Πώς νιώθω σήμερα που θα κάτσω να δω το ματς....



Κάθε φορά που κάθομαι να γράψω ένα άρθρο εδώ, υπάρχουν φυσικά δυο πράγματα. Μια αιτία και η επιθυμία μου να καταθέσω τις απόψεις μου γιαυτήν. Έτσι, το σκεφτόμουνα να κάνω κάτι τέτοιο για σήμερα, από κάποιες μέρες. Όλο έλεγα όμως "άσεεε...τί να γράψεις τώρα;". Μέχρι τούτο το πρωί, όταν και η πρόθεσή μου ν΄αρχίσω να χτυπάω τα πλήκτρα ένιωσα να γίνεται μέσα μου έντονη πολύ. Και πώς να μην ήταν δηλαδή; Βλέπουμε, εμείς οι γαύροι, συχνά τέτοια ματς; Σήμερα μιλάμε για ένα παιχνίδι-ΣΤΑΘΜΟ στην ιστορία του Ολυμπιακού μας, ένα παιχνίδι στα πλαίσια της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, όπου μόνο τα ποδοσφαιρικά θηρία συναντιώνται. ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ. Που θα παίξει μετά από κάποιες ώρες με τη μεγαλύτερη ίσως ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη και σίγουρα μια απ΄τις τρεις πρώτες. Μια ομάδα - ΜΥΘΟ...

Τί νιώθω λοιπόν μπροστά σ΄αυτό που θα δω μετά από μερικές ώρες; Ας τα βάλω με τη σειρά. Τα συστατικά του συναισθηματικού μίγματος που με διακατέχει. Αφού πρόκειται για μίγμα.

Πρώτα πρώτα αισθάνομαι μια μεγάλη ΠΡΟΣΜΟΝΗ, μια ΛΑΧΤΑΡΑ, μια ΑΔΗΜΟΝΙΑ. Θέλω να συμμετάσχω όσο γίνεται πιο έντονα στην ατμόσφαιρα του Καμπ Νόου. Να δω να μπαίνει μέσα σ΄αυτό το περιώνυμο γήπεδο ο Θρύλος της καρδιάς μου, δίπλα δίπλα με τους παιχταράδες της Μπάρτσα. Ν΄αντικρύσω να παρατάσσονται υπό τους ήχους του γνωστού εμβατηρίου, μπροστά στο κατάλευκο σεντόνι του Τσάμπιονς Λινγκ, οι παίχτες ΜΟΥ, όποιοι επιλεγούν - δεν έχει καμιά σημασία, στην ίδια ευθεία και καμιά 10ριά το πολύ μέτρα απόσταση απ΄το τοτέμ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με τ΄όνομα Λιονέλ Μέσι. Το ίνδαλμα δισεκατομμυρίων οπαδών του ποδοσφαίρου στη γη. Τυχεροί επομένως εκείνοι οι οποίοι θα παίξουν απόψε με την ομάδα. Θα΄χουν να το λένε εφ΄όρου ζωής, αφού είναι πολύ λίγοι στο ποδόσφαιρό μας όσοι τελικά είχαν στο παρελθόν ανάλογη ευκαιρία.

Μετά, δεν το κρύβω, θα΄χω ένα ΔΕΟΣ. Να κρυφοκαίει την ψυχή μου. Όσο και αυτοελεγχόμενος κατά το δυνατόν πάντα να΄μαι στα δύσκολα, έτσι λένε όσοι με ξέρουν από κοντά, θα το΄χω το δέος. Ένα αίσθημα μεγάλου θαυμασμού για τον συγκεκριμένο αντίπαλο, μαζί με μια ανησυχία ( σιχαίνομαι τη λέξη ΦΟΒΟΣ στην προκειμένη περίπτωση, εξαιτίας και μόνο του γαυροεγωϊσμού μου ) για το τί μέλλει να παιχτεί στη διάρκεια της συνάντησης. Τα πάντα περνούν απ΄το μυαλό μου. Ιδιαίτερα σήμερα, που ο Ολυμπιακός μάχεται να βρει τον εαυτό του. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Θαύματα συμβαίνουν. Αλλά πολύ σπάνια. Όλοι το ξέρουμε αυτό...

ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. Ακολουθεί. Περιέργεια να δω τί θα κάνει ο Βαλβέρδε, πώς θα συμπεριφέρεται, τις αντιδράσεις του, και να δω βέβαια τον ηρωϊκό κόσμο μας, όντας πάντως υπερσίγουρος ότι θα σταθεί ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ σε οιανδήποτε εξέλιξη του αγώνα. Έχουν πλήρη επίγνωση οι συνοπαδοί μου, εκεί μέσα, των ΠΑΝΤΩΝ. Γιαυτό κόβω το κεφάλι μου που λένε, πως θα΄ναι και τούτη τη φορά ΥΠΕΡΟΧΟΙ. Ίσως πιο πολύ κι΄από κάθε άλλο εκτός έδρας ευρωπαϊκό μας αγώνα. Ευεξήγητο. Είναι αγαπημένη η Μπαρτσελόνα απ΄τους περισσότερους Έλληνες γενικά. Για΄μας ειδικά, πολλοί οι λόγοι: Ερνέστο, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Σεγούρα κ.α. Ζούμε ΟΛΟΙ ένα παραμύθι. Ας το ρουφήξουμε λοιπόν. Περήφανοι, με ψηλά το μέτωπο, με ματιά κοφτερή, διψασμένη και λαρύγγια που να δίνουν το ΕΙΝΑΙ τους. Η περιέργειά μου φυσικά θα΄χει να κάνει και με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πάνω κάτω το μαντεύω. Καθολική υπεροχή των Ισπανών, άμυνα απ΄το πρώτο δευτερόλεπτο εμείς. Κι΄ό,τι ήθελε προκύψει...

Θα΄χω ΕΛΠΙΔΑ; Το ανέφερα έμμεσα προηγουμένως. Ελάχιστη. Ψίγματα. Μικροσκοπική, θα΄λεγα. Δεν επεκτείνομαι. Ο ρεαλισμός μου, δεν μου επιτρέπει επεκτάσεις. Ναι, ποδόσφαιρο είναι, τα πάντα γίνονται κλπ, αλλά η διαφορά των ομάδων είναι τεράστια. Περιττεύουν τα πιο πολλά.

ΤΙ - ΔΕΝ- ΘΑ΄ΘΕΛΑ, ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟ; ΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ;

Να μην πανικοβληθεί η ομάδα. Να μην γονατίσει ψυχολογικά, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Να ΜΗ φάει γκολ στις αρχές. Κοντά στο ξεκίνημα. Κι΄αν ή όταν φάει, ν΄αυτοκυριαρχηθεί, να μην τα παρατήσει, να μην διαλυθεί, να μην διασυρθεί με βαρύ σκορ. Να τα δώσει όλα. Να κυριαρχήσει ο ηρωϊσμός στο παιχνίδι της. Δεν έχει τίποτα να χάσει. Λογικά, θα ηττηθεί. Οπότε ας παίξει ελεύθερα αλλά συγκεντρωμένα στο έπακρο. Ξέρω, ότι θα΄ναι μια δύσκολη βραδιά η αποψινή. Όλοι το ξέρουμε. Οι τρεις εφημερίδες μας, σήμερα το πρωί στα πρωτοσέλιδά τους, μιλάνε για Βαλβέρδε, μπάσκετ, Εθνική Ελλάδας, τον...Ρισβάνη ή τον Γιαννιώτη και άλλα τινά. Αποφεύγουν την ουσία. Σκόπιμα. Μόνο στο ΦΩΣ γράφεται πως...ψαρώσαν ήδη οι παίχτες μας μόνο με τ΄αποδυτήρια του Καμπ Νόου.  Του...ξέφυγε, προφανώς. Έγραψα για ΔΕΟΣ πιο πάνω. ΑΥΤΟ φοβάμαι - εδώ θα την πω τη λέξη -  περισσότερο απ΄όλα σήμερα. Ναι. ΑΥΤΟ, που ΕΓΩ όπως παραδέχθηκα θα το΄χω λίγο πολύ απόψε μπρος στην οθόνη μου. ΑΥΤΟ όμως είναι κι΄εκείνο που ΔΕΝ ΘΕΛΩ απ΄όσους θα παίξουν σήμερα το βράδυ στη Βαρκελώνη. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Είναι ο μεγαλύτερος ΕΧΘΡΟΣ μας. Το μπορούν άραγε; Όταν είδαν τ΄όνομα της Μπάρτσα να βγαίνει στην κλήρωση μετά τη Γιούβε στο Ρέντη, πλακώσανε τα νευρικά γέλια. Για εύκολα κατανοητούς λόγους. Ε, ΑΥΤΟ μπορούνε να το γράψουνε σήμερα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να κατεβούνε λέγοντας μέσα τους: "Δε γαμιέται, ρε; Θα παίξω όσο μπορώ καλύτερα. Δε θα τους φοβηθώ τους πούστηδες κι΄ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕΕΕ!....".

Θα ξέρουμε γύρω στις εντεκάμισι απόψε....

Σχόλια

Εικόνα Kratistos_

Είδα τη βιολογική κατάσταση της ομάδας καλύτερη από άλλες φορές. 3-0 την Κυριακή και το θέαμα αρχίζει.

Εικόνα Kratistos_

Είδα τη βιολογική κατάσταση της ομάδας καλύτερη από άλλες φορές. 3-0 την Κυριακή και το θέαμα αρχίζει.

Εικόνα takis xwsiar

Ένα πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω!Ο Νικολαου (τον οποιο πιστευω σαν παικτη)είναι αν δεν κανω λαθος 18 στα 19.Δεν είναι πιο λογικο,παικτες σε αυτή την ηλικια να μπαινουν πρωτα σε παιχνίδια τελειωμένα,δηλ. 3-0 στο 60 και αντιπαλος χαμηλης δυναμικότητας,ωστε να αποκτησουν εμπειρια μεσα στην ομαδα εχοντας διπλα τους τον βασικο κορμο της ομαδας?Ετσι πιστευω θα δεις την πραγματικη αξια του παικτη,αλλα και δεν θα κινδυνευει η ομαδα από στιγμες "ατυχες" για τον παικτη αλλα και για την ομαδα!Ο Καρσελα νομιζω ότι θα πρεπει να αγωνιστη για λιγο με την Κ20,μπας και επανελθει στα περσυνα του,γιατι αρκετα ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ!Για τον Τζουρτζεβιτς η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!Μεχρι και πριν λιγο καιρο,που επαιξε ως αντιπαλος του Ολυμπιακου ηταν ενας πολύ επικίνδυνος επιθετικος και εβαλε και ωραιο γκολ.Τωρα είναι λες και ότι του "κλεψανε" την τεχνικη και την αισθηση του γκολτζή!Αυτο που ειδα παντως είναι ότι αρχιζει και ΞΥΠΝΑΕΙ ο Φορτουνης,ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ με εσας ελπιζω να το επιβεβαιωση αυτό!!

Εικόνα Red Kokkinos

Με το 1ο υστεραγραφο σου συγαυρε, ΑΡΙΣΤΟΣ!!! Πονανε εκ γεννετης, αλογοι οι "οπαδοι" αλλα και αυτοι που τους σανοθρεφουν.

Εικόνα takis xwsiar

Και κατι ασχετο με την κουβεντα μας! Αυτή την Κυριακη,πρωταγωνιστες του αγωνα με τον μπαοκ θα είναι΄/ Διαιτητης,Κος Κομινης.Βοηθοι, Κος Ευθυμιάδης και Κος Πετροπουλος.Τεταρτος ο Κος Παπαπέτρου .Μην αγχωνεσται κυριοι,πιθανοτατα δεν θα παθετε τιποτα την Δευτερα!Αλωστε από εσας εξαρτάται! ΖΗΤΩ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!

Εικόνα George_Str

ΑΔΕΡΦΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ/www.gavros.gr/blog/arthrografia/o-olympiakos-fetos-den-skotonei-ton-antipalo-toyΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΖΩΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 100%. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Καλος διαιτητης ο Κομινης φιλε, εγω πιστευω θα κανει πενηνταρισια διαιτησια.

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΣΕ ΟΣΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Μ΄ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΞΙ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

Πίνω το καφεδάκι μου κι΄ακούω μουσική. Είμαι ήρεμος. Όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας, ξέρω, θα΄χω ταχυσφυγμία και θα ιδρώνω στο μουστάκι. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Από΄κει και πέρα, τί λέω συχνά; ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Είμαι απόλυτα ήρεμος. Δεν έχω αυταπάτες. Είναι ιεροσυλία και να το σκέφτεται κανείς ότι θα μπορούσε...
Είδα και τους πιτσιρικάδες πριν. Απογοήτευση. Όχι το αποτέλεσμα αλλά το ότι δεν ξέρουμε ούτε πόσο απέχουμε πραγματικά ούτε και πώς θα πλησιάσουμε. Οι διαφορές χαοτικές ως προς την ποδοσφαιρική κουλτούρα. Τρεχάτε ποδαράκια μου. Απόλυτη αδυναμία να κρατήσουμε τη μπάλα και να την κυκλοφορήσουμε λίγο. Νοοτροπία επαρχιώτη στην πρωτεύουσα, όπως στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου του '50. Δεν είναι ότι έχουν καλύτερα πιτσιρίκια. Είναι ότι ξέρουν να διδάξουν στα πιτσιρίκια τους τα πολύ βασικά του ποδοσφαίρου. Εμείς όχι. Παλαιάς κοπής (ποδοσφαιρικές) αντιλήψεις, παλιομοδίτικη νοοτροπία ως προς το πώς αντιμετωπίζω ένα παιχνίδι. "Πάμε, πάμε" "γερά ωρε παληκάρια" "ήρεμα ήρεμα" "παρ' τον Γιώργο"... και κάπου εκεί τελειώνουν τα ποδοσφαιρικά 'γράμματα' που ξέρουμε. Παρ' όλες τις προσπάθειες και τις όποιες βελτιώσεις μας, συνεχίζουμε να μη διαθέτουμε τεχνογνωσία. Είναι και να απορείς δηλαδή μ' αυτό, αφού τουλάχιστον την τεχνογνωσία αν δεν την διαθέτεις μπορείς να την βρείς στη αγορά, να την 'αγοράσεις'.
Πικρή η αλήθεια αλλά αλήθεια (για να παραφράσω το άλλο με το νόμο).
Γι αυτό και δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι... ήρεμος.

Εικόνα ze ηλιας

Διαφέρουμε μόνο σε ότι αφορά στην πόση.
Έχω πέσει με τα μούτρα στο σκωτσέζο και τον συνδυάζω με αποικιακού τύπου σιγαρέτο.
Δεν παλεύεται διαφορετικά η προσμονή.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ
ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ
ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΩ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ

Εικόνα jole11canezza

Φοβερός!!! Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας

Εικόνα dimitrov7

Αυτά με τις απολαύσεις .... με χαλάνε ..... ελπίζω οι παίκτες να έχουν ακόμα εντονότερο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης απόψε.
Αν μπούμε για απολαύσεις θα μας λιανίσουνε. Απόψε θέλει ντου και ξύλο. Ποδοσφαιρικά. Κι αυτά του Τάκη και του πρωταθλήματος με χαλάνε.
Ελπίζω να είναι πονηριές του Τάκη και μέσα να τους λέει άλλα. Του τύπου ... "το κεφάλι του κοντοστούπη σε πιατέλα".
Οκ το ξέρουμε πως μόνο το 8ο κυνηγάμε αλλά απόψε ....... θέλει προσοχή. Εκεί το μυαλό. Λύσσα.
Ήδη χθες χτυπήσανε καμπανάκια. Η Μάριμπορ το απόλαυσε μ΄ένα χορταστικό 0-7 από τη Λίβερπουλ και η Σεβίλλη ακόμα το ... απολαμβάνει στην Μόσχα με 5-1, αν θυμάμαι καλά από τους ντόπιους Σπάρτακους.
Πυκνή φάλαγγα λοιπόν, πνεύμα 300ων,"ή ταν ή επί τας" κι "εν βήμα πρόσθες". Ειδάλλως δεν ...... θα έχουμε άσχημο χειμώνα.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Ο αποψινός αγώνας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ για 2 λόγους.
Πρώτον γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια από τις 3 καλύτερες ομάδες του chl στην έδρα της σε ΕΠΙΣΗΜΟ αγώνα για ΠΡΩΤΗ φορά. Κάτι που ορισμένοι... ντόπιοι ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει ακόμα....
Δεύτερον γιατί ο αποψινός αγώνας ΠΡΕΠΕΙ να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ όλους αυτούς που από την άνεση του ΚΑΝΑΠΕ τους θα περιμένουν να δουν τη Μπαρτσελόνα να μας κάνει γιογιό. Να δουν έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που όπως στο Τορινο, έτσι και στη Βαρκελώνη θα επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά την ευρωπαϊκή του ΥΠΌΣΤΑΣΗ
Λογικές του τύπου "να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι" οδηγούν με ασφάλεια σε ΔΙΑΣΥΡΜΟ.
Κανένας Βαλβέρδε και κανένας Μέσι δεν θα σε λυπηθεί απόψε, το αντίθετο.

ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΑΠΟΨΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

ΥΓ Η ήττα στον αποψινό αγώνα είναι σχεδόν σίγουρη. Ο τρόπος όμως μπορεί να κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Εικόνα takis xwsiar

Καλησπέρα φιλε!Ολοι νιώθουμε αδημονια και εχουμε προσμονη για το παιχνιδι αυτό,αλλα εγω φιλε το μονο που φοβάμαι παντα είναι η διαθεση και η ψυχολογια της ομαδας μας,και όχι την αντιπαλη ομαδα.Ακομη κι όταν μιλαμε για την Μπαρτσελονα.Επισης τα περι φυσικης κατάστασης των παικτων μας,δεν νομιζω ότι είναι τοσο μεγαλο το θεμα όπως παρουσιάζεται.Εδω και λιγα χρονια οι παικτες ολων των πρωταθλημάτων δινουν παρα πολλους αγωνες και δεν μενουν για πολύ καιρο "απροπόνητοι" ώστε μετα να χρειαζονται πολύ καιρο για να ξαναβρουν την αντοχή τους στον αγωνα.Οι παικτες είναι παντα κοντα στα "στανταρ" τους από θεμα φυσικης κατάστασης.Αυτο που χρειαζοταν η ομαδα μας κυριως ηταν η αλλαγη νοοτροπίας μεσα στο παιχνιδι γιατι εγκεφαλικα αμα εισαι απαθης και κολλημένος τοτε ότι φυσικη κατασταση και να εχεις θα πηγαίνεις "με το ένα ποδι στο γκαζι και το άλλο στο φρενο!".Αυτό το ξεμπλοκάρισμα περιμενω από τον Λεμονη! Η νικη την Κυριακη είναι αναγκαια όχι μονο βαθμολογηκα αλλα και γιατι αυτή η νικη θα ξαναδωσει στους παικτες μας την νοοτροπια του νικητή,του γαυρου και του παθιασμενου πρωταθλητη γιατι με τις βλακείες που εχουν κανει εως τωρα καταληξαμε βδομαδα με βδομαδα να το χασουμε.Ακομη καλυτερα θα ηταν όπως λες φιλε μια θριαμβευτικη νικη γιατι θα δωσει πολλα μυνηματα εκει που πρεπει!

Εικόνα Garitos Stelios

Το πρωτάθλημα είναι το ψωμί μας, αλλά αυτές οι βραδιές είναι το επιδόρπιο που πάντα περιμένεις και σου αφήνει τη γλύκα στο τέλος. Ας το απολαύσουμε,άλλωστε παίζουμε με συμπαθή αντίπαλο και όχι με τη χουντο-Ρεάλ. Ερνέστο για πάντα γαύρος...

Εικόνα Count Gunther

Από χτες κιόλας μετράω ανάποδα τις ώρες Απόστολε!Πλήρης παλιμπαιδισμός!

Εικόνα Kratistos_

Η ομάδα πρέπει να πετύχει υψηλό επίπεδο αυτοσυγκεντρωσης και ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα στατιστικά λένε ότι παίζει η καλύτερη επίθεση της Ισπανίας με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Ελλάδας, που σημαίνει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Οφείλουν όλοι να ψηλωσουν τη συνείδηση και την ψυχή τους απόψε, και πάνω σε αυτά να πραγματοποιησουν την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς ο ανεκδιηγητος χασι αφαίρεσε από την ομάδα την επιπέδου τσαμπιονς λιγκ νοοτροπία και μαχητικοτητα, την οποία αντικατεστησε με μια χαζοχαρουμενη διάθεση. Ίδωμεν.

Εικόνα jole11canezza

Καλημερα Κυρ Αποστολε, περιπου ιδια συναισθηματα αλλα με διαφορετικη αισιοδοξια για το παιχνιδι σημερα. Η ομαδαρα μας παιζει σε μια εδρα με μια ομαδα που και σε καλη κατασταση να ημασταν παλι θα μας ανησυχουσε το ματς...τα δεδομενα ομως δυστυχως ειναι διαφορετικα αυτη τη στιγμη και εμεις κατεβαινουμε χειροτερα απο τι περιμεναμε την μερα της κληρωσης. Παμε σε μια εδρα που πολλες ομαδες εχουν προσκηνυσει τα τελευταια χρονια και μην ξεχανμε οτι περσι ομαδα με μπατζετ σαν την Παρι δεχτηκε την μεαγλυτερη ανατροπη σε παιχνιδι champions league. Eγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι το βλεπω σαν τελευταιο χαρτι για να εχουμε ελπιδες προκρισης σαν τριτοι...ολα γινονται δεν ειμαι αισιοδοξος αλλα δεν φοβαμαι κιολας. Τι να φοβηθω απο τη στιγμη που τα εχω δει ολα με την ομαδαρα μας. Παμε γερα, δεος ναι φοβος οχι. Τραγουδαμε τα δινουμε ολα και κανουμε ταμειο στο τελος του παιχνιδιου.
Δεν κανω κριτικη στα ρεμαλια, οπως πολυ σωστα τους χαρακτηρισε ενας φιλος σε ενα σχολιο πριν, αλλα λεω το εξης σεβαστειτε τον κοσμο μας μα πανω απο ολα τον ανθρωπο που καθε μηνα γεμιζει τους λογαριασμου σας με λεφτα ενω μπορει με τον πολεμο που δεχεται να τα βροντηξει και να φυγει. Και στην τελικη ρεμαλια εχετε την τιμη να φορατε την φανελα μας. Ο Ερνεστο ειναι στην μπαρτσα αλλα δακρυζει για το μεγαλειο του Θρυλου μας.
Καλη μας επιτυχια σημερα το βραδυ.

Υ.Γ. Μουνια ποσο σας ποναει που ο προπονητης της Μπαρτσα διαφημιζει τον Συλλογο μας, τον προεδρο μας και τον κοσμο μας? Ποσο σας ποναει που αν μιλαει καλα για το Ελλαντα ο λογος ειναι ο Ολυμπιακος μας? Ποναει κουφαλες.
Υ.Γ.2 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΡΝΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
Υ.Γ.3 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΓΛΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑ
Υ.Γ.4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε...
Πάνω κάτω έχουμε όλοι μας λίγο πολύ τα ίδια συναισθήματα, την ίδια προσμονή και την ίδια αγωνία και ανησυχία..Στόχος φυσικά να κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής σήμερα αν δεν κάνω λάθος...
ένα τρακ είναι φυσιολογικό, καθώς αντιμετωπίζουμε πρώτη φορά την Μπάρτσα.....Έχουμε όμως παίξει και σε άλλες έδρες ναούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου: Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Ολντ Τράφορντ, Άμφιλντ Ρόουντ, Χάιμπουρυ, Βεστφάλεν Στάντιουμ, Βελοντρόμ, Βιθέντε Καλντερόν και φυσικά Γιουβέντους Στέιντιουμ και Αλιάντς Αρίνα...ΟΚ ίσως το Καμπ Νου να είναι ο...καθεδρικός της Ευρώπης και η Μπάρτσα τα τελευταία 10-15 χρόνια η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά απόψε οι παίκτες μας δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα....Και 7 να φάνε(εδώ έφαγε η Παρί που είναι ομαδάρα 6)αν έχουν παίξει με πάθος και ψυχή δεν θα τους πει κανένας τίποτα(Άσε που αν παίξουν με μέγα πάθος και ψυχή, δεν θα φάνε 7)...
Ο στόχος μια εμφάνιση αλά Τορίνο, να δείξουμε πως ανήκουμε στο υψηλό επίπεδο, με τις εξελίξεις στην Καταλωνία όλα τα μάτια του πλανήτη θα βλέπουν Βαρκελώνη απόψε, έστω και από σπόντα θα βλέπουν Θρύλο, ας αδράξουν την ευκαιρία αυτοί που θα επιλεχθούν, να παίξουν για πάρτυ τους, για τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους, για το σύλλογο και τον κόσμο..Καλό θα είναι να μην φάμε νωρίς γκολ, επειδή μετά το 65 πέφτουμε πολύ(Αν είχαμε δυνάμεις, είμαι σίγουρος πως στο Τορίνο θα είχαμε κρατήσει πιθανότατα το μηδέν, τα 2 γκολ οφείλονταν και σε έλλειψη δυνάμεων και όχι μόνο στον Ιγκουαίν..

Πάμε ρε Θρύλε...

Εικόνα savvas gridlock

4 φορες στη συνεντευξη Τυπου μετα το ματς με τον Πανιωνιο ο Λεμονης ειπε ''δεν ημασταν φρεσκοι''. Η ομαδα ειναι αγυμναστη εξαιτιας Χασι και παει διχως τρεξιματα, δυναμεις και τακτικη προετοιμασια μεσα στο Καμπ Νου. Εγω λοιπον λεω Αποστολε να κανουμε μια προσευχη να μας βοηθησει ο εορταζων σημερα Αγιος Λουκας ο Ευαγγελιστης, ανοιχτες ολες οι εκκλησιες με λειτουργια, ωστε να εχουν το μυαλο τους στο δημοψηφισμα της Καταλονιας οι παικτες της Μπαρτσελονα και οχι στο ματς και να γλυτωσουμε με μια τιμητικη ηττα.

Εικόνα Count Gunther

Πάρε και τρεις σταυρούς στο όνομα του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστή αλλά κι επειδή αυτό σκεφτόμουν κι εγώ περί φυσικής κατάστασης
+++ ΤΟ MATC ΓΑΡ ΕΓΓΥC+++

Εικόνα john

Και επισης, σημερα πρεπει να κανουμε καθυστερησεις απο το πρωτο δεκαλεπτο, να τους κλωτσαμε δυνατα μηπως και τους σπασουμε τα νευρα, να προσποιουμαστε τους τραυματιες για να κερδισουμε χρονο και να παγωσουμε τον ρυθμο κλπ. Μονο ετσι θα μεινει το σκορ σε χαμηλα επιπεδα τυπου 2 η 3-0.

Και μετα απο εκει και περα οπωσδηποτε να γαμησουμε τον ΠΑΟΚ.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα κ.Απόστολε.
Σήμερα ίσως και να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα δω αγώνα του Ολυμπιακού χωρίς άγχος, αγωνία, νευρικότητα.
Απλά ήρεμα και ωραία.

Εικόνα John Zolo

Αποστολη, ημουν 9 χρονων οταν παιξαμε με τον αλλο Θρυλο την Σαντος στην Λεωφορο...
Άλλα χρόνια αλλά ίδια νοοτροπία...πάθος, τσαμπουκάς, αγάπη για την φανέλλα και την ιστορία της...με τον Σαββα τερμα και τον Πολυχρονιου να μασαει σιδερα...
Ετσι και τωρα...να τους δειξει ο Σαββας τις φωτογραφιες και την ταινια απο τα αρχεια της ομαδας για να δουνε τι σημαινει Θρυλος.
Ουτοπια θα μου πεις...ναι...ισως...αλλα αφηστε με να ονειρευομαι.

Υ.Γ. Τον νου σας ρεμαλια...τον ΠΑΟΚ να γαμησουμε...

Εικόνα Red Kokkinos

Καλημερα συγαυρε Αποστολε. Μ' "ετρωγε" τις μερες πριν την κληρωση αν θα εβγαζε η κληρωτιδα "συναισθηματικο επανιδειν"... Λες και το ηξερα, με πλημμυριζε εντονα μια σιγουρια οτι θα ξαναδω τον αγαπημενο μου Ερνεστο αντιπαλο με την Μπαρτσελονα. Οντως, επρεπε κι' εγω απεναντι στους τρεις γιους μου να βγαλω ασυναρτητες λεξεις που κατεληξαν σε νευρικα γελακια. Σημερα θα εχω καμια 15αρια ατομα καλεσμενους στο σπιτι, συμμαθητες των δυο γυμνασιοπαιδων μου και συμφοιτητες του μεγαλου μου γιου. Ελπιζω να μπορεσω να δω τα χαρακτηριστικα που περιγραφεις στον επιλογο σου, θα με ικανοποιουσε αφανταστα οχι τοσο για τον ολλανδικο ποπολο αλλα για την ψυχη μου που ζει και αναπνεει αδιακοπα αφθαρτα για αυτον την Ερυθρολευκη Θρησκεια μου.
Εκτος απο την καλημερα μου ευχομαι και ενα καλο βραδυ.

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΕΞΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΕΙΣΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε συγκινήθηκα από την προσέγγισή σου στο αποψινό ματς του Θρύλου στην Καταλωνία και τα συναισθήματα που θα εισπράξουμε !!! ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ !!!!