ΕΛΑ, ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΡΑ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΤΛΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...



Ο πρωϊνός καφές...εν δράσει. Τον είδα βέβαια τον αγώνα χτες, θα γράψω μερικά ως κρίσεις και συμπεράσματα πιο κάτω και εις άλλα...με υγείαν, προχωράμε στο κυρίως μενού της εβδομάδας, που είναι χωρίς πολλές πολλές περιστροφές Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ όλων των γαύρων του...πλανήτη να καθαρίσουμε την Κυριακή τον ασπρόμαυρο γλωσσά της Σαλονίκης και μάλιστα με αποστομωτικό σκορ. Κι΄άστους να λένε ό,τι θένε μετά. Ένας απο τους κομβικότερους αγώνες της χρονιάς αυτός...

1. Το σκορ, 3 - 1, ήταν αξιοπρεπές. Πολύ. Μη σας πω και...ανακουφιστικό. Αφού όλο κι΄έπαιζε στο μυαλό μου, πριν αρχίσει το παιχνίδι, μπας και φύγουμε απ΄το Καπ Νόου με καμιά σφαλιάρα της τάξης των 6 ή 7... Τελικά, φύγαμε...σχεδόν ατσαλάκωτοι από΄να γήπεδο που έχουν αρπάξει μπόλικα ομάδες και ομάδες, σαν π.χ. τη Ρόμα, τον Άγιαξ, τη Σίτι, τη  Γιούβε, την Παρί, τη Μίλαν κ.α.

2. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν παίζεται. Έχει παιχταράδες, με αρχιδαίμονα τον εξωπραγματικό σχεδόν Λιονέλ, ασύγκριτα ανώτερους ΙΔΙΩΣ σε τεχνικό επίπεδο και ταχύτητα απ΄τους δικούς μας. Ό,τι μπορούσε έκανε ο Ολυμπιακός το περασμένο βράδυ. Έτρεξε του κερατά, αμύνθηκε όσο γινόταν περισσότερο, κάλυψε όσο το μπορούσε χώρους, έβαλε κι΄ένα γκολάκι, πάμε...παρακάτω.

3. Δυο παίχτες δικούς μας, ξεχώρισα πιο πολύ. Τον Προτό και τον Μποτία. Απ΄τους υπόλοιπους, θετική εντύπωση ( τηρουμένων πάντα των αναλογιών ) μου΄καναν οι Οτζίτζα, Ομάρ, Ρομαό κι΄ο Φορτούνης όσο έπαιξε. Επισημαίνω τις δηλώσεις του Προτό, μετά τον αγώνα στην ΕΡΤ. Μου άρεσαν.

4. Παρά ταύτα, γυρίζοντας χθες και σήμερα όσο γινόταν τα διάφορα οπαδοκοινωνικά ιντερνετικά στέκια, αντίκρυσα πάλι και πάλι, το γνωστό νοσηρό φαινόμενο της ΓΚΡΙΝΙΑΣ. Με τίποτα ρε πούστη μου να ελεγχθεί ετούτος ο καρκίνος... Τίιι σκατά θέλανε πια χτες, δεν το κατάλαβα. Να πάμε και να κλείσουμε την Μπάρτσα...στα καρέ της; Να σταματήσουμε τον ασταμάτητο απ΄όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, έναν τρίβολο ύψιστης ποδοσφαιρικής ευφυίας που κάνει - σε χρήμα - όσο δέκα Ολυμπιακοί; Ελθέ αιδοίον εις τον τόπον σου... Το΄χω πει 100 φορές και δε θα σταματήσω να το λέω. Άλλο καλόπιστη κριτική ( γιατί υπάρχει κι΄η κακόπιστη, η πουτανοκριτική, η υπηρετούσα σκοπιμότητες ), δηλαδή η διατύπωση κρίσεων, γνωμών, απόψεων με βάση τις υπάρχουσες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ συνθήκες κι΄άλλο ΓΚΡΙΝΙΑ. Την ξέρουμε όλοι την κάρια τί θα πει, την ζούνε πολλοί στο περιβάλλον τους, στα σπίτια τους, στη δουλειά τους αλλά και στον ίδιο τον...εαυτό τους, μα να το ξαναθυμίσω εδώ. Δεν πειράζει. Σκόπιμο το κρίνω: Απ΄το grinia το ιταλικό ( κι΄αυτό απ΄το επίσης ιταλικό digriniare = το να τρίζεις καποιανού τα δόντια ), η συνεχής μουρμούρα, το μπίρι μπίρι, η μπίρλα, η μεμψιμοιρία, το δε βρίσκω τίποτα καλό πάνω σου, δε με ικανοποιεί τίποτα απ΄όσα κάνεις, εγώ θέλω αυτό κι΄αυτό και της Παναγίας τα μάτια πολλές φορές. Ο ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ στην τελική, πίσω από λογικοφανείς αλλ΄ανέφικτες ή εξαιρετικά δύσκολες απαιτήσεις, υποδείξεις και τα ρέστα. ΞΕΡΩ ποιά είναι η αιτία αυτής της απαράδεκτης και παθολογικής κατάστασης. Που μου τα΄χει πρήξει. Το ΞΕΡΩ καλά, "Ολυμπιακάρες" μου. Το μυστικό βρίσκεται στην ΑΠΟΣΤΑΣΗ η οποία υπάρχει - και είναι μεγάλη - μεταξύ του ΘΕΛΩ για τον Ολυμπιακό και του ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός. Κάτι, που δεν το δέχονται και παραδέχονται με ΤΙΠΟΤΑ οι γκρινιάρηδες. Οχυρώνονται πίσω απ΄τον "Ολυμπιακισμό" τους, αδιαφορούν/αγνοούν τα πάντα, ζητάνε συχνά και εντελώς εγωϊστικά, ΝΑΙ, ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ, ό,τι τους κατέβει, αλλά αυτό απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να γίνει. Ο Ολυμπιακός καλύτερος, στο μέτρο του δυνατού ΠΑΝΤΑ, μπορεί να γίνει. Ποδοσφαιρική ευρωπαϊκή αφρόκρεμα, δεν θα γίνει ΠΟΤΕ κι΄αφήστε ήσυχη πια τη Νότιγχαμ και την αριστερή τσέπη του Μαρινάκη. Ζήστε με ΑΥΤΟ και κοιτάξτε λίγο τα χάλια των διπλανών μας. Επί τέλους! Που κινδυνεύει ένα πρωτάθλημα να μας ξεφύγει ( ΑΝ βέβαια γίνει στο φινάλε κάτι τέτοιο ) και κοντεύει να γκρεμιστεί το - Ολυμπιακό - ΣΥΜΠΑΝ...

5. Κι΄έρχομαι μετά τον Εξάψαλμο ( σειρά ψαλμών του Δαβίδ, που αναγιγνώσκονται στην έναρξη του εκκλησιαστικού Όρθρου ), στον αγώνα της Κυριακής. Με τον γλωσσά ασπρόμαυρο δικέφαλο του Βορρά. Τον ΠΑΟΚ. Που΄θα΄ρθει, λέει, στο...εξοχικό του, εννοώντας το Καραϊσκάκη. Δεν πρόκειται να πω πολλά. Τίποτα σχεδόν δεν θα πω. Άντεεε, για να τελειώνουμε. Μόνο τούτο. Και απευθύνομαι στους παίχτες μας:

ΜΑΣ ΤΑ΄ΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΤΟ΄ΧΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΙ΄ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ( ΚΑΠΙΝΟ, ΜΠΟΤΙΑ ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΟΦΟΕ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ - ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ - ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ! ΟΧΙ ΦΥΜΑΤΙΚΗ! ΑΡΚΕΤΑ! ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΦΙΧΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΙ΄ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ. ΕΜΠΡΟΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Τ΄ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ....

Σχόλια

Εικόνα Eleni

- Στο κύπελλο Πρωταθλητριών/champions league(συνολικά)
-Ολυμπιακός : 157 αγώνες - 56 νίκες - 29 ισοπαλίες - 72 ήττες - 190-245 Γκολ
-Παναθηναικός: 157 αγώνες - 49 νίκες - 45 ισοπαλίες - 63 ήττες - 182-214 Γκολ

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε, φίλτατοι σύγαυροι το ότι στηρίζουμε ολόψυχα τον Θρύλο μας παντού και πάντα είναι δεδομένο!
Δεν είναι δεδομένο ότι στηρίζουμε παράγοντες, τεχνική ηγεσία ,ιατρικό team και όποιον δεν σέβεται τον κόσμο και μας κρατάει στο σκοτάδι για ανεξήγητα ? φαινόμενα!
Δεν καταλαβαίνω σε τι κατάσταση ήρθε ο Εμενίκε, ο Βούκοβιτς ,τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς?
Επιτέλους κομματάκι σεβασμό στον κόσμο. Τον ερυθρόλευκο κόσμο που είναι το απόλυτο υπερόπλο του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου!

Εικόνα apostolos gaganis

Μέχρι πριν από λίγες μερες, ο Σεμπά θα΄παιζε με τον ΠΑΟΚ. Χθες μάθαμε πώς επειδή είναι τραυματίας, δεν θα παίξει. Τώρα, διαβάζω ότι ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ στο γόνατο ( δεν μας κάνουν και την τιμή να μας πουν τον λόγο ) και θα ξαναγυρίσει, λέει, σε δυο(;) βδομάδες χάνοντας 5 παιχνίδια. Ανεξάρτητα αν τον ήθελε ή όχι κανείς για μεθαύριο ή και πέρα απ΄αυτό, ε! Είναι τρόπος ενημέρωσης των οπαδών της ομάδας αυτός; Αυτή η κρυψίνοια τέλος πάντων...

ΥΓ. Θέλω να μάθω επίσης τί έχει ο Εμενίκε. Τί ΑΚΡΙΒΩΣ έχει, γιατί βάζω πολλά στο μυαλό μου. Καλάαα... Σιγά, θα μου πεις. Τραυματίας(;) είναι. Νταααξ... Αλλά τί σκατά έχει, δεν μπορούμε να μάθουμε; Ας σταματήσω εδώ...

Εικόνα savvas gridlock

Να σταματησεις εδω Αποστολε γιατι δεν ειναι θεματα να συζητιουνται δημοσιως αυτα.

Εικόνα George_Str

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΟΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΛΑΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΠΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΕΠΤΑ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΗΜΟΥΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 45000 ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 28000 ......45000 Η ΠΟΛΙΣ , 28000 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΗΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΚΛΠ Η ΑΓΑΠΗ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

Εικόνα aprosssarmostos

Πολυ σωστα.Περιεργα πραγματα...

υ.γ. Καπου διαβασα οτι ο Ουσιγιος δεν εισακουστηκε σε καμια εισηγηση του λογω Χασι.Μια απο αυτες ηταν και ο αρ.μπακ Ελισεου (που ηταν κλεισμενος κιολας απο τον Ουσιγιος) ο οποιος για οποιον τον εχει δει ειναι 50 κλασεις ανωτερος και απο Κουτρη και απο Μιλιτς.Και τον εκοψε (λεει) ο Χασι για να παιξει ο Κουτρης και τελικα πηραμε και τον Μιλιτς που δεν εχει παιξει λεπτο.Τωρα αν αυτα δεν ειναι πολυ περιεργα (αν φυσικα ισχυουν) εγω ειμαι ο δαλαι λαμα.Η φτωχοκουλα με συμβολαια 200 χιλιαδων επαιξε στα ισα τη Μιλαν κ εμεις πηραμε με 3 μυρια τον Τζουρτζεβιτς.Το ληγω εδω τα λεμε μετα το ματς.

Εικόνα George_Str

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣΥΓΡΑΤΗΣΗ Η ΚΟΥΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ....ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΠΑΞΕ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΩΤΕΣ .....ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ -ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΑ..ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

Εικόνα takis xwsiar

O Λεμονης δηλωσε ότι η ομαδα είναι ετοιμη και συγκεντρωμενη εχοντας το απαραιτητο παθος στην προπονηση.Αυτο είναι σοβαρο για μας και όχι οι παπαριες που γραφουν τα σκατοσαιτ!Βεβαια οσο αφορα τη δηλωση του Λεμονη πρεπει μεθαύριο να δουμε στο γηπεδο ότι υπαρχει συγκεντρωση,ετοιμοτητα,και παθος,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Εικόνα Kratistos_

Κάτι ακούμε ότι θα παίξει αριστερό μπακ ο Φιγκέϊρας (!) και στόπερ λέει ο Νικολάου.. Ρε πόσο θελετε για να μας τρελάνετε?!

Εκεί που θα μας χτυπήσουν δηλαδή ανάμεσα στο στόπερ και στο αριστερό μπακ σκέφτεται να βάλει τους δύο μακράν χειρότερους της άμυνας εσχάτως!

Κινδυνεύουμε να αυτοπαραμυθιαστούμε με τον Νικολάου, τον οποίο και πάμε να κάψουμε! Συνέλθετε τώρα!

Εικόνα aprosssarmostos

Ο Νικολαου εχει μανατζερ το Τζολε.Δυστυχως με τις πωλησεις και τον πακτωλο εκατομμυριων που εχει καταφερει ο Ολυμπιακος,ολοι οι μανατζερ που συνεργαζονται με την ομαδα νομιζουν οτι θα τα κονομησουν.Φυσικα δεν ειναι ετσι.Ο Νικολαου ουτε Μανωλας ειναι ουτε Ρετσος.Δε μπορουμε να ξερουμε τις προοπτικες του,αλλα αυτη τη στιγμη ουτε πλησιαζει αυτους τους δυο (ειδικα τον πρωτο) για πολλους λογους.Ουτε την ταχυτητα του Μανωλα εχει,ουτε την τεχνικη και την αντιληψη του Ρετσου.Εχει πολλα θετικα στοιχεια βεβαια.Θελω να ελπιζω οτι η...μανια μας να γινουμε selling club δεν θα μας αναγκασει να ''επιβαλλονται'' παιχτες στην εντεκαδα εις βαρος της αγωνιστικης μας ποιοτητας...

Εικόνα nichio 1971

Ελπίζω φίλε το συγκεκριμένο, να είναι μιά ακόμα ΤΡΟΛΙΑ του gazzetta...
Αλλιώς υπάρχει θέμα ΛΕΜΟΝΗ πλέον...

Εικόνα apostolos gaganis

Πέραν του Λεμονή, η αλήθεια...

ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΠΑΝΤΑ.

Εικόνα gavrina

Καλημέρα Απόστολε. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι οτι οι αλλοι στη Τούμπα κάνανε μέχρι και ανοιχτή προπόνηση για τον αγώνα της Κυριακής και οι "δικοί" μας στα social media γκρινιάζουν γιατί λέει μπήκαμε φοβισμενα στο Καμπ Νοου. Θεωρώ πως τα τοσα χρόνια κατάκτησης πρωταθληματων έχουν κάνει μερικούς να θεωρούν τα πάντα εύκολα και δεδομένα.Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι ενάντια του παοκ αλλα ενάντια στον τσιπρα, στον κοντονη, τον καμμενο και ολου του γελοιου συφερτου που βρίσκεται σε αυτή την αντιολυμπιακη κυβέρνηση. Θα συμφωνησω και γω με κάποιους συγγαυρους, ετσι όπως ειναι η κατάσταση νίκη και με 0,5-0.

Εικόνα ven7

Την καλησπέρα μου φιλε Αποστολε, συμφωνουμε σχεδον σε ολα, υπαρχουν και καποιοι ΑΡΔαρες βεβαια που δε συμφωνουν ας πουμε στο θεμα Προτο....Με στομφο και στην προστακτικη εγραφε καποιος χτες "να σταματησει το αστειο με τον Καπινο" ριχνοντας ευθυνες για χτες στον Προτο...!!! Και ζητωντας την επιστροφη ως βασικου του...Καπινο...

Εδω βεβαια να πουμε πως ο Καπινο δε μπορει να εχει σχεση με τετοια ρουφιανιλικια κατα του συμπαικτη του...Δε γινεται να τον εβαλε ας πουμε ο Καπινο τον ΑΡΔ να δημιουργησει κλιμα εναντιον του Προτο ωστε στην πρωτη ευκαιρία να του κλεψει τη θεση...Δεν γινονται αυτα...Απλα ο ΑΡΔ ποναει πολυ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και νοιαζεται για το καλο του..

Κατα τα αλλα μου φανηκαν λιγο περιεργες οι εμπνευσεις του Λεμονη διοτι πανω που λεγαμε επιτελους παιζουν οι παικτες στις θεσεις τους ειδαμε κατι περιεργα χτες αλλα υπαρχει μια εξηγηση αφου ηθελε να ξεκουράσει παικτες και ειχε τραυματιες..

Ο Νικολαου το παληκαρι ελπιζω ναμαθει απο χτες, εχει προοπτικη και πρεπει να δουλεψει και να δει τις αδυναμιες του σοβαροτατα.

Ο Μποτια ΤΡΟΜΕΡΟΣ και πιστευω πως πολυ μεγαλη προοπτικη εχουν και οι Ενγκελς και Σισε και ελπιζω ο Λεμονης να τους βοηθησει οπως και το Νικολαου...

Ποδοσφαιριστες Καρσελα και Ζιλε δεν υπαρχουν, καλο θα ηταν να μην τους ξαναδουμε..

Ο Κουτρης μου αρεσει παρα πολυ αν και πρεπει να δουλεψεο και αυτος τις αδυναμιες του και τελος δυο λογια για τον Ανδρούτσο και τον Φορτουνη..

Ο Ανδρουτσος ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη το μεγαλυτερο διαμαντι των ακαδημιων, μεγαλυτερο του Ρετσου.. Φαίνεται πολυ σοβαρο παιδι, αθλητης, εκανε χτες τα περισσότερα χιλιόμετρα απο τους 22 παίκτες...Εχει φοβερη τεχνικη, παιζει με τσαγανο και απλα και εκμεταλευεται τους κενους χωρους ειτε κινουμενος ο ιδιος σε αυτους ειτε βρισκοντας τους συμπαίκτες του.. Χτες επαιξε στα πλαγια σε θεση που δεν του ταιριαζει με τιποτα αλλα μικρος ειναι, έτρεξε οσο περισσοτερο μπορουσε και αν ο Καρσελα δεν ηταν μια αντεπιθεση τοσο απελπιστικα εγωιστης και του περναγε τη μπαλλα οταν έπρεπε θα το ειχε κολλησει ο μικρος..Πρεπει να τον δει πολυ σοβαρα ο Λεμονης και να τον βοηθησει διοτι και αυτος το αξιζει..

Ο Φορτουνης ενα πραγμα πρεπει να κανει..Να δει ενα παλιο ματς του Ζινταν ο οποιος οταν επαιζε το προσωπο του εσταζε στην κυριολεξία τρελλο ιδρωτα...ο Ζινταν φιλε Φορτουνη...

Το λεω γιατι ειναι τεραστια κλαση και στο ματς με την Αρσεναλ εξω ειχε κανει τετοιου επιπεδου εμφανιση..

Την Κυριακη τα σπουδαια...

Εικόνα apostolos gaganis

Διαβάζω για Ανδρούτσο. Δώδεκα εκατομμύρια(!) λέει και 7 οι σύλλογοι που τον παρακολουθούν... Βλέπω Νικολάου επίσης στη βιτρίνα...

Καλά όλα αυτά, καλό και το Χάρβαρντ, καλή και η υπογραφή του προέδρου της Μπάρτσα, του Μπαρτομέου, στην "Αρχή των Αθηνών" του Βαγγέλα, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Αυτό προέχει. Τίποτ΄άλλο. Ελπίζω να συνεννοούμαστε.

Εικόνα ven7

Νίκη την Κυριακή.

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ελπίζω όλοι μαζί.. ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ να τους ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ..

Εικόνα vagio

Έχω σταματήσει να απαιτώ εμφατικές νίκες Απόστολε. Ειδικά φέτος και ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή, πιστεύω μας αρκεί μια απλή νίκη. Να πάρουμε μια ανάσα και να κερδίσουμε λίγο χρόνο μέχρι να βελτιωθούμε . Αν γίνεται.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και για να μην ξεχνιόμαστε ,χρόνια πολλά στον τεράστιο Βασίλη Μποτίνο.

Εικόνα apostolos gaganis

Από τα ποδοσφαιρικά είδωλα της νιότης μου... Η "Μποτίνα η τρελή"... Ένας δεξιός εξτρέμ με απίστευτα προσόντα. Να΄ναι πάντα καλά.

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΡΕΛΗ ΜΠΟΤΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ....ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΟΠΑΘΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΓΙΟΥΤΣΟΣ -ΣΙΔΕΡΗΣ -ΜΠΟΤΙΝΟΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ...

Εικόνα aprosssarmostos

Υπαρχουν τα καλα και τα ασχημα της χθεσινης εμφανισης.Τα καλα ειναι τα τρεξιματα,ο Προτο,οι αλληλοκαλυψεις και φυσικα ο μακραν MVP Μποτια,ενω θετικοι ηταν ο Οφοε (οσο αντεξε) ο Κωστας και ο Παρντο.Τα ασχημα ο Νικολαου (οταν παιζεις βασικος στον Ολυμπιακο δεν υπαρχουν δικαιολογιες,κακα τα ψεματα φαγαμε 2 γκολ απο λαθη του) που θελει παρα πολυ δουλεια,τα χαφ που ναι μεν τρεχουν αλλα απο μπαλα λιγα πραγματα,ο Καρσελα ο οποιος ειτε επαιξε ειτε οχι το ιδιο κανει,τα ακραια μπακ που (οπως εχουμε ξαναπει) δεν ειναι επιπεδου Ολυμπιακου και φυσικα ο Τζουρτζεβιτς που οταν τον βλεπεις απορεις αν ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.
Τελοσπαντων πραγματικα το ματς χθες δεν προσφερεται για πολυ σοβαρα συμπερασματα με δεδομενης της ποιοτητας της Μπαρτσα και (κυριως) τα προβληματα μας φετος.Θεωρω οτι ο Λεμονης εχει ψιλοξεγραψει την ευρωπη και τα ''ριχνει'' ολα για τα εγχωρια (και καλα κανει,δεν ειναι για ευρωπη η ομαδα φετος οσο κ αν μας ποναει).Με τη μπουγατσα θα ειναι φυσικα εντελως διαφορετικο ματς,πολυ δυσκολο μεν,αλλα ειναι δεδομενο οτι και η εντεκαδα θα ειναι πολυ αλλαγμενη.Εγω δεν θελω εμφατικες νικες και να τους πατησουμε και να τους δειξουμε κτλ...Εγω θελω νικη με μισο μηδεν ετσι απλα,νικη με καθε τροπο και ας μην κερδισουμε τις εντυπωσεις.Ετσι κι αλλιως,ειτε κερδισουμε με γκολ οφσαιντ,ειτε τους ριξουμε πενταρα,τις ιδιες παπαριες θα μας λενε οποτε...Αν δεν κερδισουμε το ματς την Κυριακη ο τιτλος δυσκολευει παρα πολυ.

Εικόνα Kratistos_

Γειά σας κε Αποστολε! Δυστυχώς πληρώσαμε χθες τις δομικες ανορθογραφιες του ροστερ σε σέντερ φορ και στόπερ.
Πάω στα σημαντικοτερα. Η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι καλύτερη. Η επανοδος Μποτια κομβικη. Ομαρ ανανεωμένος. Είναι σαφές για μένα ότι το κουμπί γύρισε και ότι το κυριακάτικο παιχνίδι είναι τρία γκολ διαφορά. Επιμένω στο θέμα της φυσικής αντοχής. Έδειξαν καλύτερα με πιο καλό αντίπαλο, πράγμα που θα σημάνει βελτίωση σε πλειστες άλλες κατηγορίες του παιχνιδιού.
Ας τολμησω και μια πρόβλεψη. 2-0 στο ημίχρονο και 4-1 τελικό. Οι μπουγατσες μαζί με το κόμπλεξ κατωτεροτητας του προπονητή τους θα τα κάνουν θάλασσα. Η ανοιχτή εξάλλου προπόνηση της ομάδας τους είναι ένδειξη αδυναμίας.

Εικόνα el trick

Ερωτήσεις.
Υπάρχει ελληνική ομάδα που θα έπαιζε τώρα στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ και δεν θα έτρωγε πεντάρα για πλάκα;;;;
Υπάρχει ελληνική ομάδα που θα έπαιζε τώρα στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ και θα έπαιζε επιθετικά την Μπάρτσα όταν αυτή έμεινε με 10;;;
Υ.Γ. 1.Για μένα ο ΘΡΥΛΟΣ έπαιξε ΙΔΑΝΙΚΑ σύμφωνα με τις φετινές δυνατότητές του. Πήρε δε το καλύτερο που μπορούσε.
Υ.Γ. 2.Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Εγώ την πιστεύω.

Εικόνα aprosssarmostos

Νομιζω οτι παιξαμε υπερβολικα φοβισμενα.Οχι οτι θα αλλαζε το αποτελεσμα,μπορει και να τρωγαμε περισσοτερα,αλλα το να παιζει ο αντιπαλος με 10 (οποιος και αν ειναι αυτος) και να μη μπορεις επι 1 ημιχρονο να ξεμυτισεις απο την περιοχη σου δεν ειναι και οτι καλυτερο.Δεν ειναι μονο το αποτελεσμα ειναι και η εικονα της ομαδας.

υ.γ. Κι εγω πιστευω στην ομαδα νομιζω οτι παιζει κατω απο τις πραγματικες της δυνατοτητες.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Καλά τα λες.
Επιγραμματικά σε όσα έθεσες.
1. No comment. Ακριβώς όπως το λες.
2. Επειδή ορισμένοι χτες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΞΑΜΕ, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Μπάγερν είναι εδώ και μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Το να παίζει μια ομάδα επιπέδου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΤ σε αυτές τις έδρες, χωρίς μάλιστα να είναι και στην καλύτερη κατάσταση, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Το ότι χτές βράδυ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέφυγε (προς ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ των απανταχού ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΩΝ) το διασυρμό, κάτι λέει τόσο για τη δυναμική της τωρινής ομάδας όσο και για τη γενικότερη πρόοδο σε βάθος χρόνου.
3. Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω και τον Ρομάο στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ. Και να δεχτώ ότι Ανδρούτσος και Νικολάου χρησιμοποιήθκαν για λόγους rotation και προστασίας παικτών εν όψει μπουγα-τσούλας. Γιατί τα παιδιά ΦΑΝΕΡΑ δεν είναι ΑΚΟΜΑ έτοιμοι για ΒΑΣΙΚΟΙ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αργότερα, ΙΣΩΣ...
4. Δε βγαίνει άκρη Απόστολε. Καθένας με τον πόνο του. Αρκεί να σέβεται ο ένας τη γνώμη του άλλου και όταν διαφωνεί, να το κάνει με ΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.
5. Νομίζω στη ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ και όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες, ΔΥΣΚΟΛΑ θα έρθει ΚΑΘΑΡΗ - ΜΕΓΑΛΗ νίκη σε ντέρμπυ. Πόσο μάλλον απέναντι στον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ (όπως σου έχω γράψει και πριν λίγες μέρες) διεκδικητή του τίτλου. Δυό-τρεις νίκες ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ χρειάζεται η ομάδα τώρα, για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να ηρεμήσουν και οι απανταχού ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ όλων των ειδών.

ΥΓ ΑΠΟΕΘΕΩΣΗ "σουβλακο-επιδοτούμενης" ΤΣΑΤΣΟ-ΓΡΑΦΙΑΣ. Απλά ΞΕΦΤΙΛΑ.
http://www.sport-fm.gr/article/Tasos%20Tsatalis/Na-xasei-akomi-kai-me-ba...

Εικόνα takis xwsiar

Φιλε,μπηκα να διαβασω το κειμενο του τζαμπασουβλακοφαγου,και ειδα γυρω γυρω από το σιχαμα του καμια 10αρια πουτανες με τον κωλο εξω!Τι κανει ο ανθρωπος για να εξασφαλισει τζαμπα σουβλάκια!Φυλαγε μας Παναγια μου,απο τετοια καταντια!

Εικόνα apostolos gaganis

Τον Ρομαό τον έβαλα. Διακριθείς ήτανε. Τώρα για...5 πόντους πιο μπροστά που τον θέλεις εσύ, ε, καλά, βάλτονα. Τον κύριο πάλι που γράφει στο γνωστό σάϊτ, δεν είχα την τιμή να τον γνωρίζω. Τον διάβασα όμως. Τη δουλειά του κάνει. Εσκεμμένο πάντως ή όχι, το ΣΥΓΧΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ που "βγαίνει" ξεκάθαρα απ΄το γραφτό του, μου φτάνει. Δεεε θα πάρω άλλο. Μου φτάνει αυτό το δείγμα...

Εικόνα nichio 1971

5 πόντους... Καλό :) :) :)

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου, κοινη μας διαπιστωση ειναι πως ασφαλως δεν θα μπορουσαμε να δουμε στα ματια την Μπαρτσελονα οσο και αν θελαμε, ειδικα και επιπλεον γιατι πολυ λογικα ο Τακης κατεβασε ομαδα για αμυνα και επιπλεον γιατι αυτοι που μπορουν καλυτερα πρεπει να καθαρισουν σαν αυγο τους νεοπλουτους του Βορρα.
Το παιγνιδι ηταν χαμενο ακομα και αν μας εκαναν την χαρη να κατεβουν εξ αρχης με εννια γιατι οχι μονο υπαρχει τεραστια διαφορα ποιοτητας αλλα γιατι οσο περνα ο καιρος η διαφορα αυτη μεγαλωνει ως αποτελεσμα της οικονομικης παρακμης της χωρας και της αρνησης ταλαντουχων ποδοσφαιριστων να επενδυσουν την τυχη τους στο λιμανι του Πειραια.
Μια συγκριση των ενδεκαδων ανα πενταετια θα πεισει και τον πλεον αδαη για τα λεγομενα μου.
Καθε περσι και καλυτερα.
Τι μου αρεσε τωρα? Λοιπον οταν μπηκε ο Φορτουνης ξεχωριζε σαν την μυγα μες το γαλα σε μια ομαδα που φανταζε σαν να βγηκε απο δασος της Νορβηγίας που εκοβε ξυλα, καθως και οι Οφοε, Ρομαο, και ο πρωτος ο ΠΡΟΤΟ.
Ο Καρσελα κανει κακο στην ομαδα, και συνεχως εκθετει τον Κουρτη, για μενα δεν ειναι καλυτερος απο τον πιτσιρικα που στειλαμε στα Γιαννενα για εμπειριες, θα το ξαναπω αλλη μια φορα να το φχαριστηθω, ΤΙΤΙΚΑ ειναι.
Μιλαμε για ταχυτητα? - γιατι εχτες εκτεθηκαμε. Που εισαι ρε Γιαννιωτα που οπου παιζεις διακρινεσαι, που βαζεις και γκολ, και εισαι και σαιτα?
Που εισαι ρε Σιωπη που μας φερανε το ξυραφακι το Ζιλετ για να παρει την θεση απο το Ελληνακι με ψυχη 10 γαυρων?
Ελπιζω ο Τακαρος να διαβαζει αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος και να αποκαταστησει τις αδικιες που εγιναν επι Χασι, ας σκεφτει ποιοι αξιζουν απο αυτους που εφυγαν δανεικοι σε σχεση με αυτους που ηλθαν.
Θελετε την μεγαλυτερη αδικια? Ανσαριφαρντ - και ουτε καν δηλωμενος να παιζει.
Ο Τζουρτζεβιτς με τα καλα στατιστικα σε μας ειναι εξαφανισμενος και τον βλεπω και εριστικο με αντιπαλους παικτες.
Τωρα μπορουμε να νικησουμε τον ΠΑΟΚ? ΦΥΣΙΚΑ και ΓΑΥΡΙΚΑ αν πάμε ολοι μαζί ομαδα και κοσμος και βαλει ο Τακαρος αυτους που πρεπει στην θεση που πρεπει.
Και κατι με τον Ερνεστο μας, ποτε δεν εχω δει ξενο προπονητη να εχει φυγει απο την ομαδα και καθε του λεξη, οι συσπασεις του προσωπου του, ακομα και ο ιδρωτας στο μετωπο του να ξεχειλιζουν απο αγαπη για τον Ολυμπιακο τοσο εκδηλα οσο μου εδειξε εχτες η γλωσσα του σωματος.
Και εμεις σε αγαπαμε Ερνεστο και θα στο δειξουμε οποτε και οταν χρειαστεις να επιστρεψεις στο λιμανι της καρδιας σου.

Για σου Αποστολε, ευτυχως που υπαρχεις και εσυ αποκουμπι της Γαυροψυχης μας.

Εικόνα Count Gunther

Στον ειρωνικό, ξερόλα Πανούτσο δεν άρεσε το πούλμαν του Ολυμπιακού. Θέλαμε να δούμε όλοι κάτι καλύτερο όταν έμειναν με 10 παίκτες αλλά όταν τόλμησες να βάλεις μέσα τον Ούρος έφαγες 2 γκολάκια για πλάκα ως αντίδραση από πλευράς Μπαρτσελόνα.

Ο προβληματισμός βέβαια παραμένει: Γιατι δεν βλέπουμε μετά από τόσες συμμετοχές στο Τσ.Λ. μία σταθερή, έστω και μικρή βελτίωση στην ποιότητα ποδοσφαίρου που παρουσιάζουμε? Τα λεφτά που μοιράζει η ΟΥΕΦΑ είναι πάρα πολλά και αν κρίνουμε από ολοένα και συχνότερα εξωγρενικά αποτελέσματα, η ψαλίδα έχει μεγαλώσει μεταξύ ομάδων ακόμα κι εντός Τσ.Λ. οπότε το τρένο της δικής μας βελτίωσης μπορεί να έχει σφυρίξει 3 φορές στον σταθμό Λαρίσσης και αντί να πάει στην Νιών να έφυγε για Λιανοκλάδι γεμάτο ζαρζαβατικά.

Εικόνα apostolos gaganis

Μόλις μείνανε με δέκα, πήρε την υπόθεση στα χέρια του - ποιός άλλος; - ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, όπως συμβαίνει πάρα πολλές φορές με την Μπάρτσα αλλά και πρόσφατα συνέβη με την Εθνική Αργεντινής, και η παράσταση...έλαβε τέλος. Ποιός από΄μας να τον αντιμετωπίσει;

Πανούτσος... Ποιός Πανούτσος; Αυτός, ναι, από παλιό σινεμά ξέρει...

Εικόνα George_Str

Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΟΤΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ. ΕΦΕΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΣΥΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟΣΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ + ΣΑΒΒΑΣ (Η ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ) ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΛΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΤΟ ΟΜΑΡ ΚΟΥΤΡΗΣ ΜΠΟΤΙΑ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΜΑΟ ΟΤΖΙΤΖΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ,ΣΕΜΠΑ ΠΑΡΝΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Εικόνα matrasimca

Ενας μπορουσε ο Κωστας Πολυχρονιου, αν μπορουσαμε να τον ξανακανουμε νεο.
Αυτος που σταματησε τον Πελε.

Εικόνα apostolos gaganis

KAI τον Πούσκας... Άλλοι καιροί τότε, αδελφέ.

Εικόνα thita

Απόστολε, ειδικά το Υ.Γ. 4 είναι για ... τατουάζ μιλάμε ε...

πάμε γερά για Κυριακή, όποιος δεν νιώθει ή δεν θέλει ή δεν μπορεί, από δυνάμεις ή ψυχή, το λέει στον κόουτς και προχωράμε στον επόμενο, δεν διανοούμαι εικόνα κούρασης και ανημποριάς (που εύστοχα λες και εσύ)

Εικόνα holland74

Καλησπέρα Απόστολε...
Στα γρήγορα παρατηρήσεις΅

1.Συμφωνώ, να τονίσω επίσης πως η Μπάρτσα δεν έπαιζε χθες με την ένταση που έπαιξε ας πούμε κόντρα στην Παρί πέρυσι ή με τη Γιουβέντους φέτος..Ενώ δεν μας χαρίστηκαν σε καμία περίπτωση, έδειχναν πως αν χρειάζονταν ας πούμε 8 γκολ για να περάσουν, θα τα έβαζαν..

2.Συμφωνώ απολύτως....

3.Συμφωνώ απολύτως. έχω αρχίσει να σκέφτομαι στο βάθος του μυαλού μου πως ο Μέσι είναι ΙΣΩΣ ο καλύτερος όλων των εποχών(Αρνούμαι να το παραδεχθώ φανερά στον εαυτό μου, καθώς ακόμα και σήμερα βάζω Γιόχαν, Πελέ και Ντιέγκο πιο πάνω)...

4.Ποδοσφαιρική ευρωπαϊκή αφρόκρεμα μπορεί να μη γίνει ποτέ, αλλά μπορεί η φανέλα μας να βαρύνει λίγο ακόμα και να γίνει Πόρτο, απλά θέλει προγραμματισμό και συνεχή δουλειά, και πιστεύω σε πολλούς τομείς (προπονητικά κέντρα, τεχνογνωσία, ακαδημίες κλπ) γίνεται σοβαρή δουλειά, η οποία θέλει χρόνο για να φανεί, στην Ελλάδα ήδη φαίνεται...

5. Εγώ θέλω νίκη έστω και μισό γκολ, μακάρι να έρθει καθαρή νίκη με 3 γκολ διαφορά, αλλά καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μία ήττα θα είναι κηδεία....Θέλω απλά μέγα πάθος από αυτούς που θα παίξουν και πολλοί από αυτούς θα είναι ξεκούραστοι καθώς δεν αγωνίστηκαν χθες ή αγωνίστηκαν λίγο...

Εικόνα George - Mati

Η τελευταία παράγραφος ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι γκρινιάρηδες και μη.Για να μην πολυλογώ.Στο 1 συμφωνώ.Στο 2 να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαίρου το μαθαίνουν από την ηλικία των 4, το βελτιώνουν με τα χρόνια και το ενστερνίζονται όλοι οι προπονητές τους με τις όποιες μικρές πινελιές τους .Όποιος προσπαθήσει κάτι να αλλάξει αυτοαποβάλλεται (βλέπε Τάτα Μαρτίνο).Ο Βαλβέρδε αυτή τη στιγμή παίζει ότι πιο κοντινό στο στυλ παιχνιδιού του Γκουαρδιόλα.Στο 3 συμφωνώ.Στο 4 να προσθέσω και τους περίφημους γκρινιάρηδες του Ναπολέοντα (Παλαιά Φρουρά).Στο 5 συμφωνώ και επαυξάνω.Να σταθώ όμως σας παρακαλώ στην αντιμετώπιση προς το Νικολάου (καινούριος love to hate) από μερίδα οπαδών.Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί από δικούς μας οπαδούς αλήθεια τι έχουν να προσφέρουν στην εξέλιξη του?Από τη μια θέλουμε ελληνοποίηση από την άλλη να κάτσει στην εξέδρα για να μάθει το παλιόπαιδο.Για πείτε ρε παιδιά , πότε θα αποκτήσει εμπειρίες ο Νικολάου?Διαβάζω ότι πρέπει να μπαίνει μετά το 60 σε αγώνες που έχει καθαρίσει ήδη η ομάδα.Πόσους τέτοιους αγώνες έχετε υπόψην σας τα τελευταία δυο χρόνια.Να συμφωνήσω ότι χρειάζεται να έχουμε έναν έμπειρο παίκτη δίπλα του.Και ο Πικέ είχε στην αρχή τον Πουγιόλ αλλά τις μαλακίες δε τις κόβει (και μην μένουμε στα χτεσινά με τις μανσέτες, τα κάνει και στο πρωτάθλημα).Καθόλου άλλους αμυντικούς έχετε δει σε άλλους αγώνες του τσουλου να δείτε τι κάνουν?Είπαμε να κάνουμε κριτική αλλά εδώ κάποιοι ψειρίζουν τη μαιμού.Έκανε λέει φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής.Ναι δεν το έχει ξανακάνει κανένας αμυντικός και καλλίτερος από το Νικολάου.Εγώ στηρίζω σκληρά Νικολάου και πραγματικά εύχομαι να μη διαβάζει τις κριτικές από κανέναν μυρωδιά του διαδικτύου (και για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι βάζω και τον εαυτό μου).

Εικόνα NovoCeLats

Αρα, κατά την άποψή σου κακώς άλλαξε ο Καπίνος ο Ελλην και μπήκε ο Προτό...?
Αρα να ΜΗΝ επιστρέψει ο Σιώπης και ο Ρισβάνης για να παίζουν ο Ανδρούτσος και ο Νικολάου ? ΟΚ.

Δεν είναι ότι ΔΕΝ έχει πάρει ευκαιρίες.

Πόσα παιχνίδια να παίξει ο Νικολάου και πόσα λάθη να κάνει για να πούμε ότι ΔΕΝ κάνει ? Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρούτσο που τον Τζαρτζάει ο αέρας και χάνει τη μπάλα...

ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι πάνω από την ομάδα, η ομάδα είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ...

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ... και την Κυριακή Μπουγάτσα με γαμή..η

Εικόνα NovoCeLats

Αρα, κατά την άποψή σου κακώς άλλαξε ο Καπίνος ο Ελλην και μπήκε ο Προτό...?
Αρα να ΜΗΝ επιστρέψει ο Σιώπης και ο Ρισβάνης για να παίζουν ο Ανδρούτσος και ο Νικολάου ? ΟΚ.

Δεν είναι ότι ΔΕΝ έχει πάρει ευκαιρίες.

Πόσα παιχνίδια να παίξει ο Νικολάου και πόσα λάθη να κάνει για να πούμε ότι ΔΕΝ κάνει ? Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρούτσο που τον Τζαρτζάει ο αέρας και χάνει τη μπάλα...

ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι πάνω από την ομάδα, η ομάδα είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ...

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ... και την Κυριακή Μπουγάτσα με γαμή..η

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλησπέρα σύγγαυρε Νόβο.Γενοκώς δεν είμαι κατά των αλλαγών όταν κάτι δεν τραβάει είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο είτε οτιδήποτε άλλο.Ο Καπίνο καλώς αλλάχθηκε για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του και καλώς να μείνει στον πάγκο και στην εξέδρα όσο συνεχίζει να βάζει ΑΡΔ για προμοτάρισμα (βλέπε ξερόλα οπαδό της Ρόμα).Ο Σιώπης κακώς εδιώχθη καθώς χρειάζεται να δίνει ανάσες στο Ρομαό, σε κάποια παιχνίδια να τον συμπληρώνει και για να έχουμε αβάντες με τις κίτρινες κάρτες και τους αρκετά πιθανούς τραυματισμούς λόγω άθλιας προετοιμασίας.Τα αυτά ισχύουν και για τον Ρισβάνη.Ο Ανδρούτσος ξεκίνησε ως επιθετικός (έστω περιφερικός) και μέχρι στιγμής έχει παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου πλην 6αριού.Στον δε αγώνα με την Μπάρτσα έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα.Για το Νικολάου δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο από αυτά που είπα.Διαφωνώ μαζί σου χωρίς να σημαίνει ότι έχω και το αλάθητο του Πάπα.Κατά τα άλλα ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Εικόνα NovoCeLats

Φίλε μου, εμένα πραγματικά το έχω πει κι όλας σε άλλη ανάρτηση πως τα παιδιά αυτά μπορούν να γίνουν πολύ καλύτεροι αλλά, νομίζω πως παίζοντας σχεδον βασικοί στην ομάδα έχουν πάψει να προσπαθούν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, που είναι χτηπητές.

Τέλος πάντων όπως λες και συ... ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Εικόνα nikos-redwhite

Καλημέρα,συμφωνώ και επαυξάνω.
Όμως...
Βαγγέλη μετά από 8 χρόνια στην ομάδα όντας χτες παρών στο Νόου Καμπ,είμαι σίγουρος ότι θα προβληματίζει και σένα ότι οι (ναι) διαπλανητικοί αντίπαλοι έμειναν με 10 κι εμείς δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό,να παλέψουμε ρε αδερφέ.
Και μόλις βάλαμε επιθετικό και βγάλαμε χαφ φάγαμε 2 σε ένα τρίλεπτο.
Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν γίνεται να ανήκουμε στην αφρόκρεμα για πολλούς λόγους που είναι άχρηστο να αναφέρουμε.
Μπορούμε όμως κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε και να έχουμε ένα κορμό,να έχουμε ένα σύνολο.
Να μην ψαχνόμαστε κάθε χρόνο και μέχρι να βρεθούμε να έχει φύγει η χρονιά και στην καινούρια να έχουμε 6-7 νέους παίκτες στην ενδεκάδα και νέο προπονητή.Και φτου ξανά από την αρχή.
Στα δικά μας τώρα
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.
ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΒΑΤΖΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ VERTIGO ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Η απόσταση που μας χωρίζει ποιοτικά απ΄την Μπαρτσελόνα, είναι χαώδης. Αυτό κατα τη γνώμη μου εξηγεί και το 11 v/s 10. Στο τί μπορούμε να κάνουμε που περιγράφεις, ομονοούμε.

Εικόνα John Zolo

Τα γραψα και του Σαββα πριν λιγο, Αποστολη, η ζωη συνεχιζεται και "Κυριακη κοντη γιορτη" ...πρεπει να τσακισουμε την μπουγατσα και ολα θα πανε καλα στο "μικρο Γαλατικο χωριο"...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Καλημέρα απόστολε. Τις τελευταίες μέρες διαβάζω από πολλά site και blog (΄'προσκείμενα΄' στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ),ύμνους για την ομάδα που αντιμετωπίζαμε χτες,ύμνους για την μαγεία του καμπ νου,για την ατμόσφαιρα,ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΜΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος,συνολικά σαν οργανισμός είναι πολύ μεγαλύτερος απ΄ την ομάδα που παίζαμε χτες και απο πολλές άλλες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει την τελευταία 20ετια και βάλε.ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο Λ Α ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. Θα ήθελα να μ εξηγήσεις σε παρακαλώ από που προκύπτει αυτό που αναφέρεις εδώ ΄΄2. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν παίζεται.΄΄Θα ήθελα να μ εξηγήσεις αν μπορείς και αυτό εδώ ΄΄ Βλέπουμε, εμείς οι γαύροι, συχνά τέτοια ματς; Σήμερα μιλάμε για ένα παιχνίδι-ΣΤΑΘΜΟ στην ιστορία του Ολυμπιακού μας, Που θα παίξει μετά από κάποιες ώρες με τη μεγαλύτερη ίσως ποδοσφαιρική ομάδα του πλανήτη και σίγουρα μια απ΄τις τρεις πρώτες. Μια ομάδα - ΜΥΘΟ...΄΄,το οποίο ανέφερες στο χτεσινό σου άρθρο. ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ?ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ?

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτή είναι η άποψή μου, Νίκο. Αν εσύ έχεις διαφορετική γνώμη, αναφαίρετο δικαίωμά σου. Απλά, διαφωνούμε. Και κάτι ακόμη: Μιλάω για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ομάδα, όχι για ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, μολονότι είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα διατηρεί και αυτή και άλλα αθλητικά τμήματα με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις, όπως φαίνεται π.χ. στη Βικιπαίδεια και στο λήμα Μπαρτσελόνα - αθλητικά τμήματα ( 6 επαγγελματικά, 11 ερασιτεχνικά και 11 άλλα ). Και στο φινάλε, όπως το έχω επαναδιατυπώσει αρκετές φορές, σημασία δεν έχει αν συμφωνούμε οι δυο μας ή όχι. Σημασία έχει και μόνο, ο Ολυμπιακός να πάει καλά, αρχής γενομένης απ΄την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Σαφώς και είναι η αποψή σου απόστολε και πολύ κάλα κάνεις και την λες,ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του και να την υπερασπίζεται ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Δεν είναι θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας,απλά ζητάω να μ πεις ποια στοιχεία σε κάνουν να καταλήγεις στο συμπέρασμα που αναφέρεις στην 2.επισήμανση σου.ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ μου γνώμη. Με βάση την ερμηνεία που δίνω ΕΓΩ, σε όσα βλέπω απ΄αυτή την ομάδα. Εσύ και ο οιοσδήποτε άλλος, μπορεί κάλλιστα να΄χετε άλλη άποψη. Όπως είναι και πολλοί που συμφωνούν με τη δική μου αξιολόγηση. Υπάρχει λοιπόν ΔΙΑΣΤΑΣΗ απόψεων μεταξύ μας. Πού το περίεργο; Και γιατί πρέπει σώνει και καλά να γεφυρωθούν, ας πούμε, και ΑΝ, δύο αντιτιθέμενες απόψεις; Δεν βλέπω τον λόγο. Ο καθένας απ΄τους δυο μας, ας κρατήσει για τον εαυτό του ό,τι πιστεύει. Άστες λοιπόν να υπάρχουν, έτσι. Απόλυτα φυσικό να διαφέρουν οι γνώμες δύο ανθρώπων πάνω σε κάποιο ζήτημα. Σάμπως η πρώτη ή η μόνη διαφωνία είναι η παρούσα; Βρίθει ο κόσμος από τέτοιες...

Δεν νομίζω ότι μπορώ να συζητήσω παραπέρα το θέμα. Έχεις τους συγγαυρικούς μου χαιρετισμούς.