξουν. Μια θα είναι ο Καππινο,μια ο Φορτούνη,μια ο Μπεν,κτλ. Ας μην του δίνουμε σημασία. Να χαιρόμαστε τις επιτυχίες του θρύλου μας να στιριζουμε πάντα και να ζητάμε πάντα να πηγαίνουμε καλύτερα. Ο εχθρός του καλού,είναι πάντα το καλύτερο. Έχουμε μια ομάδα που όταν δέσει καλύτερα ,πιστεύω ότι θα δούμε ωραία μπάλα. Έχουμε παίκτες που κάνουν την διαφορά,έναν προπονητή δίκαιο,δουλευταρά και έξυπνο.Βλεπω μια ομάδα που είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι, σε αυτό το μικρό δείγμα που έχουμε δει μέχρι τώρα. Πιστεύω θα πάμε πολύ καλύτερα. Όσο για τις ευκαιρίες που πολλοί λένε,ότι έχασε περισσότερες η ριεκα,πες τους να πουν στην ΟΥΕΦΑ να κάνει νόμο που τα παιχνίδια θα κερδίζονται βάση ευκαιριών. Μόνο Ολυμπιακός και πάντα δίπλα.

Εικόνα apostolos gaganis

Τα συγγαυρικά μου χαιρετίσματα, αδελφέ. Ο όρος βαζελόγαυρος έχει πια καθιερωθεί, καλώς ή κακώς, και αφορά όχι τους ανικανοποίητους και γκρινιάρηδες ( εκτός αν είναι σε παθολογικό βαθμό τέτοιοι ), αλλά κυρίως τους κατ΄έθος απαξιωτές, αρνητές, μηδενιστές και ειδικά υβριστές του προέδρου. Εκείνους, που στις επιτυχίες μας είτε κρύβονται και εξαφανίζονται ή σφυράνε...αδιάφορα ή τις υποβαθμίζουν σκόπιμα, εμφανέστατα, και περιμένουν με το πρώτο τσαφ να ξαναβγούνε στα σόσιαλ μίντια και να κράξουν. Αυτοί είναι οι βαζελόγαυροι ή illuminati γαύροι ( γιατί τα ξέρουν ΟΛΑ πια ), ή γαύροι-ΙΚΕΑ, δηλ. "φτηνοί", ψευτόγαυροι κ.α. Χαρακτηριστικό των σχολίων τους είναι το ΦΑΡΜΑΚΙ που στάζουν μέσα απ΄τις λέξεις και τις φράσεις τους. Έχουνε κακομάθει στα συνεχή τρόπαια μια εικοσαετία τώρα και ζητάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ, προτάσσοντας τάχατες ότι "έτσι θέλουν τον Ολυμπιακό τους". Γιατί δεν έχουν ζήσει πέτρινα. Χρόνια δύσκολα, στερημένα. Άλλο καλόπιστη κριτική κι΄άλλο αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ χάλι στα μίντια. Κι΄οι περισσότεροι από δαύτους, το Καραϊσκάκης το΄χουνε δει μόνο στις φωτογραφίες και αν...

Σε χαιρετώ και πάλι, μακρινέ φίλε.

Εικόνα Chevalier de Balibari

Εγω θα σταθω καπου αλλου, στην κρατικη χολ-ΕΡΑ
και δε δεχομαι παρατηρησεις του στυλ μη τους ακους , γυρνα το dial
ΟΧΙ ΡΕ ειναι κρατικο το μπουρδελο το πληρωνουμε ολοι
και στην επαρχια αυτο ακουγεται
δε γουσταρω να ακουω πρωι πρωι χολερικους τυπους να κοπριζουν με ψευδη ,πυον, αντιολυμπιακο μενος μπουμπουκια σα τον κοντο
το σαντοριναιο (καποτε στο φλας εε) τη σιγανοπαπαδια
μαυρογενιδη....
να χασκογελαει με τις παπαριες των ανωτερω
εγω αυτα στο συριζο κρατικο χολΕΡΑ δε τα ανεχομαι...

Εικόνα apostolos gaganis

Υπάρχει βέβαια κι΄ο επίσημος Ολυμπιακός, μιας και μιλάμε για κρατικό ιδίως σταθμό. Μια σύσταση, μια ανακοίνωση ίσως; Θα μου πεις, έχει τόσα άλλα πολύ σημαντικότερα θέματα για ν΄ασχοληθεί η ΠΑΕ, με δαύτους θ΄ασχολείται; Σαντοριναίος, Κοντός, αρρωστάκια αντιΟλυμπιακοί. Έχουνε "ξαναπεθάνει" αυτοί όλοι από χτες....

Εικόνα John Zolo

Το καλο μου το κομματι το εγραψα πιο κατω...αφηστε με λοιπον να γκρινιαξω λιγο, ρε παιδια, γιατι θα σκασω...!!
Εψαξα ολα τα sites σημερα διαβαζοντας ο,τι υπαρχει...ειδα ολες τις φωτο που δημοσιευθηκαν...δεν ειδα ομως, ρε παιδια, ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτο με τον Φορτουνη να πανηγυριζει μαζι με τους αλλους...ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ρε γαμωτο...!!
Αυτο τι λεει ; Εαν βρειτε εστω μια ανεβαστε την σας παρακαλω αν γινεται για να βγω ψευτης...
Τι να πω ρε γαμωτο...

Εικόνα apostolos gaganis

Τέτοιες ώρες, θα΄λεγα, άσ΄το το θέμα. Αν υπάρχει κιόλας. Θα τα δούμε αυτά, εάν και εφ΄όσον, εν καιρώ. Τώρα τα μάτια μας σε δύο πράματα: ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...

Η ομάδα προέχει πάντως. Η ομάδα. Το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ. Αυτή είναι κατ΄αρχήν, η θέση μου.

Εικόνα Brainstorm

Για μενα τζαμπα συζητηση και χωρις λογο.

ας υποθεσουμε οτι ο Φορτουνης στραβωσε που δεν επαιξε χτες βασικος. οκ.
και λοιπον?
μπηκε μεσα, κρατησε τη μπαλα οπως ηταν οι εντολες που ειχε για εκεινο το χρονικο διαστημα, και εβγαλε και ασιστ στον Μπεν αλλο αν ο Μπεν το εχασε.

και που δεν πανηγυρισε μετα η ηταν ας πουμε (παλι υποθετουμε ε, ο Φορτουνης γενικα ειναι μπλαζε) τι?

να απαιτησουμε να....φυγει?
η να τον κραξουμε που δεν βγηκε φωτος?

δεν υπαρχει λογος για αυτη τη συζητηση, αυτη ειναι η αποψη μου

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αδέρφια γεια σας!
Συγχαρητήρια στην Ομαδάρα μας, στον Προπονητή μας και βέβαια, στον Πρόεδρό μας! Πλήρης δικαίωση ΟΛΩΝ!
Όλοι διακριθέντες (Λεονάρντο μη μασάς, είσαι παιχταράς γιατί κατέχεις τη μπάλα, έχεις και το πνεύμα) και ειδική μνεία στον Στέφανο (να μην λέμε μόνο πόσο δεν έκλεισε την χ γωνία, ή για την ψ έξοδο του Μεσολλογγίου) για την τρομερή απόκρουση που έκανε εκεί που χρειάστηκε (και στον πρώτο αγώνα μας είχε κρατήσει στο παιχνίδι αμέσως μετά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ). Μπράβο στους ΜΑΓΚΕΣ μας!
Μεγάλη επιτυχία όλων τους και μεγάλη ευτυχία δική μας!
Έχουμε από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων κάμποσων ετών! ΟΜΑΔΑ - παίκτες, προπονητής, πρόεδρος, κόσμος - ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ! ΑΡΡΩΣΤΗΣΤΕ ΜΑΣ - κι άλλο!

Τίποτα... θα μας φύγουν τα μάτια, θα μας κλείσουν τα λαρύγγια με αυτά που θα δούμε φέτος, αδέρφια! Κρίμα που την μισή ομάδα θα πέσουν να μας την πάρουν τα Χριστούγεννα.

Ποια Ριέκα που δεν έχει χάσει εδώ και χρόνια στο γήπεδό της; Ποια Παρτιζάν με παραδόσεις κι από 'δω κι από εκεί και παραπέρα και καυτές έδρες και χλιαρές;
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 8ο, ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΦΕΤΟΣ!!!

Και να μην μας ξεφύγει κι ένα πράγμα μέσα στην γενικότερη ευδαιμονία:
Πέρυσι, όπως και πρόπερσι αλλά και τις υπόλοιπες χρονιές, στις εξέδρες του Καραϊσκάκης δεν έχει γίνει το παραμικρό. ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Φέτος είμαστε τιμωρημένοι με 2 αγωνιστικές για κάτι που κανείς (ούτε εγώ, ούτε άλλοι που είμαστε ΚΑΘΕ αγωνιστική στο Ναό) δεν είδε.
Και να το πω κι αλλιώς: κανένα επεισόδιο δεν έχει γίνει από τον κόσμο στις κερκίδες - ΚΑΝΕΝΑ - το τονίζω. Τιμωρηθήκαμε εμείς σαν οπαδοί, επειδή στο γήπεδο της αεκ διαπληκτίστηκε ο Μοντεστό με έναν επόπτη/παρατηρητή (τι σκατά ήταν δεν θυμάμαι). Δηλαδή έκλεισαν το Ναό, μας τιμώρησαν ανγκάζοντάς μας να μην δούμε τον ΘΡΥΛΟ να βάζει ένα τάληρο γκολ με Λάρισα και ποιος ξέρει πόσα άλλα με Αστέρα, επειδή κάτι έγινε (κι αυτό του κώλου περιστατικό τώρα μη κοροϊδευόμαστε) σε ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ! Ίσως είναι και για κάποιο άλλο επινοημένο περιστατικό, όπως εκείνου που ένοιωσε ότι υπήρχε εχθρικό κλίμα (-λες κι ήρθανε σε ωλ ινκλούσιβ ξενοδοχείο), αλλά όπως και να έχει πρέπει να το τονίσουμε, να χωνευτεί: Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο κάθε προβοκάτορας δηλαδή, σε όποιο γήπεδο θέλει, από τη στιγμή που παίζει ο Θρύλος, θα λέει "α, ο τάδε με έβρισε, ή ο δείνα με αγριοκοίταξε και πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με κεκλεισμένων". Και θα κλείνουν έτσι το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ. Ναι... Θα έλεγα κάτι για αιδοία της μόνο μία σας τώρα, αλλά να μη το χοντρύνουμε, γιατί... ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ! ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ, ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!
ΘΡΥΛΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ,
ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...

ΥΓ 1: Απόστολε, ο δημιουργικός οίστρος βλέπω... σε σταθερά ανοδική πορεία! Κάποια στιγμή περιμένω το επίτομο έργο: Η Φάρμα των Ζώων, σε Θρυλική διασκευή από Απόστολο. Πρώτη παρουσίαση στο RATM. Περιορισμένα αντίτυπα!
ΥΓ 2: Η κόκκινη εμφάνισή μας και ΓΑΜΑΤΗ και ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ!
ΥΓ 3: Για Χουλτ, Μουλτ κι όλους τους κομπάρσους... Πώς το είχες πει πολύ απλά και πολύ... Λακωνικά σε προηγούμενη ανάρτηση; ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ. Αυτό...

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Σήμερα το γλεντάμε, αύριο περιμένουμε. Όλα δείχνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα - τουλάχιστον - ποδοσφαιρική χρονιά. Αν μάλιστα δουμε τίποτα ζόρικες κινήσεις τις επόμενες μέρες... Γκουχ, γκουχ!

Εικόνα kg

23 eq Ajax Ned 10.00 14.00 6.00 22.00 1.50 53.500 5.709
24 up Olympiakos Piraeus Gre 18.00 11.00 10.00 10.00 4.00 53.000 5.280
25 dn Dinamo Kiev Ukr 8.00 16.00 18.00 8.00 1.50 51.500 6.946

24οι ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ!!!!
ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ!

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ό,τι πεις, Χιλιόγραμμε. Έψαξα να το βρω, αλλά δεν μπόρεσα. Θα το καταχωρίσω στο άρθρο πάντως.

Εικόνα kg

GOOGL-ΑΡΕΙΣ...........UEFA 5-year Club Ranking 2018

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 24ος.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΑΤΣΟΑΣΧΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ.....

Εικόνα kg

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ...........ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΛΔ. GOOGL-ΑΡΕΙΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Το είδα. Διορθώνω πάλι το κείμενο. Ευχαριστώ.

Εικόνα kg

ΕΥΧΑΡΙΤΩ!

Εικόνα kg

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα κ. Απόστολε,

Εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση διότι η χρονιά είναι μεγάλη και δύσκολη αφού η ομαδάρα μας από εχτές πέταξε στα αστέρια!

Δεν θα επαναληφθώ σε όσα είπαν οι περισσότεροι ήδη. Θα προσθέσω μόνο μια μικρή λεπτομέρεια που μου άρεσε για τη συνέχεια του ΤΣΟΥ ΛΟΥ. Εχτές στα τελευταία λεπτά δείξαμε διάθεση να καθυστερήσουμε και να "φάμε" τη μπάλα. Πολύ σημαντικό στοιχείο, δείχνει χαρακτήρα ψημένης ομάδας για νοκ αουτ αναμετρήσεις. Μου άρεσε και τούτο, όσο περνούσε η ώρα μια εμφανώς πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα έμενε από δυνάμεις ενώ εμείς όλο και περισσότερο βελτιώναμε την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.

Υ.Γ. Ο τρόπος που τσουλάμε το τόπι κάτω είναι απολαυστικός και όσο και αν ήθελε να το κρύψει ο σπίκερ κάποιες στιγμές δεν άντεξε και του ξέφυγε!

Καλή αγωνιστική χρονιά!

Εικόνα apostolos gaganis

Έργο Χάσι κι΄αυτό που επισημαίνεις...

Εικόνα matrasimca

Αγαπητε Αποστολε,
Στην σημερινη εποχη της ενδειας των αξιων στεκεσαι σωστα ως ενας υπεροχος καθοδηγητης της νεολαιας. Θετεις αρχες και βασεις, βαζεις ορια.
Κοιτωντας τους οπαδους μας βλεπω μια τεραστια βελτιωση και πειθαρχια, η μια αιτια ειναι η αγαπη για την ομαδα την οποια δεν γινεται να τιμωρουμε με τις πραξεις μας και η αλλη ειναι η συνεση καποιων ανδρων μεταξυ των οποιων και εσυ, ο μεγαλος Σαββας Θεοδωριδης και καποιοι συνηθως μεγαλυτερης ηλικιας που συγκρατουμε και ηρεμουμε τους μικροτερους που αναγνωριζουν ντε φακτο την αγαπη μας για την ομαδα.
Εκει πετυχαμε εμεις εκει απετυχαν οι αλλοι.
Οι Ολυμπιακοι συμπεριφερονται ως ενα σωμα, ενας πειθαρχημενος δυσκολοκαταβλητος στρατος,ως μια φωνη, ως μια ροπη που ωθει την δυναμη προς μια κατευθυνση, ενω οι αλλοι σπαραζονται μεταξυ τους στην μιζερια της αγωνιστικης τους ανυπαρξιας εμπλεοι μισους για τον δυνατο.
Οπως προβλεψα Αποστολε νικησαμε και εκει, και ηλθε η αμοιβη που περιμεναμε, επιστροφη στα θεατρα των ονειρων με τους καλυτερους. Μαθαμε απο τα καθη μας και γιναμε δυνατοι.
Οπως ειπε και ο Προεδρος ευχομαστε καλη τυχη και στους αλλους, τους θελουμε δυνατους για να εχουν αξια οι νικες μας, και ας θυμουνται για παντα οι Ολυμπιακοι οτι οι ανθρωποι κρινονται απο τα εργα τους και οχι απο την εθνικοτητα τους.
Ας πιστωσουμε λοιπον ολοι στον προπονητη Χασι το μεριδιο που του αναλογει.
Συγχαρητηρια στους παικτες, στον προεδρο και σε ολη την υπεροχη οικογενεια του Ολυμπιακου, συγχαρητηρια στην δυναμη της οργανωσης και στις επιλογες σωστων επενδυσεων, συγχαρητηρια στο συνολο της ενοτητας και της ομονοιας που λεγεται Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Επίσης ωραίο σχόλιο. Με ΗΘΟΣ. Οπαδικό και όχι μόνο.

Εικόνα John Zolo

Πραγματικα καλη ημερα...μετα απο μια σημαντικη νυχτα.
Οπως λεει ο Αποστολος, πολυ σωστα και αναλυτικα, ολοι συνεβαλλαν για να παμε στ'αστερια !
Ο καθενας απο το ποστο του και με τις δυνατοτητες του. Δεν θα επαναλαβω τα ιδια...
Συνεχιζω απο εκει που φθασαμε δηλ. απο εκει που δικαιωματικα, χρονια τωρα, λαμβαναμε ΕΜΕΙΣ και ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ μερος στην μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη οργανωση του πλανητη.
Εχοντας γνωρισει τι σημαινει Τσαμπιονς Λιγκ η Διοικηση οφειλει σε συνεργασια με το Τσομπανοσκυλο και με τον Μαριο Χουσιγιος να διερευνησει (αν δεν το εχει κανει ηδη...που μαλλον το εχει κανει) την πιθανοτητα ενδυναμωσης του ροστερ, ειδαλλως οι ομιλοι δεν βγαινουν σε αυτο το ανωτατο επιπεδο και αν βεβαια δεν θελουμε να γινουμε ρεζιλι.
Αν και σιγουρα θεωρω οτι θα βελτιωθει η αποδοση των παικτων, συν τω χρονω, καθως και η συνεργασια/χημεια μεταξυ τους, δεν πιστευω οτι θα αντεξει το παρον ροστερ ομιλους, πρωταθλημα και κυπελλο...
Ηδη εχουμε τραυματιες (που αργουν να γυρισουν...παναθεμα τους !!) αρα "κοντα στον νου κ'η γνωση"...
Ολα θα πανε καλα, φαινεται ρε παιδι μου...αρχιζω και νοιωθω αλλοιως φετος (και ας μην γκρινιαξω οπως το συνηθιζω διοτι χθες πολλες φορες εριξα καντηλια για καποιους ιδιαιτερα στο θεμα επιπολαιοτητας/αχρειαστων καρτων).

Οι αθλητικογραφοι "μας" και οι... "τους" κανουν την δουλεια τους.
Ο δικος μας, που αναφερει ο Αποστολης, εχει ενα χρονιο χουϊ...διαστροφη θα ελεγα, αλλα ειναι πολυ καλα δικτυωμενος και αρρωστος γαυρος.
Οι αλλοι - τρομαρα τους - τι να κανουν ; Πως θα πουλησουν ; Το ψωμακι Αποστολη...το ψωμακι...και ο,τι πουν τ'αφεντικα τους
Το ιδιο και ο καθε παικτης που ερχεται με τα αναιμικα ποσα που διαθετουν οι επενδυτες (ας γελασουμε...) της Κουλας, της Βαζελας και της Μαλαματινας, αναγκαζεται να πει ο,τι κουταμαρα του λενε να πει...ειθισται αυτο.

Αντε με το καλο αυριο το βραδυ...στις 19:00...στο Μονακο με τα αλλα αστερια...

Εικόνα apostolos gaganis

Θεωρώ ότι η αυριανή κλήρωση θα στρώσει το δρόμο για κάποιες προσθήκες. Το αποτέλεσμά της. Με ποιούς θα παίξουμε. Αναμένουμε λοιπόν.

Εικόνα stavrakas7-5

Φίλε Απόστολε,απο την "μαστούρα" των 39 βαθμών στην "μαστούρα" της πρόκρισης,καλά σε πήγε!!Να σε καλά, εύχομαι περαστικά αν και είναι σχεδόν σίγουρο οτι μετά τα χθεσινά θα έχεις επανέλθει!ΟΥΤΕ την βάση δεν χρειάστηκε να πιάσουμε τελικά ,ας πούμε πως ο στόχος επετεύχθη και πάμε γρήγορα ΚΑΡΝΑΓΙΟ !Σε συνέχεια του άριστου κειμένου σου να υπενθυμίσω την προειδοποίηση του προέδρου για ξήλωμα ολης της ομάδας μετά την μπιρ σεβα,απο την περσινή εντεκάδα εχθές έπαιξαν, Καπίνο βασικός, Φορτούνης κ Φιγκέιρας αλλαγές.Αναμένω την καθέλκυση με αγωνία οπως είπε και ο Χάσι!Πρόεδρε εναν υδραυλικό απο την αριστερή μας πλευρα επιπέδου Γκαλετι,Ουσιγιος δουλεψε το !Παμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σταύρακα, ακόμα δεν έχω "ξεμαστουρώσει", όχι απ΄τη χαρά της πρόκρισης, αλλά απ΄το άλλο. Θα φύγει όμως, πού θα πάει; Οι όποιες προσθήκες, εφ΄όσον υλοποιηθούν, θα δείξουν και τί να περιμένουμε λογικά...

Εικόνα PGK

Καλημέρα. Σιδερένιος. Εύχομαι να είσαι τελείως καλά πλέον. Πολύ καλό το άρθρο σου. Προσθέτω ότι πέραν των πανηγυρισμών θα πρέπει να προσεχθεί λίγο ακόμη η άμυνα διότι κάπου χάνουμε στα φτερά και οπωσδήποτε χρειαζόμαστε σεντερ φορ. Καποιον που να μπορεί να σπρώχνει την μπάλλα μέσα.

Εικόνα apostolos gaganis

Προσυπογράφω.

Εικόνα Red Kokkinos

Αποστολε καλημερα σου!
Τα συγχαρητηρια στην αγαπημενη μας Ομαδα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΓΑΛΑΞΙΑ και ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. (Ο.Σ.Φ.Π.Π.Γ.Σ. ετσι για να συφιλιαζονται ολοι οι αλλεργικοι με τα ακρονυμα...).
Στο γραπτο σου απολυτα σωστος με στοχευμενες παρατηρησεις στα κυρια και βασικα αγωνιστικα θεματα/προβληματα της Ομαδας μας μεχρι και τα 3 υστερογραφα σου.

Απο καιρο τωρα ηθελα να ολοκαρδα να εκφρασω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο και την ενεργεια που αφιερωνεις στην παρουσα ιστοσελιδα - και οχι μονο...- παραλληλα με τις επαγκελματικες σου υποχρεωσεις. ΕΥΓΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

Τη δύναμη να συνεχίζω, ένα πράμα μου τη δίνει. Μόνο. Το ξέρεις: Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Ξεκινώ με μια συγγνώμη για τις πρώιμες και βιαστικές αρνητικές κρίσεις για το Χάσι .Είναι κάτι που το χρώσταγα και χαίρομαι ιδιαιτέρως που διαψεύστηκα πανηγυρικώς. Περιμένω την ανάλογη αναγνώριση και από άλλους και σε αυτή τη γαυρογωνιά.Από παίκτες, respect σε σκληρό καργιόλη (κατά 2future4u) Ρομαό, σε πανταχού παρόντα Οτζίτζα, σε άψογο τακτικά Καρσελά και σε Μάριν όχι μόνο για το γκολ αλλά και τις αμυντικές βοήθειες (όλα τα λεφτά το φάουλ με το οποίο έβγαλε άουτ το δεξί μπάκ της Ριέκα).ΥΓ1 Βαγγέλα συνέχισε να τους πηδάς.ΥΓ2.Στηρίζουμε Χάσι και στα δύσκολα.Εδώ στηρίξαμε Μπέντο.ΥΓ3.Δεδομένων των νέων συνθηκών με τις βαθμολογίες της UEFA ποσώς με ενδιαφέρει τι θα κάνει το τρίο της συμφοράς.Για να μην πω ότι θα χαρώ να αποκλειστούν (για κλάψα και βάζελο είναι σίγουρο).

Εικόνα apostolos gaganis

Το τελευταίο που γράφεις, δεν το θίγω. Μπορεί να γίνω κακός. Κι΄έχω μια ροπή προς τα΄ΚΕΙ, όταν αναφέρομαι στους απέναντι. Οπότε ας τους δούμε τί θα κάνουν και κανα σχολιάκι, ε! όσο να΄ναι, θα ξεφύγει...

Εικόνα elias

θα κανω ενα εξωαγωνιστικο σχολιο.η φανελα του καπινο και με την λαρισα και με τη ριεκα ηταν κιτρινη με πρασινες ριγες.θεωρω απαραδεκτο να υπαρχει σε ολυμπιακη φανελα,οιαδηποτε αποχρωση του πρασινου.απορω πως οι αρμοδιοι δεν το προεβλεψαν και αναμενω επανορθωση.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχουν αρχίσει φαίνεται να΄χουν στο ενδυματολογικό εκεί στο Ρέντη μια...μπασκετική αντίληψη. Κι΄εγώ τα πρόσεξα αυτά. Αλλά, ας πιάνει πρωτίστως όσα πρέπει και μερικά από όσα ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ πιάνει(!) και μετά τα άλλα. Εγώ θα κάνω τα...στραβά μάτια. Εμφανίσεις σαν τη χθεσινή πάντως, ενισχύουν οπωσδήποτε την αυτοπεποίθησή του και το θέλουμε κάτι τέτοιο. Βαριά η φανέλα, όπως είπε σωστά ο Θεοδωρίδης, έχοντας παίξει ΕΞΑΙΡΕΤΑ στην ίδια θέση κάποτε στο μακρινό παρελθόν...

Εικόνα holland74

Τεράστια νίκη, η πρόκριση ανοίγει και άλλο την ψαλίδα από τους αλλόθρησκους..
Τεράστια η συμβολή Χάσι στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου..
Τεράστια και η συμβολή του προέδρου που μάλλον κατάλαβε, πως αν επενδύσεις, θα φέρεις και αποτέλεσμα, θα κάνεις και απόσβεση, κατάλαβε το λάθος της περυσινής χρονιάς..
Αδυναμία μου εδώ και καιρό ο Μάριν, φανταστικός ο Οφόε..
Αδυναμίες ανασταλτικές που πρέπει να καλυφθούν..
Χθες βράδυ η τρίτη αλλαγή μας ήταν ο Φορτούνης!!!!! Η τρίτη....Χαώδης η διαφορά μας από τους άλλους στην Ελλάδα...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα ήθελα να πω κάτι, αλλά η γλώσσα της λογικής μέσα μου λέει να "κάνω κράτει". Και δεν θα επεκταθώ. Καθόλου. Τώρα. Μπορεί να ήταν και συμπτωματικό.

Εικόνα Chevalier de Balibari

το ιδιο αντιπαθεις με τους κρατικοδιαιτους της Χολερα σπορ και καποιοι δηθεν 'ρεπορτερ' ολυμπιακου
ξεχωριζω τον ρεπορτερ καναπε νικολακοπουλο (μονιμος σταθερα στο αλα φουζ radio) ορισμος κλαψομουνη - καταστροφολογου βρε ουστ απο εδω χεστη
που σε βαζουν στη μεση νικολογιαννης και σια κοπριζουν για 'εγληματικες''
και το βουλωνει βρε ουστ δις
που κανεις κριτικη με το remote control ανα χειρας !