ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΣΤΑ....



Την είδα, σταλμένη κάπου από έναν καράγαυρο ολκής, με δυνατή πένα. Που θα μπορούσε να τη συνοδέψει ο ίδιος, με άρθρο...οστεοθραύστη. Του λόγου μου, ως εργάτης του Θρύλου όπως με αποκάλεσε, απλά τη δημοσιεύω. Μ΄ένα φτωχό, αναντίστοιχο - ειλικρινά - με τη φωτογραφία, κειμενάκι. Αυτός θα΄ταν ο ιδεώδης σύντροφός της. Εύχομαι φυσικά να την σχολιάσει, πλουτίζοντας έτσι την ανάρτηση.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΛΕΦΤΑΚΗ, λοιπόν.... Η εταιρεία που κάνει τις εκσκαφές στα Φιλαδέλφεια για το γήπεδο της Προσφυγοπούλας. Τους ανθρώπους, δεν τους ξέρω. Και δεν υπονοώ ασφαλώς τίποτα γιαυτούς. Αλλά ετούτο το επώνυμο ( και μόνο ), ρε παιδί μου, πολύ με σκανδαλίζει... Πολλούς συνειρμούς μου φέρνει στο μυαλό, σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση της ανέγερσης της - περιώνυμης πια - "Αγιασοφιάς". Δεν ξέρω. Δεν τα κατέχω και πολύ τα σχετικά θέματα. Άλλοι είναι οι εξπέρ στο αντικείμενο, στη διαδικτυακή γωνιά μας.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ...

Ο λόγος, σ΄όποιον κάνει κέφι να σχολιάσει....

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αυτό πάντως που διακινείται είναι ότι οι εργασίες που γίνονται αυτή την περίοδο είναι χωρίς να πληρώνονται εργολάβοι και υπεργολάβοι (οι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων).Με άλλα λόγια είναι δουλειές που γίνονται στο μιλητό με υποσχέσεις για πληρωμή όταν ανακοινώσει την άλλη εβδομάδα (το πότε είναι αυτή η άλλη είναι επτασφράγιστο μυστικό) ο γατούλης τους χρηματοδότες (ξέρετε , τις μεγάλες εταιρίες από το εξωτερικό που κάνουν ουρά).Ακούγεται τέλος πως ο κάποιος από τους εργολάβους <προσέφερε> κάποιες υπηρεσίες έναντι μελλοντικής διαφήμισης.ΥΓ.Για το άλλο συνεχιζόμενο έγκλημα του ποδοσφαιρικού βάζελου πότε θα μιλήσουμε?

Εικόνα Aprosarmostos17

Την στατική μελέτη κάνει το τεχνικό γραφείο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ;

Εικόνα Δαφνες_7

K.Αποστολε ειναι αυτο που λεμε
''Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει''

Εικόνα Ρούγκος Πάτρα

η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει ξανά "μάχη" στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 18 Οκτωβρίου για την προσφυγή που έχει γίνει εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία μπήκε στο φάκελο για την οικοδομική άδεια. Επίσης, επίκειται Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί η μελέτη του έργου της υπογειοποίησης και στην ΑΕΚ ξέρουν πως εκ των προτέρων η εισήγηση θα είναι αρνητική.

Άλλωστε, η Δημοτική Αρχή έχει κυκλοφορήσει και ένα φυλλάδιο με θέσεις ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα και τίτλο: "Θέλουμε ένα γήπεδο για την πόλη και όχι μια πόλη για το γήπεδο", ενώ υπάρχει και μια προσφυγή στην Διεύθυνση Δασών. Και φυσικά υπάρχει και η πρωτόδικη απόφαση για την Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που αφορά το παραχωρητήριο του οικοπέδου.

Εικόνα nichio 1971

Με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν ανοίγει ρουθούνι... Υπάρχουν διαβεβαιώσεις, μέχρι και νόμους ΑΛΛΑΞΑΝ.
Το θέμα είναι πόσο θα προχωρήσουν μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και τι λεφτά θα έχουν συγκεντρώσει με τις ΓΝΩΣΤΕΣ μεθόδους...

Εικόνα Eleni

Ωραίο Απόστολε.Το μάτι μου πάντως πήγε στα δέντρα τα καημένα που κρέμονται πάνω απ΄τον Εσκαφέα του Κλεφτάκη.Πάει το άλσος.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Η γιαγιά μου έλεγε:
Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

Εικόνα ze ηλιας

Η αλλιώς
ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΓΑΠΑ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΚΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ