ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Στα κρίσιμα, είπαμε: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Προ παντός...

Πέρσι έγινε λάθος σχεδιασμός, με αποτέλεσμα να μην προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ. Όπου είχαμε καλομάθει. Το πρεστίζ της ομάδας τρώθηκε, αφού εκεί είναι η θέση μας κλπ, ο οικονομικός αντίκτυπος του αρνητικού γεγονότος ήταν πολύ σοβαρός, καλύφθηκε η τρύπα, αλλάξαμε στο δρόμο ένα κάρο προπονητές, ΑΛΛΑ το 44ο και παρά τον αισχρό και πολύπλευρο εξωαγωνιστικό πόλεμο εναντίον μας, ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ. Με τον Λεμονή. Έτσι φέτος η πολιτική που αποφασίστηκε ήταν σαφής. Στόχος της, Η ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ. Φαίνεται όμως ότι βρίσκαμε δυσκολίες ως προς την πρόσληψη ενός καταξιωμένου προπονητικού ονόματος λόγω της έλλειψης του δολώματος "είμαι ήδη στους ομίλους", αρκετά τέτοια ονόματα είχαν κυκλοφορήσει πάντως, οικονομικών ( ίσως, εικάζω, δεν ξέρω ) απαιτήσεων των ξένων υποψηφίων ή παρατεταμένων αμφιταλαντεύσεων εκ μέρους των να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για δικούς τους λόγους, και η τελική ΣΥΝΕΠΕΙΑ όλων αυτών ήταν μία : Η πρόσληψη του Αλβανοκοσοβάρου με την βελγική ποδοσφαιρική κουλτούρα, Μπέσνικ Χάσι. Ειδικότης του; Προκριματολόγος-Τσαμπιονσλινγκολόγος...

 Η έλευσή του, δημιούργησε λαϊκή γαυρέκρηξη αρνητικών αντιδράσεων. Πρωτοφανή. Με βρισιές, κατάρες, μειωτικούς εθνοτικούς χαρακτηρισμούς και τα ρέστα, γνωστά όλα αυτά. Η θέση μου σ΄αυτόν τον ορυμαγδό, ήταν σαφής. Αιφνιδιάστηκα μεν δυσάρεστα στο άκουσμά του οπωσδήποτε, αλλά δήλωσα ότι θα τον στηρίξω αρχικώς για λόγους οπαδικού καθήκοντος όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, επειδή δηλ. αποτελεί επιλογή της διοίκησης της ομάδας μου, ΟΜΩΣ θα βρίσκεται αδιάλειπτα κάτω από την καλοπροαίρετη αλλά αυστηρή κριτική της επάρκειάς του, με βάση ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που θα φέρνει και βέβαια υπό δύο προϋποθέσεις. Η μία να βοηθηθεί από τον Μαρινάκη σε ό,τι ζητήσει σε παίκτες και η άλλη να του δοθεί εύλογος χρόνος ν΄αποδείξη το σωστό της επιλογής του. Το δεύτερο, επισημαίνω, δεν είναι χρονικό διάστημα άκαμπτο, αλλά έχει δυναμική έννοια, ανάλογα με το τί θα προκύψει. Μιλάμε για προπονητές. Παντού και πάντα.

Και ο πρόεδρος του πήρε, σε δύο δόσεις, ό,τι ζήτησε. Αυτός δε, υλοποίησε εκείνο για το οποίο βασικά προσλήφθηκε. Προετοίμασε την ομάδα με αποκλειστικό, όπως έδειξε η συνέχεια, γνώμονα να την βάλει στους 32 και το πέτυχε. Τα 30+ εκατομμύρια εισέρευσαν στα ταμεία του Ολυμπιακού, δόθηκε στους παίκτες γενναιότατο  πριμ πρόκρισης και το κλίμα έδειξε ν΄αλλάζει. Επίσημα διοικητικά χείλη, συχνάκις ομιλούντα, τον χαρακτήρισαν με τα κολακευτικότερα των επιθέτων. Το ίδιο, αλλά...σεμνότερα και ο αθλητικός τύπος. Πολύς κόσμος πάντως, όχι ακόμα. Περίμενε... Τα αποδυτήρια έδειχνε αναμφίβολα να τα ελέγχει. Εξ΄ου και το προσωνύμιο "τσοπανόσκυλο", που του είχα προσδώσει. Είχε φέρει φυσικά, μην ξεχνάμε, όλους όσους επιθυμούσε στην ομάδα. Ήθελε σ΄αυτούς να στηριχτεί και το΄κανε. Τότε, θυμάμαι, είχα γράψει σ΄ένα άρθρο μου πως είχε γίνει εκ μέρους του ΤΟ ΠΡΩΤΟ μόνο ΒΗΜΑ και ότι ακολουθούσε συνέχεια, ΚΑΙ στους αγώνες ΚΑΙ στην αξιολόγησή του από όλους μας.

Η συνέχεια λοιπόν, δεν ήταν καλή. Ευρωπαϊκή και εγχώρια. Μας έτυχε πρώτα πρώτα η χειρότερη δυνατή κλήρωση. Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους κι΄απ΄τους "αδύνατους", επίσης η χειρότερη. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Λογικό επακολούθημα, η τέταρτη θέση. Βεβαίως θ΄αγωνιστούμε ( ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ). Η πρώτη σύγκρουση όμως στο Καραϊσκάκη με τους Πορτογάλους, ήταν σοκαριστική για΄μας. Ξεφτίλα στο α΄ημίχρονο, φάγαμε τρία που θα μπορούσαν να΄ταν κι΄εφτά και το τελικό 2 - 3 πλαστό του κερατά. Παρ΄ότι αν είχε ένα 5λεπτο ακόμα, ίσως συζητάγαμε και το απίθανο. Σενάρια... Το κατέβασμα της ομάδας όμως σ΄εκείνον τον ΟΡΙΑΚΟ για τη συνέχεια αγώνα από τον Χάσι, μας προβλημάτισε σοβαρά. Όπως και η απόδοση όσων έπαιξαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις. ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. Στα ημεδαπά, νικάμε άνετα Λάρισα, όχι άνετα Λαμία, αρχίζουν και φαίνονται καθαρά μπροστά και πίσω ογκούμενα πλέον προβλήματα. Έρχεται το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια στις 9 του Σεπτέμβρη και η αποθέωση του αβδηρητισμού. Χινάρι 1 -1. Έλλειψη σοβαρότητας και αποθέωση της επιπολαιότητας. ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. Και αντί αυτά ν΄αντιμετωπίζονται επιτυχώς και να βελτιώνεται συν τω χρόνω η ομάδα, βλέπουμε όλοι οπιθοπορεία. Δυσκολία στο γκολ, πετάμε ευκαιρίες, μας κάνουν ευκαιρίες, μας λείπουν διάθεση, ταχύτητα, δυνάμεις, στοιχειώδες δέσιμο, βλέπουμε επιλογές παικτών, πλάνο και προπονητική διαχείριση που μας κάνουν ν΄αναρωτιώμαστε, να το ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. Με Αστέρα στο Φάληρο, πάλι 1 - 1, στις 16 του μήνα. Την προηγούμενη μέρα όμως ΗΔΗ, στις 15 του Σεπτέμβρη, ήταν που ευαισθητοποιημένος απ΄τον αποκλεισμό της Μπριζ προγενέστερα και παρακολουθώντας την με τη Ριέκα έξω, είχα ολοφάνερα δει καθαρά τον κίνδυνο της ΑΕΚ να΄ρχεται στο μεταξύ μας παιχνίδι κι΄ανέβασα εκείνη την ανάρτηση με τίτλο "Έχω οργή μέσα μου..." και φωτογραφία εκείνον τον τύπο που βγάζει απ την τσαντίλα του καπνούς απ΄τ΄αυτιά... Σημείωνα, αφού κατέγραφα ό,τι εισέπραττα, να θυμίσω, δύο πράγματα: "Σοβαρευτείτε ( Χάσι και παίκτες ), και Οι καιροί ου μενετοί". Το ένα δεν έγινε. Και τ΄ άλλο...γράφτηκε. Στις 17, ο Κουασιμόδος χτύπαγε δυνατά την καμπάνα του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, πλησίαζε το ΟΑΚΑ, αλλά εις ώτα μη ακουόντων... Θα σε κράξω του΄χα γράψει, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα μας με την ΑΕΚ κομβικό γιαυτόν. Τα περιθώρια της υπομονής μου, στο ελάχιστο. Κερδίζεις, μένεις ( για την ώρα πάντα ). Χάνεις, φεύγεις. Όπερ και εγένετο. ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΤΟΥΤΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΙΔΙΩΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Φθάσαμε έτσι στο χθεσινοβραδινό 3 - 2 υπέρ της ΑΕΚ... Το έπος της Κούλας. Η επική ανατροπή του 0 - 2, σε ανεπανάληπτο θρίαμβο γιαυτήν. Τρία γκολ σ΄ένα ημίχρονο. Όπως με την Σπόρτινγκ. Συμπτώσεις.... Αποδεικτικές της "αποτελεσματικής" αμυντικής μας λειτουργίας, όπως και το ότι τρώμε γκολ πάντα. Μ΄όποιον και να παίξουμε. Η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη. Έδειξε τσαμπουκά και πίστη στις δυνατότητές της να πετύχει γκολ. Εμείς χάσαμε από ανικανότητά μας, την ευκαιρία να βουλώσουμε στόματα. Μας έκατσε ένα 2 - 0 στις αρχές του β΄ημιχρόνου κι΄αποδειχθήκαμε ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ να το διαχειριστούμε, εξ αιτίας του Χάσι. Κύριε, μέχρις εδώ λοιπόν! Τα λάθη του, τ΄απαριθμεί ο Γόδας σε άλλη ανάρτηση εδώ. Βεβαίως ο Σιδηρόπουλος ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Φάουλ 24 εμείς, 7 η ΑΕΚ... Το ξέραμε όμως. Η συμφωνία της κυβέρνησης και ειδικά του Κοντονή με το αντιΟλυμπιακό μέτωπο, βγάζει μάτια από πέρσι. Ε, ας το πάρει και κάποιος άλλος εκτός απ΄τον Ολυμπιακό, βρε αδελφέ! Εμείς τί κάνουμε εδώ πέρα; Είκοσι χρόνια, αυτός το παίρνει!  ΚΙ΄ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ. Τούτο όμως καθόλου δεν απαλλάσσει τον Κοσοβάρο απ΄τις εγκληματικές χθεσινές, και όχι μόνο, επιλογές του. Και τους παίκτες. Που δεν είναι - και αυτοί - άμοιροι ευθυνών για το χθεσινό βατερλό. Ιδίως ορισμένοι. Καθόλου μάλιστα.

Σ     Υ     Μ     Π     Ε     Ρ     Α     Σ     Μ     Α

Η ομάδα ετοιμάστηκε από τον Χάσι για να μπει στους ομίλους. ΜΟΝΟ. Και μπήκε. Με κλήρωση - κόλαση βέβαια. Και στη συνέχεια, την βλέπουμε να πληρώνει αυτή την επιλογή εκ μέρους της διοίκησης. Η προετοιμασία της ήταν ειδικού σκοπού. Κι΄ετούτο ζούμε τώρα. Γνώμη μου είναι ότι η είσοδός μας στους 32 δεν έπρεπε να αποτελεί, Ευάγγελε και συνεργάτες, ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ. Έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα μιας ΠΙΟ ΣΩΣΤΗΣ και σαφέστατα ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ δουλειάς. Δηλαδή διαφορετικής επιλογής. Με στόχο το δάσος και όχι το δέντρο. Η λύση που θα έπρεπε να προτιμηθεί ήταν η πρόσληψη ενός πολύ αξιόπιστου ξένου προπονητή, ο οποίος να΄φτιαχνε ΟΜΑΔΑ πρώτα απ΄όλα και η όποια είσοδός μας στους 32 να ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, εάν ήταν τον πρώτο χρόνο της εργασίας του, αλλά σε πλαίσια μακροπρόθεσμου χρονικού ορίζοντα και όχι όπως τώρα: ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, ΚΙ΄ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ 30. ΟΡΘΟΝ ΩΣ ΣΚΕΨΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. Στο Τσάμπιονς Λινγκ, δεν έχουμε καμιά ελπίδα για Γιουρόπα. Μόνο το πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας, κι΄αυτό το μπορούμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για οιαδήποτε προγνωστικά. Φτάνει, όπως είπε κι΄ο Μαρινάκης, ν΄αποφύγουμε τα λάθη. Ο Χάσι όμως ήταν δική του επιλογή. Και αποδείχθηκε τελικά, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Άρα τον βαρύνει. Γιατί τί άλλο δείχνει η απόλυση ενός προπονητή μέσα στον Σεπτέμβρη; Τούτο φυσικά και δεν σημαίνει ότι καταφέρομαι εναντίον του. Κάτω τα χέρια απ΄αυτόν τον άνθρωπο! Που και αγαπάει τον Ολυμπιακό και μας έχει δώσει 7 συνεχόμενα και μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες με ένταξη της ομάδας στις καλύτερες της ηπείρου. Τον κριτικάρω όμως, κόσμια, γιατί έχω χρέος να το κάνω. Ως οπαδός της ερυθρόλευκης ιδέας, παλιότερος πολύ κι΄απ΄τον πατέρα του ακόμη. Απεχθάνομαι τους γλειψιματίες. Απεχθάνομαι τους εσκεμμένα ή όχι τυφλούς και κουφούς. Συντάσσομαι με τους ειλικρινείς, φτάνει να εκφράζονται όπως πρέπει κι΄όχι γράφοντας μαλακίες, και τους αξιοκράτες. ΚΑΝΕΙΣ, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ΄ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ. ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟΝ - ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Υ.Γ. Όσο για τον νέο προπονητή, αν δεν προκύπτει λύση σοβαρού ξένου ονόματος, προτιμώ ΤΩΡΑ άνθρωπο που να γνωρίζει τον Ολυμπιακό και την ελληνική πραγματικότητα. Και τέτοιο υπάρχει. Όχι ένα όνομα για την ακρίβεια, αλλά δύο, ίσως και τρία.

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη παρατηρησα κατι σημερα που με εφερε ξανα σε"ταξη"!Κυκλοφορουν φωτογραφιες στο διαδικτυο με τους ζητιάνους στο γηπεδο μετα τη ληξη του αγωνα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Εχουνε μπει μεσα τα παιδια τους, συγγενείς τους ,φιλοι τους, γειτονες τους ακομα και η "κουτση" Μαρια και φωτογραφίζονται,πανηγυριζουν σε εξαλλη κατασταση,λες και ότι πηραν το τριτο συνεχομενο τσαμπιονς Λιγκ!Αυτο δειχνει πολλα φιλε.Οι ανθρωποι μπροστα μας είναι πολύ λιγοι!Μου θυμισανε εμας όταν κερδίσαμε την Σαντος του Πελε.Αυτο ισως θα πρεπει να το δειξει ο ΤΑΚΑΡΟΣ στους παικτες του να καταλαβουν από ποιους εχασαν.Εγω τωρα σε αυτόν στηρίζομαι για τον τιτλο.Εαν δεν τους καταφερη να το παρουμε αυτος,τοτε το πρόβλημα είναι πολύ βαθυ.ΦΟΡΤΣΑ ΘΡΥΛΕ! ΓΙΟΥΒΕ ΓΙΟΥΒΕ ΒΑ ΦΑ ΚΟΥΛΟ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα το πάρουμε. Θα την κάνει την κοιλιά η προσφυγοπούλα. Είμαι αισιόδοξος. Και πεισματάρης. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ. Δεν έχουνε περιθώρια πάντως για μα-μου... Γιατί τότε το λόγο θα τον έχει ο ΛΑΟΣ του Ολυμπιακού...

Εικόνα red7neck

Ψυχραιμία μέχρι πότε κύριε Απόστολε!!! Τρίτη σερί ήττα από τη Κούλα με κατεβασμένα χέρια δεν επιτρέπεται!!Ολυμπιακός είμαστε!!

Τέσπα, ας αφοσιωθούμε στο νταμπλ...μιας και στην Ευρώπη τα πράγματα είναι αρκετά σκούρα!!Ας είμαστε ρεαλιστές!!

Και επιτέλους να δείξουν αυτοί οι παίκτες ότι είναι Ολυμπιακός και όχι μισθοφορικός στρατός!

Καλό βράδυ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν υπάρχει άλλη οδός. Ήδη ξεκίνησε από σήμερα, εποχή Τ.Λ. για τον Ολυμπιακό. Χειρότερος απ΄τον Χάσι, το αποκλείω να είναι. Αισιοδοξώ για ανάκαμψη. Ελπίζω γρήγορη και ουσιαστική. Και θεωρώ πως ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει αυτός. Εδώ θα΄μαστε...

Εικόνα vagio

Ανάκαμψη άμεση Απόστολε, δε βλέπω. Η ομάδα είναι χάλια από φυσική κατάσταση, θα χρειαστεί χρόνος. Μονάχα να αλλάξει τακτική για να μην κουράζονται γρήγορα, αυτό μπορει να κάνει τουλάχιστον στον επόμενο 1,5 μήνα. Παρεμπιπτόντως, τον ήθελα από την αρχή της χρονιάς το Λεμονή.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τα δούμε αυτά Βάγιο. Έχει υλικό, να δουλέψει. Ας περιμένουμε. Και πέφτει και το ματς με τη Γιούβε στη μέση ρε γμτ...

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

Καλησπέρα φίλοι σύγγαυροι , όχι εσωστρέφεια ,τίποτε δεν έχει τελειώσει από την 5η αγωνιστική ,ενωμένοι θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσουμε και στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος .
και μια διόρθωση Απόστολε , Σιδηρόπουλος ο διαιτητής - χειρουργός χτες !

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Έγινε. Θα μου πεις, όλοι τα ίδια είναι. "Εξυγιαντικά" εργαλεία....

Εικόνα Marios

Χαιρεται κ Αποστολε.θα μπορουσα να πω και εγω πολλα για αυτα που εγιναν αλλα θα επιλεξω να τα αφησω πισω,ο Μαρινακης εκανε την επιλογη του,επελεξε το πρωταθλημα,μεσα απο την συσπειρωση την ηθικη αναταση καποιων παικτων και απο μια λογικοτερη διαχειριση που μπορει να φερει ο Λεμονης,τον οποιο ξεκαθαρα θεωρω οτι οι ποδοσφαιρικες του γνωσεις ειναι ανεπαρκεις για το επιπεδο που θελουμε τον Ολυμπιακο,αλλα για την μαχη που πρεπει να δωσουμε απο δω και περα με τους Εν Ελλαδι αντιπαλους ειναι ο καταλληλος.

Ουτε μερα χαμενη λοιπον για να επιστρεψει η λογικη στην ομαδα,η οποια τον τελευταιο μηνα βιαστηκε μπορω να πω,ουτε μερα χαμενη για να μπορεσουμε να βελτιωσουμε την φυσικη κατασταση της ομαδας μεσα απο καλυτερη διαχειριση των παικτων,κατι που ομως δεν ξερω αν ειναι τοσο εφικτο,γιατι εχουμε και 5 ματς cl,που δεν ειναι παιξε γελασε καθως και ενα πρωταθλημα στο οποιο κυνηγαμαι εμεις τους αλλους.

Ομως μεσα απο αυτην την <<νεα αρχη>> δεν ξερω που αποσκοπει αυτος ο ευνουχισμος του Καπινο,πραγματικα εμεινα αφωνος με ολη αυτην την συμπεριφορα,ο Καπινο ειναι ενα ρισκαδορικο προτζεκτ οπως ηταν και ο Ρετσος,δεν μπορεις να τον τιμωρεις ενω ξερεις οτι παιρνεις ενα μεγαλυτερο ρισκο απο εκεινο που π.χ θα επαιρνες αμα ειχες τον Ρομπερτο,ουτε να του φερεσαι σαν τον φταιχτη της χθεσινης υβρις,γιατι στην τελικη παιζει επειδη ειναι ο καλυτερος που εχουμε.Ελπιζω ο Λεμονης να μην κανει το λαθος του Βουζα και να στηριξει τον παικτη του,δεν ξερω αμα θελω να τον δω κατω απο το τερμα της ομαδας μας ξανα γιατι νομιζω οτι αυτη η επιπολαιοτητα του,η ελλειψη συγκεντρωσης,το κακο διαβασμα της φασης,δεν ξερω πως να το πω,αυτο τελος παντων δεν βλεπω πως θα το διορθωσει,απο κει και περα ομως ουτε ανικανος ειναι ουτε πριμαντονα ουτε τιποτα απο ολα αυτα τα οποια μπορει να οδηγησουν σε τετοια συμπεριφορα.

Καλη τυχη στον κ Λεμονη που αναλαμβανει απο μεθαυριο κιολας μια αποστολη εξαιρετικα δυσκολη,ισως το εξαιρετικα δυσκολη ειναι λιγο για να αποδωσει την δυσκολια που θα βιωσουμε.Απο κει και περα θελει δουλεια,σοβαρη και μετρημενη,οχι ευκολους πανηγυρισμους και προπαντων λυσσα,εχω να το δω χρονια δυστυχως αυτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Λες να ξαναβρούμε τη χαμένη μας λύσσα; Μμμμμ...δεν το νομίζω, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Ότι θα ζωηρέψουμε πάντως, το θεωρώ αρκετά πιθανό...

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι δν το κρύβω ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο καθόλα αξιαγάπητος πιστός στρατιώτης του θρύλου Sir Takis, δεν είναι η ιδανική λύση για τον πάγκο του Θρύλου.
Όμως όχι το ευκταίον αλλά το πρακτέον! Δηλαδή ο Τάκης μας τούτη την ώρα είναι η επιβαλλόμενη λύση για τον Θρύλο!
Όλοι συμφωνούν για την εργατικότητα του την συνέπεια του και γιατί όχι την προσαρμοτικότητα του στις σημερινές απαιτήσεις και βέβαια την λεβέντικη γαβροσύνη του.
Δεν είναι ο Γκουαρντιόλα η ο Σιμεόνε αλλά πιστεύω θα νοικοκυρέψει σημαντικά τα πράγματα.
Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες μελέτες απλά συνετές κινήσεις στην φετινή χρονιά!
Ο Τάκης μας είναι συνετός !
Στηρίζουμε τον Τάκη με όλη την δύναμη της ψυχής μας και πάμε εναντίον όλων!
Θα ακολουθήσουν πολύ δύσκολες στιγμές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Στο εσωτερικό ο Κοντονής ο Καμένος, η ΕΠΟ (η ΟΥΕΦΑ???) ο νιαούριν και σία θα κάνουν το παν να μας χαντακώσουν. Χθες ο κορυφαίος κόρακας έδειξε καθαρά δείγματα γραφής, δεν χρειάσθηκε να κάνει κάτι χειρότερο γιατί τον βοήθησε …ο Χάσι, Καπίνο, Ομάρ,Φιγκειρας, Εγγελς, Καρσελά κλπ.
Στο εξωτερικό να παλέψουμε για την αξιοπρεπέστερη δυνατή παρουσία!
Ψηλά το κεφάλι πάμε πολύ δυνατά για την ανάκαμψη του Θρύλου μας!
Υ.Γ Δεν είναι άσχημο να κάνουμε scouting και στην Ελληνική αγορά!!!!για δυο ακραία μπάκ (δεξιά, αριστερά) και ένα λίμπερο από το πάνω ράφι,έκτός και αν βγει λίρα εκατό ο Βούκοβιτς, πότε όμως?
Ο Μποτία τι κάνει να ρωτήσουμε την Ελένη…την κριτικό ταλέντων?)

Εικόνα apostolos gaganis

Ιδανικός δεν ξέρω ποιός είναι, αλλά και να΄ξερα, δε θα΄ρχόταν σ΄εμάς. Καταλληλότερος ΤΩΡΑ, κρίθηκε πως ήταν ο Τάκης. Και συμφωνώ. Τον είχα προτείνει από παλιά άλλωστε, ως the second best solution. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής στις ως χθες συνεργασίες του με την ομάδα και είναι αδιαμφισβήτητη Ολυμπιακάρα. Το χρειαζόμαστε ΠΟΛΥ αυτό το τελευταίο, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράματα. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ.

Εικόνα Harry red logic

κάτι ακόμα για τον κορυφαίο χειρούργο:
Πιστεύω οτι ο νιαούριν έκανε επιδειξη δύναμης με την αρωγή του κυβερνητικού θερμού υποστηρικτή του τουρίστα του Λονδίνου!Θα μπορούσαν να βάλουν και άλλο κοράκι να κάνει την δουλειά άλλα ήθελαν να περάσουν μήνυμα οτι θα μας βατέψουν όσο και να σκούζουμε!και πέτυχαν πολλά στην ψυχολογία των παικτών ,ένθεν και ένθεν!
Επαναλαμβάνω οτι αν κερδίζαμε το παιγνίδι θα είχε 15 λεπτά καθυστέρηση μέχρι να σφυρίξει κάποιο πέναλτυ εις βάρος μας!Δεν χρειάσθηκε βοήθησε ο Χάσι κλπ

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

Καλησπέρα φίλοι σύγγαυροι , όχι εσωστρέφεια ,τίποτε δεν έχει τελειώσει από την 5η αγωνιστική ,ενωμένοι θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα βοηθήσουμε και στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος .
και μια διόρθωση Απόστολε , Σιδηρόπουλος ο διαιτητής - χειρουργός χτες !

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αδέρφια κι Απόστολε καλησπέρα κι από εμένα.
Κανένα πρωτάθλημα, ποτέ, δεν τελείωσε στην 5η αγωνιστική.
Εμείς θα το σηκώσουμε και πάλι. Πολύ άνετα; λιγότερο άνετα; Εμείς όμως.
Χαλάστηκα λίγο γιατί θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον άλλη μια χρονιά για το αήττητο.

Σιδηρόπουλος πολύ μάγκας, τεχνίτης, τον θαύμασα. Τρομερός. Δεν απορώ που είναι κορυφαίος. Από το χεράκι κι όπως έπρεπε τους πήγε. Όχι ότι είναι ο μόνος, ή ο κύριος υπεύθυνος - σε καμία περίπτωση, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Κι εμένα να έβαζες να εκτελώ φάουλ στο ίδιο σημείο 5 φορές, σε κάποιο θα στο έστελνα και μάλιστα στο Γ. Κι άλλα πολλά, αλλά τέλος πάντων...

Πέρυσι θυμάμαι μετά που γύρισα σπίτι κι είδα στιγμιότυπα από την τηλεόραση στο περσυνό παιχνίδι με την κούλα νομίζω, ή με το μπαοκ (εκεί που είχε διακοπεί για λίγο το παιχνίδι επειδή δεν έφευγε ο καπνός αν θυμάστε λόγω υγρασίας - σίγουρα στο μπαοκ, δεν θυμάμαι αν ήταν και με κουλα), λέγανε οι εκφωνητές τι ντροπή για τα καπνογόνα που διακόπηκε το παιχνίδι και τι ντροπή πάλι και τι εικόνα είναι αυτή κλπ πούστικα. Χτες ούτε που το ανέφερε κανείς ότι έγινε χαμός με τα δακρυγόνα. Μια απλή αναφορά, έτσι σαν να επρόκειτο για φυσικό φαινόμενο, σαν να πέρασε καταιγίδα φερ' ειπείν. Αλλά στο Καραϊσκάκη αν γινόταν κάτι τέτοιο... ας φτιάξουμε ένα πολ και να φηφίσουμε έτσι για το χαβαλέ για το πόσες αγωνιστικές θα είχαμε φάει.
Επίσης με τα καπνογόνα για το οακα. Θα τιμωρηθούν τώρα με τους νέους κανόνες ή μπα;
Γιατί αν δεν τιμωρηθούν με κεκλεισμένων τότε ουου κι εμείς πρώτοι σε τέτοια.
Τελικά ο Λιβάγια λέει να τιμωρηθεί ποτέ για εκείνο το εκτός φάσης χτύπημά του, ή μόνο ο Σεμπά θα τιμωρείται άμεσα;

Ενα πάση περιπτώσει, είδαμε όλοι πώς χάρηκε όλη η αντι-Ολυμπιακή Ελλάδα χτες. Το είδαμε από τα μμε, μέχρι τον κύκλο των γνωστών του ο καθένας. Εμφανίστηκαν άτομα που αν και τα γνωρίζαμε χρόνια, μέχρι τώρα δεν ξέραμε πως ασχολούνται καν με το ποδόσφαιρο.
Λοιπόν, αυτό που πρέπει ΕΜΕΙΣ να κάνουμε τώρα, είναι να βουλιάζουμε το Καραϊσκάκη σε ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ. Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα με τα ψέματα οι απέναντι. Ποτέ. Ούτε τότε, ούτε και τώρα. Ούτε Σιδηρόπουλοι, ούτε κούλες (που θα νοιώσουν τι σημαίνει να παίζεις 3 παιχνίδια την εβδομάδα και να πρέπει να κάνεις και πρωταθλητισμό κι από πάνω - πατάτες θα κλάσουν, λεφτά βάζω σ' αυτό), ούτε τίποτα. Απόγνωση σε εμάς θέλουν να δημιουργήσουν και σύγχυση. Θέλουν να δουν το ΝΑΟ σαν τα μπουρδέλλα τους κάθε αγωνιστική. Άδειο δηλαδή. Ε, αυτό ΠΟΤΕ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. Προσοχή! Δεν χωράνε τώρα γκρίνιες και "μηνύματα" και καλά στη διοίκηση με το πώς ονειρεύεται ο καθείς μας τον Ολυμπιακό και τα συναφή. Όσοι πηγαίνουμε, το μαχαίρι στα δόντια και τα υπόλοιπα θα έρθουν!
Και θα το πω κι ας μου επιτραπεί λίγο το αθυρόστομο της έκφρασης, ελέω αγανάκτησης: ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΥΣ(-ΕΣ) ΤΩΡΑ! ΕΤΣΙ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΔΥΝΑΤΗ,
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ...

ΥΓ 1: Για τον Τάκαρο, τα είπα σε άλλο σχόλιο. Τάκαρε αν μεθαύριο στο Τορίνο κάνεις κανένα θαύμα θα ρίχνω μέχρι να πετύχω το διάδοχο για να του δώσω το όνομά σου!!! ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!
ΥΓ 2: ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ;

Εικόνα apostolos gaganis

Εμείς, Ορέστη, ανέκαθεν είχαμε γαυροπριαπισμό... Το θέμα είναι να "νοσήσουν" και οι παίχτες μας απ΄αυτόν. Έστω, ας μην είναι και τόσο βαριά ( αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ), αλλά ένα 37.9 να το σηκώσουν. Ας μη σπάσουν τα θερμόμετρα. Κι΄αυτός ο πυρετάκος, αρκεί νομίζω. Πιστεύω τώρα με τον Τ.Λ. κάτι να γίνει. Τον πιστεύω, γιατί είναι Ολυμπιακάρα. Κι΄εχει δώσει μέχρι τώρα, θετικά δείγματα γραφής. Ας ευχηθούμε να πάει καλά...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας καλωσορίζουμε ξανά τον πιστό στρατιώτη και πιο επιτυχημένο Έλληνα προπονητή (ξέρετε μήπως κανέναν Έλληνα προπονητή με περισσότερους τίτλους).Όσον αφορά αν θα μπορούσε να φέρει ο Βαγγέλας άλλον (επιτυχημένο , από γνωστό πρωτάθλημα, με πλάνο κλπ, κλπ) αυτή την εποχή, μάλλον αδύνατο.Οπότε πορευόμαστε με Τάκη και τα μυαλά στα κάγκελα.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Δατς δε Σπίριτ, αδερφέ!
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!

Εικόνα el trick

Ξημερωσε μία αλλη μέρα.
Μπορεί να είναι έπειτα από μία αναπάντεχη, έτσι όπως εξελίχτηκε το ματσ, ήττα αλλά η καρδιά δεν το βάζει κάτω.
Θα τη βρούμε την άκρη.
Θεοι και δαίμονες θα σταθούν απέναντί μας.
Θα τη βρούμε την άκρη.
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2640784457&featur...
ΘΡΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Βεβαίως. Ούτε κουβέντα. Αλίμονο...

Εικόνα gavrina

Θα καταχραστώ λίγο ακόμα αυτόν τον χώρο για να συμπληρώσω κάτι σχετικά με τον Τακαρο. Είναι ο απόλυτος στρατιώτης, ο πιο πιστός οπαδος. Είναι πάντα εκεί στα δύσκολα λες κ εχει υπογράψει συμβόλαιο να ξελασπωνει την ομαδα από τις κακοτοπιές. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ μια φορα να ολοκληρώσει την θητεία του, η προσφορά του δεν γίνεται να εξαργυρωνεται με ενα "ευχαριστούμε για ολα" στο τέλος της χρονιάς. Παμε γερά.

Εικόνα apostolos gaganis

Μαζί σου.

Εικόνα aprosssarmostos

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Εγω παιδια δεν τα δεχομαι αυτα και συγγνωμη,οτι ο Χασι προσεληφθη για 4 αγωνες και μετα παπαλα...Δλδ ο Χασι ειπε ''οκ περασα στους ομιλους κατσε τωρα να κανω οτι αρλουμπα μου κατεβει στο κεφαλι,να διαλυσω την ομαδα και να με διωξουν κακην κακως σαν αποτυχημενο''???Δε νομιζω...Απλα ο ανθρωπος ηταν ανεπαρκης προπονητικα και προφανως επεμεινε εμμονικα στις προσωπικες επιλογες του (Ζιλε,Καρσελα κτλ) μεχρι τελικης πτωσεως.Απο εκει κ περα ειναι φανερο οτι η ομαδα εκτος του εγκληματικου στησιματος ειναι και αγυμναστη,απροπονητη,αδιαφορη,με μηδεν ψυχολογια και με εμφανη σημαδια οχι καλου κλιματος στα αποδυτηρια.Οσο για το νεο προπονητη μια χαρα ροστερ εχει να διαχειριστει,μακραν το καλυτερο στη λιγκα.Μαρτινς,Καριμ,Παρντο,Μπεν,Σισε,Μιλιτς (δεν εχω αποψη ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ),Μποτια-Βουκοβιτς οταν ειναι ετοιμος,Ανδρουτσος,Προτο,μια...εντεκαδα παιχτες που ο Χασι ειχε παροπλισμενους.Η εικονα της ομαδας σαφως θα φτιαξει καθως η αξια των παιχτων επ'ουδενι δεν αντικατοπτριζεται στο ποδοσφαιρικο εκτρωμα που ειδαμε.Και καποιες αποριες...
1) Αφησαμε Γουτα-Λαιφη-Ρισβανη-Σιοπη για να παιζουμε με τον 33χρονο Ζιλε και τον Ενχελς των...7 μυριων.
2) Αφησαμε τον παιχταρα Μανθατη 19 ετων για να παιζουν οι Σεμπαδες και οι Καρσελαδες.
3) Πως ειναι δυνατον τα ακραια μπακ του Παναιτωλικου να ειναι 3 φορες ανωτερα των μπακ του Ολυμπιακου???
4) Ο Γιαννιωτης που περυσι εκανε εκπληκτικη σεζον στο νιονιο γιατι δεν εμεινε στην ομαδα?
5) Γιατι ο Ολυμπιακος ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ πρεπει να εχει ξενο προπονητη??Ειναι ψεματα οτι την καλυτερη μπαλα την παιξαμε με Λεμονη-Ντουσαν που ηξεραν την ελληνικη πραγματικοτητα??

Μακαρι να διορθωθουν καποτε τα λαθη που εγιναν.Τακης Λεμονης προπονητης με κλειστο 3ετες και αφηστε τον να δουλεψει,ομαδαρα θα φτιαξει.

Εικόνα apostolos gaganis

Για τον Λεμονή, έχω εκφραστεί θετικά επανειλημμένως. Η προετοιμασία της ομάδας ήταν απόλυτα εξειδικευμένη στο να περάσουμε στους ομίλους, με άλλα λόγια όχι σκληρή, αλλά προσαρμοσμένη στον στόχο, να έχουμε τους παίχτες φρέσκους, όχι βαρείς και καταπονημένους κλπ. για τους αγώνες με Παρτιζάν, Ριέκα. Μετά απ΄αυτό, δεν το΄ριξε στον πούλο. Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Απλά φάνηκε ότι σημαδεύτηκε - ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ - το δέντρο βασικά ( η πρόκριση πάση θυσία στους ομίλους ) και όχι το δάσος ( η συνέχεια της πορείας της ομάδας σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου ). ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΛΕΓΚΙΑ. Ακριβώς. Ορισμένοι το΄χαν προβλέψει μάλιστα ετούτο. Και το΄χαν γράψει κιόλας. Και τελικά, πήρε πόδι μέσα στον Σεπτέμβρη. Όπως και στην Πολωνία. Απόλυτα ίδιες πορείες. Αυτά ήταν σε γνώση όποιων αποφάσισαν να τον φέρουν... Μέχρις εδώ.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Συρρατμίτες καλησπέρα,

Πάμε γερά όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουμε τη δυσκολία. Προσωπικά εύχομαι πέραν της προπονητολογίας να έχουν πάρει είδηση οι διοικούντες ότι αύριο ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τη Γιουβέντους. Πρέπει κάποιος να βρεθεί να εστιάσει στα "μεγάλα παιδιά" (ποδοσφαιριστές) να τα ηρεμήσει και να τα προετοιμάσει. Πάνω από όλα αγωνιστικά οι παίχτες πρέπει να προσεχτούν να φορτωθούν με παραπάνω πίεση από όση ευθύνονται ΛΟΓΩ των ΚΑΚΩΝ τους εμφανίσεων.

Θρύλε πάμε γερά, τύχης θέλοντος..0-1 στο Τορίνο.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

*Πάνω από όλα αγωνιστικά οι παίχτες πρέπει να προσεχτούν να ΜΗΝ φορτωθούν με παραπάνω πίεση από όση ευθύνονται ΛΟΓΩ των ΚΑΚΩΝ τους εμφανίσεων.

Ο δαίμων του τυπογραφείου έκανε το θαύμα του και η λέξη που έλειπε άλλαζε όλο το νόημα της πρότασής μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Ίδωμεν. Ξέραμε απ΄την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολος αυτός ο αγώνας. Τώρα παραέγινε δύσκολος. Λογικά, αναμένεται ήττα και μάλιστα με κάμποσα γκολ. Λίγο με νοιάζει όμως. Η διαφορά μεγεθών είναι τεράστια και παίζουμε εκεί. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Εικόνα Fotiadko7

Οπως παντα εξαιρετικος Αποστολε στην αναλυση! Θα ηθελα να πω οτι οι παικτες δεν ειναι αμοιροι ευθυνων, παιξανε διχως παθος και δε βαζανε τα ποδια τους στη φωτια σε καμια φαση! Παιξε δυναμικα κι αν σε αφησει με 9 και χασεις κυριε παικτη του Ολυμπιακου θα ριξω αλλου το αναθεμα! Επισης παλευω μεσα μου για το τι θελω να δω στο Τορινο!!!!! Γιατι αν δω μια απο τα ιδια κι ερθει κανα ταληρο σε ρυθμο ρελαντι θα φαω τρελη πικρα οπως ολοι! Απο την αλλη αν δω τους παικτες καμικαζι να τα δινουν ολα 200% και να κανουν μια Θρυλικη Ευρωπαικη εμφανιση θα νευριασω αφανταστα γιατι θα εχουν φυλαξει ποδια και δυναμεις γιαυτο το ματς ΞΕΚΑΘΑΡΑ κι ο νοων νοειτω!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Γαύραρος. Του λόγου μου, με τέτοια ψυχολογία παικτών, δεν περιμένω τίποτα στο Τορίνο περισσότερο ή λιγότερο από εκείνο που είμαι σίγουρος ότι θα έλθει. ΟΜΩΣ: "ΖΩ" ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΕΚ, ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ. Και θα το πάρω, γιατί το σερί των ηττών μου απ΄αυτήν παραάνοιξε. Και πάνω απ΄όλα, γιατί είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Το ρολόϊ, ε! εσείς εκεί κάτω, να γυρίσει ΑΜΕΣΩΣ αλλιώς. ΑΜΕΣΩΣ!

Εικόνα holland74

Καλησπέρα σε όλους...
Από προηγούμενα άρθρα είχα εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου για το Χάσι ΜΕΤΑ το ματς με Σπόρτινγκ...
Είναι από τις σπάνιες φορές που τέτοια δυσαρέσκεια την είχα εκφράσει τόσο νωρίς...
Σε όλους τουε προπονητές βρίσκω κάτι θετικό, ο Μπέντο πέρυσι ας πούμε καθιέρωσε πολλά Ελληνόπουλα, και για να είμαστε και δίκαιοι από τον Χάσι την έστελνε πιο λογικά την ομάδα...
ΟΜΩΣ.....
Ο Χάσι επιλέχθηκε να κάνει μία δουλειά και την έφερε σε πέρας.
Εκτός από προπονητή πρέπει να μείνει και ένας συγκεκριμένος κορμός για πολλά χρόνια. Δεν γίνεται να αλλάζει σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ κάθε χρόνο..
Πρέπει και να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής και να μείνει επίσης 3-4 χρόνια...
Πρέπει ΙΣΩΣ να δοθεί η ευκαιρία σε έναν Έλληνα...
Η διαφορά με την ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η ψυχή και οι δυνάμεις..Και για να βγάλεις ψυχή πρέπει να έχεις δυνάμεις..Ίσως να φταίνε τα προκριματικά που ήταν νωρίς και έπρεπε να φορμαριστεί η ομάδα...
Αλλά βλέπω παίκτες όπως ο Καρσελά και ο Μάριν (αν και γνωστή η αδυναμία μου για την ποιότητά του)και ο Ζιλέ που από το 60 και μετά είναι ημιλιπόθυμοι...Χωρίς ενέργεια όση ψυχή και αν έχεις δεν μπορείς να τη βγάλεις(παράδειγμα ο Ζιλέ τσαμπουκαλεύτηκε, δεν έχει έλλειψη ψυχής, αλλά δεν μπορεί να συρθεί μετά το 50)...
Συμπέρασμα: Η ταχυδύναμη είναι σημαντική όσο τίποτε άλλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο..
Αυτά τα σουτιέν που φοράνε οι παίκτες μας που καταγράφουν όλα αυτά, δεν δείχνουν αυτό που βλέπουμε εμείς στο γήπεδο, την έλλειψη ενέργειας και αντοχής;;

Εικόνα apostolos gaganis

Σαφώς. Όταν γενικά το άτομο ανεβάζει σφυγμούς πέραν ενός ορισμένου ορίου, προκειμένου να επιτύχει αύξηση της παροχής αίματος στους π.χ. μύες, ΑΥΤΟ είναι ενδεικτικό μειωμένης φυσικής κατάστασης. Η καρδιακή παροχή σ΄ένα άτομο και ειδικά σ΄έναν αθλητή, οφείλει να επιτυγχάνεται με την αύξηση του όγκου του αίματος που εκτοξεύει η καρδιά προς τους μύες και τα εσωτερικά όργανα σε κάθε συστολή της ΚΑΙ ΟΧΙ με την αύξηση του αριθμού των συστολών στο λεπτό. Μπήκαμε βαθιούτσικα... Πρέπει πάντως να τα βλέπουν αυτά στο τεχνικό TEAM. Υποθέσεις φυσικά κάνω. Το ποιός παίρνει την τελική απόφαση για να παίξει ή όχι ένας παίκτης, ΕΚΕΙΝΟΣ έχει την ευθύνη. Τα μέλη του υπόλοιπου team, φαντάζομαι, εκθέτουν και προτείνουν. Η ΕΛΛΕΨΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Εντός της ημέρας θα έχουμε αποφάσεις και ανακοινώσεις. Περιμένουμε....
Θα ξανατονίσω σύγγαυροι, πώς βλέπω αυτήν τη στιγμή ότι πρέπει να είναι η στάση μας. ΟΜΟΨΥΧΙΑ. Οι οχτροί είναι εκτός και όχι εντός της ομάδας (άσχετα αν εκεί υπάρχουν και αρκετοί μυρωδιάδες κοντά στη διοίκηση).
Στηρίζουμε απόλυτα. Στηρίζω ΔΕΝ σημαίνει κάνω μώκο, αλλά κάνω εποικοδομητική κριτική με ψυχαραιμία και με γνώμονα το καλό της ομάδας και χωρίς να προεξοφλώ κακές προθέσεις παντού.
Δεν χάθηκε τίποτα, έχουμε σαρώσει τα πάντα και σύντομα θα είμαστε όπως πρέπει πάλι. Αρκεί να πάρουν όλοι τις κατάλληλες αποφάσεις. Και αυτές παίρνονται ΜΟΝΟ εν ηρεμία.

Εικόνα apostolos gaganis

Προσυπογράφω.

Εικόνα matrasimca

Αποστολε κτος απο τον Τακη Λεμονη που παρακολουθει τα παιγνιδια του Θρυλου και επομενως εχει μια γνωμη για το ροστερ, ουδεις αλλος απο οσους εχουν αναφερθει εχει αυτη την γνωση που απαιτειται για να μπει αμεσως στα βαθια.
Ευελπιστω η διοικηση να μην κανει τα ιδια στρατηγικα λαθη και χασουμε και χρονο και βαθμους και το πρωταθλημα.

Εικόνα apostolos gaganis

Την προτίμησή μου για τον συγκεκριμένο, την έχω γράψει επανειλημμένα εδω κατά το παρελθόν, ΕΑΝ δεν βρεθεί αξιόλογο ξένο όνομα που να επιθυμεί να δουλέψει έντονα, συστηματικά και σε βάθος. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ από τη μία, από την άλλη έχω τον εξής ενδοιασμό. Αν έρθει τώρα ο Λεμονής (που είναι ο καλύτερος γνώστης των πάντων στην ομάδα), θα μείνει και το καλοκαίρι για την προετοιμασία της ομάδας και τα προκριματικά;; Αν όχι, δεν έχει νόημα να έρθει τώρα. Πάμε με υπηρεσιακό για κάποιες μέρες μέχρι να βρεθεί κάτι με προοπτικές. Μη πάμε πάλι σε ράβε-ξήλωνε καλοκαιριάτικα. Από ομοιογένεια πάσχουμε και δεν μας παίρνει να το ξαναράψουμε το κουστούμι.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι.

Εικόνα John Zolo

Καλησπέρα Αποστόλη
Μια χαρά τα γράφεις κι εσύ και πολλοί άλλοι. Υπάρχει πίκρα και ευτυχώς - τελικά - που δεν κερδίσαμε διότι θα έβαζαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί για άλλη μια φορά. Δεν πάει έτσι Απόστολε...
Το ψάρι είχε αρχίσει και βρώμαγε καιρό τώρα και δεν είναι δυνατόν να δίνεις συνέχεια συγχωροχάρτια στον Χάσι από την μια και στους παίκτες και στην Διοίκηση από την άλλη. Οι ευθύνες ήταν αν όχι μοιρασμένες οπωσδήποτε σημαντικές και στο δεύτερο από τα δυο μέρη.
Ίσως τώρα μας δίδεται η ευκαιρία (λόγω ατυχούς κληρώσεως και σίγουρης τετάρτης θέσης) να συγκεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα/Κύπελλο και να ξανα-αναδείξουμε τα Ελληνόπουλα. Τίποτα δεν χάθηκε. Να δούμε πως θα διαχειρισθεί η ΑΕΚ την πρώτη θέση...και ο φιλόδοξος ΠΑΟΚ το μέλλον του.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η καρδιά του πρωταθλητή θα βγει ξανά πάνω απ'όλα με την προτροπή παλαιότερων παικτών και παραγόντων βέβαια.
Θέλει υπομονή από όλους και στήριξη. Το λιοντάρι βρυχάται και αλοιμονο σε αυτούς που υποτιμούν το πληγωμένο θηρίο...!

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, θέλω να πιστεύω. Περιθώρια για άλλα λάθη, δεν τπάρχουν. Οι κοντόθωρες πολιτικές, τέτοιες συνέπειες έχουν. θεωρώ ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ για την ιστορία μας, το χθεσινό βράδυ. Το ξεπερνώ και προχωρώ, ΑΛΛΑ δεν το ξεχνώ με τίποτα. Θα διψάω μονίμως για ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ της ΑΕΚ, ως ΜΕΡΙΚΟ αντίβαρο ετούτης της - ας μην τη χαρακτηρίσω - ήττας.

ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΩΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ Η ΟΜΑΔΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ....

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, θέλω να πιστεύω. Περιθώρια για άλλα λάθη, δεν τπάρχουν. Οι κοντόθωρες πολιτικές, τέτοιες συνέπειες έχουν. Εγώ θεωρώ ΟΡΟΣΗΜΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ για την ιστορία μας το χθεσινό βράδυ. Το ξεπερνώ και προχωρώ, ΑΛΛΑ δεν το ξεχνώ με τίποτα. Θα διψάω μονίμως για ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ της ΑΕΚ, ως ΜΕΡΙΚΟ αντίβαρο ετούτης της - ας μην τη χαρακτηρίσω - ΗΤΤΑΣ.

ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΩΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ Η ΟΜΑΔΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ... ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.....ΠΧ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝΤΑΔΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ..ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΛΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΣΙ ......ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΕΦΕΤΟΣ.....ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.....ΕΙΧΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ 2-0 ΧΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .....ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ...ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ...ΠΟΔΙΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένουμε τα νεότερα. Ελπίζω ο Μαρινάκης να πάρει τη σωστή απόφαση. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

Εικόνα jole11canezza

Καλημερα Κυρ Αποστολε, σιγουρα δεν περιμενα τετοια εκβαση του αγωνα αλλα δυστυχως εγινε. Θα σας πω την αληθεια θα ειχα πιο πολυ διαθεση, και καλα λεμε τωρα, αν ειχαμε χασει με 3-0 παρα με αυτον τον τροπο. Στο κειμενο σας οπως παντα ουσιαστικος αλλα για μενα λειπει κατι..λειπει το κομματι της κριτικης των παικτων γιατι συμφωνω απολυτα με την κριτικη στον προπονητη, την πολυ σωστη κριτικη στον Προεδρο αλλα λειπουν οι παικτες που ειναι και οι εκφραστες στο γηπεδο των δικων μας ΘΕΛΩ. Ειδα παικτες χωρις νευρο που χανανε την μπαλα απο παικτακια της σειρας, ειδα λαθη επι λαθων που οτι μαλακια και αν εχει κανει ο προπονητης δεν ειναι ζητημα ενδεκαδας αλλα θελησης. Τεσπα θα το πιουμε και αυτο το πικρο ποτηρι και ως εκει γιατι ηδη απο σημερα παλι διπλα στην ομαδα θα ειμαστε ολοι οπως παντα και οπως πρεπει. Τιποτα δεν εχει χαθει και πουθενα, ειμαστε μεσα σε ολα ισως με διαφορετικες πιθανοτητες αλλα απο εμας εξαρταται. Δεν το βαζουμε κατω και δεν πρεπει. ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΥΓ. Μπραβο κυρ Αποστολε για την λιγη κριτκη στην διατιησια. δεν ειμαστε Κουλες εμεις και ενα πρνταθλημα το πηραμε εναντιον τους και με Βασσαρα αρα εχεις ομαδα κερδιζεις, δεν εχεις κλαφτα
ΥΓ2 Μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Τους παίκτες, Τζόλε, δεν τους έπιασα ψιλό γαζί σκόπιμα. Αν και έχουν, ιδίως ορισμένοι, σημαντικές ευθύνες. Απλά έθιξα μόνο το θέμα τους. Γιατί αυτοί παραμένουν, γιατί είναι καλύτερο υλικό σε γενικές γραμμές απ΄ό,τι το περσινό και γιατί εν τέλει Μ΄ΑΥΤΟΥΣ θα δουλέψει ο νέος προπονητής και Μ΄ΑΥΤΟΥΣ περιμένω ανάκαμψη, ενώ ο Κοσοβάρος έχει ΗΔΗ πάρει πόδι... Παραφυλάω πάντως, το καταλαβαίνεις, για τα περαιτέρω. Που απεύχομαι...

Εικόνα jole11canezza

Γι αυτό γουστάρω να σε διαβάζω!!!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα να αναλωθούμε με την ανάλυση της περίπτωσης Χάσι. Παίξαμε με την περίπτωσή του, και χάσαμε. Πάμε παρακάτω.
Θετικό: Ο επόμενος θα έχει ένα καλό ρόστερ να διαχειριστεί. Υπάρχουν αδυναμίες αλλά είναι μακράν καλύτερο του δεύτερου εντός Ελλάδας. Αρκεί να μην είναι ΜΥΡΩΔΙΑΣ!
Αρνητικό: Πίεση χρόνου λόγω -5.

Συμπέρασμα:
- Χρειάζεται προπονητής που να μπορεί ΑΜΕΣΑ να διορθώσει τα βασικά (σε ψυχολογία, τρόπο παιχνιδιού, επιλογές 11άδας) ώστε να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική.
- Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είναι κάποιος που θα μας οδηγήσει και στα προκριματικά το καλοκαίρι. Δεν έχει λογική να έρθει κάποιος τώρα για να παλαίψει για το πρωτάθλημα και από Ιούνιο να ψάχνουμε πάλι άλλον. Ας αποφασίσουν μια φορά επιτέλους με μεσοπρόθεσμη έστω προοπτική.
(Ψηφίζω Μίτσελ)

Εικόνα apostolos gaganis

Τώρα μόλις...ξέφυγα από εδώ ( γράφω συνέχεια ) και είδα ότι πήραμε Λεμονή. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ. Από πέρσι είχα ζητήσει, αν δεν ερχόταν μεγάλο όνομα, να παραμείνει στην ομάδα. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ...ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΤΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ;

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη νομιζω ότι η επιλογή προπονητη είναι το πλεον σημαντικο αυτή τη στιγμη.Το ότι εχουν αρχισει και πεφτουν διαφορα "τυρακια" σε αρκετα σαιτ,μου δειχνει καποια αβεβαιοτητα και ανασφαλεια από μερια των ανθρωπων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Μετραμε αντιδράσεις κτλ).Βεβαια δεν είναι και το πιο ευκολο πραγμα αυτό.Η ευθυνη μεγαλη,αλλα αυτά εχει η θεση του Προεδρου του μεγαλυτερου αθλητικου συλλογου της Ελλαδας.Οπως τωρα πρεπει με δικες του επιλογες να βρει τις λυσεις,ετσι και όταν πανε όλα όπως πρεπει,θα αποθεώνεται ως ο αξιοσέβαστος και αγαπητος προεδρος εκατομμυριων οπαδων του Ολυμπιακου.Εγω θα πω ξεκάθαρα την γνωμη μου.Αν είναι να ερθει κανενας Χασι και Μπεντο,χιλιες φορες να ερθει ο Λεμονης.Ομως βημα μπροστα για την ομαδα θα είναι να ερθει ενας καλος και σοβαρος προπονητης με μοντέρνες ιδεες και ικανότητες ποδοσφαιρου,ικανος να διαχειριστη το ροστερ της ομαδας,και να μεινει αρκετο καιρο ώστε να αφησει εργο στην ομαδα.Ενας τέτοιος προπονητης,σκασιλα του η γνωση του ελληνικου πρωταθλήματος.Αυτος κανει σωστη και ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλεια,εφαρμοζει το πλανο του και όλα τα αλλα τα βρισκει!Το Ελληνικο πρωταθλημα θα εχει να μαθει από ΑΥΤΟΝ και όχι αυτος το Ελληνικο πρωταθλημα!! Χαιρετω φιλε ,να σαι καλα!

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ σε χαιρετώ, Τάκη. ΛΕΜΟΝΗΣ λοιπόν. Δίπλα του. Στηρίζουμε.

Εικόνα wolf7

κατι για πογετ διαβαζω .ειναι σοβαρος ο πογιετ?ο Χασι δεν το μυριζε και πολυ αλλα τον δικαιολογω..καθε χρονο τα ιδια δεν εκανε ο Σιλβα δεν εκανε ο Μπεντο δεν εκανε ο Χασι..φυσικα φταιει μονο ο προπονητης..
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΑΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..που ειναι το αριστερο μπακ ? γιατι δεν βαζει τον μιλιτς? ο φιγκειρας αριστερα δεν μπορει γιατι τον βαζει? αφου δεξι μπακ ειναι...θα τρελαθουμε? με τα στοπερ τι γινεται?
ΕΛΕΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..ΔΙΩΞΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΑΡΚΟ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ...καθε χρονο οτι δεν κανει ο προπονητης σημαινει οτι κατι δειχνει...ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ μην πουλησεις φτιαξε κορμο .δεν ειναι σουπερ μαρκετ..δες ποσες μεταγραφες κανουν οι μεγαλες ομαδες? γιατι ? γιατι δεν πουλανε τον καθε παιχτη τους...
Ο Σαββας αρρωστος γαυρος κλπ αλλα διωξτον γερασε καμια 80ρα και ειναι ..τον μικραινει με αυτα που λεει..ο Μιχαλης μια χαρα δουλεια κανει στον ερασιτεχνη .στο ποδοσφαιρικο τμημα τι θελει?...ας δει στο μπασκετ ποσους εχει στην διοικηση...ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΙΑ