ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ; ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ΄ΧΕΤΕ...



ΤΙ ΜΟΥ΄ΜΕΙΝΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ:

1. Ο Ολυμπιακός έχει και παρόν και μέλλον λαμπρό. Δεν είναι και τόοοσο ασθενής. Μόνο να βάλουμε κομμάτι κατά μέρος τις συνήθεις γκρίνιες και πρώϊμες μαντεψιές και ν΄αφήσουμε τον καινούριο, απ΄τα...παλιά, "γιατρό" να δουλέψει. Γκρίνια κι΄απαισιοδοξία είναι άλλο πράμα, ανάμικτες με δόσεις κακότητας από κάποιους, κι΄άλλο καλόπιστη κριτική. Κριτική που "βγαίνει" μέσα και μόνο απ΄την αγάπη για την ομάδα κι΄όχι από προσωπικά ζητήματα κάθε λογής. Τα΄χουμε χιλιοπεί αυτά.

2. Η εμφάνισή μας ήταν αξιοπρεπής, όπως και η ήττα μας. Τον διασυρμό που φοβόμασταν, δεν τον υπέστημεν. Σβηστή, δεν ήταν η Γιουβέντους, όπως ατυχώς γράφτηκε σ΄ένα επαγγελματικό σάϊτ. Ο Ολυμπιακός ήταν αναμμένος. Σφιχτός, δεμένος, προσηλωμένος στην αποστολή του, μαχητικός, με αυτοπεποίθηση. Κι΄έπρεπε να μπει ο 29χρονος Ιγκουαϊν μέσα, λίγο πριν του κολλήσει τον Μποτία ο Τάκης, ο Ιγκουαϊν με την χρηματιστηριακή αξία των 75 εκατομμυρίων ευρώ, όσο δηλ. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Ολυμπιακός ( όχι οι έντεκα, όλοι μαζί οι παίχτες του ), για να βάλουν αυτοί το πρώτο με τη διπλή του προσπάθεια, όπως και να κάνει την κάθετη στον Ντιμπάλα πριν μπει απ΄τον 31χρονο Μάζουκιτς κι΄από καραμπόλα το δεύτερο. Στο 69' και στο 80΄. Με την ευκαιρία: Γιατί ο κύριος που αναφέρεται λεπτομερώς στον αγώνα και στο οπισθόφυλλο του ΦΩΤΟΣ, κριτικάρει όλους τους παίχτες μας, πλην του Έγκελς; Aθέλητη culpa, θέλω να πιστεύω. Το λέω, γιατί τον παρακολουθώ και γράφει καλά.

3. Ο...γιατρός, παρέταξε μια εντεκάδα λογική. Επί τέλους. Είχε στο μυαλό του, ορθά δομημένο, το πώς θα έπρεπε να παίξουμε. Την τακτική μας. Άρα όφειλε ( απρόσωπο ) να στηθεί έτσι η ομάδα. Με το συγκεκριμένο σχήμα. Και δεύτερο άρα, χρειαζόταν να κατεβάσει ΑΥΤΟΥΣ τους παίχτες για τον σκοπό του. Κι΄εκείνοι τον δικαίωσαν. Μέχρι το 70΄. Ήταν η στιγμή, η οριακή, που μίλησε η κλάση, η διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων. Ουδέν αξιοπερίεργον, ουδεμία έκπληξις. Η ανώτερη ομάδα, νίκησε. Ο ερυθρόλευκος...ασθενής όμως, δεν υπετάγη δουλικώς. Κάθε άλλο. Αγωνίστηκε με τσαγανό, κοίταξε στα μάτια την πανάκριβη γραία ( 7,5 περίπου φορές μεγαλύτερη η χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών της συγκριτικά με την αντίστοιχη δική μας ) κι΄έπεσε τελικά με αξιοπρέπεια, γεμίζοντάς μας με θετικά συναισθήματα για την εγχώρια μελλοντική πορεία του. Αφού ΑΥΤΗ είναι που μας ενδιαφέρει. ΚΑΙ ΠΟΛΥ. Μπορεί στο τέλος ν΄αποκομίσουμε μια μηδενικούρα σε βαθμούς στον όμιλό μας. Είναι και το λογικά πιθανότερο. Ήταν η χειρότερη δυνατή κλήρωση, πώς να το κάνουμε; Εκείνα όμως που ζητάω είναι να΄δω να τα δίνουμε ΟΛΑ στους υπόλοιπους αγώνες μας για την Ευρώπη ( κι΄ό,τι ήθελε προκύψει ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

4. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν χθες, προσπάθησαν, μόχθησαν. Ήταν πλέον το σημείο μηδέν γιαυτούς, αλλά και τους υπόλοιπους. Ύστερα από όσα έχουν διαδραματιστεί. Έδειξαν λοιπόν ότι αντιλήφθηκαν τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ τους απέναντι στον εαυτό τους πρώτα απ΄όλα, τη διοίκηση μετά και ΚΥΡΙΩΣ τον λαό του Θρύλου. Ελπίζω, ετούτη η συνειδητοποίηση να διαρκέσει μέχρι τέλους της σεζόν... Διέκρινα κάποιους περισσότερο. Αρχίζω με τον Προτό. Είχαμε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Ουδέν άλλο σχόλιο. Νικολάου. Μπήκε το παιδί στα βαθιά. Μονομιάς. Πάλαιψε επιτυχώς. Θυμίζω σχετικά για την επιλογή του: "Ο τολμών νικά". Ένγκελς, Κούτρης. Να τους αφήσουμε ήσυχους να παίξουν. Να στρώσουν. Πιστεύω σ΄αυτούς. Όπως πιστεύω και στον Σισέ. Και με Βούκοβιτς και Μποτία, ακόμη, έξω. Ρομαό. Δεν νοείται πια να γυρίσει σε στόπερ. Φτάνει. Οφόε, τέλος. Παιχταράς. Δεν ήταν επομένως όλα κακά, τα όσα μας άφησε ο Χάσι. Άφησε και κάποια καλά, πλην των τριάκοντα...

5. Επιθυμώ να ολοκληρώσω, εξάροντας την παρουσία του γαυρολαού στο γήπεδο της Γιούβε. Παρά τα πρόσφατα, αρνητικά γεγονότα. Αυτός ο λαός, και τα εκατομμύρια που έμειναν ψες βράδυ εδώ, αποτελεί την σπονδυλική στήλη του συνδέμου μας. Χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει στήριγμα και το ερυθρόλευκο σώμα θα καταρρεύσει αυθωρεί. ΑΥΤΟΝ τον λαό, εσείς οι διοικούντες, να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας. Αποτελεί την ΑΣΠΙΔΑ μα και το ΔΟΡΥ της δαφνοστεφανωμένης ΙΔΕΑΣ. Δεν εννοώ ότι δεν τον σκέπτεσθε ή δεν τον λαμβάνετε υπόψη. Κάθε άλλο. Θα ήταν βλασφημία κάτι τέτοιο. Αλλά νααα.... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. ΝΑ΄ΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΑ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ...

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΤΑΧΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ 45ο! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Αυτή την στιγμή που η πίκρα πλημμυρίζει ψυχή και νου απευθύνω μόνο μια ερώτηση στον εαυτό μου :
Αυτοί οι παίκτες(αλλά και το υπόλοιπο ρόστερ) μπορούν(ακόμη και οταν θέλουν) να κάνουν την ποιοτική διαφορά στο πρωτάθλημα?
Αξίζει να φοράνε την φανέλα του θρύλου που ονειρευόμαστε?
Υ.Γ 1.Ο φίλτατος «Μαουνιέρης» τα έγραψε πολύ ωμά πριν μερικές μέρες.
Πρόεδρε ότι και να πούμε εμείς εσύ αποφασίζεις ,εσύ ξέρεις καλύτερα.
Εμείς διατυπώνουμε κρίσεις και βλέπουμε τι συμβαίνει στο χορτάρι.Βλέπεις βέβαια και εσύ και οι σοφοί συμβουλάτορες σου!
Υ.Γ.2. κ. Σάββα μην ξεχάσεις να πεις του Τεό : « το στραγάλι να είναι μάρκας νιάου…..»
Υ.Γ.3 Εύγε Αρετόπουλε… ο Δεδε΄..ιρα θα σε ανταμείψει δεόντως ,ο νιαου ξέρει που μένεις!
Υ.Γ.4.Ποια η αξία των: Ματσον, Κιβρακίδη, Ντιγκινι?
Δεν ρωτάω για Γιαννιώτη Ρισβάνη....

Εικόνα Chevalier de Balibari

νομιζω οτι μεχρι να γινει καλα..
το πρωταθλημα πεταξε...
ρεκορ αρνητικο και αυτο...
με τετοιο χαλι που αφησε πισω ο αλβανος
μονο θαυματοποιος θα κανει κατι...

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, ας χαθεί. Με ΤΕΤΟΙΑ ομάδα σαν κι΄αυτή που είδα ΣΗΜΕΡΑ, δεν αξίζει να πάρουμε ΤΙΠΟΤΑ. Τί μπορούμε να κάνουμε όμως ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί; Τί προτείνεις, εκτός από υπομονή, μπας και οι αρμόδιοι βρουν τις λύσεις που πρέπει; Οι ΠΑΙΧΤΕΣ δηλαδή είναι άμοιροι ευθυνών γιαυτό το χάλι που βλέπουμε; Δεν ευθύνονται καθόλου; Δεν πρέπει να πέσει σκούπα του κερατά σε αρκετούς από δαύτους; ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ;

Εικόνα Harry red logic

Κ. Απόστολε,
Θετική εμφάνιση με σχετικά αξιοπρεπές αποτέλεσμα σε σχέση με τις πρόσφατες εμφανίσεις.
Θεωρία της σχετικότητας!
Όντως τα πήγαμε καλύτερα από ότι περιμέναμε και πάντως πολύ καλύτερα από ότι ευχόντουσαν οι χαιρέκακοι και κατηφείς σήμερα οι βαζελό-χανουμό-μπουγατσες!
Κρατάμε τα θετικά ,προσγειωμένοι πάμε με νέα ορμή ξεκινώντας από τον Ατρόμητο!
Νίκη οπωσδήποτε!
Επαναλαμβάνω προσγειωμένοι αλλά με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.
Θα αντιμετωπίσουμε πολλές «άμυνες- πούλμαν» στο πρωτάθλημα.Θα αντιμετωπίσουμε παγίδες,ναρκοπέδια ακόμη και ατυχίες. Πρέπει ο Sir Takis να δουλέψει πολύ με τους παίκτες στο θέμα της δημιουργίας και τελειώματος των φάσεων αλλά και της αμυντικής λειτουργίας όταν μας κάνουν κόντρα αντεπιθέσεις!
Υ.Γ.1 Δεν ιδρώνει το αυτί των εξυγιαντών:νιαούριν,ιβάν, Σταύρακας,"δεδε ίρα" με τις διαμαρτυρίες του Αγραφιώτη, και του κ,Σάββα.Μάλλον ηδονίζονται που σκούζουμε!
Υποψιάζομαι ότι τόσο αυτός όσο και ο ιγκνιάτεβιτς μαζί με τα κολλητάρια τους ….κυβερνητικούς παραγοντίσκους,μοχθούν νυχθημερόν για την καταστροφή του Θρύλου μας!
Αυτοί καταλαβαίνουν μόνον από κλωτσιά στα όργανα…….
Υ.Γ.2 Πρόεδρε ύψωσε τείχος προστασίας στις δολιότητες του νιάου , δεδε-φιλιππούση κλπ πού ορίζουν σιδηρόπουλους και άλλα χανουμοκατευθυνόμενα κοράκια να βλάπτουν τον Θρύλο μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Προχωράμε Χάρυ. Ξέρουμε καλά τί μας περιμένει εδώ. Μέσα κι΄έξω απ΄τα γήπεδα. Ξέρουμε καλά επίσης, τί σφάλματα έχουν γίνει και ελπίζω η συνέχεια να μας δικαιώσει. Υλικό υπάρχει . Δούλεμα και δέσιμο θέλει. Στηρίζω Τάκη.

Εικόνα ven7

Καλησπερα! Συμφωνω σε ολα οσα γραφεις, 2-3 επισημανσεις..
Ειναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ το ποσο χλιαρα υποδεχτηκε ο "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του ΠΡΟΤΟ..Οπως ακριβως το ειπες...ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!! Επιτελους!!! Διοτι πριν ειχαμε κατι αλλο κατω απο το τερμα..Κατι...περιεργο!!! Ο Προτο ηταν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ,ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ και ΗΓΕΤΗΣ!!! Εδινε απιστευτο κουραγιο στον Ενγκελς και το Νικολαου και στα λαθη τους ηταν ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Οσο για τον Ενγκελς μετα απο τα πρωτα παιχνιδια εχτες εκανε ΜΑΤΣΑΡΑ ισως καλυτερη και απο το Νικολαου ο οποιος επισης εκανε ΜΑΤΣΑΡΑ..Δυστυχως για τον Ενγκελς ουτε η δικη του αποδοση ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ επαρκως..

Γενικα η ΟΜΑΔΑ ηταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..

Μπραβο στον Λεμονη!! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μπράβο Ven. Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου. Ας μην το προχωρήσω. ΤΩΡΑ...

Εικόνα Chief Bromden

Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις τον προπονητή...
Για αρχή βάζεις αριστερό μπακ έναν μπακ με αριστερό πόδι, βάζεις στο κέντρο της άμυνας έναν κεντρικό αμυντικό και σαν αμυντικό χάφ όσο περίεργο και αν φαίνεται έναν αμυντικό χαφ. Σε λίγο θα ξεχνάγαμε και αυτά τα λίγα αυτονόητα που ξέραμε. Με την χθεσινή σύνθεση και με αυτή την προσέγγιση δεν μπορώ να φανταστώ πως θα χάναμε από την Σπόρτινγκ εδώ μέσα...
Θέλει πάρα πολύ δουλειά από εδώ και πέρα με πρώτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα...

Εικόνα apostolos gaganis

Πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς μ΄έναν Chief, όνομα και πράμα; Αλίμονο. Άσε που επικρέμαται και ο κίνδυνος τιμωρίας; Χα! Γεια σου Τσίφη, ξεχωριστέ ΚΑΡΑγαυρε! Εύχομαι ΟΛΑ καλά...

Εικόνα matrasimca

Εχτες φιλοι μου εγινε η επανασταση των Γηγενων.
Η λοιδορία που δέχτηκε όλες αυτές τις μέρες ο Τάκης Λεμονης απο μεριδα Ολυμπιακων ηταν απαραδεκτη.
Τι δεν ελεγαν, πως εχει να προπονησει απο το 2000, εχει μεινει πισω, δεν ειναι συγχρονος και αλλα τετοια που δειχνουν οτι η μοδα του εισαγομενου ζει και βασιλευει.
Δηλαδη πραγματικα πιστευει κανεις πως αν εχτες ηταν ο αγαπητος καθ' ολα Ερνεστο στον παγκο του Ολυμπιακου για να παιξει εναντιον αυτης της Γιουβεντους τα πραγματα θα μπορουσαν να πανε καλυτερα?
Αποθεωση του ποδοσφαιρου χτες απο τον Τακαρο, κοντα οι γραμμες, παθος, αυτοθυσια, πρωτοι στην μπαλα, δυο και τρεις να πεφτουν σε ενα κλπ.
Πρωτη φορα ευχαριστιεμαι σε ηττα, γιατι παιξαμε Γαυρικα με ψυχη και μαγκια.
Το αλλο το παιδακι μας ο Νικολαου πρωτος μαγκας Πειραιωτης.
Οι τιτικες και οι συνταξιουχοι εξω
Το ειπα πει πως με τον Τακη βαζοντας αυτους που πρεπει δεν μπορει να μας ξευτιλησει η Γιουβεντους.
Απλα πραγματα, που αυτος ο ΣΑΜΠΟΤΕΡ ο Χασι δεν μπορουσε να δει.
Ο Προτο αποθεωση μου θυμισε Ρομπερτο, ας σκυψει το κεφαλι ο Καπινο και να κατσει διπλα για να μαθει.
Μετα τα χθεσινα δεν πιστευω να εχει την απαιτηση να ειναι αυτος ο πρωτος.
Περιμενω ο Τακης να φερει πισω τους Σιωπη και Ρισβανη τον Δεκεμβρη, αρκετα με ιδιοψυχαναναγκαστικα διαταραγμενους προπονητες η προπονητες που θελουν να κουβαλουν συγκεκριμενους παικτες.
Στην ομαδα θα παιζουν οι καλυτεροι, και για να στριψω καλυτερα το μαχαιρι θα πω "ας ειναι και Ελληνες"
Γεια σου Αποστολε ελπιζω να κοιμηθηκες καλα εχτες και με την ψυχη γεματη.

Εικόνα apostolos gaganis

Απολύτως, ως προς το τελευταίο. Η διαλογή προς απομάκρυνση Τιτικών κλπ, καρμικώς και Σερτακίου βεβαίως θέλοντος, θα γίνει. Ιδεοψυχαναγκαστικά διαταραγμένους προπονητές. Εύστοχος ο όρος. OCD - coaches αγγλιστί. Δώσεεε....

Εικόνα aprosssarmostos

Και σε ενα 4-2 με 10 παιχτες μεσα στη Ρεαλ παλι με τον Τακαρο προπονητη,χορτασαμε μπαλα (καλα ειχαμε και παιχταραδες τοτε αλλα τεσπα).
Ειλικρινα το να διωξουμε το Λεμονη και να φερουμε τον Χασι δεν το καταλαβα.Να το θεσω αλλιως...Η ψυχρη αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια με Λεμονη και Ντουσαν παιξαμε την καλυτερη μπαλα.(Σχεδον) ολοι οι ξενοι προπονητες που ηρθαν πλην Ερνεστο δεν εδειξαν και τιποτε το φοβερο.

Εικόνα apostolos gaganis

Επισφραγίζω το γραφέν.

Εικόνα μαουνιέρης

Εξαιρετικό από πάσης απόψεως κείμενο, γιατρέ! Σε φιλώ.

Εικόνα apostolos gaganis

Tιμητικό το σχόλιό σου, σύγγαυρε. Ανταποδίδω αδελφασπασμούς.

Εικόνα stavrakas7-5

KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 5. 101 ΤΟΙΣ 100.
ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΕΞΥΠΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ!ΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΔΕΝ
ΒΓΗΚΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΩ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΕΣ!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΜΕΝΑ Η ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ!!!!!ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΔΙΑΚΟΠΗ!ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Το χθεσινό ήταν πολύ καλό για την ψυχολογία όλων. ΟΛΩΝ. Όχι ονειρικό, αλλά πολύ...ψυχοτροφοτονωτικό. Περιμένω από Κυριακή και στο εξής, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Προοδευτικά, θα την φτάσουμε πάλι την κορυφή. Έχουμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα απ΄όλους τους άλλους. Προσοχή στη διαιτησία μοναχά. Με ΠΡΑΞΕΙΣ, αν γίνεται κάτι. Δεν το ξέρω. Τα λόγια, μ΄έχουνε κουράσει. Να τα λέμε, αλλά δεν μπορεί σε ΚΑΘΕ ευκαιρία. Αρκετά. ΠΡΑΞΕΙΣ, υπάρχουν να κάνουμε;

Εικόνα Nery Castilllo

Δεν είμαστε Ολυμπιακοί για τις νικες,όπως αυτιστικα αναγνωσκουν οι αλλόθρησκοι.Ειμαστε Ολυμπιακοί για τη μαγκιά,για την προσπάθεια και την ατσάλινη θέληση που ως φυσικό επακόλουθο φέρνουν και τις νικες.Δε μας ξενερώνει η ήττα,αλλά η εικόνα μιας ομάδας που δε μοιάζει με τη δική μας.Χθες στο γήπεδο εμφανίσθηκε ο Θρύλος και μόνο ανακούφιση νιώθω και αισιοδοξία για το μέλλον.Στηριξη στην ομάδα,στήριξη στον Τάκη και στήριξη στους παίκτες.Το χθεσινό παιχνίδι είναι οδηγός.Θα παίζει μόνο όποιος νιώθει τι σημαίνει θρύλος.Εξω οι ντίβες και οι φλωροι.

Εικόνα apostolos gaganis

"Έξω οι ντίβες και οι φλώροι". Ακριβώς. Κι΄επιστροφή στη ΓΑΥΡΙΛΑ, όπως την έχουμε ορίσει και την ορίζουμε καθημερινά λεπτομερώς εδώ στο RATM. ΑΥΤΟ λείπει καιρό τώρα απ΄την ομάδα, όχι τώρα. Ε, με τον Τάκη το περιμένω να γίνει. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ, είχα γράψει. Άσε που δε μας παίρνει πια και μετά τα Κυριακάτικα...

Εικόνα aprosssarmostos

Τα ειπανε πολυ καλα και οι φιλοι απο κατω.Κανονικοτητα.Δυο κοφτες να κυνηγανε σαν λυσσασμενα σκυλια στα χαφ,κανονικα σεντερ μπακ και ακραια μπακ στις φυσικες τους θεσεις.Σωστο στησιμο,προετοιμασια και κυριως ΤΡΕΞΙΜΟ και αλληλοκαλυψεις.Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν επιλεχθηκαν (και πολυ σωστα) παιχτες ''σοφτ'' και επαιξαν οι τρεχαλατζηδες και οι Παρντο-Σεμπα που μαρκαρουν παντου (σε καποια φαση χθες ο Παρντο βρεθηκε να μαρκαρει στη μικρη περιοχη μας).Το ποδοσφαιρο ειναι απλο οταν σεβεσαι τους κανονες του και δεν βιαζεις την κοινη λογικη.
Μου αρεσε πολυ η ομαδα,τη γουσταρα.Χασαμε απο μια υπερομαδα στο τελος και ενω θα μποσουσαμε να εχουμε σκοραρει σε 1-2 περιπτωσεις.Εδω ολοκληρη Μπαγερν εφαγε 3 για πλακα.Εννοειται οτι ειμαστε μεσα στην τριτη θεση (ειδικα μετα την ηττα χθες της Σπορτινγκ) και ειναι πολυ καλο το οτι παιζουν οι Πορτογαλοι δυο συνεχομενα ματς με τη Γιουβε οπου κρινεται η προκριση και η πρωτη θεση.Θεωρω οτι μπορουμε να παρουμε το διπλο στη Λισαβονα και να κερδισουμε την (αδιαφορη) Γιουβε στο Ναο.
Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος και οχι το τσιρκο του Χασι.Ας παιξουμε ετσι και ας μην παρουμε βαθμο,ευχαριστημενος θα ειμαι.Τωρα για τα εγχωρια,κοπιαστε τωρα ''εξυγιαντες'' της ΛΟΥΤΣΑΣ τωρα που εχω κανονικο προπονητη...
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Αν και Απροσάρμοστος, το σχόλιό σου απολύτως...προσαρμοσμένο σε ό,τι λέμε ΑΛΗΘΕΙΑ και ΡΕΑΛΙΣΜΟ. Δύσκολο πολύ πάντως το ματς στη Λισαβόνα. Πολύ. Περιμένω με αισιοδοξία συγκρατημένη τη συνέχεια.

Εικόνα nikos-redwhite

Τα περισσότερα από τα γραφόμενα με καλύπτουν.
Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι δεν μπορείς με όλη την ειλικρινή και συνοπαδική συμπάθεια που σου έχω πρόεδρε Βαγγέλη να προσλαμβάνεις σεφ -επειδή είχε κερδίσει σε διαγωνισμό γκουρμέ φαγητού σε διαγωνισμό συνοικιακών εστιατορίων κάπου στην Ευρώπη- σε εστιατόριο αυθεντικής ελληνικής κουζίνας αλλά σοβαρό και με αξιώσεις και με διακρίσεις ενίοτε ευρωπαικές και να του δίνεις υλικά για παστίτσιο κι αυτός να φτιάχνει σουφλέ κι αυτό αποτυχημένο.
Και ήρθε ο κόσμος στο εστιατόριο μια και δυο και τρεις φορές και έφυγε με εντερικές διαταραχές, στείλτον πιο νωρίς να μην χαίρεται και το αντίπαλο μαγαζάκι-ταβερνείο της κυρά-Κούλας που την κάναμε ξαφνικά αρχισεφ 4 αστέρων Μισελέν.
Και για να σοβαρευτούμε και μόνο που ο πρόεδρος έριξε τον εγωισμό του να φέρει ξανά τον παλιό αλλά και δοκιμασμένο μάγειρα Τάκη με τον κίνδυνο να αυτοαναιρεθεί εγώ του βγάζω το καπέλο.
Γιατί τσαλάκωσε τον εγωισμό του για το καλό της ομάδας.
Αν τον στηρίξει και αυτός και εμείς θα πετύχει πιο εύκολα ίσως από ότι περιμέναμε,αυτό φάνηκε και χτες.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσουν αυτού του τύπου τα σχόλια. Με τις παρομοιώσεις. Όπως εδώ, τύπου...Σκαρμούτσου ας πούμε. Μόνο για τ΄αστέρια τα Μισελέν, μπρο. Μέχρι τρία φτάνουνε. Υποπταισματάκιον... Εκτός κι΄αν έχεις τίποτα πρόσφατες κι΄απόκρυφες πληροφορίες από μέσα... Θίγεις πάντως, και για να σοβαρολογήσουμε, ένα πολύ ευαίσθητο θέμα: "Προεδρικός εγωϊσμός και επανάκληση στο...καθήκον του Τάκη, τον οποίον μόλις πριν από λίγους μήνες και παρά την επιτυχή παρουσία του είχες ο ίδιος παραμερίσει, ψάχνοντας όπως εδικαιούσο απολύτως για κάτι κατά τη γνώμη σου καταλληλότερο". Δεν θα προσθέσω κάποιο περαιτέρω σχόλιο πάνω σ΄αυτό, πλην της παρότρυνσης να μας επισκέπτεσαι συχνότερα...

Εικόνα John Zolo

Μ'αρεσεις...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η ομάδα έχει ρόστερ ικανό να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ (αν και θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο)!!
Για Καπίνο, δεν ξέρω τί παίχτηκε. Ο Προτό από κάθε άποψη δείχνει περισσότερο αξιόπιστος για την ώρα.
Στόπερ: Ο Σισσέ μου είχε αρέσει στο τελευταίο του παιχνίδι. Για Ένγκελς δεν βιάζομαι να βγάλω... πόρισμα. Νικολάου επίσης. Αν ο Βούκοβιτς αποδειχτεί καλή λύση, τότε θα βοηθήσει και τους πιτσιρικάδες. Αν όχι, μόνο με άπειρους πιτσιρικάδες δεν γίνεται δουλειά. Ο Ρομαό πάντως δεν έχει δουλειά στους στόπερ, είναι 6άρι καθαρό.
Έχουμε θέμα στα πλάγια. Σεμπά και Πάρντο βέβαια δίνουν βοήθειες πίσω αλλά έχουν δύσκολο το γκολ (ειδικά ο Σεμπά).
Καρσελά: Όταν ήρθε είχα γράψει ότι δεν πολυεμπιστεύομαι βορειοαφρικανούς σαλτιμπάγκους. Δεν άλλαξε ακόμα η άποψή μου. Περιμένω (αλλά όχι για πολύ).
Οφόε: Εξαιρετική πάστα ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία. Θα χτίσουμε πάνω του.
Φορ: Πολλά καλά χαρακτηριστικά ο Εμενίκε, αλλά δεν είναι κίλερ. περιμένουμε.

Για Φορτούνη και Μαρίν θα περιμένω να δω τι μπορεί να κάνει ο Τάκης μαζί τους. Τους έχω πάντως... υπό επιτήρηση (όπως και άλλους).

ΦΟΥΛ αντεπίθεση για να βουλώσουμε στόματα τώρα. Μπράβο στον κόσμο που ταξίδεψε Τορίνο, εξαιρετική συμπεριφορά από κάθε άποψη.

Εικόνα apostolos gaganis

"Φουλ αντεπίθεση για να βουλώσυμε στόματα τώρα".

ΝΑΙ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Εικόνα George_Str

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΘΕ ΟΜΑΔΑ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝ.

Εικόνα LaM

Κανονικότητα ρε παιδιά! Ορθολογισμός! Απλά πράγματα και όχι ταρζανιες! (Ναι Αποστολε... η επανασταση της Λογικής! Το ζητουμενο των καιρων! ΠΑΝΤΟΥ...)
Χθες 2 αμυντικά χαφ (ένα χρειάζεται στην Ελλάδα) και ο κάθε ενας* στην φυσική του θέση. Τιποτε παραπάνω δεν χρειαζόταν, και όλα θα ερχονται. Το πρωτο είναι αυτό, δηλαδή να μην δινεις δικαιώματα (παιζω χωρις αμυντικο χαφ στο ΟΑΚΑ) στον χψ Σιδηροπουλο. Από εκει και περα όλα θα πάνε καλά.

* Βαγγέλα... Αυτό αφορά και τον προπονητη. Βλέπεις τι διαφορά κανει όταν εχεις στην σωστή θέση τον σωστό άνθρωπο και όχι πειράματα και πειραγμένους;; Ο Τακαρος να μεινει μαζι μας για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και για την επομενη χρονια. Το αξιζει, το θέλουμε, το χρειαζόμαστε.

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμμ...έτσι. Νωρίς βέβαια είναι ακόμα για τον Τάκη, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλά αν δούμε αυτά που θέλουμε....

Εικόνα LaM

Apostolos: Να στο αντιστρέψω: Από τους άλλους ειδαμε αυτά που θέλαμε;; Ο ενας με τα ψυχολογικά του, ο άλλος ηρθε με το ζόρι, ο τριτος δεν ξερω κ εγω τι. Συν τοις άλλοις με το θάψιμο στο ελληνικο πρωτάθλημα (ευχαριστούμε μαλακα Αλασκουζο...) δεν θα ερθει κανεις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ προπονητης για τα επομενα χρόνια και θα πορευόμαστε με μαθητευόμενους μάγους. Οποτε, "it is better with the devil you know". Ένα θέλω πο τον Τάκαρο, και είναι ο μονος (ισως κ ο Αναστό. Ισως!) να μου ξαναφτιάξει την ομάδα και να βλέπω το παλαβό ματι που γυαλίζει όπως τοτε με Τζόλε, γιαννακο, και Αμανατιδη.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε LaM. Εξάλλου κι΄ο ίδιος ο...γιατρός στον τίτλο του άρθρου, δεν μας ζήτησε υπομονή; Καλά να΄μαστε...

Εικόνα REDHERAKLIO

ΚΟΥΙΖ
Α)ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ AEK-OΛYMΠIAKOΣ 24/9 :24-7
Β)ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 27/9 :14-13
ΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ?

Εικόνα nichio 1971

QUIZ no2 :
Α)Στήσιμο ομάδας : ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, Αντίπαλος : Της πλάκας
Β)Στήσιμο ομάδας : Βάση λογικής και κατάστασης, Αντίπαλος : Γιουβέντους
Ποιά ομάδα στέκεται καλύτερα και ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ?

Εικόνα apostolos gaganis

Και σ΄αυτό, δωσ΄μου λίγο χρόνο να το μελετήσω...

Εικόνα apostolos gaganis

Δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ....

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε τα είπες όλα...
Το χθεσινό ήταν μία απόλυτη ικανοποίηση για την επαναφορά της κανονικότητας(Τα εύσημα στον Τάκη το Λεμονή προφανώς)...Τα αποτελέσματα με Ατλέτικο, Γιούβε κλπ τα πήραμε έχοντας 3 χαφ που μάρκαραν (Εντιγκά, Μανιάτης, Κασάμι)..Χθες έπαιξαν Ζντίελαρ (πάρα πολύ καλός), Ρομαό και Οφόε(εκπληκτικός στη μετάβαση)και είχες και τα σκυλιά Πάρντο, Σεμπά αντί των Καρσελά και Μάριν(οι οποίοι στο Φάληρο σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι πολύτιμοι)..Μου άρεσε και ο τσαμπουκάς του Νικολάου και ο Κούτρης αν έχει στήριξη δεν είναι τελικά κακός έτσι;; Με μία τέτοια παρόμοια σύνθεση όπως χθες με Σπόρτινγκ και με ΑΕΚ, θα είχαμε άλλα αποτελέσματα...Εικάζω πως δεν θα μείνουμε στους 0 βαθμούς, πιστεύω πως με Σπόρτινγ έξω και Γιούβε(θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά) μέσα ένα βαθμό τουλάχιστον θα τον τσιμπήσουμε...
Αλλά εκεί που στέκομαι είναι στη δήλωση του Σάββα, πως τον Δεκέμβριο θα είμαστε πρώτοι, αυτό είναι το ζητούμενο...
Επίσης κάτι μου λέει πως πρέπει να ανησυχούμε πιο πολύ για ΠΑΟΚ παρά για Κούλα...

Εικόνα apostolos gaganis

Όλους πρέπει να τους προσέχουμε. Το λέω και σ΄άλλο συρρατμίτη μας πιο κάτω. ΟΛΟΥΣ. Μικρούς, μεσαίους, μεγάλους. Εντός και εκτός γηπέδου. ΕΞΙΣΟΥ. Θα κάνουν το ΠΑΝ για να το χάσουμε. Εμείς λοιπόν, να φτιάξουμε την ομάδα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Πρώτιστα...

Εικόνα holland74

Να τονίσω επίσης πως θα ήθελα πληροφόρηση για το θέμα Καπίνο, ο οποίος είναι ΚΑΛΟΣ τερματοφύλακας, μόλις 23 χρόνων και περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου...Αν οι λόγοι που προπονείται με την Κ20

Εικόνα holland74

@#$%%^^^ το πληκρολόγιο..

...είναι αγωνιστικοί, το θεωρώ άστοχο και ερασιτεχνικό χειρισμό, απαράδεκτο, αν υπάρχουν άλλοι λόγοι πρέπει να τους μάθουμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω τί τρέχει, Dutch. Δεν θέλω πάντως να μιλήσω ΤΩΡΑ γιαυτό το παιδί. Θα περιμένω πρώτα τις όποιες εξελίξεις. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Έτσι νομίζω. Δεν μπορεί, δεν είναι λογικός τέτοιος παραμερισμός, απότομος και σοβαρός, ΜΟΝΟ για αγωνιστικούς λόγους.

Εικόνα John Zolo

Πραγματι. Πολυ παραξενο. Ολοι το καυτηριασαν απο την πρωτη μερα. Δεν μπορει ο Μαρινακης μεσα στα αγρια χαραματα να τον "εστειλε" ετσι απλα...ξερει οτι ειναι μονο 23...ξερει οτι εχει μελλον...ξερει οτι ειναι περιουσιακο στοιχειο...
Σιγουρα θα τον φερει πισω ο Τακης ιδιαιτερα με προπονητη του τον Αγορογιαννη...αφου ηταν μαζι στις βαζελες...
Ακουστηκε πραγματι κατι κακο...που δεν το πιστευω με τιποτα...διοτι αντικειται στην λογικη...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Σωστός. Σε ΟΛΑ. ΞΑΝΑ.
Όταν ο προπονητής κάνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τότε το μπαλάκι περνάει στους παίκτες. Οι οποίοι χτές έδειξαν ότι ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ... Σε ΑΡΚΕΤΟΥΣ.
Το ΜΟΝΟ που δεν μου άρεσε χτές ήταν το γεγονός ότι δώσαμε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μεγάλη κατοχή στους Ιταλούς. Νομίζω πως αν κρατούσαμε ένα 10% παραπάνω τη μπάλα, ΔΥΣΚΟΛΑ θα τρώγαμε γκολ.
Ας κάνουμε ΟΛΟΙ λίγη ΥΠΟΜΟΝΗ προκειμένου ο Λεμονής να διορθώσει τις ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ Χάσι. Για το πρωτάθλημα και τους 5 βαθμούς της κούλας ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ, δεν έχει ούτε το βάθος ούτε την ποιότητα ρόστερ να αντέξει. Τη μπουγατσούλα να προσέξουμε, ΑΥΤΟΣ θα είναι ο αντίπαλος...

Εικόνα apostolos gaganis

Όλους, φίλε μου. ΟΛΟΥΣ. Μεγάλους, μεσαίους, μικρούς. Κι΄ό,τι μπορούμε και για τους εκτός γηπέδου. Όσο μπορούμε. ΟΛΟΥΣ...

Έτοιμοι για την Κυριακή. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Η επανάσταση της κοινής λογικής ,με την όποια δόση υπερβολής, ήταν αυτό που είδαμε χτες.Εγώ πάντως θα ήθελα να ήξερα τι όνειρο είδε ο Βαγγέλας πριν πάρει το Χάσι.Anyway που λένε και οι Εγγλεζάρες, στα των παικτών έχω να παρατηρήσω ότι ο Ενχελς έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μπακάρα με την κατάλληλη φυσικά καθοδήγηση και δουλειά.Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε μία φάση γύρω στο 50 όταν κατάφερε ανάμεσα σε 4 παίκτες της Γιούβε να δώσει πάσα αντεπίθεσης.Οι δε Νικολάου και Κούτρης θέλουν την ίδια υποστήριξη (και με έναν έμπειρο παίκτη δίπλα τους μαζί με τον Προτό) ώστε σε 1 χρόνο να έχουμε ξεχάσει τις συζητήσεις περί αμυντικών ζητημάτων.Ο δε Εμενίκε είναι 2 σκαλοπάτια πάνω από τον Ιντέγε και στην υποδοχή και στο κράτημα της μπάλας και έχει και εικόνα για όλο το γήπεδο (σπάνιο για αφρικανό επιθετικό).Τα σχόλια ορισμένων στο fb για για παλτό δείχνουν δυστυχώς το μέγεθος της αμπαλοσύνης μας.ΥΓ1.Ο οπαδός της Ρόμα είναι μυρωδιάς και θέλει φάπες για να συνέλθει.Λεκτικές εννοείται.Οι χειρότεροι αρδ είναι οι και καλά αντικειμενικοί Ολυμπιακοί.ΥΓ2.ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχει καβαλήσει το καλάμι. Είναι ολοφάνερο. Έχει πρόβλημα και ή το΄χει ή δεν το΄χει καταλάβει. Και τα δύο, παρ΄το ένα και χτύπα τ΄άλλο είναι. ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

"Η επανάσταση της κοινής λογικής". Σπουδαία κουβέντα, Ευριπίδαρε...

Εικόνα jole11canezza

Κυρ Αποστολε καλημερα, δεν προσθετω τιποτα. Σωστοτατος. Οταν το δεξι μπακ παιζει δεξια, ο μεσος στο κεντρο κτλ ολα ερχονται οπως πρεπει. Η γιουβε δεν ηταν σβηστη και μοχθησε με την ομαδαρα μας παροτι το 60 - 40 απο ουεφα αλλα δεν ειχε να κανει με την εκβαση. Μπορουμε, μπορουμε, μπορουμε. Ειμαστε μεσα σε ολα και μπορουμε. Παμε παιδια, παμεεεεεεεε

υ.γ. Μονο Ολυμπιακος ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλημέρα μου στον Guardian of the West...

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

καλημέρα σ όλους τους σύγγαυρους
όπως έγραψα και προχτές σε σχόλιό μου απαντώντας στο άρθρο του μαουνιέρη ο πύρινος λαός ,οι οπαδοί του Θρύλου απαιτούν σεβασμό όπως κι αυτοί σέβονται την ομάδα και την αγαπούν.
η διοίκηση να δείξει πρώτη πως όλοι είμαστε μια γροθιά ,δεν χρειάζεται να χουμε ψύχωση , τ αποτελέσματα θα ρθουν μόνα τους και φυσιολογικά αν παίζουμε με το χτεσινό πάθος σ όλα τα ματς.
φάνηκε πως έχουμε πολύ καλό ανθρώπινο υλικό και με την κατάλληλη καθοδήγηση θα αποδώσουμε ωραίο ποδόσφαιρο και γρήγορα θα κλείσουν στόματα !
στήριξη λοιπόν των παικτών μας και του τεχνικού επιτελείου εκ μέρους μας γεμίζοντας σε κάθε αγώνα το Γεώργιος Καραϊσκάκης κι η διοίκηση να θωρακίσει την ομάδα μας με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο ,κάνοντας παραστάσεις εκεί που πρέπει ,γιατί δεν μπορώ να παραβλέψω πως γίνονται πολύ λεπτής φύσης χειρουργεία σε βάρος μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Tην καλημέρα μου Ρούγκο! Συμφωνούμε.

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη καλημέρα!Νομιζω πως αυτό που θελαμε να δουμε,το ειδαμε(εγω θα ηθελα και νικη,αλλα αυτό είναι δικο μου πρόβλημα).Ειδαμε δηλαδή μια κανονικη ομαδα,με τους παικτες στις θεσεις τους!Αλλος παικτης ο Φιγκειρα,μεχρι να τα φτυσει,αλλος παικτης ο Ενχελς παιζοντας και αυτος στην θεση του(δεξι σεντερ μπακ)και με κανονικο σεντερ μπακ διπλα του.Βαζοντας ο Λεμονης στις θεσεις τους τους παικτες,αποκτησαν άλλη "σιγουρια" στις θεσεις τους και οι παικτες,οπως ο Κουτρης π.χ,η και ο Οφοε εχοντας διπλα του δυο σκυλια!Ειναι κριμα που δεν προλαβε ο Λεμονης να κανει την αλλαγη με τον Μποτια,ισως επρεπε να το κανει τουλάχιστον 5-10 λεπτα νωρίτερα,γιατι θα τους εβαζε δυσκολα στους Ιταλους,με 5-3-2 φανταζομαι με Εμενικε(ο οποιος ειδη τα ειχε φτυσει)και ΜΠΕΝ,μπροστα να φευγουν σαν σφαιρες.Δεν πειραζει,μου αρκει που το σκεφτηκε.Εαν δεν ειχε δωσει την εντυπωση της ασφαλειας ο Προττο,ισως είχαμε χασει την συνοχή της ομαδας απ το πρωτο ημιχρονο κιολας!Πολυ σημαντικο αυτό για ολη την ομαδα.Μολις πηραμε κανονικο προπονητη,ξαφνου μου φενεται ότι εχουμε πολλους κεντρικους μπακ!Ειμαι σιγουρος για τον Βουκοβιτς(αλλου μου τα χαλαει,αλλα ας το αφησουμε σημερα αυτό),είμαι ικανοποιημένος απ τον Ενχελς,μου αρεσε πολύ ο πιτσιρικος ο Νικολαου(ελπιζω να τον φτιαξουν συντομα),και περιμενω πολλα και απ τον Σισε,ενω εχουμε και τον μπαρουτοκαπνισμενο Μποτια.Αυτο που περιμενω και είναι το πλεον σημαντικο ΤΩΡΑ,ειναι ο προπονητης με τους γυμναστες και τους λοιπους,να φτιαξουν και όλα τα αλλα που δεν εδωσε βαση ο προηγούμενος,ωστε η ομαδα να αποκτηση και την λεγομενη φυσικη κατασταση. ΤΑΚΗ,ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΣΤΕΡΗΣΗ!!