ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΖΩ...



Δύο τα πράγματα που με απασχολούν κυρίως. Μέχρι την περασμένη βδομάδα είχα την προσοχή μου, όπως όλοι μας, στην πρόκριση της ομάδας στους 32 του Τσ. Λ. Έγινε αυτό και τώρα εστιάζω, όπως επίσης όλοι μας φαντάζομαι, στο δίσκελο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ, ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ. Τη δεύτερη, την είδα χθες με την Εστορίλ και θα πω δυο λόγια για τις πρώτες εντυπώσεις μου στο τέλος του άρθρου. Ούτως ή άλλως έχει μπει ήδη στο γαυροστόχαστρό μας με το που κληρωθήκαμε μαζί. Σε φόντο τρίτης θέσης.

1.  Μ    Ε    Τ    Α    Γ    Ρ    Α    Φ    Ε    Σ

Οι σχετικές τσάρκες μου σε διαδικτυακά και συμβατικά έντυπα χωράφια, ουδέν το σαφές απέδωσαν. Ας κάνουμε μια...συρρατμική βόλτα.

Πρώτα πρώτα για ποιές θέσεις μιλάμε. Βασικότερη, εκείνη του σέντερ φορ. Ακολουθούν σε ελάσσονες τόνους σέντερ μπακ, τερματοφύλακας. Με βάση την ειδησεογραφία. Του λόγου μου διακρίνω κάποια θεματάκια και σε άλλες δύο. Του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ. Δεν μου πολυγεμίζει το μάτι ο Μίλιτς, ίσως είναι νωρίς ακόμα, ο Κούτρης για βασικός μάλλον ανώριμος, ενώ αριστερά μπροστά παίζουμε μ΄ένα δεκάρι, τον Μάριν, που μπερδεύεται συχνά κάπου στο κέντρο με το άλλο 10ρι μας, τον Φορτούνη, ο οποίος πάλι δεν ταιριάζει ως εξτρέμ στο παζλ και δεν κάνει και κέφι στο φινάλε να πάει εκεί, άρα τί να κάνεις, να τον βάλεις με το ζόρι και να φέρεις τον Γερμανό στην μέση; Αστεία πράγματα. Ο Σεμπά απ΄την άλλη είναι ο...Σεμπά, οπότε;

Γυρνάμε όμως στο κεντρικό μας ζητούμενο. Σέντερ φορ. Παίζουν διάφορα ονόματα, ο Ολυμπιακός ως συνήθως διαψεύδει κι΄εκεί βρισκόμαστε. Διάβασα για Οκάκα. Ιταλονιγηριανός, 28άρης, 1.86, στη Γουότφορντ, σημερινή χρηματιστηριακή αξία 6 εκατομ. Διάβασα για Μίτροβιτς. Σέρβος, 22 ετών, 1.89, στη Νιούκαστλ ( πάλι Αγγλία, αν λέει κάτι αυτό...), σημερινή χρ. αξία 10 εκατομ. Για Ντεμπα Μπα, 32 ετών, δεν το συζητώ. Δεν είμαστε πια και η... "Ειρηνική αποδρομή". Φτάνει. Ο Μιραλάς, δεν είναι σέντερ φορ. Θα τον ήθελα βέβαια για αριστερά, όλοι μας νομίζω, κι΄ας μιλάει ο Κούμαν για ψυχολογικά ζητηματάκια του παίχτη κλπ, αλλά δεν το βλέπω.

Τί μένει επομένως; Εκτός αν σκάσει κάτι...απερίμεντο; Τζούρτζεβιτς. Υπάρχει όντως θέμα, δεν διαψεύδεται αμφοτεροπλεύρως, έχει ανακύψει μια διαφορά της τάξης του 1.5 εκ. μεταξύ των δύο μερών ( εμείς δίνουμε 3, αυτοί ζητάνε 4,5 ), ο ποδοσφαιριστής θέλει να΄ρθει στον Θρύλο, τον είδαμε, μας αρέσει, τον θέλουμε, νομίζουμε ότι ταιριάζει και στο γαυρογονίδιό μας, ε! Πάρτε τον λοιπόν. Νέος, φιλόδοξος, παλικάρι, τσαμπουκάς, μπουκαδόρος, αγαπάει τα δίχτυα και τον αγαπάνε κι΄αυτά. "Σιδερίζει", για τους παλιούς...

Ως προς το θέμα σέντερ μπακ, μοιάζει σήμερα να κρατάμε τον Ρέτσο. Προς τα΄κει πάει το πράμα, εκτός κι΄αν μας έρθει κανα αστροπελέκι την τελευταία στιγμή. Ή μάθουμε γιαυτό, την τελευταία στιγμή. Να ωριμάσει ακόμα ο παίχτης ( γιατί την θέλει την ωρίμανση και πολύ ), να...λουστραριστεί έτι ευρωπαϊκώς και το ξανασυζητάμε, εφ΄όσον όλα πάνε συν Θεώ, επί άλλης βάσεως. Ο Ένγκελς, που ακούστηκε με την ευκαιρία, ο Βέλγος της Μπριζ, είναι ένα πανύψηλο παιδί 1.94, 22 χρόνων, χρ. αξίας 8 εκ. Θα τον ήθελε διάβασα ο Χάσι. Ερωτώ: ΑΝ είναι αντικειμενικά και διαβεβαιωμένα καλύτερος απ΄τον Ρέτσο, ΑΝ, τότε;

Κλείνω με τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Καπίνο, στρώνει. Καλό αυτό και για΄κείνον και κυρίως για΄μας. Έναν έμπειρο με διεθνείς παραστάσεις πάντως τερματοφύλακα, θεωρώ πως θα τον χρειαζόμασταν.

2.  Σ    Π    Ο    Ρ    Τ    Ι    Ν    Γ    Κ

Την είδα χτες. Όχι απ΄την αρχή, είχανε μπει τα γκολ. Ωραίο γήπεδο το 50ρι της. Είναι γρήγορη, τεχνική, δεμένη, έπαιζε ποδόσφαιρο κατοχής, σβέλτη στο τρανζίσον, συρτό παιχνίδι, έχει ορισμένες μονάδες που μ΄άρεσαν και κυρίως ο φορ ο Ντοστ, ο Ολλανδός ( Σουριναμέζος ο άνθρωπος ) κι΄εκείνη η σβούρα απ΄το Πράσινο Ακρωτήριο ο Γκέλσον Μάρτινς, το δεξί εξτρέμ. Πίσω στην άμυνα πρόσεξα δυο ξυλοκόπους, έναν κοκκινοτρίχη τον Ματιέ(;) και τον Σέρβο τον Πέτροβιτς. Οι άλλοι δεν μου κάνανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση. Εμένα. Φυσικά κι΄από τώρα θα την κυνηγάω να την βλέπω. Πρώτες εντυπώσεις ήταν αυτές. Έχουν δυναμική. Αναθεωρούνται. Πολλά λεφτα όμως ρε παιδί μου οι χρηματιστηριακές τους αξίες. Πολλά λεφτά... Δυόμισι φορές συνολικά πάνω απ΄τους δικούς  μας... Οπωσδήποτε, μπορεί να σου κάνει κατάσταση στο άψε σβήσε. Πολύ επικίνδυνη, όταν βρει ρυθμό, και πιέζει ασφυκτικά. Βέβαια, άμα της έρθουν τα δύσκολα, ψιλοκωλώνει, αποσυντονίζεται και γίνεται ιδιαίτερα ευάλωτη. Τυπική πορογαλική ομάδα, οι "λέοντες". Θααα τα ξαναπούμε.

Δεν μπορώ, ολοκληρώνοντας, να μη το θίξω. Εκείνο το, ανεξάρτητα απ΄την αξία του, νούμερο, τον προπονητή τους. Τον Γιώργο τον Ιησού... Ένα κοντό, νευρικό, ακάθιστο ανθρωπάκι, που μορφάζει συνέχεια, χειρονομεί, μασάει τσίχλα σαν κατσίκα, διαμαρτύρεται, χτυπιέται, πολύ...θεατράλ ο τύπος. Έγινε το...πουλέν μου με την πρώτη. Σε βάζω πανηγυρικά στο στόχαστρό μου στο εξής, ρε άνθρωπε...

Υ Γ.  Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη φυσική κατάσταση.....

Σχόλια

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου Απόστολε,
Τι μεγάλη ΔΙΑΦΟΡΑ σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή, έ? Αυτή η... αστερόσκονη, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποδοσφαιρικό φάρμακο.
Όντως αυτά τα 2 που λες είναι τα πιο σημαντικά, μέχρι τα επόμενα (Γιουβέντους, Μπάρτσα, κούλα).

Περί μεταγραφών. Σέντερ φόρ & υπό αίρεση (μεταγραφή Ρέτσου) σέντερ μπάκ. Άλλη κίνηση ΔΕ ΒΛΕΠΩ & ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
Ένα ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ στοιχείο που οι "δημοσιογραφάρες" ξεχνούν... βολικά προκειμένου να γεμίσουν τις αράδες τους. Ο Μιραλάς, που προχτές το βράδυ σχεδόν τον γυρίσαν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ανανέωσε πριν μερικούς μήνες, μέχρι το 2020 με 60+ χιλιάδες ευρώ. ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ο Μιραλάς, όχι και ο πιο... ανοιχτοχέρης άνθρωπος στον κόσμο σε ότι έχει να κάνει με τα συμβόλαια του, όπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Θυμόμαστε όλοι ελπίζω...

Περί Σπόρτινγκ. Δυνατή ομάδα, η ακριβότερη της Πορτογαλίας αυτή τη στιγμή αλλά καλό θα ήταν να έχουμε υπ' όψιν όταν συγκρίνουμε αξίες στο ποδόσφαιρο, ότι παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο και η χώρα προέλευσης. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πχ όπως είναι σήμερα αν ήταν Πορτογαλική ομάδα η αξία του θα ήταν ΔΙΠΛΑΣΙΑ. Ο Τζούρτζεβιτς, που σε κάποιους φαίνεται και "λίγος" τρομάρα τους, αν έπαιζε στην Πόρτο θα κόστιζε 15εκ και όχι 2,5... Ο ίδιος πάικτης. Τέλος πάντων, η Σπόρτινγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν είναι ΑΧΤΥΠΗΤΗ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κάθε άλλο. Οι άλλοι 2 του ομίλου είναι οι... ΚΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ που θα σε κάνουν... μαμ, αν σε βρούν έστω και λίγο μπόσικο...

Περί φυσικής κατάστασης. Κανένα θέμα για μένα, για την εποχή ΜΙΑ ΧΑΡΑ τρέχει η ομάδα. Μην ξεχνιόμαστε, 28 Αυγούστου σήμερα. Ο Στραματσόνι πέρυσι έκανε τους παίκτες του... άλογα για να μπεί στο Europa, και μέσα Οκτωβρίου η ομάδα ΤΑ ΕΚΛΑΣΕ και έφαγε 3 σε ένα ημίχρονο από τον... Μπέντο. Καμιά ΣΟΒΑΡΗ ομάδα στην Ευρώπη δεν είναι πάνω από 70-80% έτοιμη αυτή την περίοδο. Σε κανένα μήνα από τώρα, ΜΠΟΡΕΙ. Μέχρι τότε, όπως έγραψα και χτές, ΥΠΟΜΟΝΗ πρέπει να κάνουμε που η ΟΜΑΔΑ και ο ΧΑΣΙ την κέρδισαν ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Μεταγραφές: Προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απ΄την απόδοση της άμυνάς μας, ειδικά στο κέντρο της ΚΑΙ αριστερά, κι΄όταν έρθει η ώρα των ΜΕΓΑΛΩΝ απαιτήσεων φοβάμαι πως ΕΤΣΙ όπως είμαστε...

Σπόρτινγκ: Συμφωνούμε. Άλλη ποδοσφαιρική "γειτονιά" η Ιβηρική γενικά κι΄άλλη η δική μας. Αυτό ήταν και το νόημα της φράσης στο άρθρο μου "πολλά τα λεφτά ρε παιδί μου, πολλά τα λεφτά...". Ακριβώς δε, επειδή η Σπόρτινγκ δεν είναι αχτύπητη, γιαυτό τη συζητάμε.

Φυσική κατάσταση: Εμμένω στο άνοιγμα της ψαλίδας όσον αφορά τη φυσική μας κατάσταση. Υστερούμε έναντι των ξένων. Και το 70-80% λ.χ. της Πόρτο ή των άλλων δύο τεράτων, δεν συγκρίνεται με το αντίστοιχο 70-80% το δικό μας. Καμιά σχέση. Διαφορετικά τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΈΘΗ και στη δύναμη και στην ταχύτητα και στην αντοχή, παντού, διαφορετικά τα πρωταθλήματα, οι απαιτήσεις κλπ.

Σαφώς και κατακτήσαμε με το σπαθί μας το δικαίωμα να περιληφθούμε στους 32 του Τσουλού κι΄είμαστε περήφανοι γιαυτό. Με απασχολεί, όπως όλους φαντάζομαι, η επόμενη μέρα.

Εικόνα Harry red logic

Ετσι ακριβώς!Οι εμφανίσεις της ομάδας και η μικρή μου εμπειρία δεν μου επιτρέπουν να συμμερίζομαι πλήρως τις απόψεις του αγαπητού Νίτσιου.
Οπωσδήποτε σεντέρ φόρ, σέντερ μπάκ και αριστερό μπάκ.Αν θέλουμε αξιοπρεπή εμφάνιση στο C.L και πρωτάθλημα εντός!(παρά τα ελαφρυντικά η εμφάνιση με την Λαμία δεν πρέπει να επαναληφθεί!)και είμαστε ακόμη στην αρχή, τα πράγματα θα αγριέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.Θέλουμε Θρύλο πανίσχυρο!
Φυσική κατάσταση όπως τα λέει ο κ .Απόστολος.Γιατί να μην δουλέψουν περισσότερο στην φυσική κατάσταση?ακριβοπληρωμένοι επαγγελματίες!Οχι πολύ χάδιεμα για Φορτούνη Μάριν,για το καλό τους και του Θρύλου μας.
'Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!'
Ο Θρύλος πάντα στοχεύει ψηλότερα!

Εικόνα Nery Castilllo

Η εικόνα της ομάδας δε με προβληματιζει και έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή.Ωστοσο,χρειαζόμαστε ουσιαστική ενίσχυση.Ειδαμε πως οι πραγματικά καλοί παίκτες μεταμορφώνουν αμέσως την εικόνα μιας ομάδας.Ολοι οι παίκτες που πήραμε φαίνονται καλοί,αλλά ειδικά οι Οφοε και Καρσελα έδειξαν τι παίκτες πρέπει να κυνηγάμε,ξεχωρίζουν με τις πρώτες επαφές τους.Ο Τζόρτζεβιτς μπορεί να είναι καλός παίκτης και ελπιδοφόρος,αλλά πρέπει να πάρουμε παίκτες να μας πάνε στο επόμενο επίπεδο.Δε γίνονται όλα σε ένα καλοκαίρι βέβαια,αλλά αν θέλουμε να δούμε πραγματικά καλή ομάδα,πρέπει να πληρώσουμε πολλά.Ο σέντερ φορ πληρώνεται,είναι ελάχιστοι στον κόσμο οι παίκτες.Το μπαμ στη συγκεκριμένη θέση δεν είναι οπαδικη ματαιοδοξία αλλά αγωνιστική επιταγή.Παικτης με εμπειρία αλλά αξιομαχος με καλούς αριθμούς.Ενας παίκτης σαν τον Γιορεντε της Σουόνσι ή το Ζινιακ ή κάποιον παρόμοιο.Ακριβοι αλλά δεν είναι αδύνατο.Η ναι,τον διακαή μας ποιο το Μιραλλας.Αυτοι οι παίκτες κάνουν τη διαφορά.Καταλαβαινω ότι η εμπειρία με τον Ριέρα(που ήταν τεράστια μεταγραφή,η μεγαλύτερη επί Μαρινάκη)λειτουργεί αποτρεπτικά,αλλά το 10αρικο είναι μονόδρομος.Η ομάδα είναι καλή,ο προπονητής επίσης.Χρειαζομαστε 2-3 ακριβές επιλογές σε βάθος διετιας-τριετιας για να απογειωθούν ε.

Εικόνα apostolos gaganis

Εμένα Νέρι με προβληματίζει να μας κάνει η Λαμία περισσότερες τελικές. Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιους αντιπάλους, σαν αυτούς που μας έπεσαν. Τους δύο. Ούτε θα γίνουμε ποτέ. Διαφορετικά τα επίπεδα. Θα΄θελα όμως ένα σέντερ φορ κι΄ένα στόπερ ΤΩΡΑ, αναφορικά με το κοντράρισμα της Σπόρτινγκ. Για τον Τζούρτζεβιτς, έχω εκφραστεί. Κάτι καλύτερο και ποιός δεν θα το΄θελε; Τα λεφτά στη μέση...

Εικόνα John Zolo

Και μεσα σε ολα ηρθε και ο Καρπετ να αυξησει την αγωνια μου γραφοντας τα αυτονητα...

http://karpetshow.gr/blog/i-apantisi-stoys-katsikokleftes#.WaP1BokBL95.t...

Εικόνα PGK

Και το αυτονόητο εστί παίξτε ποδόσφαιρο. Όσες μεταγραφές κι αν γίνουν όταν δεν παίζεται ποδόσφαιρο αλλά κλωτσοσκούφι όπως έγινε με την Λαμία τότε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός 'καληνύκτα'. Πέραν των όσων πολύ σωστά αναφέρθηκαν, κατά την ταπεινή μου γνώμη και ο Ομάρ θα πρέπει να συμπεριληφθεί στους υπό αναχώρησιν. Καλό παιδί αλλά δεν είναι πιά αυτός που ξέραμε. Ας πουληθεί τώρα που πιάνει κάτι.

Εικόνα apostolos gaganis

Νομίζω ότι θα μείνει αυτός. Διάβασα πως συζήτησε με τον πρόεδρο επέκταση του συμβολαίου του για 3 χρόνια. Η συνέχεια επί της οθόνης...

Εικόνα Red Kokkinos

Πως οικοδομει καποιος φυσικη κατασταση εαν δεν αντεχει η οργανικη υποδομη?
Εαν το "τραβηξουμε"/ "συμπιεσουμε" μεσα στα στενα χρονικα ορια και "καουν", τι γινεται στην συνεχεια με τα ..."κουρασμενα παληκαρια" σε τρεις διοργανωσεις?
Τι να πω Αποστολε, ειναι σκεψεις, σχετικες, αλλα το βλεπω το προβλημα της φυσικης καταστασης και θεωρω οτι σε σχεση με τους ευρωπαιους ανταγωνιστες μας ειμαστε αρκετα υποδιεεστεροι. Οψομεθα.
Καλημερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ξέρω. Ας το δουν εντατικότερα οι ειδικοί της ομάδας αυτό. Πώς ήλθε ας πούμε ο 33άρης ο Ζιλέ και με το που πάτησε στην ομάδα μασάει τα χιλιόμετρα το΄να μετά το άλλο και μερικοί δικοί μας ( Φορτούνης ας πούμε ή Μάριν ) παίζουν όπως παίζουν; Γιατί αντέχει έτσι ο Ρομαό; Και γιατί ΓΕΝΙΚΑ οι Έλληνες υστερούμε σε φυσική κατάσταση έναντι των ξένων; Μήπως βρίσκεται έξω απ΄το χόρτο η αιτία; Τα "γιλέκα" μαρτυράνε την αλήθεια. Δεν μπορεί....

Εικόνα PGK

Πολύ σωστά Απόστολε. Έχεις απόλυτο δίκηο όταν γράφεις "Μήπως βρίσκεται έξω απ΄το χόρτο η αιτία;". Εγώ θα είμαι λίγο πιό σκληρός και θα πω δυό πράγματα με τό όνομά τους. Αυτά που είναι έξω από το χόρτο. Έλλειψη επαγγελματισμού και κάκιστη νοοτροπία.

Εικόνα John Zolo

Καλησπερα Αποστολε
Ως συνηθως πιανεις τον σφυγμο, οποτε μπανιω κοντα σου...
1) Μετεγγραφες
Οπως λεγαμε ολοι τις προαλλες ο Μπεν καλος ειναι να απασχολει κοσμο με τα τρεξιματα αλλα γκολ δεν βαζει. Και εκεινα που εβαλε με την Παρτιζαν εκατσαν...
Ο Περσης ειναι λιγος, φοβισμενος, βαρυ το φορτιο της φανελλας...δευτεροτριτη λυση
Ο Εμενικε...! Που ειναι ο Εμενικε ; Υπαρχει ο Εμενικε ; Ποοοσο τραυματιστηκε πια ; Αλλη μια μετεγγραφη λανθασμενη ή για να εξυπηρετησουμε καποιους μανατζερς ;
Συμφωνω κι επαυξανω για Τζουρτζεβιτς...μακαρι να παρουμε καποιον "εγγλεζο" (ιδιαιτερα τον Μιτροβιτς, αλλα ειναι πανακριβος)
Παμε πισω, ο Ρετσος θελει ωριμανση...κανει λαθη και τρεμει η ψυχη μου...ειναι πολυ λογικο βεβαια. Τωρα δεν προκειται να δωσει κανεις πανω απο 15μυρια και πολλα ειναι...θα πουληθει οταν ερθει η ωρα και πολυ πιο πανω απο τα 20...
Ο Βουκοβιτς μου αρεσει αλλα και αυτος θελει χρονο...δυστυχως ομως η ομαδα δεν εχει χρονο πια...καθε μερα ειναι πολυτιμη στην αναπτυξη της χημειας μεταξυ τους. Ακομη ομως και νεο στοπερ να παρεις δεν θελει τον χρονο του ;
Το ιδιο ισχυει και για τα μπακ. Ο Μιλιτς ειχε απογοητευσει στην Φλωρεντια, ειναι γνωστο αυτο αλλα αλλο το εκει πρωταθλημα αλλο το εδω... Ο Ομαρ ανανεωνει, λενε...
Εγω παντως τρεμει το φυλοκαρδι μου σε καθε κατεβασια του οποιου αντιπαλου μας...αφηνουμε κατι κενα πισω αστα να πανε...η δε φυσικη μας κατασταση ειναι ακομη ειδος εν ανεπαρκεια...σιγα σιγα ομως...
2) Σπορτινγκ. Την ειδα με τους Ρουμανους και τους φοβηθηκε το ματι μου...οπως τα λες ειναι... Πρεπει να κανουμε υπερβαση ακομη και με αυτους...

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ αγχώνομαι με την άμυνα. Όταν κατεβαίνανε Παρτιζάνες και Ριέκες ιδίως, αλλά και Λαμίες και Λάρισες καμιά φορά, σφιγγόμουνα. Με τους άλλους στο Tσουλού, τί θα γίνει; Σέντερ φορ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. Τουλάχιστον τώρα. Η φυσική μας κατάσταση πάλι, ΚΑΜΙΑ σχέση και με των τριών του ομίλου. Απολύτως καμμία. Έχουμε κενά. Είμαστε ακόμα ανέτοιμοι για αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο επίπεδο αυτό. Θέλουμε κάλυψη των αδυναμιών μας, που βγάζουν μάτια, και πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση με δέσιμο της ομάδας. Κάνουμε λάθη. Λάθη αμυντικά, επιθετικά, λάθη αβίαστα, ειδικά στις πάσες. Όλο ανέτοιμοι και ανέτοιμοι διαβάζω ( και βλέπω ). ΛΟΙΠΟΝ....

Εικόνα John Zolo

Και μεσα σε ολα ηρθε και ο Καρπετ να αυξησει την αγωνια μου γραφοντας τα αυτονητα...

http://karpetshow.gr/blog/i-apantisi-stoys-katsikokleftes#.WaP1BokBL95.t...